ny header

Ny header jao. Tycker ju man ska ha bild på sig med rätt hårfärg ;P hahah. Sitter och ser på Ugly Betty, gjorde nyss Smoothie :) hoppas inte grannarna hatar mig ;D hahah.
Senare ska jag se Vampire diaries också :) Har ett avsnitt jag inte sett än :P Så jao, lugn kväll it is jao :)

Röda dagar brukar va bäst! ;P

Fullt upp idag! Har varit grymt duktig :)
* Var ute med hunden typ en timme på morgonen!
* Hjälpte pappa städa lascom bilen
* Åkte till IKEA med Alex och hans mamma :P
* Tog en kort paus hemma med Ugly Betty
* Blodspår med vovva i sällskap av syster! :)


Nu är jag helt slut, och resten av dagen lär fortsätta i lugnets tecken. God mat väntar och sen blire kanske lite mario party? och senare Ugly Betty när jag promenerat hem igen :P Blir nog en härlig valborg! :) Sååå, trevlig valborg på er!

it's like flying without wings

I fredags såg jag och Alex på Avengers på Rigoletto! Vi satt självklart på balkongen -det gör vi alltid ;D- som dem nu gjort om till en VIP del. Ganska nice men är lite synd att biljetterna kmr kosta 250 kr om man vill sitta där ;O popcorn och cola ingår, men det känns ändå lite dyrt ;P okej, jag är inte säker på att alla filmer kmr kosta så mkt, och går man på Rigoletto så SKA man sitta där uppe ;P det bara är så xD (har suttit nere två gånger och det var under twilight maraton kvällarna, då man var nöjd bara man hann boka innan det var slut ;D)
Men iaf! Filmen var grymt bra! Mkt action genom hela, det gillas! :D Väl hemma hos Alex sen så såg vi på The A-team som gick på ngn filmkanal innan det blev tid till att sova x)

Lördagen började lugnt. Vi städade och gick och handla i brommaplan. Satte sedan upp ballonger i princip hela vägen från brommaplan hem till Alex ;P Det tog sin lilla tid men det var roligt :) Grymt skönt väder var det ute också!
SaraX2 och Brur kom ganska tidigt till Alex, och det var bara vi ett tag. Vi sjöng lite singstar innan vi gick ut utanför Alex och började sätta igång grillarna, samtidigt som vi körde kubb x) Jag söööög! ;D hahah.
Folk började rassla in och kvällen fortsatte hur bra som helst med glada och onyktra personer ;D Ganska många blev det ju också, tror vi räknade till 17 stycken :P GRYM kväll jao! :D
Var ganska skönt att vi började så tidigt, för vi 12-1 tiden hade man börjat nyktra till så när man åkte hem vid typ halv 2 så var man så gott som nykter :P skönt att sova i sin egna säng också :P





























Idag har det varit en lugn dag. Var väldigt fint väder ute men jag var lite seg och låg inne och titta på Ugly Betty till typ halv 3 ;D Gjorde mig iordning och sedan blev det v-by med Nadja där vi bland annat gick på apoteket för att köpa Voltaren tabletter till mig. Mitt knä har gjort ont sedan i fredags så jag hoppas detta hjälper :P Vi kikade i lite affärer också, mest för att leta efter en jacka till Nadja :P Typ. Hahha.
Promenerade hem till mor och far och åt middag där och var social med familjen ett tag :) Mysigt jao! Sedan gjorde jag och Rebelle mamma sällskap till hennes jobb, och fortsatte själva på en långpromenad :) Blev mkt lek och lite övningar, och hon skötte sig hur bra som helst hela vägen! Lite galen är hon för jag skulle få henne att gå under en stock men hon trodde att jag ville att hon skulle hoppa upp på den. Så hon flög upp på den -typ en meter från marken- och kunde inte riktigt hitta balansen ;O tur att jag stod så nära så fångade henne i famnen och pussade lite på min lilla galning ;D hahha. Sötnosen!


Nu spenderar jag resten av kvällen åt att se på Ugly Betty :)
Kort sammanfattning: GRYMT BRA HELG! :D (och ännu bättre är att den inte är slut än ;) Långhelg, oh yeah!<3)

It´s friday!

Hade kurs idag, det var nice! Speciellt det faktum att vi var i en lokal i vällingby! Grymt jävla skönt att när man sluta bara promenera i 15 minuter och sedan va hemma ;D

Har fixat en pengabudget till sommaren min. Det kmr bli lite tight, men jag tror att det kan lösa sig. Det blir nog bra :P

Sitter och ser på top model på tv just nu, men ska om ca 20 min gå. Ska möta Alex i Brommaplan, sen åker vi vidare till hötorget och Rigoletto! :D Äntligen, äntligen har det öppnat! Bio, sen blir det till att sova hos Alex :)
Imorrn blir det grillning och fest för Alex, låter nice!

it´s all about the MONEY

Det sägs att pengar inte gör en lycklig.. men just nu skulle jag bli oerhört lycklig om jag hade mer pengar att röra mig med.

i want my own thing

Jag var duktig och tog mig till gymmet! Nu är jag färdigdushad och klar för sängen, så nu blire ett avsnitt av Ugly Betty innan det är dags att sova :P

träna eller slappa?

Helst av allt skulle jag vilja krypa ner under täcket och ägna resten av kvällen åt att glo på Ugly Betty. Men istället sitter jag och försöker samla energi till att gå till gymmet. Hade varit lättare om moster min hängt på, men inte idag. Så då är bara frågan om jag lyckas ta mig dit själv.. eller om tröttheten segrar. En väldigt, väldigt bra fråga jao.

nanananan

Jag har börjat snooza typ 1,5 timme på morgonen. Vet inte om det är bra eller dåligt, för efter lite mer än en timme så ligger jag och nästan väntar på att gå upp, vilket förvisso gör mig piggare, men samtidigt vill jag inte gå upp tidigare eftersom då har jag för mkt tid på mig xD hahah, problem här jao ;P

Dagen idag var skum. Började med att jag fick en oerhört stark lust att slå till en person, men sen blev det helt okej. Var fint väder också och hundarna mina gick bra så det var nice! :)
Slutade 15 och stannade till vid kristineberg på hemvägen för att promenera med hunden vid vattnet. Riktigt mysig väg! Dock lite kort, så det blev bara en promenad på typ 20 minuter. Hade hoppats på en mkt längre. Men, men.

Nu har jag fan inte tid att skriva här mer. Har massa att göra:
* Diska
* Dammsuga
* Torka blodfläckar (hunden löper än jao xP)
* Handla lite (får lönen imorrn :D ÄNTLIGEN!)
* Fixa mat (vad det nu blir får vi se :P)
* Träna
* Promenera med hunden
* Duscha

Fint shema? :P Sen vettefan om det blir i den ordningen, men om jag lyckas med att göra allt det där så äger jag! :) maha ;P

i wanna stay up all night

Hemkommen efter Malins systers studentskiva, och borde väl egentligen lägga mig för att sova. Är trött, men om jag lägger mig och somnar så blir det fortare måndag.. usch joggångest ;O
Skitsamma, ska iaf se ett avsnitt av Ugly Betty!

Bjuder på en bild på Malin och mig från kvällen, samt en grymt söt bild på vovva! :D <3 Har hittat min kamera igen ;) oh yeah!


Fattig som få..!

Varför är det söndag idag? ;O usch vill inte ha måndag imorrn :(
Hunden min är knäpp. Två dagar i rad nu håller hon sig i sjuuuukt många timmar. Hon kissar inte när jag rastar henne på kvällen, och hon kissar inte när jag rastar henne på morgonen. Hon är knäpp. Antar det är löpet, så ska bli så skönt när det är slut! Jag ska aldrig mer ha en tik ;D hahah.

Annars då? Jo dagen blir nog ganska lugn. Ska väl inte göra så mkt förutom ikväll när jag ska med Malin på en studentskiva :P Blir inte så mkt festande, nej det har jag inte råd med ;D jag har 5 kr på mitt kort, det är allt jag äger xD tragiskt jao. Hahah 8)
Det är väl det positiva med att det är måndag imorrn, då är det ännu lite närmare tills jag får lön! :D I need my money! hahah ;P och denna månad tänker jag inte slösa lika mkt som jag gjort den här månaden. För fyfan vad det suger när man är sen inte har ngr pengar 8) heheh. Ska betala hyra, pengar jag är skyldig folk, lite för greklandsresan och sen ska jag fan försöka hålla mig från att spendera pengar. Ja förutom på mat dåra :P okej, ska köpa födelsedagspresent till Alex också, men det blir nog bra ;P

Bild på Alex och mig från i onsdags när vi var på studentskivan :)

Idag har jag:

* Varit i stan med syster :) Hon köpte hårfärg.
* Promenerat med hunden och SaraX2
* Glott på massa Ugly Betty ;P
* Duschat två gånger (håret bara en gång ;P)
* Tränat med moster!

och snart kmr Ronja hit och då blire filmkväll och senare kanske en promenad med vovva? :P

o.c maraton hela dagen

Var hemma från jobbet idag. Skönt, men samtidigt segt. Har i princip inte gjort ngt alls på hela dagen. Bara legat i sängen och glott på O.C, som jag nu sett klart. Var i affärn och köpte lite onyttigheter för mina sista pengar också ;P ehehhe. Ahh och tog mig en promenad med hunden på typ en timme i regnet.

Just nu önskar jag att jag redan lånat alla säsonger av Ugly Betty från Alex, för just nu -lagom till sista avsnittet av O.C- känner jag hur ensamheten börjar gnaga inom en. Jag tror att jag seriöst lider av ngt. En dag ensam, och jag börjar tänka på saker som annars kanske verkar vettiga om man inte gjort ngt på typ en vecka.. hahah. Hey jag är störd.
Men skitsamma, ska se tre avsnitt av the vampire diaries nu, har lyckats haft fullt upp dem senaste fredagarna så ska passa på att se dem nu :P Hoppas på att bli trött så man kan börja en ny dag imorrn. Förhoppningsvis med lite mer action i än vad det varit idag. heheh, blir inte direkt svårt ;P

jaaa och av ngn dum anledning är min externa inte inkopplad i datan för tillfället.. -suck-, och jag orkar inte resa mig och hämta dne just nu. Jao det suger. Så yes, ni får klara er utan bild 8)

Älskar spontana ideér!

Är egentligen för trött för att orka skriva. Men tänkte lite kort säga att studentskivan igår var så jävla rolig! För förfesten hos Alex, och vi var sådär lagom onyktra på vägen till skivan ;) maha.
Skivan ägde! Jag och Alex var fattiga och lite för onyktra så vi drack mest vatten dock ;D och jag blev vän med dj:n och var väl sådär allmänt störande när jag ville ha min musik ;) ehhehe. Han var rolig iaf så tror inte jag var för jobbig iaf :P
Vid 3 blev det donken, och sedan en kort sväng förbi hos Johanna innan vi (jag, Alex och Johanna) tog nattbussen till råcksta. Hämtade hunden min, sen åkte vi till brommaplan där jag hämta min väska hos Alex. Han valde att stanna hemma så vi tjejer åkte vidare. Johanna klev av vid fridhemsplan och jag åkte vidare till jobbet.. Var där halv 7, försökte skrämma Bella men misslyckades ;D Det var hon som öppna idag dåra. Och sen kröp jag ner i en soffa och sov till halv 10. Nice nice. GRYMT var det! :)

Happyface, även om jag typ är död. Inte heller ser jag fram emot att gå upp strax efter 5 imorrn ;O öppnar imorrn jao. Hehhe. Men att sluta tidigt en fredag äger! :D
Nu blev det längre än jag trodde.. så blir det alltid ;) Men nu ska jag se ett O.C avsnitt, sen äre sova som gäller! Oh yeah!

rubrik.

Hade tänkt skriva blogg igår, men var fullt upptagen med att se på O.C med moster min, och efter så var vi båda så trötta att det blev till att sova ;P

Idag var jag på vårdcentralen. Ska äntligen ta tag i mina "slemknölar" på fötterna. Okej, det är inga slemknölar, det är tydligen benet som är snett 0.o.. äckligt! Röntgade och hade mig, så nu ska jag bara vänta på en kallelse till en ortoped så hoppas jag på operation så jag slipper dem sen x)

Annars då? Jo jobbet var okej. Känns ju nästan som om man mer jobbar på ett vanligt dagis än hunddagis ibland.. hahah. Och nu ska jag och moster träna! Vi är lite sega på att komma igång med det hela, men så kan det va ;P heheh.
ngr ilder! Sen ska vi gå x)


maha.

Lyssnar på den musik jag vill och äter makaroner med ketchup. Lite ensamt avslut på kvällen, men jag har det bra ändå x)

Nöjd!

Bra kväll/natt. Jag är grymt nöjd. Lagom blandat med dans, dricka och seriöst snack. I like! Totalt var vi 16 pers och 3 hundar, och det var hur jävla roligt som helst. Grymt lyckad fest om ni frågar mig! :D enda som är synd är att jag nu -kl 03.13, känner att jag skulle kunna fortsätta ett tag till, och att alla förutom Alex och syster dragit sig hemåt. Synd, men hey det är väl så det är. Är hur som helst grymt nöjd med kvällen, och gillar att så många ändå kom! Gillar dessutom att hunden min skötte sig bra. Visst det var lite läskigt med allt folk, men var inte direkt ngr problem. Fler fester och så kmr det säkert bli bättre. Jag gillar att ha fest hos mig. Visst man måste städa både före och efter, men det är så värt det att kunna sova hos en själv sen efter festen. Hahah ;D Okej, jag är inte direkt trött, men får väl sjunga för mig själv ett tag i guess. hhahah x)

LÖRDAG

Återigen dyker frågan upp om varför man ens bor i sverige.. jävla piss snö -.-' är så jävla trött på den nu så att jag får lust att spy på den! Okej, kanske inte. Lust att spy har jag fan aldrig ;D hahah.
Men skitsamma, är trots dne äckliga snön på ganska bra humör :) Tycker lite synd om hunden min eftersom det inte blir den långpromenad jag tänkt ta idag. Men får väl lägga ner lite mer tid på att öva på lite nya tricks istället. Dessutom kanske det är bra om hon tar det lugnt under dagen, för ikväll ska hon få va med på fest för första gången ;P Blir spännande att se hur det går. Tror iaf det kan va nyttigt för henne att va med när det är massa folk som kmr.

Har en del att göra idag innan folket dyker upp ikväll :P
Ska bland annat städa, dammsuga och torka golv samt plocka undan lite i guess.
Ska handla läsk och typ chips.
Ska träna lite med hunden så hon iaf får ut lite av dagen. Förhoppningsvis får hon och Pontus springa lite i snön innan vi drar oss hemåt också ;P
Ska duscha och fixa håret mitt sen också x) fluffa det jao :)
Sen lär jag säkert hinna se ngt avsnitt av O.C också :P om jag inte är alldeles för seg med allt annat dåra x) haha.

break away

Sjuk dag.
Tjafs på jobbet, och hade det inte varit för att jag behöver pengar till grekland hade jag fan velat dra för gott.

Träffade Ronja, och det kändes faktiskt riktigt bra. Har lärt mig att man ska prata för att lösa saker, det är mkt bättre. Speciellt för själen! Har varit social med syster och Alex ett tag, men har väl samtidigt inte varit det roligaste sällskapet då jag och Ronja bestämde oss för att hälsa på en viss person.. Massa tjafs, och visst kändes lite av det onödigt, men shit alltså. Nu känns det riktigt bra att för en gångs skull vända ryggen till det helt. Egentligen borde jag kanske ha gjort det för länge sen. Men detta var droppen. Det roliga är att jag inte ens är ledsen, så det var väl lika bra.

Annars då? Joda, jag sitter och småler, för nu känns det faktiskt bra. Jag tror att jag i och med dagen har växt lite, funnit lite mer styrka i mig själv. Det är bra! I like.
I helgen är det fest som gäller, ser fram emot det :D Ska faktiskt bli riktigt roligt!

Och så har syster varit med på jobbet hela veckan. Har varit grymt nice!<3 Ahh och även Nattis och Sara var med två dagar, hade faktiskt väldigt roligt tillsammans med småglinen ;P maha. Tack för roliga dagar tjejer! :)

Nu börjar det mörkna

Just nu är det riktigt segt att hålla ögonen uppe. Står och skriver vid den bärbara bara för att hålla igång ;P haha. Vi har spenderat kvällen och natten åt att spela kort, rensa min garderob och sen tog vi en promenad med hunden på typ 40 minuter. Sedan städade vi lite, och nu spelar vi kort igen. Bara lite mer än 2 timmar kvar innan vi kan börja åka till jobbet ;D hahah. Jag längtar till sängen. Maha.

eyes in the DARK

Sitter här i min ensamhet. Känns som om det var länge sen jag faktiskt var själv. Eller okej, hunden är ju här, men ahh x) Har tittat på O.C, grym serie, även om den i dem senare säsongerna spårar lite. Det gör dem väl typ alla? ;P haha.

För kanske en halvtimme sen kände jag mig ensam. Men just nu känns det bra. Har satt på HÖG musik och sjunger med samtidigt som jag fixar lite på datan. Känns bra så :)
Veckan som kmr kan bli intressant. Vi får se vad som sker. Blir det en bergochdalbana så är jag redo. Hey jag kan bara se att det blir bättre, så det är ju bra iaf :P hahah.

Att prata i gåtor gillar jag :) maha. Nackdelen är när man kollar tillbaka ngt år senare, så vet man inte riktigt själv vad man syftade på i det inlägget x) hahah.

Urtvättat och slitet hår. Och i helgen blire nog ändrat till tråkigt brunt. Buhu ;O men tror mitt hår behöver vila lite med färgandet så får köra roliga färger igen till hösten eller så 8) yeah, det är min planering ;)

Being the way that you are is enough

Vi gjorde typ nada igår. Lite segt, men var iaf trevligt med sällskap :) Ganska skönt ändå att bara ta det lugnt.
Imorse fick vi städa efter bajs (eller mest Alex för han la märke till att det stank medan vi andra typ sov ;D). Vi trodde först det var Pontus, men fick det senare bevisat att det var Rebelle. Gillar inte att hon bara gick och satte sig i hallen utan att säga till fastän vi alla var vakna.. Men men. Så blir inget godis eller ingen middag för henne idag, så får vi väl se om det försvinner sen :P

Idag har vi varit hos mormor och firat henne, hon fyller 65 år idag! Tårta blev det också ;P namnam. Hunden fick följa med och ha trosa på sig (hon löper om jag nu inte skrivit det :P), och fick sig väl ett litet slag av mormors katt som tkt hon var lite för närgången. Är iaf skönt att vovva funkar med katter :P även om det självklart är lite spännande när dem vänder ryggen till och sticker iväg ;D
Blev en promenad hem från mormor i sällskap av mamma, Nadja och syster :) Trevligt, trevligt, även om vädret kunnat va lite roligare :P Blåste lite för mkt för vår smak. Hahha.
Sedan gick jag och syster runt lite i vällingby, jag köpte lite kläder, hundmat hem till mamma och pappa och sen lite mat hem :P Blev också tre filmer från coop, var 3 för 99 kr så tyckte jag hade råd med det ;P maha.

Nu blire O.C ett tag! Kvällen blir nog underhållande, för syster och kusin(som kmr hit från örebro idag) kmr hit, och så ska vi dygna eftersom jag öppnar på dagiset imorrn ;P Blir nog blandat med städning, filmtittande, promenader med hunden samt rensning av min garderob ;P det blir nog bra! Kmr säkert uppdatera lite under kvällen och natten x)

Pontus och Aston i väntan på middagen igår ;P.. liiiiiiite stora hundar bara ;D

i want U back

Trött och ganska sliten. Men långhelgen har än så länge ägt! Nöjd ända in i själen, och jag hoppas det kan fortsätta så. Var ute igår på O´learys med fint folk, i like! Gratis dricka fick man också, det tackar man ju inte nej till ;D maha.

Har varit en lugn dag idag. Bara sett på film och slappat, sen har jag promenerat med syster och hunden också. Hunden skötte sig grymt bra! Så med lite mer träning kan man säkert dyka upp på hundöarna igen. Det gäller ju bara att få henne att förstå när det inte är okej att gå fram till andra hundar. Men det ska väl gå det också ;P haha.

Ikväll blire nog en lugn kväll. Alex och syster ska sova här, vettefan vad vi ska göra än. Men ngt blir det väl :P Sen är man ju ledig imorrn också! I like. Blir väl en lugn morgon och sen ska vi fira mormor också :) maha.

You clearly didn't think this through

Jag gör mig själv förvirrad. Det är jobbigt.

Annars då? (yes jag är bra på att alltid skriva så.. hahah) Jo jag är för tillfället grymt irriterad på hunden min. Hon har sedan vi var på hundöarna blivit mkt sämre vid hundmöten. Så nu blir det inga mer hundöarna för oss. Istället måste jag lägga mer fokus på att få hennes kontakt vid hundmöten, för så som det är nu så stänger hon mig ute helt. och det gillar jag inte alls. Ska se om det finns ngn drop in kurs nästan helg som vi kan gå på, eftersom man där jobbar med bland annat kontakt. Sedan ska jag väl försöka mig på att träna med klickern. Att gå tillbaka helt och börja från början. Jippie.. känns riktigt roligt. Dumma hund. Men men.. det blir väl bra bara man kämpar på. I guess.
Igår slicka hon sig dessutom hur mkt som helst i rumpan. Blev lite orolig, men hoppas det är löpet som är på gång. Då får det gärna komma fort så man blir av med det. Hahah. Nästa gång blire lugnt en hane! haha x)

who YOU are

Känns som om jag inte hinner med i tiden. Tankar har sen ngr dagar tillbaka ekat i mitt huvud, och jag lyckas inte riktigt tyda dem helt. Huvud och hjärta samarbetar inte heller riktigt tror jag, kanske är det bara så att jag helt enkelt inte vet vad jag vill ha. Men den stora frågan är om jag vill gå den vägen igen? Vill jag det, eller beror det bara på omständigheterna? Finns det ens en möjlighet till att gå den igen? Bara massa frågor, för som vanligt saknar jag svar.

Annars då? Joda dagarna flyter på. Skönt med röda dagar nu i påsk! Sara, jag och Alex sov med Rebelle och Pontus på dagis i onsdags till torsdags. Så vi var typ 4 pers på morgonen på torsdagen eftersom Bella öppna. Hahah. Var roligt, även om både Sara och Alex somnade till filmen vi såg ;D tröttpåsar :P hahah.
Torsdagen sprang fram, vi hade två hundar var och vandrade runt i skogen. En ny väg, sånt gillas! Hemgång vid ett (halvdag! :D) och då hade vi även med oss Aston eftersom Alex ska passa honom under helgen :P Sen blev det filmkväll hos Alex, Sagan om ringen maraton. Ikväll satsar vi på spelkväll! Vi ska hem till mor och far för att hämta wiiet snart ;P Hundarna får en tråkig dag idag, för snön den gillar vi inte just nu.

happiness

Orkar inte skriva så mkt. Ska se på ngr avsnitt av O.C innan det blir sovadags. Trött som satan är man. Lång helg, med massa saker planerade, vissa saker inställda, och nya saker påkomna.
Fest hos Bella var asnice! Grattis till henne som fyller år idag!<3 Efteråt blev det film hos Alex för mig och syster -skönheten och odjuret, som vi dock inte såg hela ngn av oss ;D

Idag blev det hundöarna, och efter det sprang tiden iväg med bland annat singstar hos Alex ;D Känns som om jag skulle göra massa, men inte fan kom jag så långt. Heheh. Imorrn är det ny vecka, med chefen borta också.. mohahha! Dessutom kortvecka då vi har halvdag på torsdagen och är lediga på fredag! I like :D

Nu blev det mer text än jag tänkt mig ;P men okej, ska bjuda på ngr bilder från helgen också :)



RSS 2.0