FREDAG! :D

Wooooohoo för det! :D och idag är det fest för Alex! Imorrn fyller han fan 20 år! Gamling ;D hahah. Eller ngt. Mår bra förutom ont i ryggen och skulderbladen, men sånt är jag ju van vid x) hahah. Dagen var asnice! Hade 3 vovvar på promenaden, varav ena i för sig var "Monstret" 8) Men det gick helt okej, och var grymt skönt att bara ha 3 hundar istället för 5-6 som vi brukar ha :P Slutade ju vid 1 och det var grymt skönt!

Är nyduschad så ska väl slappa lite här ett tag, sen ska jag fixa hår och smink och sen blir det väl till att vandra hem till Alex :) Klockan 6 kmr dem andra, men jag gillar att vara tidig ;P hahah! Jao plus att han skulle ha sin dricka till vad det nu var x) Ahh och om jag har tur så kanske jag får skjuts av pappa :D *hoppas* Okej, sure, det är inte alls långt hem till Alex. Tar väl typ 20 minuter för mig att gå. Men palla släpa på all dricka ;P hahah! Så jao jag hoppas på att pappa skjutsar mig :) jao! Festelifest! Fan kmr bli så roligt att träffa alla som kmr! :)
Men ahh, ha en bra Valborg allihopa! :)

Vet inte om det blir till att kika på ngn eld ikväll.. det märker vi x) jag tkr hur som helst inte att det är så roligt ;P eller vad nu alla andra som kikar på eldar tkr att det är ;D hahah.

Kommentarer
Postat av: Jessan

Haha men ändå :D fett med muskler du kmr få ^^

Tack :)<3



Såklart man ska se eld!!! (fett tråkigt jo) men tradition ;) eller vänta när vad jag vid en brasa sist?... äh ingen aning, såg några abrn som tände eld på löv. får duga ^^

2010-04-30 @ 17:25:54
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0