en dag försenad..

Blogg.se verkade strula när jag skrev ett inlägg igår, så detta skrev jag igår:

"Har en känsla av rastlöshet och tomhet inom mig. Som om jag fattat att livet inte kmr bli som det har varit. Visst fattar jag, det gör jag. Men det är svårt för mig att släppa taget. För är man van vid något så är man, och även om man kan bryta en vana, så är det svårt. Så jag antar att jag kmr få kämpa. Det är bara en nackdel.. jag är så trött på att kämpa. Är så trött på att ständigt känna hur jag klättrar i uppförsbackar när jag ständigt tycks passera massa nerförsbackar som jag gärna skulle vilja kasta mig utför. Nu lät det där helt sjukt, men jag kan inte förklara det. Kanske är det det värsta? Att jag inte kan prata med någon om det.. För det kan jag inte. Av flera anledningar än att jag har svårt för att dela med mig av känslor och tankar.
 
Jag är iaf glad över att jag haft fullt upp hela helgen. För efter en seg fredag (i sängen med filmtittande som huvudsyssla) så kände jag att jag behövde göra ngt. Kände mig dessutom tillräckligt bra för att göra det också. Så helgen har jag tillbringat ute på vift xD hahah. Var för det första hundvakt till Nico från igår tills idag, så han fick följa med mig. Första stoppet igår var hos mamma och pappa där Nadja hjälpte mig att färga håret. Det är röööött! :D Fast mest när solen lyser på det 8) hahha. Efter det kikade jag förbi hemma för att hämta Nicos mat, men sedan satte jag mig i princip direkt på pendeln för att åka ut till Malin i nynäs. Hon har ju egen lägenhet nu, så var ju tvungen att kika in den ;) MYSIG! :D jag vill också bo själv (med min framtida hund då) i typ en etta! ;O Vi hade det iaf allmänt trevligt, det har vi alltid! <3
Söndagen gick åt till att va social med Malin ett tag, för att sedan sätta sig på pendeln och åka i en timme och tjugo minuter.. yey :D.. hahah 8) Väl hemma lekte jag lite med Nico och gick promenad med honom innan han blev hämtad. Efter det åt jag mat och såg på senaste avsnittet av VD <3 FY SATAN vad jag vill se mer! ;O hahha.

Har försökt ringa en colliekennel typ 3 gånger.. kmr bara till telefonsvararen som tkr jag ska lämna ett meddelande.. men alltså jag har så otroligt svårt för att prata in i telefonsvarare ;O hahha. Får väl se om jag får tag i henne.. eller om jag får ta mig i kragen och prata in ett meddelande :O ehehhe.
Har iaf planer för kvällen, och tur som satan är det, för annars skulle jag nog ruttna bort.. Ska på bio med Bella! :D och insåg nu att shit jag måste göra mig iordning snart 0.o hahah. Ska ta pendeln som går om en halvtimme :P"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0