Bara för att jag fick lust..

..så blire en lista här också ;P Duktig med 2 inlägg på en dag :D blir ju inte så alltför ofta nu för tiden :P hahah.

Hur mycket pengar har du på din mobil?
Abonnemang <3

Har du fått en kyss den närmsta veckan?
nope ;O

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Syster! <3

Hur lång är du?
1,58 -.-’

Vilken är den senaste filmen du sett?
Början av Pirates of the caribbean igår ;P

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget av det :P sambos ;)

När såg du senast din mamma?
igår tror jag. Eller nej, i fredags :P

Icke godkänt i något ämne?
NOPE :D

Mvg i något?
Jao :D

När vaknade du idag?
typ vid 10

Vilken är din favoritplats?
Norrland <3

Vilken plats föredrar du minst?
farmors stora garderob i hennes förra sovrum...

Vart tror du att du befinner dig om 5 år?
förhoppningsvis med egenstartat hunddagis tsm med Bella!

Hur stor är din säng?
vet inte riktigt.. 140?

Vad sover du i?
trosor och sovtröja :)

Hur många kuddar har du i sängen?
3

Var bor du?
I vällingby x)

Tycker du om kinamat?
tror det :O haha.

Tycker du om kaffe?
Hell No :D

Vad dricker du helst till frukost?
oboy eller apelsin juice :)

Kan du spela poker?
Jadå :) sen om jag spelar bra eller dåligt är en annan fråga ;D

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
inte direkt känner.. men vet iaf en :P

Vill du ha barn?
Hell No :D

Kan du några andra språk förutom svenska?
Nae, kan ju grundläggande engelska och typ yttepytte lite tyska 8) haha.

Har du åkt ambulans?
Jao 8)

Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet tror jag

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder tror jag, eller saker till hunden min ;D

Äger du dyrbara smycken?
typ inte :P

Kan du rulla med tungan?
jao typ :P

Vem är den roligaste människan du känner?
Har typ bara roliga människor runtom mig så jag vet fan inte :)

Vad har du för ringsignal?
soundtrack till pirates of the caribbean ;P

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
nee

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
mitt busskort ;P

Kan du byta olja på bilen?
Hahah nej 8)

Vilken var den senaste boken du läste?
”I natt är du död”, typ ngn deckarliknande sak.

Dansar du i bilen?
HAHAHHA, jao!

När var du i kyrkan senast?
När jag och Rose var på praktik i Umnäs för mer än ett år sen 8)

Hur många hål har du i öronen?
2

Har du någon piercing?
Neee :/

Har du någon tatuering?
Nope, men om allt vill som jag vill så har jag det iaf detta år!

Röka eller snusa?
HELL NO

Har du pojkvän?
Nope

Vad ska du göra ikväll?
klockan är 23.58 så borde sova.. men lär nog sitta här lite, lite till x)

Har du några syskon?
En bruuuuur och en syyyyyster! :D


Rebelle <3

Helgen blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Visst träna vi vovva lite med att koppla henne när det kom folk och det var inga problem, bara fortsätta med samma teknik så kmr det nog inte va ngr problem till slut ;P Det blev dock ingen träning med att gå fram till massa främmande människor. Jag kände mig helt osocial i lördags, så hade faktiskt ingen lust alls att gå fram till massa främmande och fråga om dem har lite tid till att bara ge min hund en köttbulle. Nej istället blev det i helgen ganska mkt träning med inkallningen samt att gå i koppel. Är ju också saker som behöver tränas, och faktiskt så tkr jag hon skött sig oerhört bra med båda! :)

Var lite roligt igårkväll, jag var och spela biljard inne i stan med massa folk, och när jag och Alex åkte därifrån mötte vi upp syster som varit hundvakt i 2-3 timmar (kändes bättre än att lämna vovva själv, även om hon klarar av det :P). Vi promenera från råcksta hem till mig, och vovva sprang lös -som typ alltid. Hon och Alex lekte på ängen -han är typ hennes lekfarbror ;D-, medans jag och syster gick och prata lite. Vi två går förbi ett par, och plötsligt får vovva för sig att kuta järnet fram till paret.. (dem befann sig typ där vi varit senast hon tittat.. xD), för hon såg oerhört snopen ut när hon kom fram till dem, men trots att jag ropa så gick hon runt dem lite som om hon ansåg att "men jag är ju här".. såg iaf precis ut som det, och när hon väl insåg att det inte var vi så kuta hon ju järnet till oss xD Svårt att lokalisera ljud eller? xD hahah, flumhund!

Mkt social med syster. Idag åkte vi till exempel till skogen vid Vällingby brukshundsklubb, älskar den skogen! Riktigt bra att vi måste åka buss också, eftersom vovva kanske då förknippar bussen med att vi ska görangt roligt. Hon får ju alltid springa lös i den skogen, och så tränar vi med klickern när vi är där också med super gotteligott! Idag blev det köttbullar ;) Sedan har jag och syster sett på lost -vi är inne på sista säsongen nu-, samt fettat oss lite ;D maha. Är snart dags för mig att bli duktig med maten och sånt, för jag ska satsa på att iaf gå ner lite x)









Sen måste jag också bara få säga hur duktig min hund var när vi gick vår lilla kvällspromenad! Träna henne lite att gå fint i kopplet, utan godis denna gång och tkr hon redan förbättrat sig! Släppte henne sen och gick den vanliga vägen -vet att det finns harar i området men vi har än så länge klarat oss..-, och så ser jag hur en hare spurtar iväg samt hur vovva spetsar öronen och följer den med blicken. Hann faktiskt inte ens tänka att nu är det kört, utan var helt lugn när jag ropa på henne och insåg att det var inga problem alls! :D Behövde inte ens koppla henne, för även om hon titta lite åt hållet dit den försvunnit så var hon väldigt uppmärksam på mina ord och vände om direkt när jag tala med henne. Duktiga lilla hund! Hon fick godis och lek som beröm, och såg riktigt nöjd ut med det! :D Bra avslut på dagen om jag får säga det sj! :)

Vovva ska lära sig att folk inte är farliga

Helt okej dag på jobbet. Alex var där så jag gick med han och den bättre av praktikanterna. Hundarna skötte sig ganska bra, även min lilla skit, så kanske går hon snart lika bra som hon gjorde förut i koppel ;P
Skyndade mig hem till mamma och pappa för att hinna dit innan Jompa skulle komma dit eftersom jag idag tog tag i att träna henne att inse att det inte är farligt när folk kmr hem till en. Hade räknat med att hon skulle morra och småskälla även fast jag hade henne i koppel bredvid mig, så hade förberett mig med en blomspruta för att i så fall på ett lugnt sätt visa att det tillåter jag inte. Men hon sa inte ett ljud! Hon satt helt stilla och bara titta på han! Okej hon drog sig bak kanske en cm eller ngt med huvudet då han vände sig mot vårt håll, men flyttade aldrig på kroppen och var som sagt tyst :P Positiv överraskning! Även om det självklart inte är säkert att det går lika bra nästa gång. Men då har vi iaf börjat med den träningen, och nu jävlar kör vi tills hon faktiskt inser att det inte är ngt att stressa upp sig för.

I helgen ska vi dessutom gå runt i byn och se om lite folk vill va vänliga och hälsa på oss -med mitt tillstånd så hon förstår att det endast är då man får hälsa- och ge henne gotteligott! Hon är ju lite människoskygg sådär emot folk hon inte känner, så nu jävlar tar vi tag i det hela!

upp och ner

Efter att ha pratat med Bella i telefon känns det lite bättre.
Nu ska jag prata med Ink som är admin på Ez, se om det känns ännu bättre efter det. Det tror jag nog!

It's okay not to be okay.

Det blev plötsligt för mkt. Jag vet inte vart mitt liv har tagit vägen, men plötsligt är det som om jag lever här i min egna lilla bubbla i västerort. Dem enda jag för tillfället träffar verkar vara familjen och släkten, och inget illa om det, men vart tog mitt sociala liv vägen? Okej, jag ska inte säga så egentligen. Nästan varje helg blir det till att träffa kompisar, men jag saknar att ha det så under vardagar också. Samtidigt är jag alldeles för trött för att göra något efter jag jobbat. Jobbet sliter ut mig. Inte bara fysiskt, utan allt jävla skit på det där stället tynger ner mitt psyke som aldrig förr. Det var länge sen det var bra där, men nu börjar det fan bli för mkt. Jag har seriös ångest över att gå och lägga mig, eftersom jag inte vill kliva upp för att mötas av ännu en dag att åka till jobbet.. Låter bra eller hur?..

Jag hatar pengar. För om jag inte var i så stort behov av det så skulle jag dra därifrån direkt. Det lilla som håller ens humör uppe är hundarna (dem flesta) och Bella. Vad jag skulle göra utan henne vet jag inte, för alla andra är.. för mkt. På olika sätt. Jag pallar det inte. Därför känns det jobbigt att behöva möta vardagen nu när Bella är sjuk. Hur fan ska jag palla vara på det där stället utan henne? Vi är mitt uppe i ett krig, och hon är nu tillräckligt skadad för att för tillfället inte kriga tsm med mig. (udda jämföring men ahh..) Jag kan inte kriga själv, det tar alldeles för mkt. Var en otrolig lättnad att få sällskap av syster idag. Kanske betydde det mer för mig än vad både hon och jag förstod, och tack vare henne blev dagen ganska bra ändå <3
Kan inte ngn bara ge mig och Bella snålskjuts så vi direkt kan göra det vi vill? Dra därifrån och skapa vårt eget dagis. Fyfan vilken lättnad det skulle va. Men nee, livet funkar inte så. För att få det man vill måste man oftast kämpa.. jag bara önskar att jag för tillfället slapp kämpa ensam. För även om jag egentligen kanske inte gör det.. så känns det så.

don´t lose it all

Vi har bästa admin på Ez! Så länge hon kämpar för Ez, tänker jag inte ge upp. Jag hoppas verkligen hon lyckas hitta en sida som funkar, och som dem flesta kan acceptera. Som jag sagt så många gånger förut.. jag är inte redo att ge upp rollspel. Inte än.

mitt hjärta brast lite.

Jinity är nere. Det är slut med det nu, så just nu sitter jag och försöker kämpa emot deppen angående det. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det just nu då jag precis kmt igång ordentligt med rollspelandet igen.. Usch satan för detta.

Annars då? Joda har haft en ganska bra dag idag. Bella var hemma så hade varit mkt om inte syster min hängt med till jobbet. Skönt med hjälp!<3 Stängde dessutom med henne och Alex, så var en ganska nice stängning med kanastaspelande.
Blev dessutom semlor på jobbet eftersom Mia fyllde år, mums mums med semla! ahh och så fixa jag och syster tacos här hemma när vi kom hem.

IGÅR

Skrev aldrig blogg igår för orkade inte. Ändå tog jag bilder på min fina middag och efterrätt.. Men ahh, igår var jag grymt duktig! Slutade 15 så var hemma strax efter 16. Då tog jag genast tag i att fixa en ny glödlampa till köket (jao lampan gick i söndags ;O), och så blev det till att diska upp disken som växt under helgen. Den disk som jag då hade tänkt ta i söndags... när lampan gick. Hahha. Iaf, diskade, och sedan dammsög jag också. Bäddade rent eftersom det var lite smutsigt efter hundarna ;P (*host* Elliot *host* haha ;D) Sedan bestämde jag mig för att gå och handla så köpte grädde till maten (lax med ris) och sedan massa frukt eftersom jag dels bestämde mig för att göra fruktsallad, och dels för att jag ska försöka sluta äta så sjukt mkt onyttigt. Med mitt jobb så kanske det innebär att jag kan gå ner lite iaf? Well jag hoppas det iaf x)
Ahh så fixade mat och gjorde fruktsallad, och så diskade jag igen efter det ;P grymt duktig jao! Såg på film till maten, Rio, och så tog jag och Nadja oss en kortpromenad till affärn med hunden så hon kunde köpa cigg. Ja min hund hade en tråkig dag igår ;O var så jävla trött efter mina duktigheter (jao samt efter att ha gått upp strax efter 5) att jag släckte lampan precis innan elva, och somna, ja det gjorde jag nog ganska fort xD hahha.

Maten, med grönsaker till och med! ;D och mjölk! Duktigt av mig ;P haha.


Efterätten som bestod av lättdryck och fruktsallad :) okej.. "fuskade" lite i nyttighetstänket och tog lite glass till ;P men hey, man ska inte förvänta sig för mkt.

Huvudsaken inte lika mkt läsk och inte lika mkt gotteligott. Inte förbjuda, men ska först och främst försöka att bara ha sånt under helgen :P Bättre än typ varenda dag jao ;P hahha.

lång dag

Sjuk dag.
Massa folk på dagis. Kändes ibland som mer människor än hundar.. inte för att det var det men ahh. hahha. En av hundarna blev biten så det blev lite småuppståndelse över det. Det gick dock ganska bra så vi behövde inte åka in med han. Bella hade ont och fruktade för blodproppar så hon åkte in till akuten (dem väntar på provsvar). Syster skulle överraska mig men misslyckades då jag inte följde hennes planer ;D
Som sagt, sjuk dag.

this is gone to far..

Sitter här under en filt och degar. Min middag bestod idag av nyponsoppa och glass.. mm nyttigt och bra. Hahah. Stod iaf emot att köpa semlor idag när jag var i affärn. Nej nu fan ska jag försöka skärpa mig med alla onyttigheter.

Såg nyss på filmen Beastly, ganska bra men lite lätt skrattretande på sina ställen ;D tänkte iaf att jag ska ut och rasta hundarna och sen göra mig iordning för sängen. Ska se en till film, men har inte bestämt mig för vilken. Har svag ångest inför ännu e ny arbetsvecka.. undrar verkligen hur länge man kmr palla. Men försöker se det positiva. Om det blir måndag så blir det fortare fredag och återigen helg. Och ju fortare tiden går, desto fortare befinner jag mig i Mars. För i Mars då jävlar händer det saker! Längtar satan!!!! :D

Men ahh okej, måste försöka komma i säng inte alltför sent, så lika bra att ta sig upp ur soffan (hey jag låter inte alls lat nej.. ;P) och ta sig ut i snön med hundarna x)

som hundägare trotsar man dem flesta väder

Nyss hemkommen från en promenad ute i snön ;P Möttes av piskande snö i ansiktet när jag klev utanför dörren, och då kände jag väl mest för att vända om snarast möjligast. Hahah. Men mötte iaf Sarax2 och så promenerade vi hem till Sara(inte min syster då ;P) och vände sen hemåt igen. Hade hundarna lösa större delen av tiden, och well jag finner det lite roande att båda två typ går bättre lösa än i koppel xD hahha. Fast ingen av dem är hemsk i koppel, bara lite småirriterande till och från. Bra det iaf, så att det inte är hela tiden :P Iaf.. hade slutat snöa efter vi vänt, så var skönt att kunna titta ordentligt ;D haha. Ganska skön promenad på en timme, men fyfan för att få bort snön ur Elliots päls när vi kom in. Tacka vet jag korthåriga hundar! ;)

Borde egentligen tagit en bild på hur han såg ut med snön men tänkte inte på det, fastna ju asmkt i tassarna på han, men han hjälpte så snällt till att försöka få bort det mesta när vi stod i hallen ;P hahah.

Tänk er typ.. fyr/femdubbla den mängd snö han har i skägget på denna bild.. typ så mkt snö var det på en tass xD hahha.

Today I don’t feel like doing anything

Söndag. Vilket är lika med en lugn dag. Jag och syster började dagen med att gå en liten promenad med hundarna, sedan tog vi oss upp till vällingby för att kika runt lite. Råkade slösa typ 250 kr på kläder.. ooooops ;O hahah :P Strumpor och en Just do it t-shirt! Jag älskar dem! :D har.. 4 nu tror jag! :) hahah. I like.
Sedan käka vi lunch och börja titta på en film, Killers. Men syster drog hemåt sedan för att träffa Sara, och jag fortsatte se filmen själv x) Efter det såg jag veckans Vampire Diaries avsnitt! <3 och well nu sitter jag här. Lyssnar på musik och slappar lite. Ska om typ tre kvart ut med hundarna igen. Blir promenad med Sarax2 :) Kvällen min lär inte bestå av så mkt, typ filmtittande I guess. Öppnar imorrn så blir inte så sent heller x)

Långpromenad i Lövsta

Långpromenad i Lövsta med Nicolina, hennes kompis Emma, syster min samt Elliot, Rebelle och Nicolinas lilla vovve Muffin! Det är en grymt mysig skog som ligger där vid Vällingbys brukshundsklubb :) Efter promenaden blev det stopp vid pizzerian i v-by för att köpa hem pizza till sen lunch som åts hemma hos mig.

Syster och jag tar det typ lugnt nu, och senare blir det promenad med hundarna igen och efter det Gladiatorerna och Fast and Furious 5! Trevligt med sällskap, och grymt trevlig lördag om jag får säga det själv! :)














Bambambam baaaa.

Har inte så jätte mkt att skriva. Äntligen är det fredag, grymt, grymt skönt! Har spenderat kvällen med syster, Nadja och Tonie, jao samt Rebelle och Elliot :) Vi spelade Mario Party (som jag vann ;D) samt Monopol på wii:et :P Mkt bra fredagskväll jao! :) Har Elliot hela helgen och morrn ska vi träffa Nicolina och promenera, samt ta kort på vovvarna ;D

tårar och trötthet

Såg nyss på Gorillas in the mist, satan vad man gråter till den filmen </3
Men nee, är trött, och ska öppna imorrn, så nu är det sovadags. Godnatt!

tick tack, tick tack

Klockan sprang sin väg ;O hahah öppnar imorrn och jag har väl egentligen lite ångest över det.. Borde ha lagt mig för ett bra tag sen.. men det värsta är att jag inte ens är trött.. ;O eller har lust till att sova.
Men ahh, ska fan upp strax efter 5, så antar det är lika bra att stänga av och iaf försöka sova.

GRATISTAXI

Okej dag på dagis. Hade tio hundar idag, vovva fjanta sig en del med att smådra i kopplet (hon drar egentligen inte utan ligger liksom mest bara på) vilket var irriterande. Sen hade jag en annan hund som bara drog utåt, vilket gjorde mig superirriterad.. tack för en pajad axel liksom :D.. hahah, ja ibland orkar man helt enkelt inte med dem x) hahha.
Vid stängningen var det en hundägare som ringde och sa att dem hade punktering på sin bil, båda framdäcken 0.o.. så jag fick en fråga om jag kunde åka med deras hund till odenplan med taxi (som dem självklart betalar). Why not tänkte jag, vafan ska ju ändå förbi där så det var lugnt :P Fick alltså åka gratistaxi från jobbet (ryttarstadion) till odenplan! :D Inga problem alls liksom x) Det innebar också att det gick mkt fortare hem, så efter att ha promenerat från råcksta t-banestation hem så var jag ändå hemma tidigare än jag skulle ha varit om jag åkt vanliga vägen och inte promenerat xD hahah! Okej, det handlade om kanske 5-10 minuter snabbare, men då hann jag ju också med en promenad på ca 20-25 minuter med vovva! :) Mkt skönt jao!
Dessutom skötte sig vovva exemplariskt från råcksta och hela vägen hem, gick superbra i kopplet (yey vi är på väg tillbaka till det! :D) och lyssnade hur bra som helst när jag sen släppte henne :) Duktiga lilla collie!<3

Denna bjässe var det som jag hade med mig i taxin med Rebelle :)

Jag gillar det inte.

Jag blir arg på mig själv eftersom jag reagerar. Blir arg eftersom jag egentligen känner att jag kanske inte borde göra det. Men vadå.. varför kunde inte jag få ha det så? Varför inte med mig för? Det var det jag saknade, men kanske dög jag inte till det.. Vad beror det annars på?

Nej usch fyfan, nu blev jag depp.

I like

Har haft en grymt bra dag tillsammans med Jenny och hunden min! Vi åkte till vällingby brukshundsklubb, hade tänkt träna henne att ta kontakt med mig när vi möter hundar, men det var typ bara en kille som såg upptagen ut med lydnadsträning med sin dobermann. Istället blev det en promenad i skogen som låg intill ;) Bra att promenera i okända trakter, och vovva lyssna hur bra som helst! :D I like!

Tog oss hem där vi avslutade söndagen på ett bra sätt med taco och film, kan inte bli så mkt bättre ;) Promenad i härligt väder, trevligt sällskap hela dagen, och så film och supergod tacos till middag :) Perfect om ni frågar mig!

Bild på oss när vi var i Göteborg i somras ;)

En helg i lugnets tecken

Igår gjorde jag typ ingenting. Var äckligt väder ute med starka vindar och senare på dagen (jag klev upp vid 12 så halva dagen hade ju redan gått då..) småregna det också. Usch. Var inte på humör för ngt, så tog en sån där dag då jag inte gjorde ngt. Var självklart ute med hunden, och passade då också på att träna lite med henne. Sedan var jag inne typ hela dagen, såg på film -Conan the Barbarian och King kong! Äntligen såg jag kin kong! Har velat sett den länge, men alltid lyckats komma in under samma scen när mamma och pappa sett den typ 4-5 gånger ;O helt sjukt. Men nu har jag iaf sett den :) Båda filmerna var bra, men king kong slutar ju så sorgligt :(

Såg på Gladiatorerna gjorde jag också, samt var uppe i v-by en sväng och handla lite. Fick trots min huvudvärk -tror att jag kanske drack lite dåligt igår för hade ont i huvudet typ hela dagen ;O- lust att göra pannkakor, och så blev det! (blandade i slutet i lite kakao i pannkakssmeten eftersom jag tänkte att det kan bli intressant. Well det var inte alltför gott ;D) Passade dessutom på att baka en kladdkaka (som dock inte blev så kladdig ;O) samtidigt. Använde min elvisp jag fick i julklapp för första gången :D snygg elvisp (om dem nu kan va det xD) och dessutom asbra! :) I like!
Sen blev det ju lite rollande också, men det var allt jag gjorde igår. Eller nej! Jag dammsög också ;) hahah. Ahh samt träna lite mer med hunden på kvällen. Tänkte jag ska försöka lära henne att nicka ;D får se hur det går. hahah.

IDAG blir en mer effektiv dag. Okej visst, jag åt nyss frukost eftersom jag även idag sov länge.. till typ halv 12 ;O usch för det egentligen. Men sen såg jag ju king kong från klockan 23 till typ halv 3 inatt ;D hahah. Men ahh, ska om typ en timme möta Jenny i vällingby, så ska vi åka till vällingbys brukshundsklubb som jag dels vill spana in, och dels tänkte jag träna vovva att ta kontakt med mig när det är andra hundar omkring. Så hoppas det iaf är lite hundar där :P Förhoppningsvis finns det ngt fint ställe att promenera på där också, så vovva får ut mer av dagen idag än vad hon fick igår. Sedan ska jag och Jenny ha lite myskväll hos mig, får se om vi glor på ngn bra film eller så :)

FREDAG

Äntligen fredag. Denna vecka har känts otrolig lång. Dagen har spenderats på jobbet. hahaha såklart typ. Sedan åkte jag och Alex hem till mor och far för att typ fira syster min som fyller år idag. Grattis till henne! :D
Blev god mat samt tårta, och sedan monopol spelande innan jag och Alex lämnade hunden hos mig och skulle till O´learys i v-by. Klev in och insåg att vi nog inte riktigt är på humör för det.. (mkt folk jao ;P) och vi hamnade istället på donken där vi åt Happy Meal och Mcflurry ;D namnam! haha.

Nu sitter vi hos mig och ser på Jurassic park, jao samt har varsin dator framför oss ;) nördar, nejdå ;D hahah.

Bara massa BILDER

Syster var söt och gjorde mig och vovva sällskap på vår kvällspromenad :)
Annars har jag inte mkt att skriva, så slänger istället in lite bilder som syster tog på hundarna från dagis i måndags :)









It's not about the money, money, money

Igår: Bra dag på dagis. Irriterad på kvällen då jag inte hade ngn ketchup hemma. HAhha

Idag: Okej dag på dagis. Vovva gick bättre än hon gjort på länge, bra att vår lilla träning börjar ge lite resultat ;D Måste ut och försöka träffa hundar och söka hennes kontakt då, hon rent av stirrar på alla hundar man möter xD Inte så att hon gör ngt, nej hon tittar bara, men jag vill ha hennes uppmärksamhet. Jao det ska vi träna! Pratade med Sandra i telefon också, i typ 50 minuter. Nice nice!

Händer inte så mkt just nu. Ska glo lite vid datan innan jag ska prova mina nyinköpta kläder. Var i v-by med Nadja idag, sa innan att jag bör leva snålt och inte spendera pengar på annat än mat en tid framöver.. Kanske 30-40 minuter senare när vi är inne på H&M så drar jag kortet för att betala kläder för typ 700 spänn.. LYCKAT! ;D

Jag <3 Långhelger!

Usch för att det är måndag imorrn. Jobbet drar igång på riktigt imorrn I guess. Men, men.. får iaf sällskap av syster imorrn x)
Annars då? Joda, jag har haft en Grym helg! Social med familjen, främst syster! Promenerat i skog och över äng med Vovva :) Syster har gjort mig sällskap hela helgen och fotat Vovva en massa! Me like! :) Alex var social med oss igår också, vi såg på Gladiatorerna (fan vad roligt att det är tillbaka! ;D) och sen en film, Mitt stora feta grekiska bröllop! Ganska bra film jao :) idag passa jag och syster på att möblera om hennes rum också ;D









Än så länge en riktigt bra helg!

Igår var det fest hos Alex! Totalt var vi 8 stycken, och det blev en hel del drickspel och dansande till hög musik! Härlig kväll med positivit humör hela kvällen :) Syster och jag var hemma runt 3 ngn gång där vi möttes av en glad hund som spenderat kvällen hos mor och far :P Tur man har folk som ställer upp som hundvakter!

Var grymt fint väder idag så jag och syster passade på att ta en långpromenad med vovva i fotandets tecken. Blev ett X antal bilder, varav vissa väldigt bra och andra lite mer i hej-kom-och-hjälp-mig anda ;D hahah!
Dessutom hade vi tejpat lite på hennes öron så att dem såg "rätt" ut. Collien ska ju egentligen ha öron där tippen hänger neråt :P








Ikväll kmr Alex hit och så kör vi film- och spelkväll. Nice nice! :)

Bilder från året 2011























social med familjen

Sitter och spelar kort med syster min. Typ spenderat hela veckan med henne :) trevligt, trevligt! Spenderade dagen hemma hos mamma och pappa där jag hjälpte pappa att ta ner julgranen. Syster min var på dagis med vovva, var halvdag och jag var ledig för var tvungen att fixa en sak ;P Jag och syster åt middag med resten av familjen, mkt trevligt om jag får säga det själv, men sedan gick vi två + vovva hem till mig :P Men nu väntar syster på att vi ska fortsätta spela x)

Låt tiden gå fort..!

JAG LÄNGTAR SATAN TILL MARS!

Året 2011

Januari:
Året började med att tillbringa tid uppe hos farmor! Alltid mysigt där uppe :) Jinity strulade så det planerades att skapa Ezeroth på en ny domän. Det började dock funka sen igen! :) Var på kryssning med mamma, Nadja, Katja, Ullis och Karin vilket var väldigt lyckat :)

Februari:
Var snökaos som ställde till det med kommunaltrafiken ;O annars hände väl inte så mkt speciellt.

Mars:
Tebbs kom till sthlm och vi var bland annat på Göta lejon och såg på Romeo och Julia (där Måns spela Romeo! :D). Började spela innebandy med Ronja och My vilket var grymt roligt! ;D

April:
Jag hamnade i ngn svacka där jag inte mådde alltför bra. Jag och Malin åkte och besökte en staffekennel! Var uppe hos farmor.

Maj:
Jag var tillsammans med syster och Nadja och hälsa på en Colliekennel, och beslutade mig då för att jag skulle skaffa mig en sån ;P Var på Hovet med Bella och såg Cesar Milan föreläsa om hundar. Såg Pirates 4 på bio! Elitloppshelgen detta år var grymt roligt med bland annat båtåkande och kortspelande!

Juni:
Åkte i början av månaden tillsammans med mamma, Nadja och Sara till Getinge för att hälsa på Colliekenneln Gemdales. Blev ett hundköp, men också kaos när den 5 månaders tikvalpen jag köpt kom lös i Mjölby. Det hela slutade iaf med att Yvonne efter 2 dygn fick tag i henne och jag kunde en vecka senare hämta hem henne! Sedan kämpade vi oss igenom juni med att försöka få henne att gå i trappor, att vilja gå in och ut genom ytterdörren själv.. att bli rumsren, och ja massa annat. Firade midsommar med massa folk, först släkt och sen vänner, kunde inte blivit så mkt bättre! :)

Juli:
Träningen med att få vovva att inte va rädd för stora vida världen fortsatte. Vi blev överlyckliga då hon satte sig och kissa och bajsa ute för första gången sen vi fått hem henne! ;D sann lycka! ;D haha. Var hundvakt åt Frank som fick agera som lärare åt henne, han lärde henne till exempel att gå nerför trapporna! Samt så fick han va med när hon för första gången klev runt lite i v-by med oss :P Sista delen av Harry Potter gick på bio, och självklart var vi och såg den på premiären ;D nördar som vi är x) hahha! Var med Fredrik och hans familj till deras lantställe, vilket var väldigt mysigt :) Åkte båt gjorde vi! Började åka t-bana med min lilla hund. Syster hjälpte mig väldigt mkt med detta, eftersom jag mitt i allt åkte till Göteborg med Jenny, Malin och hennes syster + kompis. Var på Liseberg, var på Roxette konsert och hade det allmänt bäst där nere! Dessutom kom Sandra dit för att festa en kväll med oss, grymt roligt! ahh och vi var en sväng på Ullared också :P Senare blev det Kolmården med pappa, syster, Nadja och Tonie, där vi stod i kö i mer än en timme för att prova den nya linbanan till deras safari.. kan säga att det kanske inte direkt var värt det ;D men kul ändå :P Var hundvakt åt Nena i slutet av månaden och träffade då Nicolina och hade picknick :)

Augusti:
Tillbaka till jobbet efter en månad, och det blev lite badning med dem få av hundarna som började på dagis direkt efter semestern. Det var första gången jag badade den sommarn xD Vovva började på dagis och hon kom in i det hela ganska snabbt :D Fick va med och bada med ngr av hundarna redan första dagen på dagis xD haha. Gissa om hon var trött sen! Syster hjälpte mig väldigt mkt i början och kom och hämta henne efter typ 3 timmar eftersom inskolningen inte ska vara för lång :P Blev ihop med Fredrik och var oerhört glad över det då vi varit på G fram och tillbaka under en väldigt lång tid. Vovva och jag hängde med Malin och hennes mamma på en hästtävling, och hon skötte sig hur bra som helst! Åkte buss för första gången med vovva. Brur och jag sa upp lägenheten i Ulriksdal, och det blev senare så att jag flyttade in hos Nadja, medans brur flyttade hem tillbaka till mor och far. Började klickerträna med Rebelle, och i början sög jag ju xD har ju aldrig gjort det tidigare ;P Började på kurs med vovva, vardagslydnad grundkurs, där hon skötte sig väldigt bra! Blev en kräftskiva hos Malin (jag käkade dock lasagne xD) och vi passade dessutom på att nattbada ;D

September:
Fortsatte med att träna hunden min samt att va social med folk. Fick för mig att färga håret blått, direkt från det rosa/röda men det blev totalt misslyckat (utväxten jag hade blev silverfärgad) så det slutade med att jag sent på kvällen åkte med syster till coop i vinsta och köpte hårfärg, så blev istället svarthårig. Hunden min löpte för första gången, vilket var lite påfrestande för oss båda ;D Hela familjen åkte upp till farmor för att fira mig och faster som fyllde år! Började en kurs i viltspår med vovva, och fick hjälp av syster varje gång vilket underlättade mkt!

Oktober:
Började månaden med en så kallad födelsedagskryssning för mig och Ronja! ;D vi fick med oss en del folk och trots för mkt dricka för ngr så var det grymt roligt! Jag, Bella och en praktikant gav oss ut på en äventyrspromenad på jobbet! Underbart underhållande att försöka klättra uppför en geggig backe och ta sig förbi smala stentrappor med 7 hundar omkring sig xD hahaha! Firade Halloween med kompisar detta år, och för första gången ngnsin var jag med och fixade en pumpa ;P

November:
Var och såg på lydnadstävling som Elliot med ägare var med på. Träffade dessutom Anneli med Enzo där och höll dem sällskap ngr timmar ;P Såg Breaking Dawn på bio med Ronja! Jag och syster bestämde oss att dygna, vilket visade sig vara en oerhörd kamp emot klockan ;D haha. Åkte och såg ännu en lydnadstävling som Elliot med ägare samt Anneli med Enzo var med i, hade dessutom med mig vovva så hon fick träna att gå omkring med massa hundar omkring sig x) Syster hängde på också, och efter tävlingen fick vi skjuts av Elliots ägare till chefen min där vi hade ngn form av personalmiddag. Blonderade håret så blev ljushårig ;D

December:
Började månaden med att tillbringa en helg i Karlstad med Tebbs! Vi shoppade, var på bio och hade det allmänt bra! Blev sjuk en längre tid, eftersom massa saker kom emellan tiden då jag var på väg att bli frisk ;P Färgade (tonade) också håret blått! :D:D Var med Ronja + hennes kompis på en Monday Bar kryssning, och jag blev oerhört taggad inför nästa! Hundmässan var nice som alltid, och efter första dagen där bestämde sig jag och Malin för att gå ut, vilket slutade med ca 4 timmars sömn och två inte helt nyktra personer som gick upp för att möta syster och åka till hundmässan för andra dagen xD hahah! Fick käka pencillin eftersom jag hade ngt som typ heter streptococker på halsen.. Första julen med Rebelle, vilket funkade asbra! Tiden med smällare och fyrverkerier började och jag insåg det negativa med att va hundägare denna tid.. dock tkr jag vovva hanterade allt smällande bra, och vi försökte stundtals ignorera det och stundtals leka oss igenom det. Själva nyårsafton funkade bra och det var väl endast just vid tolvslaget som hon reagerade med oro.


Det var väl dem lite "större händelserna", sen har jag ju varit grymt osocial i början av året.. för att sedan bli grymt social senare av året. Stormigt år med många roliga händelser och fester, samt många lugna sköna helger ;D hahah. Bilder från året kmr kanske senare eller ngn annan dag :P

hundar ska få springa!

Var få hundar idag på jobbet. Vi skulle ha kmt ut alla, men sen var det två som bara skulle gå kort så det blev så att jag tog dem två plus Elliot och Rebelle medans dem andra (sara, alex och karin) promenerade med dem andra hundarna. Småhundarna som skulle gå kort fick va kopplade, men jag släppte Elliot och Rebelle! ;P Funkade riktigt bra faktiskt, och båda såg ut att njuta av att få springa fritt i skogen ;) Mysigt att ha flera hundar lösa samtidigt, så fan vad vi måste ha vissa hundar lösa när jag och Bella startar vårt dagis. Ja när det nu blir ;D

Annars då? Jo jag håller på och sammanställer en liten sammanfattning av 2011, men det går lite segt. Kvällen har spenderas till att planera lite saker, samt se på lost med syster :) Men nee, nu är det sängen som gäller!

Elliot och Rebelle i somras <3

2012

Jag tkr faktiskt det gick bra med vovva igår! Under kvällen när det smällde så reagerade hon nästan inte alls, och hon låg stundvis under bordet i köket där vi satt och spela kort, och stundvis inne i systers sovrum. Hon blev dock lite orolig vid tolvslaget där, dels på grund av att det smäller satan just då, ahh och så tror jag att det berodde på att alla andra försvann och det plötsligt bara var hon och jag igen. Hon vill ha lite koll, så kanske hann hon inte inse att dem gått när det väl började smälla på riktigt. Tror faktiskt det kan ha bidragit till den ökande oron hos henne när det smällde som värst. Tycker ändå att det gick bra, för när jag insåg att hon var för orolig för att leka med och göra tricks så satte jag mig istället vid datan och låtsades som ingenting. Hon satt bredvid mig hela tiden, spanandes emot fönstret men var inte mer orolig än så. Så jaa jag är faktist nöjd med hur det gick för oss vårt första nyår!

Hade dessutom trevligt och spelade kort till klockan fyra på morgonen. Då gav jag upp, och var nöjd med att ligga plus ;) Jao vi spelar om pengar :P hahah. Hur som helst är jag riktigt nöjd med nyåret detta år!
Är lite irriterad för att jag lite försent insåg att det kanske är lite dumt att gå hemåt nu.. jao dem skjuter ju inte lika mkt längre, men det smäller ju till då och då. Och well, jag vill helst inte va ute med vovva då. Så det verkar luta emot att jag sover hos mamma och pappa idag igen, bara för skerhets skull ;P

Tror jag ska försöka skriva ett sånt där sammanfattande inlägg om 2011 imorrn efter jobbet :P Öppnar imorrn så har ju tid ;) hahah x)

RSS 2.0