Vila gör man i graven?

Helgen sprang förbi, och trots en ganska lugn helg så känns det som om jag aldrig hann vila? 0.o kanske för att i fredags sov jag bredvid Hannah vars armbåge var vän med mig en del gånger under natten.. xD samt i lördags sov jag på en soffa och fick asont i ryggen. 

I fredags hade jag och Hannah en myskväll med god mat, mysig promenad med hundarna och så såg vi på Sjätte sinnet. Gjorde inte så mkt mer än det utan var aströtta och somnade ändå ganska tidigt. 

På lördagen lämnade jag Morf hos mamma och åkte sen till skansen med Sara och Cicci. Gick runt där ngr timmar, och roligast var nog björnarna, lodjuren, sälarna och lemurerna! :D en lemur klättrade dessutom upp på systers axel ;D Efter skansen åt vi pizza (fast dem åt kebab) hemma hos mig och såg på film. Åkte sen hem till Malin med Morf och såg på en väldigt skum film som jag dock inte kmr ihåg namnet på. Typ tio sätt att dö i vilda västern? x) Malin gav upp innan den var slut och Pelle la sig efter den, varav jag såg på High school musical innan jag somna. hahah. 










Igår, söndag, vaknade vi tidigt och började dagen med två filmer; hitta nemo och turbo! Åkte sen till stallet där Malin red och jag promenerade. Hundarna var med lösa i skogen och det gick så bra så! Dessutom fick Morf lite bilträning då hundarna fick sitta tsm i buren ett tag och vänta då vi först hämtade in hästarna. Asbra träning! 



Efter stallet satte jag mig på pendeln, hem till föräldrarna. Följde med pappa och syster till nacka för att hämta lite saker från Bella, och sen fick jag övningsköra en bit hem också! Gick faktiskt väldigt bra, och ja det kändes väldigt bra också! :) hem efter det och spenderade kvällen åt att se på Dexter och trycka i mig godis. Hey jag har säkert gått upp lite denna helg x) ehehe.

Kommentarer
Postat av: malin

ja har så gått upp efter denna förkylning :P

2014-09-15 @ 14:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0