Kortis.

Wooopelidoo, snart ska vi gå till v-by jag och mamma :) Ska möta Nadja och Co för en härlig utekväll i Nadjas ära! :) Blir ngn cider eller så på Baron innan vi drar vidare. Men nu kom mamma och fråga om vi ska gå, så ha en bra lördagskväll!

I´m a champion

Vi hade roligt igår! Nackdelen var väl att vi inte kom in på Nype utan inträde, så fick betala 120 spänn ;O som tur var kunde jag låna pengar av Jessica, som jag nyss satte in på hennes konto :) hahha. Ahh och en nackdel till var att det var grymt hög musik så döva jag typ hörde nada ;D hahah. Ahh och en sak till.. att när jag önskade en låt på ena dansgolvet så sa han att jag skulle göra det på ett av dem andra dansgolven. Och jag typ.. vilket? 0.o hahah. Var inte världens bästa musik, men bortser man från det, så var det asroligt! :D Det blev en del dans, och roligast var ju ändå när YMCA spelades ;D eller när vi dansade vid strippstången 8) hahah. Vill nog inte veta hur totally fail det såg ut xD hahah. Vi låtsas att det aldrig hände :D heheh.
Men ahh, lyckad utgång med fint folk! <3

Kamilla hängde med mig hem och vi däckade väl direkt när vi la oss ner ;D Hade skitsvårt för att ta mig upp imorse för jag ville bara sova mer XP Tvingade iaf upp mig vid halv elva, fast hamnade ganska snart i sängen igen och såg på Vänner :) Har typ sett 5 eller 6 avsnitt nu på morgonen ;D Love it!<3
Kamilla åkte hem ganska tidigt så har bara haft syster som sällskap här på rummet :P Och visst ja! Jag fick ngt sjukt skrattanfall för ett litet tag sen. Vet inte riktigt hur det började.. men tror det var ngt om att jag kravla runt i sängen och typ slog i rumpan i väggen ;D samt ngt fult skratt... hahah ahh det var iaf grymt roligt, och syster bara tittade på mig som om jag vore dum i huvudet x) ehhehe. Kanske stämmer? ;D hahah. Ahh roligt var det iaf, det är väl huvudsaken? ;)

och åter igen tycks jag ha hamnat i min dal med inlägg utan bilder.. 8) hahah.

Run for Cover

Idag har jag mest tagit det lugnt 8) Satt hemma och slappa typ hela morgonen och förmiddaden. Sen hängde jag och syster med mamma till v-by, innan vi två åkte hem till Alex för att passa Pontus medan Alex tog sig en tur till Ikea :P Vi tog en kort promenad med han, sen så såg vi på film. När Alex väl kom hem (det dröjde typ aslänge för han hade världens otur med sl ;O) så gick vi hemåt, åt middag och nu har jag nyss kmt ut ur duschen. Snart kmr Danne och Ronja hit, och senare kmr även Kamilla :) Vi ska ut ikväll! :D Lite trött är jag, men taggad! Vet bara inte riktigt vad jag ska ha för kläder ;O Ronja får va mitt smakråd.
Sen ska vi ju möta Jessica och Erika med lite folk i stan också :)
Kmr bli asnice tror jag! :D

Ny header

Har gjort om bloggen min nu :) Egentligen ville jag ju ha så att headern är öppen där uppe, alltså utan ram, men vit bakgrund blev inge bra ;D Får fixa med en mörk bakgrund nästa gång :P Hur som helst, blev ganska nöjd med headern, och visst.. kanske är lite udda att ha med två hundar som inte är mina, men vafan :) Dem är söta! Men jag vill gärna höra vad ni tkr om den nuvarande headern :)

Mean girls

Jag kände mig så elak idag. Det gilla jag inte, men ibland är det väl ett måste.
Tröstade mig med att se på Vänner och äta glass, känns bättre nu. Försökte fixa ny header till bloggen, och well den del jag har gjort gillar jag. Men den är knappast klar 8) Måste skrapa ihop lite fantasi till den så jag kan få den klar. Förhoppningsvis tills imorrn :) Men ahh, ska faktiskt sova nu. Är trött jao.
Godnatt med er.

rubrik

Det regnar ute. Som faaan :O Och snart ska vi ut och gå i regnet 8) hahah usch. Vi ska i för sig bara till t-banan, men blir till att ta paraply ändå ;P Tebbs ska åka hem :( Så ikväll kmr jag bli ensam. hahah, rummet kmr bli mindre då också ;D
Helgen ser fullspäckad ut, men sånt gillar vi :) Mohahha, utgång både imorrn och på lördag. Kmr bli asroligt! Är taggad som satan jao :D sen ångest på söndagen, men det låtsas vi inte om. För på måndag börjar man jobba igen. hahah. Får iaf träffa alla sötvovvar då :) Men bara så ni vet.. vuxenlivet passar mig inte ;O pengarna är nice, men jag vill ha lov! ;O HAHAH.

Måste bestämma vad jag ska ha för tatuering också. Blir så avis när folk runtom gör det ;P Måste se till att bestämma vad jag ska ha och fixa det! :O
Nu åska det här också 8) hahah. Men ahh, måste leta fram ett par mjukisar jag kan dra på mig. Sitter i mina pyjamasmjukisar just nu ;D dem är mysiga jao x) haha. Skriver mer ikväll. Kanske till och med fixar om bloggen min :)

Slösar pengar ;D

Jag och Tebbs var i stan :) Hittade affärer jag ska gå i oftare. Till exempel Scala (där jag faktiskt köpte en klänning!) och Ohio som hade snygga kläder :) Köpte även en bh på H&M, men ahh :P Vi har spelat lite kort och sett på Vänner, nu ska vi iaf se om vi hittar ngt bra spel att spela.

Ahh man ska ju ha fixat banden på bhn så att dem också är korsade i ryggen, men jag orkade inte göra det då ;P

Fy på mig.

Usch, usch.. jag skrev fan aldrig blogg igår :O Tragiskt! Men, men hade ju fullt upp hela dagen så. Vi var på Kolmården, och det var SJUKT mkt folk :O Parkeringen var fan full, (alltså den där stora gigantiska parkeringen..!) så vi fick ställa oss på gräset. Hahah, helt sjukt som sagt ;D Hade iaf trevligt där!

Sen på kvällen så hade vi filmkväll hos Alex. Eller.. det skulle typ va filmkväll, men blev typ kortspelande och promenad med hundarna (pontus och Harry), sen såg vi på Gladiator, men jag och Tebbs gick innan den var slut ;P Såg på Vänner och sen sov vi ;D trötta som satan.
Nu är vi hungriga! Frukosttime!





Längre än väntat

Vi tog oss en kvällspromenad med Alex och Pontus, men den blev mkt längre än vi trott då vi gick till Ängby IP och körde Kubb där. Vi tänkte väl gå hem, men orkade inte, så bad pappa hämta oss, vilket han snällt nog gjorde :)



Imorrn ska vi till Kolmården, hoppas det blir bra väder :) Tänkte visa linnet/tunikan jag köpte idag också innan vi ska se film :) The Ugly Truth it is!

Fiiiiiin! Känns lite läskigt utan band bara, men får väl vänja mig ;D hahah.

Har besök från Karlstad jao!

Sthlm i mitt hjärta :D Så tkr Tebbs också, har jag bestämt :) Hahah. Hon är här nu, och well idag har vi varit i v-by och kollat lite i affärerna :P Jag köpte en bh och ett linne. Ett utan band! :O Måste ju prova ngn gång, så får se vad jag tkr. haha, i värsta fall får jag väl.. hitta ngn att ge det till ;D Ahh eller lämna tillbaka det ;P haha. Kmr kanske upp bilder på kläderna senare x)

Snart är det mat, tur det för jag håller på att svälta ihjäl. Senare ska vi väl kika film och bara ta det lugnt. Skulle jag tro :P

Tebbs! :D <3

The one with Kareoke

Det blev bättre av att se på Vänner. Det är verkligen så grymt bra! <3
Jag glömde nämna att jag sjöng Kareoke (hur fan det nu stavas xD) igår också ;D Roger Pontare! Hahah. Inte direkt en låt jag skulle ha valt, men men :P
Nu ska jag iaf diska och klä på mig, sen ska jag påbörja min färd hem till Ronja. Blir filmkväll hos henne ikväll, vilket passar bra då jag bara vill slappa :) Sen imorrn kmr Tebbs! :D Ska möta henne vid centralen 11.30. Ska bli roligt jao! :)
Men ahh.. dags att sätta fart.

noooo

En känsla av ångest smög sig på mig.
Jag ska försöka få bort den genom att se på Vänner <3

feels like candy canes at christmas

Jag måste fan sluta äta massa onyttigheter till frukost. Käkade glass två dagar i rad till frukost, igår åt jag godis, och idag äter jag vaniljsås. Haha.
Iaf, igår var jag med Nadja hela dagen :) Vi färgade mitt hår och så fixade Nadja fint nagellack på mina naglar :D Mkt fint jao! Var hemma och städade lite, samt bäddade rent sängen (och fixade chokladpudding och vaniljsås till pappa så han skulle ha ngt gott till kvällen eftersom han fyllde år igår), men sen var det ut för att träffa henne igen under kvällen. Var på Baron i v-by, och sen vidare till Sever Inn. Var roligt jao :)

Denna hårfärg skulle det bli. Fast hade så mörkt innan så den blev ju mörkare.


Före



Efter




Lilla Moster och sen mina fina naglar :)


På kvällen.


Tack för en trevlig dag och härlig kväll!

FREDAG

Jag och pappa hängde med Alex och hans mamma till IKEA imorse. Pappa var chafför och hade hyrt släp eftersom Alex köpte sin 140 säng ;P nice nice!
Efter det åkte jag en snabbis till brur min som jobbade i Alvik idag. Han jobbar ju som kontrollant i tunnelbanan nu under sommaren. Så jag fick komma in där i "Kontrollantrummet" ;D hahah. Spännande, spännande ;P
Kom hem och åt lunch, och såg att mina filmer kmt :D wooho Will Smith! <3
Har sett på Vänner också ;P Men nu ska jag fixa tävlingen på Ez, sen ska jag hem till Alex. Blir filmkväll där idag :)

IKEA


Inne där kontrollanterna sitter ;D


Filmerna! :D

FRIENDS

Jag och Alex var och badade med hundarna idag. Var skönt att svalka sig då det var så grymt äckligt kvavt ute. Det blev också en promenad med vovvarna, och sen har jag bara suttit här och tittat på Vänner. Fan jag älskar den serien! <3 Kändes skumt att lämna tillbaka Elliot, kändes liksom helt fel att gå utan han sen ;D hahha. Tokvovven, saknar han.

Well well.. jag ska se 4 avsnitt till (då har jag sett halva säsong 1) och efter det ska jag försöka svara på roll och troligtvis va social på msn ;P

Channel 131

Tebbs och Channel 131 räddade min kväll! <3
Tror ni inte att tvn typ pajja PRECIS innan Lost skulle börja. HHAHA, helt jävla sjukt. Mamma väckte pappa som försökte få igång den, men icke. Som tur var fanns Tebbs till hands som kunde påminna mig om Channel 131 där det funkade! Så nu har jag sett det. Alla jävla Lost avsnitt. Och nu är det slut. Det känns sjukt! Fyfan, jag hatar slut, och visst jag tkt detta slut var bra, men fyfan det är så hemskt :( buhu, slut suger! Haha.

I´ll be there for you..!

Har ont i ryggen så ska lägga mig i mammas och pappas säng för att vänta ut Lost som börjar om typ 20 minuter. Dubbelavsnitt, dem två absolut sista avsnitten av Lost :O Helt sjukt som sagt.
Tänkte dock bara slänga in ngr få bilder på min för födelsedagspresent som jag fick från Alex :D Tror aldrig vi kmr kunna ge varandra saker i rätt tid ;D hahah!

Tack Alex för den grymt bra presenten! :) <3

Sista avsnitten av Lost!
Det är dem två jävla fucking sista avsnitten av lost idag! 0.o Jag döööör! Hatar när serier man ser på tar slut, så kmr väl storböla som satan eller ngt! </3 Hahha. Tragiskt. Men ehh.. får iaf hoppas på att Sawyer faktiskt överlever hela alltet, annars ska jag.. dampa ur så hårt! :O hahah. Spelar ju egentligen ingen roll då det inte finns ngn fortsättning.. but still. Hahah. Usch fyfan, måste förbereda mig mentalt för denna kväll.

Kunde ha varit bättre.

Vi har varit hos mormor idag med. Elliot fick leka lös med Pontus på tomten där. Dem såg ut att ha asroligt :) Annars har vi faktiskt inte gjort så mkt idag. Jag och Alex tog det ganska lugnt och kollade på film hemma hos han, och well nu har jag ont i huvudet (har inte alls haft det under hela filmen xP..) så jag orkar inte direkt göra ngt. Men får väl försöka köra lite trick med han. Försöka få fantasin att funka. Annars ska jag bara ta det lugnt och se sista Avatar avsnitten och senare ikväll Lost! <3 Får hoppas huvudvärken ger med sig. Kanske är det inte så smart att sitta vid datan och se på tv när man har ont i huvudet, men det skiter jag i x) hahah. Bra där liksom! Slänger iaf in lite bilder från när vi var hos mormor.



Inte så pigg

Jag skrev aldrig igårkväll, men jag orkade inte ;D Såg på Avatar hela kvällen, så nu har jag bara dem 2 sista avsnitten kvar x) Tror jag iaf att det är.
Morgonpromenaden idag blev inte så lång, jag hade ingen ork och var typ asseg :O hoppas det går över under dagen. Jag lät Lilla Herrn söka en del efter godis, och sen körde vi en lätt balansövning också 8) Han gick lös nästan hela promenaden och han lyssnade så bra, så bra :) Undrar nästan om han lyssnar bäst på morgonen xD hahah.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Kanske följa med till mormor? kanske bada? eller kanske både och. Jao vi får se. Pappa snackade om att vi skulle ligga och steka i solen hela dagen, men han driver bara eftersom jag är så jävla vit xD hahah. Har knappt ngn färg alls :O ändå tkr jag att jag är ute tillräckligt för att iaf få ngn färg :O okej.. har lite färg på överkroppen, men benen mina är vita.
Men nu ska jag se klart på Avatar, sen ska jag in på Ez.

Kort.

Har tittat på massa Avatar avsnitt. Snart klar med hela alltet, fast då har jag hoppat över en massa sega avsnitt också ;D
Sitter just nu och väntar på Alex och Pontus. Vi ska till vår egna lilla rastgård :D mohahha. Alex blev uppringd av Pontus ägare idag, som frågade om han kunde vakta Pontus från idag tills på torsdag :P Tror minsann Alex blev glad ;) hahah.
Men nu måste jag gå :P Skriver troligtvis ikväll!

Besök hos mormor

I nästan precis 4 timmar var vi ute. Då med promenad till mormor, fika där samt en del lek med boll för Lilla Herrn, sen promenad hem. Var skönt ute, även om det var ganska kvavt. Han gillade mormor iaf :P Fick kakor och sånt av henne, så hungrig är han iaf inte ;D Nu ligger han iaf och sover bredvid mig, och jag ska slänga in lite bilder, sen ska jag se på Avatar :)



Det går bra

Det är vaaaarmt ute. Såg inte så varmt ut så var nära att ta mjukisar.. tur att jag inte gjorde det ;D hahah.
Det med musiken funkar asbra, han väckte mig inte en enda gång inatt :) Sen att han vaknar klockan 6 är en annan sak. Men jag har kmt på en sak som löser det. Klockan 6 så vill han mysa, så då får han ligga i sängen bredvid mig, för då kan han sova i ngr timmar till :) Så idag gick jag inte upp förrän kanske.. halv 9. Skönt skönt :) Gick ut vid 9 och tänkte ta mig en lång morgonpromenad, men hade för det första ont i axlarna/ryggen, och dessutom var det så äckligt varmt/kvavt så varken han eller jag verkade alltför sugen på att gå alltför långt :P Så det blev en promend på 30-40 minuter, det är inte heller så dåligt :) hahah.

Idag ska jag och Lilla Herrn med Nadja till mormor. Får se om han skäller ut henne då ;D haha. Visst ja! Min sängbordslampa typ slockna igår, så jag såg absolut ingenting när jag skrev på msn xD var riktigt fint jag lovar. Ibland gick det asbra, eftersom man ändå har lite koll på vart tangenterna sitter 8) men hamna man en tangent fel från början så blev liksom allt fel ;D hahah. Men, men.. nu ska jag in på Ez och se om jag har ngr roll att svara på :)

I´m gonna make a change

Det blev inte så långa promenader med Lilla Herrn idag. Men tkt vi kunde ha en liten vilodag. Vi gjorde iaf mamma sällskap till jobbet (typ Söderberga) som kvällspromenad, plus att vi gick igenom Söderberga skolan. Shit vad mkt nytt. Ser helt annorlunda ut för varje gång man går där. Hahha. Att det förändras på.. typ 8 år är inte direkt konstigt, men jag blir ändå så förvånad ;D hahah skumt.

Jag har inte så mkt att skriva om faktiskt. Tänkte väl fixa en spelningslista på windows media player, eftersom Spotify stänger av sig efter ett tag. För joo jag tror faktiskt att det funkar med musik för lilla Herrn ;P haha. Jag vill ju inte vakna mitt i natten av att han skäller :P hahah. Blir även spännande att se när han väcker mig imorrn ;D med tanke på att han låtit mig sova längre under dagarna vi sovit hos Alex :P hahah.
Det är inte så varmt just nu iaf, så jag behöver nog inte använda mig av isklabbarna iaf :D skönt. Gjorde det hos Alex i lördags, dem smälte som satan så det fina fläckar på lakanet xD hahah!
Men nee, nu ska jag svara roll, sen ere dags att nattkissa Elliot (som nyss provade att lägga sig i min säng, fastän han inte får va där ;D känner mig lite elak men, men xP) så jag säger godnatt.

Filmer beställda.


Hundar i fokus

Kom nyss hem från en och en halv timmes promenad med Elliot. Han lyssnade inte så jätte bra i slutet, men kanske var han bara trött då? :P Eller så hörde han en viss irritation i min röst då jag var mer lättirrerad än vanligt på grund av den tunga ryggsäcken som verkade vilja döda mina axlar x) haha. Det kan inte alltid vara perfekt, och jag kan ju säga att han var jätte duktig imorse när vi gick med Malin och Oliwer iaf!

Fortsättningen av denna dag blir lugn. Efter middagen ngn gång blir det kvällspromenad med Lilla Herrn som jag kommit att kalla honom. Får se vart vi går då :) Annars så är det lugna puckar som gäller. Lite rollande och kanske filmtittande eller ngt. Jao det låter bra!
Här kmr lite bilder från gårdagen också!








och så ngr bilder från idag på tok Oliwer och Lilla Herrn ;P




Luftmadrasser suger..!

Alex och Malin är sega ;P Jag är hungrig men dem är grymt sega och verkar bara vilja ligga kvar i sängen. Snart går jag upp och äter själv, för dör fan snart ;O hhaha. Ska iaf aldrig mer ligga på en luftmadrass, dem suger. I för sig är Alexs typ trasig så inatt ngn gång när jag vaknade av att Elliot skällde så låg jag i princip på golvet. Hahha. Valde därför att lägga mig i hans mammas säng istället, vilket var mycket bättre. Dock har jag grymt ont i ryggen nu :( not good. 
Fick iaf sällskap av Malin och Oliwer på min och Elliots morgonpromenad. Var mysigt! Vet inte hur dagen kmr se ut, men blir väl inget speciellt. Tänkte iaf gå till ngt vatten så Elliot kan få apportera i vatten. Det gillar han, och vi har inte gjort det sen i fredags :P Men okej, min data kanske dör snart och jag dör snart av hunger. Halv kliver jag upp och går och äter. För då orkar jag fan inte vänta längre ;D

Fullspäckad dag

Vi har varit ute hela jävla dagen ;P Jag, Alex, Malin och Anneli med varsin vovve :) Sen kom Ronja och Danne och var sociala ett tag också ;P Vi började vid Tantolunden, men insåg ganska snabbt att det var inge bra ställe. Så då åkte vi vidare till Torhildsplan och var i Rålambhovsparken där vi släppte vovvarna i rastgården så att dem kunde röja gärnet ;D
Sedan blev det picknick i gräset, och efter det vidare resa till Åkeshov där vi släppte vovvarna i ännu en rastgård, denna gång med agilityhinder i. Var härligt att va ute hela dagen, speciellt då det var väldigt härligt väder. Lagom varmt och sådär :) skönt skönt. 
Både vi och hundarna är typ däckade just nu, men nu är det filmtittande som gäller :) Jag, Alex och Malin ska ha en liten filmkväll här hos Alex :P Pontus åkte nyss hem. Känns lite tomt då han tar så mkt plats :P På flera sätt ;P Men vi har iaf Elliot och Oliwer här :) Dem är väl helt slut och lär sova hela kvällen ;D haha. Bilder kmr troligtvis imorrn ;)

Lite roligt att vi idag har åkt t-bana, tvärbana och buss med hundarna. Hahha. Skönt att det funkar så bra med att åka kommunalt med dem :)

Dramatisk kväll

Hhaha alltså shit! Igårkväll (natt) när vi låg och tittade på Scary Movie 4 så brakade en av Alexs hyllor så att alla saker på den föll ner. Fick typ en hjärtattack men som tur var föll inget på hans dator och tv, och inte heller på min data som låg där så fint. En av hans högtalare föll ner men den klarade sig, så vi hade väldigt stor tur :) Var bara hans skrivbord som fick märken i sig. Sjukt.

Imorse fick jag sova till 8, för vid 6 när Elliot kom för att han ville ha frukost så la han sig efter ett litet tag bredvid mig. Så istället för att gå upp innan 7 kunde jag sova till strax innan 8 :) skönt skönt. 
Men nu måste vi börja göra oss iordning. Picknick står på dagens lista och det ska bli mysigt! :D

vi och vovvarna

Vi tog en kvällspromenad med vovvarna till coop. Köpte chips och choklad till kvällen :) Samt en cola till mig! Har fan inte druckit cola sen i tisdags ;O sjukt! Hahha ;D gott var det iaf! <3
Vi var lite fula och släppte vovvarna inne på ett dagis så dem fick springa och leka utan att vi behövde oroa oss för inkallningen x) Dessutom blev det lite sök och lätta balansövningar :P Men nu börjar Men in Black! :D

:)

Det är inte lika varmt ute idag som det var igår. Däremot är det kvavt, och det är ju också jobbigt 8) hahah. Fast skönt när det blåser iaf :) Jag, Alex och vovvarna gick till Åkeshov där vi släppte dem i rastgården. Lekte lite och fotade dem lite också. Sen tog vi t-banan hem till mig. Tog ett mellis med jordgubbar, glass och grädde, och nu sitter jag och laddar för att dammsuga. Gjorde det aldrig igår ;D
Senare ska vi vidare hem till Alex där vi ska ha filmkväll :)


Min hund ska kunna sova till minst 9 iaf

Well det funkade med musiken tror jag :D Okej, jag tror jag blev väckt kl 4 av ett litet skall, men tror musiken hade stannat då för jag hörde inget. Somnade dock om typ direkt så det känns nästan som en dröm ;D haha. Han väckte mig klockan 6, men jag vägrade -precis som igår- att gå upp då :P Sov till typ kvart i, för jag var skittrött. Blir nog till att lägga sig tidigare ikväll x) Han fick iaf frukost och vid 7 gick vi ut på en promenad. Var väl borta ungefär 50 minuter, så lite kortare än igår :P Men vi ska ju ut igen om typ två timmar. Ska promenera med Alex och Pontus till Åkeshov och släppa dem i rastgården. Blir nog till att ta med sig massa vatten, för redan nu är det varmt ute ;O hehe.

Sen måste jag dammsuga också! Gjorde aldrig det igår, så måste nog fan göra det idag. Men nu är jag hungrig, så ska gå coh hämta frukost jao :)

Kort.

Jag är inte lika trött längre :) Men kmr väl troligtvis lägga mig inom kort ändå. Fast tänkte sitta här ett tag till, sen ska jag faktiskt ut en liten stund med Elliot :P Tänkte låta han springa lite och söka lite innan vi ska sova. Sen ska det ju bli spännande att se om det funkar att ha musik på hela natten x) hahah. Well, det märker vi. Och detta är dagens sista inlägg, så säger godnatt till er då :) haha.

Sötvovvar

Mysig kvällspromenad.
Nu är jag trött som satan och har ont i benen.
Blir nog inte så sent ikväll, funderar redan på att ta fram isklabbarna och lägga dem i sängen för att förbereda inför natten 8) Kanske lite tidigt än. Går ju ut med Elliot typ det sista jag gör, men hade tänkt kasta lite boll med han då, och vet inte om jag orkar det om det blir för sent ;D hahah. Well det märker vi. Jag ska duscha också, så kanske vaknar till liv då.. hahah. Well vi får se.

This has gotta be the good life

Har haft en supermysig dag!
Nadja och jag gick upp till v-by där jag hämta ut mina två nallar från WWF. Sen köpte jag lite hundgodis och en vattenmelon till Elliot också :) Elliot fick va ensam hemma under tiden, eftersom mamma var ute och roade sig med att plocka.. vinbär? ;D hahha. Funkade iaf bra, även om jag fann honom sittandes i kökssoffan när jag kom hem x) hahah! han fick lite vattenmelon och jag bytte om till badkläder, sen gick vi till träsket för att möta Alex och Pontus :) Bada med hundarna stod på schemat jao! Vi badade väl inte direkt, men det var mysigt iaf! Dessutom kom 3 pers dit med en liten Dalmatinvalp som badade också :) Var roligt att umgås med hundfolk så att säga ;P hahah. Åhhh vad jag vill ha en egen hund och ha hundliv varenda dag! <3
Iaf.. så vi lät hundarna bada ett tag innan vi gick igenom typ Grimsta skogen på en promenad på väg hemåt till mig. Eller.. Nadja gick hem till sig, men jag och Alex, jao plus hundarna, gick hem till mig och typ dog xD hahah. Hundarna fick vattenmelon och vi åt korv med bröd.

Sen gick jag nyligen en snabbis upp till v-by igen. Men denna gång för att möta brur med mammas lägg så vi kunde hämta ut hans dator som han beställde hem för typ två dagar sen :) Nice nice!
Kort och gott; En riktigt bra dag! Dock är den ju inte direkt slut än ;P Ikväll blir det promenad med Alex och pontus igen :) Men tills dess ska jag ta det lugnt ;D eller.. ska kanske försöka få ork till att dammsuga lite också. Elliot drar in lite smuts ;P





Hundliv <3

Var ute typ en timme med Elliot :) Hade han nästan hela tiden lös, och det gick hur bra som helst! :D Var en gång han fick för sig att jaga en skata, men han vände ganska fort och kom tillbaka så det var lugnt x) Annars lyssnade han jätte bra och vi gjorde lite sökövningar och sen fick han klättra upp på en stor sten :) Mysigt, mysigt var det iaf! Hundliv är så till för mig!



Han är söt! :)

Uppe innan 7.

Vovven väckte mig klockan 2 inatt av att han skällde på ljud utifrån. Haha blev lite trött på han, och inte fan var det lätt att somna om när det var så äckligt varmt.
Imorse väckte han mig klockan 6, och då vägrade jag faktiskt gå upp ;D Kunde dock inte somna för jag hade ont i högerbenet, så gick upp strax efter halv 7. Var länge sen man var vaken så tidigt ;P Tog en kort morgonpromenad med honom, men insåg efter att han troligtvis är van vid en längre morgonpromenad, samt att det nog är smart av mig att gå längre i och med att det var skönt ute den tiden. Så jao, imorgon och följande dagar kmr jag ta längre morgonpromenader.

Tänkte väl gå ut om inte alltför länge och typ söka lite med han och sådär :) Ska nog försöka ta kort på han då också ;P Men äter frukost nu, så han får vänta tills efter 8 ngn gång. Ska kika in på Ez nu, men tror fan inte att ngn har svarat på mina roll under natten ;D hahah. Sen kanske jag ser ett avsnitt av Avatar eller ngt :) vi får se. Skriver senare ;)

Do it all over again

Spelade Minigolf med Nadja, Roger och brur. Jag kom sist ;D men det var mysigt och roligt iaf! Kom hem, hade grymt ont i benen men jag och Nadja tog oss em promenad med Elliot :) Hade han lös lite och det funkade asbra! Hade dock köttbullar till hjälp, men fusk är tillåtet ;) hahah.
Nu ligger han iaf och sover bredvid mig :) Blir nog till att kvällskissa han en sista gång sen. Så kanske man slipper gå upp alltför tidigt på morgonen imorrn ;D Jaa.. han vill ju i för sig ha sin frukost, men men x) Får se om han väcker hela huset imorrn också. Brur ska ju upp och gå till jobbet ;D hahha. Spännande spännande. Men nu ska jag fortsätta se på Avatar :)

Är inte direkt ngr bra bilder, men grodorna var så smååå, och jag glömde ta bättre kort på Elliot ;D får göra det imorrn :)

Cambilder från förr

Jag måste färga mitt hår snart igen :O har en hemsk utväxt jao 8) haha.
Jag har tråkigt, för ingen svarar på roll och jag inväntar maten. Är hungrig.
Tänkte roa mig med att slänga in lite cambilder jag tagit på mig själv förut, dem jag gillar mest ;P sen ska jag roa mig med att kika på bilder jag har på datan x)



och alla bilderna är från min "bra" sida ;D hahaha.

I wanna fly, I wanna drive, I wanna go

Det gick bra att hämta Elliot :) Jag, hans ägare och Elliot (såklart ;D) tog oss en promenad i gamla stan. Elliot fick bada och sen så fick han leta efter en boll också. Var faktiskt en härlig promenad, även om det var varmt :P
Tunnelbane färden gick asbra. Han typ la sig ner direkt och låg sen hela färden ;P jaa förutom när han titta upp på mig ngr gånger, samt titta upp då en Dobermann skällde på han ;D jao, och så körde det en ambulans förbi t-banan.. så Elliot ställde sig och ylade mitt i vagnen ;D hahah, söt!
Drog lite gjorde han sen, men det vet jag ju att han gör ibland 8) Kändes iaf skumt att bara gå med honom och inte fler hundar ;P hahha. Han har iaf inspekterat lägenheten, och just nu ligger han bredvid mig på golvet och sover :) Eller.. nyss gjorde han det iaf, för nu gick han till filten som jag lagt ut på andra sidan av skrivbordet ;P hahha. Och han var så söt nyss! Jag sprang ut en snabbis till glassbilen, och när jag kom upp igen låg han innanför dörren och väntade på mig :) hahah aww. Ska iaf försöka ta lite bra bilder på han sen :) Så ni har ngt sött att kika på ;)

Helt sjukt.

Den 28:e juli kmr Ez ha funnits och varit aktivt i ett år.
Den 25:e augusti kmr jag ha haft min blogg i 3 år. Helt sjukt.


och jaa, jag väntar ännu ut tiden. Ska gå om typ.. 10 minuter x)

Hundvaktshelg

Det är ganska segt att bara vänta ut tiden. Jag har inte direkt ngt att göra, utan just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå hemifrån.

Pratade med Alex nyss, och han ska passa en annan hund från dagiset under helgen :D kmr bli asroligt jue! Den hunden, Pontus, är "lite" större än Elliot ;D han är en stor Flatte, och då menar jag verkligen stor! :P
Vet inte om jag har ngn bra bild på han, men ska se.

Där är han :)

Varit uppe en timme redan

Idag var jag uppe tidigt :) Vid typ halv 9 fick jag sms från Elliots ägare, så då smsa vi lite för att bestämma var vi ska ses och så :P Jag ska hänga med på en lunchpromenad med han och Elliot innan jag åker hemåt x) Iaf, så valde jag att gå upp efter det, eftersom jag var pigg då :P så gick alltså upp strax innan 9. Är väl inte direkt tidigt, men annars brukar jag ju sova till iaf 10 ;P haha.

Iaf, ska gå hemifrån typ strax efter 11.40 och sen in till Gamla stan :) Väntar på svar från Rose, så får se vad hon säger om vi ska ses sen och så. Det märker vi.
När jag kmr tillbaka från stan ska jag troligtvis va social med brur :) Det skrev jag igår tror jag, men jaja ;D jag brukar ju upprepa mig eftersom jag glömmer vad jag har skrivit i tidigare inlägg ;D hahah.
Visst ja! En jätte bra sak.. jag har knappt ont alls idag! :D är superglad över det, hoppas bara att det inte kommer tillbaka under dagen ;O hoppas, hoppas jao.

Men ahh, tänkte leta upp en bild på Elliot :)

Tkr är han söt i sin sommarklippning! :) En Lagotto är han då om ngn undrar x)

Hur kmr det sluta..? ;O

Jag kan inte förstå att Lost snart kmr vara slut. Shit! Det är vå jävla avsnitt kvar :O sen är det slut :( Hatar när serier tar slut, och jag menar.. Lost har man ju fan följt i flera år nu ;O hahah. Men, men.. nu pratar vi inte mer om det :P jag tror jag ska gå och lägga mig snart. Ska upp tidigare än imorrn för vid halv 12-12 ska jag möta Rose i gamla stan, och jag vill gärna hinna sitta vid datan lite innan jag måste dra :P hahah.

Men det är varmt som satan. Så jag ska hämta mina söta små isklabbar och lägga dem i sängen. Sen tänker jag faktiskt se på två avsnitt av Avatar innan jag ska sova :) så borde sängen hinna bli iaf någorlunda sval ;P haha ibland är jag så smart :D mohahah! Men jao, dags att hämta isklabbarna!

If looks could kill then we all would be doomed

Just nu har jag faktiskt knappt ont :D eller.. iaf inte så länge jag sitter still ;D
Jag åt jordgubbar och glass. Fy satan vad gott det var! :D
Imorrn ska jag träffa Rose! Vi ska in till gamla stan och äta glass, sen ska hon med mig och hämta Elliot som jag ska ha hemma en vecka :) Hundvakt jao!
Efter det, när jag kmr hem, ska jag va social med brur :) Kanske gå och bada. Vi får se hur det blir. Tror vi kmr ha det roligt iaf :) jao!

Jag känner att klockan är tillräckligt. För jag kan sitta här lite till utan att det känns jobbigt. Sen blir det väl mat inom kort, jag är hungrig så det passar bra! och senare ska jag även fortsätta packa upp och fixa iordning lite smått i rummet iaf :) Men nu ska jag se ifall ngn har svarat på mina roll, sen ska jag försöka fixa en sak till ps till farmor min :)

Don´t know what to do

Jag tog ut frysklabbar från frysen igår och la på sängen och kudden :) Blev lite fuktigt, men det funkade faktiskt så pass att det var svalt och jag kunde somna x) Ibland är jag så smart! :D hahah.
Mindre rolig sak är att jag fortfarande har ont. Grymt ont. Vette fan när det ska gå över :/ Ryggen tror jag är mensvärk i för sig, men magen, axlarna och skulderbladen är inte det iaf. hahah. Okej.. axlarna och skulderbladen brukar jag ju ha ont i, men inte så ont som jag har nu :( Magen är ett mysterium. Är liksom inte i nedre delen av magen där man brukar ha ont, utan jag har liksom ont i övre delen. Inte skönt :/ Fast det gör inte lika ont som när jag först fick ont där i måndagskväll. Då gjorde det så ont att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen ;O Nu gör det mest ont när jag rör på mig. Hahah tragiskt.
Men, men.. hoppas det går över :)
Idag ska jag typ inte göra så mkt. Tänkte sitta här och lata mig, samt se på ngn film eller så. Dessutom tänkte jag städa lite i rummet mitt, typ plocka undan lite saker och så :P För imorrn ska jag hämta Elliot, och han måste ju ha ngn plats där hans filt kan va x) Visst ja! Måste packa upp också. Haha :P

Tänkte slänga in lite bilder från Norrlandsresan också :)










I ordning: Bild 1-> Huset. Bild 2-> Bilen vi åkte upp i. Bild 3-> Alex som hoppar studsmatta. Bild 4-> Vovven. Bild 5 & 6-> Fika på marknaden. Bild 7-> Vovven igen. Bild 8 & 9-> Grillning. Bild 10-> Kortspelande, Kanasta!

Jag..

Jag är hemma.
Jag har nyss sett på Aristocats och Kick Ass.
Jag dör av värmeslag.
Jag har ont som satan i rygg, mage och skulderblad/axlar!

Så nu har jag uppdaterat. haha.

Behöver klaga lite känner jag

Ibland känns det som om det absolut inte finns ngt att göra här uppe. Det är inte så ofta man känner så, men när man väl känner så så är det så grymt jobbigt. Visst jag kan se på tv på ngt tråkigt program som dem andra tittar på. Visst jag kan gå upp och fortsätta se på Avatar på min data. och jag kan sitta här hela kvällen. Men jag har inte lust till det. Dessutom har jag ont lite överallt i kroppen. Mensvärk och sen värk för att min kropp är så äckligt klen. Hahah. Nee men seriös, min vänstra skuldra tar kål på mig för tillfället :( Inte heller har vi ngn bensin till moppen, så ut och köra kan man inte göra heller. Jag skulle kunna duscha, men jag känner fan inte för det. Orkar inte göra det just nu. Nej usch. ibland är det segt här uppe. I för sig tror jag inte det skulle vara ngn skillnad nere i Sthlm. hahah.

Still Alive

Vi har det mys här uppe. Lite drickande har det varit (jag, alex och faster ;D) och till det kortspelande :D asroligt! Sen så har vi badat en gång, eller okej.. två gånger för mig för jag nattbadade med syster och kusinen min också ;P kallt var det ja! Igår var vi på marknad, jag köpte godis, munkar och strumpor ;D hahah. Ahh och sen så fixade PA moppen så jag och Sara tog oss en tur igårkväll :D Härligt! Men det var lite kallt ;D och det märktes att det var ett år sen man körde. hahah.

Nej nu ska jag återigen fixa adminsaker på Ez.
Nu har jag iaf uppdaterat lite ;)

I Norrland jao.

Jag är inte död, jag är bara uppe i Norrland där jag inte sitter vid datan så mkt :) Är social och gör lite smått och gott istället.
Bilresan upp gick bra. Jag sov större delen av tiden ;D hahah.
Igår tog vi det ganska lugnt. Spelade kort typ hela dagen :) Var mysigt!
Idag kanske det blir till att bada. Är soligt men ganska molnigt så vi får se :P men, men.. ska äta ngt för jag är hungrig som satan! Efter det ska jag fixa klart på Ez.

Ha det bra :)

Skum känsla

Jag fick typ en hjärtattack av systers alarm imorse. Haha var så sjukt jävla högt ;D Hon skulle ju upp tidigare för att duscha, så jag la mig ner för att sova lite till, men insåg att jag dels var ganska pigg, och att jag dels kände mig skum. Typ som om magen vibrerade på ngt konstigt vis. Känns bättre nu, men känner mig fortfarande lite skum, vilket självklart får lilla mig att bli orolig över att jag kmr börja må illa eller ngt. Det är ju precis så man vill känna när man ska åka bil hela dagen.. jippie.. :) heheh -.-'

Men, men.. hade ju tänkt gå upp klockan 8 först.. så har lite tid på mig att sitta här. Vi ska åka typ vid 9, så jao, är ett tag kvar ;D sååå jag tänkte fixa adminsaker på Ez, så slipper jag känna mig dålig för att jag inte gjorde det igårkväll! ;) haha.

Savvy?

Under kvällen har vi rollat och sett på Pirates of the Caribbean <3
Men nu är det snart läggdags, måste ju upp "tidigt" imorrn då vi åker tidigt upp till farmor :) Kmr kanske ett inlägg imorron bitti, beror på om jag hinner eller ej ;P
Men godnatt med er nu!

Fint med filmen på halva skrämen och sen Ez på andra halvan ;) hahah!

Liten klagostund

Fanns inget balsam så kmr inte kunna borsta håret, vilket får mig grymt irriterad. 

Annars så är det väl bra. Eller.. jag har ont i ryggen :( och Alex driver med mig för tillfället. Dessutom tror jag att jag kmr få min mens senare i veckan.. Vilket kmr innebära att jag kmr ha den hela tiden vi är där uppe. Ohja skoj!

Sara hitta balsam så nu ska jag iaf få ordning på mitt trassel till hår. 
Och visst ja, vi hade en mysig promenad i regnet, jag tog två bilder, men orkar fan inte lägga upp dem. Så det blir ännu ett  bildlöst inlägg x)
och imorrn åker vi till norrland!

hehehe

Jag har legat och halvsovit typ en timme nu. Har typ ont i huvudet och var skittrött :O men nu känns det bättre, och jag hoppas det blir ännu bättre då vi går ut och promenerar om ett litet tag :) Frisk luft är alltid bra!
Kmr troligtvis ett inlägg senare ;)

Blabla

Dagens planer:
- Hem till Alex
- Upp till v-by med han och Sara och typ möta Nadja där.
- Hem och kanske spela kort. Va social.
- Packa.

Glömde ju säga igår att jag fick ett samtal från en av hundägarna från hunddagiset! Så jag ska vara hundvakt till en vovve sen när jag kmr tillbaka från farmor :) Ska ringa henne idag och tillsammans ska vi komma fram till hur länge jag ska ha honom och sådär :) Kmr bli roligt!

Kort innan läggdags

Avatar är verkligen en grymt bra film! Satt i vardagsrummet, och fick efter kanske 30-40 minuters filmtittande sällskap av pappa ;P det var nog inte riktigt hans typ av film :P Men, men.. det är varmt som satan och jag är grymt trött. Så tänkte faktiskt gå och lägga mig. Eller.. först ska jag rensa bort saker från min säng ;D hahah. Men godnatt med er!

Do what you want

Hade en trevlig kväll med Bella :) Vi åt på (elelr säger man i? 0.o) Kungshallen och sen så blev detbio, Dear John. Jag tkt den var riktigt bra! Även om den i mitten var lite seg. Man liksom satt och väntade på att ngt skulle hända. Men, men.. den var iaf bra och jag tror varken mina eller Bellas ögon var torra efter den ;D haha.

Så nu da. Ja vad händer nu? Absolut nada. Jag satte mig här och kände att nej jag har ingen lust att rollspela just nu. Kanske senare. Jag vill se film, men har inga filmer på datan just nu. Alex lånade min externa hårddisk för att föra över lite filmer så vi har massa filmer med oss upp till farmor x) Funderar dock på att se på Avatar. Alex köpte ju den på BlueRay, och då fick man en vanlig version med! Och jao den fick jag då :) Snäll som han är! Ahh, jag tror fan det blir Avatar. Då har jag att göra ett tag ;P hahah! Hörs efter det I guess ;)

The Silent Way <3

Tittade min och Roses praktikfilm från The Silent Way. Fan vad vi hade det bra däruppe! Fan vad jag saknar det. Men vi måste ju hälsa på snart igen! :)




Lite nostalgi

Hade inte så mkt att göra, så valde att spela lite spel på Hamsterpaj. Spelade Sonic, som jag oftade brukade spela förut. Sen spelade jag även Fancy Pant Adventures och Playing with fire. Hahah, var värsta roligt jue! ;D



I just need you to know

Det är molnigt ute, och well jag tkr bara det är skönt. Dels för att det varit sol så många dagar nu, och dels för att man kanske kan gå ut utan att smälta ;D Ska till v-by med brur och syster sen så :)
Ikväll ska jag som sagt på bio, jaa jag vet, jag gillar att upprepa mig ;D men det beror på mitt dåliga minne, samt att jag skriver saker så fort jag vet att det blir av.. och sen skriver det när jag ska göra det ;D hahah. Ahh sen så beror det ju också på att jag inte direkt har så mkt annat att skriva om ;D hahah :P

Visst ja, jag funderar på att kanske börja simma. Men vet inte hur det blir med detta. Vi får helt enkelt se ;P Sen var det ngt mer jag skulle skriva.. men som jag glömde ;P har ätit en banan, men nu tänkte jag ta mig en tårtbit :D mums! Attlså fyfan.. förra veckan åt jag tårta tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag. SJUKT! och sen klagar man över att man vill gå ner lite i vikt 8) hahahha. Tragiskt kanske, men hey sån är jag x) hehehe. Aja, tårta var det! Igen.

Det är typ ljust ute.

Är nattugglan tillbaka?
Nej nu ska jag sova.
Godnatt.

My Hero

Jag blev räddad av Jouline som tur var :) så vi rollar! Bara sådär så ni vet. Blir nog läggdags snart.. är ganska trött. Förstår inte hur jag för typ ett år sen satt uppe till 3 0.o hahah stört. Men, men.. orkar inte skriva ngt mer utan ska fortsätta tjata på Jouline att skriva klart sitt svar ;D hahah!

rastlös

Kvällar när man inte har ngt att göra suger. Såg på film nyss, Percy Jackson och kampen om åskviggen, men nu är den slut och jag har inga fler filmer eftersom Alex tog min externa hårddisk 8) hmm.. irriterande jao. Vet inte vad jag ska göra, men får väl hitta på ngt.
Är i för sig lite trött, men nej jag är för rastlös för att sova. Hahah. Har btw grymt ont i vänsterarmen 0.o typ i armvecket, skitskumt är det! :O

Kan ju säga att denna dag inte direkt varit den nyttigaste ;D har iaf haft det bra. Slappat, varit social och hjälpt mamma med att fixa tårtorna och lite annat :) Det blev riktigt goda tårtor. Spelade kort gjorde vi sen också :) Att va social är nice!



Imorrn ska jag till v-by med mina syskon. Och sen på kvällen ska jag träffa Bella och gå på bio! :D Dear John, hoppas den är bra jao :)

Gammelmor suprot..!

Ska berätta lite kort om kvällen igår.. men först och främst..
GRATTIS på födelsedagen brur! :D

Jag älskar att det bara är ett år mellan oss, för fan vad roligt vi kan ha! :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gårkvällen var iaf väldigt trevlig! :) Var inte så många som kom. Fan tråkmånsar som banga! :O okej, vet att en del hade annat för sig och inte kunde, det var tråkigt :( men, men.. Det slutliga gänget blev jag, Sandra, Alex, Anneli, Jenny och hennes kille Anton. Förfest hos Alex (även om jag gärna fortsatt på fest istället för att dra ut ;D), sen vidare in till stan. Harry B James blev det, men jag och Sandra tog oss en tur runt i stan först. Fridhemsplan, ute på äventyr för att försöka hitta till Viper (Sandra har ju anledning till att inte hitta i sthlm, men joo jag är också från småland säger vi.. :D hahah). Vi dissa iaf Viper och hängde på ett gäng tjejer till ngt okänt ställe. Valde dock att inte stå i den sjukt långa kön (dessutom var åldersgränsen 25 ;O) så vi åkte tillbaka till centralen där vi tänkte sätta oss på McDonalds.. men hamnade till slut på Harry B James där vi fick återse resten av flocken! ;D hahah!
På hemvägen så valde jag och Alex att kliva av vid Fridhemsplan och äta på McDonalds innan vi åkte vidare hemåt. Var hemma typ halv 4 och däcka typ direkt ;P haha. Härlig kväll och natt trots lite missöden ;P

Sörjer dem fortfarande

Jag dog inte av värmen :D hahha. Var mysigt att gå lite i v-by, känns som om det var länge sen. Även om det inte kan ha varit alldeles för länge sen ;D Köpte ett par badshorts iaf :) Ett par enkla svarta. Fina, men jag saknar fortfarande mina gamla! Är iaf så glad över att rolllusten är tillbaka! :D Älskar det! Men okej, jag har typ nada att skriva. Så slutar här :)

Redo att dö i värmen? ;D

Det gick fort, ja fan äntligen är rolllusten tillbaka! :D Känns så jävla skönt :)
Ikväll är det fest! Tror det kmr bli asnice! Men tror vissa är inne på att gå ut efter, jag kmr nog inte följa med då. Eftersom jag dels vill spara mina pengar, och dels för att göra det lättare för mig att ta mig hem sen ;D det är ju inte direkt långt att gå hemifrån Alex ;)

Annars så var man ju sugen på att gömma sig från värmen idag, men ska trots detta upp till v-by om typ en timme. Ska fixa present till brur som fyller år imorrn, och ska dessutom leta efter badshorts till mig :) Får väl se om man dör av värmeslag ;D hahha.

Mkt gammal bild typ ;D Är så sjukt badsugen! Men väntar nog tills man är i norrland. Att bada i sthlm är typ.. weird :O hahha.

Nattugglan är inte riktigt här än.

Jag bytte header till bloggen :) Hade tänkt ändra lite mer, men blev inte så. Får se om jag gör fler ändringar på den imorrn ;P Men, men.. nu är jag trött som satan, så ska bara starta ett roll sen ska jag göra mig iordning och krypa i säng x) hahha. Godnatt med er!

Emo song.

Jag duschade nyss. Att duscha såhär sent känns alltid weird, men behagligt på ngt sätt x) Jag är så ute efter att vända på dygnet en aning! 4 lediga veckor, såklart jag ska bli den nattuggla jag gillar att vara! :D hahah.

Okej, HAHAHHA, alltså denna är så grym! Inget ont emot så kallade Emos, men jag måste säga att denna text är extremt underhållande ;D

SEMESTER!

Hundägarna på vårt dagis är supersöta! Vi har hela veckan blivit bortskämda med tårta och har dessutom fått vin och idag också godis från hundägarna :) Aww man blir så glad av det! Men nu ni, nu har jag semester! :D skönt! Fast kmr sakna alla vovvarna och personalen ;O ahh och vissa hundägare lite för dem är ju så trevliga att prata med x) hahah.

Mamma och syster är hemma :) Och för tillfället delar jag rum med syster, eftersom brur dels jobbar tidiga morgnar, och dels för att vi på onsdag åker till farmor och då tkt brur att han kunde fortsätta ha eget rum tills vi kmr tillbaka efter det. Ja plus att han inte orkade flytta tillbaka datorn sin x) hahha.

Imorrn är det fest! Hemma hos Alex, tror det kmr bli nice! Vet dock inte riktigt vilka som kmr, men ngr blir vi nog iaf :) Btw, en positiv sak med att dela rum med syster är att man kan sjunga med till musiken :D hahah.

Jag har absolut nada rollsug, och orkar definitivt inte att fixa med adminsaker. Usch det är inget bra. Sidan får INTE dö! Då kmr jag bli grymt ledsen :/ Måste rycka upp mig och försöka skaffa tillbaka lusten för rollspel. Men aja.. tänkte iaf försöka mig på att vara social på msn. hahah.

Lättad!

Jag behövde endast vänta i typ.. 2 minuter efter det att jag skrev klart förra inlägget ;D sen fick jag se på Lost :) Har gått hela dagen och oroat mig över vilka det var som dog, eftersom jag läste i metro att två huvudpersoner hade dött. Bläddrade såklart bara förbi sidan där det stod vilka, men oroade mig som satan över att det skulle vara Sawyer ;P Well det var det ju inte! :) Och visst, synd för Jin och Sun, men hellre dem än Sawyer! Hahah ;D

Är ganska trött nu men ska nog vara vaken lite till. Mestadels för att jag måste hänga upp tvätten när den är klar. Vet inte vad jag ska göra tills dess dock ;O heheh. Eller joo! Kan fixa lite med mina bilder på datan. Typ lägga dem i dem mappar som dem ska vara i :) Men först ska jag lägga in lite bilder på sötvovvarna från jobbet här!







FAN

Äckelsida! Jag fixade iordning jordgubbar och glass till mig, pappa och brur.. sen så skulle jag sätta mig och se på Lost. Tror ni sidan funka? HAHHA NEJ! -.-' F*ttsida! Är irriterad som satan, och måste vänta ett tag innan jag kan se det på tvn i vardagsrummet. Eftersom pappa ser på tv där nu. Suck.
Borde kanske utnyttja tiden till att gå och duscha, men jag orkar inte. Istället tänker jag logga in på Ez och försöka svara på roll. Eller.. alltså jag har egentligen ingen lust, så borde inte. Nej vi skippar det och får väl kika runt lite på internet istället.

En lista jao.

Senaste

Låt du hörde: bra fråga 0.o ngn på radio iaf.

Film du såg: Jalla jalla tror jag den heter x)

Mat du åt: Tacos! :D

Kram: ehh.. från Kamilla eller Malin i tisdags.

Puss: en puss i pannan av pappa x)

Känslan: Tomhet?

Resa: ehh.. till The Silent Way i Storuman tror jag :D

Glädje: att Sandra är i sthlm!

Dröm: vet inte ;O

Person du träffade: typ brur ;D

Personen du pratade i telefon med: Sandra

Personen du fick sms av: Nadja

Gången du åt 7-eleven korv: ehh låter äckligt ;D

Gången du var utomhus: för typ.. 2,5 timme sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: typ två veckor ;D

Saken du köpte: en gurka ;D

Allmänt

Ska bli skoj: Promenad med Sandra, fest i helgen, upp till norrland nästa vecka!

Ska inte bli skoj att: ta tag i Ez efter så lång.. oaktivitet.

Sparar till: körkort, eller ahh.. försöker iaf ;D

Pålägg som gäller: ost om det är toast, annars bara smör x) eller.. marmelad om det är rostade mackor ;P

Önskar att jag var bättre på: att våga saker.

Dagens dryck: COLA!

Vad saknar du: närhet.

Tre band/artister: McFly, Beyoncé, Måns Zelmerlöw.

Vad har du gjort idag: Jobbat. Tvättat.

Brukar du svära mycket: Hahah jaa!

Hur tidigt stiger du upp: Olika, ibland klockan 5, ibland klockan 8, eller runt 9-10 typ.

På helgerna: olika, men oftast runt 10.

Vad ska du göra ikväll: Se på Lost och äta jordgubbar och glass till det!

Hur många timmar sover du per natt: 5-8 typ.

Vem är snyggast i världen: ehh.. ingen aning ;D

Vad är det för veckodag: torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: studenten? ;D

Favoritplagg i garderoben just nu: min fina klänning!

Längd: typ 1,60 ;O

Vikt: för mkt xD hahah.

Byter gärna garderob med: Erika!

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: oj shit var aslänge sen jag läste ngn bok 0.o.. ingen aning.

Mitt rum kan beskrivas som: litet

Mig själv med tre ord (just nu): seg, ihopkrypen, smutsig (måste duscha ;D)

Jag tränar: för sällan ;O

Jag ville bli när jag var liten: ofta jag minns det ;D hahha.


I’m not what they see

Jag är fortfarande lite anti. Anti rollspel. Anti msn. Anti att vara social. Anti allt? haha nejdå. Jag är inte anti att jag bara jobbar imorrn och sen är det semester i 4 veckor! :D Jag är inte anti att Sandra kmt till Sthlm och jag ska träffa henne imorrn! Jag är absolut inte anti en eventuell fest hos Alex på lördag! Så nej jag är inte anti allt. Bara en del av sådant jag annars inte brukar vara anti emot. Hahha, hur många gånger har jag skrivit anti nu? hehehe.

Fick iaf en väldigt fin tröja av Nadja :) Tack! <3

Det var ngt mer jag skulle skriva, men nu har jag ju såklart glömt bort vad ;D aja, ska hänga tvätt och sen se på Lost så vi får väl se om jag skriver ngt mer senare.

RSS 2.0