Paket

Morf fick ett paket idag från Animail ;P 

En fara för allmänheten?

Övningskörde med pappa idag igen! Så jävla kul! Så jävla läskigt! Fast mest kul :D 

Fick börja på vägen idag, mot kaananbadet, där är det ganska lite trafik så :) körde lite fram och tillbaka där, med en del backande samt start i uppförsbacke! Fick träna massa på att inte köra för långt ut då jag gärna ville köra i mitten av vägen ;) hahaha. 

Sen körde vi vidare, så då vart det mer trafik, och fotgängare.. Gick bra, men var mkt att tänka på, och så missade jag skylten för övergångsställe så blev en miss där med en tant ;O jag körde, såg henne en bit framåt och saktade ner då jag inte var säker på om hon skulle över vägen eller ej.. Varav hon tittar mot mig och jag då tänker att "bra hon har sett mig" så jag ökar farten lite.. Bara det att hon hade ju sett mig sakta ner, så hon trodde att jag stannade för henne. Eftersom hon stod vid ett övergångsställe ;D hahah. Gick bra iaf, och jag var flera meter ifrån henne. Men lite creepy var det. 

Står still?

Händer inte mkt nu. Känns som mitt liv just nu är; jobba. se på serie. ensamhetsträna valpen. övningsköra. sova. Och så lite, lite hundträning där emellan. Känns som om det är allt jag gör just nu ;O men det blir nog bra! 

Ikväll ska syster iaf sova hos mig. Vi ska se på lost och ha det bra :) imorrn åker jag och Morf till Tebbs! Katrineholm? Jag glömmer alltid vart det är hon bor nu :D.. Var lättare när hon bodde i karlstad ;P hahah. 

Just nu sitter jag på jobbet och fryser. Längtar hem till soffan för att mysa framför lost under en filt :) men innan dess ska jag ut och promenera samt städa och stänga dagis. Japp 5 timmar kvar av arbetsdagen ;p hahah. 

Btw så får Morfen följa med på promenaderna nu ibland :) en promenad om dagen, alternativt en varannan dag. Känns bra, och även om han flummar lite så går han ganska bra större delen av tiden! Och då är han ändå inte så gammal! Får helt enkelt bara hoppas han blir bättre och bättre :) 

Tantjävel!

Jag och Sara går från affären.. Med två hundar, min egna plutt och så Bonnie (en dagishund) som jag passar över natten. Dessutom har jag "storhandlat" mat så vi har totalt tre påsar fulla med mat, samt varsin väska på axeln. Jag säger åt syster att hon kan släppa Morf (hon hade hundarna och en påse och jag två påsar). Men precis när hon släpper honom så ser vi en tant komma ut från ett hus med typ en jackrussel eller dansk/svensk gårdshund.. Lös. Hunden springer nerför trapporna emot oss, varav jag har full koll på Morf och säger åt han att nej vi ska inte fram till den hunden.. Vi fortsätter gå och jag är jättestolt över hunden min som lyssnade asbra och inte sprang fram till hunden. Varav tanten med hunden fortsätter gå efter oss... I princip hela vägen hem! Med hunden lös och precis i hälarna på oss -.-' Jag fortsätter säga nej till Morf eftersom han gärna vill hälsa på den lösa hunden, och satan vad bra han lyssnade! Syster får till slut damp på tanten och säger "bra att människor håller koll på sina hundar när dem är lösa..!" Tanten säger då "men min hund bryr sig inte.." Varav jag irriterat säger "men jag vill inte att han ska hälsa". Vi fortsätter gå och hunden går förbi mig och syster och är typ en meter ifrån Morf som är framför oss. Han lyssnar skitbra när jag säger nej, fastän jag då trodde att fuck nu kmr han gå fram till den andra hunden. Jag går fram typ emellan hundarna och typ gruffar emot den främmande hunden som då backar lite. Samtidigt säger syster argt som satan: "Om man ska ha hunden lös så ska man fan ha koll på den.." Varav tanten glatt säger "men ni får se det som bra träning! För han eller hon är så duktig!" .... 0.o... Blir så jävla fucking förbannad på folk som är dumma i huvudet!!! HATAR Människor! Men fy satan vad grym min hund var!!!<3 han lyssnade så jävla bra med typ största störningen som finns. Bästa Morf<3 


Se upp på vägarna..!

Övningskörde med pappa idag :D Kom igång ganska snabbt med kopplingen och växlandet mellan 1an och 2an, så idag fick jag även växla till 3an själv! 

Dessutom tränade vi på att backa! Det är fan inte lätt alltså :O men det värsta är fan dragläget! Satan svårt det var! Fast kul att redan börja med det! Jaaa och så körde jag bland trafik också! Mer än förra gången eftersom jag denna gång svängde in vid Blackebergs sjukhus där jag skulle ha kört in förra gången :p var oerhört spännande och kul! Grymt roligt :D men lite läskigt också! Känns som om jag ska köra upp på kanten, och möter jag trafik så känns det lite som om jag ska dö :D hahaha. 

Längtar till nästa gång :) 

Irritation och stolthet.

Jävla människor. Var ute med Morf för att träffa Helen och Vega. Innan jag träffade dem så blev jag asirriterad.. 
Hade Morf lös och så möter vi ett par med två hundar, varav ena är en valp som självklart ska fram till oss.. Morf var så jävla duktig.. Gick med mig fastän valpen var typ 5 meter ifrån.. Men sen var jag ju tvungen att stanna för valpen kom närmare och närmare och ägarna gjorde ju fan inget -.-' jag vägrade låta dem hälsa och ägarna verkade tycka att det var okej att deras hund sprang fram till oss bara för att det var en valp.. Dem tkt säkert jag var sur, men det skiter jag i. Blev så jävla irriterad. Men Morf var iaf hur duktig som helst! :) 

Träffade Helen och Vega och efter vi promenerat ett tag så dök det upp en lös hund bakom oss.. Även här var Morf hur duktig som helst! Hunden var kanske 3-4 meter ifrån han och han tog några steg emot den men stannade och vände direkt när jag sa till!! :D åhh duktiga lilla valp<3 

Våra hundar var hur duktiga som helst, men satan vad jag stör mig på folk som inte har koll på sina hundar eller ännu värre, som verkar tycka det är okej att hundarna springer fram till andra. Skitirriterande. Meeeen får väl se det som bra störningsträning, och ja jävlar stolt jag är över hunden min nu! :) 
Tog tyvärr inga bilder på Vega och Morf idag. Men shit vilken skillnad det är på dem ;D Morf kanske har kelpieblod i sig ändå? ;) hahah. 

Daloro Gårdens Morfeus<3



Fullt upp

Idag har jag och Morf haft fullt upp! Ja iaf hela dagen ;p först träffade vi Edward och Fox med Dolly och Torsten vid grimsta fältet! Hundarna fick leka och vi andra pratade och hade det supertrevligt :) kallt var det dock, så när jag kom hem frös jag satan. 
Ca en timmes vila för både mig och Morf, eller ja.. Jag såg på The Big Bang Theory ;) sen kom Malin hit med Nelson, och vi släppte hundarna inne på dagiset som ligger i närheten. Nelson var dock lite för på, så blev bara en kort stunds lek. Tillbaka in och var sociala ett tag innan hon åkte hem.
Efter det har Morf sovit och jag fortsatt se The Big Bang theory, samt ensamhetstränat Morfen. Gick ut med soporna och lite senare gick jag ut ännu en gång, med mål att gå till soptunnorna och sen tillbaka. Varav jag möter en granne, som alltså fick se mig vända vid soporna, till synes utan anledning ;D 

Snart ska vi ut på en liten kvällspromenad, men annars fortsätter kvällen i lugnets tecken x) 

Stolt tjej!

Enda gången jag väljer att inte kopiera det jag skrivit.. Självklart fuckar bloggappen upp sig då och tar bort det jag skrev.. Fuck you :D 

Iaf... Ska tjata lite mer, har redan skrivit på instagram och fb, men måste upprepa mig! :) 

Var på väg hem från Jenny med pendeln när en asobehaglig full kille kliver av tåget precis där jag och morf står och väntar. Han skriker och beter sig hotfullt mot konduktören.. Jag var typ 1m ifrån, asrädd.. Ville backa men står still för att inte morf ska reagera. Han satt asfint bredvid mig hela tiden, lite oroligt tittandes på killen men inget mer. Åhh duktiga hund<3

Sluta med för höga krav

Jag tycker mig själv tjata på hunden min när vi går till och från jobbet. Eftersom jag inte har världens bästa tålamod så har jag helt hoppat dem två vanligaste metoderna för koppelträning -att stanna och vänta på slakt koppel eller att vända åt andra hållet så fort det blir sträckt. Iställer har jag kört på beröm när han gör rätt, samt att säga till han när det blir sträckt. Det har faktiskt funkat väldigt bra för oss, men ibland är det som om han helt glömmer det, och då blir det bara massa tjat. 

Så igår så hade jag klickern med och klickade när han gick rätt. Hade han dessutom lös sen på hemvägen från t-banan och det gick så bra så! 

Det jag vill komma fram till är att när jag ställer mindre krav på han och inte tjatar så känns det bättre! Och går bättre! Ja en av mina brister med hundhållandet är just att jag stället för höga krav. Måste verkligen försöka att inte göra det! 
Han följer med på promenad i grupp ca varannan dag! Dels för att ta det lugnt, och dels för att jag inte vill ha med han dem gånger jag känner att mitt tålamod inte klarar det x) ändå går han ganska bra, och ibland hur bra som helst! Men där kmr vi återigen in på att jag inte ska ha för höga krav på han. Han är ju ändå inte ens 5 månader gammal ;P 


hat och glädje

1. Animail.se suger :D har försökt få sidan att samarbeta i typ en timme nu. Jävla fittarslebajssida. Allt bara hänger sig, och när jag väl fått till allt jag vill beställa.. vad händer då? Jooo först kan jag inte skriva in vilken adress jag vill ha skiten till. Och sen kan jag inte heller beställa skiten, eftersom jag dels inte kan skapa nytt konto där eftersom jag redan har ett på min mail, samt att jag inte kan trycka på knappen "glömt lösenord".. jävligt bra! NOT.

Sååååå... lite hat borta. 
2. Så jävla glad! Jag övningskörde med pappa idag igen :D bara ngn månad senare liksom xD.. hahaha. Kunde växla upp till tvåan helt själv! flera gånger :D och körde även runt på 3an! Samt backade runt en kant, som det btw bara var tur att jag inte körde på.. xD hahahahha. Asnära var det! Dessutom körde jag på vägen! :D alltså.. inte på parkeringen, utan ut på vägen :D på 3ans växel med mötande trafik! Var fan läskigt, men så kul! Sen var tanken att jag skulle svänga in mot typ Blackebergs sjukhus.. men jag skulle alltså blinka till vänster och växla ner till 2an samtidigt, och fick i samma stund även möte med en bil, samt bilar bakom mig xD då vart det lite för mkt, så blev till att stanna :P hahha. Är ändå så himla nöjd med vårt lilla pass :D trodde inte jag skulle kunna köra på vägen förrän om typ 10 gånger.. men nu jävlar :D åhh så kul! Är taggad till att köra mer :D:D:D 

Saras 18års dag(kväll!) i bilder :D

 

Besvikelse och smärta

Besvikelse
Jag förstår inte. Det kan inte vara en slump? Förut skulle det skett ändå, men inte nu. Kanske hoppas jag förgäves? Kanske är det bättre att acceptera att det har ändrats och att det aldrig kmr bli som förr. Djup besvikelse. 

Smärta
Idag var jag hos läkaren för att kolla upp min sovande fot. Dem sände typ elstötar genom benet och foten för att mäta nervimpulserna eller ngt sånt. Kan säga att det var inte skönt! 
Men inte slutade det där.. Nej sen skulle det stickas nålar i benet och foten på mig för att kolla musklerna. Det. Var. Fan. Inte. Skönt.! Min vad gör ont efter det och foten ömmar. Så halta-lotta är mitt namn nu ;D eheheh. 

Svaret på min sovande fot är iaf att nerverna i foten är trasiga :/ det positiva är väl att det bör självläka, men det lär ta ett tag. Typ 6 månader kanske ;O måste tänka på vad jag har för skor, så jao när jag får lön ska jag handla skor! 

En extra hund

Igår när jag och Tesso var ute och gick så förföljdes vi plötsligt av en lös staffehane. Jag gick först och Tesso hade honom i sina hundars rumpor. Vi kikade runt efter en ägare men såg ingen, och en rolig sak var att ngr som gick förbi oss precis då när vi var som mest upptagna med att ha koll på våra typ 10 vardera hundar, som skötte sig bra men som blev en aning irriterade av staffen som rörde sig runt oss, sa att vi hade sån koll på våra hundar ;D sekunderna efter dem passerat oss bestämmer sig staffen för att vända och springa tillbaka den väg vi gått. Alltså förbi dem som nyss sagt att vi hade koll, och det var ganska kul att se deras miner och hur dem liksom tittade tillbaka på oss då dem med all säkerhet trodde staffen tillhörde oss ;D 

Vi fortsatte en liten bit innan vi fick lite ångest, för tänk om staffen helt kmt bort från sin ägare? Så vi vände och började gå tillbaka i jakt efter den. Beredda på att koppla han och ta med han till dagis. Det dröjde inte länge innan vi hittade honom, och jag skulle precis liksom fösa undan mina hundar för att försöka mig på att få tag i han, när en man en bit bort ropar till oss. Det visar sig vara hans hund, som enligt han själv var jättesnäll -verkade ju stämma- men man blir ju irriterad när han inte har den kopplad om han inte har ngn koll på den. När han väl kom till oss för att fånga in sin hund så insåg vi att han antagligen var full eller typ drogad eller ngt. Ja han var inte helt där. Men var vänligt inställd och tkt det var coolt med vårt hunddagis. 

Vi gick iaf därifrån med vetskap om att hunden inte skulle förfrysa under natten och att ingen stackare letade desperat efter sin hund. Dock med en viss irritation riktad emot folk som inte har koll på sina hundar, samt en viss besvikelse då vi hade velat tagit med han till dagis xD hahahah. Han var ju så söt! ;)

Mer än förra veckan iaf ;P

Kl 1.15 kom Jenny för att hämta nycklarna. Då hade jag förvisso sovit lite, men sen hade jag såklart svårt att somna igen :/ tittade sist på kl strax innan 2. 

Och så upp vid 5.30 för att möta syster och Cicci för att få sällskap nästan hela vägen till jobbet. Trevligt med sällskap! Dock så var jag ganska irriterad på valpen min eftersom han höll på att pipa.. Men tror jag fick svaret till varför då han bajsade typ precis efter vi kmt ut från t-banan. 

Ser fram emot typ 5 timmars sömn..

Så jävla trött. Ska upp 5.35 imorrn också. Härligt. Vill sova. Men måste vänta på Jenny. Hon ska hämta sina nycklar. Kmr inte alls va dödstrött imorrn :( 

Rubrik

Jag kmr knappt ihåg vad som hände i torsdags. Mer än att jag tkt det kändes som en fredag ;P

Igår, fredag, så hade vi en bra dag på jobbet. Morfen fick följa med Tesso och Sara med ett gäng hundar till rastgården, och jag tog med Diezel på promenad sen :) bra när man kan hjälpas åt! 
Åkte hem till mamma och pappa där syster och Cicci med Inna väntade :) valparna fick busa och senare såg vi på film. The last exorsism? Inte så jätte bra, och typ inte läskig alls ;P hahah. La mig vid typ elva-halv tolv och såg tre avsnitt av the big bang theory :) 
Nu är jag på väg till söder. En lördag!? Jao för ska träffa Jennyfer och hennes son Jack :) Morf måste träffa barn, har inte träffat ngr sen jag fick hem han iaf x) får se vad mer som händer men sen ska jag hem till föräldrarna igen för att fira syster igen, denna gången med tacos och tårta hemma :) mys! 

Måndag. Tisdag. Onsdag.

Utgången i måndags var grym! Det började med middag på murasaki! Totalt blev vi 7 pers som ville fira systers 18års dag! Emil, syster (såklart ;D), Ronja, Jenny, Cicci, Bella och jag :) härligt gäng! Maten var god, men jag är ju som jag är så åt typ bara kött och ris ;D hahah. 

Vidare till Bar 54 där vi beställde in helrör! Tequila shots, massa prat, drinkar som brur blandade och två skumma män varav ena tog av vår sprit utan att fråga så vi fick han utslängd x) ja kvällen var asnice! Folket droppade av en efter en, men jag, brur, syster och Cicci var kvar till slutet ;) 
Jenny frågade mig om sina nycklar tidigare under kvällen.. (Matade ju katterna i lördags) Varav jag säger att "fan jag lämnade dem på dagis." Några timmar senare -självklart när Jenny åkt hem..- ja vem hitta dem då i sin inneficka på jackan? ;D..


Snodde ngr bilder från Cicci ;P fler kmr när jag lagt in bilderna från kameran till datorn. 

Vi åkte vidare till Stureplan men blev inte insläppta så sket i dem, åt lite på donken och sen tog jag, syster och Cicci en promenad till gamla dagiset. Har ingen aning hur lång tid det tog att gå, men var där ca 5 på morgonen. Jag bestämde mig därför för att vänta på första bussen som gick typ en halvtimme senare, åkte till mitt dagis och sov en timme innan jag började jobba ;) hahah. Helt död och kanske inte helt nykter till en början? ;O eheheh. 
Var helt död sen hela dagen, men alltså Tesso är ju bäst. Ställer alltid upp och går fler gånger och klagar aldrig. Hon skrattade bara åt min seghet ;D 

Jobbade till 18, gick hela dagen och längtade till sängen. Så vid 21 la jag mig för att sova! Somnade typ direkt ja ;D en tråkig nyhet fick jag under dagen också, inte alls roligt och jag tänker på dig! Hade en del minnesluckor.. T.ex. så minns jag att jag var kissnödig när vi var på väg till donken, men jag kmr inte ihåg att vi gick på toa xD samt att jag smsade Tesso.. Ja och var säkert fler saker ;D

Igår hände inte så mkt. Lugn dag på jobbet. Fick stänga själv men hade iaf sällskap av syster :) hon sov hos mig sen också! 

Idag? Ja idag har jag spenderat morgonen åt att halvsova som vanligt. Släppa in hundar och så halvsova lite mer ;) härligt härligt. 

Hundar och serier, och så GRATTIS!

Hade en himla mysig helg i hundens tecken. Var hundvakt åt Olga från fredag till söndag, så lördagen spenderades åt mysiga promenader och lek med henne och Morfen :) kom ju snö också under fredagsnatten så var ännu mysigare då! 


Syster sov hos mig både fredag och lördag, och vi såg på The big bang theory och lost! :) på söndagen sen när Olga blivit hämtad så var det valpkurs för Morf! Även dit fick vi sällskap av syster x) var mest saker vi redan tränat på, men bra tips på fortsättning! 
Vi åkte tillbaka till mig och glodde på lost i ngn timme innan vi gick hem till mamma och pappa. Lugn kväll framför ännu mer the big bang theory! Under helgen har Morfen gått ganska mkt lös, och varit superduktig! :D 


Idag, måndag.. Så fyller syster 18 år! GRATTIS!! :D<3 och ikväll ska vi fira henne! Middag ute och utgång blire! Tesso är snäll och är hundvakt, och yeah, härligt att man öppnar dagis imorrn ;).. Hahah :D 
<3

Syster suger på att hjälpa med rubrik.. :D

Idag har jag haft ont. I huvudet. I magen. I foten (fötterna). I axeln. I handleden. I ryggen. I benet. 

Men trots detta har jag haft en bra dag! Tesso och Sara (praktikant och 50% anställd) tog alla promenaderna under dagen, grymt snällt! Så istället spenderade jag dagen inomhus till att klippa klor på 3 hundar, bada 2 hundar (senare bada jag även Moffe), och städat. Började skrubba lite golv, men är inte i närheten av att vara klar. Får forts nästa vecka :) 

Syster kom till jobbet och åkte tillsammans med mig hem. Passar Olga (cocker spaniel) från idag tills på söndag. Hundarna funkar bra tsm, och båda har varit oerhört trötta här under kvällen ;D blev iaf en kvällspromenad hem till mamma och pappa där Morf fick va i lina! Litar inte på han vid störningar såsom folk och hundar, så då är linan perfekt :) han var iaf väldigt duktig, så ska köra med mer gående med lina för hans del. 

Har dessutom börjat prata med en tjej med sin border collie valp om att träffas för att träna lydnad med hundarna :D är oerhört taggad till att börja, så ska köra lite imorrn. Får se hur det går i och med att jag har Olga, men det blir nog bra ;) 

Syster och jag såg på the big bang theory<3 en mysig lugn kväll. Nu dags att sova. Blir en tidig morgonrastning för hundarna då syster ska upp tidigt för att följa med Cicci på utställning :) kl 7 ska vi upp. Jippie ;O men jag kan iaf lägga mig igen sen ;P hahah.

Godnatt önskar vi fyra som klämt ihop oss i sängen tsm :) 


Kaos och stress

- kaosmorgon där jag fick ringa in tesso och springa till ringvägen för att väcka Nadia.
- dålig nyhet via fb.
- skynda till byn efter jobbet för att lämna bok på bibblan åt Ronja samt hämta ut ett paket-> The Big Bang Theory<3 
- tillbaka med t-banan till stora mossen och valpkurs teori. 
- försöka planera för helgen. Vettefan hur det blir. 
- hem för att äta, borsta tänderna och gå ut med valpen för kvällskissen. 
- nu dö. Huvudvärk sen kl 17 också. Härligt! 

Godnatt! 

:)!

Att ett telefonsamtal kan göra en så glad :) 

Blää

En halvtimme lyckades jag stå som en pinne med dem andra. Humöret ändrades aldrig, trots en favoritlåt. Istället började vänsterfoten ömma satan, så ja, jag gick hem. 

Så rolig var min kväll. 

Otaggad till max

Hatar det. Att känna såhär. 
Är så otaggad så det är äckligt.
Vill ha kul med dem andra men att dansa känns bara fel. Som att jag står där som en pinne bredvid alla andra. Ingen rolig känsla. 

Skulle ha litat på min intuition förut. Monday bar utgångar är inget för mig. Kryssningarna går bra, dem är riktigt nice. Men en vanlig utgång.. Njae. På kryssningarna så är det helheten, för helt ärligt musiken är inte min favorit. Den är bra och går absolut att lyssna på eller dansa till. Men att lyssna på den hela förfesten och sen när man är ute.. Nej det blir för mkt då. 

Alla bryr sig ju, så söta. Så ahh, får väl stå där som en pinne då x) 

Bilträning och IKEA montering!

Idag har jag och mamma åkt en massa bil med Morf! Han fick åka i bilburen för första gången. Jag funderade innan på om buren skulle vara i bakluckan eller baksätet, men då dörrarna ej kunde öppnas när den var i bakluckan så fick den vara i baksätet! Gick väldigt bra faktiskt. Eller ja, fortfarande lite motstånd när man går till bilen och fortfarande lite pip. Men snäppet bättre än förut tycker jag nog! 

Vi började med att ta en sväng förbi blackeberg och södra ängby skola, för att sedan åka till vinsta zoo där jag köpte en pläd till Morf att ha i bilburen. Än så länge har han haft sin korg i den. Efter det åkte vi hem till mormor så att hon fick hälsa på Morfen :) 
Vidare hem där vi på vägen stannade för att köpa med oss McDonalds. Nyttigt, oh ja! ;D 
Efter vi ätit så fick valpen mat och sedan tog vi bilen för att åka hem till brur. Morf har tidigare inte mått illa i bilen när han ätit men däremot spytt om han inte ätit, men tydligen gällde inte det idag. Så jag och mamma fick städa lite innan vi kunde fortsätta. Vi kom iaf hem till brur där vi fick vänta typ en timme på brur, syster och pappa som spenderat typ hela dagen på IKEA. Soffa och massa annat hade brur köpt, och syster fick en garderob av mamma och pappa.
Hela familjen hjälptes åt att montera ihop soffan hemma hos brur, sedan åkte vi alla hem till mamma och pappa (och syster ;D), åt pizza (nyttiga familjen :D) och så har pappa, syster och brur spenderat flera timmar åt att montera ihop systers garderob. Själv kände jag att det var lite trångt att va 4 pers därinne, så jag joinade mamma och såg på film ;p 

Lång dag, och nu väntar jag på att dem ska bli klara så man kan lägga sig i sängen (på madrassen?) och se film för att sen sova x) lär dröja en stund till ;p haha.

Juste, Morfen kissade inne idag :( för första gången på typ en månad. Blev besviken, men ja så äre. Han har annars blivit jätte duktig och vi brukar gå ut ca var tredje timme. Ibland efter 4, beroende på om han typ sover eller ligger nöjt och tuggar på en leksak. Hade gått 2,5 timme, och hade det varit en "vanlig" kväll hade jag kanske reagerat för han gick runt lite innan. Men då vi stängt in han i vardagsrummet tsm med mig och mamma så att dem andra kunde montera upp garderoben ifred så trodde både jag och mamma att han helt enkelt gick omkring för att han ville till dem. Han sa inte till ngt heller :( men, men. Så kan det vara, och han kissade iaf bara på golvet och inte på mattan eller sin nya pläd ;P då hade jag fan inte varit glad xD hahah.

Tidig morgon och lätt planering

Öppnade dagis idag. Var på plats 7.05 så då bestämde jag mig för att ligga i soffan och halvsova. Var så trött! Kl 7.25 kom första hunden så tog emot honom och la mig sen igen. Varav jag somnar, och får sova till strax efter 8 då nästa hund kom xD så skönt! Somnade till igen lite senare, har varit en grymt lugn morgon.. Varav jag drömmer ngt och vaknar med ett ryck av att en kund står och plingar på vår plingklocka. Som inte plingar utan som lyser starkt i hela lokaln ;D skyndade mig upp och försökte att inte se nyvaken ut ;D hahah. Lugn och skön morgon helt enkelt! ;) 

Var hos veterinären med Morf igår. Dem såg inget på han, men han ska nu behandlas med ett medel. Får se nät jag kan ha med han till dagis igen. Får ångest över att mamma och sara är så mkt hundvakt nu, men ja vad ska jag göra? Inge kul med ångest dock, och det är tur att jag har dem! Ja samt moster som också ställt upp! :) men, men. Måste börja ensamhetsträna han också, vilket känns lättare att göra hemma hos Nadja. Men då måste jag först flytta tillbaka dit, samt ge han tid till att vänja sig vid den lägenheten också. Jaja, är massa som ska tränas på. I helgen ska vi iaf träna massa på att åka bil! I buren för första gången. Hoppas det går bra! 

2013 i bilder

















2013 i text

Januari 
Firade in nya året med en fest hos Alex med massa fint folk! Jag var arbetslös och jobbade lite extra på gamla dagiset, eftersom Bella åkte till USA.Deztination (monday bar utgång) i solna hallen, med förfest hemma hos Jenny! Tränade ganska duktigt tillsammans med Ronja och Jenny, Zumba och springning! 

Februari
Fortsatte vara duktig och träna en del! Provjobbade på Vinsta hundcenter samt fick en timanställning där! Va inne på att skaffa mig en staffe så satt och kikade på en massa staffe-kennlar. En till Monday bar utgång.Hängde med Anneli en dag på jobbet som doggywalker. Åt ute med brur och pappa samt gick på hockey! Riktigt kul faktiskt :) En sväng upp till norrland med SaraX2 blev det också.

Mars
Fortsatte jobba lite på Vinsta hundcenter. Lämnade in mobilen som strulade så fick låna pappas mobil. Färgade håret orange men failade lite då det gröna som jag haft innan (blått och grönt) lös igenom. Så halva håret fick bli svart! Monday bar kryssning till Riga! Passade älskade Elliot<3 sov hos Malin och hjälpte henne med morgonfodring på utsläpp i stallet. Spel- och singstar kväll med SaraX2, Jenny, Anton och Alex där straffshoten på singstar gjorde det hela mkt intressantare ;D Färgade håret helsvart. Var lägenhet- och kattvakt åt Jenny och Anton som åkte till sälen. Jag och Bella gick på en start-kurs hos nyföretagarcentrum. Monday bar utgång där jag var så trött att jag hela kvällen längtade efter sängen. Passa Nikki och hade det mys.

April
Fortsatte jobba lite på Vinsta hundcenter. Lyckades dessutom få ett rivsår precis under ena ögat av en ny hund som började på dagiset. Hade kelpien Jissa hemma hos mig några dagar under månaden. Så fin hund! Åkte till Örebro hem till morbror Marko tillsammans med mamma och syster. Vi hade en väldigt trevlig helg där! Jobbade lite på gamla dagiset. Åkte in till stan för hundägarens dag tillsammans med syster. Var sjuk. Utgång med Ronja. Provjobbade på VIPdogs och fick jobbet :D

Maj
Firade Valborg i uppsala tsm med Ronja! Direkt efter hemgång från uppsala så var det tjejkväll hos Elin i waxholm ;P Bodde hemma hos Jenny och Anton några dagar för att va fisk- och kattvakt när dem var bortresta. Började jobba på VIPdogs<3 Öppet hus på hundstallet. Ölkväll med personal + hundägare! Passade lilla Pelle. Tränade lite med Ronja. Elitloppshelgen, där vädret inte riktigt var på vår sida.

Juni
Började månaden med att besöka Daloro gårdens kennel med massa mini aussies! Föll för rasen och bestämde mig för att en sån ska jag ha! Fixade dreads i håret. Monday bar kryssning till Riga! Passade boxern Stella över en natt för prov. Kryssning med massa folk, familj + kompisar :) Firade midsommar i nynäs med Malin och hade det asbra! Badade med Alex och Jenny vid ängbybadet trots halvtaskigt väder och hade på kvällen sedan "mjukisfest" hos Jenny! ;D Sov på gamla dagis med flumgänget! Kryssning med Bella och Cicci där vi "jagades" av en skum typ ;O xD

Juli
Började en hund på dagis som pep konstant i början vilket drev mig till vansinne. Hade mitt första kundmöte på jobbet och var asstolt! ;D Firade brur som fyllde år, först hemma hos mamma och pappa med kortspelande och dagen efter utgång med han och hans kompisar! Rebelle avlivades på grund av tråkiga omständigheter</3 Bestämde tillsammans med Jenny och Alex att ha filmkväll en dag i veckan. Var hemma hos Nadia med alla ur personalen plus dåvarande praktikanter. Fick dessutom med mig Nova hem då som jag var hundvakt till i en vecka. Fick mail från Louice på Daloro gården att tiken, Juwel, var betäckt så att det var bara att hoppas på att det skulle bli några valpar! Passade Tussan och syster passade Nikki, samtidigt som jag hade Nova! Picknickade och badade med Nadia och dem få dagishundarna vi hade på jobbet. Blev massa promenader i det fina vädret med syster och hundarna :) Sen kom Stella med i vår lilla flock så ett litet tag hade vi fyra hundar! :D Hundarna droppa av en och en och till slut hade jag bara Stella, som jag och syster tillsammans passade i 2 veckor! Grillade och sov på gamla dagiset<3

Augusti
Badade med flumgänget på gamla dagis med 3 dagishunda + Sella! Firade moster som fyllde år! Stella åkte hem så jag blev hundlös igen. Badade ute i nynäs med Malin. Fick besked om att Juwel var dräktig :D Kolmården med ppa och syster :D Sov på dagis med flumgänget! Massa nya hundar på jobbet så blev mkt jobb. Umgicks med Anneli och hennes hundar, spårträning, lydnadsträning och rallylydnadsträning! Blonderade håret. Gröna lund fyllde 130 år så åkte båt med pappa och såg på fyrverkerier :) Passade Bam som precis blivit blind så var nästan som att ha en liten bebis att ha koll på. Färgade håret blått<3 Monday bar kryssning till Riga!

September
Passade Cookie! Var på handledarkurs för körkort tillsammans med pappa. Valparna föddes den 10e september :D Hade en liten födelsedagsfest hos mig med fiskedamm och spel. Dagen efter firades jag hemma hos mamma och pappa. Ute och firade Ronja tillsammans med Jenny. Började handla hem saker till valpen. Passade Pelle några dagar. Cicci hämtade hem Inna! Utgång med Jenny, Ronja och brur, förfest hos Jenny och sen patricia. Grym kväll! Var kattvakt åt Annelis katter. Jag och syster sov hos Cicci och myste med lilla Inna!

Oktober
Passade Bolt en dag, och hade en supermysig dag tillsammans med honom och syster som joinade mig! Jag, Jenny och syster åkte till Daloro gården för att få träffa valparna för första gången :D Jag fick då välja valp, och valet föll på den bruna (röda) lilla plutten! Jag och syster sov på nya dagis. Inflyttningsfest hos Jenny. Hälsade på valparna igen :D Övningskörde tillsammans med pappa, gick faktiskt bra! Tjejkväll med Ronja, Jenny och Malin. Monday bar utgång. Funderade över namn till valpen min. Såg på film med mamma innan jag satte mig på t-banan för att åka hem till brur. Sov på gamla dagis med syster och Cicci. Fick små presenter av moster, som jag hittade när jag kom hem en kväll<3 Blev klar med hunddagisutbildningen jag sysslat med under några få veckor.

November
Halloweenfest hos Elin som innebar en riktig bakisdag med tillhörande spyor. Första gången, och gärna sista! ;D Hämtade hem valpen min, lilla Morf!<3 Han fick träffa Inna och första gången lekte dem bara en kort, kort stund innan Inna sprang in i en bänk och blev ledsen. Jag och syster åkte buss och pendel med Morf till upplandsväsby där vi spelade kort hos Ronja tillsammans med My! Passivitetstränade en hel del! Lånade hem Pontus som Morf fick träffa, gick hur bra som helst :) Fick så sjukt ont i min vänsterfot.. och senare somnade den. Morf fick börja följa med till dagis och var hur duktig som helst! Rumsrenhetsträning, koppelträning, passivitetsträning. Ja allt handlade i princip om lilla Morf ;) Bio med syster och Cicci där vi alla tre kände oss illamående framåt slutet av filmen 0.o Träffade Helen med lilla Vega, en jämngammal miniaussie valp! Julöl med kollegor och kunder! Färgade håret mörkblått. Passade Cookie. Valpträff med 4 valpar, Morf, Vega, Inna och Ru (ännu en miniaussie, syster med Vega).

December
Hundmässan<3 Seriekväll hos Jenny, hon var hundvakt dagen efter. Bio med brur och syster, samt Lisa. Tesso var snäll och var hundvakt och Morfen skötte sig både hos Jenny och hos Tesso! Duktig. Monday bar kryssning!  Jag och Morf sov på dagis eftersom jag inte orkade åka hem. Var i rastgården tillsammans med Tesso och ett litet gäng hundar. Morfen fick följa med och han hade så himla roligt! Fortfarande problem med foten min. Sovit hela december. Firade Malin som fyllde år, och fick se hennes nya lägenhet! Jag, syster och Morf sov hos brur i hans nya lägenhet i Jakobsberg! Julafton och stackars syster var sjuk :( Dessutom fick Morf vara hemma med henne eftersom jag började tro att han kanske har mjällkvalster.. Farmor och PA kom ner för at sälja fyrverkerier, så fick va lite social med dem i alla fall. Morf spenderade tiden hemma eftersom vi ännu inte varit hos veterinären. Syster var snäll och var hundvakt så att jag kunde åka tillsammans med Ronja och Jenny till Uddevalla för att hälsa på Rose! Året avslutades med en lugn kväll tillsammans med farmor och PA, och hunden min brydde sig inte alls om fyrvrkerierna som smällde satan utanför. Vi var ute vid 21.30 och trots en del smällande så var han kolung. Som om det inte lät någgonting! Jag hade huvudvärk och farmor och PA var helt slut efter en lång och hektisk arbetsdag så la mig vid ca 23 och såg på Mulan. Morf sov sig igenom tolvslaget och strax efter 12, när allt smällande slutat så somnade även jag :)

RSS 2.0