Äventyr innebär en övertrött valp

Idag har vi spenderat dagen åt att åka till upplands väsby och va social med Ronja och My! Morf fick följa med, så idag har han åkt massa buss samt en del pendeltåg. Jätteduktig var han, och det är så himla skönt att han är social och tycker om människor! :) 

Enda nackdelen är att jag märkt att han tkr bilar är lite läskiga. Om det är att åka bil som är läskigt eller bilar som kmr körandes vettefan, kanske båda. Men så det måste vi lägga ner tid att träna på! 

Sen så tror jag att han var övertrött, för ikväll var första gången som han var riktigt tålamodsprövande! Kan ju ha och göra med att jag själv var väldigt trött också, men han vägrade lägga sig till ro vilket han annars är väldigt duktig på att göra. Så skulle hjälpa han att varva ner lite och höll därför fast honom, men då pep han satan istället. Så ja ett tag var jag galen på honom ;O och så vet jag att det bara är början ;P han kmr med all säkerhet va asjobbig fler gånger! Så det är bara att rusta upp med öronproppar och ännu mer tålamod x) haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0