SötCollie <3


viltspårarna ;D

Idag har jag inte gjort mkt alls. Sov till kl elva imorse, grymt skönt! Sen så gick jag och hunden över till mamma och pappa en liten stund. Satt där och slappade i soffan ett bra tag med syster som var hemma från skolan då hon hade ont lite överallt ;O låter typ som mig. HAhah. Ahh sen kämpade vi två oss ut tillsammans med vovva för att lägga lite spår med henne. Hon var så duktig! Bara vi som la lite korta spår och jag som var klantig att lägga det andra spåret alldeles för nära det första ;O aja, är man nybörjare så är man ;P hahah.
Lämnade hunden hemma och gick till subway för att köpa hem mat. MUMS! Efter det har jag legat i sängen och sett på Buffy ;P och innan idol börja så duscha jag min hund! Hon var inte alltför nöjd med det, men stod snällt stilla och lät mig tvätta henne utan problem ;P duktig hund!

onsdag it is

Var hemma från jobbet idag. Blir hemma imorrn också.
Imorse kom tårarna, för av ngn anledning dök rädslan upp med full styrka, en styrka som förvånade mig då jag tills idag inte hade känt av den. Visst fanns det en viss oro inom mig, men helt ärligt så har jag knappt känt ngt alls angående detta ända sen jag fick reda på det. Ja tills idag. Men nu känns det bra, ja det gick bra :) Skönt!

Idag har jag alltså inte gjort ngt alls. Det behövs ibland. Eller okej, har självklart varit ute med hunden. Gick en långpromenad med henne, och well jag var helt slut när jag kom tillbaka. Hon gick iaf lös väldigt mkt och det funka hur bra som helst :) Hon är så duktig så! Har därefter mest legat och sett på buffy och the big band theory :P Bra serier jao! Har duschat och diskat, samt gått till affärn. Var så trött på att dem aldrig har just det foder jag ska ha, så tog Doggy original idag. Brukar ha prima. Men Rebelle har aldrig visat ngt tecken på känslig mage, hon har ju fått smaka på nästan allt ;D, så det ska inte va ngr problem. Speciellt inte när det dessutom är i princip samma sak. Tror storleken på kulorna är enda skillnaden :P hahha.

Har börjat kladda på en ny header, kan ju inte ha den jag har nu eftersom jag inte är rödhårig längre ;P haha. Har dock inga kort på datan med mitt nuvarande hår, så får väl försöka ta lite bilder imorrn och fixa x) hahha. Bjuder iaf på ngr charmiga bilder från dagiset :)





Bilder

Ska egentligen sova, men tänkte bara lite snabbt slänga in ngr bilder på hundarna från dagiset ;P





Hundarna -ja iaf dem flesta- ger jobbet ett värde som man ibland glömmer bort på grund av allt annat.

IDOL nörd

Jobbade 7-12 idag, skönt att sluta så tidigt :D Var och titta på lägenheten med mamma, den var typ inget att ha ;O dessutom var det grymt mkt folk där. Aja, är bara till att söka vidare :P
Annars då? Joda, jag fick ett par tofflor av mamma och pappa då ;P eller ahh betalade lite själv också :P ska ha dem till jobbet iaf. Sen så kom Ronja hit också så vi har varit sociala :)

Just nu sitter jag och ser på idol :) eller okej, JUST nu är det reklam, men ahh ;P Efter det ska jag ut med hunden i mörkret x) efter det blire till att sova ;P hahah. Öppnar imorrn också så. Men nee nu börja idol igen :)

Viltspår och sen shopping på cdon!

Var på första praktiska viltspårstillfället idag :) Först och främst så tkr jag hon lyssnade helt okej när vi mötte alla andra, hon var lite stissig (är det ens ett ord? xD) och tkt det var ås oerhört spännande att vi gick intill 3 främmande hundar :P Sen var hon väl inte alltför glad över att jag lämnade henne då jag la spåren, men då skötte hon sig iaf ganska bra har jag för mig att syster sa x) Jag fick gå efter dem andra när dem spårade för att se hur dem gjorde, och då hade vovva tydligen varit jätte jobbig ;O Vet inte om det var för att jag inte var där och dem bara satt stilla eller så. Men, men. Vi körde vårt första spår, och hon verkade inte alls fatta vad hon skulle göra, så jag fick hjälpa henne genom att kliva fram lite i spåret så att hon gick vidare och framåt. Hon hittade iaf rådjursskanken och tkt om den väldigt mkt! Fick bära den tillbaka och så bytte jag den mot lite bacon ;)

Syster fick gå och titta på när dem andra gick sin andra omgång, och ja satt kvar med ngr andra och pratade lite. Så var det vår tur igen och denna gång förstod hon vad det handlade om ;) Hon gick på hur bra som helst, klev runt lite men det kan ju vara för att doften spridit sig och så, och väl framme vid skanken så såg hon den först inte eftersom hon var så koncentrerad med nosen sin ;D Hon bev iaf grymt glad över att hitta den och vi hade lite lätt dragkamp om den vilket hon verkade tycka var roligt :P Duktiga lilla collie! :)
Hade tänkt lägga spår imorrn på eftermiddagen, slutar ju 12 eftersom jag ska kika på en lägenhet vid 13 :D Det kanske jag inte ens skrivit ngt om? :O hahha. Iaf, är en etta i blackeberg, så hunden blir hemma med mamma imorrn och så följer mamma med mig och kikar lägenheten :P Men kom ju på att man måste ansöka om att få tillstånd för att lägga ut blod, så vet inte om jag kan göra det imorrn :O Måste nästan ringa min kursledare och fråga.

Sen en sak som jag kände oerhörd lättnad inför var att hon typ inte reagerade ngnting på skotten som skjöts på skjutbanan i närheten! Okej vi befann oss ju en bit ifrån, men man hörde skotten klart och tydligt. Grymt skönt :)

Annars då? Jo jag var lite dum och kikade nyss in på cdon ;O blev en shopping där för typ 800 kr xD hahah. Jao det är farligt att ha pengar, man gör bara av med dem då ;D hahah.
Var ju dum och tog inga bilder från dagen :O så slänger in ngn bild jag hittar på systers data ;P

söööööööööt!<3

not like the movies

Har haft en bra dag i lugnets tecken, och just nu sitter jag hemma och är social med syster min x) Vi rollar lite och bara tar det lugnt. Kan säga att denna lugna lördag behövdes. Ja denna lugna helg behövdes. Imorrn blire väl lite mer action, eftersom vi ska på viltspårskurs då :D Men annars händer väl inte så mkt heller, så jao det är skönt :P ser inte fram emot ännu en arbetsvecka, suck jag behöver semester :O men, men.. ska inte redan få söndagsångest, nej fyfan den kan få komma på kvällen imorrn ;P hahah.
Är iaf grymt trött, så känner det är dags för att sova snart. Fast först ska jag ut och kissa vovva, som btw var hur duktig som helst idag då vi var i djuraffärn :P Var huuuur mkt hundar som helst, eftersom dem firade 6 år idag, och jag tkr som sagt att hon skötte sig asbra :) Min duktiga lilla knäppa collie ;P Spenderade massa pengar på henne, men det är väl så det ska va? ;)

LÖRDAG

Hade en grymt bra kväll igår. En typ perfekt fredagskväll med trevligt sällskap av syster och Jenny, idol och sen filmtittande med godis, chips och cola till ;P Var dessutom ganska härlig temperatur ute på kvällen så promenaden med hunden var ganska mysig :) Jag städade undan lite efter oss då dem båda gått, och såg sen på the vampire diaries :) SÅ jävla bra serie så man dör!<3

Vaknade imorse och nästan kastade mig upp ur sängen för att ta ut vovva innan hon kissa inne. Hon kissade ute så det var ju bra :) In igen och la mig för att titta lite på Buffy innan jag och Nadja började städa här hemma. Har tittat lite på The Big Bang Theory också, och Nadja har hjälpt mig färga håret, igen ;D Ingen större skillnad då jag färgar det svart, ville bara ha bort dem gröna, röda och jaa.. vilka fler toner det nu fanns i mitt hår innan :P Så nu hoppas jag det blir jämnt och fint :) Vet dock inte om jag tkr helsvart är lite tråkigt.. så får väl se om mitt stackars hår får utstå ngn mer färgning inom kort ;O hahah.

Ska äta lite makaroner snart, jag och Nadja orkar typ inte laga ngt annat ;D syster kmr dessutom hit snart så sen ska vi vandra till Grimsta gärde, eftersom vi ska se vart det är vi ska vara imorrn på kursen :P Och så blir det en sväng förbi Vinsta zoo då jag ska inhandla lite saker till hunden min ;P

Har äntligen lagt in bilder från mobilen, så bjuder på en bild på min fasters hund, min hund och så min farmors hund :)

hela morgonen förstörs..

Blir så jävla arg. Det är tredje dagen denna vecka som min hund kissar inne på morgonen. Okej, hon är bara 8 månader, men innan dessa tre gånger har hon ju hållt sig hur jävla bra som helst, och jag har alltså sett det som att hon är rumsren. Förstår inte varför hon plötsligt börjar kissa inne. Kan det ha med löpet att göra? Hon är ju på gång att sluta med det, så kan det vara ngt med det?

nämen vad duktig jag är

Sitter här i soffan och fryser. Är grymt jävla mätt, har ont i huvudet, ahh och så rinner det i näsan min ;O Men ahh det blir nog bra x) Annars då? Joda, Ronja kmr snart hit, då ska vi boka kryssning! :D känns dessutom som om det var väldigt länge sen jag träffa henne, så det ska bli roligt :) <3

Alltså jag har inte så mkt mer att skriva om. Förstår inte vart min bloggfantasi tagit vägen ;O helt sjukt. Men aja, imorrn är det iaf fredag, och jag ser fram emot helgen :) Kmr bli en helg i lugnets tecken, fast samtidigt med en del saker att göra. Ska bland annat gå kurs med vovva på söndag, och så kanske det blir wii kväll på lördag, vilket jag i för sig inte är helt säker på hur jag känner inför det av olika anledningar. Men ahh, det blir nog bra. Fredagskvällen ska jag iaf tillbringa i soffan framför idol och sen troligtvis i sängen med mina serier ;P Tittar ju både på The Big Band Theory och Buffy nu. Vilket på ett sätt är bra, eftersom TBBT är kortare så har man mindre tid kan man se på det ;P hahah.

Hade tänkt vara duktig och slänga in lite bilder på mig med mitt nuvarande hår och på lite hundar.. men klantiga jag glömde min laddare (som också blir datasladd) på jobbet. Det suger jao.

lite spår, lite annat

Tänkte jag skulle uppdatera lite :P ska egentligen göra mig iordning för att lägga mig, öppnar imorrn så, men jag känner mig lite för rastlös för det än ;O fastän jag är trött ;D hahah. Men aja, tänkte bara lite kort säga att jag var på teorin på viltspårskursen idag :) Känns riktigt spännande att få gå den :D och jag kände nästan genast en önskan och vilja av att -ja om det nu ens kmr gå bra för oss xD- träna och göra anlagsprov och tävla och så :P Jao vi får väl se vad som sker :)

Men jag har faktiskt inte tid till att skriva så mkt mer just nu. Vet, min blogg är skittråkig att läsa just nu ;O ehehhe. Jao så kan det va ibland.
Tänkte även passa på att kasta in två rader om vad som just nu rör sig i mitt inre.
- Besviken och arg. Men jag börjar bli van.
- Jag är så trött, så trött på att kämpa. Fuck you, snart drar jag.

Två helt skilda saker, som nu när jag skriver ut dem ser ut att kunna va samma sak. Hahha. Sjukt. Ser hur som helst fram emot att ta det lugnt i helgen, jaaa och att gå kursen med Vovva :D

Hår i alla möjliga färger.. ;O

Är trött hela tiden. Höstmörkret börjar verka. Har fan ingen tid till datan längre ;P bra eller dåligt? Både och tror jag. Hahha.

BILDER på mitt hår!







Först en bild på hur det såg ut innan jag börja leka med det.. sen en bild på när den blåa färgen var i håret :P efter det två bilder på hur det såg ut med blått hår, jao samt den fina typ silverfärgade utväxten xD (som i för sig ser typ.. grönaktig ut på bilden xD hahah). och så slutligen tre bilder på hur mitt hår såg ut på morgonen innan jag färgade det ;D helt sjukt. Jao och nu har jag ju dock ingen bild på hur mitt hår ser ut just nu :P och om ngr dagar ska jag väl typ färga det ännu mörkare, eftersom jag fortfarande har lite nyanser kvar av typ grönt och rött i håret. Det syns visserligen bara om man tittar väldigt noga i rätt ljus, men ändå ;P hahha.

Så är man 21 år då! :)

Ska egentligen inte uppdatera just nu, ska va social :P Men har iaf haft en väldigt bra dag :) Social med massa släktingar :D supermys! Dessutom tkr jag det gått jätte bra med vovva här uppe :) Hon var lite stirrig igårkväll, men har haft henne lite lös då hon träffat alla hundar här. Annars går hon i koppel eftersom hon löper och jag inte vill riskera ngt :P
Idag har det varit fullt hus, både med folk och hundar ;D roligt, roligt :)

Men ahh, ska va social ;P hahah. Blir inga bilder idag heller :P sorry för det.
Älskar min kusin Jenny, och ja hela min familj och släkt! Ni är tokiga :) <3

NI SKULLE HA SETT HÅRET..!

FAN! Glömde kameran på jobbet -.-' och jag som skulle kasta in bilder på mitt hår.. hahah. Aja, får väl göra det när jag kmr hem från norrland helt enkelt 8) Kan iaf säga att igår så skulle jag färga håret blått :P Ronja hjälpte mig. Och joo det var en skitsnygg blå :D.. bara det att min utväxt från innan blev.. inte så fin. Det blev fan silverfärgat! 0.0 Helt sjukt! Så jao blev ju inte riktigt nöjd, och då den blåa färgen inte ens fastna när vi haft i mer så gav jag upp det ;O Åkte till Coop i Vinsta med syster och vovva där dem stod utanför och jag gick in med luva och keps för att köpa färg ;D hahha helt sjukt. Hann med att visa håret för mamma och pappa då jag gick förbi där innan jag gick hem sen. Väl hemma blev det till att försöka tvätta ur så mkt som möjligt av den blåa färgen, och jag kan ju säga att efter det var mitt hår.. ehh jaa.. i typ fem olika färger xD HELT JÄVLA SJUKT! Såg ut som hej kom och hjälp mig ;D hahah. Nadja hjälpte mig iaf med håret imorse -snäll som hon är <3-, så nu är jag typ.. mörkbrun/svarthårig :P med vissa väldigt svaga nyanser av typ blått, rött och grönt i håret om man typ tittar väldigt noga :P hahah, jaa mkt bättre än innan ;) FAN igen för att jag glömde kameran på jobbet :(

Annars då? Joda det är bra :D är ledig nu! LÅNGHELG :D:D:D Så jävla skönt :) maha. Och jaaa, fyller år snart också :D om två dagar ;P på en FREDAG :D hahah ;P ahh okej, nu ska jag svara på roll, sen ska jag fixa ngt att äta.. och efter det blire lite buffytittande innan det blir en promenad med hunden x)

FIN <3


halvt och kbry

Hade det riktigt trevligt på Råcksta med Nadja och Tonie :) Blev en del smådiskussioner, och fan det är roligt ;P mest driver jag ju bara, och det är väldigt roande att fortsätta älta ngt då ;D hahah. Trevligt sällskap iaf, och var faktiskt skönt att komma ut lite :)

Duktiga vovva låg hemma och hade tråkigt så när jag kom hem lekte vi lite :P Hade först tänkt att träna lite, men det får vänta tills imorrn för är alldeles för trött för det :O just nu inväntar jag bara Fredrik, sen ska jag sova :P

Fina människor jao :)

Måste gå

Fredag! och jag har än så länge tillbringat kvällen åt mitt spel, idol och så en liten promenad med vovva :P man hinner fan nada när man jobbar till 18 känns det som ;O men aja, nu ska jag gå. Ska va social med Nadja och Tonie :P Råcksta blire jao! Sen kmr man väl hem om inte alltför lång tid (vovva får va ensam hemma så länge så jaa inte alltför länge :P).

inga bilder igen :O

Det känns så tråkigt att alltid börja inläggen med att klaga över hur dålig jag är på att uppdatera bloggen min nu för tiden ;D hahha.
Iaf, har börjat spelat ett spel, typ risk, på datan. ASROLIGT! :D Besatt ja! hahah ;D

Jobbet är som vanligt. Jag trivs, men är samtidigt trött på det ;O

Hunden min är duktig, förutom det att hon inte alls gillar att välta min lilla, lilla bok som är en början till att träna henne till att själv skapa ljud. Är inte ens roligt att träna det, eftersom man ser att hon vet precis vad hon ska göra, men att hon inte alls vill. Träning ska ju va roligt, så vettefan vad man ska göra för att få just den delen rolig :O Annars älskar hon ju att träna.

Jag vet inte riktigt vad jag känner angående många saker.

Och jag orkar inte skriva mer nu xD Ska spela mitt älskade spel, för att sedan gå en liten promenad med hunden min. Som btw löper om jag inte sagt det :O Hon började i typ måndags/tisdags, så nu äre koppel som gäller i typ 3 veckor framåt..

RUBRIK

Sitter just nu och inväntar idol. Jaa jag är en idol-nörd :D maha. Tkr det är väldigt underhållande jao :) Annars då? Joda det är bra, har haft ont i huvudet flera timmar nu bara, vilket såklart är mindre roligt. Jao det är aldrig roligt att ha ont i huvudet :/

Har egentligen inget speciellt att skriva, så skiter i att skriva bara för skrivandets skull. Istället slänger jag in en bild på mig och pojkvännen som Ronja lagt upp på facebook från helgen :)

hahah lite roligt att man bara ser mitt bakhuvud med min fina utväxt ;D

uppdatering jao!

SATAN vad jag är dålig på att uppdatera :O som jag sagt tidigare så har jag fullt upp nu för tiden. Men ahh, jag trivs med det :)

Jobbveckan gick faktiskt ganska snabbt. Skönt!
I fredags slutade jag ju 15, och jag gjorde absolut ingenting efter jobbet! Tog mig hem och latade mig framför datan och Buffy ;D Ahh var ju såklart ute med Vovva också ;P

I lördags, jaa igår så var det fullt ös som vanligt. Först kurs med Vovva, hon var så duktig så, och instruktören vår sa återigen att det är så roligt att se en collie som är så på :D Frågade henne även om hur jag ska arbeta med det att Rebelle är lite rädd för vissa ljud. Är ju inte mkt, men ibland (sällan) så kmr det ngt ljud (bland annat en fläkt och så den där förbaskade linbanan utanför mamma och pappa) som gör så att hon blir livrädd :O I dem tillfällena stannar jag bara kvar på platsen och låter henne lugna ner sig, för att sedan ta kontakt med henne och lugnt gå därifrån. Vet inte om jag gör rätt, men ahh. Iaf så föreslog hon att jag ska göra små övningar där Rebelle själv får skapa ljud, så det ska vi börja med lite ikväll :P Sen frågade jag också om hon hade ngt tips på hur vi ska få Rebelle att lyssna bättre på syster min, eftersom hon inte tkr hon lyssnar på henne alls. Hon föreslog att dem ska få egen tid med varandra, så ska se om jag kanske ska boka en kurs för dem två. Men ahh, efter kursen blev det till att lämna Rebelle hos syster och så åkte vi ngr till Ulriksdal för att hämta resten av alla sakerna :) Så nu är lägenheten där tom på våra saker, och den är också ren och fräsch ;P
På kvällen sen så gick jag med Fredrik och åt middag hos hans bror med familj. Väldigt trevligt och mycket god mat :) Vidare till förfest i Alvik hos Fredriks syster där Ronja och hennes kompis Timmy hängde på :) Var en väldigt lugn men trevlig förfest, och självklart var jag ju tvungen att välja musiken ;) hahah. Jaa dem andra var väl inte alltför glada över det x) maha. Utgång blev det sen, och vi hamnade först på Limerick, men sen drog jag, Ronja och Timmy vidare till Viper för att dansa loss på dansgolvet xD Grymt roligt! Speciellt när flumTimmy fick för sig att lyfta upp mig (han är fan typ 2 meter långt 0.o ;P) så jag blev längst av alla xD hahah, så jävla roligt ;D Grymt bra kväll! Ahh och så mötte jag Fredrik i hässelby sen för att sova hos han, men vi tog taxi till mig eftersom han kom på att han inte hade ngr högtalare till sin data ;P hahah.

Nu söndag. Jag har varit med Fredrik :) Varit ute med Vovva, där vi btw träffa på en farbror med hund som vi gjorde sällskap med en bra bit. Söt hund, blandning golden/border. Vovva skötte sig hur bra som helst också! :D Sen så har jag städat, jaa jag har faktiskt dammsugit idag! Duktiga jag :) hahah. Tänkte plocka ihop lite av mina saker så det ser lite mer städat ut också.. men får se om jag gör det ikväll. För nu ska jag gå över till mamma och pappa för att va social med mina syskon :)

ahh och så ska vi säga Grattis till Fredrik som fyller år idag! :) puss på dig!

1a september

och så vare september igen x) ifall ni nu inte har koll liksom ;) jag är dålig på att uppdatera, hej jag hinner inte med mitt liv ;O det rusar förbi. Men jag har hellre fullt upp än inget att göra alls :P så har jag redan levt tillräckligt länge.

Annars då? Jag vet inte riktigt. Känns som om jag antagligen är för mkt eller för lite. Jag vet inte vad ett mellanting är.

godmorgon

Fullt ös medvetslös! Jag hinner ingenting känns det som ;O i tisdags var jag ute med Ronja, och Anneli anlände efter ett tag också :) Sen var Fredrik så söt och gick till mig från hässelby (klockan ett på natten ;O) eftersom t-banan slutat gå 8)

Igår var jag hemma hos Alex och såg på Ugly Betty :) till typ klockan tio, efter det träffa jag Fredrik igen :)

Är bara massa social och hinner inget annat xD Måste städa (fast tror Nadja hann före mig igen xD), diska, plocka lite med mina saker och ja lite mer :P hahah. Ska verkligen satsa på att hinna det idag!

Och så kom jag på ännu en sak jag önskar mig; typ sällskapsspel/brädspel :) risk! och jaa.. roliga spel x) hahha.

RSS 2.0