inlägg nr 1 för dagen

Jag tog stygnen igår. Dagen kändes hur lång som helst då jag gick upp vid 7 och annars går upp vid typ 10 ;P ehehe. Gjorde inte så mkt mer än se på film och tv med pappa -stackars pappa har dragit ut sin sista visdomstand. På kvällen kom Malin också <3
Idag har jag inte gjort så mkt. Tv och film, hey vilken överraskning ;D och sen städade jag lite också och har sysselsatt hunden lite också :) Med vård (kloklippning och tandborstning), lek och lite tankeövning. Blir dock mer av det senare då jag tror hon har lite väl tråkigt nu för tiden.

Känner en enorm tacksamhet till min familj som ställer upp och hjälper mig med hunden och tar hand om lilla mig medans jag knappt kan gå ;P Lite synd bara för jag känner att min syster skulle kunna hjälpt mig mer då hon innan operationen sa att hon kunde ta lite längre promenader med hunden. Hon har hjälpt mig, det är jag tacksam för, och jag förstår henne att hon inte vill gå ut med hunden då hon blir osäker och rädd och ibland inte lyssnar. Men det känns som om min hund skulle behövt det, och är väl därför är jag lite besviken. Men är glad för det jag får, så ska väl egentligen inte säga ngt om det. Men hey, nu vet du iaf syster. Och nej det betyder inte att jag är otacksam för jag är tacksam för att du hjälper till, och jag förstår om man är trött efter skolan och så. Men ja, det är så jag känner.

Har börjat röra lite smått på mig, och ja det känns ganska bra faktiskt :) Men blir snabbt trött och öm. Har iaf lite saker planerade nu innan det blir dags för nästa fot att opereras, så det blir nog bra x) Lite att göra iaf ;) Detta inlägg blir bildlöst, men lägger in bilder till datan just nu så kmr ett bildinlägg sen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0