Snart, Snart, Snart!

Och det är fan på tiden! Börjar bli trött som satan här xD hahah. Nej men jag kmr inte alls vara död imorrn.. x) heheh. Aja, kmr vara självförvållat (heter det ens så?).. så får skylla mig själv jao x) hehehe. Nu ska jag springaa på toa, sen fixa chips och cola (man måste vara onyttig till Lost!), för att sedan sätta mig framför tvn och vänta ut dem sista minutrarna :D
Stänger av datan också då jag lär däcka efter x) maha, såå godnatt med er! :)

Samma bild som förut, men orka inte leta efter ngn ny xD ehhehe.

Jo men visst verkar det bra x)

Visst verkar det bra att jag idag tänker sitta uppe och vänta på Lost som börjar 23.05.. se på det en timme och sedan gå och lägga mig, för att sedan tvinga upp mig ur sängen klockan 5 imorrn då jag ska va med och öppna på dagiset klockan 7? 8) HAHHAH, hej jag kmr vara död :D men vafan.. det är Lost! Dessutom har vi bara öppet halvdag imorrn, så slutar 13. Skönt, skönt. Och well nu hinner jag till och med se lite GG innan Lost börjar om.. typ en och en halv timme x) maha.

Typ gammal bild jao.

It’s something that I can’t live without

Jag var så sjukt trött imorse, men kom iaf upp i tid. Öppnade ju med Bella idag, det var lugnt och skönt :) På promenaden tog jag hennes vanliga gäng, det vill säga 3 ridgebacks, en dobermann och en vorstehs (stavning? 0.o). Kände mig väldigt liten emellan dem vovvarna, men det gick iaf bra. Synd bara att dobermannen drar hela tiden, man blev sjukt trött i armarna :/ men, men, skönt för Bella att slippa det iaf :)

Och åhhh! Vi fick påskägg från Gittan! (chefen) :) Värsta gulligt jue :) Dessutom kom några hundägare med godis till oss i personalen också, gulligt av dem jao :) Men okej.. jag har absolut inget mer än detta att skriva.. och nu är frågan om jag ska svara på roll eller om jag ska börja på 3:e säsongen av GG..? Lost börjar inte förrän 23.05, så har tills dess på mig ;D hmm.. tror jag kör rollspel först, så ser jag GG sen! :) Jao!


They´ll be damn proud of me

Imorse kom jag fram till att jag lika gärna kan strunta i mina.. traditionella inlägg på morgonen. Mestdels eftersom jag aldrig direkt har ngt att skriva om, samt eftersom jag nästan alltid skriver typ samma sak xD såå.. morgoninläggen kmr troligtvis inte dyka upp alltför ofta.

Tänkte iaf bara kort skriva ngr punkter om dagen:

* F*TT SL! Fyfan vad irriterad man var imorse när det var strömavbrott och ersättningsbussarna inte kom förrän typ.. en timme efter dem sagt att dem beställt in dem.. joo men jätte bra att ersättningsbussarna kmr när t-banan funkar igen 8).. (kom en timme försent till jobbet.. -.-')
* Var irriterad på en av mina hundar hela promenaden då hon vägrade lyssna -.-'
* Tvingade en valp att slappna av och vila, en envis kamp, men hon somnade iaf till i min famn till slut <3
* Kort rastrunda där en av Alexs hundars halsband gick av.. jaa vi blev väldigt oroliga över att vovven skulle sticka.. men han var duktig och Alex fick tag i han :)
* Jag och Alex tog oss en promenad längs med götgatan (?).. Alex skulle köpa skor men det slutade med att jag köpte ett par mjukisbyxor och han ingenting 8)
* Åkte till v-by där vi köpte saft och mjölk, sen kika vi förbi MQ där jag köpte ett par skor till Alex i tidig födelsedagspresent :)
* Satte oss framför datan här hemma och skrev klart lite saker till Ez.

Alex gick ganska nyligen (kanske en halvtimme sen men ändå ;D) och jag ska snart gå och duscha för att sen typ.. gå coh lägga mig x) Börjar klockan 7 både imorrn och på torsdag, nice nice ;P hahah. På fredag ska jag sova hos Alex och på lördag kanske det blir utgång? Jao vem vet x) hahah.

Och jag ska premunemrera på Elvis :D mohahah! Bara för jag tkr den är rolig att läsa, samt att jag får 6 nummer för 185 kr x) maha.

Lost!

Lost är tillbaka på onsdag! :D Jag vet, jag vet.. det har totally spårat ur xD hahah, ahh okej, det var vääääldigt länge sen det gjorde det, men jag har sagt att så länge Sawyer är kvar så ska jag fortsätta se på det, och well.. han är fortfarande kvar :D Däremot är det klockan 23.05.. och jag hoppas som satan att det bara är så sent första avsnittet.. för är det så sent hela tiden kmr jag inte kunna se det ibland :S kmr så inte orka att sitta uppe till tolv och sen gå upp halv 6 om jag börjar klockan 7 dagen efter :/.. så jao, jag hoppas som satan att det kmr gå tidigare sen.

Men skitsamma, jag hoppas och sen får vi se hur det blir. Nu ska jag faktiskt börja avsluta, för jag är grymt trött 0.o hahah, inte direkt konstigt när man varit uppe sen halv 6 x) hahah.

rubriker är inte min grej

Såg på GG, och blev så glad när det slutligen blev Chuck och Blair :D Blev alldeles tårögd och funderar nästan på att inte se säsong 3 :O Tänk om dem förstör det liksom? :S hahaha ;D men okej, ärligt talat så kmr jag inte kunna låta bli att se säsong 3, men går det skit kmr jag dampa x) hahah. Tror iaf jag väntar med att börja på säsong 3 tills imorrn eller ngt. Jao nu ska jag väl inte göra så mkt mer än kika runt lite överallt, sen blir det väl tidigt i säng då jag är grymt trött x) haha.

Kan säga att jag inte orkar med rollspel alls ikväll, nej min lust för det är inte speciell stark nu för tiden :/ vet inte om den kmr bli bättre heller. Men det märker vi 8) hehhe. Och jag HATAR att komma på rubriker. Det står alltid still i huvudet när jag ska komma på dem, dessutom tkr jag alltid att det inte passar in till texten. Något som egentligen inte spelar så stor roll, men ahh.. jag har problem med det :O och jao det stör mig. Det slutar alltför ofta med att jag tar ngn rubrik som jag haft förut, och det är väl lite tråkigt? hahah, ahh jag tkr det iaf.

Jag <3 mitt jobb

Jag var faktiskt inte så jätte trött imorse, yey skönt det :) Jobbet gick iaf bra, och well det var ganska mysigt att vara där och ta emot alla hundarna x) Ska börja klockan 7 på onsdag också, men imorrn ska jag börja vanlig tid. Eller ahh.. den vanliga tiden som endast fortsätter tills denna vecka är slut, för efter påsk börjar jag heltid, och ska dessutom öppna själv på tisdagen! Spännande och roligt jao :) maha ;P

Iaf, tog lite bilder och det får fylla upp informationen om hur min dag varit :) hahah, eller ngt. Nu ska jag fortsätta äta mitt godis, dricka min läsk och se på GG! :) Hahha, nyttig? Absolut! x)



Imorrn ska jag upp innan tuppen

Jag skulle ha skrivit ett inlägg för länge sen, men fick saker att göra. Hahah. Har ont som satan i skulderbladen och båda benen. Annars är det bra. Är trött också, men det är endast bra då jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Ska ju fan upp typ halv 6 så.. 8) Ska dock köpa frukost på vägen så imorrn är det bara att kliva upp, gå på toa och klä på sig för att sen gå. Det hinner man väl på en kvart? haha, det märker vi ;D hur som helst.. jag ska sova nu, och jag hann inte se ett enda avsnitt av GG :( Men så kan det vara.
Godnatt!

Joo men vårt skrivbord är städat... heheh x)

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Lördagen var inte riktigt min och Malins dag.
- Malin var lagom bakis
- Hennes hemnycklar var borta
- Moppen vägrade starta så vi fick gå till stallet
- Jag ramla av hästen

Kändes som om det var fler grejer, men kan säga att det där räckte xD hahah. Hur som helst så klara sig både jag och hästen bra :) Förutom att mitt högra ben inte alls är vän med mig. Ahh inte det vänstra heller, men det tror jag beror på en enkel träningsvärk från den korta travstunden vi faktiskt hann med innan jag ramla av xD hahah. Fyfan, tur Minette klara sig iaf! Det där med tyglarna är fan läskigt jue :O

Kvällen avslutades iaf bra med tv-tittande -vi såg på Freaky Friday!- och lite frukt med smält choklad till! Fyfan vad gott det var! Speciellt jordgubbarna :) mhm!
Var grymt trötta så var inte vakna alltför länge, och imorse gick vi upp vid 11. Fast först hoppades vi på att klockan var 10, men neee våra mobiler hade inte ställt om sig automatiskt. Men så är det :P Under dagen idag tog vi det lugnt, promenerade en kortis med cockrarna, spelade lite tv-spel samt lite tv-tittande. Hemresan tog nästan exakt 2 timmar från det att man lämna Malins hus tills dess att jag klev innanför hemdörren. Sjukt långt, men det är det värt :)



Visst ja! Gittan ringde mig imorse också, så efter påsk ska jag börja jobba heltid på hunddagiset :D Ska dock vara med på ngr öppningar, så imorrn börjar jag inte 09.45.. utan 07.00. HAha, sjukt tidigt, men det blir nog bra :) Ska iaf se till att komma i säng i tid ikväll.

Sliten x)

Jao nu är jag sliten som satan ;D haha, att gå upp halv 8 och sen va vaken till halv 5 på morgonen är fan inte min grej xD 3 timmar till och jag hade fan dygnat :O haha. Sen vakna jag ju vid halv 9 och var ganska pigg, var nästan på väg att gå upp då, men beslöt mig för att ligga kvar i sängen och filosofera ;P hahah x)
Iaf, kvällen var nice! Förfesten hos mig var mysig, lite för mkt folk med 7 pers (syster också) inne i mitt och brurs rum xD hahah.
Vi hamnade iaf på Metro, och kvällen innehöll lite allt möjligt. Allt från en spyende tjej intill där vi satt till lite.. barnvaktning xD hahah. Hur som helst var det grymt roligt! Tråkigt att My inte hängde med och att Ronja stack ganska tidigt :/ Jag tkr iaf kvällen var riktigt lyckad! :) Fun, fun, fun!


Nu taggar vi till! :D

Dagen var nice, och well nu börjar vi ladda så smått inför kvällen :) Ronja och My är här, sen ska Malin och Kim droppa in ngn gång också x) Ahh och brur ska med :D Det blir asbra! :D Är hungriga som satan, men snart är det mat :)
Än så länge vet vi inte vart vi ska, men det är som vanligt när det gäller oss x) hahah. Vart vi än hamnar tror jag det kmr bli nice, det brukar det bli :D hahah.

Jabba dabba doooo!

Fredag fredag fredag! Hej hej hej! :D hahah 8) Måste säga att det kmr bli skönt att sova längre imorronbitti, samt att jag är otroligt taggad inför utgången ikväll :D Det kmr nog bli riktigt nice! :)
Hur som helst, jag kom inte i säng innan halv elva igår :( men 5 över halv så det är fortfarande duktigt :) Hahha ;P Har väl sovit 8 timmar, tror jag behövde det jao x) En timmes mer sömn är liksom mkt ändå :P Ahh iaf, betalade ju hyra till mamma och pappa igår, samt 1000 spänn till Malin som jag var skyldig henne :P så nu är mina 8000 nere i 5700 ngt :P är ändå mkt pengar för lilla mig, och "snål" som man är kmr man sörja varenda gång det sjunker lägre ;P hahah. Aja, det blir nog bra x) Pengar är till för att användas right? ;P

Vill se GG, jao det är sjukt spännande. Men hinner absolut inte nu ;D och ikväll hinner jag nog inte heller. Inte på lördag heller då Malin ska sova här och sen ska jag hem till henne 8) sååå får hålla ut tills på söndag ;P men det är lugnt, kmr ju ha massa annat roligt för mig :D wiiihooo! Nu ska jag kika bloggar, have a nice FRIday! x)

Blir som vanligt en liten förfest hos mig :) Btw, stackars brur min som blir utnyttjad av oss 90or ;D hahah. Tack, tack x)

Jag ska vara duktig :)

Gossip Girl är så sjukt bra! :) Eller okej, det känns lite weird, inte riktigt som det var innan, men hey alla vet ju att första säsongen av serier oftast är bäst ;D haaha. Men ahh, dessutom är jag lite sur över att det inte blir som jag vill :O heheh. Hur som helst ska jag vara duktig idag, så därför ska jag endast kika lite bloggar och sen göra mig iordning! Troligtvis kmr jag i säng innan halv elva iaf, och då är jag grymt duktig! :D hahah.
Btw så har jag fortfarande nervryck i mitt vänsteröga 0.o inte lika mycket dock, tur det iaf xD det är dock grymt irriterande, och hoppas som fan det försvinner tills imorrn. Och javisst ja.. imorrn är det utgång som gäller! :D

HAHHAHa! jaa detta var dåra min första header jag hade på bloggen xD fan vad dyster den är 8) heheh. och btw.. jag har grymt ont i mitt finger :( skrapa upp det igår och tror fan det kmt in smuts eller ngt i det :O gör ont så fort jag rör på fingret eller kmr åt något mot såret :/ buhu, ska försöka tvätta rent det.. igen.

Bara för att typ.

Jag orkar inte skriva ngt. Ska gå på toa och sen ska jag se GG :)
Hej håå det var intressant right? x) hahah.

not good, but I´ll be ok

Usch. Hade lika svårt att ta mig upp imorse som jag hade igår. Kom ju inte i säng vid elva som jag hade tänkt, nej det är Gossip Girls fel 8) hahah. Aja, att ha svårt att komma upp ur sängen är inte hela världen, däremot har jag ont i magen :( Det är mindre roligt jao. Speciellt när man ska försöka äta frukost. Måste ju äta annars kmr jag dö innan lunch. Hahah, jobbigt men ahh får tvinga i mig och hoppas att smärtan i magen går över :O

Drömde iaf lite om Gossip Girl, och det var roligt :D körde motorcykel på värsta slingriga vägen. Livsfarligt men skoj! :) hahah. Men okej, ska läsa lite bloggar nu och tvinga i mig frukosten x)

To much Gossip Girl?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ! shcrcvtkrktk! Okej, jag lever mig så för mkt in i serier när jag ser på dem.. men Nate och Blair? Vanessa och Chuck!? DRIVER DEM MED MIG!? AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, jag typ dööööör här 0.o totally sjukt och jag vet inte vart jag ska ta vägen :O.. ehehhe..... *andas*...

okej.. jag kmr inte kunna sova 8) hahah. Bara för jag tkr Chuck är bäst.. och well det ska bli han och Blair. Jag vill se fler avsnitt! Men måste sova nu. Är trött dessutom, och kmr vara död imorrn annars. Men ahh.. jag har kommit till avsnitt jag inte sett förut, så yes det är otroligt spännande, och sjukt! Usch usch usch! Nej nu ska jag gå och sörja! (sova, hahahha)

...



Kakor och cola.. jag hatar mig själv x)

Sötsuget tar död på mig

Negativt:
* Jag är sötsugen och jag hatar det.
* Jag kmr snart ge upp och gå och kika igenom skafferiet efter ngt sött..
* Jag har ont i ryggen.
* Jag kmr inte hinna se alltför många avsnitt av GG ikväll :O

Positvit:
* Jag fick lön idag så har mer än 8000 spänn på mitt konto! :D
* Skafferiet lär vara tomt på sötsaker ändå.
* Jag är van att ha ont i ryggen.
* Klockan är inte så mkt så jag hinner iaf se ngr avsnitt av GG :)
* På fredag är det utgång med Ronja, Kim, Kamilla, Micka och Malin :D (fler?)
* På lördag ska jag troligtvis sova hos Malin och ha det mys :D

Sedär, mer positivt än negativt, och folk säger att jag bara klagar nu för tiden :O ahhaha xD sant men ändå ;P aja, lyckades se det positiva med det negativa också, förutom det första negativa där med sötsuget 8) men, men.. man kan inte få allt här i världen x) hahaha, eller ngt. Har ett problem dock.. jag kan ju alltid baka, och sötsuget lockar mig till att göra det :O däremot.. tror jag fan att min lathet och min vilja att hinna se så många avsnitt av GG som möjlgit vinner denna strid ;P hahah. Måste sluta äta onyttigt. Eller börja träna? Hmm.. svårt val. Vad skulle man träna i så fall? :O.. svårt jao.

Jag skulle inte tacka nej till ngn av dessa choklader.. säger man ens så? :O hahah, aja, hatar mitt sötsug och hatar att jag är för svag för att stå emot det :/ men nae.. skafferiet var det väl? Hahahha x)

Händelserik dag

Var kaos på jobbet idag ;D
Blev nerdragen av två labbar idag så jag skrapa upp ena knät, mindre skönt jao. Sen så hade vi en hund som flög på två andra, helt oprovocerat, synd för jag gillade den hunden :/ men vi kan ju inte ha en hund som flyger på andra hundar, och dessutom kan man inte gå runt som katten kring het gröt när man är med den hunden. Det funkar ju inte riktigt. Men ahh, fick fyra promenader istället för två idag också, varav ena var med en vuxen hund plus en valp 8) En welsh springer spaniel valp på 6 månader, grymt söt men omöjlig att gå i koppel med xD drog i princip hela tiden eller hoppade efter godiset som jag försökte locka henne att gå fint med ;D ahh plus att hon bestämt ville leka med den andra hunden jag hade, och dessutom trodde jag ville leka med henne när jag skulle lyfta upp hennes fötter då kopplet snurrat in sig i hennes ben xD hahah, kaos, men var intressant, och man blev sjukt glad dem få (läs EXTREMT FÅ) sekunder hon gick fint x) hahah. Händelserik dag iaf, och som vanligt så missa Alex det ;P haha.

NU ska jag svara på roll och fixa lite adminstuff, sen ska jag se GG :) men först... en grymt bra låt! :)

Morgontrött jao

Godmorgon med er :) Solen skiner och det gör mig automatiskt på bra humör :D Är dock ganska trött och undrar lite grann om det beror på att jag inte sovit ngt på vilan dem senaste dagarna? :O Tkr ju jag känner mig tröttare än förut, men ahh jag vet inte. Sover typ 7 timmar varje natt så det är väl inte för lite? Hmm jag vet inte, men får väl försöka komma i säng tidigare idag x)

Visst ja, utgång på fredag, ingen aning vart än men insåg att jag säkert kommer vara dödstrött xD hahah. Jobbat hela veckan och sen ska man ut och festa och vara ute sent 8) Men det blir nog bra, är iaf taggad :D

Kmr väl se lika slutkörd ut på fredag som jag gör på denna bild xD denna utgång var ju också på en fredag efter jobbet ;D hahah, inte ser man pigg ut iag 8)

Akta er för serienörden..!

Så jag rollade aldrig ikväll, gissa varför.. 8) hahah jao rätt gissat! Jag fastnade framför GG och kunde fan inte sluta titta xD hahah, tragiskt men sant ;P Man tkr ju att jag borde ha lärt mig att jag blir sån när jag kollar serier, oavsett om jag sett avsnitten förut liksom 8) haaha. Ahh, GG är iaf sjukt bra, men imorrn ska jag minsann svara på roll och ha mig :) hahah, blir typ varannan dag med rollspel ;D men det är bra, på så sätt håller jag mig aktiv samtidigt som jag inte tjatar ut det :P hahah, ahh eller ngt 8) heheh.

Iaf, hade ju tänkt lägga mig vid elva idag.. well misslyckat jao ;D men blir iaf innan tolv då jag endast ska kika en snabbis på Facebook och sen kolla lite bloggar. Sen är jag klar för kvällen och ska sätta på musik på spotify och lägga mig i sängen för att svoa :) Det är bra att ha brur som kan stänga av min musik när han går och lägger sig x) maha.

Finns ju sjukt många bra serier, men dessa två är bland dem bästa :) Me like! <3

2 minuter till!

Idag var humöret inte lika bra som igår, vilket troligtvis beror på det tråkiga vädret :O usch, regna hela första promenaden, men som tur var hade jag ett par extra byxor på jobbet :) Hundarna gick helt okej, tills sista metrarna då två av mina hundar fick för sig att leka, vilket gjorde så att jag tog tag i den ena för att liksom säga till på skarpen.. och där fick jag ett stort hack mitt i nageln så det sved till som satan och börja blöda 8) niiiice, eller inte. Hahah, gjorde ont som satan och well jag var superirriterad -.-' Hade dem skött sig 2 minuter till hade jag kanske aldrig haft sönder nageln :O men jagär ju bra på psotivit tänkande.. (ibland iaf ;D) så jag kom fram till att det var tur dem gjorde det i slutet av promenaden och inte i början ;D tänk att ha gått med det där i en och en halv timme 8) hahah ;P Iaf, dagen var helt okej annars, hade en dvärgpudel i knät under vilan och försökte hålla ner en 6 månaders lagotto som vägrade vila xD jaaa jag har insett att jag inte behöver vila (sova menar jag då) varje dag :P hahah, man blir ju så seg efter att ha sovit så ;P

Hade tänkt rolla nu men nae.. jag vill se GG :) svarar roll senare I guess x) Btw, så är jag kär i en av våra Ridgebacks :) Han som jag skulle ha varit hundvakt åt, fan vad jag önskar att hans ägare kommer och säger att "joo men vi ska åka, är det fortfarande okej att passa han? :)".. jag skulle typ: "JAAAA :D" hahah ;P men det verkar inte så troligt, men hey man får väl drömma? ;P hahah.

Att tvinga sig upp är jobbigt

Ikväll ska jag nog försöka komma i säng lite tidigare än vanligt. Ja jag ska satsa på att komma i säng vid elva istället för vid tolv, vi får helt enkelt se hur det går x) haha. Var sjukt trött när jag skulle upp och var väldigt nära på att somna om när jag egentligen skulle gå upp xD Lyckades dock öppna ögonen och tvinga mig upp ur sängen. Haha 8) Har en blåsa i käften så det svider som satan! Så nu vet ni det också x) heheh.
Och vart är solen?! :O det är alldeles grått på himlen och då får man ju verkligen ingen lust att gå ut 8) heheh. Aja, har faktiskt inget mer att skriva, tror min hjärna sover än x) Skriver mer ikväll! ;)

AHHHHH! det ryckte i mitt öga! -.- fan, fan, fan.. pallar inte ha nervryck i det en dag till :O Hoppas det skärper till sig för jag kmr bli väldigt irriterad annars :O

Hmm.. duger den?

Nå vad tycks om min nya header? Hmm jag är själv inte säker på om jag är nöjd. Får väl se om det blir ngn ändring imorrn. Bakgrunden ska iaf ändras, ja måste ha ngt som är mer.. våraktigt eller ngt ;P haha, men nu är jag trött som satan så nu får den vara som den är tills imorrn iaf. Godnatt med er! :)

En av mina favoritheaders jag har gjort :) Dock är den höstig, så den passar ju inte nu ;D men i höst lär den faktiskt komma tillbaka :) maha ;D bra att jag planerar till hösten redan nu :O hahah, nej usch.. först ska det bli sommar! :D

Osäker på den

Jag har lekt i ps och fick fram en header som blev sådär.. eller alltså jag är nöjd med den, samtidigt som något känns fel med den :O hmm.. weird. Ska nog ända prova den :) Yes jag tror fan jag gör det x)
Iaf, GG äger! Är nästan halvvägs i säsong 2, och är nyfiken på när jag kmr till avsnitt jag inte sett förut :P hmm, det kmr bli väldigt spännande jao :) Men okej, byte av design var det ja! ;P



Ahh blev bilder på ngr headers jag har använt förut :P dem är ju fina alla 3, men självklart att man vill ha lite variation jue ;P

Happy mood

Idag var ingen bra dag på jobbet, nej usch jag blev typ irriterad på hundarna aslätt :O sjukt, fast det bra var iaf att irritationen släppte fort :) Dessutom så var jag trots detta på bra humör hela dagen :) Vilket jag är nu också :D Spelar hög musik och sjunger med, känner mig på riktigt bra humör så det är nice :D Sånt gillas jao! En sak jag måste klaga på är dock mitt vänstra öga som typ haft nervryck eller ngt hela dagen 0.o skumt, och väldigt obehagligt. Får se om det fortsätter hela kvällen ;D hahah.

Aja, hade tänkt svara på roll nu.. men tror det kan bli svårt om jag sjunger med i låtarna jag spelar xD hahah, så jag svarar roll senare, ahh samt adminsaker senare, för nu ska det sjungas :D ska nog leka i ps samtidigt, se om jag får till en ny header till mig :D Fler inlägg lär komma under kvällen ;)

Liten edit.. den vänstra bilden är typ så jag är nu xD hahah!

måndag igen

Blir till att åka själv till jobbet idag då hurtiga Alex tar sig en promenad i det fina vädret ;P haha fy satan jag fattar inte hur han orkar 8) Själv spar jag krafterna till promenaderna med hundarna x) maha. Har typ inget mer att skriva just nu, nej hjärnan verkar stå still eller ngt :O sååå.. ska väl göra mig iordning istället så jag slipper stressa och ha mig sen ;P hörs ikväll! :)

Bild från brurs 20 års dag. Hoppas som satan att min 20 års dag blir lika lyckad som hans :) Känns dock inte så troligt då jag fyller år på en torsdag och lär väl jobba :O man kanske ska ta ledigt då? xD hahah. Aja, lång tid kvar, vi får väl se vad som händer 8) är inte direkt roligt om jag tar ledigt men alla andra ändå jobbar xD haha, då är det så totally misslyckat x)

Duktiga jag

Ibland suger det att vara duktig. Ja jag skulle väldigt gärna vilja sitta uppe halva natten och fortsätta se på Gossip Girl.. men nej, jag vet att jag kmr vara död imorrn i så fall, vilket funkade när det gällde skolan, men när man jobbar går det inte. Såå därför tvingas jag vara duktig och ska därför göra mig iordning nu för att gå och lägga mig. Är ju trött, men fy satan vad jag vill se mer av GG xD hahah, så kan det vara. Men hur som helst.. godnatt med er! :)

Lördag + Söndag

Lördag:
Bion var bra! Lite flummig på ngt sätt men bra ändå! :) Percy Jackson och kampen om åskviggen var det vi såg ifall ngn undrar :P Vet inte om jag nämnt det i tidigare inlägg :O iaf.. Att träffa Fredrik, Alex och Kamilla var mys, och att umgås var trevligt! :) Spelkvällen var bra, tills den slutade mindre bra, men huvudsaken att man kan erkänna att man överreagerat x) Kamilla sov iaf hos mig och vi kikade på film och tog det lugnt :)

Söndag:
Åt frukost och sen tog vi (Kamilla och jag) oss en promenad till v-by där vi gick runt och kikade i affärer :) Jag hittade typ inget, men Kamilla hon shoppade loss ;) haha. Hade allmänt trevligt, trots att det snöade -.-'.. hahah 8) Sen drog sig Kamilla hemåt och jag gick för att möta Nadja och Ullis. Blev lite mer tittande i butiker, så ajag köpte mig en ny mascara för endast 71 kr eftersom det var ngn kampanj :D plus hårfärg för 89 kr som egentligen skulle ha kostat 119, också där ngn kampanj :) jag gillar kampanjer :D haha x) Nadja färgade det dåra åt mig, vad skulle jag göra utan lilla moster? :O haha <3 Men ahh, det blev mörkbrunt, och well skillnaden är kanske inte jätte stor från förut, men det är iaf snyggt! :) Finns ingen utväxt längre iaf, plus att det finns mindre rött i håret nu :P

Under kvällen har jag kikat GG, yes jag är besatt :D hälften av avsnitten ser jag på internet och hälften har jag nerladdat ;P hahah, eller okej, laddade ner alla.. men vissa funka ju inte -.-' Iaf, har också svarat på lite roll och fixat adminsaker, samt snackat med folk på msn lite :) Ahh och fixade moster blogg. Eller okej, jag fixade headern till henne igår innan jag gick till v-by för biobesöket, men hann aldrig fixa in det, så därför gjorde jag det idag :P KIKA HÄR :D Blev sjukt sugen på att fixa om min egen, så det står väl på veckans att-göra-lista ;P ahha! Ahh, plus att jag är bokad till utgång i helgen av Ronja :D hahah, hon vet att jag måste bokas tidigt för annars finns risken att jag är upptagen ;) hahah.


Blir ju såklart skillnad när dem nya bilderna (högst upp) är tagna nu.. när det är mörkt ute, och dem andra två som är tagna för typ.. en vecka sen när det var ljust ute xD hahah. Men ahh, man ser ju iaf tydligt utväxten på den högra bilden nere.. men ingen utväxt på bilden över den :P haha.

städare är inte vårt yrke iaf x)

Ännu ett inlägg. Ja jag har brist på saker att göra. Väntar typ ut tiden tills jag ska gå upp till v-by jao. Dammsög iaf mitt och brurs rum. Kan ju säga att det behövdes xD hahah. Så nu behöver det inte dammsugas på en månad x) HAHHA! Nee men inte på ett tag iaf :P

Har fortfarande ont i armbågen och det stör mig som satan :O kan inte luta den mot ngt :( stackars lilla mig, haha 8) ahh! Jag vet vad jag ska göra nu! :) Först ska jag ladda ner en låt och lägga in den på mobilen, sen ska jag leka lite i ps och se om jag kan få till en header till mig eller moster x)

Tror detta var min första stora header :) Innan hade jag en pytteliten sak eftersom jag inte visste hur man kunde göra "headerdelen" större ;P men ahh, så man kan säga att detta var min första header.

solen skiner, fåglarna kvittrar

Det är fint väder och jag vill ha en hund att behöva gå ut med :O hahah. Aja, ska iaf ut senare. Vid typ.. halv 4. Ska till v-by och kika lite på Gina innan jag ska möta Alex, Kamilla och Fredrik :) Blir bio, Percy och kampen om åskviggen, och efter det blir det spelkväll :) Jag tar med mig wii:et så det kmr nog bli nice! :D eller ahh det skulle det säkert blivit utan wii:et men iaf ;D haha.

Sjukt ont i min högra armbåge har jag :O har ingen aning vad jag har gjort :( usch jobbigt. hahah. Ahh och ni som läser min blogg.. kika in inlägget innan detta :P i need you help :D haha.

Moppen <3 saknar att köra den under alla härliga sommardagar :) Den är ju såld nu, men vi känner ju han som köpte den.. hoppas på att få låna den iaf lite i sommar när man är hos farmor.

Sötelisöta!

Staffordshire Bullterrier

Rasen är känd för sitt okuvliga mod och sin ihärdighet. Den är mycket intelligent och tillgiven. Den skall vara djärv, orädd och fullständigt pålitlig.

Rhodesian Ridgeback

Rasen ska ha ett värdigt, intelligent uppträdande, reserverad mot främlingar utan att visa aggressivitet eller skygghet.

Korthårig Collie

Rasen skall vara glad och vänlig, intelligent, alert och samarbetsvillig.

Curly Coated Retriever

Curly coated retriever ger intryck av att vara intelligent och vänlig, stabil och pålitlig. Rasen skall vara modig, ha självtillit och vara självständig. Curly coated retriever kan verka reserverad.

Kromfohrländer

Rasen skall vara en anpassningsbar, läraktig och temperamentsfull sällskapshund, som är något tillbakadragen gentemot främlingar. Rasen besitter föga jaktlust.

Dessa 5 raser är dem som det just nu lutar mest åt. Är ju dock inte dags att skaffa hund än.. men om jag skulle välja mellan dessa, vilken tror ni skulle passa mig bäst? :O tog endast kort info om raserna, och då det som står enligt hur deras karaktär ska vara enligt SKK.

Uppe innan 9 en lördag 0.o

Det är skam, även för mig 8) Blev väckt av morbror för typ en kvart sen, yey härligt. Hahah. Okej jag hade ju kunnat sova längre, men var så sjukt kissnödig och sen kändes det som att det vore onödigt att lägga sig igen 8) hahha, antar jag får skylla mig själv lite då ;P men mest skyller vi på morbror min ;P hahha.
Funderar ändå på att lägga mig igen ett litet tag. Typ se film eller bara ligga ner. Har ont i magen och typ sjukt ont i högeraxeln :/ Fast tror nog jag skippar det. Ska nog fortsätta se GG på datan istället :) Eller nej, jag ska faktiskt läsa på lite om olika hundraser! :D yes det ska jag göra! Kmr väl ett inlägg lite senare.

Bjuder på en bild från vargmötet på Kolmården :) Roligare med en bild än när det är tomt jue :P Hmm, kanske ska börja lägga upp random bilder som jag har på datan när jag inte vet vad jag ska ha för bilder? Kanske, är ju som sagt roligare än när man har ett inlägg helt utan bild eller så :P

it´s not working

Okej skiten vägrar funka så jag får helt enkelt vänta med att fortsätta se på det tills nedladdningen är klar. Andra säsongen är jag inne på, och well första avsnittet såg jag på internet då det inte fanns med. Bara det att sidan jag såg första avsnittet på dampar, så jag får väl helt enkelt hålla ut -.-' irriterande ja, men kanske bäst då jag är ganska trött. Hahah, aja, ska kika vovve.net och se om det kmt upp ngt nytt sen jag senast kolla där, sen ska jag sova 8) sååå.. godnatt!

Walkie-talkie

Jag är så totally besatt! :O När jag väl börjar titta på GG så kan jag inte sluta xD har fan sett typ.. 8 avsnitt ikväll xD hahah. Stört. Mina öron är ömma också, har haft hörlurarna på så dem är typ.. sammanpressade xD hahah, tragiskt. Iaf.. ibland behöver man en lugn kväll för sig själv, och well denna fredag var skön. Behövlig tror jag minsann att den var iaf.

Gillar att vi använde oss av Walkie-talkies för att konversera under kvällen xD HAHAH, jag älskar dem :D Underbara uppfinningar som jag vill ha! :D Borde ha en i köket och en i vårt rum, bättre än att skrika på varann right? ;D okej.. mamma och pappa brukar ringa istället, men roligare med Walkie-talkie jue :D hahah ;P Nu ska jag iaf göra mig iordning, sen blir det nog ett avsnitt till av GG innan sängen kallar ;P hahah.


Dålig humor?

Vi sitter vid middagsbordet och äter ris med kycklinggryta..
Jag och brur "mobbar" systers två kompisar som äter hos oss. Säger att dem inte vågar prata med oss..
Jag: kycklingar är dem! x)
Syster: Man är vad man äter!..

HAHHAHAH, så totally fun! :D Hey min humor suger, men huvudsaken är ju att man har roligt ;) hahah ;P

this has gotta be the good life

Fredag, fredag, fredag! <3 Dagen började bra, jag fick gå med "värstingsgänget". Eller alltså, dem gick skitsnällt, men alla hundar är skitstora och en av dem är väldigt speciell då han kan få för sig att göra utfall emot människor och hundar. Har bara gått en kort promenad med honom innan så var lite nervös att gå en promenad på en och en halv timme med han först ;D Men det gick sjukt bra, och jag var så sjukt nöjd! :) Är riktigt sugen på att skaffa en Ridgeback :D jaa jag tror jag är kär ;D hahah. Gick ju med han jag skulle ha hem också, han gick verkligen snällt, men sen när han blev hämtad på eftermiddagen så sa ägaren att han inte ska resa bort nu, utan att det blir senare, eventuellt till valborg. Så kmr inte ha hem han under påskhelgen :( Synd, jag blev jätte besviken :( Men, men.. hoppas jag får ta hem han då under valborg :D man vet aldrig, men ahh jag hoppas :) Han är grymt fin! <3

Är iaf riktigt nöjd med att promenaden gick bra och att dem litar på en tillräckligt mkt för att släppa ut en med dessa tuffingar :D haha, och fyfan vad jag trivs på mitt jobb! <3 Med hundarna och personalen, grymt bra ställe jag hamnat på! :)

Dessa sötnosar gick jag med idag :D Den tredje bilden från vänster är han som jag skulle varit vakt till :) Hur som helst så är det väldigt fina hundar, och jaaa vi använder halti för att underlätta för oss själva. Så länge man inte rycker och drar och har sig så tkr jag det är okej att använda halti. Tänk att ha en sån stor vovve som drar konstant i en och halv timme.. vi skulle nog inte må så bra efter den promenaden :P hahah 8)

Det är fredag idag! :)

Imorse var jag grymt trött, så att få sova längre imorrn kmr bli så skönt :D Okej, jag lär väl vara uppe längre ikväll också, but still 8) Hoppas ngn handlar idag för vi har ingen oboy hemma, och det är inte gott med saft till mackorna på morgonen :O hahah stört.

Ser fram emot en lugn fredagskväll iaf :) Ska försöka att inte fastna framför GG hela kvällen, utan också fixa lite annat. Dessutom ska jag försöka skaffa fram fantasi och ork till att göra om bloggen min. Får se hur det går x) Jag har en känlsa av att jag kmr få stressa för att komma hemifrån i tid, så ska aif sluta skriva nu och läsa lite bloggar medans jag äter upp min macka. Sen ska jag börja göra mig iordning för att försöka undvika stressen xD haha, önska mig lycka till x)

Besatt kallas det

Jag skojar inte när jag säger att jag är besatt av GG :O och ändå är detta avsnitt som jag sett förut. Hahah, kmr jag ens kunna sova när jag kommer till dem avsnitt jag inte sett? Bra fråga 8) hahah! Har inte orkat vara social alls idag, nej jag har bara suttit här och sett på GG hela kvällen. Faktiskt ganska mysigt att bara göra så ibland. Men ahh imorrn blir det annat. Ja då ska jag svara på roll, fixa adminsaker och vara social på msn med folk :) Kmr väl troligtvis se GG då också, men ahh :P hahah, fredag är det då, och well jag kan säga att veckorna går så sjukt fort 8) Känns som typ tisdag eller ngt idag. Sjukt, men skönt eftersom man på sätt och vis aldrig hinner längta till helgen :P Hahha.

Trött är jag, men inte fan vill jag sova än ;P ett eller två avsnitt till av GG innan det blir sovadags x)

wow

Idag är första gången på länge som jag blir klar för tidigt och därför måste vänta ut tiden innan jag går hemifrån x) Cred till mig! :D I vanliga fall brukar jag ju få stressa med att borsta tänderna och sätta upp håret, och sen inse att jag egentligen borde ha gått hemifrån för.. 5 minuter sen xD haha.
Liten edit: skriver från mammas och pappas dator för min är redan avstängd ;P

Men nee, nu ska jag gå! :)

Trist väder

Godmorgon med er :) Torsdag och vädret ser trist ut. Vart tog solen vägen? :O hhah. Jag drömde skumma drömmar. Bland annat att vi åkte ngn maskin till en annan planet där vi var vildhästar och där folk fångade in vildhästarna som levde på planeten. Sen så blev vi fångade men var människor då, och blev typ illa behandlade med typ sjukt lite mat och jaa jag vet inte vad xD jag flydde från buren och sprang runt i konstiga korridoren, fast då var jag en golden retriever 0.o.. Jag var grymt bra på att fly från alla vakter, men det hela slutade iaf med att jag blev fångad :( Ahh sen så drömde jag att hela Alexs lägenhet var omgjord. Hans rum såg jätte konstigt ut och balkongen hade dem gjort om till ett lekrum xD haha, totally weird. Lite roligt var det iaf 8) jag gillar mina konstiga drömma :D

Iaf, jag glömde ju skriva igår att det inte blir ngn utgång imorgon. Ronja är upptagen så :P Kanske bäst så med tanke på hur lite pengar jag har på kontot ;D hahah, tragiskt att vara fattig. Men snart så :D eller okej, om en vecka.. ja då jävlar :D mohahah! ;D men ahh, så vet inte vad jag ska göra imorgon, kanske ska ha en lugn fredagskväll framför datan med typ socialisering med kompisarna via msn, kanske se film eller ngt. Eller kanske göra om bloggen min? Jao vi får väl se x) Men nu ska jag iaf kika lite bloggar! Ha en bra dag! :)

Chuck (Ed Westwick) är bäst i GG :D så nu vet ni det! :)

När man väl börjat är det svårt att sluta

GG är grymt bra, och som vanligt när jag ser på en serie så blri jag fast. Typ besatt och måste se fler avsnitt hela tiden xD hahah. Fastän jag har sett dessa förut är det likadant. Det är nice på ett sätt, men tråkigt att man blir så himla osocial xD hahah. Har egentligen inget vettigt att skriva, mer än att jag är trött. Hahah, intressant eller hur? x) hehehe. Neee men jag ska kika lite bloggar, sen ska jag logga ut från msn och se ett sista GG avsnitt innan jag går och lägger mig :) Låter bra tkr jag.

When you´re happy like a fool

JAG FICK, JAG FICK, JAG FICK! :D *superglad!*
Och för er som undrar så handlar det om att eventuellt vara hundvakt under påskhelgen till en av hundarna vi har på jobbet :) En Rhodesian Ridgeback som är gigantisk och superfin! <3

Ingen bra bild, men ahh han är verkligen superfin! :)

Jag hoppas

Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas att pappa säger ja. Mamma har sagt att det borde gå bra, men eftersom hon ska jobba så ska jag fråga pappa. Well man vet aldrig med han, men jaa jag hoppas x)

Btw så var det kaos på jobbet idag! xD hahah, första promenaden innehöll två nerdragna människor (jag var ena xD) samt en hundbiten människa :/ Att dra isär två hundar är inte lätt, men vad fan ska man göra när man har två små terriers som slåss? 8) Blev i alla fall inget farligt sår, och nej det var inte jag som vart biten :P Vila idag blev det inget av heller, nej jag var upptagen med att försöka få en 6 månaders valp att ligga still xD Han vägrade, men är grymt söt ändå X) haha. Kaotisk dag, men ahh den var bra :) När man jobbar med djur vet man aldrig vad som kmr hända ;P

Valpen :) Blandras mellan Beagle, Foxterrier och Jack Russel :P Gudomligt söt ja!

inte mer snö -.-'

Min första tanke när jag satte mig upp och såg att det snöade var NEEEEEEJ! Fick otroligt stor lust att vända mig och om och sova lite mer. Äckelsnö! Får väl bara hoppas att det slutar snöa snart. Ahh så dagen börjar inge bra, speciellt inte när jag fortfarande har ont. Känns inte så lockande att promenera nu direkt. Haha, tragiskt, igår var det väldigt behagligt och mycket lockande att promenera, idag är det väl typ helt tvärtom 8) Men, men.. Så länge jag kan gå så blir det till att åka till jobbet och promenera, äsch det går väl över så småningom liksom x) haha.

GG

Det stod mellan ett inlägg om att jag vill köpa kläder och att jag är kräsen när det gäller kläder. Lyckades gå igenom 90 sidor med klänningar, med 15 st på vardera sida.. och jag tror jag hittade typ 2 som jag vill ha 0.o.. hahaha! Kräsen eller vad? Plus att jag inte orkar kika mer kläder nu så.
Men ahh.. eller så stod det mellan ett inlägg där kah försöker komma fram till vilken hundras jag ska skaffa. Det gick inte så bra, eftersom jag aldrig kom så långt att kolla om raserna och sådär. Måste kolla upp lite raser jao.

Så vad ska detta inlägg då handla om? Om vi dissar kläder och hundar. Hmm.. ingenting helt enkelt x) Eller okej en kortis.. jag började se GG (Gossip Girl) igen :D Dock såg jag bara ett avsnitt eftersom det sen vägrade funka -.-' irriterande, men snart kmr jag kunna se på det när jag vill :D mohahah. Eller ahh, iaf första säsongen :) 71,3% så snart klart :) Okej, blir inget mer tittande ikväll, men då kan jag säkert se 2 eller 3 avsnitt imorrn :D yes det blir nog asbra! :) Men okej, det blev lite längre än jag trodde det skulle bli.. :O men nu är jag trött så nu ska jag sova. Godnatt med er! :)

Lite klagan igen da x)

Jag gillar inte att vara trött. Man är så.. trött då :O HAHHA, störd också tydligen :) Haha, fast jag är nog lika störd när jag inte är trött också x) maha. Men ahh, dagen var nice. Jag tror jag blev kär dock :O Hahah, i en 6 månaders valp (blandning mellan foxterrier, beagle och jack russel)! Sjukt söt! :)
Vilade rejält idag, hade en Ridgeback som huvudkudde x) det var mys! Fint väder att vandra i var det också, även om jag gjorde illa mig :( Lyckades sträcka benet eller ngt, så kan typ inte gå normalt då det gör sjukt ont i typ höften. Usch usch, not good. Sen så ska jag klaga på mina äckliga slemklumpar som jag har på fötterna också :O alltså fyfan vad dem smärtar typ.. hela tiden :( not good. Blir väl till att operera bort dem.. men det är ju läskigt :O hahah.. sååå.. smärta och skippa det läskiga, eller bort med smärtan och uppleva det läskiga? :O hmm, den är svår. Hahah 8) Aja, vi får väl se. Orkar inte lägga in ngr bilder, så bjuder på en låt som var med i Melodifestivalen men som inte gick vidare 8) Synd enligt mig, jag tkr den är.. charmig på ngt sätt xD hahah! Enjoy!

Texten:
Vad e det som händer här? Jag har sumpat all kontroll
Nej, jag fattar faktiskt ingenting
Nånting flashade förbi och slog undan mina ben
Och jag framstod som en idiot

Här står jag med choklad och blommor
Fan, vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Pallar inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Nu i helgen blev det knas
Jag och bandet skulle ut
Men jag banga och hyrde kärleksfilm
Det rassla till i min mobil
Dom ville tala om för mig
Att jag är en superidiot

Här sitter jag mitt i romantiken
Fan vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Palla inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Hon gör mig till en idiot
Vad är det som händer
Jag tappar mitt fokus
Och allt är förlorat
Det är ju helt underbart!

Kan nån förklara
Kan nån förklara det för mig

(Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut)
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp

Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Hon gör mig till en idiot

:)

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så tänkte jag sommar. Ja fyfan himlen är alldeles blå och det kändes som om dagen kmr vara en såndär sjukt varm sommardag som man egentligen inte vill ha eftersom man steks bort bara man kliver ut i solen xD men just.. ja just nu, fyfan ge mig dem där stekheta sommardagarna! :D Jag vet att jag kmr klaga över dem när dem är här.. ja värme och jag går inte ihop :O inte alldeles för mkt värme iaf xD hahah, men sommar, åhh vad jag vill ha sommar :D Bra att snön håller på att försvinna iaf! Det gillas jao :) Har inte direkt ngt mer att skriva, så slutar väl här x) orkar inte leta bild heller så får bli ett tråkigt bildlöst inlägg ;P

Don't really know how I got here

F*ttdatan dog! Den fick typ damp 0.o Sjukt jävla läskigt, och jag fick typ panik och fråga brur vad jag skulle göra xD Ville inte stänga av eftersom jag hade skrivit ett inlägg som jag inte ville skulle försvinna. Vilket det då självklart gjorde, eftersom det inte gick att göra ngt annat än att stänga av skiten 8) Tragiskt.
Snackade iaf med Ronja i telefon, och well åter igen kan jag säga att det verkar som om helgen är full ;D Fredag blir det troligtvis utgång, sen på lördag är det bio och sen spelkväll :D hej och hå jag kmr göra av med mina sista pengar i helgen :D Fast det gör inget för nästa torsdag tror jag det blir.. får jag ju mer pengar :D wiiihooo, det blir nog asbra! :) Har ju sagt att jag inte gillar att planera, men joo.. alltså jag gillar nog både att planera och att inte planera xD hahah. Det är väl bra i guess :P haha. Hur som helst så ser jag fram emot helgen! Och vad är bättre att syssla med under dagarna tills dess än just jobbet som jag älskar? :D hahah, damn vad jag har det bra just nu :)

Är hungrig som satan men ska inte äta ngt.
Är trött som satan.. så ska sova nu :P Godnatt med er!

Jag älskar mitt jobb

Mitt jobb är bäst, så är det helt enkelt.
Och jag orkar inte skriva mer för nu ska jag rolla och sen troligtvis se film! :)




Fint väder gillas jao!

Man blir alltid på så bra humör när det är fint väder ute :D Solen skiner och jag ser fram emot att promenera typ en och en halv timme med vovvarna sen :) Haha, bara det håller i sig, annars blir jag arg xD hahah. Fast ser inte direkt molnigt ut så det lär fortsätta vara fint väder x) hoppas det iaf!
Drömde massa konstiga drömmar, kmr inte ihåg så mkt mer än att det i en del av mina drömmar var massvis med hundar :D Just det är typ allt jag minns 8)

Orkar inte gå tidigare hemifrån så idag blir det antagligen cola till lunchen.. eller så snor jag saft från Alex :) hahah, jao vi får se. Köper saft idag efter jobbet. Det blir nog bra :) Ska ta med mina lotter som jag vann 30 och 10 kr på x) byta mot nya så jag får skrapa mer idag :D woho, sånt är skoj :) haha. Men ahh, har inget mer att skriva.. så ha en bra dag! :D

Fint väder gillas jao :D bilden är från Kolmården, ifall ngn nu.. bryr sig x) haha.

Blabla

Klockan är mkt, och jag måste gå och lägga mig :O Tänkte säga att jag inte är trött men då skulle jag ljuga xD hahah. Dock vill jag inte sova, men jo fan jag måste göra det :P Ska göra mig iordning och drömma om hundar har jag bestämt. Haha yes. Imorrn är det jobbet igen, vilket är roligt :) Dock så är det fortfarande jobbigt att kliva upp på morgonen ;D men hey, jag tänker fan inte klaga. Nej jag har iaf ett jobb som jag trivs sjukt bra med :D woho, jag <3 hundar!
Men ahh, alltså jag har seriöst inget att skriva 8) hahah. Eller okej, kan säga att jag var duktig och fixa massa adminsaker på Ez idag. Cred till mig! :) Men okej, nu kallar sängen :P hahah. Godnatt med er.

Music it is

Helo alla :D Vet ni vad? Jag mår bra :D Hade så sjukt ont i ryggen och typ höften imorse :O Men nu känns det inte alls :D bra det! Kvällen igår var nice! Jao vi satt bänkade framför tvn och glodde på Melodifestivalen :) Var väl ingen direkt favorit som jag hejade på, även om jag nog tkt bäst om Annas och Erics låtar :P Well det blev iaf inget filmtittande, men vi spelade iaf Mario Party :) Det gick skit, så igår hatade jag det spelet :D hahah.

Idag har vi inte direkt gjort så mkt. Segade oss rejält på morgonen så kom inte upp och åt frukost förrän vid 11-halv 12. Fastän vi typ varit vakna sen 9 xD haha. Vi kikade lite hundraser och drömde oss bortåt till då vi flyttar hemifrån och skaffar hund :) Åhh jag vill nu! hahah :P Malin drog så jag och Alex roade oss med att spela lite Mario Party, och planera bio + spelkväll nästa helg :D Hahah, här planerar vi, men ahh det kmr bli asnice iaf! :) Tog mig en promenad hem i det fina vädret, gick förbi två "affärer" för att köpa saft, men dem hade bara äckliga safter så jag sket i det 8) Blir till att antagligen dricka cola imorrn till lunchen.. xD eller köpa saft på morgonen :P Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag iaf logga in på msn och vara lite social med folk x) maha!
Btw.. Ola är ful :) Jag har aldrig gillat han. Måns däremot.. Grr! He´s the best :D Har hittat hans blogg också så nu ligger den så fint länkad mellan dem andra :) Me like! :D haha.

Blir en lugn kväll

Oj oboy, nu fan är det Melodifestivalen som gäller :) Jag, Alex och Malin ska ha det mys hela kvällen! :) För efter Melodifestivalen är det tv-spelande som gäller :D Mario Party :D Jag ska va Yoshi och jag ska vinna x) maha ;P Men ahh, nu börjar det fan snart! :D

Show must go on

Helo alla :D okej, jag trodde jag skulle vara mer nere.. men vet ni vad? Det är jag inte :D visst, lite besviken kanske, men samtidigt var jag redo på att det eventuellt inte skulle bli ngn skillnad. Så jaa, det hjälper när man är förbered :P stavas det med två d? Förberedd.. hmm, nae ett va? eller är det två? :O Båda ser fel ut xD HAHAH aja skitsamma 8) Har fixat lite adminstuff och dessutom svarat roll, det känns bättre med rollandet nu igen :) hahah, upp och ner hela tiden ja xD Skönt iaf att man är två admin på sidan, ansvaret blir inte lika tungt då :P

Ska väl klä på mig snart 8) hahah, sitter i pyjamas och det är nice :D men ahh.. Nadja och Roger kmr vid 4, då är det middag som gäller. Sen ska jag gå hem till Alex jao :) Kmr bli nice! :D Dessutom kmr Malin vara med oss ikväll också, så det blir ännu mysigare :D Vi ska se Melodifestivalen jao! Och sen kanske en Geishas Memoarer :) Well vi får se :P Hur som helst så tror jag det blir mysigt! :D Men nu ska jag skrapa en lott och hoppas jag blir miljonär :) maha!

Dessutom måste jag nog färga håret snart.. har en ful utväxt jue xD hahah. Som dock är ännu tydligare där eftersom ljuset från fönstret typ ligger på 8) men ahh. Dags snart jao.

I just wanna have a good time

Hej och hå, vaknade halv 7 imorse och var nästan på väg att gå upp 8) Hahah, sen insåg jag att nee det var skönt att ligga kvar i sängen så låg kvar och halvsov till strax innan 9. Lagom tid typ :) Har ont i axlarna/skulderbladen, men hey det är ingen nyhet 8) hahha ;P iaf, gårkvällen var nice! :D Spela bowling där jag iaf kom över 200 poäng nästan alla gånger vi spela :D Ahh sen gick det sämre och efter den gången ville jag inte spela mer xD hahah. Hängde iaf med Nadja, Ullis och brur ut sen :) Till Severin (stavning?) där vi tillbringade kvällen med att sjunga med till låtar och vara sociala :) Me like! :D Var lite småsugen på att sjunga själv men det blev aldrig så ;P Jag och brur var väl hemma halv 2 eller ngt, så det vart inte så sent :P



I know i can be a pain in the ass.. my aunt has confirmed it in this picture

Nu ska jag iaf kika lite hundannonser och drömma mig bort lite. Sen får vi väl se om jag orkar logga in på Ez och fixa lite adminsaker :P känns mer lockande att göra annat ;D hahah, tragiskt men sant. Men, men.. vi får helt enkelt se.

Jag lever

Shit vad man missar saker när internetskiten inte funkar :O Hade inte tillgång till internet på hela kvällen igår, det sög 8) hahaha. Fast samtidigt inte för jag var social med Alex, brur och syster. Spelade Rummy gjorde vi :) Sen såg jag på film, vilket var nice, även om jag helst velat ha internet så jag kunnat fixa med lite saker. Men, men.. överlevde det också, även om jag undrar om Ez överlever det :O Hoppas andra admin är tillräckligt frisk för att hålla sidan vid liv. Ikväll har jag ju inte heller tid med det nej. Och troligtvis inte imorrn heller xD hahah, upptagen människa här vettni 8)
Ahh, orkar inte skriva ngt om dagen iaf, den var bra iaf :) Kort och gott, och det räcker. Och planerna för helgen verkar bra. Nu ska jag duscha, sen blir det tacos till middag <3 och sen ska jag och brur till Nadja där det blir bowlingspelande och mys sådär :) Sen får vi se om det blir utgång eller träffa Fredrik. Ingen aning än hur det blir. Well det märker vi 8)
Imorrn ska jag iaf med brur till Solna där han ska köpa ngt kort :) sällskap är jag duktig på att vara :D ahh eller ngt sånt ;D och på kvällen ska jag se Melodifestivalen med Alex och sova hos han sen :) Söndag är ännu ledig, men det händer säkert ngt då också ;P hahah. Sååå nu har jag uppdaterat, och nu ska jag spara innan internet får för sig att sluta fungera :O därför skippar vi bild. Ha en bra kväll allla :) och visst ja... DET ÄR FREDAG IDAG! :D

Huvudvärken är iaf borta nu.

En ny dag med ett någorlunda bättre humör iaf. Vädret får det dock att hållas ganska lågt, för jag vill ha sol :O Nu är det sådär grått och trist igen. Usch för det. Insåg att jag kanske kmr missa Melodifestivalen på lördag :O Ronja har ju planerat utgång då. Fast hon är sjuk och kanske väger traditionen att se Melodifestivalen över lusten att gå ut? Jao vi får väl se. Man vill ju helst se vem Sverige skickar som sitt bidrag. Faktiskt så lutar det emot det just nu. Fast det är bara torsdag idag, så vi får väl se :P

Hur som helst så var jag uppe lite tidigare idag, klev upp 5 över 7 istället för halv 8. Vill ni veta varför?.. För att jag var så sjukt jävla kissnödig att jag fick kramp i magen :O haha 8) Tror min kissblåsa är förminskad eller ngt, för varje morgon är jag typ.. SJUKT kissnödig :O beror nog på jobbet, för där går jag på toa lite hela tiden. Mest för att jag inte vill bli kissnödig under promenaderna x) hahah.

Vi hade inga mackor kvar i brödkorgen idag, så jag har bara käkat lite yoghurt. Hej jag kmr vara hungrig som satan sen :O Men det blir nog bra x) Insåg att jag har massa saker jag skulle kunna göra idag efter jobbet också. Dock hänger två saker på varsin person så vi får väl se. Den trejde saken är iaf att fixa lite adminstuff på Ez. Jao samt svara på roll vilket jag inte har gjort sen i söndags :O hahah. Stackars dem som rollar med mig 8) heheh. Aja, nu ska jag kika runt lite mer på datan, sen är det väl dags att börja göra sig iordning eller så :)
Ha en bra dag!

fdvbhöjmööibtävträty

Ska man duscha på kvällen så säger man till innan. Jag tänker fan inte vänta uppe 20 jävla minuter för att kunna borsta tänderna! Fuck you! Joooo men min kväll var så himla jävla bra! Dra åt helvete säger jag bara. Man kan ju säga att det var droppen som fick bägaren att rinna över... så om ni ursäktar ska jag lägga mig i sängen och dö lite nu. Godnatt!

Läs inte.

Plötsligt dog all lust för rollspel ut. Jag trivdes med att ha rolllusten tillbaka. Trivdes med att återigen vara aktiv och leva mig in i drömvärlden. Men nu.. nej återigen får jag bara en stor klump i bröstet när jag tänker på det. Och det är ju inte meningen att det ska vara jobbigt. Nej det ska ju bara vara roligt. Suck på det. Suck på mig.
Min dunkande huvudvärk som jag haft hela kvällen gör inte saken bättre heller. Jag vill dra en filt om mig, sätta mig i ett hörn och storböla.. och jag vet inte ens varför. Snälla slå mig ngn? Ibland orkar jag inte med mig själv.

Kärlek



VARGAR <3
och nu ska jag se film :)

Morgon och kväll

Nej jag försov mig inte imorse. Jag vaknade och klev upp, hämtade frukost och satte mig framför datan för att kika runt lite. Tittade facebook och sen Malins blogg först, sen skulle jag skriva mitt vardagliga morgoninlägg… Men då hade internetskiten slutat funka! -.-’ Blev så irriterad, samtidigt som jag på sätt och vis inte riktigt orkade bry mig 8) hahah. Skum känsla.

Men nu är jag iaf hemma från jobbet och nu funkar internet. Fast enligt brur har det strulat hela dagen så jag förbereder mig på att inte dampa då 8) hahah. Aja, jag har ont i huvudet så orkar inte skriva ngt om dagen. Inte heller orkar jag lägga in ngr bilder från dagen eller vänta på att bilderna från Malin ska skickas.. så jag kastar in lite bilder från gårdagen :)



Malin :) <3

Hund-Vargtema dag! <3

Min och Malins resa var bäst! Totally bäst! :D Skratt åt allt och inget, snack om allt och inget och massa annat. Mys, mys, mys! Orkar inte skriva ngt egentligen, nej tänkte bara kort skriva att vi hade det bäst. Att vi varken gick eller åkte vilse! :D Att vi köpte våra matsäckar på pressbyrån, jao jag har aldrig köpt för så mkt på en pressbyrå ;D Dessutom åt vi onyttigheter dagarna långa och njöt av det mysiga vandrarhemmet genom att glo på 2 and a half men under kvällen x)
Sen måste vi ju nämna denna Hund- och vargtema dag också! Mest repetion, men en intressant föreläsning om vargens situation i dagens läge, samt att träffa vargarna var ju underbart! <3 Var populär som satan i början och dem blev lite för kärvänliga så min näsa blev lite manglad xD hahah, näsblod för andra gången i mitt liv. Bra att hålla räkningen liksom ;P men inte fan gjorde det ngt, mer än att den är öm, men vem fan bryr sig när man fick massa pussar från dessa underbara djur! :D <3 Jaaa jag är nog fan kär! :O hahah x)
Oj det blev längre än jag trodde. Och ändå var detta kortfattat ;P hahah, hade väl fått sitta hela jävla kvällen om jag skulle skriva detaljerat ;P heheh. Men nu är det sovadags! eller.. okej först lite bilder! :D Ska få mer bilder från Malin sen också, så lär komma upp fler bilder då :)



Malin har dåra bättre bilder på mig med wolfisarna x) Denna var ju söt, synd med ljuset bara :/ hahah 8) Jag <3 vargar!

Godmorgon

Jag är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara 8) nope, är faktiskt ganska pigg. Dock skulle jag väldigt gärna velat ligga kvar i sängen under täcket. Är inte direkt jätte kallt, så fryser faktiskt inte :O men mysigare under täcket jue ;D hahah 8) Vädret är fint så det är ju bra :) Då blir man genast på bra humör. Har dock lite ont i magen, det är mindre bra, hoppas det går över X)
Har väl egentligen ingenting att säga så avslutar väl här så :P Kmr inget mer inlägg ikväll då jag och Malin ska ut på äventyr i Norrköping ;D haha! Önska oss lycka till :) Eller ngt. Tror det kmr ett inlägg imorrnkväll, men är inte säker. Det beror på om jag orkar :P Men ha det så bra alla! :)

Kladdbild, hinner fan inte fixa den mer ;D hahah!

Stormy

HAHAHHAHAH! Bara för att jag fick lust att se detta avsnitt imorse när jag och Tebbs såg på Den lilla sjöjungfrun 3 eller vad fan det nu var ;D hahah. Kmr ihåg att jag såg detta som liten och tkt det var jätte spännande och bra. Well.. det var iaf roande att se det nu ;D hahah!



Sthlm i mitt <3a

Karlstad var mys men Sthlm är bäst. Att vara hemma är nice, och även om Tebbs säng var skön så ska det bli härligt att sova i sin egna säng :) Sitter och pratar med Malin i telefon. Eller hon pratar och jag typ.. "jaja det blir nog bra x)" hahah xD högtalaren på mobilen är bra x) maha. Men nu skulle hon kika Wallander så nu får jag vila öronen mina :P hahha, dem är ganska slut efter att ha haft hörlurar i sig hela dagen typ 8)

Resan hem gick bra, från Örebro hade jag liksom två säten för mig själv :D That´s nice! :D Var jobbigt att släpa på väskan sen men var ju inte så långt som tur var :) Liksom från busscentralen till t-banan.. kanske 5 minuter väg totalt, sen från t-banan hem som tog väl typ max 10 minuter. Kom hem och åt pizza framför tvn där mamma och pappa satt och glodde på ngn film. Så fastnade såklart där ett tag. Sen har jag suttit här och fixat tävlingen på Ez samt nyss då pratat med Malin och försökt planera inför morgondagens och tisdagens resor ;P Imorrn efter jobbet åker vi ju till Norrköping, och på tisdag är det temadag hund-varg hela dagen :D är inte hemma förrän sent på kvällen men det blir nog bra :) Känns som Malin oroar sig ltie över hur vi ska hitta och hinna med bussar och allt, själv är jag tydligen optimist för jag typ.. "aja, det blir nog bra :D det löser sig." haha ;D Ska i vilket fall som helst bli roligt :D

Men nae, nu har jag fan inte tid med detta längre. Måste packa upp väskan och sen packa en annan väska. Samt fixa mat till jobbet imorrn. Fast innan jag gör det ska jag leta reda på lite filmer jag vill se :) Blir väl inte idag dåra, eftersom jag har fullt upp och dessutom måste sova tidigt eftersom det är jobb imorrn ;P nee kan ju kika dem senare i veckan :P
Denna film såg vi igår, och alltså den är riktigt rolig! ;D maha x)

snart bär det av hemåt

Snart är det dags att åka hem. Bussen går 15.15 så om typ 20 minuter åker vi hemifrån Tebbs. Ska bli ganska skönt att bara sitta på bussen och dega i 4 timmar. Med musik :D däremot lär det väl vara fullt, och med min otur kmr jag väl ha sjukt ont i ryggen eller magen 8) ahhaha, då blire genast mindre skönt jao. Men, men.. hoppas på det bästa, och så länge jag får fönsterplats är jag nöjd :)
För första gången ska jag åka kommunalt hem sen, har ju alltid haft lyxen att blivit hämtad av ngn ;D men, men.. är inte direkt långt till t-banan, och att sitta på den är ju inte direkt jobbigt. Det jobbiga blir att gå hem sen, men det blir nog bra 8) men nu kom Tebbs mamma 0.o måste dra xD

Här slappar vi

Vi sitter inne och slappar framför tvn och varsin data. Sånt är skönt det också x) Har sett på Bedtime Stories och nu kikar vi lite på snowbuddies xD denna film är lite söt, men ganska skrattretande xD hahah. Och Bedtime Stories var bra :) Lider av mensvärk gör jag, det är inte nice. Tröstar mig iaf med godis och trocadero 8) det är gott jao :P Sen ska vi ta oss en promenad i det fina vädret :) det blir skönt att komma ut lite i friska luften x)
Har inte så mkt mer att skriva, mer än att det är skönt att bara ta det lugnt ibland. Jag älskar sovmorgnar :) Ahh plus att vi ska gratta Mona och Alexandra som fyller år idag! :D Grattis på er och hoppas ni får bra födelsedagar x)

Lite shopping + bio

Är nyss tillbaka hos Tebbs efter att ha varit i stan typ halva dagen. Blev lite shopping, jag köpte ett par mjukisar, ett par trosor och såna där pluppar till mina headset hörlurar x) Ahh och så blev det middag på Subway, som jag åt på för första gången :P var gott jao.
Filmen var iaf sjukt bra! Älskar Johnny Depp! Speciellt hans röst :) Garva gjorde man en hel del och jag rekommenderar den starkt :D se den!
Vi har typ massa godis kvar, så det räcker till kvällen och hela dagen imorrn ;D ahh och coladrickande har det varit gott om idag 8) lär väl kunna rulla hem på söndag :O hahhaha x)


Team Sportia mjukisar :D 199 kr tkr jag inte var så farligt x) sen mina pluppar till headsetet :D Trosorna får ni ingen bild på för dem ligger i Tebbs väska xD haha, men dem är iaf svarta med ngt tråkigt tryck 8) intresseklubben antecknade ni nu? :D hehehe x) *roar mig sj jao* ;P

Soliga Karlstad

Jaaa jag var dåra död igår så Tebbs fick rycka in och skriva ett inlägg :)
Magen är tom nu men ögonen är tårfyllda :O såg nämligen nyss the notebook och den var typ sjuuuuuuukt sorglig :O hej jag storböla ja x) hahaha 8) ska väl hoppa in i duschen snart också. Försöka få ordning på håret som sett ut som hej kom och hjälp mig från onsdagskväll 8) hahah, tragiskt.

Iaf, igår så var det folk här typ hela tiden. Ganska roligt faktiskt :) Åt massa kakor och tårta och typ fettade upp sig hela dagen. Därför jag låg död i sängen sen på kvällen xD Men jag och Tebbs var iaf ute en sväng till stan. Hämtade biobiljetter för idag ska vi på bio :D Alice i underlandet jao! Var sjukt fint väder igår, och idag också :) solen är vår vän :D haha.

Hade lite udda drömmar. Dels om hunddagiset där flera hundar rymde och hade sig så jag typ kämpade med att fånga in dem och sådär xD stört typ. Sen drömde jag ngt jag inte tänker dra upp, men som fick mig att önska att drömmen kunde bli verklighet. Fyfan. Kan inte sluta hoppas, fastän jag vet att det är lönlöst.
Men, men.. inget sånt nu. Nej nu ska jag rota fram min sladd från väskan så jag kan lägga en bild eller två som jag tog på Tebbs kissemiss igår :) Eller som dem säger.. deras kattastrof.. xD

HOLA!

det var den första rubriken den spansk-failade eleven Tebbs kom på.. (:

Haha ja, tebbs här. Sandra ligger död i min säng pga full mage, så hon återkommer imorgon med en tom mage.. antagligen, det märks väl... Får kanske sätta på High School Musical 3 så hon håller sig vaken.. hmmm... bra idé! i alla fall hon skriver mer imorn och... lägger ut någon bild på min kattastrof.  (min.. katt alltså)

För övrigt sitter jag och nästan lipar över att dougie och frankie inte är tillsammans längre... och det var en ointressant information.

och bara för att visa våran kärlek till mcfly, EN MCFLY BILD! :D låt pallar jag inte..

Inte längre i Sthlm

Wooohoo är i Karlstad nu :D Gillar inte Tebbs data för tangentbordet är så emot mig xD hahah, tragiskt. Därför blir det också ett kort inlägg. Ja det plus att Tebbs nog är klar i duschen snart.  Jobbet gick bra, good, good :) Att ta sig från jobbet till centralen var som väntat jobbigt. Att bära en ganska tung väska under en 15 minuters promenad är inte att rekommendera 8) har fan fortfarande ont i axlarna efter det xD hahah, tragiskt men sant.
Kom till centralen och var asstolt över mig själv när jag hitta till busscentralen direkt :D inte svårt alls.. hallå.. skyltat jue! ;D hahah. Satt och sov på bussen sen i typ 1,5 timme-2 timmar. Sen satt jag i princip och endast hoppades på att tiden skulle gå fort så jag kunde komma fram. Jag gillar egentligen att åka buss långt. Så länge man har musik och det är tyst och lugnt, och helst ganska tomt i bussen. Vilket det var, ja alla gick typ av i Västerås så det var nice :) Men hade ont i höften och sen rumpan och sen var mina öron inte så glada över att jag lyssnat på musik nonstop från klockan 3 till typ.. 8 x) hahah.

Men nu är jag iaf här, och kvällen kmr nog vara lugn och slapp :) det gillar vi. Pizza åt vi till middag också, mums mums :) och cola till det såklart :D <3 maha. men okej, min uppdatering kmr väl inte vara jätte bra när jag är här, men blir nog minst ett inlägg om dagen iaf :) så att mina trogna läsare vet ;) <3an till er! :D

småsaker kan ibland irritera mig som satan

Jag gick och la mig innan elva och måste ha somnat ganska fort. Men trots detta var jag skittrött när jag gick upp för typ 20 minuter sen 0.o hahha, hatar sånt. Sitter här och tycker synd om mig eftersom det dels är kallt.. och eftersom jag kmr dö när jag ska släpa på min väska till jobbet xD ahah. Okej, den är inte jätte tung, men kmr väl börja bli jobbigt halvvägs till t-banan 8) *önskar vi bodde i andra lägenheten*.. hahhah :P
Sen har syster bett mig posta ett brev åt henne. Liksom sure det kan jag göra :)... men det är inget jävla frimärke på! Hatar det då. Eftersom dem 99% av fallen inte har frimärken i kiosken vid råcksta.. vilket innebär att jag alltid får släpa med mig det otroligt tunga brevet och försöka komma ihåg att köpa frimärke och posta det ngn annanstans. Jaa sånt är irriterande, eftersom jag hälften av gångerna glömmer bort brevet. Plus så är det ännu mer irriterande idag då jag ska släpa på en stor och otymplig väska. Har god lust att lämna brevet hemma.. men tror jag är snäll som vanligt. Blir bara så irriterad.

Ska vi slå vad om att det är asmkt folk som ska med den t-bana och dem bussar jag ska åka med också? Endast för att irritera mig mer och göra det jobbigare för mig med den stora väskan 8) hahah, skulle inte förvåna mig det minsta nej.
Men vet ni.. skitsamma, för idag åker jag till Karlstad! :D

Mkt bra låt jao!

Packat och klart

Jag packade och duschade, den ordningen blev det i jao :) Så nu har jag i princip packat klart. Kmr bli jobbigt att släpa med väskan till jobbet imorrn. Usch och fy :O och sen från jobbet till centralen, fast det är inte lika långt, dock måste jag gå 15 minuter med väskan då :O usch och blä. Det kmr va jobbigt, men skitsamma, kmr bli kul att träffa Tebbs :D

Nu ska jag svara på ngr roll, sen tror jag fan det blir till att sova :O är sjukt trött så kanske är bäst så.

Änder = vårtecken :D

Jag är trött. Jag har ont i magen. Jag är kissnödig.
Hahha, hej positivitet :) Kan säga att jag fick ett litet, litet ljus i mina tankar. Vet dock inte om jag vågar hoppas. Nej jag vågar nog fan inte det.

Dagen var bra, måste ju först och främst säga att det inte alls var ngt strul med t-banan när jag åkte, så jag var på jobbet typ.. 35 minuter innan jag började xD ahhah. Men bättre för tidigt än försent jao :)
Mitt gäng med vovvar var duktiga idag :) och det var soligt! :D Så jaa jag njöt typ av första promenaden. That´s nice jao! Enda nackdelen var väl att det blåste så jävla mkt :O hheheh. Men men, man kan inte begära för mkt :)
Vilan var så sjukt skön, jag seriöst satt och sov typ hela vilan xD hade en hund som låg och snarka i mitt knä<3 fast vaknade till några gånger då en annan av hundarna var uppe och typ gick :P hahah. Sova var iaf skönt, var bara så jobbigt att vakna till liv efteråt 8) Kort och gott så var iaf dagen nice :) mysig.


Åkte hem, höll nästan på att somna på t-banan, insåg att jag kmr säkert somna på bussen imorrn xD hahah. Typ åker förbi Karlstad och vaknar upp ngn annanstans och typ.. "0.o....".. hahah xD nej fyfan. Så roligt ska vi inte ha det 8) heheh. Men okej, orkar inte skriva mer nu.. nej ska packa och sen in i duschen. Eller tvärtom? Har inte riktigt bestämt mig än xD hahah. Men kmr väl troligtvis ett till inlägg senare :)

jag orkar inte

Tydligen håller gröna linjen på att strula.. det låter inte alls bra nej. Men det är förseningar på pendeln så jag vet inte vilken väg man ska satsa på.. tror jag gå hemifrån vid 8 och satsar på gröna linjen. Enligt sl står det att det endast är förseningar.. även om Alex sa ngt annat. Så well jag får väl hoppas på det bästa helt enkelt. Hinner därför inte skriva mer för plötsligt blev det ju typ bråttom -.-'

Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget


Vandraren har ingen stans att gå, när han kommit fram till slutet.
Månen färgar alla skuggor blå, han är ensam kvar där ute.
Långt där borta från en enslig gård, lyser värmen ut i natten.
Väcker hungern i hans frusna kropp, som har levt på luft och vatten.

Det gör ont, men gå ändå, du kan alltid vända om.
Det gör ont, men gå ända, du är här och kom hit som en vandrare.

Klockan ringer för en ensam själ, den har lånat röst av döden.
Vill den illa eller vill den väl, när den räknar våra öden.
Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget.
Vandraren har ingen stans att gå, om han går vid sista slaget.

Det gör ont, men gå ändå, du kan alltid vända om.
Det gör ont, men gå ända, du är här och kom hit som en vandrare.

Det gör ont, men gå ändå, du kan alltid vända om.
Det gör ont, men gå ända, du är här och kom hit som en vandrare.
-----------------------------------------------------------------------------------
Det är en låt som jag alltid tyckt om.
Jag lyssnade på depplåtar. Lyssnade och förberedde mig halvt på att deppa sönder. Men faktiskt.. hör och häpna.. jag kom aldrig så långt. Visst jag är inte på mitt bästa humör, är väl inte direkt glad. Men det känns bra att jag inte är depp. Det är tydligt bevisat att jag gjorde rätt, även om det var jobbigt. Men hey livet är inte lätt. Faktiskt så tror jag att enda orsaken till att jag har svårt att släppa det är för att jag trivdes så bra med det. Fast samtidigt visste jag innerst inne att det var för bra för att vara sant. Hahha.
Men hallå.. jag skulle inte skriva om det. Nej jag skulle bara skriva lite kort om att jag kliver framåt och att jag vet att jag så totally överreagerar angående hela alltet. Men om det är något jag är bra på så är det tydligen att överreagera. Hahah, bättre det än att inte vara bra på ngt? heheh. Neee men jag har faktiskt lärt känna mig själv lite bättre. Så jag vet att jag är känsligare än jag trodde. Att jag har lättare för att bli sårad än jag faktiskt trodde. That sucks. Men så är det.
Men skitsamma. Klistra på ett leende och så ska jag se film nu :) Och vet ni vad.. på onsdag åker jag till Karlstad! :D Till lilla Karlstad.. hahah x) och lilla Tebbs :D heheh x) <3

Sist jag var i Karlstad för.. *frågar Tebbs när det var*.. nästan exakt ett år sen ;D

can't get over it

Okej.. klagostund!
- Jag är kissnödig som satan men orkar inte resa mig upp.
- Jag har ont i mina fötter.
- Jag känner för att lyssna på depplåtar och tänka på sånt som man egentligen inte vill tänka på.
- Jag vill se mer Ugly Betty men har inga fler avsnitt som jag inte sett -.-

Usch och fy och skam! Är jag rollsugen? Nae jag tror inte det.
Ska man kanske se en film? Kanske se klart skattkammarplaneten?
Eller ska man lyssna på musik och va lite social på msn?

Det blir msn och musik, och sedan troligtvis film. Jao.

lite morgonklagan som vanligt

Stackars min lilla dator :O Alex stängde inte av den igår så stackarn har stått på hela natten :O Joomen visst här slösar vi el 8) hahah. Snöar ute gör det också, usch fyfan för det. Dessutom är mina ögon starkt emot mina planer på att vara uppe nu. Hahha. Ahh och jag fryser som vanligt :) Härligt, härligt. hehehe. Men nae nu har jag inget mer att skriva, och måste dessutom börja göra mig iordning.

RSS 2.0