framåt med foten

Jippie! Idag kan jag faktiskt stödja lite på foten, så inget mer hasande här ;) hahah. Det negativa är att den andra foten är lite öm efter att jag hoppat på den. Mindre bra jao, men förhoppningsvis blir det bättre nu när jag vilat den och nu kan gå fram :P
En tråkig sak är att hunden min är som hon är. Mamma är hos mormor och plockar äpplen, och det är synd att hon inte kan följa med. Ingen vill ta med henne på saker, och well jag förstår dem. Det är synd, men jaa, också ett bevis på att det är bäst för henne att flytta. Synd bara att hon inte får göra ngt under dagarna. Hon är understimulerad just nu. Bara tur att det inte är en hund som klättrar på väggarna.. men det är synd om henne.

Kommentarer
Postat av: Jenny S

Det blir ju inte bättre av att du tycker synd om hunden heller....

2012-10-06 @ 20:49:46
Postat av: Anonym

Nej det vet jag väl. Men kan inte göra så mkt åt det då jag inte kan gå... och kan ju inte direkt tvinga familjen till att gå långpromenader med henne när dem är snälla nog till att ställa upp med rastrundorna.

2012-10-06 @ 21:00:25
Postat av: malin

idiot klart man tycker synd om hunden när den inte får den stimulering den behöver. I väntan på att de kommer lösa sig med ett nytt hem så är de inget annat man kan göra eftersom hon är nyopererad.

2012-10-07 @ 13:37:38
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0