Living Fast

Jag är helt slut i kroppen känner jag. Dock är jag faktiskt inte lika trött som jag var igår :P Nej jag klarade mig faktiskt sjukt bra genom dagen :D hundarna håller en vaken vettni ;) hahah, och dessutom fick jag vila iaf 20-30 minuter idag :D haha. Gick ganska bra med hundarna idag, och för första gången sen jag jobbat där gick vi en ny runda med hundarna! :O hahah, wow typ ;D men det är bara för att det är så mkt hästskit överallt, och vissa hundar typ kastar sig över det vilket är extremt jobbigt 8) Ena hunden jag hade var dock sjukt jobbig för han ville bara sätta på tikarna jag hade -.-' riktigt irriterande, men så jag bytte ut han mot en annan :) Mohaha! Blev bättre då, och fyfan jag hade väl dött om jag gått hela rundan med den andra 8) jao. Ahh och så har 3 av mina naglar rykt så fick klippa dem med en ful sax som man typ hade i grundskolan när man pysslade xD hahah, men ahh klippte dem bättre nu när jag kom hem :) jao plus att min vänster axel/skulderblad är typ paj :( blää för det.

Pelle, Tippe, Callie :)


Vita, Gösta, ingången till dagiset ;P

Planerar utgång för helgen redan, och som vanligt när man ska planera så blir det bara strul :O hahah, men tror fan det är löst nu, annars får det bli som det blir. För Fredag är det utgång och mer detaljer kmr ;P hahah. ahh typ. Imorrn är det Öppet hus på Djurgymnasiet efter jobbet som gäller :D ska dit med Alex och sen skulle vi typ hem till mig och så ska han sno min ps- skiva ;P hahah, ahh och kanske word 8) Men, men.. insåg imorse att jag återigen är dålig med bilder :O hahah, och well alla lär ju tröttna på hundbilder då det lär bli dem enda bilder som dyker upp under vardagarna ;D hahah, inte direkt konstigt då det är hundar jag jobbar med ;P hahha. och visst ja! Gittan sa idag att jag ska få lika mycket betalt som jag fick på apoteket :D vilket är 15 kr mer än jag räknat med :D wiiie! That´s nice! Men ahh okej, jag ska lägga in lite bilder från dagen (på hundarna :D) och sen ska jag duscha för att sedan se Ugly Betty :D Hur kvällen utvecklar sig sen vet man aldrig nuför tiden :) maha.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Utgång!!?? Å inget har du sakt till mig haha

2010-01-26 @ 18:11:47
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Anonym

ska ni på öppet hus! jag med :D ska dit med en jag känner som kanske vill börja där :)

vi ses då juh! :D

men du du måste börja stretscha sandra, annars kommer du få ännu ondare o bli helt stel i nacke o skulderblad/axlar, jag fick oxå sådär av alla draghundar :P



2010-01-26 @ 18:55:06
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Nadja

haha å ni ska? & vilka?

2010-01-26 @ 19:31:38
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: Nadja

oki. ;)

2010-01-26 @ 19:48:21
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0