tokvovva

Var ute med Rebelle på en promenad. I det stora hela tkt jag det gick ganska bra, hon är ju nervös och tkr saker är läskigt, men hon går på framåt och stannar hon så krävs det inte alltför mycket lock innan hon börjar gå igen. Hon verkar inte alltför rädd för folk, men verkar inte riktigt veta vad hon ska göra om man passerar dem. Ser nästan ut som om hon vill hälsa på dem. Kanske för att själv kunna ta reda på om det är ofarliga?
Det kom en lösspringande hund fram till oss sen också. Jag var lugn, för den hunden har sprungit fram till mig tidigare när jag haft hund med mig. Han är snäll, och det gick bra, även om Rebelle kanske tkt det var lite läskigt. Hon hälsade iaf på hussen då han kom fram för att ta sin hund, och sen var det inte så mkt mer med det.
Dessutom var hon duktig och gick in genom porten idag också :D samt uppför första trappan. Sen tar det dock stopp, men jao det kmr väl med tiden I guess 8) En stor nackdel är dock att hon kissar på sig så fort hon inser att vi ska ut. Om vi sätter på henne selet eller om jag tar på skorna. Vi bara torkar upp och sen är det inte mer med det. Men funderar på om man ska fortsätta så, eller om man kanske ska sätta på henne selet ngr gånger under dagen också, så att hon inte bara förknippar det med det obehagliga att gå ut? :O Ngn som kan ge tips på hur jag ska göra angående det? :) Om man bara ska fortsätta som vi gör, eller inte ;O

Kommentarer
Postat av: ELLIIIII

Duktig vovve!

Testa absoluuuuut med att ha selet på inomhus, utan att gå ut.. Och när ni kommer in, kan du ha på det ett tag till kanske :)



Har du testat att leka med henne, såhär mycket precis innan ni ska gå in i porten och upp för trapporna? Ibland kan det funka om man liksom får igång leken och så springer man upp för trapporna, så lär hon sig själv att hon kan springa och sedan gå upp för trapporna :) Kanske inte såå kul att göra nedför, men uppför :D fullfart! För då hinner hon inte tänka så mycket :) Ibland får man säkert dra lite i kopplet ifall hon tvekar, men det borde funka :)))) Lycka tillll! :D

2011-06-27 @ 20:32:39
Postat av: sandra till Elliiii

nej har inte provat det, men det ska jag absolut prova! tack :D

2011-06-28 @ 20:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0