2009 i text

HAHHA, alltså brur min är flum just nu xD Han typ satt och sjöng nyss och typ.. flummade sig ;D hahah! Udda :D Han är nog inte van att gå upp denna tid ;P hahah! Nee men lite morgonskratt sådär är alltid bra :P Han och syster ska ju åka snart, upp mot norrland. Själv åker man imorrn med Alex :P vi ska åka med farmor som kmr ner typ idag, och brur och syster åker med Curre som ska hem idag :P jao så är det.


Tänkte jag skulle sammanfatta år 2009 också, så då kör vi ;D orkar inte ta det i ngn vidare ordning, utan vi kör lite hipp som happ. Haha :P
- Vi kan börja med att säga att jag tog studenten, och det var otroligt blandade känslor över det. Först och främst lycka! Liksom studenten! Att slippa alla äckliga ämnen som man typ segat sig igenom, alla prov som man kämpat sig igenom och alla läxor som man typ skrivit ihop ngt bullshit för att ens få G på ;D Sen var jag så sjukt skoltrött så på det viset var det riktigt nice! Däremot kändes det så otroligt jobbigt att behöva lämna skolan bakom sig. Att veta att man inte skulle få se alla underbara människor i klassen hela tiden. Att veta att vissa kanske man aldrig mer träffar, att man kanske kommer glida ifrån vissa. Och det var väl det värsta. Men hursom helst så ägde Studenten! Dagen var bäst och det enda jag klagar över den dagen är att jag drog mig undan och bytte kläder så fort att jag knappt var med på några bilder. Haha, kanske tur? ;D Studenten var iaf en av dem bästa sakerna under året.

- Danmark, praktiken på Ålborg zoo med Malin och Alexandra var underbar! Fyfan jag älskar känslan av att behöva stå på egna ben som man gjorde där. Som man gör när man är på praktik och är borta hemifrån. Dock kan jag ju säga att jag fan aldrig skulle ha klarat av det själv. Nej lite trygghet behöver man. Men jag tror minsann att jag lärde mig att bli lite mer självständig, lite mer självsäker under tiden som vi var i Danmark. Sen att jag typ inte fattade alls vad dem sa är en annan sak ;D hahah! Nee men resan till Danmark var underbar, och jag saknar det, även om det var en så stor lättnad att komma hem till Sverige och faktiskt förstå vad folk sa till en ;)

- Angående rollspelandet har det varit lite upp och ner. Jag är beroende, det är jag, och ibland är det bara jobbigt. Men oftast är det underbart skönt att bara släppa verkligheten och drömma sig in i rollspelsvärlden. Jag har flera kompisar genom rollspelandet, dem viktigaste och dem som jag känt längst och känner bäst är Therese, Charlotte och Jouline. Alla tre helt olika till personlighet, och jag gillar dem så sjukt mkt. Träffade ju Therese förut, och under år 2009 åkte jag även hem till henne under ett lov. Det var hur mysigt som helst och även om jag ibland inte hänger med i hennes dialekt så hade vi roligt ;D <3 Charlotte är nog den jag haft kontakt med längst, faktiskt ända sen jag började med rollspel. Dock kom vi mycket närmare under året och hon åkte även hit till Sthlm och var hos mig i några dagar :) Det var riktigt mysigt, och jag hoppas att vi kmr hålla kontakten. Jouline är den jag lärt känna på senaste tiden. Hon är störtskön, och jag hoppas att vi ngn dag träffas irl.
Rollspelandet betyder sjukt mycket för mig, nästan för mycket då jag har en tendens att leva mig in i det alltför mycket. Men kort och gott älskar jag det, och tänker inte ens på att sluta då jag tycker mig ha funnit en bra balans mellan det verkliga livet och rolllivet.

- Sommaren tog jag med ro, gjorde inte så jätte mycket utan umgicks mest med kompisarna och slappade. Tog tiden som mitt sista sommarlov och tänkte inte så jätte mkt på framtiden. Orkade liksom inte riktigt ta tag i det. Den tiden var ganska skön, och jag tror aldrig riktigt att jag fattade att skolan var slut. Sedan skrev man in sig på arbetsförmedlingen i slutet av sommaren, och det var väl först då som jag faktiskt började förstå att jag lämnat skolan bakom mig. Att det var dags att ställa sig ännu mer på egna ben. Det var jobbigt i början, och well jag kan ju säga att jag inte haft så mkt pengar heller ;D haha.

- The Silent Way<3 Jag och Rose tog oss en liten tur upp till The Silent Way, praktiken som vi var på uppe i Umnäs. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den platsen. Hur sjukt härligt det är att bara vara när man är där. Dock så var det ju otur att vi fick en spricka i glaset på hyrbilen :/ så både jag och Rose blev typ helt panka. Mindre roligt, men jag bryr mig inte så mkt nu. Nej jag skulle göra om resan ändå ;)

- På vänfronten så har det varit kaos både här och där. Haft två stora bråk, glidit isär några och kommit närmare andra. På något sätt har jag också känt mig ensam då jag aldrig riktigt vetat vem jag ska prata med om såna där smått pinsamma och jobbiga tankar som rört sig i mitt huvud. Men samtidigt har jag känt att det bara är jag som är fånig, eftersom jag faktiskt har flera stycken jag kan vända mig till. Har umgåtts mest med Alex, och jag kan inte säga annat än att det är skönt att vi är så nära. Han är min bästa vän, och jag tror till och med att han alltid varit det, till och med då när jag trott annat. Jag saknar personer som betytt sjukt mkt för mig, saknar dem så sjukt mycket, samtidigt som jag inte har ork att ta tag i att träffas. Jag vet att jag är dålig på att höra av mig om man ska göra saker med varann, men det känns som om dem flesta andra är dåliga på det också. Så det är väl ganska lika där då i guess. Hursom helst så kan jag säga att jag har en bra, eller iaf någorlunda bra kontakt med dem flesta som jag vill ha det med iaf, och det är bra.

- Hundmässan är dem dagarna på året som jag redan nu kan säga att jag längtar till. Att få gå och bara se på alla underbart söta hundar är himmelriket för mig, och fyfan vad jag längtar till att skaffa egen. Hundmässan kmr ni alltid se mig på, för jag kmr inte planera in saker när den är. Nej Hundmässan i december är ett måste helt enkelt!

- Jag fick jobb på apoteket, genom moster Catja som jag på det viset kommit lite närmare än förut. Kändes bra att hitta ett jobb som är ganska lätt och där det typ bara jobbar underbara människor på. Jag trivs där, även om jag på ett sätt vill därifrån. Jag vill liksom inte jobba på ett apotek, nej jag vill jobba med djur, med hundar. Men ja det är en bra början, och pengar är nice ;) Det värsta är dock att jag inte är så aktiv med jobbsökandet i och med att jag har känt att jag haft ett jobb, även om det inte varit heltid och typ endast 3 timmar om dagen. Dock så har min moster Nadja hjälpt mig där genom att skicka länkar till annonser på arbetsförmedlingen. Det uppskattas riktigt ordentligt :)

- Släkten är värst heter det ju, men jag kan inte hålla med. Nej jag älskar min tokiga och lite knäppa släkt. Älskar att vi är lite konsitga ;D Tänker väl inte peka ut någon direkt, mer än Nadja som förtjänar att få massa lovord. Hon finns alltid där, och det bästa är att jag vet att jag kan prata med henne om allt, att jag kan uttrycka mig om helt udda saker som för mig kan vara svåra att säga. Hon är bäst, och så är det bara <3 Sen är jag riktigt glad över att ha kommit närmare brur min :) Nu går vi ut och festar tillsammans och sådär, och det känns bra!


Tror helt enkelt det får räcka. Kommer inte på något mer just nu, plus att jag måste jag göra mig iordning då jag ska till v-by snart ;D kanske kmr bilder senare idag från året ;)

Kommentarer
Postat av: tebbs

HEY! Klaga inte på min dialekt! XD HAHHAHA!

2010-01-02 @ 14:51:07
URL: http://shesover.blogg.se/
Postat av: Nadja

Va gullig du är. Känns väldigt bra att höra att du känner så. Älskar dig <3

2010-01-02 @ 15:39:11
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Rose

Kolla mitt år oxå :D

2010-01-07 @ 11:27:00
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0