Fullt upp.

Det tog typ 4,5 timme att flytta alla mammas och pappas saker i söndags. Vettefan hur många gånger man sprang i trappen. Vettefan hur många kartonger man bar? XD hahah. 
Var iaf en rolig dag, förutom att syster svimmade och nu har en blåtira. Klantarsle<3 kanske borde äta och dricka bättre ;) hahah. 

Mamma och pappa bjöd på sen lunch vid 14.30, och det var fint väder så vi satt ute. Supermysigt! :) 

Igår och idag (måndag och tisdag) har jag haft värsta träningsvärken i vaderna xD och axlar samt armar. Härligt härligt xD gick korta promenader igår, men idag blev det en lång på typ 1,5mil. Går bra, iaf när man kmt igång. Dock så är trappor asjobbigt och nerförsbackar xD hahha. 
I söndags fick jag och syster hem Enzo på obestämd tid. Han är ju såååå sjukt stor! :O hahah man liksom glömmer bort det. Men så mysig<3 
Så igår lånade vi bilen och åkte till kista efter jobbet. Tränade agility med Enzo och Morf, och sen vid 18.30 så var det dags för Träningsgruppen :D är ordinarie medlem nu, ska bli så jävla roligt att lära känna dem i gruppen och lära sig mer agility!! Vi måste träna så mkt mer på slalomet, så kmr bli en hel del slalomträning kommande veckor x) sen så är jag inte superbra på handling, och Morf är väldigt disträ xD hahah. Men det ska nog bli bra till slut hoppas jag ;) 
Har anmält mig till en kvällstävling i järfälla den 20e maj. Lydnad. Får se om vi får ett tredje 1a pris då!! :O:D heheh. Måste träna mkt, mkt mer med störningar. Han är så jävla störningskänslig. Får se hur det går. Imorrn ska vi iaf träna lydnad med Elsa :D (en rollspels-människa) Har aldrig träffat henne så ska bli roligt att ses och träna! 

På torsdag äre halvdag på jobbet. Eller ja, halvdag och halvdag.. Men vi stänger 16 iaf x) skönt! 
Sen på fredag äre agility tävling i kista! :D ska köra två klasser och dessutom vara funktionär :) ser fram emot det! Hoppas dock på att väderprognosen inte stämmer.. För det står att det ska regna.. X) hahha. 

Agility frälst!?

Spenderade hela gårdagen på Nacka bk tsm med Ina! Jag tävlade bara ett lopp, hoppklassen medium, och det gick bra! Men vi diskade oss då vi fick ngt missförstånd vid en tunnel och därmed 2 vägran. Jag var nog väldigt otydlig då man fick välja ingång, och tror Morf blev lite osäker då x) Sen fick vi två vägran på slalomet då jag tror att han inte fattade vad vi skulle göra och han istället bara sprang förbi dem.. X'D MEN sen satte han slalomet!!! Vilket lätt var det bästa från dagen<3 så lycklig!! Efter liksom en veckas träning! :D 
Resten av banan gick felfritt, men jävlar vad han ska kolla allt omkring. Han blir liksom lite disträ.. Jag skulle vilja ha lite mer taggning på han så han blir met fokuserad på hindrena och mig x) Men är bara att träna på!

Ina körde totalt 3 lopp, Ru i både hopp och agility medium, och så Noomi i hoppklass large ;) Gick väldigt bra för dem, jävlar vad duktiga dem är! Men Ru rev tyvärr ett hinder i hopp och tog ett extrahinder så det blev disk i agilityklassen. Noomi blev nollad, men tyvärr är hon ju inte så snabb så ingen placering eller pris där ;p men sååå duktiga! 
Jag måste lära mig bättre handling, och kanske ha lite mer fart för att liksom tagga igång han. Dessutom tror jag att jag får jobba mer på att va på han under loppet så han inte tappar mig och svävar ut för att liksom kolla omgivningen lite x) Massa att träna på! 

Hade en grym dag med Ina, och efteråt mötte jag upp syster så vi tsm åkte och lämna Morf till Hannah som ska va hundvakt tills imorrn :) 
Idag blire till att hjälpa mamma och pappa att flytta ;) 

Somna btw typ 22.30 igår, så vaknade av mig själv typ 8.20 idag. Pigg och utvilad! Skönt :) 

Ups and downs

Upp och ner. Ena sekunden bra. Andra sekunden bra. 

Idag var iaf en ganska bra dag. Några jobbiga saker, men mest en bra dag. 

Fick ett sms imorse som gjorde mig så glad att jag fick tårar i ögonen. Så snällt!! 

Fick sen tårar i ögonen då en hund höll på att driva mig till vansinne på promenaden. 

Så ja upp och ner.

Hade iaf en kollega som bytte hund med mig, blev bättre efter det! 

Annars då? Jo jag skulle ha åkt till Kalmar i helgen. Men Alex avbokade igår kväll. Frågade om vi kunde åka nästa helg, men då kan jag ju inte. Kändes inte speciellt schysst att avboka så tätt intill. Men jag är inte förvånad. 

Har iaf en backup plan som är att tävla med hunden imorrn! I nacka. Agility. Ska bli roligt, får se om vi vågar prova på slalomet eller ej. 
Har tränat tre dagar denna vecka. Tänkte träna lite ikväll också tror jag :p så får vi se om vi iaf testar imorrn eller inte x) 
Ja och på söndag ska mamma och pappa flytta så då blire till att hjälpa dem :) så ja, min helg blir nog bra ändå! Tråkigt bara då man liksom sett fram emot det. Men, men. 

Lite bilder;






Lycka

Jag och Morf är med på Daloro gårdens hemsida! :D Ännu en liten dröm besannad; att få va med på uppfödarens hemsida under tävlingsresultat! Morf han gör så att fler och fler av mina drömmar går i uppfyllelse<3 

Jag <3 Agility

I söndags gick jag upp kl 8 för att åka till privatkurs i agility. Tog en buss från västerhaninge ut till typ ingenstans xD Kursen var för Annica Aller, och jävlar vad grym hon var! :D så himla trevlig, lätt att prata med och så duktig på att förklara! 
Vi började med slalomträning, eftersom vi inte alls lyckats med den träningen själv. Det gick väldigt bra! :D istället för att köra ngr få pinnar i början så kör hon så att man tränar med alla direkt. Alltså 12st pinnar. Man ska sedan visa hunden typ framåt med ena handen och så belöna snabbt med den andra handen framåt när hunden går igenom rätt genom en "port" i slalomet. För det första så lärde sig Morf väldigt snabbt! :D så nu ska vi träna vidare på samma sätt hemma och hoppas vi kan få till det! Och för det andra, det viktigaste, var att slalom plötsligt blev roligt! :D både för mig och Morf. Man riktigt såg hur han sökte sig till första "porten" och liksom ville köra! Så jävla kul :D 

Efter slalomträningen så var det dags för lite handlingsträning. Jag är ju inte så duktig på detta, så har mest viftat med armen och ropat kommando. Detta funkar ju, men det blir inget flyt i det hela och det ser inte så proffsigt ut ;P hahah. Så jag fick träna på ngr grundsaker i handling, och alltså det gick så himla bra!! :D Morf läste mig så himla bra och Annica var grym på att säga när och vad jag gjorde fel när det blev lite fel ;P 

Bästa privatkursen jag gått? Jag tror fan det :D Inte bara för att Annica var så duktig och positiv instruktör, utan för att jag också kunde gå hem med en känsla av att vi kan detta! Bara jag lär mig lite bättre handling och Morf blir säkrare, då jävlar kmr vi bli farliga på tävlingar :D

Väl hemma så städade jag och syster hemma. Dammsög, skurade, städade i badrummet, diskade, städade lite i köket, bäddade rent och la in rena kläder i garderoberna. Duktiga vi :) haha. 
Vad gjorde vi resten av dagen? Inte mkt. Vi spelade kort och såg på The walking dead samt gick ut och fotade hunden lite, mest så att syster kunde testa kameran på nya mobilen x) Sen på kvällen så övergav syster mig för att träffa Sara en sväng, så jag ägnade lite tid åt den nya rollspelssidan som precis startat. Ska bli roligt att rolla igen :D men jag är osäker på hur mkt tid jag kmr kunna ägna åt det ;O men det märker vi x) hehe. 
Igår, måndag, så åkte jag och syster till kista för att träna agility efter jag slutat. För det första så hade jag fått parkeringsböter.. Yey det är så billigt att ha bil x'D hahaha. Hade missat att dem hade städdag där jag stod? Är iaf det vi tror. Måste kolla, men tkr dem varit väldigt otydliga med skyltar då eftersom jag faktiskt tittade runt efter skyltar.. Men men. Bara att betala x) 

Agilityträningen gick iaf asbra :D för det första så kom jag ju på att det skulle vara en träningsgrupp där när vi nästan var framme.. Men dem var så schyssta så vi fick ta ett slalom och träna längst bort på banan. Så himla schysst av dem! :) Vi körde på så som vi lärt oss, och ja det kändes så bra! :D nu ska vi träna lite slalom i princip varje dag, och hoppas få se resultat och en klar förbättring om en inte alltför lång framtid :D Har btw fått låna ett slalom från en kund, Maidens matte! Så himla snällt :D så blir asenkelt att bara sätta ut det typ hemma på gräsmattan och köra lite! :) 
(Grymt suddig bild då den är print screenad från ett videoklipp ;P) 

Iaf, efter vi tränat slalom lite så slutade vi när det gick som bäst! Gick verkligen därifrån när det kändes så bra :D Vi joinade dem andra lite fint, och dem var så schyssta och lät mig köra ngr gånger på deras bana. Vi fick dock köra på small-hindrena, men det gjorde absolut ingenting! :) ibland har jag ju lågt när vi tränar bara för att skona hans kropp lite ;p om det ens spelar ngn roll för han hoppar oftast högt över ändå xD 

Jag sa till dem att jag ville vara med i träningsgruppen men att jag oftast kmr sluta 18 på söder, så hinner inte till 18.30 (eftersom man hjälps åt att bygga banan så ska man ju vara i tid), men då vare en tjej -Emilia- som sa att hon bor på söder så jag kan åka med henne :D alltså åhh!!! Blev så jävla glad! Så jävla snällt :D:D sååå igårkväll skickade jag in en anmälan om att jag vill vara med i träningsgruppen, så hoppas få svar idag! I så fall kmr jag och Morf va upptagna varje måndagskväll! Så roligt :D är så taggad!! 

Jag och syster är btw snart klara med The walking dead. Eller ja iaf så långt som det finns att se. Jobbigt att behöva vänta på avsnitt sen ;P eheheh. Funderar på om vi ska se Dexter efter det..;D<3 

Lydnadstävling och bilkörning

Jag och syster klev upp kl 7 imorse. På en lördag! 0.o vem gör sånt? Jooo hundmänniskor som ska på tävling ;) 

Lydnadstävling i Haninge. Jag lånade bilen och körde dit, gick väldigt bra :) 
Morf kändes ganska cool och avslappnad, vilket är superbra! Han börjar alltså vänja sig lite vid tävlingsmiljön :) Han drar dock fortfarande en del i kopplet och är nyfiken på det mesta och därmed lättstörd. Men det går framåt! ;) 

Jag fick startnummer 5, perfekt tyckte jag! Gillar att köra tidigt så man sen kan slappna av och titta på dem andra ;) hahah. 

* Platsliggningen gick asbra! Han nosade lite, men kändes trygg och låg fint! 10 poäng där :D 
* Tandvisningen gick även den asbra! Första gången med en manlig domare, men det var inga problem :) en 10a där också! :D 
* Linförigheten är så inte vår grej x'D hahah. Idag var den bland den sämsta linförighet vi gjort ;O Han var inte alls med i halterna eller svängarna, svävade ut hur mkt som helst större delen av tiden och dessutom gick han väääldigt långt fram. Så långt fram brukar han aldrig vara 0.o Fick 6 poäng och var typ bara glad över att det inte vart en 5a xD hahah. 
* Läggande under gång; supersnyggt!! Enda var att han även där var lite långt fram i fotgåendet.. Men annars, så bra som det kan bli! 10 poäng :D
* Inkallning; superbra! Bra fart, bra ingång och härlig attityd :D 10 poäng jao! :) 
* Ställande under gång; HAN STOD KVAR!! :D:D han har ju annars satt sig ner när jag kmt tillbaka, men inte idag :D superbra! Dock vet jag inte vad som var fel, för jag trodde han la sig ner, men han hamnade typ bara i obalans och tog ett steg som då drog ner på betyget x) otur! Men jag var bara glad över att han gjorde rätt och stod kvar ;) 8,5 poäng där.
* Apporten, där jag tabbade mig ;O Tävlingsledaren sa typ "håll fram föremålet", så jag blev osäker och förvirrad och höll bara fram den och fick för mig att jag sen skulle få instruktion om att kommendera "apport". Men Morf blev osäker och sträckte sig efter den när jag höll fram den lite framför honom, fick inget bra grepp om den och släppte den då i marken.. Så jao en 0a där ;O men ja, mitt fel x) hahah. 
* Hopp över hinder; han gör det så jävla bra och snyggt!! MEN! Han sätter sig snett ;'D samma sak på förra tävlingen. Så jao 9,5 poäng där. Ändå bra men helst vill man ju ha den där 10an ;) 
* Helhetsintrycket blev en 8a, domaren var inte så glad i att man berömde emellan momenten. Han tkt typ att man kunnat bara klappa sin hund. Typ en enkel klapp? Men jag var iaf nöjd med våra belöningar :) Kändes som Morf var med mkt bättre med dessa, så ahh vi kmr fortsätta så! :) 

Totalt 166,5 poäng, alltså 6,5 poäng över gränsen för ett 1a pris! :p så jao, ett andra 1a pris för oss! :D och nu ska vi ev ta liten tävlingspaus och hårdträna störningar i linförigheten, samt kanske apporten? för att förhoppningsvis kunna ta ett tredje 1a pris i sommar och få ett LP! :D helt sjukt om vi lyckas! Men ja det ser ju bra ut ;) två tävlingar och två första pris! :D Duktiga Morf<3
Vi placerade oss inte idag, men kom 4a av 18 tävlande. Väldigt bra ju! :D 

Annars då? Jag har kört bil som en galning idag. Alltså inte kört som en galning, utan bara kört mkt bil ;) Först till Haninge och så hem från Haninge. Senare plockade vi upp pappa och han körde till Grodhavet för att va med på en svensexa. Jag körde då därifrån och hem! Och jao snart ska jag väl åka till Grodhavet igen för att hämta pappa, och så köra hem ;) mkt bilträning! Det är bra :) 

En förvirrad själ

Veckan har sprungit fram. Hur fan kan det liksom va fredag imorrn?! 0.o 
Men, men.. Klagar inte. Bara skönt med helg ;) även om jag får vänta med sovmorgnar till nästa helg. Ska nämligen upp tidigt både lördag och söndag :p 

På lördag är det lydnadstävling i Haninge. Ska ta bilen och åka hemifrån ca 7.30? ;D 
Och på söndag är det privat agilityträning i typ nynäshamn. (Inte riktigt men nästan ;D) Ska ta bussen som går hemifrån ca 8.30 tror jag det var x) hahah.

Men, men. Roliga saker så ;) 
Just nu strular min mage. Ursäkta men ja jag blev akut bajsnödig. (To much info i know x'D) men inte fan kmr det ngt.. Varit så senaste kvällarna :/ orkar inte -.-' 

En annan rolig sak (alltså tänkte på hundsakerna då och inte.. Bajsnödigheten... Hahahahah är det ens ett ord? ;D x'D) var att jag träna med Hannah idag efter jobbet! :D lite lydnad jao! Så mysigt, och även om jag inte fick till rätt "tryck" i inkallningarna så var jag supernöjd med allt annat! Hoppas, hoppas att vårt tränande med störningar ska ge iaf lite resultat på linförigheten (tveksamt dock för måste lägga ner mkt, mkt mer tid på det!), och att han INTE sätter sig innan kommando vid ställandet.. ;D Grymt nöjd med dagens träning iaf! :) 
Nej nu måste jag sova. Öppnar imorrn, och ja stänger också ;P häääärligt ;) men gör inte så mkt, taggad för dagen och sen helgen :D 

Vi hitta en leksak som jag köpte innan jag ens fått hem Morf ;P 

Visst ja!!! Glömde skriva min förvirring på vägen hem. Lyckades sätta mig på fel pendel.. X'D vilket jag märkte när jag var i ulriksdal.. Hahahah. Var bara att kliva av och åka till Karlberg, där jag såklart fick vänta en kvart på rätt pendel då det var en hel del förseningar -.- Kom fram till spånga och missade såklart bussen precis ;D alltså åhh. Var iaf bara 10min till nästa, så ahh var hemma strax innan 20.30? ;D hahah. Det tog mig alltså nästan 1,5 timme att åka från södra station och hem.. En resväg som i normala fall (om man lyckas matcha bra också) tar ca 35-40min.. X) hahah. 

Men nej! Nu sova :) 

Igår plus massa bilder från Norrland

Jag körde från Tönnebro igår, vilket gick väldigt bra! Kände mig väldigt säker i min körning vilket känns jättekul! :) 

Först lämnade vi av brur, sen hem för att lämna saker samt hämta Saras ena väska då hon hade tänkt ha två med sig upp ;D Sen körde jag och syster hem henne, och parkerade sen bilen utanför mig. Vi var hemma ca 20.30! Väldigt skönt att det inte blev så sent :) 

Kvällen spenderades sen åt att se på två avsnitt av The walking dead! :D jaaa och så var vi så dumma att vi drack Monster så ingen av oss kunde ju somna sen ;P PLUS att typ precis vid tolvslaget så sattes min tv på.. Av sig själv 0.0 Blev så jävla rädd! Tror inte på spöken.., men tror att det spökar hos mig.. Hahah x'D Blev då ännu svårare att somna.. Men lyckades iaf till slut. Var iaf glaf att jag inte var själv när det hände.. X) Bra med en sambo ;) 

Sov kanske 4 timmar inatt, så ja idag är jag trött! Kom tidigt till jobbet då jag åkte med bilen till pappa nu på morgonen, och så tog vi bilen in till stan :p Brukar utnyttja dessa typ 45-50 minuterna till att sova.. Men tror jag får försöka att hålla igång idag. Somnar jag så lär jag bara bli tröttare x) hahah. 

Jobbar som sagt till 18 idag, men blir en lugn kväll. Förhoppningsvis mer av The walking dead, sen ska jag försöka komma i säng tidigt också. Får se om jag lyckas med det.. Eller om det går som vanligt ;) hahah. 

La in bilder från kameran igår, så slänger in en massa bilder från Norrlandsvistelsen på Morf och Amisa!<3 






























Norrland

Jag jobbade 7.30-12 i onsdags, kastade typ i mig lunchen och åkte sen hem. Hämtade bilen hos föräldrarna och åkte sen hem till mig för att packa och hämta SaraX2 och hunden min :) 
Vidare till Jakobsberg för att hämta brur, och började sen resan på typ sämsta sätt? Lyckades missa en bilist som kom med världens fart i en rondell så körde in i hennes bil lite lätt. Hände inte så mkt men hennes bil fick sig en liten, liten touch. Får se vad det kostar.. Klantigt som satan och knappast ngt som hjälper ens redan dåliga självförtroende angående att köra bil.. 

Vi tog iaf varandras uppgifter och körde sen vidare. Jag fortsatte köra, lika bra för annars kanske jag aldrig mer skulle sätta mig bakom ratten igen..? Hehhe. 
Färden upp gick bra! Jag körde till Tönnebro där vi åt, och sen tog brur över och körde resten av vägen. Förstår inte hur han orkade ;P 

Farmor visste inte att vi skulle komma upp, även om ngr nästan hade råkat försäga sig.. ;P Hon blev iaf chockad och väldigt glad! :) Karin och Jenny var också uppe :) 

Har sen haft 3 väldigt lugna och sköna dagar. I torsdags åkte vi till Bredbyn och handlade, spelade kort och så vart det lite drickande på kvällen ;) Syster hade med sig en av sina iphone-högtalare så vi passade på att ha HÖG musik<3 mitt ute i ingenstans! I like! ;) 
Fredagen blev lugn. Mestadels kortspelande och så ngn film på kvällen. Skönt att bara slappa :p 

Lördagen spelade vi också en hel del kort, men hjälpte även farmor med att slänga in ved i källaren. På kvällen blev det Gladiatorerna och mer kortspelande ;) 
Nu är vi på väg hem. Åkte ca 12.40 från farmor så är väl hemma ca 20-21 eller så ikväll. Sen äre jobb igen imorrn. Skönt! Förutom att jag ska jobb 7.30-18 ;P hehehe. Men, men.. Brukar inte va så jobbigt som det känns innan ;) 

Mitt i veckan

Jag överlevde gårdagen, och hade faktiskt en ganska bra dag :) 
Ganska lugnt på jobbet, om vi bortser från våran "mördarpromenad" på förmiddagen.. Vi valde nämligen att gå "mördis" två gånger! Mördis är då en brant backe med en liten trappa på slutet, samt en låååång trappa en bit efter. Brukar va jobbigt att gå dem en gång, så jao det var jobbigt xD men kul! Bra träning :p 

Efter jobbet var jag social med Nadja och Tonie. Vi gick ut och sprang en sträcka på 3,43km, där vi sprang nästan hela tiden! Endast korta gå"pauser" för att hämta andan. Jag fick ju som vanligt håll också x) hahah.
Sov hos dem och åt nyttigt, kycklingfilé med gurka och tomat! La till en liten onyttig klick med barbequesås ;) hahah. 

Idag öppna jag igen. Promenerade typ en mil nu på förmiddagen, men har lyx för slutade för snart en timme sen! Skööööönt :) 

Fotbolls måndag

Var social med pappa och brur igår! Fotboll, AIKs premiär för säsongen, ny tradition? Var nämligen på den förra året också! :) 

Började med lunch i solna centrum och så tog vi emot bussen vid råsunda bredvid gamla station som inte längre finns x) 
Promenad till friends arena där jag och pappa lämnade brur då vi hade sittplatser och han stod i klacken x) bra och spännande match, om man bortser från första halvlek då det inte hände så mkt ;P hahah. AIK vann iaf med 2-1 :)

Vi mötte upp brur igen efter matchen och då pappa tagit en öl till lunchen så fick jag köra ;) Körde först hem brur och sen hem till mamma och pappa där Sara och Tebbs var. Åt middag och tog sen bilen hem, spelade lite mario party och la mig sen. Astrött kl 22.20 låg jag i sängen ;) 

Sen att jag vaknade till strax efter kl 2 är en annan sak. Vet inte vad det är men har vaknat till på natten/tidigt på morgonen dem senaste.. 4 dagarna? Skitskumt, och även om jag somnat om ganska fort så stör det liksom sömnen :/ 

Annars då? Jo jag tog bilen imorse, plockade upp pappa, fast han fick köra sen ;) bil in till stan och halvsov sen på jobbet från kl 6.30-7.15 ngt sånt. Öppnar idag ja, och stänger. Härligt! ;D Sen har vi dessutom två möten i eftermiddag och ska hinna klippa Cookie på lunchen ;P hoppas jag överlever dagen! Just nu hoppas jag Marie kmr snart. Är lätt akut toanödig.. Hehehe. Jaaa och världens huvudvärk, hoppas alvedonen verkar snart. 

Vad är det liksom med mig och måndagar? Är det att jag inte tar det tillräckligt lugnt på helgen så man hinner vila? 0.o faaaast typ hela påskhelgen har varit lugn.. Så kan ju inte stämma x) men, men.. Har ju frysit i söndags på tävlingen och igår på fotbollen, så kanske är på väg att bli sjuk? Vill verkligen inte bli sjuk nu :O usch. 

Men neee, nu ska jag fixa tavlan inför dagen samt börja knåpa på dagens grupper! 

Agility i nynäs

Har helt glömt bort att skriva om tävlingen! Och well nu ska jag egentligen sova.. Så får bli ett ganska kort inlägg :) (alla vet hur bra jag är på det.. XD men ahh x) hahah) 

Agility-klassen. Malin var startnummer innan mig, vilket jag tror blev för stor störning för han. Är så jävla jobbigt att han måste ha stenkoll på alla -.-' går liksom knappt att värma upp han för han ska bara titta efter alla andra.. Skittråkigt. Vettefan hur jag ska träna på det ;/ Men jaa, han var grymt ofokuserad. Missade att han skulle hoppa hinder typ 3-4 gånger, stannade upp precis innan en tunnel för att kolla efter Malin, Pelle och Tebbs.. Samt lyssnade inte alls på gungan så han flög lite då han hade för hög fart och fick lite framåtvikt.. Gjorde iaf om den =diskade mig själv ;p men då gjorde han den iaf bra och vi hoppade ju ändå slalomet så skulle ju ändå diska oss ;P hahah. Gick av planen med en känsla av att det gått skitdåligt -även om det sen när jag tittade på filmen såg ganska bra ut ändå. Men, men. Taggade om för nästa klass. 

I hopp-klassen så valde Malin att köra small med Oliwer då hon tkt mediumhöjden på hindrena kändes för högt. Var även bra för mig då hon inte körde precis före mig då ;) vet inte om det kanske bidrog till att han hade mer fokus än på banan innan? X) jaaa jag gjorde även olika "startrutiner" i dem olika klasserna, kanske också hade lite med fokusen att göra? 
Iaf, han var mer fokuserad och mer taggad, så förutom en miss på ett hinder, ja samt det faktum att vi hoppade slalomet och därmed diskade oss ;), så var han asduktig! Bra fokus och bra attityd med fin fart :D super! Så jag var nöjd och kunde gå av planen med en bra känsla vilket kändes jättebra :) 

Så ja, mer störningsträning och mer mängdträning I guess x) jaaa och så måste vi fan börja med det där jävla slalomet också x'D och så måste jag bli bättre med min handling för jag väljer inte dem bästa vägarna och ibland har jag noll koll på om det är bättre att va på höger sida än vänster osv. Men ja det lär jag mig väl med mängdträning skulle jag tro ;) seeeeeen så skulle man behöva konditionsträna xD för satan vad jag inte pallar med att springa, ha koll på banan, ha koll på hunden och samtidigt ropa på han och peppa han.. Min röst liksom dör och jag tror jag kanske glömmer andas x'D hahha. 

Blev som vanligt längre än jag tänkt mig, men ahh ;) hahah. Ska sova nu iaf! Inga bilder tyvärr för blev bara filmning idag x) men ja, godnatt :) 

Påsk ledig!

Torsdagen sprang förbi. 
På jobbet var det fullt upp i princip hela dagen. Vi gick en promenad på förmiddagen, var inne ca 11.30 då vi fixade lite saker. Ca 12.30 gick jag och Tesso för att handla saker till dagis samt göra en kopia på dagisnyckeln. Vi promenerade bort till Albas zoo för att köpa baggen-koppel, och råkade köpa lite till våra egna hundar ;) hahah. Jag köpte nytt foder, Standardt. Tkr nämligen han bajsar som satan med Taste of the wild, så får se om detta är bättre x) köpte lite ben, en vattenskål till bilen (att fästa på bilburen) samt en leksak!
Vi var färdiga med allt och tillbaka ca 13.30, varav vi då åt lunch! Hungriga som satan x) hahah. Efter det var det städning av dagis, och sen sista timmen från 15 till 16 så var det väldigt lugnt och bara få hundar kvar. Slutade iaf 16 så duktiga ägare ;) hahah. 

Mötte upp Tebbs i centralen och åkte hem för att hämta hunden som var med syster :p Jag och Tebbs åkte till spånga för att därifrån åka med Ina och träna agility. Vi brukar träna på kista (sbks sthlmsavdelning) men vi valde att träna på solna-sundbybergs bk istället. Perfekt med träning på en plats vi aldrig varit på innan! :D Dessutom var det kurs där när vi kom, så vi fick vänta ca 10 minuter innan dem var klara, och vi passade då på att köra lite lydnadsträning med kursdeltagarna som störning. Perfekt! :) Morf var taggad och jobbade på bra! 


Blev inte jättelång agilityträning för var aslerigt.. Men var en bra träning med bra känsla och härlig fart samt attityd hos hunden min! Han var så taggad att han fuskade på att ligga kvar i sin paus ;p hahah. Blev lite sur på han, men efter det var han lika duktig som vanligt på det x) 



Kmr inte ihåg vad vi gjorde på kvällen. Halvsåg på en film och jag la in bilder från eftermiddagens träning till datorn :) Vi hade nämligen med oss kameran så blev en del bilder ;) 

Fredagen var seg. Vi gjorde inte mkt förutom att promenera med hundarna (Sara var hundvakt till Inna ngr timmar :p) och samtidigt leta efter en chiahuahua som sprungit bort i vällingby/råcksta området. På kvällen sen såg vi på Lets dance och spelade Mario kart 8 samt kort! Kul :) 

Idag, lördag, har även denna varit seg. Uppe sent -klev upp typ 11.15 0.o. Grått och tråkigt ute, så vi började dagen som vi slutade gårdagen ;D Mario kart och kortspel ;) nice nice. 
Tog en promenad på ca 40 minuter med hunden, handlade lite till mamma och pappa och gick hem till dem. Har ätit middag här och just nu bakar Sara drömrulltårta till dem ;) gott gott! 

Vi ska väl gå hem snart, och så ska kvällen spenderas till att se på Gladiatorerna och troligtvis kortspel och även wiispelande skulle jag tro ;) hahah.

Imorrn är det agilitytävling i nynäs med Malin! :D ska bli superkul!! Dock så kan vi inte slalomet än, så det kmr vi hoppa och därmed kmr vi bli diskade x) men kul att köra i tävlingsmiljö! :) tar förhoppningsvis bilen dit också, så bra träning att köra ngnstans dit man inte hittar i så fall också ;) 

Veckouppdatering

Jag har blivit sämre på att blogga :O oftast blir det en eller två gånger på helgen, och sen kmr jag på att jag glömt blogga ngn dag mitt i veckan xD hahah.

Har varit trött typ hela veckan. Kanske för att man hade fullt upp hela helgen och dels intr hade ngn sovmorgon? x) 
Iaf, i måndags skulle jag ha tränat lydnad med Ina, men det var pissväder och båda var vi ganska trötta. Vi hoppade därför träningen och istället blev det serietittande med syster :) vi ser fortfarande på The walking dead. Har ett avsnitt kvar av säsong 4 tror jag det är? ;D 

I tisdags var det tänkt agilityträning med Malin i farsta, men det typ haglade och var allmänt tråkigt väder för agilityträning. Skulle åka hem och vila, men istället fick jag förfrågan av Ina om vi skulle köra lydnad. Så jao, blev ett lydnadspass i spånga där vädret ändå var ganska bra ;D fick dessutom med mig syster som fotade! :D kul! Bra känsla, och vi fokuserade mest på vänster- och högerhalter, stadgan i stå samt störningsträning! Svåraste störningen för Morf var när Sara gick ifrån oss.. ;D hahah. Blev även lite träning på platsliggning med störning samt en del fotgående, och ja jag började så smått om med apporten också x) 




Syster och jag åt middag typ kl 21 ;D hahah. 

Igår, onsdag, så körde vi rulla peng på jobbet :D vår egna version med inte bara godis, utan även lite saker. Kul! :D vann fina saker! :D men lite för lite godis ;O vilket i för sig kanske är lika bra då jag försöker gå ner i vikt... Men ändå xD hahhah. 
Efter jobbet vare spelkväll med syskonen och Ronja<3 så kul! Hoppas vi fortsätter med detta att ha spelkväll en gång i veckan :D 
Idag öppna jag dagis, ska snart ringa RFSU för nya p-piller och lite strul. Orkar inte, men vad fan ska man göra x) ejehe. Hoppas jag inte behöver vänta i telefonkö och att inga kunder kmr medans jag är i telefon!! Dumt ju, dem har telefontid mellan 12- jaa vad det nu var.. 14? Men idag har dem öppet mellan 8-12 x'D hahha. Så får väl se om dem ens svarar.. 
Men ahh, slutar 16 idag :D och vi stänger då så blir endast en promenad. Skönt! Snöar ju -.-' hahah. Sen äre iaf långhelg :D skriver om den sen. Orkar inte nu för måste ringa och sen fixa lista för dagen och planera lite ;) maha. 
GLAD PÅSK på er! :D

RSS 2.0