Piassava

Igår, måndag, var en av dem bästa dagarna på jobbet på länge! Dagen bara sprang fram, och jag Tesso och Marie skrattade oss igenom större delen av dagen! :) härligt! Fick dessutom sluta hela 9 minuter tidigare ;) 
Idag har också varit en bra dag. Att gå ner i vikt går dock inte så bra, men ja kakor och monster ÄR gott x) hahah. Fick sluta 5 minuter tidigare också ;)
Ikväll blire seriekväll med Ronja och vi ska äta pizza! Namnam! Visst vare väl gå upp i vikt och inte gå ner i vikt jag skulle göra va..? xD eheheheh. 

Bjuder på en dagens onödigt vetande som Lars så fint har lärt mig; 
Fick denna fråga på quizkampen mot mamma ;) 

Movie-Day

Blev en ordentlig filmdag. 
Såg klart Kick ass som vi började på igår, samt började se White chicks hos brur. Jag och syster åkte hem till mig, var hemma ca 14 och såg klart på White chicks. Baxter blev hämtad, och vi fortsatte filmdagen med Familjetrippen (we're the Millers). Syster gick och handla mat medans jag diskade och duschade, och till maten såg vi på Eurotrip! 

Efter Eurotrip gick syster hem och jag nördade tre avsnitt av Dexter!<3 är nu klar med säsong 5. Tror det är 8 säsonger? :p 

Blev en liten kvällspromenad med hunden min också! I höstmörkret. Så himla mysigt att promenera sena höstkvällar. I mörkret och tystnaden. Nästan helt tomt på folk, jag mötte två st, men annars var det helt öde och tyst. Att promenera under höstkvällar är en av mina absoluta favoritsaker att göra. Något jag sätter stort värde i, och något som jag njuter av. En stund för bara mig och hunden. En stund av frihet.

Söder, Farsta, Jakobsberg

Fullspäckad dag! Övningskörde imorse med pappa. In till stan. Gick bra :D men var lite småsaker som gick sådär, men ahh. 

Hann med att se två avsnitt av Dexter innan jag åkte till farsta för att träna lydnad med Anneli! :) vi fick massa, massa tips, ska försöka få med det mesta, så jag kan gå tillbaka och titta om jag glömmer :p 

* Linförighet; ska börja träna med koppel, eftersom hundarna oftast tkr det är svårare än utan. Ska även träna med mer hjälper. Att hjälpa han hur jag vill han ska flytta sig, samt få han att med hjälp av hjälper få honom att fatta att han bara ska stanna och sätta sig ner när jag stannar. Istället för att han ska göra som nu och gå ett halvt steg framåt när jag stannar och sen kasta sig bakåt för att hamna i fotposition. Måste även sen träna mer på att inte titta på han, samt språngmarsh! Jao samt svängar. Tänka på att jag EJ behöver gå så snabbt samt säga "fot" INNAN jag flyttar mig. Få han att förstå att "fot" betyder fokus på mig, nu händer det ngt! Ska även träna på att gå ett halvt steg lite, lite långsammare innan en halt som hjälp för han. 

* Apport; måste höja värdet i apporten. Få han att hålla i den bättre! 

* platsliggning; träna oftare och med störningar, jao samt med andra främmande hundar. Utöka tid plus avstånd men komma ihåg att variera med belöning. Ibland belöning snabbt, ibland senare. 

* inkallning; sluta titta bak på han när jag går iväg och ta bort handhjälpen!  Ej belöna halvdana. Någon gång belöna att han bara sitter kvar, samt hoppa över avslutet i momentet ngn gång och belöna fart! 

* tandvisning; öva mer. Med olika folk, mkt män, gärna med stora magar och skägg! Bara be han stanna. Inge mer. 

* hopp över hinder; fortsätt som innan. Träna sällan men belöna rikligt! Störningsträna! 

* läggande under gång; jobba först och främst med fotgåendet. Jobba in snabba och ordentliga läggande från stillastående. Sedan under gång med hjälper, belöna även stadgan i ligg. 

* ställande under gång; träna mer på "stå" kommandot. Träna med handhjälper för att sedan gradvis ta bort dem. Ev bakåtmarsch i början. Träna stadgan i stå. 
Efter lydnaden åkte jag direkt till brur, mötte han och syster och vi har spenderat kvällen åt tv-spel! :) mys! 

Fredagen den 13e?

Sjuk dag idag. 
Morgonen och förmiddagen var väl lugn, men på eftermiddagen sen så var det bara massa flummiga saker xD 
1. På promenaden så stannar Darwin upp för att bajsa, varav Chelsea går rakt in i han och får bajs på sig. Dessutom kom det bajs på kopplena. Jippie! Jag tvättade kopplena och händerna i en vattenpöl xD hahah. 

2. Jag missade att fråga pappa om skjuts hem så blev besviken över det, men insåg sen att det var i onödan eftersom han också åkte kommunalt ;D 

3. Jag glömde jackan till Baxter när jag hämta han från ringvägen.

4. Jag lyckades glömma nyckeln till dagis på dagis xD... 

Och det känns som om det var mer, men nu kmr jag fan inte på det x) sjuk dag iaf. Hahah. Snart äre iaf idol! Första fredagsfinalen :D nice! 

Irriterad

Jag är ganska allmänt trött på min hund just nu. Han går halvbra i koppel och halvbra lös. Båda lutandes mer mot dåligt än bra. 

Inte så att han drar i kopplet, men han ska gå så jävla långt fram och är allmänt irriterande. 
Samma sak lös, han ska helst gå typ 20-25m framför mig, och jag vill inte ha han så långt bort. Dessutom får han ibland för sig att bara stanna och stå som en idiot och bara glo på mig. Spelar i princip ingen roll hur långt bort jag går. Ska börja hämta han då och koppla han. Är så jävla irriterad på han för tillfället. 

Spola fram ett år så han kanske kan få hjärnan på plats? 

Rainy days

Har regnat alla dagar förutom en dag denna jobbavecka. Seeeegt. Blöt och äckligt! 

Imorse var en jobbig morgon. Passar Baxter från igår tills på söndag, och måste lämna han på ringvägen innan jobbet. Sen så hade jag lyckats glömma att jag även skulle hämta Monki, som jag -eftersom jag vet om mitt dåliga minne- hade ställt påminnelse om! Hade räknat helt fel med tiden så fick skynda mig hämta Monki, lämna han och Morf på siargatan och sen skynda mig till ringvägen med Baxter för att direkt efter skynda tillbaka x) hahah. Ja plus att det regna och jag hade ingen luva större delen av tiden ;O 

Annars då? Jo jag var på kurs för 3e gången med Moffe igår. 3e gången av 6 gånger. Är ganska kul att gå kurs, men även lite jobbigt. Tränar ju Morf även emellan "träningspassen" eftersom jag kämpar med att få bort pipet. Sen så när det blir mörkt så blir han skeptiskt mot folk som är en bit bort. Kursen är 2,5 timme lång, jag skulle säga att 2 timmar räcker, men igår så gick det faktiskt fort. Dock så var jag äckligt blöt om fötterna och var mer död än levande när jag väl kom hem. Segt! 

Idag ska jag äta mat hos en kompis, sen hem och typ dö. Se på ett avsnitt av dexter kanske? Får se vad klockan blir x) sen imorrn äre fredag! Jobbar 7.30-16 och ska sen hem till föräldrarna och va social! :) se idol också såklart! :D 

En regnig dag

Orkar egentligen inte skriva ngt, utan ska typ bara slänga in lite bilder på ngr av dagishundarna. För att dem tsm med mina kollegor gör jobbet så bra!

Var pissväder idag, och visst kanske man lite smått sådär önskar att man kunnat va inne och sluppit gå ut. Men samtidigt är det lite mysigt, även om det är asäckligt när man är dygnsur överallt och hundarna vägrar gå på grund av vädret.. ;P men ahh, jag har ändå det bästa jobbet<3 






Fyra sista bilderna är på Tilda. Finaste, sötaste tokTilda<3 skulle ta henne utan minsta tvekan. Vill. Ha. Henne. 

Middag + utgång

Middag på friday's igår och sen utgång! Maten var grymt god och det blev några goda drinkar också! 
Utgång sen där vi först hamnade på Soft bar och sedan Anchor. Alltså är sjuk ljudvolym på Anchor. Liveband liksom.. 
Var lite trött till och från under kvällen, men hade en väldigt trevlig och rolig kväll ändå! :) 

Blev typ lagom sent med hemgång vid 3, och släcka lamporna hemma strax innan 4. 

Idag har vi bara degat. Ätit godis och pizza, och sett på film! Nice ;) det åskar som satan och regnar ute, samt blixtrar ;p mysigt tkr jag! 

Bästa Tesso är snäll och har Morf till imorrn! :) så jag slipper åka och hämta han. Bekvämt ja. 

Lydnadsträning

Imorse kissade hunden min inne -.-' var sådär lagom kul att torka kiss det första man gjorde. Men ahh, han blev så glad för att Nadja kom hem, så antar det blev svårt att hålla sig. Kanske förståeligt, men inte mindre irriterande för det. I forts ska hon iaf ta ut han om hon kmr direkt på morgonen innan han varit ute. Så får vi se om vi kan undvika kiss inne.. X) 

Annars då? Jo igår tränade jag lite lydnad med plutten! Vi fokuserade mest på apporten, och det var första gången vi körde det utomhus. Gick hur bra som helst! :D Enda vi ska träna på är att kommandot "apport" är typ samma som varsågod. För just nu så tvekar han för att inte göra fel och väntar på mitt varsågod ;P jao och så måste vi träna greppet om apporten också, för när man kör klass 1 apporten -att han bara ska hålla i den- så håller han inte så hårt. Mer träning på det alltså! 

Vi körde även inkallning, där han är superduktig! Syster agerade som störning och satt typ precis bredvid min högra sida och filmade, vilket gjorde att han på slutet blev lite seg med ingången ;P men bra störningsträning! 

På tal om störningsträning så hade vi hög musik som grannarna spelade, samt ngr barn som lekte i lekparken alldeles i närheten. Dem skrek och kom dessutom fram för att titta på när vi tränade. Var absolut inga problem att träna med dem störningarna. Så himla härligt :D 
Jaaa och så tränade jag lite på språngmarsh under fritt följ, vilket gick bra! Dock så måste jag börja titta framåt och inte på Morf, samt tänk på min kroppshållning, och HUR jag ska springa ;D 
Vi tränade även lite läggande under gång. Måste dock träna mkt, mkt mer på det. Han lägger sig för det första inte alltid, och lägger han sig så blir det oftast med överkroppen/frambenen fortfarande en bit ovanför marken. Ja plus att jag måste stanna för att han ska lägga sig. Så ahh, mkt mer träning på det! X) 

Idag är jag och Tesso själva på jobbet hela dagen. Chefen är ledig och Marie skulle till läkaren. Förmiddagen gick iaf fort med bra promenader. Snart ska vi ut på eftermiddagspromenaderna :) 
Ikväll kmr Tebbs! :D blir bio ikväll och imorrn är det middag ute med massa folk, samt utgång :D härligt! Tesso är snäll och passar Morf! 

En ny dag


Idag var hjärnan på plats! 

16e september

Jag har haft en bra dag. Kollegorna, familjen och vännerna gjorde den bra! Mysiga promenader på jobbet, och mysigt enkelt firande med tacos och tårta med familjen (minus brur). Har ätit tårta som en idiot idag! ;D vilket straffar en nu med magont ;p hahah. Tårta till frukost. Tårta efter lunchen. Tårta efter maten. Och så en bit tårta till idol också. Alltså guuud! Ja jag älskar tårta! xD 


Fick lite fina presenter också! :) ljuslyktor från chefen och kollegorna, och så en massa ugglesaker från mamma och pappa! :) (fick ett fint koppel till hunden från syster förut också!) 



Sen har vi min hund.. Som skötte sig bra imorse och bra på jobbet, samt bra i början i bilen på vägen hem. Sen vare som om han lämnade hjärnan ngnstans på vägen hem. Så ja idag är min hund otroligt billig igen, och jag slås återigen av funderingen över om jag ens ska ha hund. Det är fan inte roligt att känna såhär, och ja han lyckades förstöra min annars så braiga dag. Inte bara dag, utan födelsedag. Kanske töntigt att se det som en speciell dag, men jo det gör jag. Känner mig besviken och ledsen, och det är inte ngt som är roligt att känna. 

Just nu är jag bara glad över att kursen blev inställd imorrn (sjuk kursinstruktör), för chansen att jag skulle hoppa morgondagens tillfälle var jävligt stor. 
Men ja. Nya tag imorrn, så får vi se om hjärnan är på plats då eller ej. 

Nu ska jag se Dexter! 

Vila gör man i graven?

Helgen sprang förbi, och trots en ganska lugn helg så känns det som om jag aldrig hann vila? 0.o kanske för att i fredags sov jag bredvid Hannah vars armbåge var vän med mig en del gånger under natten.. xD samt i lördags sov jag på en soffa och fick asont i ryggen. 

I fredags hade jag och Hannah en myskväll med god mat, mysig promenad med hundarna och så såg vi på Sjätte sinnet. Gjorde inte så mkt mer än det utan var aströtta och somnade ändå ganska tidigt. 

På lördagen lämnade jag Morf hos mamma och åkte sen till skansen med Sara och Cicci. Gick runt där ngr timmar, och roligast var nog björnarna, lodjuren, sälarna och lemurerna! :D en lemur klättrade dessutom upp på systers axel ;D Efter skansen åt vi pizza (fast dem åt kebab) hemma hos mig och såg på film. Åkte sen hem till Malin med Morf och såg på en väldigt skum film som jag dock inte kmr ihåg namnet på. Typ tio sätt att dö i vilda västern? x) Malin gav upp innan den var slut och Pelle la sig efter den, varav jag såg på High school musical innan jag somna. hahah. 










Igår, söndag, vaknade vi tidigt och började dagen med två filmer; hitta nemo och turbo! Åkte sen till stallet där Malin red och jag promenerade. Hundarna var med lösa i skogen och det gick så bra så! Dessutom fick Morf lite bilträning då hundarna fick sitta tsm i buren ett tag och vänta då vi först hämtade in hästarna. Asbra träning! 



Efter stallet satte jag mig på pendeln, hem till föräldrarna. Följde med pappa och syster till nacka för att hämta lite saker från Bella, och sen fick jag övningsköra en bit hem också! Gick faktiskt väldigt bra, och ja det kändes väldigt bra också! :) hem efter det och spenderade kvällen åt att se på Dexter och trycka i mig godis. Hey jag har säkert gått upp lite denna helg x) ehehe.

Blandade känslor

På väg hem till föräldrarna.. Morf lös, skuttandes i full fart.. Runt hörnet får han syn på ngt, skäller till och kutar ditåt. Jag ropar till, ser att det är en kvinna med hund, och Morf lyssnar inte. Varav jag höjer rösten, ryter till med i princip all röststyrka jag har att komma med, det vill säga en hel del ;) och han vänder! På kanske 1,5meters avstånd till den andra hunden vänder Morf och kmr till mig! Lite irriterad över att han ens var på väg fram till hunden, men ändå så grymt nöjd över att han vände! :D bad kvinnan så himla mkt om ursäkt, usch jag som själv hatar när lösa hundar kmr fram.. och jag som dessutom brukar låta han sakta in och komma tillbaka till mig innan svängen, ifall det skulle komma ngn. Usch på mig :O och lite usch på Morf också, men ja han var faktiskt duktig också! ;P 


Tänkt GRÖNA kryss

Idag blev Morf hela 1år gammal! Grattis till min flumhund<3 

Kurs idag, andra tillfället. Orkar inte skriva mer utan print screena bilden på instagram där jag skrev lite om kvällens kurs ;)

Bästa idag var ändå ngt helt annat; 
Det gjorde mig så sjukt jävla glad! 

Min sämsta sida

Min absolut sämsta egenskap är mitt humör. Jag är en ganska glad människa som ofta skrattar. Men ilskan lurar under ytan, och ibland krävs det inte mkt för att jag ska explodera. 

Det är ibland väldigt jobbigt att vara jag. Folk missförstår en eller förstår sig inte alls på ens humör. Jag har många gånger önskat att jag ägde egenskaper som jag saknar eller endast har en mild grad av. Som självsäkerhet, mod, spontanitet, rastlöshet (för skulle man då inte orka träna mer?) m.m. Men en sak som står överst på listan, är lugn. Jag önskar att jag var en lugnare person. Inte så att jag skulle vilja ändra hela min personlighet, för jag gillar ändå den jag är. Men skulle det inte vara skönt att istället för att bli arg, helt enkelt ta saker med ro? Att vara lugn. 

Jag kan inte låta bli att jämföra mig med andra människor. Och visst, ingen är väl perfekt. Men varför fick jag det heta humöret? Bristen av tålamod och ilskan? 

Ibland kan jag inte låta bli att fundera på om jag verkligen ska ha hund. Om jag verkligen ska jobba med djur. Borde jag kanske bosätta mig i en stuga mitt ute i ingenstans, alldeles ensam? Missförstå mig inte, jag älskar min hund, och jag älskar mitt jobb och att jobba med hundar. Men ibland blir jag arg över saker som jag kanske inte ens skulle behöva bli arg över. Vilket i slutändan gör så att jag ångrar mig. Ibland så mkt att jag blir arg, för att jag blev arg. 

En ond cirkel som jag ngnstans måste hitta ut ur. För även om jag inte är en arg person, så blir jag ofta arg. Humörsvängningar kanske, samtidigt som jag kan gå och va arg en hel kväll. För en struntsak. Så ahh, jag har skrivit ett inlägg förut där jag poängterar att dem flesta hundägare tränar sin hund på massa olika saker. Att inte skälla. Att klara av hundmöten. Att inte hoppa på folk. Osv. Men jag, ja jag tränar fortfarande mig själv. 

En dag i hundens tecken!

Jag och syster åkte till vällingby-skogen idag! Blev en ca 2timmars promenad i skogen, med Morf lös hela tiden och Moshe i långlina! Hur mysigt som helst, med superhärligt väder :D 












Hem, åt sen lunch/tidig middag och spenderade ngr timmar åt att se på Dexter<3 snart klar med säsong 3!! :O vet inte ens hur många säsonger det finns... Ngr fler hoppas jag iaf! Hahah x) 

Vid 19 mötte jag och hundarna uppe en kvinna, Anna, med sin schäfertik Kenza. Tanken var väl att träna lydnad, men det blev bara en inkallning med Kenza och Moshe som lite störning, samt så körde vi en tandvisning :) gick bra! Men ahh jag tror inte man får säga stanna så många gånger som jag gjorde xD men, men, första gången jag körde tandvisning, så bra ändå tkr jag :) sedan promenerade vi bara, och ja det var trevligt med sällskap, samt nyttig träning för hundarna det också! 

Kom in strax efter 20, och har sett på ännu mer Dexter<3 nu ska jag snart sova. Redo för en ny jobbvecka med massa saker inplanerade på kvällarna! 

good time

Så jävla skönt med helg!! :D Veckan som gått har jag verkligen kämpat mig igenom. Har varit så sjukt trött :O Kanske för att jag aldrig riktigt vilade ut förra helgen? ;P

Iaf, igår innan jag började jobbet så hämtade jag Monki! Ska börja hämta han ibland då matten egentligen skulle behöva lämna han vid 7. Sen så hade jag två perfekta promenader på förmiddagen! Alla hundarna var så duktiga! och ja solen sken och det var bara allmänt perfekt! Det lite komiska var att under båda mina promenader så kom det en lös hund frampringande till mig och mina hundar.. alltså vad är det med folk att ha sina hundar lösa när dem inte har pli på dem? :O Den enda bad iaf om ursäkt, sa att det var en unghund som hon trodde skulle lyssna bättre, och okej den ursäkten kunde jag godta, OM hon hade kopplat hunden efter då hon fick bevis om att den inte lyssnade så bra som hon trodde. Men koppla hon den? nope. Hon fortsatte gå med sin hund lös.. Människor alltså.

På kvällen åkte jag till Jenny i kungsängen, var social ett tag innan jag och Ronja åkte hem. Hon för att hon skulle jobba idag, och jag för att jag var så sjukt himla trött. Var iaf roligt att träffa bland annat Elin, samt att säga hejdå till Jenny. Hon ska nämligen flytta till Kalmar och plugga till förskolelärare i 3 år! :O sjukt. Mn roligt för henne! :)
Idag lördag har jag sovit ut! Gick förvisso upp 9.30, men då somna jag också vid typ 23 igår så ;) Duschade och åkte sen till åkeshov och Hundstallets öppna hus tillsammans med Sara och Cicci! Ja och Morf, Inna och Moshe :) Duktiga hundar som skötte sig bra, även om dem stundtals hängde lite i kopplena.. ;P Vi lämnade hundarna en kortis hos ngr "hundrastare" för att kunna gå in och titta på hundstallets hundar, och jaa jag blev lite kär i en settertik på 7år. Så himla fin!<3
Kan ju säga att våra hundar såg ut att ha dragit i kopplena större delen av tiden som "hundrastarna" när vi väl fick tillbaka dem.. hahah. Jävla unghundar ;D jaa och Moshe ;) hahah.
Mamma kom hem från Grekland, så fick en del söta saker från henne :D Ugglor! :D så söta! :) Nu ska kvällen spenderas lite med mamma och syster, och kanske pappa beroende på när han kmr hem, och sen hem för att se Dexter :D

Papper och kurs

Yeeeeees!!! Nadja hittade Morfs papper! :D åhh så skönt! Tack igen!<3 
Självklart låg dem på ett ställe där man letat, men man är väl blind I guess? ;P så skönt iaf! Slippa strulet och kostnaden att fixa nya! 

Annars då? Jo vi var på första tillfället på agility-kursen igår! :) det kändes dock ej som en agility-kurs då det enda utöver introduktion var några lekövningar ;p men antar att det kmr nästa gång :) roligt var det iaf, och utöver en del pipande och viss dåligt koppelgående så skötte sig Morf bra! Kampa är roligt och vid teori-delen så låg han duktigt och tyst under stolen! Ser fram emot nästa veckas lektion :) 
Syster var dessutom snäll och hämtade Moshe från dagis, eftersom jag ska passa henne från igår tills på måndag :) så efter kursen möttes vi upp och jag såg idol på tv4play för att sedan släcka vid 23! Duktiga jag ;) 

Ännu ett bildlöst inlägg

Fick sluta 16.30 idag! Superskönt :) 

Hann med massa hemma sen. 
- gå och handla
- dammsuga under soffan
- träna lite
- duscha
- laga mat
- se idol
- fixa födesedagspresent till mamma
- boka tid för uppkörning och teori
- samt se massa, massa Dexter! 

Enda jag inte lyckades med som jag sagt.. Var att lägga mig tidigt ;D inte så konstigt då man ser på en serie som är så grymt bra som Dexter är! ;p jaja, börjar 10 imorrn så ingen fara. Ska sova nu iaf x) 

Liten sak för många

Min hund skötte sig bra i bilen imorse. Han skötte sig bra på morgonen. Skötte sig bra när han fick va i andra boxen och ja han skötte sig i princip felfritt på både förmiddags- och eftermiddagspromenaden. MEN sen hade vi ett hundmöte. Med en hund som skrek. SKREK. 

Och tror ni inte att den enda hunden -på hela dagis!- som inte sköter sig, är min egna.. Låg och moffa och småmorra hela tiden. Visst kanske inte världens sak för många, men jag blir arg när han fjantar sig. Speciellt när han vägrar lyssna när jag gång på gång säger till han. Att han dessutom är tyst när jag stod och titta på han och sedan moffa direkt när jag vände mig om gjorde mig förbannad. Snacka om ögontjänare som dessutom VET att han inte får hålla på sådär.

Så ahh. Han är billig just nu. 

Kunde varit bättre

Så ahh jag var inte på mitt bästa humör igår nej. Bara för dem där jävla papprena. Sen vare ju synd med missförstånd och så hade jag lite svårt att somna sen också.

Jag har ångest över papprena. Har dessutom ångest över bilkörningen. Eftersom det känns som om jag aldrig kmr få det där jävla körkortet. Borde plugga och köra hur mkt som helst. Men gör typ inget utav det. 

Jag känner mig trött och orkeslös, och att jag har hur mkt saker som helst som jag vill göra spelar ingen roll. Dem suddas ut i och med all ångest och istället känner jag mig bara stressad och får ingenting gjort. 

När folk inte fattar

Just nu hatar jag allt och alla. Det är inte direkt bästa tillfället att faktiskt fråga ngt då. Är det så konstigt om man låter irriterad och arg när man svarar på en fråga när det är precis så man känner? Fastän det inte är emot just det frågan gäller. Eller personen som frågar. Hur jävla svårt är det att fatta att om jag är asirriterad och asarg så är det precis så jag kmr att låta. Även om det inte är riktat emot den som ställde frågan. 

Sen tkr alla att det är mitt fel? JA MEN FÖRLÅT DÅ ATT JAG SPENDERAT TIMMAR ÅT ATT HA ÅNGEST ÖVER ATT JAG INTE HITTAR PAPPRENA, SAMT ATT JAG ÄR MÄNNISKA OCH LÅTER ARG NÄR JAG HAR LETAT ÖVERALLT DÄR DEM SKULLE KUNNA LIGGA. Utan resultat. Visste inte att jag inte kunde visa känslor när jag svarar. Kanske skulle ha ignorerat frågan istället? 

Och ja jag är arg. Asförbannad, asirriterad och har världens jävla huvudvärk. Dels på grund av allt jävla letande. Dels på grund utav att du fick mig att gråta. För allt är ju mitt fel. För att jag i min irritation och ilska över papprena råkar låta irriterad och arg när jag svarar på din fråga... Oerhört ologiskt.. 

1a september!

Och så vare september igen! Min månad ;D Fast det är inte bara jag som fyller år, nej först ut är faktiskt Morf! Den 10e blir han 1år! :D sen är det mamma som fyller år den 11e, jag den 16e! Faster Karin den 18e och så Ronja den 19e! 

Me like :) 

RSS 2.0