Uttråkad till max

Oj vilken chock att kvällen blev tråkig. HAHha, jag hatar det. Är rastlös som tusan.. Uttråkad som fan! Äckliga måndagskväll.. jag hatar såna här kvällar.. eftersom jag bara sitter och typ.. stirrar 0.o eller typ kikar bilder som får en att sakna gamla tider. Fyfan. Ohhhja mina kvällsinlägg dem senaste kvällarna har absolut varit skitpositiva. HAHAH. Hej Negativitet :)
Men aja.. blir väl filmtittande dåra i guess. Men vilken? :O eller ska man kanske se lite Fresh Prince? Då blir man alltid glad iaf :) eller nej! SHIT! måste se om det finns ngr fler Ugly Betty avsnitt :D <3 I så fall ska jag se det jao! *byter sida för att se om det finns*.... YES! ett avsnitt finns iaf! :D Då ska jag se det! Sen efter det får det nog bli ngn film :) Troligtvis jao. Nackdelen när man ser film är dock att man måste stänga av musiken :O HAHAH, vilket problem. HAHa.

Och medans jag väntar på att Ugly Betty ska bli klart så får jag väl skriva vidare här :P om vad? Well jag kan säga att jag är festsugen :O RONJAAAA! Utgång i helgen var det va!? :D hahha ;D och såå kan jag ju säga att jag troligtvis är arbetslös hela veckan :O så den som vill.. paxa upp mig så gör vi ngt! :D HAhah. Än så länge ser det ut såhär:
Tisdag: Till v-by med mamma och Nadja :) (det tar INTE hela dagen så ngn? :D)*
Onsdag: Träffa Ronja :D
Torsdag: Hundvakt kanske? 8) träffa Rose då :)
Fredag: TOMT!!!
Lördag: TOMT!!
Söndag: TOMT!!
Ahhh, alltså under dagarna dåra, för fredag eller lördag blir det väl utgång dåra I guess :D Fast jag vill ha hemmafest :O klassfest? Kryssning? HAHAH ;D *sitter och drömmer mig bort här* Sen ska jag väl påminna folk om att jag INTE har ngt åkkort :'( såå det blir inga millånga resor här inte :O hahha. Nattliga promenader ngn? ;D hahahahha, jag dööööör! Jag är så sjukt uttråkad 8) Ugly Bettttttyyyy... skynda :) 43%. Wii wii wiii :) Jag kan spela wii imorrn också. Själv? :O Juste... dem som missat det.. VI HAR ETT WII HEMMA! :D Så vi kan spela wii sports xD hahah 8) och en pulkabacke i lekparken nästan precis utanför där jag bor :D.. *försöker locka hit folk* ;D dock... har vi ingen pulka 8) HAHHAHA. men ehhh.. det är bara att slänga sig ut över backen och sjunga "I belive I can fly! :D jag lovar att det är roligare än jag har ni iaf 8) hahah. Trots detta skriver jag sjukt många "hahah" 8) HAHAH. AHHAHHAHAHHAH *flumvarning, akta er :D* 63% :D .. snart klart, snart klart :) och är det blabla.. 3 procent nästa gång så kmr jag typ.. 0.0.. HAHAH, 3 is my number :D eller ngt sånt. *Snackar med mig sj just nu typ* heheheh hahaha ohohoho ihihihi 8) ehehhe yeah. 72.5%! Var fan nära blalbla.. 3% xD HAHAH. Snart är det Ugly Betty :) Och jag kmr vara döv inom den närmaste framtiden. Har hörlurarna och typ lyssnar på hög musik, bara för att det är så.. nice :D men.. får ont i huvudet och öronen.. :O men struntar i det xD hahah, duktig man är typ 8) ehhehe. 86%!!!!! :D om den stannar på 99 dödar jag ngn :O hahaha, så ni vet liksom 8)... lallalala.. nu säger Tebbs ngt :D *klicka upp msn* hon tkr jag ska lyssna på ngt på youbue :P så ska göra det. Men FÖRST! ska jag lägga in en bild från när vi körde "Sten, sax, påse" över msn! ;D NU ÄR UGLY BETTY KLART! :D

JAG LEDER! :D - Att hon vann sen låtsas vi inte om... 8) HHAHAHa ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0