Lugn dag

Idag har jag tagit det ganska lugnt.
Såg på film och degade hela förmiddagen, och orkade mig inte upp ur sängen förrän vid typ två-halv tre. Då gick jag hem till mamma. Tog det lugnt där och åt middag där också :) Fick sen skjuts av pappa till Brommaplan för att möta Cicci och få nyckel till dagiset. Ska nämligen jobba 7-15 imorrn. Bella är sjuk, så fick förfrågan om jag kunde rycka in. Och jaa, pengar är ju bra ;) Att jobba på dagiset då och då, och endast om man typ känner för det, det gör en stor skillnad :P Fick iaf skjuts hem av pappa sen också :)

Efter jobbet imorrn ska jag hem till Alex och slappa :) Glo på gladiatorerna, nörd som man är ;) och sen blire väl film eller så x)
På lördag ska jag passa Rutger, och så kmr Malin hit och sover :D
På söndag ska jag träffa en tjej med sin franska bulldog, som jag kanske ska bli doggywalker till. Sen kmr Ronja hit för att träna, samt sova hos mig :) En bra helg helt enkelt!

vårberg oh yeah

Skiter nog bestämt i dem där fakta sakerna från listan. Orkar inte ;D haha.
Annars då? Jo jag och syster sov hos brur igår. Var astrevligt! Blev en rundtur i skärholmen centrum för att leta efter clas ohlson eller liknande butik då han skulle köpa en dammsugare :P vi klev typ runt hela byggnaden i jakten, men lyckades sen hitta affären! :) Så en ny dammsugare köptes in av brur.
Blev asgod mat, kött och potatisgratäng med vitlöksbröd! och sen också paj till efterrätt :) Men det absolut bästa var att vi spelade Heroes 3 på datorn i 6 timmar ;D var så jävla roligt! Så nu ska jag prova om det funkar att fixa det till datorn min :) Då vet jag vad jag ska göra ikväll iaf ;D hahha.

6 & 7

Har inte skrivit på ngn dag, så tänkte uppdatera lite om dem senaste dagarna. I lördags var jag ju ute med Anneli, det blev bara vi två, men vi hade trevligt ändå! Vi har det alltid trevligt :) Blev chockerande nog inge hundsnack, utan killsnack faktiskt ;D hahha.

Söndag promenerade jag hem till mamma och pappa med tvätt, och sen hade jag, syster och Alex en liten spel- och filmkväll där. Mysigt!

Idag tog vi det bara lugnt, ja inte Sara, hon skulle ju till skolan ;) hahah. Sen åkte jag och Alex och träffade Nicolina. Var aslänge sen vi träffades, så blev två timmars konstant pratande ;D i like!

dessutom tänkte jag att jag kör två "fakta" på direkten också ;P

Fakta 6; Det här språket vill jag tala flytande -> engelska.
Fakta 7; Fem dåliga vanor -> 1.Jag blir lätt irriterad. 2.Jag har dåligt tålamod. 3.Jag stänger in ganska mycket inom mig själv. 4.Jag är en så jävla stor gottegris. 5.Jag river upp finnar och alla småsår jag får.. ;O

EGObilder

roar mig lite med HÖG musik och tar egobilder medans jag väntar på att Anneli ska höra av sig så jag kan åka :P


utgång

Idag hade jag planerat en lugn kväll hemma hos mamma och pappa med syster och Alex. Tanken var att vi skulle ha spelkväll. Men Alex är sjuk, och syster skulle typ va social med Sara då. Så åt middag hos mamma och pappa sen fick jag sms av Anneli som undrade om jag ville med ut. Så ikväll blir det utgång! :) Var mkt snabbare än jag trodde, så är typ klar nu. Förfestar lite för mig själv här hemma. Är ju inte på långa vägar lika roligt som att förfesta med ngn.. men det får väl duga idag ;D hahah. Ser fram emot kvällen iaf :D maha.
bild från förra utgången. Men kör på likadant hår (med mer utväxt men jaja ;D) och likadan sminkning så ;)

Fakta 5

Jag tänker hoppa över fakta 4; En låt med många minnen. Kanske gör den sen ngn gång om jag orkar tänka. *nerstängd hjärna?*

Istället kör vi Fakta 5: Något jag vill ha.
HUND. KÖRKORT. Pengar. (fick blev tre saker, hahha xP)

Fakta 3

Fakta 3: Fem saker du kanske inte vet om mig

1. Jag blir väldigt lätt sur/ledsen men låtsas ofta inte om det
2. Jag tål inte att andra säger att jag skriker, eftersom jag oftast pratar högt. (det är STOR skillnad)
3. Jag gillar inte halsdukar
4. Jag önskar jag vågade mer saker
5. Jag oroar mig över att personer jag gillar ska tycka jag är jobbig

(hatar att komma på såna här saker så har ett dokument sparat på datorn med massa onödig fakta. Insåg att jag nog måste uppdatera den.. ;D)

lugna puckar

Blev en lugn dag igår. Jag och Tebbs var och handla lite mat och så städade jag. Blev sedan till att hyra film -ja man kan fortfarande hyra film xD- och så var vi hos mamma och pappa och spelade wii också :) Trevlig dag jao.

Idag ska vi till stan en sväng. Typ fönstershoppa lite. Inte riktigt min grej, så vi blir väl kanske inte där så länge :P Utöver det så blir det ttroligtvis en ganska lugn dag.

Är nöjd med att gå upp tidigt. I onsdag gick jag upp 8, igår strax efter 8, och idag halv 9. Känns bra :)

Fakta 2

Fakta 2: Mitt favoritdjur. Hmm.. den är så enkel som det kan bli. HUNDAR<3


Fakta 1

Fakta 1. Min favoritserie:
Ojojoj.. Den är riktigt jävla svår. Har ju alltid sagt att Vänner är en av dem absolut bästa serierna. Det är den absolut! Men min absoluta favorit -som jag har just nu iaf- är the Vampire Diaries! <3

Fakta

Snor en liten sak av syster:

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Mitt favorit djur
Dag 3 - Fem saker du kanske inte vet om mig
Dag 4 - En låt med många minnen
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 7 - Fem dåliga vanor
Dag 8 - Vart jag vill bo
Dag 9 - Mina favorit skor
Dag 10 - En bild på min handstil
Dag 11 - Min bästa vän
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Dag 13 - Så här är jag i skolan
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad
Dag 16 - Min favorit färg
Dag 17 - Bästa resan utomlands
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 - Bästa filmen
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 - Det här drömde jag om inatt
Dag 23 - Så här vill jag leva som gammal
Dag 24 - Vad mina barn ska heta
Dag 25 - Mitt favorit ställe
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 - Min favorit låt
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Min största fobi
Dag 30 - Bild på mig och min bästa vän

Fast istället för dag blabla.. så kör jag nog lite annorlunda. Typ.. Fakta kan vi kalla den ;D hahhaha.

just wave and smile

Bion igår var ganska bra. Var egentligen lite väl för mkt musikal för min smak. Visst, det är ju en musikal, men jag blir nästan uttråkad när dem sjunger en hel scen på typ 4-5 minuter xD hahah. Såå lite för mkt för mig. Men annars var den bra :)
Alex och Tebbs däremot tkt typ den var jättebra. Lite olika smak helt enkelt :P

Gick upp vid 8 igår, och idag även så. Skönt att komma upp tidigt faktiskt :) Får se hur länge det håller ;D haha. Visst ja, Tebbs fixade mitt hår igår också :) Så nu är det fint och vågigt :)

låsa upp överlåset :O

Jag hade rätt om att det tog ca 20 minuter att gå till hunddagiset. Skönt :) Var där idag, och det kändes bra. Dem har det upplagt med två 45 minuters promenader var/person och med max 6-7 hundar att gå med :P hej semester? ;D hahah. Ahh nee så hon ska höra av sig i veckan iaf så får vi se när jag ska provjobba :P hade fattat det som att jag skulle provjobba idag, men idag pratade vi bara. Fick en bild av varandra sådär 8)

Sov hos Alex igår, vi gjorde pannkakor och såg på film. Jao samt spelade lite Skylanders ;D nice! Ska dit idag också, blir kanske liknande upplägg :) Haha. Alex är ju hundvakt åt Pontus, men jobbar ju under dagarna, så jag är snäll och hjälper till lite så Pontus slipper va ensam så länge :P

Imorrn kmr iaf Tebbs hit :D Vi ska på bio imorrn med Alex, Les Miserables eller vad den nu heter :P Ska bli nice. Får se vad vi mer hittar på :)

Sitter hemma ensam hos mamma och pappa.. blev lite chockad när jag var tvungen att låsa upp överlåset ;D är typ alltid ngn här hemma. Men pappa jobbar väl och Sara går i skolan. Men vad mamma gör, det vette fan ;D är med Marie kanske? eller hos mormor? 8) jao, i don´t know x)

ALLA skruvar lösa!

Min dag än så länge:
* Upp tidigt för att ta bort skruven i vänsterfoten. Så nu är fötterna helt klara :D eller okej, dem kan nog behöva lite mer styrka ännu, men snart så! :)
* Åkte till brommaplan för att hämta upp Pontus :) Alex är hundvakt och husse kmr inte hem förrän imorrn. Så sa att eftersom jag ändå inte gör ngt idag så kan jag ha Pontus hos mig :P
* Har glott på O.C. Tkr den serien är så bra!
* Har gjort vårrullar till lunch och diskat undan disken som var i diskhon. Känns som om det alltid står disk där ;O haha.

Jao, Alex slutar 14.20, då kmr han hit och så blir det väl en promenad med honom och Pontus. Tänkte vi ska gå till hunddagiset jag ska till imorrn för att se ungefär hur lång tid det tar att gå dit. Sen får vi väl se vad som sker under kvällen. Mer O.C kanske? :P
Ser fram emot imorrn och att provjobba på dagiset! :)

O.C

Igår var det en ganska lugn dag. Skulle egentligen ha åkt till Ronja och spelat ngt brädspel/rollspel, men i och med min jävla hosta och slemmet i halsen så bestämde jag mig för att hoppa det. Istället tillbringade jag dagen framför datorn och såg på O.C. Kvällen spenderades sedan med middag på pizzerian med Jenny, Alex och Elin, och sedan bio med dem plus SaraX2. Perfekt att ha ngt att göra bara 5 minuter hemifrån ;D

Idag är det en ännu lugnare dag. Har sett på O.C och städat samt diskat lite. Ska nu se ännu mer O.C, och sen ngn gång kmr Nadja och Tonie och hämtar upp mig för att köra hem mig till mor och far. Har tvätt och ska dessutom släpa med mig en hel del av Saras saker som hon lämnat här sen i fredags x)

Köpte bisolovon på apoteket igår. Brukar inte va så mkt för läkemedel (mer än typ alvedon) utan väntar hellre ut en förkylning. Men igår hade jag fått nog av slemmet, och det funkar faktiskt bättre :D Dock är morgnarna värst, för då känns det som om hela halsen består av slem. Inte sådär jätte trevligt direkt x) hahah. Men ahh, nu mer O.C!

Abyzou..! ;O

Orkar inte skriva så mkt.
Har sovit på dagis med Sara och Cicci, såg på skräckfilm, ABYZOU! ;D hehehe.. hahah xD Har även sovit hos Alex en natt :) Förstörde ryggen min genom att bära upp hans nya 55 tums tv för trapporna.. hahah x) Men grymt snygg var den iaf!

Idag var sista dagen på dagis. Fast har sagt att jag kanske kan komma in och jobba för ngn om ngn är sjuk.

Syster och jag har sett på gladiatorerna och nu gjort glass. Eller.. den är inte klar än. Men hoppas den blir bra sen iaf ;P hehe. Nu ska vi se film.
Fyra av mina absoluta favorithundar! Funderar på om man ngn gång kanske ska ha sig en egen boxer ;D fast funderar ju även på om man kanske ngn gång -om jag blir grymt mkt aktivare än jag är nu- ska ha en kelpie ;P haha.
Jao söthundar är dem iaf! :) och jag såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig i facet så klippte bort det xD

samma manus

Bra dag.
Har snöat hela dagen. Tur jag har tjocka strumpor i skorna under promenaderna ;) känner inte att jag blir blöt när jag pulsar i snön då ;D haha (har ju conversen.. xD)

Fick höra en hundägare säga att hennes man hade sagt att han var glad att jag var tillbaka på dagis, eftersom jag har bäst koll på deras hundar när dem hämtar dem. Det gjorde mig vekrligen superglad! :)

Var lite flummig under stängningen idag och lyckades få upp sötKlura på ryggen min ;D insåg efter att vi borde ha tagit bild på det. Vem vet, kanske kmr en sån bild ngn annan dag ;)

Sedan fick jag ett telefonsamtal från en tjej som ringde på uppdrag av WWF.. och hon följde typ samma manus som jag använde mig utav när jag jobbade som telefonkommunikatör för svenska kyrkan ;D.. började småskratta och sa att jag arbetat med ngt liknande och därför var ganska säker på vad hon skulle säga xD Sa dessutom att jag inte är fadder eftersom jag inte har ngn fast inkomst, men att jag om jag får jobb kmr bli det igen :P
Tkt det hela var lite roande ja x)

Imorrn ska jag sova på dagis, och på torsdag ska jag sova hos Alex :) Får väl se om det blir uppdatering under dem dagarna jao x) haha.

Måndag

Blev kvar hos mamma och pappa ganska länge igår. Var social med SaraX2 och Alex :) Vi spelade massa wii :D
Får kolla hur lång tid det tar att gå till hunddagiset en annan dag. Vettefan när dock ;D

Annars då? Jo idag har jag jobbat -en väldigt bra jobbdag- och sedan varit hos Ronja och ätit samt sett på Hamilton 2 med henne och Timmy :) Nice nice! Kom nyligen hem, och just nu sitter jag och hoppas satan på att jag får ngn form av jobb på hunddagiset.. pengarna börjar ta slut ja. Heheh ;O  men men. Det blir som det blir. Får väl pengar från a-kassan snart också hoppas jag :P

Men nee.. nu ska jag kika runt lite på internet, samt fixa lunch till imorrn. Sen blire nog en film som avslut på kvällen ;P Veckan är typ fullspäckad med roligheter.
Imorrn: står ännu tom.
Onsdag: gå runt i liljeholms gallerian med syster och sova på dagis sen ;P
Torsdag: sova hos Alex :)
Fredag: träna med Ronja och sova hos henne :)
Lördag: ska spela ngt brädspel/rollspel med Ronja och Timmy, samt hans kompis :) Sedan vettefan ;D
Söndag: än så länge tom :P

Idag blir en lugn dag.

Jag gillar att gå ut med hunden typ det första man gör på morgonen. Man vaknar till ordentligt och känner sig mycket piggare än om man vaknar upp framför en film på datorn ;P Så jo, nog fan saknar jag att ha hund.

Ska snart möta syster och Nattis (tror jag) i v-by för att handla mat. Har typ absolut ingenting hemma :O kan till och med rabbla upp allt jag har i mitt kylskåp.. : smör, flytande margarin, sylt, tacosås, ost, två cider, måltidsdryck, tomater (typ gamla) och ketchup. Tror det är allt xD och i frysen har jag: potatisbullar, smoothiemix och riven ost. Hahhaha xD förstår ni att det behövs handlas? x) heheh.

Sen ska vi typ hem till mamma och pappa, kanske spela wii. och äta lite tårta om det finns kvar :D *hoppas*
Ikväll blir det nog promenad med Pelle för att kolla ungefär hur lång tid det tar att gå till hunddagiset som jag ska provjobba på den 22a. Jag gissar på ca 20 minuter. Får se om det stämmer.

"Tidigt" i säng sen eftersom jag öppnar imorrn :P En vecka till på hunddagiset. Känns bra :)

I'm trav'ling at the speed of light

Okej, dags för lite update :P Har varit helt slut efter arbetsdagarna denna vecka. Inte konstigt direkt när man inte jobbat på typ.. 5 månader? haha x)
Var en bra vecka arbetsmässigt. Fick sällskap av syster ngr dagar, så slapp gå dubbelpromenad :D skönt!
Igår åkte jag hem till Ronja efter jobbet för att träna. Vi tränade zumba och lite situps och sådär i typ 1,5 timme! Super :D så jävla roligt också! Hade med mig Pelle också, ska passa han hela helgen x) typ aslätt hund att passa.
Var hemma typ 23.40 igår. Duschade och tittade sedan på gladiatorerna på tv4 play medans håret torka x)

Idag har jag och Pelle träffat Anneli med 3 hundar! Hennes fina vita killar, samt en jack russel som hon passar över helgen ;P Diezel -hennes valp- var hur söt som helst! Var dessutom första gången hon åkte i stan med han. Superduktig var han verkligen! :)
Vi hittade en pytteliten rastgård vid medborgarplatsen där vi släppte dem. Fick dock koppla Pelle efter en stund, eftersom han var alldeles för mkt polis emot lilla valpen. Fan Diezel fick knappt röra sig utan att Pelle skällde ut han xD hahah.
Hem till mamma och pappa där jag hjälpt till att flytta brurs saker till hans nya lägenhet! Sara var snäll och va hemma med Pelle under tiden så han slapp va själv :) Inte för att han inte skulle klara det.. men ahh ;D
Blev sedan tacos och tårta eftersom vi firade syster idag istället för imorrn då hon egentligen fyller år :P namnam!
Spelade även wii- mario bros med syskonen och kusinerna. Patrik och Natalie är nere i sthlm över helgen med Marko :P trevligt, trevligt. Även om hjärnan ibland blev snurrig under Patriks oändliga snackande ;D hahah.

Sen två saker till:
1. Grattis till Rebelle som idag fyller 2 år!<3
2. Den 22a ska jag provjobba på vinsta hundcenter! :D

dagishundarna

Orkar typ inte skriva ngt. Jobbar, jobbar och jobbar. Är social med folk och allmänt trött ;D Är typ sjuk igen också. haha x)

Nu; bilder från dagiset från veckan :P


Avslutar med en rolig bild på gruppen jag gått med typ hela veckan.. MONSTER!? :O:D

märks det var länge sen man jobba

Jobbar, jobbar, jobbar. Trivs på dagis, och ibland undrar jag varför jag slutade.. men sen påminns jag om det och då känns det bättre igen ;D Är helt slut efter jobbet. Jao det märks att det var ett bra tag sen man jobbade heltid.
Funderar dock på att försöka lösa min vardag så att jag kan bli dagmatte till två hundar från dagis. Nella och Klura! Dem ska sluta eftersom priset höjts.. igen. Nackdelen är bara att dem bor ganska långt ifrån :/ Men funderar på om man kan lösa det ändå.

Annars då? Jo fötterna hänger på. Även om jag är ganska mkt trött i dem efter jobbdagarna. Dessutom oroar jag mig då jag typ kmr få gå dubbelpromenad ngn dag nu i veckan.. för många hundar på för få personal. Känns jobbigt med tanke på fötterna :/ Men, men.. det blir nog bra hoppas jag x)

Sitter hos mamma och pappa, snart är det mat! Mamma är supersnäll och har tvättat all min tvätt också :D fast klagar över att jag måste komma med den oftare och inte när det är hur mkt som helst.. hmm.. oooops ;D får försöka bli bättre på det.

Ahh och mobilen min strular. Har stängt av sig själv två gånger på två dagar.. bara sådär. Och vill dessutom inte lägga över bilder från mobilen till datan. Det suger! Blir så trött på elektronik ibland.. :)

träna träna träna

En riktigt träningsvecka blev det!
I måndags var jag hemma hos Ronja och var ute och promenerade och sprang.
I torsdags var jag lite rastlös så körde lite träning hemma själv.
I fredags körde jag och Ronja Zumba!
och igår, lördags så var det utgång med massa, massa dans!

Känns bra, och trots träningsvärk är jag taggad till nästa träning med Ronja på onsdag! :D Minst två gånger i veckan gäller!

Deztination

Först lite klagan:
* Min externa håller typ på att lägga av. Jag måste alltså köpa en ny.. för vilka pengar? hmm.
* Min mobil strular varje gång man ska koppla den till datorn för att försöka lägga över bilder från mobilen till datorn. Kul.

Sen har jag också asont i kroppen efter gårkvällen ;P Förfest hos Jenny och sen var det Deztination som gällde! Blev mkt dans, och vi hade grymt roligt! Orkar inte skriva mer -eftersom jag just nu är så jävla fucking irriterad på elektroniksaker som inte vill funka. Så slänger in bilder istället. Hade ju kamerna min med mig också, så har en hel del bilder därifrån iaf ;) bilderna från mobilen får vänta helt enkelt.

Alla var kära i Jennys vita kisse! ;P


Jao ett urval av alla bilder! ;D

Hund, Nacka, Träning, Övernattningssällskap

Idag är det en hektisk men rolig dag för mig :)
Började med att träffa en tjej, Michaela med sin hund Boss. Jao och så hade hon med sig en hund hon passade också, en amstaff på 8 månader. Supersöta hundar, och ja jag blev nog lite kär i Boss! Dessutom var ju hon hur trevlig som helst, och har typ samma sätt att se på hundar som jag har. Hon skulle dock träffa ngr fler som var intresserade av att vara dagmatte till Boss, så får se vad som sker. Hoppas det blir jag :D
Aiira ska börja på dagis på måndag, så får se hur det går och om jag får ha henne ngt mer eller inte. För hennes skulle hoppas jag dagiset passar dem, eftersom hon där inte behöver tänka på om dem får jobb ;D hehe.

Åkte sen till Nacka för att träffa en kompis, Anders. Han bjöd på lunch så det var nice :) Pratade på om lite gott och blandat, och sen skiljdes vi åt eftersom han skulle jobba igen ;P
Åkte från Nacka och hem till Ronja. Hon följde med Timmy till t-banan, men jag bestämde mig för att vänta här. När hon kmr tillbaka ska vi träna! Zumba blir det idag jao ;D ska bli roligt! (btw så har jag lite träningsvärk i mina armar efter min egna lilla träning igår xD hahah)

Ronja ska sen med mig hem, och så blir det väl en tur i v-by också. Syster kmr hem till mig också och ska få hjälp med sitt hår. Jao och jag hoppas kunna se på Gladiatorerna under tiden xD hahha. Båda ska sova hos mig också :)

En bra fredag med andra ord!

bilder från fest den 9 juni 2012

Hittade min kamera häromdagen.. så efter att ha laddat den insåg jag att jag hade bilder från en fest i somras på den ;D Den festen när vi var och spelade fotboll mitt i natten x)
Tänkte slänga in lite roliga bilder från den kvällen, sen ska jag se film x)


oh yeah.

Försökte ringa läkarhuset för att boka tid för att ta bort skruven i andra foten.. men dem öppnar inte förrän på måndag ;O får se när det blir av. Enda positiva är iaf att denna skruv inte gör ont, vilket den andra gjorde. Dock så känns den, och jag vill bara bli av med den så jag kan få blir "klar" med fötterna ;P

Börjar reda känna en svag känsla av rastlöshet i sinnet.. trots att jag ganska nyligen kom tillbaka efter att ha varit i v-by med moster. Det blev dock bara en timmes vistelse. Men ahh, funderar på att sätta på HÖG musik och köra lite träning. Kanske lika bra att göra det innan jag tappar ork och typ lägger mig för att se på film eller så. Man blir ju så jävla seg av sånt x) Ja idag vill jag -trots det supertråkiga vädret- ha en hund att promenera med. Usch vad jag saknar att ha hund ;O

Men, men.. slänger in ngn bild här, sen SKA jag träna, och senare ska jag nog sortera lite bland mina bilder :) kanske lyckas leka lite i ps också.. var så grymt länge sen jag gjorde det :O haha.

flummig cambild ;D min externa har typ börjat strula.. måste köpa ny :O

saknar att ha hund

Idag har jag med hjälp av moster fixat a-kassa kort. Så man får pengar sen ;) Sa dessutom upp mig på det där deltidsjobbet jag fick. Det var inte något för mig helt enkelt.

Tog kontakt med en tjej igår som har en supersöt blandras hund. Dogo argentino och amstaff. Ska träffa henne på fredag och se om man kanske blir dagmatte till den :)
Har dessutom hört av mig till Ninja och frågat om hon fortfarande är i behov av dagmatte till Aiira :) Helst vill jag ha en hund på deltid, eftersom jag saknar det där med sällskap under natten och sista kvällsrundan och sådär. Eller att sova över hos ngn kompis och ha hund med sig. Men får klara mig med daghundar ett tag ;) Fast ahh, från och med måndag ska jag ju jobba på hunddagiset i två veckor. Vikariera för Bella som åker till USA :P Ska bli mysigt att träffa alla söthundar igen! :D

SötAiira! :)

2012 i bilder

för att läsa om året, läs tidigare inlägg ;P haha.

2012 i text

Nu ska jag göra ett sånt där jobbigt långt inlägg om året som varit.

Januari:
Året började bra, med härliga långpromenader i snön tillsammans med syster, alex, jenny och nicolina! Jag åkte till vällingbys brukshundsklubb med Jenny och insåg att det var en grymt fin plats med många långa stigar i skogen som är super för långpromenader!
Jinity lades ner, så under en tid var det strul med att hitta en ny domän att rolla på..
Jobbet började göra mig trött psykiskt, och enda anledningen till att jag stannade var hundarna <3

Februari:
Jag, pappa och syster tog en sväng upp till Curre för att hjälpa till och skotta snö ;P Var grymt kallt och vi var inne mkt och spelade kort x)
Jag började träna för att få vovva att slappna av vid bilåkande igen, eftersom hon blivit rädd för vindrutetorkarna(?). Fick även träna på att det inte var farligt i v-by, eftersom hon stressade upp sig hela vägen från tunnelbanan och tills dess att man klev bort från torget..

Mars:
Var typ överfullt med folk på hunddagiset.. men man fick se det positiva med att få gå med få hundar. Blev utgång, monday bar med bästa Ronja och Jenny! och jag fick hjälp av Ronja med att färga håret mitt hälften blått och hälften grönt! :D
Tebbs kom till sthlm och vi åkte till england, manchester, för att gå på en McFly konsert! Lugnt en av dem bästa sakerna under året!!
Sen var jag på kryssning, monday bar kryssning, vilken var en av dem mest händelserika kryssningar jag varit med om. Blev ovän med Ronja och gick halvt vilse i Helinsfors. Sjuk var den ja!
Träffade en tjej med sin boxer för promenadssällskap, men det blev bara en promenad sen blev det aldrig av igen. Var synd.
Blev en tur till hundöarna, och vi njöt av det härliga vädret, samt att se hundarna (Rebelle, Elliot och Pontus) leka av sig med alla andra hundar ;P

April:
Mer besök på hundöarna, och efter det satte jag en gräns med besöket där eftersom Rebelle trodde att alla hundar man ser fick man gå fram till efter det. Så vi la ner träning på att man inte får gå fram till hundar under promenaden utan tillstånd. Jobbet var fortfarande psykiskt jobbigt, men hundarna -ja samt att man behöver pengar för att leva- fick mig att hålla ut. Träffade dessutom Ronja och blev vän med henne igen. Ja vi pratade typ inte på en månad.
Hade hemmafest hos mig (Nadja) vilken blev grymt lyckad! (förutom att brur tappade bort sina nycklar ;O)
Gick till vårdcentralen för att göra ngt åt mina "slemknölar".
Jag och Alex gick på en studentskiva med nya kompisar vi fick då dem praktiserade på hunddagiset ;P Var grymt roligt, även fast jag såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig med mitt blåa och gröna hår med blond utväxt xD
Jag och Bella började en utbildning, hundhäsloterapeut.
Jag och Alex gick på Rigoletto som hade byggts om så att balkongen var VIP. Synd, för nu kostar dem biljetterna 250 spänn ;O Så var det fest för Alex, en grymt lyckad sådan!

Maj:
Firade Alex med hans familj och släkt, och grillade på kvällen tillsammans med honom och Jenny :) Var öppet hus på hundstallet som vi besökte. Ville ta med flera av hundarna hem ;O
Banditkryssning med Anneli, vilket var roligt med hundsnack, hög musik (inte riktigt min smak dock men endå ;P) samt sociala med en grupp killar ;P
Gröna lund med SaraX2 och Jenny, grymt! och samma dag började jag även träna lydnad med Rebelle :)
Såg The Woman in Black på bio med samma gäng, och vågade efter det inte sova ensam så åkte hem till Alex ;D hahah. Var så inne på lydnaden så träffade Anneli och fick tips och råd på hur vi skulle träna.
Promenerade med Nicolina och hennes kompis Emma vid Judarnskogen. Mysigt!
Elitloppshelgen ägde som vanligt! Övernattade i vaxholm med båten och spenderade massa pengar på dricka och mat och spel på hästarna ;P
Eurovision song contest hemma hos Alex med massa folk, där vi skrek till så fort Loreen fick en tia eller tolva i poäng ;D GRYMT!

Juni:
Ännu en fest hemma hos mig, med fotbollsmatch i regnet mitt i natten ;D Var så sjukt jävla roligt! Fortsatte träna lydnad med hunden, och vi blev sakta men säkert lite, lite bättre :)
Åkte till Karlstad till Tebbs för att fira att hon tog studenten! Blev en massa fotbollstittande vilket faktiskt var nice ;) Ahh och så råkade jag ha sönder min HTC, så köpte en iphone ;D Hade med mig Rebelle och Putte på utbildningen (hundhälsoterapeut), och Bella hade med sig Charlie vilket var supermysigt :) Alla hundarna skötte sig super!
Passade Bagheera i typ en vecka, vilket var supermysigt! Enda nackdelen var att han var rädd för Aston som Alex passade samtidigt typ 2 dagar. Supermysig var han iaf att ha hemma!
Midsommar firades hos Malin i nynäs med massa folk, och det hela slutade med att 7 pers och 5 hundar sov hos henne ;D Lite trångt var det men det var mys :)
Promenerade med syster, Rebelle och Bagheera i vällingby brukshundsklubb skogen! Är extra härligt med hundar man kan ha lösa!
Åkte och så på när Anneli tävlade lydnad med Enzo.

Juli:
Vi hittade en lös hund som vi lämnade in till polisen. En supersöt staffe :) Träffade honom kanske 2-3 veckor senare med sin matte, vilket var lite underhållande ;D Bra att det slutade lyckligt!
Blev medbjuden av brur när han skulle ut och firas med sina jobbkompisar. Var så sjukt roligt med massa tequila shots och dans och skratt :D
Åkte till Grekland i två veckor, medans hunden fick vara hos Bella en vecka och sedan hos Malin en vecka. Tur man har folk som ställer upp som hundvakt :D Var superskönt i Grekland, även om det var minsta byn ever vi hamnade i xD haha. Fick hjälp av syster att plugga typ varje dag till utbildningen.
Efter Grekland spenderade vi sista tiden av semestern uppe i Norrland. Hunden fick då följa med och det var ungefär då jag insåg att hon inte är en stadshund.. Vi tränade massa med bilen, men hade det också mest bara bra.

Augusti:
Det kändes plötsligt tyngre och tyngre med hundens rädslor, och jag gav mig fan på att försöka hålla ut och försöka träna när jag sen skulle va borta från jobbet..
Fest hos Jenny och Anton där jag, syster och Alex kom först, och åkte hem sist! Så lyckad fest! :D
Var social med Malin, som fick asont i magen så vi tog oss en tur till st:Eriks sjukhus ngr timmar.
Gröna lund med jobbet, femkamp.
Flyttade hem till mamma och pappa igen, och opererade första foten, högern. Bort bort med "slemklumpen". Spenderade alltså resten av Augusti framför tvn.

September:
Började kunna gå lite grann, så bestämde mig för att träna bil med hunden. Var ungefär där ngnstans som jag insåg att det inte gick längre. Att jag inte hade orken eller tålamodet till att få henne bättre. Så ja, där bestämde jag mig för att omplacera henne. Vilket var ett av dem svåraste beslut jag tagit, men också ett beslut som jag inte ångrar.
Spenderade mycket av tiden hemma hos mamma och pappa, och fick skjuts så fort jag skulle göra ngt annat typ. Födelsedagen min var bra med sällskap av syster, brur, Jenny och Tebbs :) Spelade en massa kort och hade det allmänt bra!
Hade innan jag bestämde mig för att omplacera hunden anmält mig samt betalat för en lydnadskurs. Så vi började kursen och såg det istället som ett tillfälle för hunden att få göra ngt, samt ett tillfälle för mig att lära mig lite mer. Stackars Rebelle hade det inte så roligt under hösten. Hon gillade iaf lydnaden, så trots bilresan dit var det värt det!

Oktober:
Festade hemma hos Tonie, där brur spelade upp Gangnam style för oss.
Jag och Ronja bestämde oss för att äta ute för att fira oss i efterskott. Blev O´learys i stan och vi fick med oss en massa folk :D Var supertrevligt. Roligast var dock när vi gick ut efter, för trots att det bara blev jag, brur och Malin, så vart det så jävla lyckat! :D Dansade och sjöng till Gangnam style som spelades två gånger under kvällen xD
Och så var det dags för operation av nästa fot, vänstern. Så spenderade en hel del tid framför tvn igen x)
Det beslutades att Rebelle skulle flytta till Sofia i Alingsås med hennes två hundar. Varav ena är Rebelles syster.
Började följa x-factor som den nörd jag är x)
Sa upp mig från jobbet.
Planerade att åka till TSW med Rose, men det blev inte av på grund av min ekonomi :/
Sa dessutom upp medlemskapet i WWF då jag inte skulle ha ngn fast inkomst..
Började leta runt efter daghundar att ha sen i december.. och fick i och med det två hundar -Shania och Kimbo- att passa några timmar några gånger. Fick även kontakt med Ninja och Aiira som jag bokade in som daghund till december.
Träffade Ronja och My och var social.
Åkte till stan med mamma och köpte en grind som jag planerade att ha då jag planerade att ha flera daghundar (har inte haft ngn användning va den ;D).
Fixade en tidig julklapp till pappa med hjälp av Jenny som fixade hans akvarium. Nya fina fiskar samt växter och stenar och sådär. Blev riktigt bra :)
Lyckades få en ligamentskada i handen så hade bandage om den i typ två-tre veckor? ;O
Middag på båtmacken med familjen och Alex, vilket var nice :)

November:
Tjejkväll hos Jenny!
Var råttvakt åt Roses Kossa medans hon var i TSW, vilket självlart gjorde så att både jag och syster blev sugna på att ha råttor igen.. ;P
Passade Shania och Kimbo ngr gånger till, vilket gick bra.
Började julhandla och när november var slut var jag nästan helt klar med julshoppingen ;)
Headhunterz med Ronja, där jag lyckades tappa min iphone :( Har tur som har en så snäll brur, för fick en ny mobil i för tidig julklapp av han!
Träffade en kvinna med sina tre retrievers, och skulle va dagmatte åt dem sen i december. Dock blev det inte av.
Åkte till stuvsta med syster där vi mötte Rose, och syster köpte sig två egna små råttor :) Doris och Disney!
Var social med Anton och roade oss med att åka till bromma blocks, gick dessutom in i djurbutiken som ligger där och avslutade med lunch i vällingby :)
Fick besök samma dag av Malin och Alex, eftersom dem ville säga hejdå till hunden.
Var på bio och såg sista Twilight filmen, den var riktigt bra!
Åkte med mamma och syster och hunden till Askersund. Där mötte vi upp Sofia med sin man Anders och deras två hundar. Gcik hur bra som helst att prata med dem och skriva alla papper och så, men när dem åkte ifrån oss med Rebelle så storböla både jag och syster. Usch vad jobbigt det var.
Vi tillbringade en natt hos släkten i Askersund och åkte dagen efter hemåt. Utan hund.
Följde med syster till skolan och hälsade på lärare man haft :)
Fest hos Malin och dagen efter sing star hos Alex. Nice nice!
Flyttade tillbaka hem till Nadja.
Promenad hem till mormor tillsammans med Jenny och Anton där vi hämtade min cykel.
Hälsade på hunddagiset, och var med på en promenad.
Började passa Aiira under dagarna, vilket gav mig tillfälle till att lära känna en supermysig hund!

December:
Syster och jag gick till rastgården med Aiira :)
Tog bort skruven i högerfoten, så det handlar bara om att fortsätta bygga upp styrkan i den :P
Gick upp till arbetsförmedlingen, och råkade av en slump hamna på en arbetsintervju.
Var snöstorm, vilken jag spenderade tillsammans med moster. Gick en tur upp till vällingby i stormen och tog oss sedan hem till mamma och pappa där vi sov över xD
Fest hos Tonie där alla som var där dansade tillsammans till Gangnam style!
Färgade mitt hår återigen grönt och blått, och fick denna gången även dreads i huvudet ;D var verkligen annorlunda, nice men samtidigt lite småjobbigt xD
Gick utbildning inför jobbet jag hamnade på arbetsintervju för. Gick bra, och efter själva utbildningen kändes allt bra.
Hundmässan! Kunde dock bara vara där en dag i år, eftersom jag på lördagskvällen åkte på monday bar kryssning! Var sjukt roligt, och grymt underhållande att pappa hamnade på samma kryssning xD Gungade satan gjorde det också ;P
Jobbade igen och kände då att nae.. detta är nog inget för mig.
Följde med brur och tittade på en lägenhet i vårberg ;P långt dit, men lägenheten var nice! Han fick den dessutom :D
Hem till Malin för att fira hennes födelsedag med utgång i Nynäs, och dagen efter spenderade vi i stallet med att åka pulka bakom hennes häst ;D superroligt!
Julafton; blev sjuk under dagen vilket var mindre bra. Men förutom det var dagen riktigt bra! Bästa var kortspelandet med alla under kvällen! :)
Farmor, Pa och Amisa kom ner på besök, och jag promenerade lite med söthunden.
Sista dagen på året tränade jag tillsammans med Ronja och sedan spenderade jag eftermiddagen, kvällen och natten med fint folk hemma hos Alex! Bra avslut på ett väldigt händelserikt år.

Nyår 2012

Var fest hos Alex med fint folk! Grymt roligt med spel såsom Uno, Singstar, kortspel och Fia med hut! Dessutom god mat, dans och glatt humör :D
Smällde satan hela kvällen tkt jag, enligt mig synd då jag bara tkr man ska få skjuta vid tolvslaget.. men, men. Var trevligt och roligt hela kvällen, och det kändes som om alla var på superbra humör :)
Jag och syster sov kvar hos Alex, vi kom väl i säng halv 5 eller ngt sånt imorse ;D maha. Så idag har vi hjälpt Alex städa och diska, samt spenderat tid till tv spel :)
Syster och jag drog sen vidare hem till mig, där vi nu kör Men in Black maraton och roar oss med att fixa lite collage bilder på en sida hon hittat :P Bra första dag på 2013! ;)

RSS 2.0