Jao well dagens promenad x)

Har med mig Elliot hem idag, och det var faktiskt väldigt roligt att se både hans och Rebelles reaktioner när dem såg varandra ;D det funkar bra, jaa well Elliot är inte alls intresserad av henne, medans hon bara vill leka :P Hon förstår iaf hundspråk, det är en sak som är säker ;) Annars då? Jo jag, syster och hundarna gjorde mamma sällskap till jobbet, och visst fick jag lyfta ut henne och nerför trapporna, men jag tkr iaf det funkar helt okej ute! Självklart är det saker som hon fortfarande tkr är lite läskigt, och hon tittar väldigt mycket på olika saker. Jag räknar ju inte direkt med ngr snabba framsteg angående det, nej det kmr ta tid. Men jag tkr iaf det funkar okej :P Hon går på och verkar ha vant sig bra vid kopplet och halsbandet :P Ja hon tkr det fortfarande är läskigt att gå ut, eftersom hon fortfarande kissar på sig när man tar på henne kopplet eller lyfter upp henne när hon vet att man ska ut. Däremot är hon grymt duktig när vi går in igen, för även om hon kanske stannar till lite så går hon själv uppför trapporna och in genom ytterdörren. Bara det framsteget på en och en halv vecka tkr jag ändå är bra :)

Syster var ute med henne själv imorse, och av vad jag fått höra så gick det bra :P Hon kissade på sig när hon satte på henne halsbandet, (det gjorde hon inte med mig nu men det lär väl gå lite upp och ner) men hon gick ut genom ytterdörren själv då syster lockade på henne utanför. Hon fick bära henne ner men hon gick tydligen ut genom porten själv där nere :) Väl ute sa syster att det gick bra, ja hon är ju tittig och så, och hon ville inte gå under en tunnel, men annars tkt hon det kändes bra :P Dessutom satt syster ute ett tag och väntade på en kompis, och då satt Rebelle bredvid och typ bara tittade runt och luktade lite.
Det jobbigaste nu är väl att hon kissar på sig varje gång man ska ut med henne. Men det går väl över så småningom x)

Elliot och Rebelle :D

det enda jag skriver om

Jag vet, jag vet. Det enda jag typ bloggar om just nu är om mina små promenader med Rebelle ;P men jag har för tillfället fullt upp hela dagarna så ni får helt enkelt klara er på det ;P
Idag tog vi en promenad lite tidigare än vi gjort dem andra dagarna. Det innebar mer folk ute, men vi gick så att vi undvek dem flesta. Hon tittar sig omkring än men hon hänger med och tkr det är roligt att leka när vi drar igång till lek. Idag gick vi dessutom nerför en trappa utomhus, och det var absolut inga problem, så kanske kmr hon snart kunna gå nerför trappan i porten själv?
Vi gick förbi en familj med ngr barn då det blev typ oundvikligt, men det gjorde absolut ingenting för det var så kallade "bra" barn som inte gjorde mer än titta på henne. Hon stannade till lite men gick sedan förbi dem och efter oss :) Duktiga lilla Rebelle! Och jao sen in genom porten gick hon nästan direkt, och hon stannade inte en enda gång när vi klev uppför trapporna i porten och upp till ytterdörren! :D Så duktig!

promenaden idag

Som tidigare är hon nervös och väldigt tittig, och när vi valde en väg hon inte blev alltför nöjd över så vägrade hon gå. Lockade lite på henne, sen bar jag henne kanske 4-5 meter framåt innan jag satte ner henne igen. Efter det tkr jag bara att det gick bra! För vi lekte i en liten skogsdunge och sprang över en äng och lekte. Vilket hon gärna hängde med på. När vi sedan skulle gå in i porten var hon inte alltför förtjust i det, men klev in själv när jag satte mig på huk inne i porten. Sedan tog hon första lilla trappan helt själv direkt, så som hon har gjort tidigare. Blev tvärtstopp vid andra trappan, men sen -hör och häpna- så gick hon uppför den helt själv! :D och så blev det ett litet stopp när vi skulle uppför nästa, men sen tog hon den också! :D och in genom ytterdörren! Hela vägen in helt själv! Duktiga lilla Rebelle! :)

Fortsätter slänga in bilder på henne som vi tog hos mormor i fredags ;P får se till att ta lite fler bilder nu i helgen när vi ska satsa på att ta oss en långtur ute i det vilda ;P hahha x)

vi fortsätter kämpa :)

Promenaden idag med vovva gick helt okej. Hon är fortfarande nervös och tittig, och ja när vi satte på henne halsbandet så kissade hon på sig.
Sen mötte vi syster min när vi var ute, och Rebelle blev överlycklig av att få träffa henne ;D bra tkr jag! och så gick hon in i porten själv, samt uppför första lilla trappen, även om vi idag fick locka henne lite. Sen tog det stopp igen, även om hon faktiskt klev upp två trappsteg på den längre trappan :P lite framåt iaf ;) och jaa idag hade vi inte sele utan halsband, och det funkade hur bra som helst :)

Efter dagens träning känns det bra, för trots att hon inte kmt alltför långt fram (det har vi hela tiden räknat med) så kunde jag känna att äsch detta kmr vi fixa. Det kmr ta tid och jag kmr kanske tycka det är jobbigt lite till och från, men när vi fixat detta så kmr vi ha det bäst! :D

Bilder :)

Tänkte slänga in lite bilder från festandet i fredags :) Tur man har syster som kan va hundvakt ibland, så jag kan va social med folk också :P Skulle nog inte gå så bra för mig annars, med tanke på hur jävla social jag är :O Men ahh, i framtiden kmr ju Vovva få följa med på massa saker, när hon väl tuffat till sig lite och förstått att världen inte är så farlig :)




tokvovva

Var ute med Rebelle på en promenad. I det stora hela tkt jag det gick ganska bra, hon är ju nervös och tkr saker är läskigt, men hon går på framåt och stannar hon så krävs det inte alltför mycket lock innan hon börjar gå igen. Hon verkar inte alltför rädd för folk, men verkar inte riktigt veta vad hon ska göra om man passerar dem. Ser nästan ut som om hon vill hälsa på dem. Kanske för att själv kunna ta reda på om det är ofarliga?
Det kom en lösspringande hund fram till oss sen också. Jag var lugn, för den hunden har sprungit fram till mig tidigare när jag haft hund med mig. Han är snäll, och det gick bra, även om Rebelle kanske tkt det var lite läskigt. Hon hälsade iaf på hussen då han kom fram för att ta sin hund, och sen var det inte så mkt mer med det.
Dessutom var hon duktig och gick in genom porten idag också :D samt uppför första trappan. Sen tar det dock stopp, men jao det kmr väl med tiden I guess 8) En stor nackdel är dock att hon kissar på sig så fort hon inser att vi ska ut. Om vi sätter på henne selet eller om jag tar på skorna. Vi bara torkar upp och sen är det inte mer med det. Men funderar på om man ska fortsätta så, eller om man kanske ska sätta på henne selet ngr gånger under dagen också, så att hon inte bara förknippar det med det obehagliga att gå ut? :O Ngn som kan ge tips på hur jag ska göra angående det? :) Om man bara ska fortsätta som vi gör, eller inte ;O

lite somrigare

Som ni märker har jag gjort om min blogg idag :) Tkt headern skulle bytas ut, och jao då blev det lite färgändring också x) Är ganska nöjd, så den lär väl bli kvar iaf ett tag ;P hahha. Annars är ju grönt inte direkt min färg, men vafan, det känns somrigt iaf ;) maha.

Annars då? Jo det känns bättre nu. Fick ett sms som fick det hela att kännas mkt bättre :) Ja iaf angående en sak, sen är det bara allt annat kvar 8) hahha. Har inte gjort så mkt idag.. mest suttit här vid datan och typ fixat med headern samt rollat en del :P Men nu ska jag snart ut med vovva ;P kmr väl en uppdatering senare om hur det gick :P

.

Jag tror seriöst att det är ngt fel på mig.
Jag är rädd, men istället för att försöka göra det bästa av situationen så väljer jag att ta den väg som mer troligt leder till det jag är rädd för. Låter ju verkligen jätte bra. I grund och botten kanske mitt problem är att jag tänker för mkt, vilket är ngt jag skrivit i denna blogg väldigt många gånger. Jag vet inte hur jag ska hantera detta, för just nu är det som om större delen av alla tankar i mitt huvud är negativa. Jag känner mig svag, och för varje sak som läggs på så blir det bara tyngre att bära.
Känner mest för att lägga mig i sängen igen, krypa ner under täcket och för en stund glömma allt. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det att kännas bra igen.

upp och ner

Hade en riktigt rolig kväll igår! :D Mötte upp Ronja så vi åkte tillsammans till Jessica, där vi på vägen dit också fick sällskap av Fredrik och ngr av hans kompisar :) Var typ grymt mkt folk hos Jessica, massa fint folk som var hur roligt som helst att träffa :D Vi kom dit typ vid elva och vid ett var vi ett gäng som tog taxi till vinsta för efterfest :D Var hur roligt som helst, även om jag liksom alltid blev lite väl galen angående att välja musik ;P hahha, tror fan det är ngt fel i mitt huvud ibland x) hahah. Jag och Fredrik gick iaf från vinsta och hem till Råcksta tidigare än dem andra, vi var hemma vid fem ;D
Därmed var vi inte heller alltför pigga imorse, och gick inte uppförrän styp 2-halv 3.. :O helt sjukt. Hej nu ställer vi om dygnet liksom! ;D hahha. Vi bestämde oss iaf för att äta lunch uppe i vällingby, och skiljdes sen åt. Fast han kmr tillbaka hit ikväll :) Då ska vi se på Armageddon! :)

Var nyss ute med vovven min, som btw redan fått en del smeknamn ;D det jag säger oftast efter hennes namn är Vovva ;P tkr det är gulligt :P haha. Men ahh! Till vår lilla promenad då.. Bar ner henne, tror det är bäst så här i början iaf. Väl ute tkt hon det var väldigt läskigt, kändes lite sämre än vad det gjorde i torsdags, men ahh så kan det va. Berodde kanske på att det var ngn som var ute med sin samojed som vi såg på ganska långt avstånd, samt två-tre ungar som lekte i plaskdammen som ligger kanske.. 30 (är väldigt dålig på avständ men ahh ;D) meter ifrån vår port. Hon gick dessutom på fel sida av en papperskorg och blev lite rädd av det.
Dock var hon riktigt duktig när vi gick in, för hon klev in genom porten själv, samt tog sig uppför den första trappen helt själv! Fick dock bära henne uppför resten av trapporna, men ändå :P Hon är btw väldigt duktig när det kmr till att hälsa på främmande människor! :D För det första när hon igår hälsade på mormor och Heino, och sen när hon hälsade på systers kompis, samt på Fredrik :) Är skönt att hon inte är rädd för människor, så egentligen är det väl "bara" detta med att gå ut som är vårt problem. Men vi har ju precis börjat jobba med det, så jao det kmr säkerligen bli bra så småningom! :)
Blir tyvärr inga bilder nu, för orkar inte hämta kameran. Kanske slänger in lite bilder från gårkvällen senare ;)

Bus på tomten hos mormor!

Midsommarafton påbörjades med att firas hemma hos mormor med grillning, och jag måste säga att jag tkr min lilla tjej var hur duktig som helst! Visst var hon rädd när jag lyfte upp henne och gick ut med henne till bilen. Men väl hemma hos mormor så hälsade hon utan tvekan (men försiktigt) på både mormor och Heino, och efter det så lekte vi på tomten tillsammans :) Sprang runt och busade lite och även om hon var lite osäker angående att gå upp på verandan och sen när jag skulle ta ner henne, så tkr jag att det gick riktigt bra! Som sagt så lekte vi ute, vilade lite i gräset och sen medans vi åt så låg hon så snällt under bordet och tog det lugnt. Dessutom hälsade hon väldigt fint på mormors katt :) En väldigt bra dag som gick över förväntan!

Nu ska vi spela lite wii, och senare ska jag hem till Jessica och träffa fint folk :D Men ahh, slänger in ngr bilder från dagen än så länge :)




Minnet från mjölby spelades upp framför mina ögon..

Det tog lite längre tid än vad jag planerat att ta mig ut på min och Rebelles lilla promenad.. men väl ute (jag bar henne nerför trapporna) så måste jag säga att min oro lättade en hel del! Visst var hon lite smånervös och väldigt tittig av sig, men jag tkt hon kändes mkt lugnare nu än när vi var ute med henne i söndags! :D Kanske inte så konstigt då hon känner mig bättre nu :) Ett litet litet missöde skedde, och det var att selet (ett vi fått låna från min collieexpert från hunddagiset) gled av då hon stannade och jag skulle försöka dra med henne lite. Så som Yvonne sagt att jag skulle göra ifall hon stannade. Kan ju säga att hjärtat satte sig i halsgropen på mig och jag såg bilderna från mjölby när hon stack spelas upp framför mina ögon.. Men jag lyckades ha is i magen och satte mig på huk samtidigt som jag i normal ton sa till henne ngt om 'oj vad hände där, kom kom'. Hon kom utan att tveka och viftade så glatt på svansen :D Kändes så otroligt bra! Dels för att hon kom utan att tveka, och dels för att hon så tydligt visade att hon har förtroende för mig nu :) Bara denna lilla promenad på kanske 15 minuter fick så gott som all tyngd som låg över mig innan att försvinna!
En nackdel var att jag bar upp henne innan jag ens försökt se om hon ville gå in genom porten tillsammans med mig. Men kände att jag vill inte chansa i och med selet, samt att det att gå igenom porten och uppför trapporna, ja det kan vänta lite. Hur som helst känns det nu så mkt bättre, och jag ser faktiskt fram emot vår nästa promenad :)

Vet inte om jag inte spände selet tillräckligt eller ngt :O men tkt det satt så bra när jag testade det inne. Men kan ju säga att jag lugnt ska se om det går att förminska eller så innan nästa promenad x) jaa eller så kör vi på selet vi använt tidigare. Vi får se hur det blir :) Nu ska iaf jag och mamma åka och hämta mer saker till mig. Behövs ju en del om man ska bo här i ngr veckor ;D

en tyngd jag helst velat slippa

Jag har inte ens börjat med träningen att gå ute med min lilla Rebelle än, men trots detta känner jag en oro över att det kmr bli tungt att jobba med. Jag vill ha en hund som vill gå ut, som tkr det är roligt.. inte en hund som inte ens vågar komma och hälsa på en så länge ytterdörren är öppen bakom en..
Jag drar mig från att börja träna det med henne, eftersom jag vet hur besviken jag kmr bli utan några resultat. Kmr hon vara lika rädd för att gå ut om en vecka? om två veckor? om en månad? Visst jag är inställd på att det kmr ta tid, men jag tänker vara ärlig och säga att det känns tungt. Grymt fucking tungt.
Samtidigt känner jag att det är lika bra att ta tag i det direkt, och helt enkelt inte tänka framåt utan kanske bara ta en dag i taget. Jag ska inte gå och längta efter den dag när jag kan åka med henne kommunalt eller ta med henne hem till kompisar för att va social. Jag ska inte längta till dem dagarna, eftersom jag tror att det kan påverka träningen som gäller nu. Därför ska jag försöka att helt enkelt ta en dag i taget, och så får vi se hur det går.

Ska inte ut med henne riktigt än, nej måste vänta tills mamma kmr för ska hjälpa henne bära upp mat från bilen. Men satsar på att gå ut med vovven efter det, så får vi se om ni får en uppdatering om hur det går.
Btw så har jag tänkt ändra min header till bloggen ;D men har inte ps på denna data så måste i så fall hämta ps skivan först och installer skiten :P haha. Är för lat så orkar inte lägga upp ngr bilder nu heller. Sorry ni får helt enkelt klara er utan :)

eeeeen lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: när Rebelle första gången "kramade" om mig :D
Vad gjorde du kl 08 imorse: låg i sängen och myste med hunden min :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun tror jag :P
Vad är det för väder hos dig nu: molnigt x) mörkt.
Godaste glassmaken: oj den var svår :O troligtvis ngn B&J som jag ätiti ;D men kmr aldrig ihåg vilka smaker jag ätiti x) hahha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nae..
Sover du tungt: ibland
Drömmer du mardrömmar: alla gör väl det ibland? :P
Favoritklädsel: mjukisar, linne och typ skinnjacka :D 
Favoritlåt just nu: jag vet inte riktigt :O befinner mig i en sån där svacka när jag typ inte har ngn favoritlåt ;P
Vad ser du om du tittar till höger: ett fönster :P
Vad ser du om du tittar rakt fram: typ en tom vägg
Vad gör dig glad just nu: just nu är jag glad över att min hund kissade ;D haha.
Vad ska du göra härnäst: blir till att sova snart :P

Höger eller vänsterhänt
: höger
Humör just nu: trött men samtidigt lite rastlös på ngt sätt ;O
Favoritgodis: choklad eller surt
Sommarplaner: jobba med hunden min, va social med folk :) Göteborg med Malin! :D  
Hur många kuddar sover du med: ehh.. har fem "normala" kuddar i sängen hemma, samt två stora som är till som "soffkuddar" ;P
Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4: orkar inte :)
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa: väääääääligt mkt ;D
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka: jag hatar barn :D..
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? kanske, om jag kunde bli bättre på engelska :P
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? jag tror inte på gud :P
Morgon eller nattmänniska: skiftar typ :P
Stjärntecken: jungfri
Äckligaste insekten: typ.. kackerlacka.. ;O tror jag.

det gäller att inte ha för bråttom

För en stund kändes allt så jobbigt, och trots att jag redan vetat om det så var det svårt att hantera det. Men nu, efter att ha pratat med Yvonne, så känns det iaf bättre :) Jag är både villig och redo att jobba med lilla Rebelle, och ser fram emot att se hennes framsteg. För så länge som vi tar det lugnt och inte skyndar fram, så är jag säker på att det kmr bli bra. En dag i taget blir det, och nu får hon tillbringa iaf dem två närmsta dagarna inomhus, så får vi se vad som händer sen. Har pratat med Yvonne om hur jag ska gå vidare efter dessa dagar, och ser fram emot tills man kan börja jobba med henne för att sedan få se hennes framsteg. Jag är dock medveten om att det kan ta tid, vilket kanske blir min största utmaning då mitt tålamod inte alltid är det bästa ;P

Första dagen med Rebelle

Efter första dagen med Rebelle så finns det positiva saker och negativa saker att rada upp. Vi börjar med dem negativa.
Hon totalvägrar att gå ut ur lägenheten och nerför trapporna.. samt totalvägrar att gå in i porten igen och uppför trapporna. Vi har försökt vänta ut henne och locka henne med oss på olika sätt, men utan framgång. Hon totalvägrar. Dessutom har hon inte kissat en enda gång ute och vi har ändå varit ute tre gånger med henne idag. Hon har i princip inte kissat förrän imorse, förutom en liten liten fläck när min mamma och syster skulle ut med henne då hon kissade på sig. Förstår inte varför hon vägrar gå ut och vägrar gå in, jag menar hon gick ju till och med in i porten själv igår när vi kom hem. Vet inte heller hur vi ska göra för att komma tillrätta med det. Om hon bara behöver vänja sig lite mer och det kanske löser sig själv eller hur man ska gå tillväga? Sitter och väntar på att Yvonne ska höra av sig, hon skickade sms tidigare idag och sa att hon skulle ringa senare. Hoppas hon ringer så jag kan rådfråga henne.

Men okej, över till det positiva :) Inomhus är hon en underbar liten tjej som kmr fram och myser och viftar på hela kroppen och pussas och har sig. Känns verkligen som hon tyr sig mer och mer till oss, vilket självklart är jättebra! :) Vi har kört lite sitt, ligg och tass med henne, och jag tror inte att det kmr ta lång tid innan hon kan det ;P hon kan redan sitt iaf! och jao när man väl är ute med henne så går hon fint i kopplet, även om hon är väldigt tittig emot folk som rör sig i området. Nu har vi ju inte direkt satt ngr krav på hur hon ska gå i kopplet, mer än att hon ska följa oss dit vi går, vilket jag tkr funkar bra.

Såå jao, negativa och positiva saker. och har Yvonne inte ringt när klockan är nio så slår jag en signal och hoppas hon svarar x)

Rebelle

Jag kan ju inte låta bli att ta massa kort på min sötnos ;D så slänger in ngr så ni får se :) maha.




hundlivet tar sin början på riktigt!

Ganska nyligen hemkommen från mjölby. Äntligen, äntligen är min lilla Rebelle hemma :D Var ju så orolig över att hon kanske inte ens skulle vilja komma fram och hälsa, men hon var glad och verkade känna igen oss :) Grymt skönt! Yvonne hade också gått lite med henne i halsband och lina, så en liten grund har hon iaf nu! även det skönt. Bilresan hem gick iaf bra, även om min lilla sötnos vägrade lägga sig ner under hela resan hem ;P väl hemma så gick hon med sele och koppel från parkeringen till porten och in i den :D duktig liten flicka jao!
Just nu ligger hon och sover under köksbordet, vilket känns bra :) just nu verkar hon ty sig mest till syster min, vilket jag kanske inte är helt nöjd med ;D samtidigt så är det bra, eftersom syster kmr va den som tar hand om henne dessa två veckor tills jag får semester :P samt dem flesta andra gånger närjag väl behöver hundvakt x)

Flummigt värre?

Död. Fyra timmars sömn är absolut inte tillräckligt kan jag ju säga 8) ehehhe. Har varit mer död än levande idag ;O inte så konstigt nej. Har packat en astung väska som man ska släpa till jobbet imorrn. Ser inte direkt fram emot det nej ;O ska bo hos mamma och pappa en vecka, eftersom vi hämtar hem min hund på lördag :D det är iaf ngt jag ser fram emot! Även om jag fortfarande är lite nervös. Började idag fundera över om jag har råd.. hahah verkar bra när man redan köpt hunden ;P men tror bara det har att göra med att det blir en stor förändring i mitt liv, vilket är ngt jag alltid haft lite svårt för. Dock ser jag ju fram emot detta, och joo jag kom iaf fram till slutsatsen att hell yeah, jag har råd.

Ska iaf sova nu, så blir inge mer skrivande nu :P Fest imorrn också. Taggad! Och well för att göra slutet extra fint på detta inlägg.. Det är fredag imorrn! :D mohhaha ;P ehehe. Jaa godnatt!

fan vad det händer saker ;P

Jag hinner fan ingenting på datan ;P har alldeles för mkt för mig. På ett sätt är det skönt, men samtidigt är det lite jobbigt, för det finns ändå saker jag skulle behöva titta upp. Men, men.. man får väl tid till det sen ngn gång x) hahah.

Fullt ös medvetslös hela denna vecka. Igår vare fest hos Alex, jaaa.. på en tisdag ;D blev dock inte så sent för mig och Tebbs :P Jaa Tebbs är ju här i sthlm om jag nu glömt nämna det ;P haha x) Idag kör vi på wii kväll med mina syskon :) Mkt trevligt om jag får säga det sj!
Imorrn blire bio, och på fredag är det fest igen :D Blir dock inte alltför sent då heller, för på lördag är det en stor dag! Då ska jag hämta hunden min, som btw fått namnet Rebelle :) Hoppas det går bra denna gång ;P hehheh. Vill inte direkt få ngn upprepning från förra gången.. men det ska nog gå bra :)

Och en sak till.. vi har biljetter till Harry Potter!!! :D:D:D omg, kmr typ dö när man sett den. För jaa.. då äre slut. Ingen mer väntan på ngr böcker eller filmer, och jaa det är stört :O usch, lite hemskt faktiskt. Men jao så äre ;P hahha.
Ska försöka blogga imorrn också, och då lägga in lite bilder. Hinner inte riktigt göra det nu, för ska in och duscha nu, sen får vi se om vi skulle köra monopol på wiiet eller inte :P Hahha öppnar imorrn.. kmr va död :D.. som vanligt alltså ;P hahah x)

REDhead!

Nu jävlar är man rödhårig :D orkar inte skriva långt, för brur min vill nog ha internet. Såå slänger in bilder från dagen när Ronja hjälpte mig att först blondera mig, för att sedan lägga in toning! :) Jag är mkt nöjd, och jaa sen får man ju tänka på att håret inte riktigt ser likadant ut på bilder som irl :P

Så som det var innan vi började..




Efter blonderingen, där man på den översta bilden -där håret fortfarande var blött- ser hur ojämnt det var ;D


Med den röda färgen i håret x)


och så slutligen resultatet! :) där är dock håret fortfarande lite blött, vilket man ser på topparna :P men ahh, det är rött och det är fint! :D me like.
(och jaa, man märker ju vilken sida jag anser är min bästa att bli fotad på.. xD)

when you happy like a fool.. let it take you over

Hade grymt roligt igårkväll ;D satan vad roliga brurs kompisar var x) hahha. Skrattade så jag höll på att dö ett x antal gånger 8) och jaa.. dem typ skratta åt mig ;D haha, det bjuder vi på :P
Dem drog väl strax innan 3, så då bestämde sig jag och brur för att se på film :) Remember the Titans, vilket var en väldigt bra film :) Dessutom åt vi lite ostkaka :D sådär klockan 3 på natten, det är väl bra! :D hahah.
Klockan var iaf nästan halv 5 när jag tittade på de sista gången, så jaa.. har alltså somnat halv 5-5 på morgonen två dagar i rad nu 8).. och gått upp sent två dagar i rad också xD jätte bra när man ska upp halv 9 imorrn :P haha, tur som fan att man inte öppnar imorrn xD

Idag blire en fullspäckad dag! Ska städa satan här hemma, är grymt smutsigt och stökigt 8).. ska försöka hinna tvätta också.. Sen så kmr Ronja över hit och hjälper mig färga mitt hår :D lägger väl upp för- och efterbild sen ;) tror nästan jag ska ta förbild nu så jag inte glömmer det ;P hahha. Men ahh, har inte köpt ngn blekning än så ska åka till Bromma blocks och köpa det :P tänkte kika på saker till vovven samtidigt, därför det blir bromma blocks! :)

Annars då? Joo fan det är så grymt jävla bra :D har haft en superbra helg än så länge, och imorrn kmr Tebbs hit! :D vet inte hur länge hon stannar, men det märker vi :P sen på onsdag kmr syster till jobbet, vilket är roligt :) och jaa, på lördag (troligtvis, ska ringa Yvonne idag :P) så ska jag hämta hunden min! :D som fortfarande inte har ngt namn :O omg. Måste komma på ngt att iaf kalla henne så länge.. Står typ mellan Rebelle, Enya och Flexa.. tror jag x) Gillar dem namnen :P Men nee, nu jävlar ska jag göra mig iordning för att åka så jag kmr hem ngn gång och kan börja städa ;P yey.. ser verkligen fram emot det.. :) HAHAH.

intersport är asbra

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kan börja med att säga att jag haft två väldigt bra dagar! Okej, lördagen är inte slut, och den ser ut att fortsätta i positiv anda!

Fredag: slutade 15, var i stan med Ronja hela eftermiddagen och shoppade massa saker :D bland annat en t-shirt med texten "just do it" på, samt två par shorts från Intersport. Hem till mig och gjorde oss iordning, sen vidare till kristineberg för en liten minihemmafest typ. Var inte så fullt drag precis, även om jag och Ronja hade roligt och dansade en del ;) Dem skulle sen ut, men vi splittrade på oss och åkte hemåt istället. Väl hemma väntade jag kanske en halvtimme innan Fredrik kom med taxi hit :) Malin ringde mig en sväng där under kvällen också ;P

Lördag: Vi sov egentligen alldeles för länge ;P gjorde typ ingenting fram tills dess att jag skulle åka till ropsten :P Pendeln in till centralen där jag och Fredrik skiljdes åt, och så åkte jag vidare till ropsten där jag mötte upp Karin (från jobbet) och Alex. Hem till chefen där vi spenderade kvällen, och well nu kom jag typ nyss hem, och sitter just nu och väntar på att brur ska komma hit med ngr kompisar :P får se vad vi gör då, men lät som om det kmr va alkohol inblandat ;D haha. Det värsta är dock att jag börjar få huvudvärk :O men det blir nog bra :)

sådär ser texten på t-shirten ut :D synd att den är rosa, men jag gillar den ändå!

Bryan Adams live

Bryan Adams på Gröna lund var riktigt nice! Var med Bella och Ronja :) dem andra försvann, vilket var tråkigt.. men vi tre hade det iaf bra! :) Bästa var nog ändå när han körde Here I am! <3 Så grymt bra låt :D Ahh sen var det väldigt roligt när han tog upp en tjej på scenen som fick sjunga en låt med honom ;P hahha. Kmr väl inte kunna gå imorrn.. men det blir nog bra xD nu ska jag iaf sova :P ska upp halv 6 imorrn, och sen blire en lång dag med jobb för att sedan va social med Ronja! :) Blir nog en riktigt bra fredag skulle jag tro! :D

Får lov att vänta

Har pratat med Yvonne nu (min uppfödare), och vi siktar in oss på att jag hämtar hem min lilla tjej nästa helg :) Tror det blir asbra, enda nackdelen är väl att jag kmr gå och längta dit ;D Fast den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge heter det väl? :P Eller som Alex brukar säga.. den som väntar på ngt gott väntar alltid för länge xD hahha. Är hur som helst på så mkt bättre humör nu när min lilla tjej mår bra och befinner sig i säkert förvar hos Yvonne :)
Tror inte riktigt jag förstått förrns nu hur många som engagerat sig i detta, återigen: det värmer så otroligt mkt!

Sitter iaf just nu och försöker få fram ett namn till henne. Det är fan inte lätt :O Inte blir det lättare av att man är så kräsen heller xD hahha. Men förslag är iaf välkomna, bara ni är medvetna om att jag är kräsen 8) Fast det ska man väl va om man ska använda sig av det namnet i förhoppningsvis 12-14 år? ;)

Eftersom inlägget handlar om min lilla tjej -samt att det är roligare med inlägg som har bilder- så slänger jag in två halvbra bilder från bilresan :) Har ju inte alltför många kort på min tjej, men ni får helt enkelt nöja er med dessa halvtaskiga mobilbilder tills dess att jag hämtat hem henne ;P

Än har hon inget namn


Här är typ den bästa bilden jag fick på min sötnos under bilresan. Längtar efter att få hämta hem henne och påbörja mitt hundliv på riktigt!
Btw så blir man så glad av att folk engagerar sig när något som detta som hänt händer. Känns skönt att det finns människor som bryr sig, och satan vad jag är tacksam emot alla dem som brytt sig ens det minsta när vår lilla pärla var lös och försvunnen. Önskar nästan man kunde skicka en ros eller ngt till alla dem. Med hela mitt hjärta; Tack!

Första dagarna som hundägare var inte riktigt som jag tänkt mig..

Fy satan vad jag haft det jobbigt. I söndags åkte vi ju till Getinge och Gemdales kennel. Jag blev kär i en av flickorna, och det beslutades att jag skulle ta med henne hem redan i söndags! Så långt var allt underbart, men drömmen blev till en mardröm då vi stannade vid McDonalds i Mjölby för att rasta valpen och sen äta.. (och för att man inte ska behöva undra hur detta kmr sluta så skriver jag det här, det slutar bra!) för hon fick panik av kopplet och kom lös. Självklart ville hon inte komma till oss heller, och försvann in i skogen. Vi letade efter henne men såg henne ingenstans, och helt ärligt så trodde jag att "den hunden ser jag aldrig mer". Hemskt var det kan jag ju säga. Efter en stunds letande så efterlyste vi henne till polisen och åkte sen hem. Låter hemskt, men vad fan ska man göra när klockan är tio på kvällen, man är cirka 2,5 timmes resa hemifrån och man har en hund som är uppskrämd och försvunnen? Vi försökte få tag i uppfödaren under vägen hem, men utan framgång.

Måndagen började iaf med ett telefonsamtal från polisen som fått in tre samtal under natten där personerna som ringt hade sett valpen vid samma ställe där hon försvunnit. Jag, Nadja och Sara åkte tillbaka dit och såg henne det första vi gjorde. Dock ville hon inte alls komma till oss, och efter att ha försökt locka henne till oss i kanske en halvtimme så försvann hon. Vi tog vätskepaus och försökte ett flertal gånger få tag i uppfödaren, som tack och lov slutligen hörde av sig! Hon sa helt självklart att hon skulle komma, och vi valde självklart att vänta.
Polisen var där ett flertal gånger och jag säger då det, mjölby polisen är bäst! Även om dem inte fick tag i henne så var dem där för att hjälpa till och allt. Dock sa vi åt dem att uppfödaren var på väg och dem åkte därifrån för att lämna det i våra händer. Vi såg lilla valpen igen, men då uppfödaren äntligen kom så hade vi inte sett henne på ett bra tag. Hon började iaf söka efter henne med sina två hundar (varav ena var valpens mamma), men efter två timmars letande så bestämde vi tillsammans att jag, Nadja och Sara skulle åka hem. Allt vi gjorde var ju att sitta och vänta.

Imorse fick jag ett sms av uppfödaren där hon sa att hon inte sett henne, och där hon bad mig ringa in och annonsera om vår bortsprungna lilla tjej. Självklart gjorde jag det direkt, och ringde senare till jobbet där jag tänkt säga att min valp är bortsprungen så jag vet inte när eller om jag kmr. Kunde dock inte prata så syster fick berätta för Bella. Började undra om jag skulle få va med om att inte hitta min hund på flera månader.. eller i värsta fall aldrig. Men så ringde det på mammas mobil.. Det var polisen som precis hade fått kontakt av en man som just då befann sig med en lös hund. Beskrivningen hon gav lät lite tveksam.. men jag fick iaf hans nummer, och efter att ha ringt honom så stod det klart att det var vår tjej! Uppfödaren fick genast vägbeskrivningen och efter elva, halv tolv fick jag ett sms där uppfödaren sa att hon hade vår tjej, och att dem var på väg hem. SATAN vad skönt det var. Kan inte beskriva lättnaden som infann sig.
Så nu är min lilla vovve hos uppfödaren igen för att vila och ta igen sig, och vi ska höras imorrn eller på torsdag för att planera vilken dag jag kan hämta henne. Slutet på denna berättelse är lycklig, och fy satan vad skönt det är! Den 5e och 6e juni kmr jag fan aldrig glömma. Tur som satan att min uppfödaren är bäst! :) Inte bara för att hon så självklart ställde upp och kom dit och var där hela natten, utan också för att hon var lugn och stöttande!

Getinge.. here we come :D

Seg som satan, men antar det är bra när man ska sitta i bilen så länge ;P Ska bli så spännande att besöka kenneln :D Efter idag kommer jag helt säkert veta om det blir en hund till sommaren! Så länge det känns bra så kommer en av tjejerna med all sannolikhet -så länge inte uppfödaren har ngt emot det- bli min i juli! Jag tror fortfarande inte riktigt att jag fattar det :P helt sjukt.
Men aja, nu ska jag göra mig klar, för snart ska vi åka och hämta Nadja, och sen jävlar bär det av mot Getinge :D

En av dem där tjejerna är det i så fall :D HÄR finns länk till hemsidan.

if i were a boy..

Jag ogillar det faktum att jag fick min mens idag. Visst det är aldrig roligt, men inte blir det roligare av att man imorrn ska spendera mer än 10 timmar i en bil 8).. ehhe. Men, men, det är ju för ngt roligt så det blir nog asbra :P

Btw så köpte jag ju en parfym igår när jag var i bromma blocks, Britneys Radiance (vilket jag tror jag skrev igår också ;P), och fy satan vad den luktar gott :D
Men aja, hinner inte skriva så mkt mer, för ska snart gå. Mamma ska hänga med brur och mig och storhandla :) Var typ 2-3 månader sen vi gjorde det ;D hahah.

Jag gillar att va social

Har haft två bra dagar i sällskap med Alex :) Igår gjore vi inte så mkt. Typ tog det lugnt och snackade bara :P eller okej, vi kikade förbi en kortis hos mamma och pappa där vi spela kort med syster min ;P
Idag åkte vi till bromma blocks där Alex spenderade massa pengar ;P jag köpte bara en parfym :) Britneys Radiance, som enligt mig luktar grymt gott :D me like. Senare på kvällen blev det till att åka till nynäs och hälsa på Malin där vi såg på film och var sociala :P Sen blev det till att sätta sig på pendeln igen hemåt ;P lite jobbigt att det tar nästan en och en halv timme att åka ;O men, men, var iaf trevligt :) Men nee, nu ska jag sova! Blir ingen bild i detta inlägg heller x) haha.

Ny header

jao så har man bytt header igen :P Började tröttna på den andra, så då fick det bli ngt nytt ;P Valde att slänga in en bild på ngr av hundarna från jobbet, eftersom jag ändå skriver en del om jobbet :P

Alex har iaf hört av sig, men han ska typ flytta hem igen (han har varit hos sin mamma medans han varit sjuk), så antar det lär ta ett tag till innan han hör av sig igen :P Tänkte jag skulle passa på att fixa den rena tvätten då.. samt dammsuga om jag orkar ;P hahah. Men först ska jag ringa kenneln, för nu måste jag ju börja jaga henne igen så man kan få vägbeskrivning samt tid till besöket på söndag :D Ahh sen måste man ju ringa och fråga hur det blir angående lägenheten.. eftersom vi bott här i ett halvår nu 0.o helt sjukt vad tiden går fort. Men ahh, tänkte ringa dit efter att ha pratat ngr ord med brur min, och well han sover just nu ;P hahah.

ahhmeeen duuuråå

Hade en väldigt, väldigt bra dag igår!
Sov bara 5 timmar under natten, men inte fan gjorde det alltför mkt :P Jobbade från 7 till 13, och vi hade 17 hundar på 4 pers, så det var inte direkt jobbigt :P 4 hundar på promenaden är i princip semester xD Riktigt skönt!

Flummade lite på jobbet och efter det åkte jag och Bella till Farsta där vi mötte upp Rose. Gick runt lite i butikerna men hittade typ inget. Eller okej, jag köpte ett par mjukisbyxor med korta ben på stadium, men det var det enda :P Bella fortsatte själv, och jag och Rose gick hem till henne där vi matade hennes ödla och gosade med råttan ;P Åhh satan vad jag vill ha råttor igen ;O haha :P Grymt fin lägenhet hade hon iaf!
Hade det allmänt trevligt, och vi spenderade kvällen med att åka till IKEA, äta en god mat som Johan grillade på balkongen, samt åkte till sickla och gick på bio! :D Baksmällan 2, som juag tkt var riktigt bra :) Väldigt lik ettan, vilket vid ngt tillfälle var lite.. småtråkigt, men annars var den grymt bra och framför allt rolig! ;P

Åkte tvärbanan från sickla till Årstaberg, satan vad jag saknat att åka tvärbana :O så mysigt jue! ;P haha. Pendeln sista biten, väldigt smidigt om jag får säga det själv x) Väl hemma (typ halv ett-ett) så valde jag att lägga mig direkt, eftersom jag hade varit uppe senhalv 6 på morgonen ;D
och imorse njöt jag i fulla drag av att sova till klockan halv elva, för att sedan sätta på en film :P Nu börjar jag dock bli lite rastlös, och jag väntar typ på att Alex ska höra av sig.. Fast tror jag ringer han snart. Vet inte vad vi ska göra, men har inte sett han på ett tag så det ska hur som helst bli roligt :)

två såna kuddar köpte jag på IKEA igår också! :) Så nu har jag "soffkuddar" till sängen ;D fast kaske borde man ha köpt två till.. men aja :P

RSS 2.0