Is it true?

Hur kan man va annat än glad just nu? :) hahah, hade jag ställt den frågan till mig igår eller tidigare hade jag sagt att det är lätt, men nu tror jag fan inte det :) Eller okej, man kan väl alltid uppleva saker som gör så man mår bättre, typ träffa kompisar man inte träffat på sjukt länge :O men fan just nu mår jag riktigt bra :) Smile, smile, smile :) Och imorrn är det FREDAG :D Jag älskar fredagar!<3 och inte nog med att jag får umgås med hundar hela dagen.. nej det blir utgång på kvällen :D Me like! hahha och jag vet, jag tjatar! Men hey sån är jag ;) jaaao. Är ganska trött nu, ska upp 7 imorrn, eller okej, kan ju faktiskt vara seg som idag och ligga kvar tills halv 8, och ändå ha gott om tid :)

Iaf, vi körde Mario Party och jag hade mest pengar :D men sen halvera dem mina pengar :( buhu synd om mig jue :O och dessutom mobba dem mig för att jag inte tog skjuts med delfinerna :O fan det var jue dyrt jue xD hahah. Ahh och sen låtsas vi inte om att datan vann och att jag kom sist 8) (= att jag inte slog Fredrik :O Men detta står inom parantes så det låtsas vi inte om att vi ser :D.. HAhahah) Var i för sig sjukt jämnt, men ahh det var roligt iaf :) Måste se till att köpa ännu en kontroll så man kan köra 4 stycken och dissa datorn ;P hahah.
Btw angående pengar.. jag är rik! :D mohahah! ehheh, ahh eller ngt :P Har fortfarande kvar pengar från förra lönen, och på måndag får jag pengar för att ha jobbat på apoteket i december :) och nu blir det perfekt i och med att jag får lön från hunddagiset som jag jobbar på nu i februari :D kan det bli bättre? Nope, that´s perfect! :) maha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0