I´m not going anywhere! :)

Moster tror att jag har slutat uppdatera helt.. och så kan vi ju inte ha det :) hahah ;P Har haft en bra dag, trots att jag faktiskt försov mig 10 minuter imorse. Insåg iaf att jag inte behövde dem 10 minuterna för jag var till och med klar i tid :D haha ;P så då kan jag sova 10 minuter längre nästa gång jag ska öppna :) maha :D

Men hur som helst, dagen var bra! Eller både bra och dålig 8) Att öppna gick bra, man blev bara lite irriterad på vissa hundar som vägrade vara tysta 8) annars gck det asbra! Bella var sjuk idag igen (jag skrev ju aldrig att hon var det igår men ahh) så vi var bara 4 stycken idag. Bara är kanske att ta i, men som mest har vi ju varit det dubbla xD när vi hade 3 praktikanter hos oss :P eller vänta.. vi var nog till och med 9 stycken då 8) hahah! Men ahh, så vi fick dela upp promenaderna till 3 omgångar. Fast jag tog bara två eftersom jag var inne ena gången :P maha.
Mina promenader gick iaf bra, förutom när mitt gäng med stora hundar (3 Ridgebacks, en dobermann och en Vorstehs) kastar sig över en hög med hästbajs 8) Ofta man kan hålla emot dem liksom xD hahah. Ahh plus att en av Ridgebackarna inte samarbetade när han hittade ngt som luktade extremt gott i gräset. Men förutom detta gick det bra :) Och min andra promenad var med en valp, det gick väl sådär. Han gick ändå ganska bra i koppel :)

Vila, vila, vila. Var skönt men den var kortare än vanligt eftersom vi tagit fler promenader på morgonen. (dock lite kortare än om vi kmt ut alla samtidigt) Sen fick jag ont i magen och huvudet så rastrundan var inte alls rolig, även om den var typ.. superkort x) usch usch. Blev iaf bättre sen och kunde hjälpa till att städa innan jag åkte hemåt. Kom till Stureplan med bussen, hoppade av för att byta till en annan buss men skippade detta då den var typ.. proppfull. Jag hatar att åka buss när dem är fulla, så jao jag gick upp hela kungsgatan och tog t-banan från hötorget :) Mkt bättre!

Ska se Lost snart :D eller snart och snart.. vet inte när. När mamma orkar x) hahah. Ahh och imorrn börjar jag 10 och jobbar till 18. Segt att stänga på en fredag, men så kan det vara 8) jao. Visst ja, ska gratta moster på namnsdagen också! :D Grattis moster Nadja! <3

Kommentarer
Postat av: Nadja

:) nu är moster nöjd då du uppdaterat haha.. Tackar för gratulationen ;) kram <3

2010-04-08 @ 18:04:10
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0