Yoshi är söt! :D

JAG VANN, JAG VANN, JAG VANN :D moahhaha! Har spelat Mario Party en hel del här ikväll, och fyfan vad det spelet är roligt :D Tror heller aldrig att jag vunnit på det förut, så yes jag är glad som satan just nu! :) moahhah!


Sen blire ju fel eftersom jag tidigare under kvällen tänkte skriva ett inlägg om att jag hatar att ha mens och att jag skulle vilja sparka gud (som jag inte ens tror på men ändå) i baken för att det ska finnas :O hahah, och så skulle jag klaga över att jag hade mensvärk, samt bestämt påpeka att p-piller som tar bort mensen låter som en bra ide :) hahaha xD men nu är jag glad, glad, glad, och känner dessutom inte av värken så :P hahah.

Smile, smile, smile! :D Av fler anledningar än en. Och så ska jag säga att Jessica du är välkommen hit när du vill! :D Inte bara för att spela utan för att bara vara också :) Ahh och så saknar jag fler av er söta klassisar, vafan ses snart!? <3 Ahh men snart ska jag väl in i duschen :O hahah, säg ngn annan än mig som hoppar in i duschen efter klockan 1 på natten? hahah 8)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0