Helgen känns kort.

Denna helg känns så sjukt kort :O Troligtvis för att förra helgen var hela två dagar längre 8) hahah. Tragiskt, men så kan det vara. Imorrn ska jag öppna, så blir till att gå upp klockan 5. Vilket är 5 timmar tidigare än jag gick upp idag x) hahah, fyfan. Men så kan det vara jao.
Idag har jag inte direkt gjort så mkt. Slappat med Alex och spelat lite wii, sen typ nu rollat lite :) Ahh, Alex gick för kanske.. en timme sen? Så har rollat själv. Ez är dock väldigt segt just nu, så funderar på att ta en paus och kanske se en film? Eller så väntar jag med det tills efter maten x) hmm, svårt val :P hahah.

Hur som helst, har inte så mkt att skriva om. Eller alltså, jag har vissa tankar som ibland längtar efter att få skrivas ut, men jag har ingen ork att sammanfatta dem och få ihop dem till en röd tråd. Hahah, nej dem får stanna i huvudet, där trivs dem nog bäst x) eller ngt :P
Är fint väder ute och den där känslan av deppighet ligger på lur känner jag. Jag hoppas dock att den inte hinner dyka upp, eftersom jag snart ska äta, sen blir det nog film, och sen mer ds spelande samt rollspelande, sen ska jag duscha också, och sen bör klockan vara typ 22. 5 timmar.. joo jag tror nog att jag lyckas hålla den borta :) goodie! Ett problem mindre i världen ;P ahahha, eller ngt! Nästa helg tror jag fan det blir utgång. Kanske dåra, jao vi får väl se.

Saknar mitt röda hår.. Hell Yeah att det blir till att färga det rött nästa gång! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0