Fullt upp

Har fortfarande ont i min hand :( lär säkert dröja länge innan den är hel igen :/

Annars då? Joda det är väl bra :p fullbokat schema den kommande tiden typ x) bara denna vecka -dem dagar som är kvar- ska jag träffa Alex, julhandla med syster, på tjejkväll hos jenny, träffa rose då hon lämnar sin lilla kossa (råtta) här, samt hjälpa till på apoteket och räkna varor x) fullt upp ;)


Djurstugan?

Var hos veterinären, allt såg bra ut :) det är iaf skönt med Rebelle, hon är väldigt lätt att ta med till veterinären och står helt still när dem undersöker henne. Förvisso med svansen mellan benen, men man får va glad för det man får :p

Elliot är här också, Sara är hundvakt åt han tills måndag. Söthunden <3
Dessutom ska jag från och med lördag passa en av Roses råttor i typ en vecka :p massa djurvaktande ;)


Morgonpromenad

Blev inte exakt så lång promenad som jag hade hoppats på, men började känna lite i foten så 45 min fick duga. Är iaf det längsta jag gått i sträck på typ.. 10 veckor? XD
Att promenera med min hund en tidig morgon eller sen kväll när det inte är så mkt folk och rörelse ute är ett tydligt bevis på att stadslivet inte är ngt för henne. Så stor skillnad om man jämför med en promenad på dagen då det är liv och rörelse. Perfekt morgonpromenad.

Nu sitter jag med frukost framför en film, wrath of the titans och ser genom fönstret hur solen går upp x)


Sovit ngt alls?

Känns som om jag spenderat natten åt att vrida och vända på mig konstant. Tankar har snurrat och jag har väl mest typ halvsovit. Jobbigt, för man känner sig inte alls utvilad. Funderar på att gå upp och försöka mig på en liten "längre" promenad med hunden. Hon är som bäst när det inte rör sig så mkt folk ute (läs tidiga morgnar eller sena kvällar).
Känner mig dock inte helt hundra, men beror nog på den konstiga sömnen inatt. Nee men lika bra gå upp.


Lite tankar

Var ju hundvakt åt Shania och Kimbo i typ två timmar idag. Jag och syster såg på Välkommen åter och hundarna sov. Tkr dem är så mysiga, så har bestämt mig för att ta dem på onsdagar och andra strödagar :) Är ju bra också att hinna lära känna dem lite mer innan man blandar ihop dem med andra hundar.

Tog ut hunden utan koppel imorse innan dem kom, och trots att vi mötte en hund precis utanför porten, samt såg vår granne med hennes hund som är Rebelles kompis, så lyssnade hon hur bra som helst :) löslydnaden den har vi absolut inga problem med iaf!


Sötnosar

Lugn dag. Jag och Sara tog oss en liten sväng uppe i v-by innan vi mötte upp Marianne med hennes shar pei Nemo! Supersöt hund, och matte var trevlig och lätt att prata med. Blir troligtvis så att jag kmr passa honom :)

Dessutom hörde Anna av sig idag (Kimbos och Shanias ägare) så jag ska ha dem ca 2 timmar imorrn :) sötnosarna! Måste dock prata med henne om att jag ev inte kan ha dem på onsdagar.. För kanske blir det för många på onsdagar om jag ska ha Aiira, Nemo och om nu retrieverna som jag ska träffa är bra. Så där blir det ett litet frågetecken.. Men men.. Vi får väl se hur det blir x)


slapparmåndag står på schemat

Idag ska bli en riktigt slappardag. Jag ska inte göra ngnting förutom att se på film och bara ta det lugnt. Eller ja nästan.. Måste ju ut med hunden och senare idag ska jag och Sara träffa en kvinna med sin shar pei. Kanske en framtida daghund? Jao det får vi se x)

Bilder till förra inlägget

Jävla arselappsak. Skulle ju lägga in fler bilder till förra inlägget.. Men skiten tkt tydligen att det räckte med en bild. Så ja, här kmr fler bilder:


Sammanfattning av helgen

Är så jävla trött på att ha bandage nu. Bara så ni vet liksom.

Annars då? Joda har haft en bra helg i sällskap av familjen, alex och så bella :) i fredags hoppade jag att se x-factor och var sociala och spelade kort istället med SaraX2, brur och Alex. Var nice! Och är ju bra när man kan spela in programmen man vill se ;)

Lördagen innehöll inte så mkt under dagen. Men på kvällen blev det middag ute på restaurangen vid båtmacken. Hur mysigt som helst! Sen hem för att spela lite mer kort innan läggdags x)

Idag har jag varit hundvakt till två hundar, Shania och Kimbo. Så totalt hade vi fyra hundar i och med Rebelle och Putte också ;D det gick iaf bra, även om Kimbo höll på att ge en hjärtattacker när han skällde till då han hörde ngt xD hahaha. Sötnosar var dem iaf, så kmr säkert passa dem igen :) Ahh och så kom Bella hit också och vi spenderade nästan 4 timmar till planering för framtiden x)

Ikväll ska jag och syster äntligen se x-factor iaf ;)


Sådan matte, sådan hund

F*ttsaker som raderar texten man skrivit. Bra saker absolut.

Men iaf.. Hunden verkar följa i mina fotspår då hon igår lyckades skada trampdynan vid sporren. Så idag inhandlade vi tratt och ngt spraymedel. Räknade med att tratten skulle vara läskig enligt henne, så vi kör med sprayen som smakar beskt om hon slickar på såret. Verkar funka bra iaf x)

Nu har vi besök av Putte också, eller Otto som han egentligen heter :) sötlabbe!
Vi ska ut och äta sen allihopa, så hundarna har iaf sällskap av varandra.


direkt efter

Hatar egentligen att lägga in två inlägg direkt efter varandra, känns typ som om folk ska missa det man la in först x) hahah. Men det andra inläggets bilder låg på mobilen, och orkade inte lägga över bilderna så :P

Har fixat en julklapp än så länge! :D Eller okej, två, akvariets omgärning var ju till pappa x) Men ahh, medans jag kikade runt på internet så hittade jag något jag vill ha:
Tryck på bilden för att komma till hemsidan. GE MIG! :D

Det går bra nu

Det går bra för mig.. Har ju haft ont i handen till och från i kanske två veckor, så idag gick jag till husläkarmottagningen för att kolla upp den. Har ju frikort så är ju bara att passa på ;) fick sällskap av mamma :)

Iaf, har en ligamentskada, som ska läka av sig själv, vilket är skönt :) dock fick jsg handen bandagerad och ska ha bandaget i en vecka. Så nu är vänster foten och vänster handen båda inlindade xD haha.

Jag och mamma passade på att handla också. Vi skulle typ bara handla baksaker för SaraX2 ska baka bullar ikväll ;p men ahh.. Det hela gick på 600 kr xD bra jobbat ;p


i drop it on the floor.. PICK IT UP

Blev kortspelande där jag hade världens flyt och vann över Jenny båda gångerna ;D Mkt trevlig torsdagskväll :) och well nu är det snart finalen i Masterchef USA!

Fiskarna smä

Mamma och jag tog oss en tur till vällingby och kikade lite i affärer. Köpte ett cykellås och ben till hunden. Ahh och så köpte vi mat också :)

Väl hemma fick vi sällskap av Jenny, och vi spenderade tiden med att fixa akvariet till pappa :) hans julklapp i år, blev grymt bra! Bilden är på alvariet före och efter ;)

Ikväll blir det tacos! Yum yum ;p


Massa gjort

* jag har bokat tid till veterinären för friskintyg på hunden.

* jag och mamma hade fullt upp typ hela dagen. Åkte till kungsholmen för att köpa en grind jag ska ha sen när jag har daghundar x) vi handlade mat och promenerade hem där vi skyndade med maten för att hon skulle hinna äta innan hon skulle på möte. Tur att jag har min lilla mamma! <3

* jag har med jennys hjälp löst julklapp till pappa :) så hon kmr hit imorrn och fixar akvariet till honom!

* jag har pratat med G om att vikariera för Bella sen i januari.

* jag har pratat med Ninja, Aiiras matte (daghunden) om startdatum samt att jag i januari inte kan passa Aiira under 2 veckor.

* jag har bestämt möte med en kvinna som har 3 retrievers som kmr flytta till vällingby :p

sen har jag också kmt fram till att jag måste ringa vårdcentralen och kolla upp min vänsterhand :/ samt klarat alla levlar på mitt favoritspel på mobilen ;o
Fullspäckad dag ;) hahah.


Mot kungsholmen

Idag ska jag och mamma åka till kungsholmen och titta på en grind jag tänkt ha när jag har daghundar. Sen lär jag väl inte göra så mkt mer, funderar på att träna lite lydnad med hunden. Vi fick ju ett bra tips på kursen hur man lär in stå, så ska se om vi kan få till det :p


Som gamla tider

Bev en väldigt bra dag och kväll med Ronja och My! Massa onyittgheter i form av pizza, godis och cola ;) spelade kanasta som My hade världens flyt i och vann båda gångerna ;p
Görs gärna om! :)


A new day

Är sådär seg och typ trött. Men skitsamma, ska snart ut med hunden så hon får kissa, sen ska jag åka och träffa Ronja! :)


Drömma går ju ;D

Jag är typ kär i en hund. Han låter så himla mysig och jag vill bara ta hem han och lära känna han. Skulle vara så lätt att trycka på intresseanmälan och fylla i forumläret.. MEN nej. Dels för att det inte är rätt tid att skaffa en annan hund. Dels för att han är STOR. Men man blir ju sugen, och tänkte att jag kan ju iaf göra lite reklam för han: ICE
 
Jaja, finns så många fina hundar där ute. Känns ju hemskt att kika runt på hundar när ens egna inte ens har flyttat än. Men jag har alltid kollat runt lite mer för skojs skull. Sen att det känns mer "seriöst" just nu eftersom jag efter november kmr va hundlös, ger ju det hela en helt annan känsla. MEN, jag har inte råd att ha hund förrän jag har ett nytt jobb, och tanken är ju att jag ska ta tid på mig och inte ha en egen hund på ett tag.
Samtidigt vet jag att jag vill ha hund omkring mig, och därigenom gäller daghundarna i första hand. En egen hund blir det inte igen förrän kanske nästa år, om ens då.

Lite tankar bara.

trött i fötterna

Så grymt söta hundar! Verkade jätte härliga och matte som vi pratade mest med var väldigt trevlig och lätt att prata med :) Så på söndag ska jag passa deras två sötnosar, och syster min har lovat hjälpa mig i och med att jag fortfarande inte är helt bra i fötterna.

Har nog gått för mkt idag tror jag. Först hem till Nadja, det blev ca 30 minuters promenad. Sen upp till v-by med brur som sällskap då han bjöd på maten, kanske en 30 minuters promenad igen.. och så nu ikväll när jag träffa Anna med hundar (tror husse hette Jens? Eller Jonas.. :O bra koll här.) så blev det kanske en 30 minuters promenad igen. Kan säga att jag nu är helt slut i fötterna, så det var nog för långt. Men, men.. får ta det lite lugnare imorrn x)

Önskelista till julen

Ute i god tid, men det ska man väl vara ;) dessutom vet jag typ vad jag ska köpa till alla i familjen! Det är fan inte ofta ;p hahah. Vet ju inte hur mkt jag kmr ha råd med till julen, så familjen går i första hand att köpa julklappar till iaf.

Men ahh, önskelistan då:
- vill ha pengar/bidrag till intensivkurs för körkort.
- vill ha en extern hårddisk
- filmer, The Avengers, Sherlock Holmes 2.
- filmer med Will Smith. Ja han äger. Fast har ju en del. Men ngr exempel som jag vill ha är Seven pounds, Enemy of the state, Wild wild west.
- filmer med Johhny Depp. Ja även han äger ;P vill ha The tourist, Alice i underlandet, Public enemies

Är dem saker jag kmr på nu iaf. Tog bild på en extern hårddisk som jag vill ha igår när vi var på elgiganten:


Rätt beslut

Det är sjukt hur stor skillnad det kan vara på min hund. Vi tog oss en promenad hem till nadja, och på vägen dit fick hon till en början gå lös. Tkt hon verkade lite orolig, trots att det inte var jätte mkt rörelse ute.. Men när vi gick förbi skolan så var det ngr äckliga barn (nej jag gillar inte barn) som typ skrek och hade sig, så då blev hon jätte orolig och började trava bortåt i flyktställning. Tkt väl att det inte gjorde så mkt om hon ville ha större avstånd emellan sig och barnen, men blev sur då hon var på väg alldeles för långt bort enligt mig. Blir alltid så irriterad av att behöva uppleva hennes sjuka osäkerhet, och jag förstår inte hur hon fortfarande kan va så dålig med det. Dock var det ju ngt positivt i det hela, och det var att hon kom tillbaka nästan direkt då jag krävde det. Sen fick hon gå kopplad och resten av promenaden var hon orolig. Joo men då är det jätte roligt att promenera. Är ju dock ett bevis på att jag valt rätt beslut i och med att omplacera henne.

Ikväll ska jag iaf träffa ett par och deras två hundar :) ska -omallt känns bra- passa deras hundar på söndag.


Listen to the things that your friends say

Bra dag!
Fick sms imorse av Jenny och Alex som tkt jag skulle med till barkarby. Var tveksam till en början och kände mig väldigt orkeslös.. Men sket i det och sa ja. Bra gjort!
Vi var inne på IKEA där jag fick åka vagn hela tiden x) asnice att sitta på vagnen och slippa gå runt där inne. Var ngr som kollade lite snett på en ;D

Det blev även ett besök inne på elgiganten där Alex fastnade framför tv apparaterna ett bra tag ;p sedan blev det en liten roadtrip till annedal, det nya bostadsområdet som byggs typ precis vid solvalla. Hur fint som helst! Vi alla tre flyttar gärna dit ;) haha.

Förbi hemma hos Alex för att hämta Pontus, och dagen avslutades hemma hos mig :) Alex var dock tvungen att åka hem ganska tidigt på grund av tvätttid, men jag, Jenny och Sara sysselsatte oss med kortspelande ett tag innan Jenny åkte hem. Riktigt trevligt, och som sagt, bra dag! :)


Planer

Oktober känns nästan som en väntemånad just nu. Jag ska förvisso boka tid hos veterinären så jag kan ordna friskintyg på hunden, men annars tror jag inte det händer så mkt mer i oktober. Okej, oktober är ju snart slut, men ändå xD joo ska ju träffa ett par och deras två hundar på måndag.. så ev kanske jag ska passa dem på söndag om en vecka. Om det känns bra för alla parter x)

I november däremot.. Shit då händer det saker.
* ska till TSW med rose! :D (om det finns sista minuten biljetter ;p)
* headhunterz med ronja! :D
* ska åka till alingsås och lämna hunden ;o
* förhoppningsvis får jag jobba in mina extra uttagna dagar på dagiset, så i så fall blir det nästan 2 veckor där.
* ska flytta till Nadja igen :)
* och så får vi väl se om jag börjar med daghundar där också, eller om det blir i december x)


Harry potter

Jag, sara och alex påbörjade Harry Potter maraton för typ en vecka sen.. Well nu ser jag sista filmen (dock del 1 än så länge) med mamma och syster x) inte ett riktigt maraton precis, men men ;p

Har faktiskt inte så mkt att skriva om, har typ inte gjort ngt idag. Men slänger in en bild som egentligen inte har ngt med inlägget att göra x)


Filmkväll och akvarietjänst

Igår var -om man bortser från kanske 2 timmars tömmande av akvariet- en väldigt bra dag :) hunden skötte sig bra när vi var ute och strax inna kl fem på eftermiddagen blev jag hämtad av Jenny och Alex för att sedan spendera resten av dagen och hela kvällen med dem! Var en väldigt mysig filmkväll där Jenny och Alex typ somnade på slutet ;p inte så konstigt då dem var uppe tidigt till jobbet. Hade iaf sällskap av Anton :)

Angående akvariet så skulle jag göra rent det som en gentjänst till pappa.. Men det innebar en hel del svordomar, ont i ryggen och handen, samt ömma fötter. Dessutom fanns det hur många malyngel som helst så vi vågade inte göra rent det helt. Hahah x)


Filmsällskap? X)

Ligger i sängen och ser på film med syster och Alex. Eller okej, dem sover xD hahah. Fast sen ska ju dem upp tidigt imorgon, det ska ju inte jag ;p

Och den 16e nov blir det bio! Breaking dawn del 2 med ronja och jessica :D ska bli grymt!


I lugnets tecken

Tog stygnen imorse, men glömde ta bild för hade lämnat mobilen ute hos mamma i väntrummet x) jaja, ni slipper se min fot iaf xD hahah.

Har inte gjort så mkt annars. Typ sett på tv och suttit vid datan. Nadja var snäll och kom hit för att gå ut med hunden :)
Blir väl en fortsatt lugn kväll med Alex som sällskap x)

Hunden fick en ny leksak också!


Kurs och möte

Lydnadskurs med hunden, gick sådär. Till och från var hon supertaggad och glad, och till och från blev hon lite okoncentrerad eller till och med orolig då "dörren" till ridhuset drogs igen vilket lät en del. Helt okej ändå, med nya kunskaper och sätt att tänka på.

Sen var det möte med en ev framtida daghund. Amstaff blandis som var supersöt! Ägaren var en väldigt trevlig och rolig tjej i typ min ålder, aslätt att prata med :) hoppas det blir ngt där!


Rebelle


Stenkorkad eller bara trög?

Har under morgonen försökt få mig själv att förstå mig på allt om eget företagande, men jag kan typ ingenting om det. Fattar inte hur man räknar ut skatt på det man tjänar, eller hur man räknar med momsen eller ahh.. Är enklare att säga att jag typ fattar nada. Känner mig stenkorkad när jag försöker förstå allt. Känns ju sådär, men får väl hoppas jag kan få hjälp av ngn som kan det om eget företagande.. Som kan förklara saker så att man förstår.


Var är john blund?

Vill sova men kan inte. Hatar det. Men tror jag kör på lite musik i öronen så kanske man kan lyckas somna om ett tag iaf.. X)


Rosa pantern.. Eller nej, hunden!

Imorse när jag var ute med hunden så var hon alldeles tokig. Hon hade sån energi och ville bara springa, springa, springa! Så jao, det fick hon göra :) försökte filma henne, men det blev fail då hon satte sig och sket i slutet av båda klippen xD
Hon var hård i magen och sket 3 gånger.. Och jag hade bara två bajspåsar -.- dessutom sket hon sista gången på gångvägen.. Typ vafan ;o men mamma skulle ändå ut och åka sen så jag skickade henne till att plocka upp det ;D

Men ahh.. Lite senare mötte jag upp mamma i v-by där vi åt lunch och sen handlade.
Väl hemma igen hälsar vi på hunden som varit ensam hemma.. Och märker att hennes tassar är rosa 0.o Det hade legat pennor i systers säng, varav ena var en sån där markeringapenna.. så hon hade väl tyckt att det var roande underhållning x) hahah.

Under dagen har jag ringt wwf och sa upp mitt medlemskap. Känns sådär, men utan fast inkomst så känns det värt att spara 350 kr. Kmr gå med igen när man vet att man har råd :)
Har dessutom ringt Britt på agria och sett till så att försäkringen skrivs över på Sofia om en månad.

Och har dessutom pratat med en kille som har två staffar! Kanske blir dem mina daghundar :D dock är ena 8 veckor (aaaawwwww puppis!), så nackdelen då är att jag måste lösa promenaderna på ngt sätt. Lilla valpen kan ju inte hänga med på långpromenader i så fall ;o men ahh, vi får se hur det blir. Imorrn ska jag iaf träffa första hunden, en amstaff :) spännande, spännande!


Telephone

Idag har jag typ inte gjort ngt annat än att se på film eller prata i telefon.

Jag ringde till västerort djursjukhus för att boka tid till att fixa friskintyg till hunden. Men först måste jag se om det är ngt med hennes öron, hon kliar sig en del så. Funderar dock på om det kan vara ett tecken på understimulans.. Men ska iaf tvätta rent hennes öron med alsollösning och se om det blir bättre.

Sen har jag pratat med Catte om resan till the silent way, och ringt flygbolaget nextjet. Så ev blir det sista minuten flyg så jag kan åka upp ändå! :D

Sen har jag pratat med Nadja också.. Frågat en del frågor.
Samt pratat med syster för att fråga om hon kan hjälpa mig gå ut med två hundar som jag kanske kmr passa den 28e denna månad.

Och sen får vi inte glömma att jag ringt Gittan.. Och sagt upp mig! Känns bra, men hoppas jag kan arbeta in dem semesterdagar jag tagit ut i förskott x)

Ahh och så planerar jag för fullt med daghundar, så ska träffa en nu på onsdag, och ev en annan på lördag :) samt träffa en som bara vill ha hjälp ngn dag ibland nästa vecka :p det blir nog bra ;)


Rensat bilder

Kl är snart tjugo över fem på morgonen.. och jag hörde nyss systers alarm ringa ;D hahaha. Jag är fortfarande inte direkt trött, dock lite seg i kroppen. Inte konstigt då jag suttit framför datan i typ.. 6 timmar? 0.o... Shit. Har alltså rensat bilder hela den tiden.. känns bra ;D eller okej, nästan hela tiden iaf. Tog en paus och snackade med brur samt var på toa 8) hahah.

Det roliga med att dygna är att man längtar satan till sängen. Så fan vad skönt det kmr bli att lägga sig vid typ åtta, nio ikväll. Hahah :P Det positiva är att jag iaf har ngr saker att göra.
* Ringa Gittan
* Ringa veterinär
* Kanske ringa bank också om jag pallar.

Känns som om det var fler saker.. men kmr inte på ngt mer xD hahah.
Sitter och tittar på när våra malar typ kärleksgnabbas?.. hahah 8)

Rubrik

Jag, Alex och syster kom bara till film nr 4, fast jag och syster fortsatte utan honom. Vi ser på 5e filmen just nu, den är väl slut om kanske.. 20 min eller ngt sånt. Vettefan vad jag ska göra sen. Kanske sitta vid datan och rensa och sortera lite bilder x) och lyssna på musik. Funderar på om jag ska dygna.. Har ju lyckats vända lite på dygnet ;p syster ska ju sova, hon börjar sin praktik imorrn. Well well, får se om jag dygnar eller inte.

Vi var iaf ute och fotade hunden lite idag. Blev ngr riktigt fina så slänger in dem här :)


Laugh out loud

Bra kväll med lite musiklyssnande och dans -ja inte för mig dåra xD Vi har snart sett klart på 3e Harry Potter filmen, så då är det bara 5 kvar.. Hahaha x)
Vi har väl egentligen inte tittat helt på ngn utav filmerna, utan har spelat spel på mobilen mot varandra och suttit lite vid datan ;p mkt skratt under kvällen iaf, det är väl huvudsaken :) typ.


hej jag är bitter.

Verkar inte som om jag kmr kunna åka till TSW.. antagligen passar inte tiden eller så passar inte priset. Har inte råd att lägga ut mer än max 1500 kr, och då har jag ändå lånat 1000 spänn av brur. Och eftersom jag redan bokat in lördagen med Ronja -headhunterz!- så måste jag åka hem senast fredag, och well det går inga flyg eller bussar eller tåg som matchar dem tider och pris jag vill ha.
Kan åka buss upp på måndagen.. för 700 kr, och buss hem på torsdagen för 700 kr. Men att betala 1400 kr för att vara där i inte ens 3 hela dagar känns för dyrt för så få dagar. Dessutom tar ju resan typ 13 timmar.. så man vill ju iaf ha ngr dagar på sig däruppe.
Enda jag skulle kunna prova är sista minuten resa.. men känns inte bra att inte ha ngt bokat. Kmr nog alltid vara en sån person som hellre betalar mer för att va säker på en plats, än en sådan som försöker betala mindre för en plats som kanske inte ens finns..

Men nu ska jag snart släppa detta för stunden. Är bitter, men vill inte vara bitter när vi har filmkväll. Mamma gick nyss, hon ska jobba. Och Sara och Alex gick precis med hunden för att köpa choklad i vällingby. Så när dem kmr tillbaka tänker jag släppa detta för stunden.. och göra det bästa av kvällen, även om jag är grymt depp för att jag ev inte kmr kunna åka upp.
Vi har hunnit se en film än så länge.. hahha.

Rebelle


Höst

Skönt väder ute idag. Känns bra att röra lite på sig, men fan vad trött jag är i benen nu. Ska sitta och dega hela kvällen! Tur att Alex och Sara kan gå ut med hunden :) Tanken är att vi ska köra Harry Potter maraton, men får se hur många vi hinner med ;p innan Alex tröttnar.. Hahah xD


Klockan är 02.12...

....och jag sitter framför datan och gör ingenting annat än att snacka med Tebbs på msn. Är trött men vill inte sova. Vill läsa men har typ ont i huvudet.. Jobbigt läge. Men, men.. ska sitta här lite till. Sen blire sängen så får vi se om jag kna läsa ngt eller om jag inte fattar ngnting. Är på engelska så får inte vara för trött för då fattar jag inget ;D hahah.

November och December blir förändringens månad. Jag behöver förändring, tror det kmr bli hur bra som helst till slut. Japp!

X-factornörd

Jag var en idolnörd, nu är jag x-factornörd ;) har sett varje program, och det är näst intill en självklarhet att se det varje fredag ;p om inte så spelas det såklart in så man kan se det dagen efter x) haha.
Mina favoriter är J.E.M, Awa och Malcom :p sen gillar jag Manda väldigt mkt också! Resten kan åka ut, det gör inte så mkt för mig, hahah x)


Det känns helt rätt

Bara efter att få svar från sofia och få veta hur målmedveten hon är om att det ska funka, oavsett hur lång tid det tar. Det får mig helt lugn, samtidigt som jag känslan av att vi hittat rätt hem för Rebelle bara ökar! Känns så jävla bra. Sofia är en ängel!


Liten oro

Så yvonne fick mig orolig. Tänk om systrarna inte funkar ihop? Vad gör jag då?
Okej, Rebelle har funkat med alla olika hundar och åldrar på dagiset, så egentligen borde det inte va ngt problem. Skulle vara så typiskt om det blir problem bara för det.

Annars då? Joda, jag var ute igårkväll för första gången sen operationen. Var härlig kylig höst ute. I like. Sen var jag ute idag med hunden också, går långsamt nerför trapporna, men annars går det ganska bra :) tog ngr bilder på henne också, så slänger in dem här.


F.Y

Är så jävla trött på han just nu.
Ska bli så skönt att inte bo här sen.

thoughtful mind

Kunde inte sova igår då jag bara låg och tänkte en massa om hunden. Självklart känns det hur bra som helst att ha hittat ett hem till henne, och det känns bra att hon kommer flytta om typ en månad. Men samtidigt så känns det skumt, för jag vet att jag kmr va som en orolig matte som kmr vilja veta hur ALLT går i nya hemmet sen. Dessutom vet jag att jag kmr sakna henne, att det kmr bli tomt utan hund. Och visst kan det ju vara skönt ett tag, att inte ha hund och kunna göra lite mer spontana saker utan att behöva tänka på hunden. Men jag har ändå haft henne i nästan 1,5 år.. vore ju bara konstigt om det inte kmr kännas tomt då. Har svårt för att tänka mig känslan då vi lämnar henne, men det lär väl vara tungt till en början. Kanske kmr jag till och med bli avundsjuk sen om Sofia lyckas bra med henne och lägger ut massa bra bilder och skriver hur bra det går. Jao avundsjuk samtidigt som jag kmr bli glad. Tror dem två känslorna kmr gå hand i hand när det gäller detta. Inte så konstigt kanske.
Men ja, huvudsaken är att min lilla sötcollie får ett bra hem!

Idag är syster sjuk.. eller ja, hemma från skolan iaf xD hon sa att det kändes som om hon höll på att bli sjuk, och att hon ville va hemma då för att inte bli sjuk till praktiken nästa vecka. Jao okej, inte mig emot, då kan vi spela wii idag :D = ngt annat att göra än att se på film/tv eller läsa ;D maha.
Sen ska jag senare idag också prova mig på att gå ut. Påbörja livet lite igen ;P hahah.

alingsåsare

Äntligen vet jag vart hunden ska flytta. Hon får flytta till Alingsås, hem till Sofia som har hennes syster och en hane från Å-kullen. Det låter så sjukt bra. Hon har erfarenhet av rasen och erfarenhet av osäkra/rädda hundar. Bor på landet med katter och har hundarna mest lösa. Första tiden ska hon ta ledigt så hon kan spendera tid med Rebelle, det är asbra! :D Hon flyttar i november ngn gång, vet inte riktigt när än.

Just nu är det bara lättnad. Eftersom jag vet att hon kmr få det bra. Kommer dessutom få hälsa på så mycket jag vill, så det känns också bra! Vill kunna träffa min lilla sötnos igen.

:)

Det växlar en del angående hunden. Idag skrev Yvonne in om att hon ska omplaceras på fb, och en som äger två andra hundar från Yvonne är ev intresserad. En av hennes hundar är Rebelles syster! Så jao, får se vad som sker.

Och så blir det the silent way med Rose om typ en månad! :D:D:D var fan tre år sen jag var där. Praktiserade där i 3an, och sen åkte ju jag och Rose och hälsa på dem också. Ska bli grymt roligt. Dock kmr jag missa Headhunterz som jag skulle se med Ronja :( mindre roligt, men jaa.

Annars då? Jo har haft Ice Age maraton idag. Så ska snart se 4an med syster. Hon är dock ute med hunden nu. Andra dagen i rad hon tar en kvällspromenad med henne. Typ en halvtimme båda dagarna. Bra att hunden får lite promenad iaf! :)

börja om från början

Blir inget övik för hunden. Inte heller ngt från hon som var intresserad av henne till en början. Så började om på nytt, och har redan hittat en i vallentuna som är intresserad! Kanske ska hon följa med och titta på när vi åker på träningen nästa onsdag. Får se hur det blir. Hoppas, hoppas hon är bra och att det hela blir av. Skulle ju vara väldigt bra att hon bor ganska nära också, kanske man kan hälsa på henne då också! :)

En dröm

Ngn gång i mitt liv vill jag bo på en gård och ha hästar och hundar och katter. Och snöskoter om det nu finns snö på vintern.


lite smådepp

Just nu är jag sjukt uttråkad och sjukt less på det mesta. En sån där känsla av att bara vilja lägga sig i sängen, dra täcket över huvudet och sova bort ngr månader kom över mig. Har väl att göra med allt som rör hunden, samt det faktum att jag gör absolut ingenting under dagarna. Det är påfrestande att va sjukskriven.

lista

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mamma
3. Hur lång är du? typ 159
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Remains -den var inte så bra 8)
5. Vem ringde du senast? bra fråga.. mamma? malin? ronja? ngn av dem
6. Vem ringde dig senast? malin tror jag
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Yes :) säger du t mamma att jag åker t Sara en stund? :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget av det. Sambos.
10. När såg du senast din mamma? nu, hon sitter bredvid mig
11. Vilken ögonfärg har du? blå typ.
12. När vaknade du i dag? 10 typ
13. Vilken är din favoritjulsång? tänd ett ljus - med triad.
14. Vilken är din favoritplats? bra fråga. tänkte säga hemma men just nu är jag lite trött på att vara hemma xD
15. Vilken plats föredrar du minst? utedass. HAHAH
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis kvar här i sthlm med eget hunddagis.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? monster -kan fortfarande vara jobbigt om jag sett läskiga filmer.. har sån livlig fantasi ;P
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? när syster och jag lekte med hunden så att hon typ "anföll" syster som satt på golvet xD
19. Hur stor är din säng? 90 cm tror jag
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär, men lånar brurs bärbara.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor och stor tröja.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 just nu
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? sthlm <3
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota tror jag -fast fryser lätt om fötterna så blir oftast strumpor.
26. Är du social? jao det tkr jag
27. Vilken är din favoritglass? ben&jerry´s :D haha
28. Vilken är din favoritefterrätt? bra fråga. finns så mkt gott
29. Tycker du om kinamat? jag tror det xD
30. Tycker du om kaffe? har faktiskt inte smakat, men det stinker och jag ser ingen anledning till att smaka :)
31. Vad dricker du till frukost? oboy eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? nope
33. Kan du spela poker? jao, men vettefan om jag är så bra på det ;P
34. Tycker du om att mysa/kela? japp
35. Är du en beroendemänniska? tror det. Lite iaf. typ i omgångar x)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? inte direkt känner, men vet en.
37. Vill du ha barn? nej
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och väldigt lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? jao
40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet tror jag
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder eller hundsaker..
42. Äger du dyrbara smycken? Nee
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? just nu följer jag Project runway och x-factor.. men det är väl inte direkt favoritprogrammen..
44. Kan du rulla med tungan? ja
45. Vem är den roligaste människan du känner? vet inte riktigt. Har många som är roliga på olika sätt. Fast kanske Malin. Vi har väldigt lik humor :P
46. Är du kär? nej
47. Vad har du för ringsignal? smurfsång
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? nej
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? räknas en coca cola flaska? annars mammas luvor.
50. Flirtar du mycket? nope
51. Kan du byta olja på bilen? hahah nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? inte än ;P hahha, har inte körkort än
53. Vilken var den senaste boken du läste? Mockingjay.
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nope
56. Dansar du i bilen? ibland :D
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? the voice. tror jag
58. Vad var det senaste du skrev ner på ett papper? hur många dagar jag varit ledig från jobbet i år.
59. En minnesvärd händelse i ditt liv? såg en giraffunge födas.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? hahah högstadiet? shit länge sen.. hmm..Kristina tror jag hon hette. eller Nina. tror jag hon hette..
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? vet inte riktigt. en helg kanske?
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? vet inte
63. Vad lyssnar du på just nu? tvn som är på i bakgrunden.
64. Har du varit med i tidningen? ahh en gång i norrland typ xD
65. Vad är det konstigaste du ätit? ingen aning
66. Vem såg dig naken senast? vet inte
67. Vem ser du upp till? mamma, pappa. på olika sätt.
68. Hur imponerar man på dig? hmm.. vara rolig kanske? svår fråga
69. Vem ringer du när du är arg/lesen? typ ingen. brukar sms tebbs
70. Har du någon piercing? i öronen bara
71. Din största vinst? ehh.. ingen aning
72. Civilstånd? singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och typ bloggar. sen brukar jag kika vovve.net samt blocket.se för tillfället.
74. Är du fåfäng? skulle jag inte påstå
75. Ångrar du någonting du gjort? vem gör inte?
76. Hur känner du dig just nu? uttråkad
77. Vilket är ditt drömjobb? rimligt: vill ha ett eget hunddagis. mindre rimligt: typ jobba med vilda djur och bidra till att hjälpa utrotningshotade djur att överleva..
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Åka till USA eller till Kina.
79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv? fiskar, sköldpaddor, kaniner, marsvin, salamandrar, råttor, hund.
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? jag håller så mkt jag kan inom mig. jag vill gärna göra ngt samtidigt som jag äter -typ spela kort eller se film eller liknande. jag vänder alltid bort texten på mjölkpaket och liknande ifrån mig eftersom jag annars läser det om och om igen.
81. Svär du ofta? typ ja
82. Sverige när det är som bäst? en lagom varm sommardag -eller en solig inte alltför kall höstdag.
83. Kan du åka slalom?nej
84. Vad har du ätit i dag? mackor och lite godis.
85. Vad har du för utbildning? är utbildad djurvårdare. samt utbildad hundhälsoterapeut.
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? hmm.. jag har problem med det mesta så den var svår. öronen? xD hahah. nee men ansiktet är väl bra.
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? vet inte riktigt. magen, men det är bara för att jag är så äckligt otränad..
88. Vilken är din bästa egenskap? omtänksam kanske? att jag ställer upp för andra? ngt av dem kanske.
89. Vilken är din sämsta egenskap? ibland blir jag för mkt. och sen har jag ganska lätt för att överdriva eller bli småsur. typ.
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? ehh... historia är inte min grej.
91. Saknar du något? jaa
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? jaa det tkr jag
93. Vad gör dig ledsen? just nu: att jag ska sälja hunden min
94. Vad gör dig glad? att hunden ska få flytta till landet. mina vänner. min familj.
95. Har du varit gift eller förlovad? Nope
96. Vad ska du göra i helgen? helgen är snart slut. har inte gjort ngt alls typ.
97. Vad är det pinsamaste du gjort? hmm.. vet inte riktigt.
98. Vad har du för laster? vet inte
99. Vad är det första du tänker på när du vaknar? olika. oftast vad klockan är
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? se på tv. träna lite med hunden också.

temporary prisoner

Ännu en fin dag som man tvingas spendera inomhus. Idag skulle jag vilja åka till skogen och gå med hunden. Njuta av det fina höstvärdet och se hunden min njuta av en lång skogspromenad. Men istället blir det ännu en dag framför tvn. Ska se om syster min kanske kan tänka sig att gå lite längre med hunden min sen när hon kmr hem..

Annars då? Joda det är väl bra. Är egentligen mer öm i högerfoten än den nyopererade foten. Kanske beror på att hunden klev på den igår? :O Den är ju inte helt frisk än så kan mkt väl vara så. Haha 8)
Inväntar svar och hoppas på att få det idag, eller iaf imorrn. Annars blir jag irriterad.

Svar på kommentar. Typ

Jag stör mig lite lätt på folk som kommenterar ens blogg utan att ens veta om omständigheterna. "Det blir ju inte bättre av att du tycker synd om hunden heller.." Ja min hund är lite understimulerad just nu eftersom jag inte kan göra så mkt i och med operationerna på fötterna. Och ja det är synd att hon är så osäker och rädd, eftersom ingen i familjen direkt vill eller känner att dem kan ta med henne på saker dem gör. Och jag tkr synd om henne för det, för att hon har så mkt tråkigt. Är det fel att jag tkr synd om henne eller? Det är ju inte som att jag inte gör ngt alls med henne.. Vi leker med trasorna flera gånger om dagen, och när jag börjat kunna gå har jag kört lite med klickern och lite godissök. Så jag förstår inte den kommentaren.. Faktiskt så får den mig att småskratta åt folk som reagerar på saker när dem inte ens vet allt x)


framåt med foten

Jippie! Idag kan jag faktiskt stödja lite på foten, så inget mer hasande här ;) hahah. Det negativa är att den andra foten är lite öm efter att jag hoppat på den. Mindre bra jao, men förhoppningsvis blir det bättre nu när jag vilat den och nu kan gå fram :P
En tråkig sak är att hunden min är som hon är. Mamma är hos mormor och plockar äpplen, och det är synd att hon inte kan följa med. Ingen vill ta med henne på saker, och well jag förstår dem. Det är synd, men jaa, också ett bevis på att det är bäst för henne att flytta. Synd bara att hon inte får göra ngt under dagarna. Hon är understimulerad just nu. Bara tur att det inte är en hund som klättrar på väggarna.. men det är synd om henne.

Some people fight. Some people fall

Börjar bli lite trött på att inte kunna gå. Hey dem första dagarna suger xD är lite värre nu också, för min högerfot håller inte för att hoppa på. Så just nu kör jag stilen att sätta mig på golvet och hasa mig fram mellan rummen xD hunden min tkr det är roligt iaf och vill leka varje gång ;D

Tittade på Mannen som pratar med hundar idag. Det är väldigt intressant, men samtidigt blir jag så avundsjuk på ngt sätt. Jag vill kunna hundar mer än jag kan. Jag vill kunna lösa problem med dem. Men nee, jag klarar inte ens av min egna hund ;o okej.. Lite att ta i kanske, för vi har ju kmt framåt och hon är ju absolut inte ouppfostrad. Det är ju blandningen av hennes osäkerhet och mitt brist på tålamod som förstör allt.
Ibland vill jag bara få det gjort. Hitta hennes nya hem och bli av med henne, eftersom det hela på sätt och vis blir en börda. Och ibland börjar jag fundera på om jag gett upp för snabbt.. Om vi skulle greja det om jag bara håller ut lite till.. Men sen inser jag att det är just det jag inte klarar av. Att hålla ut lite till. Jag har kämpat i lite mer än ett år, och visst har hon blivit bättre på dem flesta områdena.. Men sen har vi ngr områden hon står still på, eller som hon till och med blivit sämre på. Och well, där har vi ett klart bevis på att jag som person inte matchar henne. Såå ja, jag tänker mkt fram och tillbaka, men är samtidigt helt säker på att jag gör rätt.
Sen är det ju synd att min självsäkerhet inom hundar har fått sig en rejäl törn, och jag kan inte låta bli att fundera över om jag i framtiden skulle klara av en hund. Jag vill ha ett liv med hundar, men kanske behöver jag mer erfarenhet och behöver öva upp mer tålamod? Jao jag vet inte.

Haha blev ett längre inlägg än jag hade tänkt mig. Så kan det va x)


Helgen

På lördag eller söndag hoppas jag på svar. Då bör det va klart exakt vart hunden min flyttar.
Förstår att hon är intressant, eftersom jag vet att den som får henne kmr få en grymt fin hund.


Man vänjer sig

Operationen idag gick bra. Bedövningen är ju lugnt det absolut värsta. Satan ont det gjorde x) men, men.. det gick bra och nu sitter jag i fåtöljen igen. Blir väl fast här dem närmaste dagarna ;p

Tittar på högerfoten och det märks att man börjat vänja sig vid dess nya utseende. Blir fan nästan chockad när jag tittar på jämförelsebilderna. Sjukt stor skillnad ;D


Nya hemmet på g?

Har ev hittat ett hem i övik till hunden min. Skulle ju va roligt då man skulle kunna hälsa på henne när man är hos farmor. Får se vad som sker, kanske blir det en resa dit upp om ngr veckor.

Annars då? Jo jag hittade en serie som jag letat efter aslänge, complete savages! Sååå roligt :D nöjd med det iaf! :)
Imorrn är det operation av nästa fot. Känns sådär, är fan mer nervös nu än på första ;p men, men. Vet ju att bedövningen är värst, sen är det värsta över. Är bara att bita ihop så blir det bra till slut x)


Festandets tecken

Grym helg i festandets tecken ;D i fredags var jag och brur hemma hos Tonie med Nadja. Vi åt god mat, spelade spel och drack lite. Sen var reglerna tydligen inge bra för dem höll på att brinna upp xD Bra fredag!

I lördags slappa jag typ hela dagen, och på eftermiddagen kom Malin med Oliwer hit. Vi gjorde oss iordning och sedan åkte vi tsm med brur min till gamla stan för att möta upp massa folk. Hundarna fick va hemma med mamma och sen pappa x) tur man har föräldrar som ställer upp!
Iaf, middag på O´learys, totalt blev vi 16 pers! ;O ;D nice att så många var på. God mat och trevlig middag, i like! Sen blev det dock lite "strul" då 16 pers skulle komma överens om vart vi skulle dra ut ngnstans.. Vi tappade ngr i slussen, och lite senare tappade vi fler vid medborgarplatsen.. och det hela sluta på soft bar i centralen med 3 pers xD jag, brur och Malin ;P Var lite tråkigt att inga fler hängde med, men fan vad roligt vi hade! Blev grymt lyckat med tequila shots, helrör, snack med nytt folk, lite dansande sittandes vid bordet till OPA GANGNAM STYLE! xD och mkt snack och skratt :)
Hade lovat Malin att dansa med henne till en låt också, men var såna dåliga låtar på slutet så det blev bara en halv låt typ ;P eheheh. Men hon dansa iaf mkt med ngr andra så hon var nog ganska nöjd ändå ;)
Hemvägen var nice med smugglade glas, lite småsjungande på t-banan och så fyllekäk på rasmus grillen i brommaplan. Var en grym kväll! :D

Söndagen gick i lugnets tecken med massa filmtittande och kvällspromenad till v-by med hundarna för att köpa godis x) yum yum.

RSS 2.0