Have I lost my mind?

Att skriva blogg känns plötsligt mest jobbigt, och så ska det ju inte vara :/ Vet dock varför det känns så, och det är för att jag alltid är så trött när jag väl ska skriva. Antagligen så är det för att jag varit vaken sen klockan 5, eller så är det för att jag slutat så sent och är hemma sent 8) hahah, tragiskt. Men ta det lugnt, jag kmr inte sluta blogga bara för det :P När man väl kmr igång med att skriva så går det av bara farten ;P det är att börja som är jobbigt, och egentligen är det ju inte ens jobbigt xD hahah, stört.
Men okej, dagen var bra, jag fick lite jobbigare hundar än igår och i måndags, men helt okej ändå. Sen under eftermiddagen så flyttade vi in ngr hundar längre in i lokalen, och då hundar som brukar vara duktiga på att sätta igång alla. Det funkade faktiskt riktigt bra, så blev en ganska lugn stängning idag :) Hoppas det funkar lika bra imorrn också! :D Fick ju sällskap en liten bit hemåt sen också, eftersom vi åker samma buss. Och fyfan vad jag trivs på mitt jobb! Med personalen och hundarna och hela alltet! Har sagt det flera gånger, men jao det tål att upprepas :D Är egentligen astrött, men vafan det är ju Lost ikväll! :D Dessutom har jag adminsaker att fixa på Ez, så är väl bäst att fixa det innan det blir för mkt :P hahah. Jao sen ska jag svara på roll också :) Funderar dock på om jag ska ha musik eller inte. Känns så tyst utan musik, men känner att mina öron nog mår bra av det.. hmm, kör utan musik nu iaf, så får vi se sen :) hahah.

Kommentarer
Postat av: Nadja

okej. Men hur firade vi den (kommer ej ihåg) haha. Skojjjaaa. Det kan vi lätt ordna, du har ju mig som moster så inga problem vett du ;)

2010-04-14 @ 21:22:27
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0