Heeeeemma

JAG ÄR TRÖÖÖÖÖTT. Och på grymt bra humör :) maha.
Helgen var asbra! Jag vet inte ens vad jag ska skriva, är så trött och allt jag vill skriva typ blandas i hjärnan så jag inte direkt kan få fram en förståelig mening ;D hahah. Äsch fyfan, vi säger såhär: jag skriver mer om helgen imorrn, nu får det räcka med att kort och enkelt säga att jag haft det grymt bra!

Maha, nu ska jag snart sova. Såå godnatt med er :)

Taggad som satan

Woooho, nu är jag klar med packningen :) haha jag kmr dö imorrn -.-' det suger att vi inte bor preeeecis vid t-banan som förut. Okej, det är inte långt, but still. Sen kmr jag ju dö efter jobbet också, eftersom jag ska ta mig från jobbet till tekniska.. det är en promenad på 15 minuter. MIN VÄSKA ÄR FÖR TUNG FÖR DET! </3 Ändå har jag verkligen snålat och bara packat det som måste med ;O ehheh. Annars är jag ju känd för att alltid packa alldeles för mkt x) heheh. Eller ahh.. känd och känd vettefan ;P AHHAH.

Men ahh.. så jag kmr dö två gånger imorrn, men det gör inget.. för jag ska till Idre! :D FEEEEEEST hela helgen! Yeah! Kmr bli asnice, och jag kan ju säga att jag är grymt taggad! :D Det spelar ingen roll att väskan är tung som satan. Spelar ingen roll att jag kmr gå upp klockan 5 imorrn eftersom jag ska öppna. Det spelar ingen roll, för den här helgen är efterlängtad! :D

Ahh men nu är det snart läggdags x) hahah. Vi hörs på söndag ;) maha.

Riktig höst

Jag är trött. Ska inte skriva så mkt :P Lugn promenad. Okej stängning med både Bella och Alex. Simma med Nadja. Hem och åt, såg på vänner och svarade sen på ngr roll. Nu ska jag bara fixa lite saker (typ diska tallriken och sånt) så ska jag fan lägga mig sen x) känns som jag har ngr timmars sömn att sova ikapp :P hahah.

Är iaf duktig och orkar slänga in lite bilder från dagen! :)




Blev jätte glad när jag fick denna Tic Tac ask från Nadja :D maha. Mums!

Vi är kakmonster på jobbet.

Vi får inte öppna nya kakförpackningar förrän dem gamla är slut.. Men vad gör man då om man inte vill ha dem gamla kola- och citronkakorna, utan hellre en av dem nya goda chokladkakorna?..

Joo detta:

Man gör ett hål i botten för att det inte ska synas på förpackningen (där man i vanliga fall öppnar) att den är öppen. Sen när dem gamla kakorna är slut.. så är man snabb på att byta förpackning till en hel som man gömt undan :) HAHAH. Allt för att chefen inte ska märka ;P maha.

I keep doing my own thing

Var det jag som överreagera? Jag vet inte, men efter att under natten och sen morgonen tänkt på det.. så kändes det inte längre lika hemskt. Nu känns det inte ens som det har hänt. Inte för att jag kmr släppa det, nej jag kmr dra upp det. Det har jag redan bestämt mig för.
Hur som helst så är jag iaf så grymt glad över alla sötisar som ställde upp med tröstande och stärkande ord igårkväll. Jaa samt idag. Puss på er! <3

Har inte mått så bra idag, dels på grund av för lite sömn, dels på grund av smärta i huvud, mage och rygg. Det suger jao. Nu har allt släppt, förutom en viss smärta i ryggen. Det är iaf bra att det andra känns bra :)

Har varit en fullspäckad dag med jobb, och sedan träffa jag Rose i stan där vi förgäves letade efter vinterskor som var både varma, snygga och inte alltför dyra. Jaa det var omöjligt, så blir väl till att gå i gympaskor hela denna vinter också ;D hahah. Mötte upp Bella efter hon slutat för att tillsammans gå på ngn sorts sminkkurs. Var roligt, men känns lite synd att det inte var utgång som gällde nu efter man blivit fin ;P stolt som fan är jag iaf, eftersom jag sminka mig själv ;D hahah. Typ Hej jag är typ den enda 20 åringen som ännu inte kan sminka mig ordentligt själv.. :) HAHHA. Störd :D

Helgen kmr bli grym! Jag längtar dit.



Höstbilder! och så en väldigt dålig bild på min mkt fina sminkning x) maha.

Jag kmr va död imorrn

Jag skulle lägga mig men fastnade framför bloggen där jag skummade igenom gamla inlägg. Fan. Nu blir det till att typ kasta sig i säng och hoppas på att man somnar så fort som möjligt (verkar ju troligt..). Ska vi satsa på 5 timmars sömn? Haha jaa det låter bättre än att säga att man sov mindre än 5 timmar.. ehheh.
Godnatt.

I've had enough of cryin'

Min blogg samarbetade inte med mig. Jag vet inte om den kmr göra det nu heller. Well det märker vi. Hur som helst så kan vi ju säga att jag hade en väldigt bra dag. En väldigt skön promenad med bara 4 hundar. Härligt väder var det också. Stängningen var kanske lite jobbig, men att stänga med Bella är alltid underhållande. Vi har roligt ihop!
Simmade med Nadja, vi hade nästan simhallen för oss själva. Grymt skönt. Var nöjd med dagen och kände att humöret i princip var på topp. Det kändes bra.

Men sedan fick jag reda på en sak som fick humöret att sjunka till botten. Jag kan erkänna att jag grät, det gjorde jag. Men nu räcker det. No more tears. Jag vet vad jag ska göra, och sen får vi väl se vad som händer. yes.

Jag kände mig svag. Kände det som om jag inte kan räta upp mig och ta tag i detta. Men jag vet att jag kan. Jag vet att jag kmr göra det. Mkt tack vare alla fina vänner. Moster är inräknad där, för hon är fan en av mina bästa vänner! Men ahh.. jag tror hjärnan min håller på att dö, och även om jag i mitt inre känner det som om jag bara vill dra täcket över huvudet och aldrig mer kika ut.. så tänker jag inte göra det. Jag är stark. Jag måste bara våga tro på det själv. Hell no att jag tänker acceptera detta bara sådär. Jag har pratat med flera angående saken ikväll.. alla säger olika om vad jag ska göra. Men kanske är det ngt som detta som formar en som en inidivid? Kanske är det helt enkelt ngt man måste välja själv om hur man ska ta det? Well det kmr jag göra. Jag kmr ta ett djupt andetag och göra på mitt sätt.

Jag sa att jag kanske inte klarar det. Sa att jag föredrar msn eller sms, eftersom man kan gömma sig då. Men jag tänker inte gömma mig. Så vi får se vad som händer, och nu måste jag faktiskt säga.. att jag är beredd på ngt jag vet kmr bli jobbigt. Men det spelar ingen roll. Jag är beredd.

Tell me everything will be okay

* Var väl länge sen jag gjorde en lista, så tänkte jag gör en nu :)
* Känner mig lite rastlös, samtidigt som jag inte orkar göra ngt 0.o
* jobbigt jao.
* Jag har fortfarande inte tvättat av mig sminket från igår.
* Borde kanske fixa det..
* Jag vill se film men vill samtidigt lyssna på musik.
* Vilket problem.
* Jag skulle fixa skivor med musik till Idre.. well det funkar typ inte -.-'
* Jag tror jag börjar få ont i huvudet ;O
* En egen lägenhet skulle sitta väldigt fint.
* Det känns bra, men jag vill inte tänka alltför långt framåt
* Nej nu ska jag inte tänka :)
* Funderar på om jag ska se ngn film eller fortsätta se på vänner..
* Kan duscha och så efter det.
* Hmm, jaa det blir vänner :)
* Man blir glad av det!

Fiiiiint!

Fick min födelsedagspresent från Malin i fredags. Älskar den! Grymt fin!

Tack så mkt för denna roliga och fartfyllda helg tillsammans med dig ;) <3

Happy

Man är lite sliten efter gårkvällen, men det var iaf grymt roligt! Roligt folk, dem flesta kände man ju men inte alla x) Händelserik kväll, och gillar att kvällen slutade som den gjorde :)

Kom hem för typ en halvtimme sen, syster hade varit snäll och lagt ut madrassen till Malin. Sötsyster <3 Inte för att vi behövde den nu, men snällt iaf :)

Jag är glad. Känns riktigt bra och även om jag egentligen inte vill sitta framför datan hela dagen.. så kmr jag troligtvis inte orka göra ngt annat ;P men tror fan leendet kmr ligga över läpparna hela dagen ändå :) Det gillar vi!

BILDER! Först ngr från i fredags på jobbet.. liksom snö!



och så en bild på mig och min alldeles egna stylist ;P sötmoster <3

Jag gjorde en Dino..!

Måste ju skriva ngt idag jue ;P Var hos Malin igår, vi hade det bra :) Såg på idol och sen sex and the city. Var nice jao! Har saknat henne grymt mkt! <3
Hon hängde iaf med hem till mig idag, så nu spelar vi tennis på wii ;P hon suger :D haha ;D snart kmr Fredrik med en kompis, och om inte alltför länge ska vi åka till brommaplan, för det är fest hos Alex som gäller :D maha ;P

Sovatime

Ojoj, jag har för mkt att göra :P Kom hem, åt middag och såg ett vänner avsnitt. Sen har jag fixat lite på Ez och då också svarat på roll. Hinner inte mer, och skulle egentligen ha lagt mig för 10 minuter sen 8) heheh. Aja, spelar ingen roll om det blir lite senare än så, eftersom jag alltid räknar det som om jag somnar vid 23. Hahah.

Hade tur när jag kom till posten för att hämta mina filmer ;P dem skulle typ precis stänga men jag hann iaf :D maha.
Imorrn är det fredag! :D Jag ska sova hos Malin! <3 som jag inte träffat på aslänge ;O usch för det, men jaa imorrn sätter vi stopp för det :D hahah. Ehh jaaa.. helgen ser ut att bli nice, me like :D och well jag orkar ju inte lägga in bilder från mobilen.. (heheh ovanligt jag vet :D).. så tar bilder på filmerna jag köpte från google :D mahah ;P

Nu ska jag sova :) Godnatt!

Död

Är så jävla trött. Hade tänkt kasta in bilder här och skriva lite om dagen, men fan jag orkar inte ;O funderar på att lägga mig. Det lät skönt. hahah x) Well.. simmade iaf idag, med Ronja, My, Nadja och Catja. Var mysigt jao :) Men nee, nu orkar jag fan inte skriva mer. Usch för det. heheh.

Can you handle me the way I are?

Jobbade hela dagen. Var lite obehagligt att en hund från vårt dagis hade slitit sig från sin ägare på morgonen och sprungit bort ;O Han försvann vid typ 7 tiden och hela dagen handlade typ om det eftersom man höll extra koll och sådär på promenaderna. Som tur var hittade ägarna honom vid 4 tiden, så det vart ett bra slut på det iaf :)

Efter jobbet träffade jag Fredrik i v-by :) Kändes bra. Han hade varit ledig idag, vadå lyx liksom ;D hahah. Vi skildes åt så när jag kom hem valde jag att se på lite Vänner :D så bra jue! <3 Är snart på 9e säsongen ;O ett avsnitt kvar på 8e säsongen :P hahah.

Nee nu ska jag fan svara på lite roll :) Känner att jag bara har massa bildlösa inlägg nuförtiden.. eller ja, mestadels iaf. Det suger, men jao så är det ;P ehheh.

I just wanna have a good time

Jag har inte sett på Vänner idag ;O kanske ska avsluta med det? hmm.. Är hungrig men vill inte äta ngt. Så borde kanske bara gå och lägga mig så det blir morgon och jag får äta frukost? HAHah 8) hmm, jaa hur ska jag göra. En väldigt bra fråga. Typ.

Har massa roliga saker att se fram emot denna vecka.
Imorrn ska jag troligtvis träffa Fredrik :) Man vet dock aldrig 8) heheh.
På onsdag blir det nog simning!
På torsdagen ska jag med Alex på ngn Tigerkväll på Naturhistoriska ;P
På fredagen är det Idol! och ännu bättre; jag ska sova hos Malin! <3
Sen på lördagen är det inflyttningsmiddag/liten fest hemma hos Alex :D

och voilá! Massa roligheter! :) maha, me like.

Men nee, nu har jag bestämt mig. Loggar in en sista gång på vargarna för att se om folk svarat på roll. Om dem har det så svarar jag på dem, annars går jag och lägger mig x) Yeees.

Anything can happen

Upp och ner, men just nu befinner vi oss där uppe :) Får se hur det blir imorrn, om man fortsätter där uppe eller om man faller neråt.. heheh 8)

Iaf, ganska skön dag. Helt okej promenad och inte alltför mkt väsen av vovvarna idag x) Dessutom kom två praktikanter till oss idag, så nu har vi iaf hjälp av dem i två veckor :) maha. Och visst ja! Jag försov mig imorse, så dagen började egentligen inte så bra ;D men den blev bra sen :)

Mötte upp pappa för att åka till spånga där vi gick på banken -jag är nu 3017 kr rikare! :D- och handla mjölk, bregott och cola :D hahah. Hem och äta, och well nu sitter jag här :) Ska svara lite roll snart, eller så väntar jag med det tills jag duschat.. är så svårt att slita sig annars ;O heheh. Det märket jag igår, när jag råkade va uppe 1,5 timme längre än jag borde ha varit xD hahah.. kanske inte så konstigt att man försov sig? ehheh.

Äsch, blir till att kika runt lite på internet innan jag duschar. Efter jag gjort det så blir det Ez! :) yeees.

hmm.. jag borde sno tillbaka camen till min data.. :) dessutom vill jag färga håret rött igen :O har utväxt :( heheh.

You think I'm blind, I've got eyes to see

Hahha ibland är du för mkt.

Jag såg på Draktränaren nyss med Sara :D har velat sett den sen den kom ut.. well jag är lite seg ibland ;P hahah. Hursom helst (är det ett ord? ;O) så var den grym! :D Rolig, söt och bara jaa.. bra! :D maha.

Mindre bra är att jag borde lägga mig om 25 minuter.. öppnar imorrn så ;O ehhe. Men tror jag är lite dum och sitter upp iaf lite till :) hahah.
Btw, jag har rollat satan idag :D känns bra, och jag är glad :) Jag <3 rollspel.
nej nu ska jag svara på roll :)

If you wanna fight I'll stand right beside you

Det känns bra. Även om det ännu känns lite svajigt. Inte så konstigt kanske, eftersom tiden troligtvis är det största problemet. Och hur kämpar man emot tiden? Bra fråga. Men som sagt, det känns bra, och inatt kmr jag somna med ett lätt leende över läpparna.

Samtidigt så känner jag mig orolig. Inte för ngt som har med saken ovanför att göra.. utan för dig. Livet är svårt, och jag önskar att jag visste vad jag skulle göra för att göra det lättare för dig. Men jag vet inte, och allt jag kan göra är att bara visa att jag alltid finns här för dig. Oavsett vad. Oavsett när. Älskar dig moster <3

Sen är det ännu en person som får mig orolig. En person jag inte träffat på länge, och som jag på sätt och vis känner att jag glider ifrån. För varje dag vi inte träffas känns det som om vi tar varsitt steg åt olika håll. Kämpa på, jag vet att du är stark. Att du klarar det, och att vi kmr ses snart igen. Stressa inte, jag finns här och väntar, eftersom jag vet orsaken till att vi inte ses. Det är inte ditt fel, och jag hoppas att du vet att du är en av dem som jag alltid kmr vilja ha kontakt med. Puss på dig du Klassens LoL <3

och visst ja, filmen, The Last Airbender.. sög så hårt ;D hahah. Grymt dålig. Jag och Alex satt och garva åt typ hela alltet. Usch, den tecknade serien är så mkt bättre! :) maha. Och så är det sjukt att det alltid händer så mkt när man är ute med "gamlingarna" ;D hahah. Inte för att dem är gamla, men jaa ni fattar ;P hahah. Slag utdelades och folk blev utkastade och jaa jag vet inte vad. Insane, och man undrade ju lite över hur det kmr sig att dessa lite äldre personer -som bör va mognare än oss ungdomar- inte klarar av att lösa saker utan bråk..? Medans jag aldrig varit med om bråk när man är ute med sina jämngamla kompisar.. ;O Hahah, som sagt sjukt. Inte för att jag skyller på mitt sällskap ikväll, nee hell no! Förstår dem, men fattar inte vissa människors problem bara x).. Men hey, nu ska jag faktiskt sova. Godnatt med er!

Nadjas blogg

Jag hjälpte Nadja med en ny header till hennes blogg. Eller det är i princip samma header som innan, men jag var så dum och hade inte sparat den i ps-format, så var tvungen att göra om den från grunden för att kunna ändra färg på den ;P

Kika in bloggen här :)

Fest i Åkersberga

Ojoj vad dålig jag är på uppdatering nu för tiden :O Skriver ju typ varannan dag xD Igår skrev jag dock inte eftersom jag inte hann på morgonen.. och sen så hade jag helt enkelt aldrig tid till att skriva -eller ens sitta vid datan- resten av dagen och kvällen :P Jobbade, och efter jobbet åkte man ut till Åkersberga för att fira Jenny som fyllde 20 i onsdags! :) Var en väldigt rolig kväll, men måste säga att det var väldigt skönt att man åkte därifrån så man sov närmare hemma. Sov hos Alex, så tog bara ca 15 minuter hem istället för typ.. en och en halv timme om jag hade sovit i Åkersberga ;P hahah, lite skillnad ja xP

Jag och Alex såg på film imorse. All about Steve. En väldigt rolig film jao :D Och ikväll blir det bio. The Last Airbender! Hoppas som satan att den är bra! :) maha.


Dem få bilderna jag tog igår. Först Jennys present som moster så snällt hjälpte mig slå in i torsdags :) Sen en bild på födelsedagsbarnet! och sen lite random bilder på fulla folk ;P hahah.

ring-noja

Jag håller på att försöka rädda Ez. Det är lite jobbigt för tillfället, men vi får väl hoppas på det bästa helt enkelt.

Var jobbigt på jobbet idag. Fyra pers på typ 40 hundar ;O hahah, hemskt. Blev många promenader och jag är nu helt slut i benen. Det värsta är att sannolikheten att det blir nästan lika jobbigt imorrn är ganska stor.. ;O heheh.

Träffade iaf Nadja efter jobbet. Vi kikade runt lite i v-by :) Jag köpte en ring :D woooho, jag har fått ring-noja som mamma så fint kallade det xD dock så insåg jag sen att jag tappat en av mina ringar jag köpte i.. tisdags? ;O usch för det :/ men den passade inte helt så får väl se det som det positiva i det negativa.. eller ngt x) ehehh. Nadja åt middag här och hjälpte mig med lite saker och så :) Tack tack kära moster! <3

Men nee, nu ska jag snart skita i allt och se på film :D haha.

Why do we miss what we never had

Jag skulle vilja ha en vardag när man är ledig. Inte sjuk då, utan ledig. Det skulle kännas skönt. Jag längtar tills alla röda dagar kmr.. för dem är vi lediga på. Även om dem inte riktigt är vardagar.. eftersom det är röda dagar xD ahha men ahh..

Det lutar mot en staffe, och jag planerar väl att ta kontakt med ngn uppfödare i sthlm och se om man kan komma på besök ngn dag. Fast det blir nog nästa vecka ngn gång.. för just nu känns det som om jag har fullt upp med jobb, träning, planerande och jaaa you name it. hehe.

Jag har paus i GG tittande för tillfället.. eftersom skiten måste ladda, och det laddar så grymt jävla segt ;O tragiskt jao. Men, men.. tror iaf jag har hittat en sida där den iaf laddar. Heheh, kan ju va bra liksom. Spelar ingen roll vad klockan blir, jag ska se klart avsnittet idag :) Om jag hinner skulle jag vilja kika top model också, men kanske är det bättre att hålla sig till en (två) serier i taget? ;P sååå.. Vänner och GG, och jaa Idol på fredagar ;P det är det jag ser på :) Men då är det bara Idol jag ser på tv xD hahah. Roligt typ. mhm.

Jag står ju i bostadskö.. och well idag fanns det en lägenhet i Åkeshov som man kunde anmäla sitt intresse på. Skulle fan ändå vilja bo i åkeshov.. lite iaf. Egentligen skulle jag vilja bo ngnstans där det finns en iaf någorlunda bra mataffär vid samma station man bor närmast.. och inte finns det väl ngn mataffär i åkeshov? ;O hahah okej.. typ enda anledningen till att man vill bo i åkeshov är för att man i så fall skulle kunna ta t-banan som går till åkeshov utan att behöva vänta på nästa xD hahaha. Men ehh.. lär ju dröja innan man får en lägenhet :P vi satsar på hund först :D nej nu är detta inlägg tillräckligt långt ;) hahha.

neither of us is listening

heeeeeeeeloooooo alla :D jag skrev aldrig blogg igår :) Vet ni varför? Joo för jag slutade 18, simmade från 19 och var inte hemma förrän typ 21.30. Och eftersom jag skulle öppna idag så la jag mig strax efter 22 igår ;P hahah.
Även idag har det varit fullt upp :) Började ju 7 imorse, så slutade 15 :D sköööönt! Mötte Nadja i v-by där vi gick på banken och sen shoppade jag lite saker :) Två par leggins och två ringar :D Hade tänkt ta kort på allt men orkar fan inte ;D såå bestämde mig istället för att leta efter iaf ringarna på albrekts hemsida så jag iaf kan visa dem.. hitta bara en av dem -.-' deras hemsida suger :D hahah. Men ahh, bild på en av ringarna blir det iaf:

Den andra är dock snyggare :) maha. (orkar inte göra om bilden på ngt sätt)

Imorrn är det simning som gäller :D till levande ljus och musik! Klockan 20-21, det låter nice jao! Måste bara komma ihåg att köpa ngn form av mellanmål som jag kan äta på jobbet x) heheh, vad sätter ni på att jag glömmer det? (orkar inte sätta ännu en påminnelse så ;D hahah) Aja, vi får väl se hur det blir ;P simma blir det nog iaf!

Bildlöst.

Just nu står det mellan Staffe och Korthårig Collie. Dem båda raserna faller mig väldigt mkt i smaken. Vi får väl se vad det i slutändan blir. Kanske hinner jag också få upp ögonen för en ny ras innan det ens är dags för att skaffa vovve? ja vem vet. Ska iaf försöka prata allvar med Gittan sen.. få henne att inse att jag faktiskt planerar att skaffa en valp nästa år. Japp. Men ahh, nu är det snart Untamed and uncut på Animal Planet, och efter det ska man sova x) Imorrn är det måndag, och en ny jobbvecka att.. se fram emot? ;O hahah :P

Funderingar

Kmr jag någonsin kunna bestämma vilken ras jag ska ha? Det är svårt, grymt svårt. Pappa sa iaf idag att jag kan få ha en hund här hemma. Att han till och med kan ta med den till sitt jobb medans den är liten. Eftersom jag inte kmr kunna ta med den till dagis förrän den är 6 månader. Det är iaf bra att veta :) Även om det lär dröja ett tag innan jag skaffar en vovve. Eftersom jag inte vet vilken ras jag vill ha än.. Eller okej, jag vet egentligen. Men klarar jag av den?

10.10.10

Söndag. Usch för det. Hade egentligen helst velat va hemma dagen och bara dega ;O sådär som man egentligen ska göra på söndagar ;P haha. Men om lite mindre än en timme ska jag gå hemifrån.. sen är jag väl inte hemma förrän vid typ 7- halv 8 ikväll. Låter hemskt, men jaa så är det 8) heheh. Ska först lämna Putte, sen ska personalen från dagiset mötas upp i ropsten då vi ska på en föreläsning om hundar :P kommer säkert bli intressant, så när man väl är där är det nog bra ;) haha.

Aja, ska väl börja klä på mig snart.. måste hinna äta lunch också, samt gå iaf en liten promenad med Putte innan jag åker :P

fullt upp hela dagen

Har tillbringat hela dagen hemma hos Alex i hans lägenhet där vi målade :) Alex och Jessica åkte dessutom till Ikea, så kvarlämnad blev jag och Fredrik för att måla, men sen åkte han hem så jag blev ensam med vovvarna. Jag har ju Putte och Alex passar Pontus denna helg x) Sötvovvarna fick dock inte va med oss och måla, nej dem var instängda i köket stackarna ;O men dem fick iaf röja runt inne på ett dagis två gånger :) maha. Så har varvat dagen med hundvaktande och målande, och kom ganska nyligen hem till lugnet. Typ ;P Jag och syster ska se Prince of Persia nu! Sen efter det, eller kanske mitt i filmen, blir det väl ngn kvällspromenad med Putte x)





Hundvakt jao.

Jag orkade aldrig skriva blogg igår, utan tänkte att äsch, jag skriver om dagen imorrn.. men nu orkar jag inte skriva om gårdagen (läs: jag glömde bort större delen av vad jag tänkt skriva igår ;D). Tänkte mest bara säga att jag har en supersöt labbe i min säng just nu :D samt att han tar grymt stor plats i sängen xD

The one with the key

Flertalet av hundarna var idioter idag. Hade iaf ett bra gäng på långpromenaden, så det var iaf skönt :) Dampade på ett flertal hundar under stängningen. usch, hoppas verkligen Alex kmr få jobba till iaf halv 6 sen..

Är så grymt irriterad över att jag är så trött varje kväll ;O orkar liksom ingenting utan väljer typ att lägga mig och sova i för många timmar. Det är ju bara störande ;O Ska dock försöka hålla mig vaken iaf ett tag till, tänkte jag ska in på Ez och hoppas att det får mig att piggna till. Hahah, jaa drömma går jue ;P heheh.

Aja, jag och syster var iaf duktiga idag, vi var och simma! :D Hon ringde mig när jag var på väg hem från jobbet, och föreslog att vi skulle simma i Åkeshov. Som hade öppet till 21 idag :) Såå hon tog med sig saker och mötte upp mig vid åkeshov. Var härligt att simma, men det roligaste var ändå när jag plötsligt inser att fan vår nyckel är borta 0.o.. får syn på den.. på botten på en djupaste delen -.-' .. ehehe. Jag och syster ser på varann och typ.. dyka? 0.0... </3.. Det hela sluta iaf med att jag frågade en tjej om hjälp, och som tur var ställde hon upp och var dessutom en bra dykare! :) Så tack för det du främmande tjej! :D

So you sit home alone

Jessica fick mig på bättre humör :) Tankarna finns ju kvar, men jag är ibland bra på att skjuta undan dem. Så det gör jag nu :) Istället kom jag på att jag minst ska simma två dagar i veckan. Måndagar och onsdagar har simhallen öppet till 21, och då ska jag simma! Oavsett om jag blir själv eller inte. Känns dock bra att jag får sällskap iaf minst en gång till innan jag kanske simmar själv, för på måndag ska jag och Ronja träffas och simma :D
Insåg dock att jag inte kmr kunna simma ngt mer denna vecka. Det känns ju trist, men vi kan ju säga lite kort att jag värmer upp ;P hahha. Sååå.. nästa vecka är det MINST två dagar i veckan som gäller :) japp.

Såå vad ska jag göra nu då? Jag är trött men samtidigt inte. Har inte direkt ngt att göra.. så skulle lika gärna kunna gå och lägga mig. Men jag vill inte att det ska bli morgon, för då måste jag ju gå upp ;D hahah. Inte heller är jag rollsugen, och well det suger jue.

Får hitta på ngt att göra. Kanske se på Vänner? Då blir man iaf glad :) jaa det ska jag fan göra! Har 4 avsnitt kvar av säsong 7! orkar inte leta ngn bild så skiter i det. Äsch fyfan ni är väl vana vid bildlösa inlägg nu? ;P hahah.

close your eyes, Sometimes it helps

Jag såg fram emot att simma till musik och levande ljus. Såg fram emot att ännu en kväll få känna mig duktig som börjat simma. Men det blev inget av med det, eftersom ingen ville följa med och simma, och jag ville inte simma själv. Dels för att jag vill vänja mig lite vid det hela innan det ens är tal om att gå dit själv.. och dels för att det är roligare att simma med någon annan. Sååå istället blev det slappsittande här vid datan. Åt kladdkaka vilket endast fick mig att få mer ångest. Det kommer säkert sluta med att jag endast simmar en gång i veckan, och det lär ju knappast hjälpa så mkt..

Usch och blä, just nu är jag inte på ngt bra humör. Har ingen lust för ngt, mer än att hitta ngt att fetta mig med och typ se på ngn film. Det låter inte direkt bra.. men eftersom det är mig vi talar om så är det väl så det hela kmr sluta. Woho, jag suger.

ändrade planer för kvällen

Vi har bott i den här lägenheten i ett år idag :) Jag trivs här, men saknar mitt rum från förra lägenheten. Samt det faktum att den låg så nära t-banan ;P haha.

Det blir ingen simning idag ;O för enligt min lilla bok med öppetider så stängde simhallen 16.30 idag.. Vet inte om det stämmer, men känner inte för att chansa ;O såå istället blir det slappande framför datan. Imorrn ska vi däremot simma, på kvällen vid 20, för då har dem lugn musik och så levande ljus :D mysigt!
Men ahh, nu ska jag se på GG och hoppas att mitt sötsug försvinner :)

brist på fantasi till rubrik.

Just nu har jag ont som satan i tinnigen (stavning? ;D) eftersom Putte är lite våldsam när han leker x) hahah. Söthund! Dagen var väl okej, förutom att jag gick runt och var irriterad på en person hela dagen. Palla ta ut sitt dåliga humör på mig liksom...

Tror vi ska simma senare ikväll, men det blir i så fall efter maten :) Annars har jag inte så mkt att skriva. Tänkte väl slänga in två bilder på Elliot som jag glömde lägga in i helgen, samt ngr få bilder på ngr av hundarna från idag :)





The one with the milkshakes

Jag är trött. Vilket passar perfekt eftersom jag ska lägga mig om typ en kvart. Öppnar imorrn jao x) Var helt okej på jobbet idag. Fick ett bra gäng att gå ut med, så det var nice. Sen att stängningen som vanligt var ganska jobbig låtsas vi inte om. hehe x)

Efter jobbet så åkte jag iaf till v-by där jag simmade med brur och syster :) woooho, duktig man kände sig :D var härligt att simma jue :) Lite roligt att man kände sig lite hälsosam och nyttig efter man simmat.. och sedan går till McDonalds och köper mat xD hahah. Men jao så är det ;P Sen att det var flummigt med våra milkshakes var ju roligt också ;D Jag skulle ha en vanilj milkshake, men fick en jordgubb (dock var hon medveten om att hon gjort fel och frågade om det gick bra eller inte ;P) och saras, emils och pappas milkshake var typ.. en blandning mellan alla tre smakerna xD Hahha det var skumt :P

Veckan verkar lång, men på fredag ska jag iaf passa Putte :D eller Otto som han egentligen heter. Den otroligt söta och charmiga gula labben på mitt jobb! :) Tror det kmr bli mys jao! Men okej.. jag ska väl gå och borsta tänderna och sådär.. samt vänta på att Alex ska ringa för han skulle berätta ngt ;O men ahh.. hörs imorrn :)
Godnatt.

:/

Jag har grymt ont i mina ben :/ vet inte varför. Har ingen anledning till det. Sen så skulle jag skriva mer, men som vanligt när jag väl ska skriva så glömmer jag bort allt ;O hahah tragiskt.

Orkar därför inte skriva mer. Usch för söndagar. Jao så är det.

Mario Kart is the shit

Vi spelade Mario Kart hela jävla kvällen igår :D Åt gott och hade det allmänt bra x) Ska inte skriva så mkt mer just nu eftersom vi ska vara lite nördiga och spela ännu lite mer nu ;) maha. Slänger istället in lite blandade bilder från gårkvällen! :) Känns som om det behövs, med tanke på alla bildlösa inlägg jag bidrar med ;D




Laddar upp inför spelkväll

Jag älskar lördagar! Så grymt härligt att va ledig och bara ta det lugnt :)

Jag har tappat lust för Ez just nu.. och inte heller har jag lust att skriva blogg ;O jag liksom.. kmr inte på vad jag vill skriva. Det känns bara jobbigt. Samtidigt som jag ändå vill skriva.. så jao det är skumt.

En sak är jag iaf säker på.. eller okej två saker. Jag ska aldrig skaffa mig en lagotto. Okej, jag gillar Elliot, han är mysig och härlig och sådär :) men nee, rasen passar mig inte. Sen så vet jag att jag inte alls har lust att sitta vid datan ikväll.. så vilken tur att jag inte ska det :D blir spelkväll här hemma! Mamma och pappa är inte här, så kanske skulle man ha passat på och haft fest? ;P men nee.. ibland känner man mer för att bara ta det lite lugnt :) Blir nog mkt mario kart spelande iaf :) det blir nog nice.

Snart ska vi väl gå och köpa mat. Blir grillen idag ;) maha.

FREEEEEEEDAAAAG! :D

Mitt internet funkar inte -.-' Sitter nu på brurs data. Orkar inte skriva värsta långt, så tar en liten lista ;P

* Elliot var olydig och gick fram till en främmande hund -.-'
* Alex glömde sin plånbok på jobbet så vi gick fram och tillbaka x)
* Syster följde med mig till affärn där vi köpte godis ;P
* GRYMT skönt att sluta klockan 3 en fredag :D
* Daniel blev ett wild card i idol :)
* Det börjar snart igen :D
* Efter idol ska jag och syster ut med Elliot x)
* Jag, syster och brur spelade mario kart :D roooligt!

Vet att jag skulle skriva fler saker, men självklart står det still just nu x) maha. Såå ahh, brur ska få tillbaka sin data :P Hoppas internet funkar på min data imorrn, annars kmr jag dampa.. :D ehehhe.

RSS 2.0