Hundliv

Fredag: 
Jag vaknade med illamående, men som tur var gick det över sen! Fick skjuts av pappa till jobbet, och Morf var ju med :) han fick frukost innan, och spydde inte i bilen! Dessutom så var han lugnare i bilen :D åt rätt håll! Duktig hund :) 

Jobbdagen gick bra, Morf var med hela dagen igen, och man märkte honom knappt. Något pip några få gånger och så hade han varit på och bitit lite i en av filtarna i bäddarna, men annars skötte han sig asbra! :D Han har dessutom träffat alla förutom en av dem hundarna som ska va i köket. Så fortsätter han sköta sig så behöver han kanske inte ens använda sin "komposthörna" :) 
Han fick även träffa Dolly igår! För första gången. Gick hur bra som helst! Dem lekte lite tsm och var så söta så jag dog lite ;D<3 

Lördag:
Idag har jag, syster och Morf träffat en kvinna som heter Helen och hennes dotter och deras lilla mini aussie valp! :D nästan precis lika gammal som Morf! Dem lekte tsm och Morf fick därmed va helt lös för första gången! Gick riktigt bra! Fast då hade vi ju hjälp av att han va upptagen och lekte med Vega som valpen heter :) ska iaf börja gå till ängarna där vid nälsta och ha han lite lös! Jättebra med stora ängar där man kan se störningar på långt håll! 



Duschade även av Morf för första gången efter promenaden med dem, och han var så duktig :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0