En gång blond.. alltid blond

Jag kom fram till att jag dricker för mkt cola 0.o ahah. Alltså vet inte hur många dagar jag har druckit cola denna vecka :O minst 5 iaf 0.o det är nog lite för mkt ;P hahah. Men skitsamma, får försöka bli bättre på att inte dricka det :) eheh, lättare sagt än gjort men aja :P det blir nog bra ;P säger vi 8)
Sitter iaf här och degar, gör inte direkt så mkt mer än svarar på lite roll. Känns bra iaf :) Jag gillar att rolla, och nu börjar jag få upp lågan för det igen :D me like!
Känner mig lite seg, jaa söndagar har en tendens att liksom förmörka ens sinne på ngt sätt :O hahah. Men jag ska se det positiva. Till exempel kan jag ju säga att jag inte kmr sitta här hela dagen och kvällen. Nej snart (?) ska jag väl hjälpa pappa med akvariet, snäll som jag är ;P och sen kmr Ronja hit, och efter det ska jag hem till Alex där det under kvällen bjuds på middag och sen blir det spel/filmkväll med han och ngr andra kompisar :) Fint folk!<3 Kmr bli mysigt, fast tänker nog inte vara där så jätte länge. Nej planerar att eventuellt åka hem vid 8-9 och se en The Hangover som Tebbs sa att jag måste se ;P hahah. Okej, jag vet att hela dagen är planerad, men.. okej jag börjar med min icke planering nästa vecka :D imorrn! hahah.

Kikade igenom lite gamla bilder imorse och tänkte jag skulle lägga upp ngn bild på mig som blond. Fyfan det var länge sen man var blond :O men som dem säger.. en gång blond, alltid blond. Right? ;P hahha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gillar reklamen under inlägget oxå! "hur högt iq har du?" HAHAHAHAHA!

2010-01-31 @ 19:47:00
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: tebbs

du kommer alltid vara blond innerst inne! :D

2010-01-31 @ 20:33:17
URL: http://shesover.blogg.se/
Postat av: jessan

åh den där hårfärgen du har i rödtröja är så underbar!

2010-02-01 @ 11:27:36
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0