Ni gör mig glad!

Detta var just vad jag behövde just nu känner jag.
Kör torsdagsfest med Ronja och My. Är lagom rolig just nu :D men har kontroll, eftersom man ska jobba imorrn ;) (har i för sig nästan alltid kontroll ;P)

Livet leker just nu. Nu har jag roligt, och allt negativt kan dra åt helvete! :D

Breathe..

Jaha ingen träning idag heller. Det suger, även om jag inte alls var taggad för att träna ikväll. Har mesnvärk och känner mig allmänt.. inte bra. Så kanske var bäst så. Istället kmr Ronja och My hit, och så ska vi spela kort istället! :) Mycket bra :D passar min sinnestämning mkt bättre känner jag :)
Känns också skönt att slippa va hemma själv hela kvällen.. för jag kan säga att det nog inte hade varit alltför bra för mig ;O hur som helst så hoppas jag att allt löser sig. Att det bara är jag -som återigen- överreagerar. Det vore så mkt lättare. Så mkt bättre.

Jaaa.. jag har nada bilder att lägga in x) så bjuder på en egobild jag tog i.. lördags? söndags? ;O haha jag tror det var i söndags x) skitsamma.

hinner inte komma på ngn rubrik..

Helst av allt skulle jag vilja krypa ner under täcket och somna om, men man får inte alltid som man vill ;P hahha. Ska gå om typ 5 minuter, och enligt smhi ska det vara typ minus 7 grader ute 0.o kmr frysa :(

Idag slutar jag iaf vid 3 :D men känns som om jag trots detta inte kmr hinna med allt jag vill göra ;O ska köpa nytt sl kort, sen insåg jag idag att jag borde tvätt :O jao och sen är det bandyträning ikväll. Ja om det nu blir av. Dem två senaste träningarna har liksom blivit inställda.. 8) eftersom för få är anmälda till att komma dit. Hur fan ska jag kunna bli bättre om jag inte kan träna? 0.o bra fråga. Känns inte lika kul om träningen ställs in varannan gång -.-'

Helgen är fullspäckad. Imorrn ska jag passa Putte och sova hos Alex. På lördag blir Putte hämtad, jag ska till systemet och inhandla sprit till kvällen. Sen blire middag hos Calle med Alex, och efter det vidare hem till Nicolina för inflyttningsfest! Fun fun! Sover hos Alex då också, och på söndag ska man försöka fixa till sig till en studentskiva med temat H.
Som sagt, fullspäckad helg, och vila det får man tydligen göra i graven ;D hahah. Men nej nu måste jag dra! Får absolut inte missa bussen :O

Fear

Jag orkar inte. Inte igen.
Något inom mig skriker, men du verkar inte höra.
Ska det upprepas igen, fast denna gången tvärtom?
Eller är det bara jag som överreagerar?

Jag orkar inte.

I was just thinking

Jag har blivit så dålig på att uppdatera min blogg. Kanske för att jag inte finner tid eller ork till att uppdatera? Eller kanske för att jag inte har så mkt att skriva om?

Egentligen finns det en massa saker jag skulle vilja skriva. En massa saker jag känner brinna inom mig med önskningar om att få komma ut i ljuset. Har jag blivit ännu sämre på att dela med mig av mitt inre? Har jag någonstans längs med vägen funnit en dörr som nu är stängd?
Tankar ekar, men trots att jag vill dela med mig av dem så kan jag inte. För ett tag funderade jag på om det beror på att jag inte känner mig tillräckligt trygg med någon, men jag insåg ganska fort att så inte är fallet. Jag har helt enkelt bara problem med att visa mitt innersta. Visa vad jag tänker och känner. Men samtidigt som jag har problem med det.. så känner jag ett starkt behov av dela med mig. Av att få lätta mitt hjärta.

easy come, easy go

Har tillbringat hela dagen till att ligga i sängen och se på Glee. Tkr om serien, även om den inte är en av mina favoriter. Känner mig seg, men är väl inte direkt så konstigt då man inte gjort ngt alls under hela dagen? xD hahah. Ska iaf snart bege mig ut. Åka till Sollentuna där jag ska kolla på innebandymatch med Ronja :) Är vårt lag som spelar, så ska bli spännande att se :) Är ju inte på långa vägar tillräckligt bra för att kunna va med och spela ;P hahha.

Ska bli skönt att komma hemifrån lite, för lagom tills nu börjar jag känna mig rastlös. Passar bra liksom :) Får se vad jag hittar på när jag kmr hem :P ska iaf diska, och funderar på att baka igen x) hahha. Jao vi får väl se :P

Bjuder på en egobild i brist på annat x) haha.

Some people fight, some people fall. OTHERS pretend they don't care at all

Hade en väldigt trevlig kväll med fint folk. Bestämde mig dock för att joina Anton och Jenny på bussen, så jao sover hemma inatt. Skönt om jag får säga det själv ;P haha.
Dagen var lugn och skön, dock lite småseg, medans kvällen var ganska lugn och behaglig med olika spel :) Trevligt, trevligt, och jag tänker inte dra upp ngt om det negativa. Vi låtsas som om det inte finns :)

Är inte direkt trött, så funderar på om jag ska sätta på en film.. eller kanske se Glee? hmm.. tror jag satsar på ett Glee avsnitt så får vi se om det blir fler avsnitt sen eller sängen :P

lugnt och stilla

Är hemma hos mamma och pappa och bara tar det allmänt lugnt :) Är ganska skönt faktiskt, även om jag känner en svag ton av rastlöshet i mig. Men det blir nog bra. Tänkte kika igenom stora garderoben om ett litet tag, eftersom mamma bad mig kolla igenom alla jackor där för att se om något är mitt och om jag i så fall vill ha kvar ngt x)
Funderar också på att börja läsa en bok jag får låna från moster min :)

Har egentligen inte så mkt att skriva, så ni får väl klara er på den korta infon ;)

brist på rubrik

Känner mig allmänt seg ;O Har ont i ryggen och typ knäna 0.o.. och känner inte direkt för att va social ikväll. hahha. Men skitsamma. Tittar förbi hos Alex och är social ett tag iaf, så får vi se hur det blir sen. Satsar nog på att sova hemma tror jag. Tror fan jag skippar att dricka ikväll också.. eller okej, jag kör på cola ;)

Hur som helst.. ha en bra lördag alla :)

Lite kort sådär

Äntligen fredag! :D Har känts som om denna vecka varit aslång ;O Har iaf varit skönt att börja 10 varje dag sen i tisdags ;P vaknar man ju när det är ljust och hinner bli någorlunda pigg medans man snoozar x) hahha.

Okej, har inte så mkt att skriva, ska klä på mig så jag hinner med bussen som går 14 över :) Pallar inte ta den senare bussen idag. Den är alltid typ full -.-' hahha.

I spread these wings and fly

Wooohoo :D Ringde och prata med en staffeuppfödare nyss. Jag och Malin (jao och syster om hon nu kan då :P) ska åka dit och hälsa på den 17e april! :D Blir till att kliva upp tidigt då det kmr ta typ 4 timmar att ta sig dit x).. Låter kul när man dagen innan ska fira Alex och Fredik ;D hahha. Aja, blir inte till att dricka så mkt då iaf x) Vet ju nu att man kan ha roligt som nykter när andra dricker också ;P (tänker på i lördags xD)

Ser fram emot att åka och hälsa på kenneln :D sen så ska jag nu i helgen ringa en annan kennel så jag kan besöka den också! Sen får vi helt enkelt se om det blir en staffe eller en collie x) Det blir nog bra ska ni se!
Aja, nu ska jag iaf se på Glee :) Sen efter det blir det sängen! Eller.. funderar på om jag ska göra iordning lunch till imorrn innan jag ser på Glee.. tror det blir så.

:D

Hade inte orkat diska på två dagar.. så hade lite ångest över att behöva diska idag ;O men så kmr man hem.. och så har brur min diskat :D wiiiho :D <3
Annars då? Jo jag mår lite halvilla och känner mig grymt trött. Fast är glad, för ska under dem närmaste dagarna ringa en kennel och bestämma vilka dagar jag kan komma och hälsa på :)
Orkar inte skriva mer, så nu blir det film!

suck på mig själv ;O

Vet inte vad jag ska skriva om. Mer än att jag åter igen inte vet vilken ras jag vill ha. Hade ju bestämt mig för korthårig collie.. men har den senaste tiden känt mig mer dragen till att skaffa en staffe. Det är fan riktigt jobbigt att inte veta vilken ras jag vill ha ;O båda känns rätt, fast på olika sätt 0.o antar jag måste besöka fler kennlar för att kunna bestämma mig. Så ska försöka fixa det om en snar framtid. För jag måste ju fan bestämma mig helt snart.

Annars då? Joo jag fördrev tiden till att titta två avsnitt av Fresh prince in Bel Air. Älskar den serien! <3 Ska snart åka till sollentuna för lite innebandy träning ;)

Godmorgon

Önskar jag kunde gå och lägga mig igen ;O hahha. Trött som satan, men ahh det är bara att hålla ögonen öppna. HAhah. Längtar till ikväll så jag kan gå och lägga mig xD hahaha.

So everybody, just follow me

För en gångs skull gjorde jag faktiskt allt det jag hade skrivit upp på min att-göra-lista! :D Duktigt av mig om jag får säga det själv :) maha.
Städade badrummet så det är fint nu :) Kändes ett tag lite tragiskt att toaletterna på jobbet var fräschare än badrummet här hemma ;O sen har vi i för sig väldigt fräscha toaletter på jobbet, men ahh :P Hahha. Duschade i mkt varmt vatten, och well det enda som jag faktiskt inte gjort än är att fluffa håret ;O men ska göra det direkt när jag skrivit klart det här inlägget :) Woho!

Är trött, så vettefan om jag lägger mig efter att ha fluffat håret. Ska iaf komma ihåg att säga (skriva) att jag beställde kläder från nelly också! Eller ahh.. ett par byxor och en sport bh bara :P Dyra kläder, men väldigt fina. Hoppas dem passar, annars blir jag ledsen ;O hahah.

Nej nu fan är det dags för håret att få lite volym :) haha ;)

Idag har jag:

- tagit en promenad med Malin och Oliwer
- städat köket med Malin
- diskat (ännu lite mer efter att Malin hjälpte till ;P)
- tvättat
- varit i affärn två gånger
- kastat glasflaskorna från igår
- dammsugit
- bakat paj
- ätit pizza till middag
- spelat kort med brur

Nu ska jag snart städa lite i badrummet, sen har jag checkat klart min att göra lista för dagen :D Eller okej.. jag ska duscha sen också, samt fluffa håret ;P 
Funderar på att beställa ett par byxor samt en sport bh från nelly också.. men vettefan om jag ska göra det eller inte 8)... får fundera lite mer.

Dagens låt: Without Me med Eminem, samt Me And My Drum med Swingfly

Idag är en jag-är-duktig-dag

Det blev en ganska tidig kväll igår :) Ganska skönt ändå.
Idag är en jag-är-duktig-dag! ;D Alex åkte hem typ vid 10, men jag, Malin och Oliwer tog oss en timmes promenad i solen! :D grymt härligt. Skulle vilja ta mig ännu en promenad i solskenet, men jag känner mig själv.. och vet att det inte kmr bli så x) hahah. Jao idag skulle man definitivt ha haft hund.
Malin hjälpte mig diska <3 och sen så städade vi köket så det ser riktigt fint ut :D och nu är jag duktig och håller på och tvättar ;P Malin lämnade mig för typ en halvtimme sen, så nu är jag själv igen 8) Eller okej.. brur är ju hemma, men han sover ju x) hahah.

Hade tänkt beordra honom att dammsuga.. men jag tror fan jag gör det själv sen. Känner en viss rastlöshet så då ska jag fan va duktig och dammsuga :) Tror faktiskt också att jag tänker va duktig och gå och slänga glasflaskorna sen också. Passar på nu när det är sol så blire iaf en liten promenad i solskenet ;P ahh.. väldigt liten.. typ 5 minuter xD HAHAH. det kan ju inte ens kallas promenad 8) eller? hahah. Kan dessutom passa på att köpa tvättmedel då eftersom vårt är helt slut efter idag.

Senare ska jag duscha, och fluffa håret mitt :) Annars vettefan vad jag ska göra idag. Städa lite i badrummet kanske.. ser ganska skabbigt ut där inne så ;O ahh fan det ska jag göra :) Men väntar med allt tills jag varit nere i tvättstugan igen, vilket blir vid 14. Så passar på och äter lunch nu ;) maha.

Lite fel tidsuppfattning..

Vi verkar växla mellan fullt ös och typ medvetslös här. Bra jobbat till Alex som var packad innan klockan var 6 ;D Kan ju säga att jag och Malin har garvat järnet, samt säkert fått en del blåmärken ;O hahah x) Fann det roande när jag och Malin -som inte direkt är dem bästa kockarna- skulle laga maten, eftersom Alex var lite.. onykter och Emil typ inte orkade med honom xD hahah. Slutade iaf med att Malin fixade det mesta själv, och det blev faktiskt väldigt gott! :) Duktigt av Malin! :D
Vi gick och handla, och Alex lyckades tappa sin 8 tusen kronors iphone i marken.. lyckat ;O hahha. Den blev fucked up, men funkar iaf nu :) Vi spelade nyss kort, vänd tia och neger och president, men nu verkar Alex va halvt däckad och Malin är just nu på toa 8) hahha. Just so you know ;) hahah.

Har ingen aning hur kvällen fortskrider.. men kan ju säga att det för oss känns som om klockan vore efter 1 tiden.. och inte strax efter tio ;P hahah.




HAhha jag döööör! Malin posade för camen.. och ramla ner från sängen! xD
Älskar er <3

får finbesök idag :)

Hade kul igår, även om jag för en stund stängde mig. Ibland gör jag så, och jag kan ju säga att tankarna som under den tiden ekar i mitt huvud inte är bra. Det är tankar jag helst inte vill tänka, men som under den stunden är omöjliga att tysta ner.

Hur som helst så åkte jag hem vid typ 1, så var hemma typ 2. La mig nästan direkt för var så grymt jävla trött ;D Vaknade klockan 7 av att solen lös mig i ögonen, så drog för persiennerna och sov vidare. Gick inte upp förrän 11 :P Såg på Harry Potter 7 och njöt av en lugn början på dagen :D Okej, lördagen lär väl fortsätta i lugnt tempo, men ändå ;P Började sen tänka lite för mkt på saker, men kände mig genast bättre då jag tänkte på att Alex och Malin (och Oliwer) kmr hit ikväll :) Får se vad vi hittar på, men jag tippar på att det blir en lugn kväll :)

Två av mina bästa vänner <3 + sötvovven :D

I'm breaking out, I'm breaking free

Är hemma hos My nu :P Hon jobbar, så jag och Ronja väntar på henne. Känner oss taggade inför att sno lite av deras sprit och bli lagom onyktra! :D Får se om det blir så ;P hahah x)
Senare ikväll ska vi käka tacos och spela kort, tror det blir en väldigt trevlig kväll :) Sen att jag troligtvis kmr bli grymt trött senare -eftersom man varit uppe sen halv 6 imorse- låtsas vi inte om ;D haha.

FREDAG

Hemma en kortis för att äta och nu boka tvättstuga. Sen ska jag hem till My för vi och Ronja ska spela kort ikväll! :D Men hey, jag hinner inte skriva mer. Tänkte bara uppdatera lite kort ;P haha.

there's nobody giving me that kind of attention

Jag är trött, men känner inte för att gå och lägga mig 0.o Tror ändå jag kmr göra det snart. Ska försöka orka diska först, ahh och göra mig iordning.

Annars då? jag vet inte riktigt hur jag mår. Humöret verkar skifta ganska rejält. Det beror helt på vad jag gör för stunden. Har ont lite överallt, men antar jag börjar bli van. Drömmer ändå om att en dag få vakna upp utan ngn smärta alls. En enda dag. Låter tragiskt, men jao. Känner för att skriva av mig ordentligt, men hittar inga ord. Känner mig inte tillräckligt nere för att kasta fram ngr av mina tankar. Inte heller vill jag bli deppig, så jao det får bli en annan gång.

En sak vet jag dock, och det är att jag är trött. Både fysiskt och psykiskt. Semester är ngt jag inte bara vill ha, utan också ngt jag behöver. Sommar snart? hahha.

wanna be startin´somethin´

Imorse kände jag mig inte alls utvilad. Kändes som om jag trots mina 8 timmars sömn inte sovit ngnting alls ;O stört. Vaknade dock till ganska snabbt, och när solen dessutom lös ute så blev jag snabbt på grymt bra humör! :D Hade ont i höften dock, men åkte ändå till jobbet. Bra det, för idag blev det rastgården! :D woooho! Var grymt länge sen jao. Var riktigt roligt! :)
På stängningen var vi bara två idag, men det gick bra. Våra hundar är ganska duktiga iaf :) hahah. Skyndade mig hem efter jobbet, åt en mkt god mat som brur min lagat, och sen åkte jag direkt till träningen! Andra innebandy träningen för lilla mig :) Grymt roligt även denna gång! Hoppas på att kunna bli bättre, för faktiskt så kan jag se mig själv fortsätta med innebandy ett bra tag. Jao vi får väl se vad som händer x)



Är på väldigt bra humör, även om det jag skrev i förra inlägget inte kmr bli av :/ Tråkigt jao. Är godissugen, men tänkte jag ska ta en morot eller ngt nu när jag snart ska sätta på en film :) Är också stolt över att jag nyligen valde att dricka juice istället för cola! :D

Ja utan tvekan!

Jag kände mig lite halvnere nyss. Detta trots att jag tidigare såg en väldigt rolig film -Fired up!. Men nu känns det så sjukt mkt bättre. Jag hoppas satan att det blir som jag vill :D Vill inte säga ngt än, men ni som följer bloggen får väl vänta med spänning ;D ahhaha eller ngt x) Ser iaf fram emot det om det blir som jag hoppas :D <3

En Lista

* Jag är trött.
* Jag känner mig dock för rastlös för att sova.
* Vill dessutom inte ha måndag så känns inte lockande att lägga sig..
* Jag skulle vilja se film, men vill inte va för trött imorrn.
* Jag skulle vilja svara på roll, men har fan ingen ork till det.
* Jag känner mig glad men samtidigt en smula nedstämd
* Jag vill att vädret ska bli bättre så att jag kan använda min skinnjacka
* Vad skönt det vore med semester..
* Att sjukanmäla sig en dag låter väldigt lockande..
* Nej nu ska vi tänka positivt.
* Slutar tidigt imorrn!
* Är innebandy tisdag och torsdag!
* Sen är det fredag och då slutar jag också tidigt :D
* Och imorrn ska jag få bilderna från Ronja!
* Jag har ingen mat till imorrn :(
* Har inte så mkt pengar att röra mig med just nu
* Har fortfarande inte fått mina pengar för att ha passat Elliot..
* Hon har nog glömt bort det.
* Får påminna henne lite fint om det imorrn
* Ser inte fram emot att gå upp imorrn.
* Skulle gärna vilja att det var lördag imorrn
* Grymt skönt det skulle vara
* Neee nu ska jag göra mig iordning.

Godnatt!

No one I know could ever keep up with you

Bra dag med trevligt folk! Bio med Malin och Alex, varav filmen var sådär. Inte riktigt min smak dock :P Hem till Alex där vi fick sällskap av Fredrik och senare också av Malins syster x) Käkade tacos och spelade spel. En fullspäckad dag i lagom tempo :) Hahha. Synd bara att det är måndag imorrn. Känner mig inte alls redo för ännu en arbetsvecka ;/ men det blir nog bra. En dag i taget :)

Dagens låt: I need a woman med McFly
Gårdagens låt: All because of you med Royal Republic

Och så fler bilder från igår! :D har dock inte fått bilderna från Ronja än, men hoppas jag får dem imorrn eller så x) maha.


Fina flickor! :D <3



Nyktra? jadå! :D... ehhehe.


Tkt lite synd om mina högtalare.. ;O Hade så högt att den flyttade sig till kanten och försökte ta självmord :O men den överlevde iaf! :) hahah.

Sliten jao

Är ganska sliten från igår. Trött som satan fortfarande och skulle väl egentligen helst vilja krypa ner i sängen och sätta på ngn bra film att glo på. Blir inte riktigt så, utan jag måste göra mig iordning för att åka in till stan snart. Blir bio med Malin och Alex, så inte fan är det ngt negativt direkt :D Vi ska se Black Swan, och efter det blir det middag hemma hos Alex :) Ser fram emot dagen!

Slänger in en bild från gårkvällen! Får se om ni får fler bilder ikväll :P hinner inte nu, för kom på att jag måste diska innan jag åker xD

Enda bilden jag fick på oss tre tillsammans x) hoppas få fler från Ronja sen! :)

I can't tell you what it really is

Lördag. Grymt skönt. På ett sätt känner jag mig orkeslös. Som om jag helst av allt skulle vilja åka hem och bara lägga mig och se på massa filmer eftersom jag inte har energi till ngt annat. Men samtidigt känns det så grymt jävla bra att jag har saker att göra hela dagen. Utan stress.
Har typ två timmar på mig nu till att göra mig iordning och va lite mer social. Sen ska jag ta mig till täby där jag ska möta Ronja och se på innebandy! :D Vet inte hur länge det är, men har inte direkt bråttom ngnstans för efter det ska vi hem till mig. Lär ju ha massa tid till att fixa middag och sen oss själva innan lite folk kmr för att se på melodifestivalen med oss ;P blir utgång efter det sen också! Låter toppen i mina öron :) Ska bara försöka få tag i brur så jag vet om allt folk kan äta hos oss också eller om dem får käka innan ;O brur sover ju för han ska jobba inatt. Usch fy fan för att jobba helg :O

Tkr det är så tråkigt med bildlösa inlägg så slänger in en bild från min student som jag hitta på mosters data ;P älskade verkligen den där tutan! <3

Positiv

Kvällen blev ändå helt okej. Såg på Lets dance med mamma och skrattade åt Rybaks miner under hans dan ;P Åkte och köpte godis och film med pappa, och såg sen filmen Takers med dem :) Bra film, bra sällskap <3
Nu ska jag sova. Har fullt upp imorrn med att gå på innebandymatch med Ronja, planera kvällen med förfest och melodifestivalen och sen utgång. Kmr bli nice! :D
Godnatt med er.

negativ.

Är hemma hos mamma och pappa. Kom hit med toppenhumör.. men nu sjönk det ganska rejält. Känner för att gråta, och då undrar jag varför. För inte finns det något att gråta för. Eller? Känner mig ensam, men vet inte varför. Tydligen har jag inte koll på ngt.
Såg framför mig hur denna kvällen skulle bli, men den verkar inte bli som jag ville. Får ta ngr djupa andetag och hoppas hockeyn slutar snart, så att pappa kan roa mig. Tkr vi kan åka och hyra film och typ.. fetta upp oss. Ja eller ngt iaf. Får väl sitta och glo på tv, eller roa mig med att mobba syster och hennes kompisar som sminkat sig så dem ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.. Jippie.. hahah.

Torsdag.

Dagen börjar inte så bra med ryggont, kramp i vänster ben samt i vänster hand :( Hoppas satan att det går över :O Ska snart ut och åka till jobbet. Tkr fortfarande det är tragiskt att behöva gå upp såhär tidigt ;D hahha. Aja, säger som alltid: skönt att sluta tidigt iaf! :) Fast idag ska jag va kvar och vänta på Alex i två timmar x)

Aja, ha en bra dag ni som läser min blogg :) Inte ni andra :D hahah ;D

Bättre

Det andra inlägget finns inte :) Känns bättre nu. Varför? Jo för jag valde att sätta på lite glad musik istället för deppmusik. Det hjälper ju faktiskt! Är trött som satan, och well det är väl tur I guess x) Öppnar imorrn så ska ju lägga mig snart.

Har väl egentligen inte så mkt att skriva om. Mer än att ryggen fortfarande gör ont, men att den imorse inte alls gjorde ont :D iaf inte dem första 10 minutrarna av morgonen xD hahha. Men 10 minuter utan smärta var fan nice! Så hoppas det går framåt och blir bättre! :) Just nu håller den på att döda mig, men ahh man är ju van. Hahha.

Har planer resten av veckan, och well det känns bra. Riktigt bra :)

lättpåverkad?

Såg nyss Remember me. Och well det är nästan så jag ångrar att jag såg den. Fy satan vilket hemskt slut. Man inte bara storböla, utan nu kom jag in i den där känslan där jag bara vill gråta :O det måste seriöst vara ngt fel på mig. Hahah.

Skitsamma. Filmen var iaf bra, ja förutom slutet 8) ehehh. *föredrar bra slut* ;P Massa tankar snurrar, men jag kan inte skriva ner dem. Därför struntar vi i det, och låtsas som om jag inte ens skrev detta inlägg x) hahah. Kastar in en bild på min middag idag, bara så ni får ngt annat att tänka på 8) eller ngt. Hahah.

ignorera godiset bakom glaset, för har faktiskt inte ätit ngt av det idag! Kände mig faktiskt duktig som tog en morot att gnaga på istället för en kaka eller ngt annat sött.

INNEBANDY

WOOOOHOOO :D Fy fan vad roligt det var! :D Mina ben är typ helt jävla döda, men vad fan gör det när jag haft grymt roligt!? :D Ingenting! Ingenting alls! Det gör inte ens ngt att jag med all säkerhet kmr ha träningsvärk och inte kunna gå normalt imorrn :) Och mitt jobb som går ut på att promenera mest hela tiden.. hahha :D
Ska iaf börja på innebandyn nu! Har ju fan velat gå på innebandy under en lång tid nu, men har ju fan aldrig blivit av :P Men nu så! :D Finally! Kommer träna tisdagar och torsdagar, även om det kmr bli grymt tight att hinna till träningen på torsdagar när jag stänger x) men, men.. det blir asbra :D
Sen ska man bara sluta äta så sjukt mkt godis så kmr det bli ännu bättre! :) Känslan av att vilja flytta till västerort blir i och med detta inte lika stark, och well det är bra. Kmr säkerligen flytta tillbaka till västerort ngn gång i framtiden, men den där känslan av att jag vill göra det nu! suddades ut en aning :)

I helgen händer det roliga saker :) Eller okej, faktum är att hela veckan verkar rolig! Okej imorrn händer inget, men antar det kan va bra också :P speciellt när man öppnar dagen efter. På torsdag sen så ska jag va med Alex :) Vi ska typ baka. Om vi orkar ;D hahah. Fredagen är ju tom! :O kanske tar mig en sväng förbi hemma hos mamma och pappa då :) Kanske. På lördag däremot är det utgång med Ronja! :D ahh ngn som är på? :) Och på söndag kanske det blir bio med Malin, och sen middag hos Alex :)

En dagens;

Dagens humör: sådär
Dagens mående: ont i ryggen ;O
Dagens borde: diska
Dagens frisyr: fluff :D
Dagens smink: inget
Dagens planer: (kvällens planer) spela innebandy med Ronja och My!
Dagens vill ha: Helg
Dagens längtan: Tills fredag! :)
Dagens tråkigaste: att jag måste diska
Dagens låt: ingen speciell

Tvätt- och bandytjat

Duktig jag är som uppdaterar bloggen nu! :D duktig jao. Duktig. Ska vi skriva det en gång till? DUKTIG :D hehhe. okej, nu ska vi va normal här :) hahah.
Iaf, har tvättat, så ska snart ner i tvättstugan och hämta tvätten som bör va torr :P Efter det blir det mat, och well jag funderar på om jag ska se ngn film till det.. men vettefan om jag hinner :O nae, jag hinner fan inte. Ska ta pendeln som går 19.29 härifrån, åka till Sollentuna och möta Ronja! :) Vi ska som sagt spela innebandy! :D Shit vad länge sen det var ;O hahha. Kmr bli kul! :D och jag tänker låtsas om som om jag inte har det minsta ont i min rygg! :) maha.

Nej nu ska jag ner i tvättstugan!

Live your life

Återigen är jag nere i min svacka angående rollspelandet. Det är lite jobbigt, men samtidigt känns det bra. Varför? Jo för att jag är nöjd över att jag tar mitt riktigt liv först, och därefter -när jag har tiden- tar rollspelandet. Det är precis så det ska vara.

Har spelat Kanasta med Ronja och My idag :) Trevlig kväll jao! Är grymt trött nu så ska sova alldeles, alldeles snart. Imorrn blire till att öppna på jobbet, och väl hemma ska jag tvätta, och sen på innebandy med Ronja och My! :D Kmr bli asroligt! Har fan inte spelat innebandy sen man gick i skolan ;O sjukt! Ser iaf fram emot det ja! :)

Vad mer? Joo jag kan säga att jag har en skön känsla av självsäkerhet inom mig. En känsla som känns så grymt skön! Jag gillar det, och hoppas som fan att den är här för att stanna! :)

Money can buy you happiness... at least for a while :D

Har slösat pengar idag! :) Köpte lite kläder, en kam, två böcker, solglasögon och en väska! :D Är nöjd med dagens köp, men ahh nu är man lite fattigare ;P ehhhe.
Var ju på bio också, såg Min låtsasfru. Den var väldigt rolig jao! :) Helt klart värd att se, vilket var vad jag hade hört från säkra källor ;) hahah.

Aja, nu ska jag och Tebbs se Shanghai Noon och sen blire väl till att sova x) Upp tidigt imorrn för ska följa Tebbs till tåget innan jag åker till jobbet 8) kmr komma för tidigt, men jao så äre ibland :P men nee, har fan inte tid att skriva mer nu ;D ska bara slänga in två bilder så ni får se mina fina glasögon :D

Kanske slänger in bilder på kläderna och väskan imorrn :) om jag orkar ;P men det vet man aldrig. Jag ska iaf träffa Ronja imorrn :D så ni vet ;P hahah.

Bra helg jao

Idag:
Mkt bra dag med wiispelande och sen in till stan där jag och Tebbs åt på Vapiano. Vidare till Göta Lejon för att se Romeo och Julia. ASBRA! Måns var ju snygg som vanligt :D heheh, jaa kan han ens va ohet? ;O heter inte det, men skitsamma :D hahah. Han som spela Mercutio (eller hur fan det nu stavas :D) var dock ROLIGAST! Helt jävla klockren! :) Me like!

Imorrn:
Kista. Shoppa :D Bio! Vi ville se Rango, men vill ju självklart ha emd engelsk tal, vilket kista tydligen inte ville samarbeta med ;O (min grammatik suger jag vet ;P) Fann bara dåliga platser så vi valde att boka biljetter till Min låtsas fru istället! Med Jennifer Aniston och Adam Sandler! Kan ju fan inte bli fel :D

Don´t stop me now...!

Fishshots och wiispelande med brur, Malin och Tebbs. Mkt bra kväll jao! Nu är jag GRYMT fucking trött. Uppe sen typ halv 6, inte lätt ;P hahah.

Till moster som "klaga" över att jag inte uppdaterar längre ;P

Fy satan vad jag saknar västerort. Jag måste flytta tillbaka dit snart. Måste. Det är och förblir mina hemtrakter, och just nu förstår jag inte hur jag ens kunde tänka tanken på att flytta därifrån. Det är stört.
Inte bara för att det känns som hemma där, utan också för att det vore så lätt att ta sig en tur förbi mamma och pappa och va social lite. Så som det är nu bor jag i princip själv. Det känns som det. På ett sätt är det skönt. Men samtidigt är jag en alldeles för social människa för att gilla det så jätte mkt. Brur är inte hemma när jag kmr hem, och när han kmr hem sover jag oftast. Det är tragiskt.
Samtidigt vill jag ha en egen lägenhet. En mindre (lättare att städa ;P HAHA), som självklart ska ligga i västerort. Västerort, västerort. Jag vet jag tjatar, men jag vill bo i VÄSTERORT! haha. ngn som inte fattat det än? :) ehehhe.

Annars då? Joda det är helt okej. Har fortfarande lite ont i ryggen. Men använde bältet idag på jobbet, tror det kmr bli asbra till slut! Hoppas iaf det. Känner en känsla av tomhet i hjärtat, och jao jag önskar jag var miljonär. Inte för min egen skull, nej jag klarar mig. Men jaa.. till andra.
Jag önskar också att jag kunde ge styrka till andra, för ibland känns det som om andra har större behov av det än jag.

Det känns iaf grymt bra angående helgen som kmr, för imorrn kmr Tebbs hit! :D <3 Hon är här hela helgen, så det kmr bli nice! :)

allt och lite till.. eller ngt ;D ehheh.

Kollar på bilder på mitt röda hår.. kan bara säga att jag vill ha det ännu rödare ;P så jaa nästa gång satsar vi på mkt rött hår jao! :) Annars då? Jo jag passar Elliot för tillfället :) Från igår tills på torsdag. Han är lite tokig, men mysig <3

Snart ska jag ner till affärn, för mina koppel har kmt! :D Beställde korta koppel i lördags, så imorrn kan jag använda mitt bälte! Hoppas satan att det blir bättre med ryggen då!

Spelar hög musik och väntar på att syster ska börja städa ;D hahah. Nej jag och brur är inte alls lata.. vi bara tkr det är roligt att ge syster pengar för att städa.. :) HAHHA. Åhh kom på nu att jag måste kolla om det finns ngn kladdkaka kvar! :D

Sov hos Alex igår, vi gjorde inte så mkt, mer än att ta hundarna (han passa Nena igår) till ett dagis där vi släppte dem en liten stund ;P Elliot kan ju gå lös, men det kan nog fan inte Nena ;P haha.
Idag är jag mest irriterad på han, varför behöver vi inte ta upp x) hahah.

Bjuder på den bästa bilden från igår på tokvovvarna ;P

RSS 2.0