Home is where the heart is

Jag lever! Har bara haft fullt upp så har fan inte hunnit uppdatera bloggen min :P tänkte lite kort skriva om vad jag gjort.
Fredag: Jobbade. Slutade 15 och mötte upp Malin och Oliwer <3 (glömmer alltid bort om du stavar hans namn med V eller W fastän jag frågat flera gånger xD) Vi tog oss en promenad, käkade glass och hade allmänt trevligt. Väntade på Alex, Calle och Pontus och köpte sen pizza. Spenderade kvällen hemma hos Alex med ölspel (det är så grymt jävla roligt!). Senare drog jag vidare för att träffa mina älskade mostrar i vällingby :) <3
Sov hemma hos Nadja och hade allmänt en väldigt trevlig fredag!

Lördag: Jag och Nadja blev upphämtade av mamma och syster och så åkte vi hem till mormor och fira henne lite lätt då hon fyllde år :) Fikade och var sociala ett litet tag innan vi åkte därifrån. Jag åkte hem till Alex där jag hjälpte honom slänga massa saker. Mötte sen upp syster i vällingby där jag hittade ett par jätte snygga byxor :D Kvällen tillbringades hemma hos Alex med fint folk där vi spelade neger och president samt såg på film :) Lugn och skön kväll.

Söndag: Jag och Alex började dagen med att lyssna på Celine Dion och göra pannkakor :D senare blev det en promenad i solen med Pontus, och efter det åkte jag åter igen till vällingby. Denna gången för att fika med Nadja och kika lite i affärer. Köpte ett par skor från stadium :)
Gick hem till mor och far där jag fick mat i magen, och sen också (snälla som dem är :D) skjuts hem :) Har nyss diskat och städat undan lite saker, och well snart ska jag nog se film och hoppas på att jag blir trött eftersom jag ska lägga mig tidigt ;O öppnar imorrn så x) hahah.

Tillbringade iaf hela helgen i kära Västerort. Fy satan vad jag måste se till att flytta tillbaka dit snart. Västerort i mitt hjärta! <3

Kommentarer
Postat av: catja

Fina bilder...Kram, kram <3

2011-04-10 @ 19:54:08
URL: http://catjasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

<3 du kan ta bort parantesen för du stavade rätt ;)

2011-04-10 @ 20:59:01
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/
Postat av: Jessica

fin bild på dej och malin!!!

2011-04-10 @ 21:41:11
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/
Postat av: Jessica

fin bild på dej och malin!!!

2011-04-10 @ 21:41:11
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/
Postat av: Theojennifer

Great site

2011-05-15 @ 10:00:01
URL: http://theojennifer.blogll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0