feel good

Blev ingen kurs idag. Vädret sög, så det kändes inte så lockande att stå ute i en timme då man inte såg så mkt ;D blåste satan också. Sen blev den ju inställd också, så jao hade varit svårt att gå på den då ;D haha. Får anmäla mig till en liknande dropin kurs ngn annan helg :P

Idag har jag och syster ägnat oss till att gå runt lite i vällingby. Senare fick vi också sällskap av Alex som tog en tur hem till mig och lämnade Pontus med Rebelle :P Sedan gick vi runt i byn lite till och slösade lite pengar ;P blev också en runda till ÖB, så nu har jag köpt mig en mixer :) köpte dessutom en tjocktröja, ett skärp samt lite mat.

Nu ska vi hem till Alex och senare vidare hem till Bella :P Ser fram emot kvällen jao! och ni får klara er utan bild ;P

helgens planer

Ännu en vecka har gått, och det är återigen fredag! Nice.
Har gjort massa denna vecka, samtidigt som jag typ inte gjort ngt. Nu i helgen blir det fullt upp, och ändå har jag avbokat typ 2 saker jag annars också skulle gjort.
Ikväll blire en ganska lugn kväll. Känner att det behövs efter denna vecka. Sitter hos mor och far, och ser fram emot att spela mario party med brur och syster senare :)

Imorrn ska jag och syster på en dropin kurs med vovva. Vi kmr träna typ kontakt och lite grundläggande sånt där :P Senare på eftermiddagen/kvällen så ska jag hem till Bella och fira henne då hon fyller år på söndag! :) Hon bor långt åt helvete så det blir spännande att ta sig dit och sen också hem därifrån XP hahah.

På söndag blir det dock nog ganska lugnt. Det kan ju också behövas :P

hinner inte allt jag vill

Känns som om jag inte hinner med ngt. Samtidigt som jag tkr att jag gör för mkt. Idag har jag jobbat, ja jobbet tar ju typ hela dagen..
sen har jag glott på OC samt tränat med Nadja :) duktiga vi! Nu kör vi!

Annars då? Jo jag finner det roande att ngt företag har ringt mig typ 6-7 gånger och frågat om jag kan svara på ngr frågor då dem gör en undersökning. Jag kan aldrig, men säger att det är okej att dem ringer ngn annan gång. Vilket är ganska roande då jag föreställer mig hur folk på företaget börjar slå vad om vem som slutligen lyckas få svaren från mig ;D "den där tjejen som aldrig kan".. hahah ;D

lång dag

Idag följde syster med mig till jobbet! :) mysigt! Vi öppnade, så var på dagis strax innan 7. Fick senare veta att Bella var sjuk, och då ingen annan kunde stänga med chefen min så slutade det med att jag och syster stannade kvar och stängde. Dessutom hade vi ett hundmöte efter, så idag har jag varit på jobbet från kl 7 till typ 18.35 ;P lång dag jao ;P

Annars då? Joda hunden min får en guldstjärna idag! Hon har skött sig hur bra som helst hela dagen! :D Först till jobbet, då hon och Elliot fick springa lösa i skogen. Var inga problem alls, även om hon till en början blev distraherad av ngt i buskarna. Vettefan vad hon såg x) På promenaden sen gick hon väldigt bra, så i slutet av promenaden släppte jag henne så hon fick gå lös bredvid oss. Funka asbra! Var mer mina andra bushundar som hade svårt då ;P hahah.
Stängningen var inga problem, typ som vanligt, och på vägen hem var hon duktig även då vi blev upphämtade med bil. Hon satt kvar där jag satt henne och jag tkt faktiskt att hon kändes lite lugnare än vad hon annars brukar göra. Det gillas! kommunalt inga problem, hon är ju oftast väldigt duktig på att åka både buss och tunnelbana :) och så gick vi från tunnelbanan till mamma och pappa, och då var hon hur duktig som helst och vi alla tre var på grymt bra humör! :) så trots lång dag så är jag hur glad som helst.

Dessutom ska jag snart få skjuts hem av brur, så jag kan städa iaf lite, sen ska vi köpa godis och sedan åker vi tillbaka till mor och far och ska spela vårt nya wii spel! Mario Party 9! :D blir en spelkväll, det gillas mkt! Speciellt att va social med brur min som jag knappt ser längre ;O jao och syster såklart! men henne ser jag ganska ofta ;)

Jao, veckan börjar grymt bra! :D

hundöarna

Helgen har spenderats på hundöarna! Igår med syster, Alex och Pontus som sällskap (jag hade Rebelle och Elliot dåra ;P), och idag hade vi även sällskap av Alexs syster med två hundar :P
Hundar överallt! Hur mysigt som helst, och så beundransvärt att man kan släppa hundarna och att alla typ går ihop! Så ska det va jao :)
Tycker Rebelle skötte sig bra båda dagarna, även om hon var lite ofokuserad när vi anlände dit idag. Fick tvinga till mig kontakt, men fick den till slut så släppte henne då x) Inkallningen var dock bättre idag än igår, så det var ju ett plus iaf :P har haft det grymt härligt båda dagarna, sånt gillas!




















kort uppdatering

Jag och syster ska gå och handla mat nu x) kika in i bokhandeln ska vi göra också :P sen blir det till att åka till brommaplan för att möta Alex och Pontus, och vidare till hundöarna! :D ser fram emot att se hundarna sträcka ut och hoppas det är en del andra hundar där också! :)

oooops klockan sprang.

Har haft en trevlig kväll, och nu ligger det två söta hundar och tar upp plats i min säng ;D<3 dags att sova, för imorrn öppnar jag. Jippe, upp och hoppa om lite mindre än 6 timmar :) wiiihooo! hahah xP

finns inte så mkt att säga

Jag hatar att jag är så dålig på att uppdatera bloggen min ;O
Hur som helst, har haft en ganska bra dag. Promenerade till grimstafältet där jag stämt möte med Natalie och hennes boxer :) Tkr det gick väldigt bra, och well vi ska troligtvis ses i helgen igen :)

Ska till jobbet imorrn, känns lite skumt. Känns som om jag varit därifrån i typ flera veckor. Hahha. Men, men, det blir nog bra :P Nu ska jag fixa håret mitt, fluffa det lite, sen äre sängen :P

nattmänniska

Var länge sen jag var en nattmänniska framför datan. Det blir lätt så att man inte är det när man jobbar, eller när man är upptagen med annat under helgerna :P Men det är faktiskt ganska nice. Att hålla sig sysselsatt samtidigt som man inte gör så mkt alls :P
Min stackars har tråkigt, men hon får stå ut med det idag x) Imorrn ska vi träffa en boxer och promenera :) Blir till att träna på att hon ska ha fokus på mig, så blir godis och klicker där! Kmr nog inte va alltför stora problem :) ser iaf fram emot det.

Annars då. Jo jag sitter och drömmer om att få ha massvis med såna här dagar. Vore grymt skönt jao.

Bilder från Monday Bar kryssningen


Mitt gröna hår lös fan i ljuset! 8D



En liten utflykt i Helsingfors blev det också. Vi klev av, promenerade till en pizzeria, åt och skulle sen promenera hem. Men det hela slutade med att vi gått långt åt helvete. Vi började vid röda bilen (där låg båten), och gick på kartan snett uppåt och in i staden där vi hittade pizzerian. Sedan trodde vi att vi gick rätt, men när vi gick in för att fråga vart vi skulle så befann vi oss vid det gula krysset... ;D helt sjukt! Vi tog taxi tillbaka ;) hahha.





Hade lysande färg som ögonskugga :D syns dock knappt på ena ögat ;O


Ibland är det helt rätt!

Var ganska nyligen ute med hunden min, och jävlar vad duktig hon var! För det första ska jag säga att hon var hur duktig som helst igår när jag kom hem vid typ 3 på natten och tog ut henne en sväng. Orkade inte ta med kopplet och hon gick hur bra som helst! :)

Ahh och så idag då när vi gick så blev det egentligen lite för mkt på samma gång. Jag pratade med Malin i telefon, hade vovva lös, hade en man med en hund i koppel kanske 7-8 meter bakom, och så skulle Rebelle självklart sätta sig och skita då ;D hahahha. Hon lyssnade iaf riktigt bra, och fick sen hälsa på hunden eftersom mannen absolut skulle gå förbi oss. Sen var Rebelle så rolig för hon ville liksom springa med mannen och hunden (hade henne fortfarande lös), men vände och kom tillbaka direkt när jag ropa. Sen vände hon för att skynda efter mannen och hunden igen, men vände och kom tillbaka direkt när jag ropa xD jao och så fortsatte det ngr gånger, fortfarande medans jag pratade med Malin i telefon xD sen satte jag henne ner och stod still kanske en 30 sekunder innan vi fortsatte ;P då gick det iaf bättre ;D hahha, men hon var iaf hur duktig som helst som lyssnade :)

Tränade lite med henne också! Måste träna mer på Nära kommandot. Hon fuskar lite på det ;P jao plus att jag fortfarande måste upprepa kommandot kanske var 10 sekund för att hon ska förstå att vi fortfarande håller på med just den övningen 8) haha.
Ahh och så började jag lära in ett nytt kommando, Vänd. Då är det meningen att hon liksom ska vända rumpan till mig, vilket jag ska lära henne för att underlätta vid torkning av baktassar ;) jao samt ev vid kloklippning av baktassarna :P behöver inte klippa dem så ofta för hon sliter dem ganska bra själv.

Ibland känns det som att collien kanske inte är en alltför bra matchning till mig som person, jag blir irriterad vid rädslor (jao sen säger jag självklart inte att alla collies är lika mesiga som min lilla skit ;P) och även om jag vet att det finns anledning till hennes rädslor så kan jag inte rå för att ibland känna att jag hellre skulle haft en mer tuffare hund. Samtidigt vet jag att om jag haft en tuffare hund skulle jag säkert haft andra problem att tampas med ;P jao ingen ras eller individ är väl perfekt :P Precis som vi människor. Men ibland, ibland känns valet av ras så fantastiskt underbart rätt! Och det är då jag får ny energi till att vid hennes mesigheter bara knuffa bort irritationen. För även om hon ibland gör mig galen -jag har insett att jag inte har så mkt tålamod som jag förr trott-, så är hon alldeles underbar! <3

en kniv i ryggen

Var en kryssning som innehöll lite allt möjligt. Vet inte riktigt hur mer jag kan sammanfatta det hela.

Torsdagen var inte så rolig. Det är sjukt när personer man tror sig känna, plötsligt visar hur fel man haft om dem. Jobbigt läge, men hey jag tänker inte hänga upp mig på det. Jag fnyser åt det och vänder det ryggen, för jag vill inte slösa energi till att vara vän med folk man tydligen inte kan lita på. Så är det bara.

Annars då? Jo fredagen var mkt bättre. Umgicks med fint folk och dansade en hel del vilket kanske var precis vad jag behövde. Jao det och alkohol var i detta fall väldigt bra. Kmr kanske bilder så småningom, men då jag just nu befinner mig hos mamma och pappa så får detta inlägg bli utan :P

Ska snart bege mig hem till mig med SaraX2 och hunden min. Vovva får va själv lite ikväll, för ikväll blir det bio. Vi ska se John Carter, hoppas den är bra :P Annars så började jag se på OC idag. Satan vad jag gillar den serien! :) ahh och så har jag fått hem min soft kitty t-shirt! :D Så jävla söt!<3

how ya doin

Mycket bra dag och kväll! (btw andra inlägget för ikväll ;P duktiga jag ;P hahah)
Kurs på dagen med Bella, I like :) Mötte sen upp Ronja för att åka hem till mig där syster och Rebelle väntade :D Shit vad jag hade saknat min lilla skit :D hahha ;P Senare på kvällen kom Alex och Pontus hit också! Massa folk :)
Ronja och Sara fixa sina hår (fan jag glömde ta kort på systers ROSA hår! :O). Ronjas blev lite småfail, men hoppas hon får till det :) Alex lagade maten och jag skrev av alla mina anteckningar från kursen till datan. Duktigt av mig! Fick dessutom en väldigt för tidig födelsedagspresent från Ronja, en bok om Rehabilitering för hundar! :) Taaaack! Vi tittade halvt på sinbad, och sen så blev det en kortis med hundarna samtidigt som Ronja och Sara rörde sig hemåt. Alex sover här inatt, vi ska spendera lite tid nu åt att leta reda på ngn bra mixer till mig ;P så jag kan göra delicious smoothies :D haha ;P

Imorrn är det jobb på dagis som gäller. Sen blir det typ filmkväll hos Alex med samma gäng som idag :) Sounds great! Och ja, jag älskar att va social :D

Manchester, England

Jao England ägde. Mysigt litet land ;P maha. Nee, men jag hade svårt för att fatta att jag verkligen befann mig i England, så varje gång någon prata med mig så tog det ngr sekunder innan jag fatta vad dem sa, innan jag insåg att dem pratade engelska med mig xD hahaha.

Vi gjorde egentligen inte så mkt. Tog det mest lugnt, vilket på ett sätt var skönt, samtidigt som jag kanske hellre hade velat gå ut eller åkt och shoppat :P Men, men.. kanske lika bra detta eftersom man spara lite pengar ;) hahah.
Konserten ägde iaf! Så jävla nice att se McFly live! :D Bra platser tkr jag att vi hade också :) I like.

Blev lång väntan på flygplatsen igår, men det gjorde inte så mkt. Jag är van att åka bil/buss i ett x antal timmar hem till farmor, så jag tog det hela med ro ;P Tebbs hade nog svårare för väntan än vad jag hade 8) hahah. Köpte bok sen också, The Hunger Games. Grymt bra bok! Ska se den på bio med Alex sen! :)




I´m Hooooome

Hemma från England. Har haft det asbra :) Tiden sprang typ förbi, samtidigt som det känns som om man varit borta längre än bara en helg ;P men, men.. pallar inte skriva mer just nu. Är sängdags då man ska upp tidigt imorrn x) Ska följa Tebbs till centralen (hon åker hem imorrn ;O) och sen äre kurs med Bella :) Ser fram emot ännu en fullspäckad vecka! Mer uppdatering kmr imorrn, i guess ;P maha.

Mcfly på lördag! :D

Tebbs är i sthlm :D vi har slappat hela kvällen. Och btw.. i helgen är det Mcfly!!!! :D:D:D på fredag åker jag och Tebbs till Manchester och på lördag är det konsert! Längtar satan :D:D:D
Orkar inte skriva mer nu. Vi ska typ sova nu. Jobb imorrn jao x) fast det är typ som en fredag imorrn så det blir nog bra ;P maha.

Tisdagen som blev en söndag

Hemma idag. Trodde det var söndag imorse och när jag insåg att det var tisdag och jag dessutom hade ont i magen så pallade jag helt enkelt inte. Så värt förlusten av dem pengarna ;P
Har än så länge inte gjort så mkt. Alex kom hit med Pontus och vi bestämde oss för att göra pannkakor. Dem blev grymt goda! :)

Vi ska väl snart ut med hundarna en sväng. Bra med två hundar för då springer dem mer ;P hahha. Får se om man tar ngr bilder då också. Min mobil tar ju inte så bra bilder 8) hahha. Åhh och så har jag kanske fixat ngn att promenera med :D En tjej som bor i hässelby som har en 11 månaders gammal boxerhane. Ser fram emot att träffa dem :)

Annars då? joda det är bra. I helgen umgicks jag med Jenny och Ronja!<3 Vi shoppade lite i lördags, och gick ut! Dansade satan och hade en Grym kväll! Var Monday Bar black weekend om ngn har koll på vad det är ;P hahah. På söndagen kom dem två och syster min hem till mig, Ronja blonderade mitt hår och sedan färgade vi det :D Blev GRYMT ;D hälften blått och hälften grönt ;) maha.


Imorrn kmr Tebbs hit!!! :D så snart kan jag skriva ut den största anledningen till varför jag gått och längtat till Mars! Kan ju säga att helgen som kmr med all säkerhet kmr äga! :D

kmr inte på ngn rubrik.

Var ngr dagar sen jag skrev. Har typ haft fullt upp.
I onsdags sov jag och Sara på dagis xD Var faktiskt roligt att stanna kvar på dagiset, ta en tur till pris extra och sen typ glo på film på hennes iphone xD Vi sov kanske inte alltför bra i sofforna.. men helt okej ändå x) hahha.
Öppnade ju dagis på torsdagen, och var riktigt skönt att gå upp typ halv 7 istället för halv 6 :D hahah. Torsdagskvällen spenderades hemma hos Alex där vi skulle ha lite Alien maraton ;P Såg ettan och typ halva tvåan innan vi insåg att det nog var dags att sova (ja iaf för oss som skulle jobba dagen efter ;P).

Fredagen började sådär med typ alltför mkt folk på dagis. Irritationen växte men efter en promenad i solen med 6 hundar som skötte sig näst intill perfekt så mådde man mkt bättre x) Kvällen spenderades sedan hemma hos Alex med Jessica, Malin, Alex (såklart xD) och syster min :) Samt tre hundar (Rebelle, Pontus och Oliwer ;P). Vi sjöng singstar, dansade till ngt sånt där dansspel (grymt svårt men kul! xD), samt spelade ngt konstigt spel som var oerhört underhållande ;D Sen hade jag och syster lyxen att få skjuts hem, då pappa kom och hämtade oss :) Skönt!

Idag har jag än så länge inte gjort ngt. Har sett på the big bang theory :P Ska diska snart, och sen blire väl till att gå över med hunden till mor och far. Ska till kista och shoppa med Ronja och Jenny (vettefan hur mkt pengar jag kan lägga ut på det men ahh det blir nog bra xD), och ikväll blire utgång :)

RSS 2.0