GRATISTAXI

Okej dag på dagis. Hade tio hundar idag, vovva fjanta sig en del med att smådra i kopplet (hon drar egentligen inte utan ligger liksom mest bara på) vilket var irriterande. Sen hade jag en annan hund som bara drog utåt, vilket gjorde mig superirriterad.. tack för en pajad axel liksom :D.. hahah, ja ibland orkar man helt enkelt inte med dem x) hahha.
Vid stängningen var det en hundägare som ringde och sa att dem hade punktering på sin bil, båda framdäcken 0.o.. så jag fick en fråga om jag kunde åka med deras hund till odenplan med taxi (som dem självklart betalar). Why not tänkte jag, vafan ska ju ändå förbi där så det var lugnt :P Fick alltså åka gratistaxi från jobbet (ryttarstadion) till odenplan! :D Inga problem alls liksom x) Det innebar också att det gick mkt fortare hem, så efter att ha promenerat från råcksta t-banestation hem så var jag ändå hemma tidigare än jag skulle ha varit om jag åkt vanliga vägen och inte promenerat xD hahah! Okej, det handlade om kanske 5-10 minuter snabbare, men då hann jag ju också med en promenad på ca 20-25 minuter med vovva! :) Mkt skönt jao!
Dessutom skötte sig vovva exemplariskt från råcksta och hela vägen hem, gick superbra i kopplet (yey vi är på väg tillbaka till det! :D) och lyssnade hur bra som helst när jag sen släppte henne :) Duktiga lilla collie!<3

Denna bjässe var det som jag hade med mig i taxin med Rebelle :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0