Hundar i mitt <3

Hundar, hundar, hundar <3 Älskar dessa underbara djur :D Även om en hund knocka mig rakt på näsan och att jag fick dra bort 3 stycken hundar från hästskit som låg på marken under en promenad xD hahah! Men ahh, visst att jobba på ett hunddagis låter inte så variationsrikt, men när man arbetar med djur vet man aldrig vad som ska hända, och jag gillar det. Hundar är det jag vill jobba med, så är det bara. Och well jag hoppas att jag får jobba där. Att dem gillar mig och tkr jag är duktig :) Är bara mig själv och gör mitt bästa efter min kunskap hela tiden, även om jag självklart tkr det är lite svårt att säga till främmande hundar. (Speciellt när man är ny och inte ens vet vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet ;P hahah) Ahh och sen är jag ju inte HyperSandra eller vad fan man kan kalla mig 8) Herregud jag skulle skrämma livet ur dem då ju xD hahah, ahh inte skulle man få jobb då iaf ;P ehhehe xD
Men ahh, så blev två långpromenader och 2 kortpromenader tror jag det var :) Ahh under hela dagen då. Samt lunchätning, städning och även fika innan jag slutade ;P haha 8) Mysig dag jao!

Är hungrig som satan och hoppas mamma börjar med maten snart :O ahh och så kmr Fredrik hit snart och då ska vi spela Mario Party och troligtvis blir det väl lite bowling skulle jag tro 8) Men ahhh, tog ngr få bilder under dagen iaf.

Tre av dem hundar jag fick gå ut med idag :P Samsam (jag vill ha en Ridgeback!), Elliot och Pelle :P

Kommentarer
Postat av: jessan

vad kul att du trivs:D håller tummarna!

2010-01-19 @ 18:42:12
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Rose

Vi kan hålla tummarna för varandra!

Jag fick börja med långpromenad på 2,5 timme och då hade jag 5 hundar och dom var helt galna hälften av dom så jag fick typ dampa satan på dom flera gånger men tillslut fick jag byta den värsta mot en annan och sedan lyckades jag få pli på dom andra. Fick typ dom hundarna som drog mest utom en som gick jätte snällt, på andra promenaden så fick jag samma hundar men då hade dom testat mej klart så dom lyssnade mycket bättre då.

2010-01-20 @ 11:44:23
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0