Do what you want

Ibland är det skönt att bara ta det lugnt. Det gjorde jag och Alex igårkväll, men jag beslöt mig för att ta det lugnt ikväll också. Skippar utgång då jag kände, och ännu känner mig väldigt otaggad. Well såna dagar kan man ha också 8) Satsar på nästa helg istället :) haha.

Hur som helst så åkte iaf jag och Alex till Barkarby idag. Kikade lite mobiler och olika tv-spel då Alex funderar på att köpa antagligen x-box 360 eller playstation 3. Fast det lär han inte göra på ett tag, så vi får väl se sen vilket av dem det blir :P om det ens blir ngt av dem ;P haha. Iaf så köpte jag en film, "Den otroliga vandringen 2". Vilket var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten x) Har ettan på datan, men tvåan fanns ju typ inte att ladda ner, så jag slog till och köpte den för 59 kr :) Såg den nyss, och fan vad söt den är :D

Btw, det är GRYMT härligt väder ute! :D Gick utan jacka och hade bara tjocktröja när vi åkte till Barkarby. Var fan nästan för varmt med det också ;P hahah. Härligt! :) Våren är här, och det är underbart! :) Dock så fryser jag nu.. men då har jag inte ngn sol som värmer mig heller xD hahah. Blir nog till att stänga fönstret iaf ett tag x) Men nu ska jag iaf leta efter ngn bild att ha som bakgrundsbild till bloggen min :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0