Brandlarmet

HAHAH, alltså brandlarmet går igång här 0.o Jag går ut i vardagsrummet och typ höjer på ögonbrynen då det är hur jävla disigt som helst, medans både Sara och Alex som sitter där inne och spelar kort säger att det inte är ngn rök 8) AHHA, puckon :) Stackars vovven måste ha blivit döv också :O usch för det. Men nu sitter hon i mitt knä här iaf, och vi har öppen dörr, vilket är svinkallt då det är 21- ute 0.o HAHA. fyfan.

Nu fick jag rycka in och ta ur batteriet ur skiten 0.o hahah, alltså den fick ju damp och pep som satan! Ahh och för er som inte vet (vilket lär vara typ alla som läser detta) så är farmor inte hemma ;D hon ska åka bil hela dagen upp till skellefteå för att fixa ngt där. Så hon kmr inte hem förrän vid typ 8-9 ikväll, och så lämnar hon oss stockholmare här ensamma xD hahah, det är ju inget fel med det, förutom när det kmr till eldningen, och well då blir det ju som det blir ;D hahah. Inte heller fick igång tvn först, men nu verkar den iaf funka ;P Men ahh, ska väl va social nu eller så, vi ska typ se film :P Måste ha en filt eller ngt och värma mig också känner jag :O hahah.

Kommentarer
Postat av: Nadja

haha stadsbarn. Kram <3

2010-01-05 @ 10:47:49
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: tebbs

hehehhe ja.. ursäkt att inte skriva spanskan HAHA (jag vill bli klar med den imorn...... MEN JAG VILL INTE GÖRA DEN .__.)

2010-01-05 @ 13:26:18
URL: http://shesover.blogg.se/
Postat av: jessan

haha amatörer!

2010-01-05 @ 15:56:04
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0