Måndag

Jobbade 7.30-18 idag. Chefen var sjuk så tog hennes öppning. Var ganska trött, men det gick bra :) jag och Tesso flyttade om hundarna enligt den nya rumsindelningen, och det gich hur bra som helst. Duktiga hundar! 


Har annars inte gjort så mkt mer än jobbat. Kom hem och städade lite efter katterna, lagade middag och såg sen på film. Snabbduschade för orkade inte tvätta håret och nu är jag redo för att sova ;p eller ska kika lite på battlefield :) om jag pallar för filmen hackar en del. Tror datorn min (brurs dator ;D) håller på att dö. 

En bra helg

Lördag
Seg förmiddag, sedan åkte jag och syster till åkeshov och klev in i en liten ganska nyöppnad djurbutik. Väldigt trevliga ägare och jag köpte två leksaker :) vidare till brommaplan där vi mötte upp Bella för att tsm åka till bromma blocks där vi gick runt i djuraffären ett tag! Jag köpte en bädd samt en filt till valpen min. 
Vi åkte tillbaka till brommaplan där vi skiljdes från Bella innan vi åkte ut till ekerö och hem till Cicci :D vi lekte och myste med hennes underbart söta Inna, samt åt god mat och hade det allmänt bra! Så på Paranormal activity samt the thing. Tur som satan att jag redan hade sett båda filmerna innan ;p även om den förstnämnda ändå var lite läskig, och den sistnämnda inte ens var läskig ;p hahah. Ahh samt somnade lite under den andra filmen x) 


Söndag
Började dagen lugnt hemma hos Cicci, innan vi alla tsm åkte till brommaplan och hoppade på t-banan hemåt. Cicci hoppade av i åkeshov för att träffa pojkvännen sin för en mysdag då dem fira sin ettårs dag tsm idag :) Grattis till dem! :D
Jag och syster åkte först hem till henne där vi åt lite lunch och träffa mamma en sväng innan vi gick hem till mig med tvätt som jag haft hos dem. 

Gav katterna mat och tömde kattlådan innan vi åkte vidare. Denna gången ut till värmdö och hem till Anneli! :) vi gjorde inte så mkt, utan pratade mest och hade det mysigt! Åt middag, pizza tredje dagen i rad för mig 0.o helt sjukt xD hahah.
Fick skjuts hem av Anneli eftersom hon skulle hämta sina katter. Känns lite tomt utan dem, fastän jag knappt varit hemma med dem :p 
Nu ser jag på idol, har ju haft fullt upp även denna helg ;D såg nämligen förra fredagens idol på söndagen också x) hahah. Men ahh, sen ska jag sova, för öppnar imorrn. Blir ev en heldag, för chefen är sjuk :( stackarn! Men aja, blir nog bra oavsett :p fast skulle va kul om jag slutar tidigare, för då kan jag följa med mamma och syster som ska kolla på en lägenhet åt brur :) vill ju också! Haha. 

Vila kan man göra i graven. Eller på helgmorgnarna :D

Jobb, jobb, jobb. Är så himla skönt att trivas på jobbet :) att trivas med alla sina kollegor och att trivas med sin chef :) härligt! 

Har haft ont i huvudet lite från och till i typ 1,5 vecka. Inte hela tiden men alltid minst 1 gång varje dag. Känns sådär. Hoppas det går över! 

Var ute igår med Jenny, Ronja och brur<3 middag (pizza!) och förfest hos Jenny, sen åkte vi till ngn resturang/bar som heter Fenix i slussen. Vidare till Patricia där vi stannade till strax innan 4. Svängde förbi donken och så skiljdes vi åt då alla skulle åt olika håll x) var hemma vid typ 5 och däckade ganska snabbt ;p hahah. 






Vaknade kl 9 imorse, kände mig fortfarande full. Lyckat? ;D sov till typ halv 11-11 och nu känns det bättre! Men är seg som satan x) syster sov här också så nu ska vi snart fixa ngt att äta. Ev beställa mat jao ;) hahah. 

En kul grej igår var när en snubbe typ stötte på Ronja. Stod vid vårt lilla bord som vi satt runt. Typ barbord så ganska högt. Ronja går med Emil för att köpa dricka och liksom slippa honom, och han bara står kvar där vid vårt bord.. Då kom dryga Sandra fram och viftar lite med handen åt honom som om han vore en fluga eller ngt.. Och säger "du kan gå nu." Hahahah! Ja han gick, men sen när gör jag sånt? XD hahhaha. 

Valparna<3

Fick nya bilder på valparna idag! Båda är så grymt söta, och jag förstår inte hur jag ska kunna välja en av dem ;p 

Vid 4-5 veckors ålder kan man se säkert vad dem har för ögonfärg, och första besöket -då jag ska välja en av dem- är bara ngr få dagar innan valparna är 4 veckor gamla. Spännande! Hoppas man kan se ögonfärgen redan då :) 


Kör en vilodag

Nu är bloggappen uppdaterad igen, hoppas det funkar bättre med bilderna nu! 

Annars då? Jo jag är hemma från jobbet idag. Vaknade med huvudvärk och en skum känsla som jag självklart blev rädd va illamående. Mår iaf bättre nu, men har fortfarande ont i huvudet och har börjat snora lite ;O not good. Vill inte bli sjuk. Ska iaf se film och hoppas jag mår bättre snart! Är ju så dumt när man har ont i huvudet, för inget förutom att sova hjälper ju typ :( jag är dock inte trött, så sova går ej. Hahha. 



fotomodeller

Jag vill ha min valp nu! Eller okej. Jag kan för tillfället nöja mig med att åka dit och välja valp. Samt få fler bilder! Men sen vill jag ha hem han! haha :)

Annars då? Jo vi har haft riktiga fotodagar på dagis igår och idag. Fotat hundarna i grupp både igår och idag jao! Bra träning för dem små djuren, och dem är faktiskt riktigt duktiga!
Idag var snickaren på dagis och fixade med en grind in till köket, så nu har vi en till box. Ska vi bara planera hur vi ska möblera och ha oss innan vi ska flytta rum på dem flesta av hundarna. Kommer bli kaos då, för vi kmr totalt glömma vilka hundar som ska vara vart xD hahah. 

Jag har ett litet projekt också, försöker få Tessos hund att inte attackera mig (hoppa på mig som en galning) då jag kliver in i rummet. Han blir sådär hysteriskt glad så han bara hoppar. Alltså jag kan bryta det ganska snabbt så är ju inga större problem, men vore skönt att kunna gå in dit utan det där hoppandet ;P så nu ska jag satsa på att få bort det. Får se vilket sätt som är bäst. Gick iaf lite framåt idag, så vi får väl se :P Han är ju så himla fin och jag skulle vilja kela med sötnosen! Men han blir så tokigt överglad  xD hahah. 

Men ahh, nu ska jag slå på en film och somna tidigt idag igen är planen! Var inte alls trött imorse fastän jag klev upp kl 6. Var så skönt! Bara för att jag hade världens huvudvärk och la mig vid typ 10- halv 11 igår? xD haha. 

Valp och uppdaterat iphone

Ciccis lilla Inna är så grymt söt! Jag dog ett X antal gånger under tiden som vi åkte tsm från centralen till brommaplan :) såååå söt! 
Vågade mig även på att uppdatera mobilen min. Var ju tvungen att få kika igenom systers mobil först, eftersom jag inte vågade uppdatera innan om jag skulle hata det xD hahah. 



Slösar pengar

Nu har jag slösat lite mer pengar på valpen! Beställde nyss två leksaker och ett halsband från internet. 242kr till! ;D hahah. Och imorrn ska jag, Bella och syster förbi Hööks efter jobbet! Får se om jag hittar mer saker då ;) fast inga mer halsband. Om jag inte hittar ett jättefint blått. Har redan 3 olika halsband med det jag beställde ;p hahah. Valphaldband då alltså xD 

Failade lite också. En av leksakerna jag beställde är en jättesöt hund. Gosedjur liksom. Och jag ville ha den i blå färg. Men.. jag råkade beställa den i rosa xD hahahah. Mailade dem direkt och berättade om mitt misstag, får väl se om jag får en blå eller rosa sen ;p är inte hela världen om det blir fel färg, men blå är finare ju! :) 

Och imorrn hämtar Cicci sin söta valp! :D åhh är så spänd för hennes skull! Så himla roligt :D hon åker tåg också så när hon är i centralen vid 19 så ska jag, Bella och syster få se lilla Inna! :D som valpen heter alltså om ni inte fattade det x) hahah. 

Men neee.. Nu ska jag försöka sova. Godnatt! 

BILDbomb

Jag hoppas blogg-appen blir bättre på mobilen snart. Går fortfarande inte att förminska bilderna via appen, så vill helst inte lägga in för mkt bilder då jag skriver blogg via mobilen. Det suger ja. Men ahh, tänkte iaf bjuda på lite bilder från hunddagiset som jag tagit denna vecka! Hade ju Pelle i två dagar från och med i måndags också så han var med på dagis. så himla enkel att ha med.
 

Idol nörden

Sov hos Elin igår så började dagen med att åka hemåt. Väl hemma såg jag på Idol, eftersom jag missade det i fredags. Ganska nöjd med dem som gick vidare, förutom Jens. Jag gillar inte Jens. Gillar inte namnet Jens. Hahha. Sitter nog i sen Idol 2005 (?) då Måns var med, samt en Jens.. hatade Jens. Han sög. Älskade Måns. Älskar Måns. Han är grym. Och Jens kom längre än Måns 0.o Kan än idag inte förstå det. Hahah x)
Såg det på tv4 play som vägrade visa vilka som gick vidare, så svor lite här innan jag kunde se slutet på tv4 istället. Bara ett bevis på att tv4 play suger :D heheh. 

Nu ska jag sitta här vid datorn 1 eller 2 timmar innan jag ska hem till mamma för att tvätta och äta middag :) Hoppas på att pappa kan komma och hämta mig så jag slipper släpa all tvätt själv x) haha. 
I onsdags köpte jag mig äntligen en ny silverkedja till mitt lilla hund-smycke! Känns bra att ha det där runt halsen igen!<3



Nynäs, nacka, danderyd

Började dagen i nynäs eftersom jag sov hos Malin igår! 

Sen Hundloppis i nacka med Bella och Cicci! Var typ bara 4 små bord, men fick iaf med mig en bok om klickerträning plus en klicker till den för 10kr. Köpte även ett halsband för 2kr :) 
Nu är jag hos Elin i Danderyd med Jenny och vi ska käka hemmagjord pizza. Kör onyttig dag igen ;O käkade pizza med Bella och Cicci också xD hahah. Vi ska iaf se Desperate housewifes! Hoppas det är lika bra som jag hört :) 
Fick en födelsedagspresent från Elin också! Tre små Bolz-flaskor :) 



Spola fram tiden

Jag vill ha fler bilder på valparna. Så fort jag får ett mail hoppas jag att det är från Louice med bilder på valparna! Åhh vad jag längtar. Slutet av september och hela oktober kmr handla om väntan. Väntan på min valp! :D får försöka dela upp veckorna för att det ska kännas kortare. Som att just nu väntar jag på att få hälsa på valparna för första gången samt välja valp! 6e oktober alltså! Längtar! 

Ska på en hundloppis idag med Bella och Cicci! Har redan börjat handla lite saker till valpen, men hoppas jag hittar fler saker! :) slänger in en bild på det jag köpte i onsdags på arken zoo i vinsta :) 

:D

Bra att appen säger att det inte går att spara inlägget.. Och sen sparas det ändå? 0.o hahah. Skumt. 

Jaja. Är i nynäs nu hos Malin<3 fick jättefina födelsedagspresenter :D en just-do-it tröja, en till i min samling :D och godis från Irland i sötaste burken ever! taaack! :D 



Jaaa..


Nya bloggappen typ suger x) hade skrivit ett inlägg som vägrade sparas. Bra liksom.. 

Reglerna måste följas

Vi har på jobbet ägnat en stor del av veckan åt att oroa oss. Eftersom vi räknat ut att vi har för många hundar i boxarna gentemot vad som får plats enligt länsstyrelsens regler. Oron har varit tung då vi har tvingats försöka flytta några hundar till den nya lokalen, och nästan ingen vill byta lokal. Vi har känt en press över att vi kmr bli tvungna att säga upp några hundar, och det är ju inte alls roligt :( 

Men nu! Nu! har vi äntligen lyckats lösa det! Vi ska fixa en till box i lokalen, och tvingas flytta över 4 hundar till nya lokalen, men sen är det typ löst! :D så skönt! 

Feeling alone

Social och glad. Känner mig fortfarande ensam. Bekväm i sällskapet med bra vänner. Känner mig fortfarande ensam. Tittar tillbaka i livet och undrar var min andra hälft är? Inte någon pojkvän då, utan en bästa vän. En vän som alltid finns där och som alltid i första hand väljer mig. Var jag bortskämd med det som yngre? Så att jag nu saknar det? Eller är det mig det är fel på? Är det ngt som förändrats? Jag som är för komplicerad? Jag som får skylla mig själv då jag har så svårt att öppna mig? 

Orsaken spelar egentligen ingen roll. Jag känner mig hur som helst ensam.

Blått ska det va!

Haft en trevlig kväll med Ronja och Jenny. Åt god mat och drack goda drinkar. Bästa var ju dock när jag fick en gratis blå shot eftersom kyparen tkt jag skulle forts med blå dricka då min första drink var blå! ;D 



Längtan

Åhh jag vill ha min valp nu! 
Tittar på bilderna hela tiden och kan typ inte tänka på ngt annat än det ;O Hur jag ska miljöträna den. Aktivera den. Göra den rumsren och ensamhetsträna den. Är så grymt taggad inför detta, och så länge jag inte får en osäker individ så känns det som att jag kan klara allt! Kmr säkert svära många gånger men jaa att ha valp är ju många gånger jobbigt ;p Men jag är redo! Och nu ska jag bara vänta i typ 7 veckor! :) måste planera in lite ledighet i början med valpen också, samt planera in så mamma och syster har han lite i början. Så jaa, jag längtar tills november! 

Röd eller Svart

Konstig dag på jobbet. Är fortfarande förvirrad. Inte alls trevligt, och man undrar hur folk tänker? Hur folk kan bli så arga och bli så.. otrevliga? Fast jag märkte förvisso inget mot mig.. men ändå. 

Annars då? Jo jag fick jobba 2 timmar på ringvägen idag :) Gick väldigt bra faktiskt! Vi kom ut med alla hundarna samtidigt, vilket var mysigt för då fick jag gå med både Linda och Nadia! Hundarna var till och från småjobbiga, men överlag väldigt duktiga :) 

Jobbade sen på siargatan där det där underliga sen skedde under eftermiddagen. Annars så var det en ganska bra dag, och jag fick för första gången på länge stänga tsm med chefen! trevligt!

Pratade med Louice (uppfödaren) idag också, och nu är det bestämt att jag ska välja valp när vi åker dit om ca 2 veckor! :D Det lutar dock mot den trefärgade, vilket är ganska roligt för jag fick veta idag att den familjen som väntar på mitt val helst vill ha den röda ;D alla nöjda är ju trevligt! :) haha. Men ahh vi får se!

En ÄR min!!!

Den svarta med bläs blev vald av familjen som fick välja först, så någon av dessa två är min! :D vet inte än vilken, men nu är det iaf hundra att en av dem är min och att jag alltså kmr få hem en valp i november! :D så sjukt glad!! Får se vilken av killarna som blir min :)

Bilder från lilla festen i fredags


ja och nej

Jag halvt gillar blogg.se nya app till mobilen, och jag halvt hatar den. Dels så är det väldigt enkelt att man råkar trycka fel när man ska kopiera all text... och dels så kan man inte välja storlek på bilderna som man lägger in :( Eller okej.. jag kan välja att lägga in en miniatyr-bild eller en stor bild. Och den stora bilden innebär ibland att en del av bilden klipps bort. DUMT!
Men annars har den snyggt upplägg och det är enkelt att göra texten fet eller kursiv. Så skulle jag betygsätta den skulle den få 3 av 5. För det mesta är bra! Men det där med bilderna stör mig satan.

Firandets helg

Haft två bra dagar nu i helgen! 
I fredags hade jag ju min lilla fest hos mig. Totalt blev vi 7 pers, och vi spelade ölspel och lyssnade på hög musik! För första gången kom en av grannarna ner också, fast då var kl halv 2 och vi hade kört med högsta volym och högsta bas. Accepterade det och förstod för första gången mina vänner som alltid velat sänka när jag velat höja hemma hos dem. Såå ahh lärde mig ngt iaf ;) haha. Brur slutade sent så han kom vid typ 12, och en kort stund efter så hade alla åkt förutom han och syster min. Vi avslutade kvällen med att spela magic :) dem gick hem strax efter 5, så ca halv 6 släckte jag lampan ;D 

Igår så började dagen lugnt. Jag gjorde ingenting första timmen. Sov till typ halv 12! Sen städa undan lite, dammsuga och så duscha för att sedan möta mina syskon i byn. Vi handlade presenter till mamma och gick sen dit. God mat och fint sällskap hela kvällen utan mamma, pappa, syster, brur, nadja, tonie, jenny och alex :) jaaa och så hade ju alex pontus så han var ju med också ;) hahah. Tacos och tårta och kortspel hela kvällen! Var astrött vid typ 12, men lyckades hålla mig vaken ett tag till. Jag och Alex gick hem strax efter 2 så strax innan 3 släckte vi lampan och somnade väl typ bums x) 

:D

Oj vad dålig jag varit på att uppdatera denna vecka x) har haft fullt upp ;D 

Jag och syster fixade inför festen i onsdags. Hon hade dammsugit och plockat undan lite, samt lagat mat till mig! Snäll! :D 

Igår var jag på handledarkursen för körkort med pappa. Läraren var rolig så dem 3 timmarna gick ganska snabbt. Skönt! Jaa så om ngr veckor så kan jag ge mig ut och övningsköra med pappa! :) spännande ;D 

Har haft det bra på jobbet. Igår var Fanny där på eftermiddagen och vi kom ut alla tsm då :) mysigt! Men grupperna var stora, 10 hundar hade jag och Tesso! Gick ju alltid med 10 förut, men är stor skillnad på 8(som vi oftast går med) och 10 när man håller alla koppel i händerna ;p saknar mitt bälte ibland, men vet inte om det är lönt att ta med sig det.. Kanske provar ngn gång x) 

Idag är det freeeeeedag! :D i like! Börjar 10 så sov till strax efter 8. Stänger på dagis idag men kmr ha sällskap av Hannah! :D 

Sen kmr jag väl tillbringa hela dagen med att hoppas få ett mail eller telefonsamtal från Louice.. Eftersom valparna kan komma närsom helst nu! Åhhhh jag dör lite av spänning och nervositet! :D 

Ge mig helg!

 Blogg.se har gjort om sin app. Spännande! Ser än så länge bra ut! 

Igår fick jag med mig Cookie hem :) vi åkte hem till Jenny och var lite sociala! Mysigt med liten hund, men blir perfekt med lite större än hon ;p hahah.
Det känns som typ torsdag, men det är bara tisdag. Sjukt. Har massa planerat nu i veckan iaf! 

Imorrn ska jag och syster städa samt handla till festen jag ska ha på fredag! Hinner nämligen inte det ngn annan dag för på torsdag ska jag och pappa på handledarkurs -så jag äntligen kan börja övningsköra :D, och på fredag slutar jag 18. Festen börjar 20 och jag är inte hemma förrän typ 19. Då ska jag hinna duscha och äta ;D 
På lördag sen ska jag och mamma firas tsm hos dem! Blir tacos och tårta och kortspel skulle jag tro :) alkohol både fredag och lördag! Tur jag tog det lugnt i helgen ;) hahah. 

Dessutom så är ju valparna beräknade att födas på fredag, lördag eller söndag, så vill extra mkt att det ska bli helg!! :D 

Söndag

Blev en väldigt lugn helg. Igår spenderade jag kvällen framför Teenwolf och The Impossible.

Idag har jag glott på Teenwolf samt varit i stan och fikat med Hannah :) snackade massa skit och sen mötte jag upp båda mina syskon på t-bane perrongen i centralen. Snacka lite med brur som jag inte träffat på aslänge, sen åkte jag och Sara hemåt. Handlade lite och så har kvällen spenderats med att bleka och färga systers utväxt, samt se på film. 21 jump street! Flummig film! Och roligt var ju att Johnny Depp var med i typ 5 minuter också xD hahaha.

Nu ska jag se lite Teenwolf innan det är läggdags! Öppnar imorrn :)


Trodde jag ja

Jag fastnade hos mamma framför tvn ett tag. När jag sedan bestämde mig för att cykla hemåt så tänkte jag att jag cyklar en omväg istället så jag tränar lite så istället för att springa. Men väl ute så frös jag (jag har bara linne och shorts på mig) och dessutom så skavde ryggsäcken som jag hade all tvätt i. Så tänkte ahh men jag cyklar hem och sen kan jag springa direkt efter. Yeah right säger jag bara. Är nog sjukare än jag trodde för det brinner i halsen och huvudet dunkade alldeles nyss satan i huvudet mitt. Svettas som ett as gör jag också så ahh ingen springning idag. Går inte så bra med detta för mig.. Haha. Har iaf gått ner typ ett kg sen förra veckan! :)


Lugn lördag

Jobbade 7.30 till 18 igår. 4e dagen denna vecka. Känns som allt jag gjort är att jobba ;D men har haft bra sällskap iaf så har gått bra! Vid 16 igår bytte jag lokal för att stänga på ringvägen. Gick bra.

Efter det åkte jag till gamla dagis för att käka pizza med Bella och Cicci :) syster kom dit sen också och vi drack ngr drinkar innan vi senare åkte till centralen för bio! The conjuring? Skräckfilm! ;O den var dock inte lika läskig som jag trodde, men är baserad på en sann historia, sånt är alltid creepy! Hahah. Syster sov iaf hos mig :) hade gått upp vid 6, och somnade kanske vid halv 4.. Jaa det var en lång dag ;D

Har träningsvärk i armarna efter att i torsdags ha hämtat en soffa till dagis tsm med vår praktikant Alex. Vi bar den inte långt, men den var otymplig som satan, och att sen få in den i lokalen och byta plats på den med en annan soffa var kämpigt xD såå ahh, igår eftermiddag började träningsvärken komma, och imorse hade jag så ont att jag knappt orkade röra armarna xD hahah! Syster var snäll och diskade åt mig :D tack igen!

Har spenderat morgonen åt att titta på so you think you can dance! Ska efter det cykla till mamma med lite tvätt :) ikväll satsar jag på att ge mig ut och springa! Får se om jag lyckas med det ;)


Väntan

Om ca en vecka föds valparna! Om ca en vecka vet jag om jag i november kmr få hem en liten valp! Är himla nervös, och otroligt spänd! Valparna är beräknade att födas mellan 13-15e september! Kan vi hoppa fram en vecka nu? :D

Bjuder på en bild på mamma Juwel, tagen idag av Louice (uppfödaren) :)


Bildbomb från dagis


There's no "I" in TEAM

Jag och Tesso är ett bra team! Av alla mina kollegor så trivs jag och jobbar bäst med henne. Därför har jag åkt och jobbat både igår och idag fastän jag på morgonen känt mig mer död än levande. Ont i halsen och huvudet, samt känt mig allmänt död i kroppen. Men! Det bästa är att det blivit bättre under dagen, både igår och idag :)

Gör inte så jättemkt att jobba 7.30-18 när man trivs på jobbet! Lite slitsamt, men man överlever ;) härliga hundar som man fastnar för ju mer man lär känna dem :) jaa dem flesta iaf ;p hahah.
Idag spenderade jag och Tesso totalt ca 3 timmar åt att klippa och raka Coccos! En av våra cocker spaniels. Dessutom bada Tesso honom och vi fönade honom torr! :) var riktigt roligt faktiskt! Är nöjd med resultatet också! Inte perfekt, men första gången vi klippte en cocker så då fan vare bra jobbat :D


Ett hjärta av guld

Lättnaden. Glädjen. Klumpen av oro som legat i magen försvann med bara ngr få ord sagda.
Man lever och man lär. Ingen är perfekt, och misstag dem gör man för att lära sig utav dem. Inatt kan jag somna med ett litet leende över läpparna i alla fall. Glad över det där hjärtanet av guld.


Monday bar summer cruise bilder!


1a september

Äntligen är det september! Känns bra! Är redo att välkomna hösten :)
Hade en väldigt bra kryssning! Ups and downs. Släppte på en stor tyngd också, men har istället som en klump i magen. Vet inte hur allt löser sig, och jaa jag är orolig. Rädd. Men hur det än blir, så var jag ärlig iaf, och det är ngt jag alltid vill försöka va!

Mkt social med folk på kryssen, och för typ första gången så orkade jag och va taggad till båda kvällarna! Blev dock lite småbakis båda dagarna.. Hahah x) så kan det va. Var till och med tvungen att ha en plastpåse redo för säkerhets skull när jag åkte t-banan hem ;p hahah. Mådde liksom inte illa, utan bara sådär skum känsla som självklart orsakade en lätt panik hos mig x) hahah.

Har spenderat dagen i sängen framför filmer! Kört Batman maraton och ska snart se sista filmen :)
Öppnar imorrn, jobbar heldag igen. Men det blir nog bra.

Bilder från kryssen kmr nog imorrn eller så.


RSS 2.0