Veckan ser ut att bli bra jao!

Jag vann inte jag förlora :O hahah, kom fan sist 8) och jag är fortfarande hälften glad och hälften nedstämd, även om nedstämdheten är otydlig på ngt sätt :O hahah. Svävar på moln här jao :) moahahha xD Och jag älskar mitt wii :D vårt wii :D hahah, and Mario party 8 <3 och bowling :D ahha, spelade lite nyligen, fick 194 först, men sen skräp :( bläää, måste träna mer :) maha. Schema inför veckan:
Tisdag: Hunddagiset jao :) Träffa Fredrik och klå han i Mario Party :D mohaha.
Onsdag: Hunddagiset igen :D
Torsdag: Kanske träffa Jessica och Alex och spela Mario Party :D (om jag inte får jobb på hunddagiset/beroende på vilken tid jag jobbar i så fall :O)
Fredag: FRRRRRRRREEEEDAG är bäst :D ngt roligt dyker väl upp? :) (eller kanske åka till Karlstad? :P)
Lördag: Ledigt här än jao 8) (eller karlstad?)
Söndag: Söndag är söndag och även denna är tom 8) haha. (eller Karlstad?)

Hahha, och jaaaaa Mario Party är grymt roligt! :D och Karlstad kanske det blir så jag kan träffa Therese :) Beror till största del på hur det blir med jobbet 8) hehhe. Och jag sa att man har roligare när man inte planerar?.. hmm, jag lever inte efter dem orden xD hahah. Sen satsar jag på att träffa Kamilla, Rose, Erika och Malin snart också :O Elli? jaaa vi får väl se. hahah 8) Ska i säng tidigt ikväll, men lär väl komma minst ett inlägg till här skulle jag tro ;) maha, chansen är stor jao.

Och jaaa, jag tkr HSM är bra, och jaaa jag tkr denna låten är grym! :D

Kommentarer
Postat av: Alexandra

ÅH!!! MIIIIIIIIIIIIIINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Kommer du ihåg.. Innan frukosten.. Så satte vi på den låten... Och sjöng och bara var döda. Och sen vid middag och allt.. MYS!!!!!!!

2010-01-18 @ 22:56:33
URL: http://alecha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0