I´m still here

Fullspäckad dag både igår och idag. Hinner inte blogga mer, ska torka håret mitt sen ska jag ut och åka :)

Ärlighet varar längst

Mitt vänstra öga bara rinner ;O är grymt jobbigt. Hoppas det slutar med det snart.

Annars då? Jag hörde av mig till staffekenneln igår, hon gillade att jag var ärlig och sa som det var. Att jag inte helt bestämt mig för ras än. Så planen nu är att jag hälsar på colliekenneln på lördag, sen efter det ska jag bestämma vilken av raserna jag vill ha. och förhoppningsvis så blir det en valp till sommaren oavsett valet :)

Collie

På lördag blir det kennelbesök hos en Collieuppfödare :) Tror jag satsar på en collie, men ska faktiskt inte bestämma mig förrän jag varit där.

slappat

Jag har typ inte gjort ngnting idag! :) Har bara rollat och sett på film, jaa och så gick jag och brur och handla också. Har varit grymt skönt.
Imorrn är det dags att jobba igen. Skönt på ett sätt, men samtidigt hade man gärna varit ledig liiite längre ;P hahah. Har egentligen inget att skriva x)

Till the WORLD ends

Fick besök av Malin med sin syster och hennes kompis :) Vi gjorde inte så mkt, spelade kort bara, men det var roligt! Trevligt att va lite social också :) Nu rollar jag, och det känns bra :D

Dagens låtar: E.T och Till the world ends.
Två mycket bra låtar som går om och om igen här just nu ;) maha.

Blir btw kanske kennelbesök i helgen :)

Jag tror jag tänker för mkt..

Jag försöker hitta rätt i denna djungel av hundar. Att välja rätt ras är så grymt fucking svårt. Samtidigt tror jag att det blir bra oavsett vilken ras jag väljer. Det handlar iaf "bara" om 2 raser. Raser som är så helt olika, och kanske är det det som gör det så svårt att välja?
Hur som helst så blir jag snurrig av allt detta, och jag tror det skapar ett inre kaos jag inte vet hur jag ska klara av 0.o.. hahah låter skumt.

På ena sidan har jag staffe. En ras jag alltid gillat, och som faller mig i smaken därför att dem älskar alla. Jag vill att folk ska gilla min hund. Då folk jag känner, främlingar bryr jag mig väl fan inte om vad dem anser om min hund. Så visst jag känner att jag som person skulle klara av dem människor som är rädda för kamphundar. Som tittar på en staffe och genast dömer den. Det skulle jag klara, men gör min familj det? För jag kmr behöva hjälp med passning, och inte vill jag utsätta min familj för sånt som jag inte vet om dem klarar av. För vad skulle jag göra om vi säger min syster har hand om min hund, och så kmr en lösspingande idiothund fram till dem.. och så smäller det. Jag menar.. även om jag får till min hund så som den ska va. Att den vet att man inte ska slåss.. så betyder det inte att det med hundra procent aldrig kmr hända ngt. Folk kan va dumma i huvudet, och vill jag ha en hund som inte backar vid en utmaning?
Nu säger jag inte att alla staffar är sådana, men tänk om. Visst negativt ska man väl egentligen inte tänka, men vill jag räkna med hjälp från min familj, så tror jag att staffen kanske inte är rätt val..

Andra sidan är collie. En ras vars utseende och följsamhet faller mig väl i smaken. Visst finns det en viss överdriven rädsla inom rasen, och kanske är rasen inte alls lika folkkär som staffen. Men vad värdesätter jag mest? Att min hund älskar ALLA människor, eller med större chans funkar med alla hundar? Nu säger jag självklart inte att bara för att jag väljer collie så kmr den funka med alla.. men ni förstår vad jag menar? Det känns som om collien vore ett bättre val, då till största del för att min familj kmr behöva bli inblandad med hundvaktande och så ibland. Så vore det inte bäst av mig att välja den ras som känns bäst då jag tänker mer översiktligt?

keep ya head up

Idag känner jag mig lite nere. Tror det beror på att vi åker hem imorrn. Visst ibland är det lite småsegt här uppe, men det är samtidigt så skönt att bara va. Att bara ta dagen som den kmr.
Jag vet att jag kmr få det jobbigt igen när jag kmr hem, och well fick jag välja skulle jag va kvar här ett tag till. Men nej, imorrn är det hemfärd, och på tisdag är det dags att jobba igen.

Sen så är jag orolig, och jag vet inte om det finns ngt jag kan göra. Önskar jag kunde ge dig all min styrka, för även om jag behöver min egen styrka, så väljer jag hellre att jag knäcks än du. Kan bara hoppas på att allt blir bra.

NORRLAND

För er som inte vet så kan jag ju kort säga att jag är i norrland :) Är här tills på söndag och njuter av friheten. Alla problem känns alltid så små när man väl kmr hit, och det är så sjukt skönt att bara va.
Idag har vi sysslat med lite allt möjligt. Dels en del ved, det blir det alltid här uppe ;O hatar det, men snäll som man är så ställer man självklart upp och hjälper farmor! Sen så har jag fixat lite kanaler på gården, eftersom i princip hela hennes gård består av stora vattenpölar ;O jaa det och typ gegga 8) hahah. Roade mig också med att prova på farmors indoor walking apparat ;P jag vill seriöst ha en sån! :D bara 4000 kr.. på rea :D.. ehhehe. hahah.
Spelade nyss lite Mario Party med Sara x2. Kom två ;O men det var iaf roligt!

Har inte gjort så mkt mer än det idag. Eller jo! på morgonen så hjälpte jag till och städa också x) dammsög och hade mig :P okej.. det var inte direkt på morgonen, utan snarare på förmiddagen, men ändå xD hahha.
Nej nu ska jag svara på roll, sen ska jag nog roa mig med farmors gå-apparat igen :D

BILDER

Tänker chocka alla med ett 4:e inlägg för dagen :D.. kom nämligen på att jag inte orkade lägga in bilder från söndagens bilfärd med Malin :P Var ju dum och tog inga kort vid kenneln, men tog iaf i bilen xD såå tänkte iaf bjuda på ngr :)



det lilla Monstret

3:e inlägget idag ;O typ kors i taket :D.. hahha. Iaf, Rutger är allmänt småirriterande i koppel. Han ska ständigt jaga efter pinnar, och jag vettefan hur många gånger han fick typ fnatt och typ kuta runt i kopplet fram och tillbaka 0.o.. störd? xD hahha. Aja, han är söt iaf :)
Valde dock att inte ta med han sista gången ner i tvättstugan, och då skällde han.. hahha han kan alltså inte va hemma själv i guess 8)

Håller iaf på och vädrar kläderna nu. Dem blir ju så jävla fucking varma i torktumlaren -.-' men ahh, är snart läggdags x) öppnar ju imorrn igen så :P

Det lilla monstret :) hahha.

vi får väl se.

Jag kan seriöst inte bestämma mig för vilken ras jag vill ha :O ser fördelar och nackdelar med båda raserna.. det är två så olika raser att det känns omöjligt att välja 0.o helt jävla sjukt. Korthårig collie känns lockande eftersom det är en mjuk och följsam ras som jag säkert lär ha lätt för att introducera till nya hundar. Och well jag vill ju egentligen kunna släppa min hund med alla sorters hundar och lita på att den aldrig skulle göra ngt. Staffen däremot.. den har glädjen till människor, den där flummigheten som jag känner igen mig i, men i och med dess bakgrund så finns ju chansen att jag kanske tar mig vatten över huvudet.

Efter ett samtal med moster min så bestämmer jag mig just nu för att besöka colliekenneln, vilket -om vi kan låna mammas och pappas bil- blir helgen den 7-8 maj. Efter det får vi se. Så jaa, valet av ras är ännu obestämt, så att ni få människor som läser min blogg vet ;P hahha. Vet att jag överanalyserar alldeles för mkt angående detta.. men  hur skulle jag kunna låta bli att göra det när det är ngt jag så länge längtat efter 8)

Men nej, nu ska jag ta ut fiskgratängen ur ugnen, sen blir det ner till tvättstugan. Får ta Rutger med mig, för han är ett litet monster 8) hahaha.

Hundvakt :)

Jag hade ju tänkt spendera eftermiddagen åt att packa, men insåg nu att jag måste ha tvättat klart för att göra det ;O och har inte tvätttid förrän vid sju. Hahha aja :)
Passar iaf Rutger idag :P egentligen skulle Bella göra det, men sen fråga hon om jag kunde eftersom hon tkt det kunde va skönt att inte ha hund med sig då hon ska på ngt födelsedagsfirande sen :P Lämnade han en kortis utanför affären eftersom jag skulle in till posten och hämta mina koppel som kmt :P (till jobbet om ngn undrar). Kände nästan panik över den korta stunden, även fast jag nästan såg honom från där jag stod xD hahha.

Väl hemma så gav jag honom grisen att leka med, och den älskade han xD



Ni ser ju hur rund och fin den är där :).. well nu ser den ut såhär:

hahha ;D får bli till att köpa en ny sen ngn gång :) Den har varit väldigt populär, främst av Elliot och Rutger ;P Nu har Rutger iaf fått korvarna att leka med. Tror inte dem är lika lätta att ha sönder x) haha.

Tell me that I've got it wrong. Tell me everything will be okay

Kvällen gick fort, rollspelade och såg ett avsnitt av The Vampire Diaries! <3
Nu ska jag sova och hoppas jag lyckas somna, plus att jag kmr upp imorrn.

mkt bra helg jao!

En väldigt bra helg har det varit!
Fredagen innehöll filmkväll med Alex och Calle, Hercules och Titanic! :)

Lördagen spenderades även den med killarna. Vi tog det lugnt på morgonen och hade det allmänt bra :) Åkte till Bromma blocks där jag köpte nya högtalare, samt ett par shorts i för tidig födelsedagspresent till Alex :) Vidare hem till mig för att dumpa lite saker, sen hem till Alex igen innan vi åkte ut till Värmdö. Träffade massa folk där då Fredrik fixat en liten fest :) Trevligt, trevligt! Var dock tvungen att dra ganska tidigt, så åkte strax efter tio och mötte upp Malin i centralen! Hem till mor och far och sov där.

Söndagen (idag! ;P) har jag spenderat med Malin, och då större delen av dagen i bilen xD Vi åkte ner till Falköping och hälsade på en staffekennel! :D Vi hade det som vanligt roligt, och kan ju säga att bilfärden fram och tillbaka bjöd på en del små händelser ;) Kan iaf säga att en staffe känns rätt, och blir det tillräckligt många valpar så blir jag med valp i sommar! :D

Som sagt, härlig helg! Men nu ska jag snart lägga mig för att orka ta mig upp imorrn x) är grymt trött ;O hahha. Dyker upp ngr bilder imorrn, dock ej på vovvarna då klantiga jag glömde ta kort på dem :O hahah x)

i´m hurt but I´ll be fine

Idag har jag och Putte ätit pannkaka. Sett på film (okej bara jag ;D), samt tagit en promenad runt bagartorpsringen. Man hinner inte så mkt när man slutar 18 ;O

ahh och sen så har jag ringt staffekenneln också, på söndag åker vi dit :D woooho! Ser verkligen fram emot det :)

Ringde colliekenneln igår, men uppfödaren var magsjuk igår, så jag ska ringa henne imorrn och se om besöket på lördag blir av :O annars får vi helt enkelt ta det ngn annan dag. Är inte så långt dit iaf :P Bara typ en timme ;)
Helgen ser iaf väldigt lovande ut, med filmkväll med Alex och Calle imorrn. Det blir nog bra, vi ska se Hercules och Titanic :) samt äta hemmagjord pizza!
Lördagen blir antagligen kennelbesök, eller kanske letande efter nya högtalare till mig x) mina mår ju inte så bra ;D hahah. Sen på kvällen är det fest för Alex och Fredrik! och omg! 0.o undra om det är meningen att man ska ha med sig.. presenter 0.0.. måste fråga Alex det imorrn. ahh och så måste man köpa dricka på lördagen också :O fast jag ska typ inte ha mkt alls, ska ju upp tidigt för söndagens kennelbesök :D maha.

Men nee.. nu ska jag in på Ez, sen får vi se om jag sätter på en till film innan det är läggdags ;P Imorrn.. ja imorrn är det fredag :D

When there was me and you

Jag tror inte du förstår. Eller kanske är det bara så att du tröttnat? Jag vet inte, och det gör det inte direkt lättare. Jag saknar tiden när vi gjorde saker efter jobbet.. när vi spontant valde att idag gör vi ngt! Jag saknar den tiden, och känner hur hjärtat skriker varenda gång jag inser att du nu verkar ha valt bort mig. Att du ständigt träffar din nya kompis, och gör det som jag saknar med denne istället. Jag har absolut inga problem med att vara tre i en vänkrets. Har ofta haft det så, men inte fan tänker jag be dig om att få hänga med. Nej då kan det lika gärna vara.

Ställer upp.

Orkade inte uppdatera igår 8) hade väl inget vettigt att skriva :P ahh inte för att jag brukar skriva vettiga saker ;D hahha.
Iaf, var grymt jobbigt att öppna två dagar i rad :O det sliter mer än man tror. Var iaf väldigt skönt att sluta tre både måndag och tisdag :D maha.
Idag börjar jag tio, men ska faktiskt gå alldeles, alldeles snart. Ska möta upp Bella i centralen och hämta upp Frappe 8) Hon är hundvakt, men ska till läkarn så jag ställer upp och hämtar honom så hon slipper åka fram och tillbaka till dagiset x) men ahh, hinner inte skriva så mkt mer nu :P

Life’s a game but it’s not fair

Har haft lagom fullt upp. Har kikat på film och sen en McFly konsert samtidigt som jag rollat! Kvällen har gått, och nu är det bara den jobbiga biten kvar. Som alltid. Hahah. Hur som helst så ska jag faktiskt snart lägga mig. Hoppas jag kan somna fort då jag är väldigt trött.. Ska bara vänta till halv för att se om jag kan få till ännu ett svar i rollspelet, eller om det helt enkelt får vänta tills imorrn x)

Tur att rollspel finns säger jag bara <3

You're never gonna catch me cry

Jag vänder mig till rollspelandet och lämnar min egna värld ett tag.

I need you to never let me go

Funderar på att helt dissa facebook. Varför? För att det alltid står saker som får mig att tänka negativt.. och inte fan orkar man med det hela tiden :O
Annars då? Jag såg nyss klart Bambi. Är lite trött, men vill inte direkt gå och lägga mig. Ännu en vecka väntar.. en vecka jag inte har några krafter till :O Får väl helt enkelt bita ihop och vänta in helgen som vanligt x) hahah.

Funderar seriöst på att se en till film.. men vet inte om jag borde göra det :O ska egentligen lägga mig om typ en kvart, eftersom jag öppnar imorrn. Kanske kikar runt lite på internet istället.. hmm tror det är bättre.

Home is where the heart is

Jag lever! Har bara haft fullt upp så har fan inte hunnit uppdatera bloggen min :P tänkte lite kort skriva om vad jag gjort.
Fredag: Jobbade. Slutade 15 och mötte upp Malin och Oliwer <3 (glömmer alltid bort om du stavar hans namn med V eller W fastän jag frågat flera gånger xD) Vi tog oss en promenad, käkade glass och hade allmänt trevligt. Väntade på Alex, Calle och Pontus och köpte sen pizza. Spenderade kvällen hemma hos Alex med ölspel (det är så grymt jävla roligt!). Senare drog jag vidare för att träffa mina älskade mostrar i vällingby :) <3
Sov hemma hos Nadja och hade allmänt en väldigt trevlig fredag!

Lördag: Jag och Nadja blev upphämtade av mamma och syster och så åkte vi hem till mormor och fira henne lite lätt då hon fyllde år :) Fikade och var sociala ett litet tag innan vi åkte därifrån. Jag åkte hem till Alex där jag hjälpte honom slänga massa saker. Mötte sen upp syster i vällingby där jag hittade ett par jätte snygga byxor :D Kvällen tillbringades hemma hos Alex med fint folk där vi spelade neger och president samt såg på film :) Lugn och skön kväll.

Söndag: Jag och Alex började dagen med att lyssna på Celine Dion och göra pannkakor :D senare blev det en promenad i solen med Pontus, och efter det åkte jag åter igen till vällingby. Denna gången för att fika med Nadja och kika lite i affärer. Köpte ett par skor från stadium :)
Gick hem till mor och far där jag fick mat i magen, och sen också (snälla som dem är :D) skjuts hem :) Har nyss diskat och städat undan lite saker, och well snart ska jag nog se film och hoppas på att jag blir trött eftersom jag ska lägga mig tidigt ;O öppnar imorrn så x) hahah.

Tillbringade iaf hela helgen i kära Västerort. Fy satan vad jag måste se till att flytta tillbaka dit snart. Västerort i mitt hjärta! <3

Godmorgon.

Känns som om jag knappt sovit ngt inatt. Hade jätte svårt att somna och bara låg och vred på mig ;O men aja, ser iaf fram emot en fullspäckad helg. Hinner inte skriva mer nu ;P
Ha en bra fredag! och helg :)

You bleed just to know you´re alive

Skjut mig ngn? Hatar, hatar, hatar att känna såhär. Men du verkar ju inte fatta. Eller kanske bryr du dig inte? Men jag bryr mig. Så mkt att jag gråtit flera dagar i rad nu. Det är inte roligt, och well jag skiter i att vi snackade om saken i helgen.. det verkar ju som om budskapet inte gick fram. Visst jag fattar att du inte tänker ersätta mig.. men varför gör du då allt du annars brukar göra med mig med din nya vän? Okej visst, nya vänner är alltid roligt, speciellt om man blir så bra vänner.. men återigen.. fattar du inte hur det får mig att känna? När du träffar denna person VARENDA JÄVLA FUCKING dag efter jobbet. och frågar jag om vi ska göra ngt så kan du inte eftersom du ska göra ngt med denne.. det är inte roligt kan jag ju säga.

Skulle på innebandyträning idag.. skyndade mig till tekniska och blir väldigt nöjd när jag inser att jag gott och väl hinner.. men sen inser jag att det tydligen är stopp mellan stockholm central och häggvik.. vilket innebär att jag inte hinner till träningen. Ringer Ronja som säger att dem kanske kan hämta mig i ulriksdal, så tar t-banan till bergshamra och springer satan till bussen. Hinner, men trots detta så hinner dem inte hämta mig, och jag sitter nu hemma och deppar sönder eftersom ensamheten trycker inom mig. Kul liv eller hur? :D..

duktig

Jag har varit värsta duktig idag! Har tvättat, diskat och lagat mat :) Provade på att göra lax och ris, och måste säga att det var helt okej :D Får se vad brur min säger om det ikväll ;D haha.

Annars då? Jo jag ser fram emot en fullspäckad helg och hoppas på det bästa :) Hoppet är väl det sista som överger människan :) Eller? hahah. Nee nu ska jag diska det sista, sen blire film!

We said as long as we would stick together, We'd be alright, We'd be ok

Jag ändrade till svart bakgrund.. men är inte riktigt nöjd. Måste ändra.. Men orkar dock inte ändra ngt nu, för nu ska jag fixa lunchlådan till imorrn, samt fixa lite smått innan jag ska sova.

Kan ju inte påstå att det ser alldeles för ljust ut just nu. Vettefan vad jag ska göra åt saken.. Känns som om saker som tidigare hänt kmr upprepas.. och well kan ju säga att det i så fall kmr krossa mig. Får väl helt enkelt ta en dag i taget och hoppas på det bästa. För vad mer kan jag göra?

I think you got the best of me

Det spelar ingen roll vad du säger. Jag ser förändringen. Känner av den hela tiden. Och well.. jag gillar det inte.

All because of you

Känner mig återigen ensam, och har dessutom en oro som får mig att få ont i magen. Är inte alls taggad för att spela innebandy.. men antar att det är bättre än att sitta hemma och.. deppa.

Tkr inte alls headern ser bra ut, men funderar på om det ser bättre ut om själva bakgrunden där texten är vore svart istället.. så kanske testar det ikväll. Får se hur det blir. Nu ska jag iaf snart ner i tvättstugan och sen vidare till träningen.

ny header

Jag valde att spendera kvällen med ps istället.. well jag kan inte säga att jag är helt nöjd med min nya header. Av ngn anledning känns det liksom inte.. rätt. Lär väl byta ut den under veckan, antagligen till en ny, eller kanske till och med till den gamla ;O vem vet.
Tror btw att jag har fastnat för det där med att lägga in "remsor" med bilder i. Eller vad fan det nu heter xD fotoklipp? hmm kanske. Aja.

Funderade på om jag skulle se ännu ett Glee avsnitt nu, men jag tror fan inte jag orkar. Är trött, så ska nog faktiskt göra mig iordning och sen lägga mig.

Var den förra headern jag hade bättre än den nya? ;O

I can't tell you what it really is. I can only tell you what it feels like

Jag insåg nyss hur osocial jag är. Hur jag verkar stänga mig för alla och hellre sitter hemma och glor på Glee. Visst Glee är roligt att titta på, men jag befinner mig återigen i den där dalen där allt annat hamnar i skymundan. Jag känner mig ensam, men har ingen energi till att ändra på det. Helgerna är bra. Jag gör saker varenda helg, och det är väl det som får mig att inte helt deppa sönder. Inte för att jag deppar.. nej jag typ.. stänger mig för alla, till och med för mig själv, vilket innebär att jag knappt har koll på hur detta får mig att må. Som om jag inte förstår varför jag känner mig ensam. Men är det så konstigt om man känner sig ensam när man så gott som varje vardag sitter vid datan och glor på serier?
Okej visst. Jag gör ju saker med folk ibland. Men faktum kvarstår att större delen av vardagskvällarna spenderas framför datan där jag glor på serier. Är det för att jag blir så besatt av serier att jag inte känner för ngt annat? Eller är det helt enkelt så att det är lättast att bara ta sig hem och vänta ut tiden tills man ska sova, leva igenom dagen och fortsätta på det viset tills det återigen är helg?..

Tankar rör sig som vanligt i mitt huvud, och well jag kände ett behov av att skriva av mig lite. Önskar bara att jag kunde hitta balansen, för det verkar som om jag kastar mig fram och tillbaka så att det antagligen är för mycket ensamhet, eller för lite ensamhet. Låter kanske stört, men jaa.

Höjden av lathet?

Jag och brur är lata. Vi orkar inte laga mat så vi kör på pizza :) Men att behöva gå ut och handla den är ju jobbigt.. då måste man ju gå ut :O.. så vi kör på att beställa pizza som levereras till dörren xD lata? Japp ;)

Praktikanthelg

Insåg nyss att hela helgen kmr spenderas med praktikanter vi haft på jobbet xD lite roande faktiskt. Annars då? Jag tror det är ngt fel på mig.. hahah. 
Vi har typ spelat tp hela kvällen :) var kul i början, men sen blev jag så grymt jävla trött :O vettefan hur det gick till, men aja x) ehhehe.

Verkar va sängdags snart, eller ahh.. Alex håller på och fixar sängkläder till alla ;P har blivit så dålig på att skriva längre texter känner jag, men kanske är bra, eftersom ingen orkar läsa långa texter xD hahahaa. 
Nej nu äre dags att avsluta här :) ALla typ läser vad jag skriver, eller mobbar mig för att jag bara skriver med pekfingrarna ;O hehehe x)

FREDAG :D

Hade en rolig kväll igår, och well angående allt negativt.. så tror jag att det kmr lösa sig :) Var väl återigen jag som överreagerade ;O är så onödigt att jag gör det, men aja. Ser iaf fram emot en fullspäckad helg, samt finner det roande att jag imorse till och med var uppe tidigare än jag brukar gå upp ;) haha x)

Aja, ska äta upp mackan min, sen ska jag packa lite kläder :P sover hos Alex hela helgen så :) får väl se om det blir uppdatering under helgen ;P kram på dem som läser min blogg :)

RSS 2.0