Favoritskorna..! <3

Såg en bild på mig där jag hade mina älskade favoritskor på mig <3 Fy satan vad jag älskade dem skorna! Har ju kvar dem, men det är hål i dem, vilket gör dem hur osköna som helst att ha på sig.. men ahh, jag ska fan leta efter såna, och hittar jag dem, då fan ska jag köpa nya!


om ngn vet om/var dem finns att få tag i (inte på tradera med begagnade skor xD då kan jag lika gärna använda mina egna ;P) så säg till! ;O

HUR KUNDE DU?

"När jag var valp underhöll  jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta.

Du kallade mig ditt barn och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän. När jag var "dum", pekade du ditt finger mot mig och frågade - "Hur kunde du" - men sedan veknade du och la mig på rygg och gosade med mig. Det tog lite  längre tid än väntat för mig att bli rumsren, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade av det tillsammans. Jag  kommer ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på ditt snarkande, lyssande på dina lugna andetag och hemliga drömmar och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här. Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för " glass är inte bra för hundar" sa du). Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen.


Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär och la mycket tid på att leta efter en männiksovän. Jag väntade tålmodigt,  tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser,  klagade aldrig på dåliga beslut.  Jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och jag blev lycklig för din skull när du blev kär. Hon, numera din fru, är inte en "hundmänniska", men trots det välkommade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig. Sen kom människobarnen och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur de luktade och jag ville ta hand om dom också. Det  var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom och jag  tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur. Åh, som jag ville älska dom,  men jag blev "fånge i kärleken".

När dom blev äldre blev jag deras vän. De  hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras berörningar. Ditt kel med mig var numera så sällsynt. Jag skulle försvara dom med mitt liv om det så behövdes. Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.


Det var  tider det,  då andra frågade om din hund och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. De senaste åren svarade du bara "Ja, ja" och bytte sedan samtalsämne. Jag hade gått från att vara din hund till att bara vara  en hund och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra. Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj.

Jag var jätteglad över bilturen (precis som  i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa - "Jag vet att ni kommer att hitta ett hem till henne"  - De skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick. De inser att för en medelålders hund, även med papper, så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek - Nej pappa!!! Snälla,  låt dom inte ta min hund!!!

Och du var orolig för honom och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv. Du gav mig en avskedsklapp på huvudet, undvek mina ögon och artigt vägrade du att ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade  en tid att passa och nu har jag det också.

Efter att du gått sa de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen, men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. De skakade sina huvuden och sa - HUR KUNDE DU?

De är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. De matar oss naturligtvis men jag tappade aptiten för flera dagar sedan. I början då någon passerade min bur pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.
Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron och sa till mig att jag inte behövde orora mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända men det var också en känsla av lättnad. "Kärlekens fånge" hade nu nått slutet. Jag var orolig för henne, sådan är min natur. Bördan vägde tungt för henne och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämmningar. Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder. När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade - HUR KUNDE DU ? - kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa - "Jag  är ledsen."  - Hon kramade mig och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, - en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden - och med den sista lilla kraften jag hade försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt - "HUR KUNDE DU" - inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse,  jag tänkte på.  Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet."

Några ord från författaren:
Om "HUR KUNDE DU" fått dig att gråta när du läste det, som det fick mig att göra när jag skrev det, därför att det är den sammansatta historien om miljoner av "ägda" husdjur som dör varje år i amerikanska och kanadensiska djurgårdar. Den som vill ha denna text är välkommen att använda den för ickekommersiellt bruk, så länge copyrighten respekteras. Hjälp oss att  informera, på hemsidor, i tidningar, på djurgårdar och veterinärklinikernas anslagstavlor. Tala om att det beslut man tar att skaffa en husdjur i familjen är dett viktigt beslut med ansvar för ett liv, att djur förtjänar vår kärlek och omtanke, att finna ett nytt hem för vårt husdjur är vårt ansvar och om vi behöver hjälp om omplacering finns råd och stöd att få hos olika djurskyddsföreningar. Att allt liv är värdefullt. Gör en insats för att stoppa dödandet och uppmuntra steriliserings- och kastreringskampanjer i avikt att förhindra oönskade djur.

Tror jag fattat det rätt att jag får lägga ut texten här, som jag tagit från Kari´dahls kennelsida. Ifall man nu ska skriva ut det ;P hahah. Får fan tårar i ögonen varenda jävla gång jag läser detta! ;O </3

Vunnit på V75..! ;D

Vet inte ens vart jag ska börja. Shit vilken helg.
Men okej, vi börjar väl i ordning, med fredagen ;P Upp halv 6 då jag öppna dagiset. Jobba till 3 och sen in till slussen där man blev upphämtad av båten! Kvällen spenderades sedan med boulespelande och pokerspelande. Roligt, roligt! Mycket trevligt sällskap var det ju också! Bäst.






Sov inte många timmar mellan fredag och lördag, nej tror det vart 4 timmars sömn innan man klev upp för att åka till Karlberg där vi spenderat kvällen innan ;P Vidare till Solvalla där vi spenderade i princip hela dagen ståendes. Var helt slut i mina ben, och funderade verkligen på att inte hänga med till solvalla dagen efter..
Kvällen innehöll även den boulespelande och pokerspelande! Denna gång körde jag poker själv (var tillsammans med pappa på fredagen ;P) och fan det gick asbra! :D visst, lite gjorde man kanske bort sig, men hey man måste ju kunna göra lite misstag för att lära sig x) haha.

Blev några timmars mer sömn mellan lördag och söndag, och trots mina farhågor om att få kramp i benen igen så hängde jag med till solvalla även denna dag. Bra val! för vi fick bänkplats redan från början, och när en kort regnskur drog in över solvalla så fick vi en sjukt bra bänkplats! och dessutom tittade solen fram! Grymt härligt :) Dessutom var det ju en upplevelse att se självaste Elitloppsfinalen på plats. Grym stämning! Grym känsla! Me like ;P haha. Vann dessutom på v75 ;P hhaha... 14 spänn eller vad fan det var xD HAHAH.
Söndagskvällen bestod av lite kortspelande, vilket var ett väldigt bra avslut på en grym helg! Väldigt många "grym" och "grymt" i detta inlägg ;D hahaa.

Måndag, så otroligt sliten efter den fullspäckade helgen, men ändå på bra humör. Helt okej arbetsdag med ganska lugn stängning, och kvällen spenderades i grymt (haha :D) sällskap av Ronja! <3 Fann det lite roande att jag råkade spela lite för hög musik.. så fick besök av en granne ;O spelade dum och så var det ur världen :P har ju lyckats hålla mig ifrån besök av grannarna i ett halvår, så var väl dags nu ;P hahah.

Senaste nytt.

* Alex är sjukskriven från jobbet i två veckor ;O tkr synd om oss andra som kmr få kämpa som djur.. men ännu mer synd om han som är sjuk :(

* Det innebär att jag inte kan sluta 12 imorrn, så blir troligtvis inge båtåkande för mig :( om inte pappa och dem kan hämta upp mig i stan med båten sen när jag slutar :D

* Jag fick typ damp på två hundar idag, helt sjukt vad arg jag var 8) hahah.

* Jag känner att jag borde planera vad jag ska ha med mig imorrn.. och känner jag mig själv rätt så kmr jag packa ner alldeles för mkt saker som jag kmr släpa på i onödan xD hahah.

* Jag tänker för mkt, fast kan inte riktigt få klarhet i mina tankar då jag har för mkt inför helgen att tänka på ;P bra det tror jag.

* Sen kan jag inte heller riktigt fatta att jag troligtvis kmr ha en hund till sommaren 0.o det om ngt är fucking amazing! :D hur fan det nu stavas ;P hahha. Tror iaf inte jag har förstått det riktigt än.

Tkt det varit så bildlöst på senaste tiden, så bjuder på en bild på båten vi åkte med förra året!

YEAH

Alex är fortfarande sjuk, stackarn ;O funkar ändå helt okej med dem flummiga grupperna, även om det blir väldigt trångt ;P hahha. Så kan det va.

Annars då? joo har nyss ätit en grymt god middag med Fredrik :) Nu är han och röker, usch för det jao! Jag passar på och poppar Michael Jackson på HÖG volym! Yeah :D maha.

Snart är det helg! :D fan det är ju redan onsdag :) nice! Hoppas bara jag kan få sluta 12 på fredag även om Alex är sjuk. Hoppas, hoppas!

Tiiiisdag

Alex var sjuk idag, så var typ asflummiga grupper idag xD hahha. Det gick dock väldigt bra, så om Alex är sjuk imorrn också så är det väl inte direkt ngn katastrof. Okej skillnaden är att idag hade vi två fler praktikanter än vad vi kmr ha imorrn.. men ahh det blir nog bra x) Stackars Alex har typ halsfluss :O usch för det.

Annars då? Var grymt trött imorse, typ satt och sov tiden emellan då alla hundarna kom till dagis xD sen så däcka jag rejält under vilan ;P skönt!
Slutade 15, så tog mig in till stan för att köpa Fishshot! :D:D:D Så nu har vi två flaskor igen :D maha. Måste bara fixa småflaskor så man kan.. smuggla in skiten i helgen ;) haha! Lyckades ta värsta jobbiga vägen tillbaka sen från systemet också, så nee den vägen tar vi inte igen :P hann iaf med pendeln jag skulle med, det var bra iaf x)

Väl hemma har jag lagat mat, sett på film och sen typ rollat. Lite seg kväll, men samtidigt är det väl skönt på ett sätt :P tror ändå jag är för social för att inte göra mer än att sitta ensam vid datan dagar då jag slutar 15.. får se till att ändra på det :P på ngt sätt x) hahah.

Ser fram emot helgen, och well det är ju tisdag idag så det är inte långt kvar :D hahah positivt tänkande är det som gäller ;) maha.

I'll break the rules and cross the line

Blir ett kort inlägg för borde ha lagt mig för en timme sen ;P öppnar imorrn så :P

Helgen: Kan inte säga så mkt mer än en bra helg! Detta trots lite för mkt dricka på fredagen, vilket i sin tur ledde till att ligga bakis i sängen hela lördagen xD.. hahah. Söndagen bestod av att ta mig till v-by där jag träffa Nadja och syster, och senare vidare in till Kungsträdgården med syster, Alex och Calle :) Rolig eftermiddag som sedan övergick till en mysig kväll i sällskap av ingen mindre än Fredrik :P Jag vet vad ni tänker, men jag bryr mig inte, jag säger liksom sist.. att jag vet vad jag ger mig in i 8) hahah.

Måndagen: Usch vad måndagar är eländiga :O dem känns tunga på ngt vis ;O ehheh. Ändå gick det bra på jobbet, mina 8 hundar gick skitbra! grymt skönt :) Var dock så jävla trött på eftermiddagen så stängningen tycktes huuuur lååång som helst 8) hahah. Kvällen här hemma har innehållit tvättande, duschande, wii-spelande med brur och så klippte jag brur också :) Tkr det är roligt :D Jaa såå klockan är lite för mkt, och jag skulle egentligen ha skrivit kortare än vad jag gjorde ;O som alltid x) hehehe.

NU ska jag iaf SNART sova ;P hahah. Godnatt med er!

typ död ;P

Var en vääääldigt lång dag igår.
Uppe vid halv 6, öppnade på jobbet. Var ett jävla lamm som var på väg emot oss på promenaden ;O inte kul när man har 7 hundar 8) hahha. Slutade iaf 15, åkte hem och städa, sen så kom Jompa hit och fixade datan min :D Även fast den typ fixade sig själv 0.o skumt. Iaf grymt tacksam för att han hjälper till! :)
Blev sedan en grym förfest hos mig, och sen utgång :P Var hemma typ vid halv 4-4, var typ död då xD..

Idag vakna jag först vid 10, men kände mig onykter än så somna om. Klev fan inte upp förrän 13.40! :O hahah. Jaa om man nu kan kalla det att kliva upp.. eftersom jag spenderat hela dagen i sängen :P hahah. Såg klart på Våra vänners liv, väldigt bra serie om jag får säga det själv! :)

Har rollat lite nu, men börjar bli trött så ska sätta på en film :P

I främmande farvatten..

Idag insåg jag att jag ibland, vid vissa tillfällen skulle kunna efterlikna en Dramaqueen.. Trodde för en stund att biobesöket inte skulle bli av, och hade självklart inte ro till att sansa mig.. utan stormade ut och skulle åka hem. Hahha. Kunde lika gärna ha ignorerat att svara på samtalet jag fick, men valde att svara, och tur var väl det, eftersom vi kunde lösa det. Nästa gång.. ja nästa gång tar JAG hand om biljetterna. Det är allt jag säger.

Hur som helst så var filmen bra! Pirates 4 dåra om ni missat det :P Inte i närheten av lika bra som dem tidigare filmerna, men jag tkr ändå att den var bra :) Värd pengarna iaf! ;)

Egentligen borde jag lägga mig nu, ska fan upp halv 6 imorrn då jag öppnar ;O är dessvärre inte trött, så får väl skylla mig själv imorrn istället ;P hahha. Imorrn ska iaf Jompa komma hit och fixa datan min! Hoppas, hoppas det blir av :) Inte för att brurs data är dålig, nej den är nice, men självklart vill man ju ha sin egna om man får välja ;P hahha.
Sen på kvällen blire utgång med fint folk, så jao jag kmr va död :D men hey, det borde jag va van vid ;) hahhaha.

Tre är ett bra antal

En väldigt bra dag har det varit. Har jobbat, vilket förutom ryggont har gått väldigt bra idag! Ngr mindre missöden, men var väl på rätt humör för att inte bry mig alltför mkt om det ;P Jaa mer än en sak som häll på att driva mig till vansinne ;O en praktikant som går och.. gulpar(!?) hela jävla tiden 0.o Förstår inte varför, men stör mig väldigt mkt på det jao ;O hahah.

Kom hem och fick god mat! Lamm med pommes :D grymt gott :) Sedan vart det spelkväll med syster och brur, vilket Elliot kanske inte var helt förtjust i ;P hahha. Som tur var fick han leka av sig lite sen ;) rispa upp vardagsrummets golv med klorna sina xD hahah. Sen en kvällstur på cirka en halvtimme där vi sprang och lekte och gjorde lite småövningar som han självklart ställde upp på med önskan om att få en godis ;P hahha, godisgris nejdå :P
Imorrn ska han hem, vilket är tråkigt samtidigt som det är skönt. Han är lite flummig ibland ;P hahah nej jag kmr aldrig skaffa mig en lagotto, även om jag gillar Elliot ;P trots hans.. negativa sidor :P
IMORRN ÄR DET DESSUTOM BIO! PIRATES OF THE CARIBBEAN 4! 8D <3<3<3 längtar satan typ! hahah x) Nae nu har jag inte tid att skriva mer, ska svara på lite roll innan det är läggdags :P Godnatt med er!

Jag med mina älskade syskon <3

otur med vädret ;O

Mina hundar gick bra idag! Till skillnad från i fredags och igår.. så jag tänker fanimig vägra att ta med en hund jag haft med både i fredags och igår.. skyller allt på henne, och hoppas mina hundar kan gå bra igen utan hennes närvaro! :)

Annars då? Joda, jag väntar fortfarande på att collieuppfödaren ska höra av sig.. Har hon inte ringt tills på fredag så ringer jag henne igen! Även om jag säkerligen inte lär få tag i henne då ;P ehhehe.

Jompa ska komma hit imorrn och rädda min data, hoppas, hoppas verkligen att det blir av! Önskar bara jag kunde ge ngt mer än bensinpengar och middag som tack för hjälpen :O men vettefan vad så jao det får väl duga ;O

Jag och Elliot skulle på kurs idag ute på Lidingö. Det var bara det att när jag gick runt där och väntade ut tiden (kom typ 50 minuter tidigt eftersom jag sluta 18 och fick skjuts dit, och kursen skulle börja 19) så började det åska, blixtra och regna.. jippie :D.. inte ;O så bestämde mig för att åka därifrån när det var typ 20 minuter kvar tills kursen skulle ha börjat. Då öste det ner, så tror minsann det var ett bra val :P Tog mig en liten skogspromenad med Elliot här i Ulriksdal istället ;P körde lite balans, lite hopp över grenar, sök och jaa lite annat smått :P Både han och jag var blöta när vi kom hem, detta trots att det inte regnade, så tänk vad blöta vi skulle ha varit om vi varit på kursen i ösregn ;O hahah ;P

Har tittat på Våra vänners liv, gillar verkligen den serien :)

En bild på Elliot från förut :P kmr fan inte ihåg när, ngn gång innan vintern iaf ;P hahah.


vill sova

Är så grymt fucking trött. Ska snart göra mig iordning, sen rasta Elliot som jag passar nu måndag till torsdag, sen är det fan sovadags! Kmr ju bli väckt vid ett sen när brur kmr hem, för lilla herrn kmr skälla 8) hahah.

Har iaf haft en bra eftermiddag! Var social med Ronja, vi spela kort och tog oss en promenad med Elliot, och sen så blev det lite monopolspelande på wiiet ;D Satt typ och halvsov sista delen av spelet, men ahh :P mkt bra eftermiddag jao!

Orkar inte lägga in bilder. Ni får fan klara er utan ;P hahaha.

trötter

5 timmars sömn och jag känner mig inte alls redo för att möta denna dag ;P

Har haft en superhelg med bara massa roligt att göra! Bäst var ju ändå ESC med massa roligt folk ute i nynäs, samt att va social med brur hela eftermiddagen igår :) Vi åkte till solna centrum och köpte 4 nya spel till wiiet! Åt mat ute och åkte sen vidare till västra skogen och hälsa på pappa på båtmacken ;P fick skjuts hem av pappa sen, och åkte då förbi Alex för att hämta wiiet så resten av kvällen spenderade vi framför tvn och wiiet :D hahha. Grymt roligt!
Lägger upp bild/bilder på spelen ikväll, jao samt kanske ngn bild från i lördags senare ikväll. Om jag hinner/orkar, för har som sagt sovit 5 timmar, och ska dessutom va social med Ronja :) länge sen sist så ska bli roligt :D Men nee, nu äre dags att dra. 8 timmars arbete väntar. maha.


*RUBRIKER SUGER :D*

Kan inte påstå att dagen blev som jag trott, men det gör inte så mkt. Kände ett tag en viss irritation göra sig påmind inom mig, men insåg ganska snabbt att nej inte idag. Ibland får man helt enkelt ställa upp utan sura miner.

Hur som helst, har sett VD! Sista avsnittet för säsongen :O OMG jag kmr dö i väntan på nästa säsong ;O </3 Såååå GRYMT bra serie jao!

Fick dessutom ett sms av uppfödaren idag, så hon ska höra av sig i helgen så ska vi bestämma dag för besök! :) Kmr bli fattig den resan.. för bensin kostar asmkt ;O men, men.. det skiter jag i :D ser fram emot det så grymt mkt!

Hjälpte pappa lämna in Lotto idag också :P kände mig inte alls vilse när jag stod framför alla lappar och skulle välja rätt ;P pratade ju med pappa samtidigt såklart, annars hade det gått åt skogen ;P hahah x)

Nu mina kära läsare ska jag fixa ngt att äta och glo på en anna serie. Våra vänners liv! :) Senare ska jag fixa mig lite, och så blire till att åka in till stan och möta lite folk, för att sedan åka vidare ut till Nynäsgård ;P tacokväll hos Malin, med ESC som kvällsunderhållning :) Kan väl inte bli annat än lyckat? :D

REDHEAD! :D maha. Bild tagen från förra lördagen som också spenderades hos Malin ute i ödsliga Nynäs ;P maha.

Friday, friday = FUN FUN FUN

Försöker anpassa mig men det går inte så bra. Antar jag får offra mig ännu lite mer. Eller ngt.. Är ju jag som får ut ngt av det, så antar det hänger på mig ;O..

Hur som helst, bort från det och vidare till bra saker! :) Var ju med Bella och såg Cesar Millan igår på Hovet :D Kan säga att det var väldigt intressant och vissa saker han sa lät väldigt bra. Var väl ngt som man typ.. nae jag håller inte med, men ahh :P Grym kväll iaf, och vi fann det roande att se likheter mellan personer som han pratade om "gör fel", med hundmänniskor i vår närhet ;P roande jao :P

Hinner inte skriva så mkt mer nu, måste borsta tänderna sen ska jag typ gå ;O jobbet kallar :P hahha. Och hey.. det är fredag idag! :D maha.

more pictures!

jaaa jag väntar på att folk ska svara på mina rollspel, så under tiden har jag typ nada att göra ;O fick en väldigt stor lust att leka i ps.. men det finns ju icke på denna data :( buhu.
Men aja. Tänkte att jag slänger in ännu fler bilder som jag inte lagt in förut. Bland annat från när vi grillade! Samt när jag och Nico var hos Malin i helgen :)




bilder

Kom ju på att jag faktiskt kan lägga in bilder från mobilen även fast jag inte sitter på min data.. har ju fan min externa inkopplad i den bärbara ;D hahahha. Jaa så här kmr lite bilder från den senaste veckan typ!








osäker på kategori men ja :)

Har pratat med min collieexpert idag, så nu ni.. nu ska jag bara få tag i uppfödaren så blir det kennelbesök! :D sen får vi väl se om ngn av flickorna blir min :) Litar helt på min expert, så känner bara positivt inför detta :) spännande, spännande! :D Hoppas på att få tag i uppfödaren snart så att jag kan börja se fram emot besöket xD hahha.

Var på dåligt humör innan.. så tröstade mig med jordgubbar doppade i smält choklad.. Nu är jag FET :) hahha. Usch borde börja träna och få bort det man lagt på sig under vintern.. men jag är så sjukt jävla dålig på det. Jag suger :D men skitsamma, var på dåligt humör och jordgubbarna och chokladen hjälpte lite.. men nu, efter att ha pratat med min expert (egentligen är det fånigt att jag inte nämner hennes namn då ni som läser min blogg -ja dem flesta- inte ens vet vem det är ;D men skitsamma) så är jag på toppenhumör :D åhh vad jag hoppas på att äntligen, ÄNTLIGEN få en hund.

Men okej, nu ska jag rolla och växla det med att lyssna på HÖG musik och typ sjunga ;D vettefan när min data kmr bli fixad, men just nu orkar jag inte bry mig :) Är på alldeles för bra humör :D me like!


:D:D:D:D:D:D:D:D

OMG OMG OMG! :D är helt jävla uppe i varv!
Fick ÄNTLIGEN tag på uppfödaren jag har jagat i ngr dagar ;D ringde och satt och försökte pusha mig själv till att tala in ett meddelande på hennes telefonsvarare.. och så svara hon! 8D Tyvärr blev det inga valpar vid påsk (vilket jag hade hoppats på), men det visa sig att hon har två valpar ur en tidigare kull till salu :O två tikvalpar, trefärgade.
Var ju tvungen att ringa min Collieexpert och hon ska kolla upp det så ska vi prata imorrn :) Kan knappt vänta ;O kanske är ngn av dem två flickorna min framtida vovve! :D Dem kmr ju va äldre då.. har räkna,t så i så fall kmr dem va ca 6 månader lagom till min semester 8) lite äldre än vad jag velat kanske.. men det finns väl fördelar med det också ;P

Är som sagt helt uppe i varv ;D vill typ gå och lägga mig nu så att det kan bli morgon 8D hahahha! Kmr inte alls studsa till dörren för att hoppfullt hoppas på rätt person imorrn vid öppningen ;D hahha x) Åhh spännande, spännande :)

en dag försenad..

Blogg.se verkade strula när jag skrev ett inlägg igår, så detta skrev jag igår:

"Har en känsla av rastlöshet och tomhet inom mig. Som om jag fattat att livet inte kmr bli som det har varit. Visst fattar jag, det gör jag. Men det är svårt för mig att släppa taget. För är man van vid något så är man, och även om man kan bryta en vana, så är det svårt. Så jag antar att jag kmr få kämpa. Det är bara en nackdel.. jag är så trött på att kämpa. Är så trött på att ständigt känna hur jag klättrar i uppförsbackar när jag ständigt tycks passera massa nerförsbackar som jag gärna skulle vilja kasta mig utför. Nu lät det där helt sjukt, men jag kan inte förklara det. Kanske är det det värsta? Att jag inte kan prata med någon om det.. För det kan jag inte. Av flera anledningar än att jag har svårt för att dela med mig av känslor och tankar.
 
Jag är iaf glad över att jag haft fullt upp hela helgen. För efter en seg fredag (i sängen med filmtittande som huvudsyssla) så kände jag att jag behövde göra ngt. Kände mig dessutom tillräckligt bra för att göra det också. Så helgen har jag tillbringat ute på vift xD hahah. Var för det första hundvakt till Nico från igår tills idag, så han fick följa med mig. Första stoppet igår var hos mamma och pappa där Nadja hjälpte mig att färga håret. Det är röööött! :D Fast mest när solen lyser på det 8) hahha. Efter det kikade jag förbi hemma för att hämta Nicos mat, men sedan satte jag mig i princip direkt på pendeln för att åka ut till Malin i nynäs. Hon har ju egen lägenhet nu, så var ju tvungen att kika in den ;) MYSIG! :D jag vill också bo själv (med min framtida hund då) i typ en etta! ;O Vi hade det iaf allmänt trevligt, det har vi alltid! <3
Söndagen gick åt till att va social med Malin ett tag, för att sedan sätta sig på pendeln och åka i en timme och tjugo minuter.. yey :D.. hahah 8) Väl hemma lekte jag lite med Nico och gick promenad med honom innan han blev hämtad. Efter det åt jag mat och såg på senaste avsnittet av VD <3 FY SATAN vad jag vill se mer! ;O hahha.

Har försökt ringa en colliekennel typ 3 gånger.. kmr bara till telefonsvararen som tkr jag ska lämna ett meddelande.. men alltså jag har så otroligt svårt för att prata in i telefonsvarare ;O hahha. Får väl se om jag får tag i henne.. eller om jag får ta mig i kragen och prata in ett meddelande :O ehehhe.
Har iaf planer för kvällen, och tur som satan är det, för annars skulle jag nog ruttna bort.. Ska på bio med Bella! :D och insåg nu att shit jag måste göra mig iordning snart 0.o hahah. Ska ta pendeln som går om en halvtimme :P"

sjuuuuk

Känns som om det var alldeles för länge sen som jag uppdaterade bloggen min ;O usch fy skam på mig ;P hehhe. Iaf, har inte hänt så mkt. Har jobbat, det är väl det :P Idag har jag dock varit hemma sjuk. Började igår när jag vaknade med halsont, sen blev det värre under dagen med rinnande näsa och allmänt seg i huvudet ;O väl hemma gjorde jag typ ingenting utan såg på film :P Vilket jag har gjort hela dagen idag också xD
Sov faktiskt till tolv (eftersom jag typ vaknat till och från hela natten), och har tillbringat dagen med att dega i sängen till Spiderman 1, 2 och 3 ;P Känner dock att jag tröttnat lite på att ligga ner, så tänkte va en liten datanörd i typ en timme, för sedan har jag planerat att se på Talang ;D efter det blire väl ngn mer film, och jao så ser min fredag ut 8)

Annars då? Joo Jompa hade tänkt komma hit imorrn och fixa datan min, men eftersom jag är sjuk så får det lov att vänta. Imorrn ska jag dessutom passa Nico, så hoppas verkligen jag är piggare imorrn än jag varit idag ;P hahha. Hade ju planerat att färga håret igen imorrn också.. Mer rött! :D.. men vi får väl se om det blir av eller ej.

Ännu ett bildlöst inlägg, men jag lovar att det kmr bilder när min data är fixad :)

daaaaaamp

Ännu en kväll då rollspelandet räddar mig.
Tidigare fick jag damp på vår ugn som ramlade isär när jag skulle ställa in en plåt med potatisbullar.. blev skitarg, slängde in potatisbullarna i frysen igen och smällde igen frysen så hårt att min handled typ krampa ;O..
försökte avreagera mig genom att skicka ett sms till brur.. som vägrade skickas, vilket endast fick mig ännu argare ;O
så satte mig och storböla eftersom jag mitt i mitt dampande kände ensamheten riva i mig. HAhha störd.
Insåg att nej detta går inte och loggade in för att svara på roll, och well nu känns det bra igen.
Har fixat ugnen så den håller på att värms upp så att jag kan äta snart :) hahha.

Upp och ner. Well så är det.

Nu gick ugnen sönder lite mer. Så ska man öppna den måste man använda sig av en gaffel eller ngt liknande :).. hahaha. Hatar.

liten lista

* Var på dåligt humör imorse, men det blev bättre under dagen :)
* Stängde med Bella, det är alltid roligt! :D
* Syster var med oss och stängde också.
* Har ringt staffekenneln och sagt att jag hör av mig om ngt/ngr år ;P
* Fick dessutom tag i Jompa så han ska ringa mig på onsdag så får vi se när han kan komma och fixa datan min :) Han är sjuk just nu ;O
* Har bytt med Alex så att han öppnar imorrn, och själv jobbar jag från 9 till 17.
* Syster har än en gång fått betalt för att städa åt oss :)
* Snart blir det filmdags :D

and.. that´s the news in my world :D.. hahah, eller ngt sånt x)

Blev en bild på mig och syster från i vintras ngn gång ;P tkt det blivit alldeles för mkt bildlösa inlägg den senaste tiden ;O

GAAAAAAH

FUCK! datan min strular. Från ingenstans kom typ en varning upp om att datan var oskyddad och utsatt för virus.. jaa enligt ett program då, för enligt det som vi fick från comhem som brur installerade på min data så är den skyddad och inte alls utsatt för ngr virus. Men det andra jävla f*ttprogrammet vägrar försvinna, och nu går det typ inte att va inne på internet 0.o helt skumt. Så datan är nu avstängd -i väntan på att få professionell hjälp av Jompa. Ska bara få tag i han också x) hahha. Hatar när datorer ska strula -.-' tur iaf att brur min har en bärbar jag kan låna, samt att alla mina bilder, filmer och musik är säkra på min externa hårddisk.

Fullt ös Medvetslös..!

Så vad har hänt? Jag har haft det bra faktiskt!
* I torsdags sov jag hos Alex :)
* I fredags hämtade jag biobiljetter till Pirates 4! :D Grillade med folk i Blackeberg, för att sen ta mig hem till mamma och pappa där jag var lite social med pappa och åt kvällsmacka ;D
* I lördags (igår) hade jag absolut fullt upp :P Var på kennelbesök! Gick runt lite i v-by med Nadja som sen hjälpte mig att färga håret mitt :) Efter det åkte jag hem och träffa Ronja för att sedan fira Valborg med henne och annat folk! :) Grymt rolig Valborg kan jag ju säga :D

Och idag, jaa idag är jag väldigt seg, men ska hem till Alexs mamma i Blackeberg för att fira honom då han fyller år idag :) Blir väl inte där för länge, men iaf en stund.

Iaf, för er som undrar så har jag valt att det blir Collie som första hund. Varför? För att jag charmas av rasens utseende och dess tydliga av och på knapp. Det känns som om jag gör det lätt för mig, samtidigt som jag känner att jag inte kmr behöva gå och va orolig över att något ska hända. Den känns av ngn anledning lättare att ta med sig överallt, och jag tror att den är ett bra val även med tanke på min familj som jag räknar med att få hjälp ifrån ;P
Vet dock inte om det blir ngn hund till sommaren ;O det beror på om jag lyckas hitta en bra kull som är leveransklara till början av juli då jag går på semester. Har iaf en hundägare från dagiset som hjälp :D grymt snällt av henne att lägga ner sin energi på att hjälpa mig hitta en bra Collie :D så jag hoppas att jag lyckas hitta en bra valp som kan förgylla min sommar!

RSS 2.0