vafan...

Hade inte alls skrivit ett ganska långt inlägg om helgen... har köpt ny mobil och är ganska nöjd, men kunde inte spara texten medans jag skrev.. så vems inlägg tror ni försvann i princip när det var helt klart?!?!?! Bra. Kul. Äckliga mobil med äckliga appar som inte funkar... iaf inte så att man fattar. 

Men okej, kortversionen: 
Vann tävlingen i lördags med ett 1a pris på 175,5 poäng! Han var ngt ofokuserad (tror han var trött från fredagens sena träning x') ), och känslan var inte 100, men jag är ändå nöjd! 

Mer träning på bland annat apporten och uthålligheten ska vi satsa på tills nästa lydnadstävling den 15e juni! 

Ahh som sagt; ny mobil. En Samsung galaxy A3 6! Är nöjd men som den vanemänniska jag är så har jag lite saker jag stör mig på x) hahah. 

Jag och syster var duktiga igår. Vi städade hemma och städade sen bilen hos föräldrarna :) 

Veckan

Veckan har faktiskt gått ganska fort. Även fast tisdagen kändes som en torsdag xD hahah. 

I måndags var jag social med Ronja och Rose. Jag och syster spelade Uno med dem, och roade oss med att glo på Roses lilla bebis Elise. Jag är inget fan av barn, men hon var söt ;p haha. 
Tisdags blev det lydnadsträning med Ina på Solna-Sundbybergs bk (där vi ska tävla i helgen ;p). Morf var grym! Enda som var är att han fått för sig att sätta sig snett vid ingången med apporten x') Kostar onödiga poäng. Men annars vare grymt! Rutan var så jävla bra :D och attityden :D 
Efter vi tränat sprang vi med hundarna, det var grymt jobbigt till och från, men jävligt roligt :) 
Onsdag åkte jag hem och typ dog x) hahah. 

Igår, torsdag, var det TG-träning! Jag åt middag hos mamma och pappa innan, vilket var supermysigt :) Lånade med mig Ru från Ina som jobbade och körde med både henne och Morf! Superkul, men jävlar vilken skillnad det är att köra med dem. Morf är ganska lagom, taggad men hela tiden uppmärksam och följsam. Ru är speedad, taggad till tusen och smått galen xD Båda superroliga att köra med :D 
Idag har vi haft en väldigt skön dag på jobbet. Jag och Tesso gick en långpromenad i solen, superhärligt! Sen blev det forno till lunch, och nu efter jobbet blire lydnadsträning i kista med Christina och en till! :D 
Efter ska jag förbi hemma och hämta saker, sen ska jag till mamma och pappa för att sova där :) 

Imorrn är det tävling! Hoppas allt flyter på och att vi är minst lika bra som vi är på träning! ;p 

Jag <3 helger

Vardagarna är långsamma medans helgerna springer förbi. Så typiskt x) 

I fredags fick jag mina glasögon! Tkr kanske inte att jag passar i dem -även om jag börjat vänja mig lite-, men alltså jävlar vad bra jag ser med dem xD Har varit så skönt att kunna se på tv och se texten ;) hahah. 
I lördags lånade jag och syster bilen och åkte till haninge bk för att träna tsm med Stina och en till. Alltså träna med hundarna ;) hahah. 
Det blev lite blandad kompott för mig; lydnad, rallylydnad och agility. Superbra träning :) 





Efteråt åkte vi till ösmo och hem till Malin där vi tillbringade hela kvällen och såg på Eurovision med henne och Pelle! :) Kan inte påstå att jag tkt det var ngr bra låtar, men var nice ändå. 

Söndag var det dags för agilitytävling i Vallentuna! Jag och syster tog våra 4 hundar (syster passade en labbe och en cavalier från sitt jobb), våra två "campingstolar", Zombies stora canvasbur och så ryggsäcken och tog bussen till spånga x) Där mötte vi Ina och åkte tsm med henne till Vallentuna! 

4 lopp, ett agilitylopp och 3 hopplopp. Jag klantade mig i två utav dessa och gjorde så vi fick 5 fel i dem loppen. I ena tryckte jag ut han för mkt i slalomet så att han tog fel ingång, och i det andra hamna jag fel och hann stoppa han från att ta ett hinder från fel håll, men var väldigt otydlig med vad jag ville istället så då blev det 5 fel x) hahah. 
Dem andra två loppen nollade vi! Men konkurransen var väldigt hård så tiden räckte inte riktigt. Vi kom på en tredje och fjärdeplacering, där 3e platsen iaf gav oss en rosett :) dock ingen pinne, men så kan det va ibland. Alltid jag och dem där jävla hopploppen x') Ändå tkr jag att jag springer som en galning xD Fast då finns det små små missar som man skulle kunna få bättre, så utan dem kanske det hade räckt. Får helt enkelt träna mer och va mer noga ;) haha. 
Morf var iaf grym hela dagen! Han har blivit så taggad att han piper lite precis vid starten, och i ena loppet var jag tvungen att sätta han ner för att han skulle stanna x'D Plus att han har sån härlig fart! I vissa delar saktar han ner lite, och det är där jag tror jag måste lägga lite tid på att träna för att få han att bibehålla farten. Men alltså fan vad vi utvecklats! :D 
Ny vecka, jag är så äckligt otaggad på jobbet. Känner att jag behöver semester x') hahah. Fast nästa vecka är jag ledig torsdag och fredag! :D 
Har inte jättemkt planerat denna vecka; idag ska jag träffa Rose och Ronja. Imorrn ska jag träna lydnad och sen springa med Ina och hundarna! Torsdag är det TG-träning och sen äre typ helg :D hoppas detta "höstväder" försvinner bara.. X) 

Feel it

Har inte orkat skriva om resten av långhelgen ;p 
I fredags var det kryssning med massa roliga människor för att fira Lisa! Jag, syster, brur och Ronja förfesta lite hemma hos mig och syster ;) Superkul, med fokus på att inte dricka lika mkt som förra kryssningen x'D lyckades med det utan att för den skull "hålla igen" ;) hahah. 
Grymt rolig kryssning där jag spenderade liiiite mer pengar än jag tänkt göra x') hahah, 


Typ hela lördagen gick åt till att slappa på båten, men på kvällen såg vi på The walking dead och åt pizza ;) haha. 

Söndag var det dags för rallylydnadstävling -debut- för mig och syster! Jag var supernervös, och förutom lite sträckt koppel här och där och en miss av mig så gick det riktigt bra! :D Sista målsträckan var "spring", "långsamt" och så "spring". Och vet ni hur svårt det är att gå långsamt ifrån spring?!? X') hahah. 
Jag lyckades inte tillräckligt bra med det -har faktiskt aldrig ens testat det- och förlorade där minus 10 poäng. För er som inte vet så börjar man med 100 poäng och förlorar sen poäng för fel eller missar. Jag och Morf fick totalt 84 poäng, ngt jag är väldigt stolt över och nöjd med! :D Men som vanligt kan jag inte riktigt släppa det när jag failat, så den där spring, långsam, spring måste vi fan öva på! X) hahah. 
70 poäng är ett godkänt resultat så vi gjorde verkligen bra ifrån oss :) Morf var superduktig iaf! :D kanske inte 100% med i känslan, men nästan ;p 

Syster och Zombie gjorde sin allra första tävling ngnsin och fick 82 poäng! Så duktiga :D:D

Tyvärr räckte inte våra poäng till placering, jag kom på delad 7e plats med 2(3?) andra, och syster kom på delad 11e plats. Det var ändå ca 40 starter och som sagt våran första rallylydnadstävling, så helt klart bra ;) 
Igår åkte jag till Kungsängen efter jobbet för att träna tsm med Rebecca, Sofia och Amanda! Supertrevlig kväll med en asbra känsla rakt igenom! :D Det blev en lite blandad kompott av lydnad, rallylydnad och freestyle för mig och Morf :) 



Efteråt åkte jag till kista/husby för göra syster sällskap och sova på hennes nya jobb! Vi åt god mat och såg på Vänner ;) kul att se hur det såg ut! :) 
Idag blire till att åka hem, äta mat, se The walking dead, duscha och sen sova. Jobbade 7.30-18 idag och gör det imorrn också. Härligt.. X) hahah. 

Det som ger mig mest energi

Så är jag återigen dålig på att blogga x') glömmer liksom bort den. Haha.

Jobbade bara måndag, tisdag och onsdag denna vecka. Härliga dagar på jobbet med fint väder! Så nice :D 
Både tisdag och onsdag vart det hundträning efter jobbet. Mest fokus på lydnad, men även en del freestyle-träning på måndagen. 
I måndags tränade jag med Amanda, och tyvärr kändes det inte alls bra, och jag kände inte mkt hopp inför tävlingen.. X) 
Tisdagen tränade jag med Sofia och Rebecca, och då gick det asbra och kändes super! Så jao fick nytt hopp inför tävlingen ;) Sofia hade med sin kamera också så blev en hel del fina bilder :D 




Igår, torsdag, var det röd dag, och jag och Morf tävlade lydnad. Debut i klass 2. Jag var så himla nervös. Mest på om han skulle ta rutan, men även om han kanske skulle få för sig att inte lägga sig på läggandet, om det skulle va för varmt så att han skulle va seg, att han skulle va ofokuserad och typ så. 
Men det gick så jävla bra!!! :D Han var grym och förutom lite tveksamhet och ett jävligt snett sättande på apporten så gick allt annat super!! Lite komiskt att momentet jag inte ens oroat mig över -apporten alltså- gick "sämst", medans det moment jag oroat mig mest för -rutan-, fick vi en 10a på! XD (som för er som inte vet är det maxpoäng! :D) 

Våra poäng; 
Platsliggning 10p.
Fritt följ 8,5p.
Läggande 10p.
Inkallning 9,5p.
Rutan 10p.
Apport 8p.
Hopp över hinder 9,5p.
Fjärrdirigering 10p.

Så jaa, jävligt bra poäng -även på apporten ;) Så jävla nöjd! Duktiga Morf!<3 
Vi fick totalt 188,5p (för er som inte vet så är 200p max), fick ett 1a pris och vann klassen :D:D Trodde jag verkligen inte. Sjukt :) 

Syster och Malin var på plats och heja på oss. Bästa stödet och sällskapet!!<3 Dem fotade och filmade, tack så mkt för det också! :) 


På kvällen sen åkte vi till klubben för att träna agility. TG-träning på torsdagar jao ;) Både jag och Morf var lite småsega första varvet, men sen fick vi till banan :) 
Jag fick köra ett varv med Ru sen också, var superkul! Hon har ett helt annat tryck än Morf ;p 
Syster passade på att träna rallylydnad med Zombie :) 
Superkul träning i fint väder! 





Dagen igår kunde typ inte ha varit bättre. La mig i sängen med ett leende på läpparna och min krigare till hund tätt intill<3 

Vi börjar på toppen

Rallylydnadstävling hela dagen, där jag och Morf var honnörsekipage. Visste knappt vad det var när jag fick förfrågan xD men för att förklara det kort så ska man stå stilla i en ruta inne på banan med hunden antagligen liggandes, sittandes eller ståendes bredvid eller framför sig. Som en störning för resterande tävlande ;) 
Så jag och Morf fick stå i honnören för första startande, vilket inte direkt var ngr problem ;) När sen sista ekipaget skulle stå i honnören så fick jag och Morf köra banan! :D Utom tävlan då ;) 
Det gick iaf väldigt bra :D var förvisso en ganska enkel bana med saker som jag och Morf kan. Lite läggande under gång, inkallning från läggande, hopp över hinder och lite sidobyten och snurrar ;) Vi fixade faktiskt nästan hela banan :D eller ja, jag har ju ingen aning om vad för småfel eller missar jag kan ha gjort vid skyltarna, men vi kunde göra dem flesta momenten :D Var väl en skylt jag helt hoppade över och en skylt som vart för svår då den skulle göras från höger men jag har endast träna på den från vänster ;p Är ju högerhandling i dem högre klasserna (alltså att man går med hunden på höger sida en del). Jaaa för banan vi gick var en Mästarklass-bana. Alltså högsta klassen i rallylydnad! :O Som jag och Morf ändå fixade bra! Speciellt med tanke på att vi endast tränat nybörjarskyltar och inte ens debuterat i sporten än xD hahah! Var väldigt stolt över oss, och om vi bara är fokuserade -och jag ej glömmer ngr skyltar- så ska det nog gå väldigt bra nästa vecka när vi ska debutera :D Känner mig väldigt hoppfull och taggad iaf! :D 

Men nee, ska sova nu! Imorrn ska jag äntligen få sovmorgon!! Men lär väl säkert vakna vid 8 eller ngt sång bara för det.. X') 

RSS 2.0