Ännu ett bildlöst inlägg

Var typ kaos i t-banan idag.. gröna linjen mellan alvik och odenplan (samt blåa linjen?) var avstängd på grund av strömavbrott. Yey.. Dock lyckades jag slippa det och ändå hinna i tid, eftersom pappa var snäll och skjutsade mig till spånga :D maha, snäll pappa jao!

Hade snälla hundar idag :) Skönt med en härlig promenad utan ngr problem. Dessutom var det grymt härligt väder! Perfekt väder! :D dock grymt kallt på morgonen ;O

Kom hem, spelade lite wii, mario kart. Grymt roligt! :D Såg på idol och var dödstrött. Men gick sen ut på promenad med Sara x2 samt Elliot ;P Hade han lös så gott som hela promenaden, och fan vad bra han lyssnade! :D Sånt gör en glad :) Sen kanske det berodde på att han visste att jag hade köttbullar i fickan också ;P hahah x)

Blev kär! Kikade in på vovve.net där jag såg två valpar som är blandras mellan dansk/svensk gårsdhund och shetland shepdog.. GRYMT SÖTA! Ge mig Lexus! ;O hahha. Kika in HÄR.

Sitter nu och funderar på om jag ska se röstningen i idol eller inte.. börjar bli trött igen, och ska ju faktiskt upp klockan 5 imorrn ;O nae.. jag tror nog jag skiter i det. Ska kika in en snabbis på Ez, samt eventuellt svara på ett roll, sen ska jag göra mig iordning och krypa i sängs :) maha. Såå jaa, godnatt med er! och btw.. IMORRN ÄR DET FREDAG :D och jag slutar klockan 3! :D Yeah!

Kamphundar

Jag såg debatten om kamphundar på typ.. kvällsöppet? Eller ja vad fan det nu heter. Ärligt tallat bryr jag mig inte ;P men ahh, till saken. Dem snackade om att förbjuda så kallade kamphundar. Att ändra hyreskontrakt så att vissa raser inte får bo i lägenheter.. eftersom man ska tänka på sina grannar som kan finna det obehagligt med till exempel en amstaff eller staffe i samma hus. Seriöst! Vad fan är det för skitsnack. Det är jävligt synd att folk som inte klarar av dessa raser skaffar såna hundar, ja att dem skaffar hund överhuvudtaget ibland. Men inte fan ska man förbjuda några raser. Dels för att det med all säkerhet inte skulle hjälpa, och dels för att det finns massa människor som klarar av dessa raser, som ser till så att deras hundar aldrig hamnar i dessa tråkiga rubriker. Jag kan förstå folk som är rädda för dessa raser, eftersom man ständigt får höra om dessa kamphundar som går till attack. Men förbjud fan inte rasen, utan se istället till att fixa fram ngn form av hundkörkort. Ett test som alla hundägare måste göra för att få skaffa hund. Självklart kanske inte det löser ngt, eftersom detta med kamphundar tycks locka personer som kanske är lite kriminella.. eftersom det är macho att ha en sån hund.. men jag tror att det skulle vara en början till lösningen. Förbjud fan inte raserna, för det kommer inte hjälpa.

Kände bara ett behov av att skriva lite vad jag tkr ;P hahah.


Folk som direkt kastar ur sig hatord emot så kallade kamphundar förstår jag mig inte på, och well samtidigt som detta får mig att vilja skaffa en av dessa underbara hundar.. så kan jag inte låta bli att fundera över ifall jag är en sån person som klarar av en sån hund..

flummigt.

Mina hundar jag hade idag var asjobbiga. Usch för det. Annars tkr jag dagen var okej iaf x) Jag hade ngt att skriva, men kmr fan inte ihåg vad xD

Ser på idol just nu, eller okej.. för tillfället är det reklam men ahh ;P Har en favorit nu iaf, Daniel. Grymt bra! :O dessutom väldigt söt 8) hahah. Men nu börjar det! ;O

PAUS I SKRIVANDET..!

Okej, Minnah var väldigt bra hon också :) Så Minnah och Daniel ska vidare tkr jag :) maha, fin svenska där ;P typ.. ehhehe. Nej nu ska jag sätta på musik, sen ska jag in på Ez och se om jag har ngr roll att svara på :)

ohh intressant.. ;O

Jag har hittat en ras som intresserar mig.. Canaan dog! ;O tkr dem är väldigt fina, och dem låter väldigt intressanta. Ska forska vidare på detta, samt förbereda mig på att fråga ut eventuella utställare i vinter när det är hundmässan :D om nu denna ovanliga ras kmr finnas där..? Hahah, vad är det för fel på mig? ;O typ alla raser jag finner intresse i är ovanliga -.-' hahah. Aja, jag vill helst ha en staffe, och planerar att fråga ut folk i rasmontern i december :)

Tryck på bilden för att komma till en av dem två kennlarna i Sverige ;D

Well jaa vi får se. Nu ska jag iaf springa på toa. Håller på att kissa på mig! ;O ifall ngn ville veta det xD ahahha. Sen ska jag duscha ;P

i spread these wings and fly

Jag är trött men samtidigt inte. Men, men. Det spelar egentligen ingen roll, eftersom jag oavsett vad måste göra mig iordning och lägga mig typ nu. hahah, usch kvällarna springer förbi. Jag orkar inte jobba imorrn. Det är ännu ganska jobbigt på jobbet, och well jag känner lite att det är jobbigt här hemma också. Inte just här hemma, men ahh. Svårt att förklara utan att skriva ut för mkt x) ehhehe. Det är ngt jag väljer att hålla utanför bloggen, eftersom jag tror det är bäst så :P

men ehh, jag har inte tid till att babbla om massa onödiga saker ;D
Godnatt med er! Nu är det bara tisdag, onsdag och torsdag.. sen är det fredag igen :D woooho ;P hahah, positivt tänkande jao ;) yeah!

I know sometimes it´s gonna rain

* Jag åt tacos till middag idag igen :)
* Jag dampade på datan så har grymt ont i mitt finger igen -.-..
* Jag ska nu vara duktig och fixa saker på Ez tills idol börjar!
* Jag dricker cola :D
* Jag vet vad jag gett mig in på, och även om jag känner mig säker, så känner jag mig också osäker på det hela..
* Min nya favoritlåt är Mad med Ne-Yo
* I helgen ska jag passa Elliot! :D
* Idag köpte vi en till kontroll samt Mario kart till vårt wii x)
* Nadja fixade internet till mig idag, tack för det söta moster! <3

- Jag skrev inlägget men började sen göra annat.. så kom ihåg det nu xD hahah.

"Mamma är fan Buddha..!"

Har haft en lugn och skön dag blandad med att slöa och fixa iordning här hemma. Perfekt matchning kan jag säga! Nu är jag dock lite ledsen :( Jag måste ju lägga mig om typ en timme -.-' öppnar imorrn så ska upp klockan 5. Det suger grymt mkt :O är dock alltid skönt att sluta 15 sen, och då ska jag, alex och brur till webbhallen och köpa en wiikontroll samt eventuellt ett spel! :) Woooho!

Men nee, nu ska jag se två avsnitt av vänner. Sen ska jag väl sova x) Gillar att jag och pappa bytte madrasser. Den är grymt skön! :D Kanske kmr jag slipp ha ont i ryggen om ett tag då? :D btw, jag är ännu inte frisk, men det går framåt ;) maha. Nee.. Vänner vare jao! ;)

I´m mr Somebody

Min data är ännu inte ikopplad. Snällt av syster att jag får låna hennes iaf :) Nu har jag iaf ett skrivbord, så förhoppningsvis fixas min data imorrn x) Hoppas, hoppas.

Gårkvällen (är det ens ett ord? ;D) var bra. Blev bara jag och Nadja och vi hade roligt jao :) Skönt att få prata ut lite också.
Ibland blir man förvånad, men man kan väl säga att jag inte blev det igår. hahah. Aja, jag vet vad jag gett mig in på, samt vad jag vill ha. På något sätt kmr det bli bra, det är jag övertygad om ;P

Idag ska vi äta Tacos :D wiiiie på det :D maha. Får väl se vad jag gör ikväll. Blir väl till att låna systers data eller se på film på min lilla x) Beror väl lite på om Sara vill ha sin data eftersom jag typ lånat den större delen av dagen xD haha. Det är det söndagar är till för ;P haha.

Blir ett bildlöst inlägg igen.. eller vänta! Jag ska leta upp ngt från youtube och lägga in :) ser ju så grymt jävla tråkigt ut med bara massa text jue ;D haha.

kaos här hemma

Woooho :D Lördagar is the shit! :D så skönt att va ledig :) Jaa om man nu kan säga att man varit ledig denna dag xD jobbat arslet av sig har man gjort ;O hahah. Vi har allihopa hållt på och fixat här hemma. Än så länge är det lite kaos. Emils rum är väl det enda som är klart, och där sitter jag jsut nu. Eftersom min data inte ens är ikopplad :( måste fixa mitt skrivbord först så. hahah. Det kmr väl göras imorrn skulle jag tro. Well det ser nice ut! Fast för tillfället så är det öppet mellan mitt och systers rum. Vi ska ju ha ngt som skiljer av sen :P Men det kmr väl fixas imorrn eller i början av nästa vecka skulle jag tro x) Vi har ändå fått väldigt mycket gjort idag, så det känns bra :) Dessutom har jag bytt madrass med pappa, så nu hoppas jag att min rygg kmr bli glad :D hahah.

Ska ut ikväll med Nadja :) Vi får väl se om vi får med oss ngn mer, men än så länge verkar ingen sugen på att hänga med ;O är vi så farliga? :D hahah. Ahh men det blir nog bra x) Hoppas verkligen jag får upp min data, samt internet imorrn. Kmr va jobbigt annars ;O Har massa saker jag måste fixa på Ez jue :O hahah. Aja, annars får det bli filmdag imorrn ;) eheh.

Hip Hop

Jag roade mig med att se på klipp på youtube. Från so you think you can dance. Alltså fan vad jag tkr Hip hop är nice! :D Slänger in lite klipp på ngr av dem bästa jag såg ikväll x)

Första är dålig kvalité, har letat som satan efter den eftersom den är så grym! Men ahh, denna var den enda jag hitta x)



Finns ju massa som är asgrymma! Men dem är så grymt svåra att hitta -.-' irriterande. Men aja. Oj fan klockan sprang ;O ska sova snart x) hahah. Det är fredga imorrn! :D Jobbar till 18, det suger 8) hahah.

get outta your mind

Om jag säger att rolllusten är borta, samt att det känns hemskt, så vet jag att ni läst det förut. Jag menar.. hur många har jag inte tappat rolllusten? hahah, alldeles för många gånger. Den verkar alltid komma tillbaka, men trots denna vetskap så blir jag alltid en aning deppig och orolig då den är spårlöst borta :/ Beror det på att min aktivitet som admin påverkar hela sidan? För att hela sidan tycks sjunka i aktivitet när jag som admin inte är aktiv?
Sidan betyder alldeles för mkt för mig. Ibland för mycket, och jag tror att jag skulle må bra av att släppa taget lite om den och låta ngn hjälpa mig. Hjälpa mig att hålla igång sidan. Men jag är pedant. Jag vill ha koll på allt själv. Vill inte att någon ska komma där och göra saker fel. Inte för att jag inte litar på folk, utan för att jag som sagt är pedantisk. Och jaa det stör mig. hahaha. Jag är sjuk som ens blir så fundersam och orolig över en rollspelssida. Men seriöst, rollspelet har länge betytt sjukt mkt för mig. Det fanns där som min räddning när jag ville fly från min värld, och även om jag inte behöver det så ofta längre.. så kan jag inte släppa det. Jag är fast, och allt jag kan göra är att hoppas att även alla andra på sidan är det. För dör sidan så kmr en del av mig dö med den. Tragiskt? Kanske. Men jao så är det fan.

I've just made myself a deal

Imorse ville jag inte alls gå upp. Mådde inte direkt bra, men bestämde mig för att trots detta kliva upp (klockan 5) och åka till jobbet. Skulle blivit väldigt struligt annars så. Sa till mig själv att om det fortsätter lika illa som det var när jag vaknade så skulle jag åka hem så fort dem andra kom dit. Men då kändes det faktiskt lite bättre :) Sen har det gått upp och ner hela dagen. Just nu är det faktiskt ganska bra :) Hoppas det håller i sig så jag slipper va dålig hela helgen ;D

Jag har fortfarande lite ont i mitt pekfinger, men just nu kan jag iaf skriva med det :D det kunde jag inte igår xD Har fått asont varje gång jag kmt åt det idag, men nu gör det bara ont ibland x) typ.. i vissa vinklar eller ngt sånt ;p hahah.

Visst ja! Jag och Alex åkte till Bromma flygplats och kikade in nya Gallerian (eller vad det nu kallas för xD) Bromma blocks. Eller heter det Bromma block? hmm.. jaa med eller utan s, skitsamma :D hahah. Var asfint iaf, dit ska vi åka och köpa årets julklappar iaf! haha ;)

Funderade på om jag skulle försöka återfå lusten till rollspel.. men jag är faktiskt mer sugen på att fortsätta se på Vänner. Såå jaa, rollspelandet får vänta, nu ska jag se Vänner! :D

I brist på ngn annan bild så tar vi en fin bild på Vännerna ;D hahah.

sjuk.

Jag är sjuk. Förkyld som satan typ :( Dessutom har jag grymt ont i höger pekfinger.. tack för det Aston :).. -.-' Stängningen var hemsk. Katastrof typ.

Har sett klart på Vänner säsong 6 nu, ska börja på säsong 7 sen! Men nu fan ska jag sova. Hoppas på att jag mår bättre imorrn.
Btw, det är fan jobbigt att va handikappad på pekfingret -.-' hahha.

Open another door

Det är bättre nu :) Jag och pappa letade säng till mig i reklamerna i Idol ;D Han tkr jag ska köpa en Hästens.. eftersom det är väldigt bra sängar. Sen såg vi priset.. typ 40.000 för en 80 säng 0.o HAHAHHA. Yeah right liksom ;D heheh.

Vardagsrummet ser annorlunda ut nu :) Det är fint :D vet inte hur rummen kmr bli sen, men jag tror iaf vi kmr fixa det på lördag! :) sen ska jag och pappa typ åka och kolla säng till mig på söndagen :P blir nog bra ska ni se ;D hahah. Men nu -innan jag glömmer det- ska jag sätta in pengar till pappa. Imorrn ska han nämligen köpa simkort till mig och sig själv x) Jao jag ska börja simma. Den var ni inte beredda på? :D hahaha x) Är grymt dyrt, så kmr iaf känna mig tvingad till att simma flera gånger i veckan ;P hahah. Det blir nog bra x)

Jag har GRYMT ont i halsen :( Det suger. Knarkar halstabletter gör jag x) hahah. Hoppas det går över snart, hatar att ha ont i halsen :/ hahah, vem gör inte? xD

- Jag vet vad jag vill ha, och denna gång ger jag mig inte förrän jag fått det. Så nu vet ni det. Haha ;P

Tic Tac

Och så var pappa sur på en. Av en anledning som i mina ögon är helt onödig. Hahah, ibland undrar man vem det är som är vuxen..

Men skitsamma, jag orkar inte bry mig. Vill han va sur så okej. Va det. Nu ska jag käka vidare på min Tic Tac jag fick från Roger :D eller Nadja. Eller båda? ;D hahah.

.

We were wrong, but we could be right

Gott och blandat

Morgonen:
Det var så inte min dag. Jag hade en skum känsla i kroppen, som om jag mådde illa, samtidigt som jag inte gjorde det 0.o Var dessutom så klantig att jag missade att gå av vid centralen! Så fick åka till gamla stan och byta plattform. Hade iaf tur nog till att t-banan mot mörby gick om 2 minuter ;P haha.
Klev av vid tekniska, köpte ost för 57 spänn -.-' gick vidare till jobbet och hade typ allmänt ont i öronen och typ.. mådde inte bra :( Kom till jobbet där jag var helt anti, skulle ta ut hundarna från rummet och självklart smet alla från rummet ut. Fick damp. Hahah.

Senare:
Sen slapp jag promenad med valparna och efter jag ätit lunch så kändes det bättre :P dock har jag haft ont i halsen hela dagen, men annars kändes det iaf bättre :) Eftermiddagen var till och med bra, för stängningen var lugn (dem jobbigaste hundarna var inte där ;D) och den sista hunden blev dessutom hämtad 5 i 6! ;D hahah.

Kom hem och åt samtidigt som jag såg på vänner. Nu känns det bättre, men jag har fortfarande ont i halsen :( not good. Men, men.. Imorrn öppnar jag, så blir väl till att lägga sig om typ en och en halv timme. Hahah.

Visst ja! Jag ska säga att Aston i fredags gav mig värsta blåmärket på ena knät xD han sprang rakt in i mitt knä med sitt huvud när han ville smita ut. hahah, det gör ännu ont xD.. sen skulle jag också skriva (ofta jag skrev säga först och nu skriva xD HAHAH.) att jag köpte syster skinnjacka från henne :D Så nu är den min, och jag älskar den! <3 maha.

Jag vill ha egen lägenhet. Visst det känns lite spännande att vi ska göra om här hemma lite nu. Men om det inte blir bra så kmr jag bli ledsen :( hahah. Får helt enkelt hoppas att det blir bra jao.

Jag insåg precis att alla mina cambilder förutom dem här två, plus typ en till är tagna på mig när jag är osminkad ;O Jag borde sminka mig oftare, men det är fan jobbigt xD hahah.

Förändringar kmr ske

Nu ska ni få höra ngt spännande! Vi ska troligtvis göra om här hemma! Mammas och pappas rum -som är störst- ska vi dela upp så det blir två rum, som jag och Sara ska ha. Brur ska troligtvis få ha kvar det vi har nu, och mamma och pappa kmr ta saras rum :P om deras säng kmr in där xD haha. Vet inte hur jag känner inför det.. känns lite jobbigt att det bara kmr va en tunn vägg mellan mig och syster då.. men samtidigt så kmr det bli ncie med eget rum! :D Ahh.. och ska det funka så ska vi också möblera om i vardagsrummet så att soffan står på motsatt sida än där den står nu x) maha. Spännande, spännande. Får se när det blir av bara.. hahah.

Gårkvällen!

Först och främst.. Grattis till Ronja som fyller 20 idag! :D <3

Sen ska jag också säga att vi hade grymt roligt igår! :) Jag och brur var kanske lite sega på att börja ta oss hem till Ronja där förfesten ägde rum ;D blev vi två och så Ronja och Danne :) Vi typ spelade ngt roligt ölspel som Emil spelat. Grymt roligt! Jag hade btw typ svart ögonskugga igår, såg ut som värsta rockbruden eller ngt xD tog ju inga kort igår så ni får tyvärr inte se. Var ovant att se sig själv så, men joo jag gillade det faktiskt :) hahah.

Vi mötte upp Anneli på plattan efter att ha sprungit runt i jakt på en toalett. Var så GRYMT kissnödig! Tur brur arbetar inom SL och hade nyckelkort så vi kom in i ngt hemlig rum eller så ;P Hahha nice :D Ahh, så vi blev 5 stycken som gick till Harry B James, alla andra banga ju dem mesarna x) HHAHA.
Vi hade iaf roligt, och shotade Jägermeister och drack goda drinkar såsom P2 och Redbull vodka :D mohaha. Fast jag körde typ på varannan vatten xD haha, jag var smart med andra ord ;) hehe.

Ronja den lilla saken blev utkastad sen, vilket vi ansåg var konstigt, men när jag och brur väl kom hem vid 4 så fick jag ett samtal av henne, well då var hon hypad som satan ;D hahah. Hon kom inte ens ihåg att hon blivit utkastad x) hahah. Nöjd med kvällen, även om den kunnat sluta liiiite annorlunda enligt mig. Men hey, jag är inte förvånad x) heheh. Var iaf grymt glad över att brur följde med, han var ju ändå lite sjuk, jao sen så var det ju roligt att Anneli var på också! :)

Nya saker :D

Jag har handlat på systemet för första gången :D Egentligen skulle man ju ha tittat om dem skulle frågat om leg, men jag visade mitt i hopp om att få en sån där.. tablettask dem haft förut. Dock fick jag inte det, så det var ju tråkigt ;P haha. Köpte iaf lite kläder, och sen fick jag min födelsedagspresent från Nadja och Roger också :) Ahh och imorse fick jag en femhundring från Jompa också! :D wiiie! Alltid nice med pengar jue :D maha.


Jag är duktig!

Jag fixade allt. Det gick ganska snabbt när man väl kom igång :) Bra det iaf ;P Men nu ska jag faktiskt klä på mig och sen gå, för om typ en kvart ska jag och syster möta Nadja i vällingby! :)

Orkar inte.


00.10

Vänner är bra! och nu ska jag sova. Godnatt!

Kikar tillbaka i arkivet..

"Av din rövstorlek att döma är det inte första gången du tar rulltrappan"..

Läste gamla inlägg på bloggen och hittade denna. Fy satan vad jag tkr den repliken är bra! SÅ jävla skön. Hahah. Btw så hör jag brur min snyta sig :/ Skulle inte förvåna mig om han är sjuk och inte orkar hänga med imorrn :( Men usch nej nu har jag deppat klart för denna kväll. Nu ska jag se vänner och bli på bra humör innan jag ska sova!

Tell me everything will be okay

Jag känner mig ensam.
Känner ett starkt behov av att få en kram. Av att få känna att jag inte är ensam. Få det bevisat att jag -som vanligt- bara tänker för mkt.

Är jag störd om jag är besviken? Är jag störd om jag -trots att jag hade roligt- önskar att kvällen blivit helt annorlunda? Är jag störd? Ibland tror jag fan det. Är så less på allt. Less på allt skitsnack på jobbet. Less på att ens åsikter inte tas på allvar. Less på att känna mig tvingad till rollspelet. Ska jag fortsätta? haha.

Att ta det lugnt borde vara bra, och well jag vet vad jag gett mig in på. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra vad framtiden har att erbjuda. Är det stopp här, eller finns det en fortsättning?

There ain't nothing gonna get in my way

Min födelsedag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men jag hade iaf roligt, och det är väl ändå huvudsaken :) Jag, brur och Ronja hade en rolig kväll, och halv 2 är väl ändå inte så sent att komma hem? :) Fick typ 6 timmars sömn, vilket var fler timmar än jag räknat med xD hahah. Åhhh och jag fick söta presenter också! :) nöjd med det jao!

Är trött som satan. Fundersam. Orolig.
Imorgon ska jag träffa Nadja och så skulle Jompa titta förbi här hemma. Sen på kvällen är det fest! Förfest hos Ronja, sen utgång och kanske efterfest? :) Blir till att fira både mig och Ronja jao! Hoppas bara brur min mår bättre imorrn. Han är typ lite sjuk idag :( Kmr bli sjukt besviken om han inte kan hänga med, eftersom det känns som om det var alldeles för länge sen vi festade tillsammans. Så jao.. jag hoppas. Sen är det ju väldigt roligt att folk verkar sugna på att följa med.. 8) heheh. Nee men många verkar inte kunna, och sen undrar man ju varför vissa inte ens har svarat på smset.. Men, men.

Egentligen borde jag fixa adminsaker på Ez.. eller iaf svara på roll. Men nee jag tror fan inte att jag orkar det. Tror jag ska kika lite bloggar och sen se på Vänner. Känner att jag behöver få upp humöret lite.

16:e september!

00.13. Nu fyller jag 20 år!!! :D woooohoo, FEST HELA DAGEN! :D Eller inte.
Nu ska jag iaf sova ;P Godnatt med er! :)

Snart systemmyndig jue! ;D

* Jag och Bella har alltid roligt tillsammans!
* Nils dök inte upp i idol idag heller :(
* Jag såg Gossip Girl idag!
* Jag klippte vovvens klor.
* Jag sitter nu med vovven i knät <3
* Jag tog precis en fästing från hennes päls! ;O
* Jag fyller år imorrn! :D
* Faktiskt 00.13!

* Imorrn får jag skjuts till och från jobbet! :D
* Imorrn blir det en fullspäckad dag med jobb, tårtaätande och sen utgång!
* Living Fast, Dying Young heter det väl! Yeah. Hahah x)
* Nej nu ska jag svara på roll!

Fantasilöst.

Jag njöt av höstvädret idag. Det var härligt!
Om två dagar fyller jag år! Eller hur man nu ser det.. eftersom det snart är onsdag, och jag fyller ju år på torsdag :D
Jag är trött, så nu ska jag nog fan sova.
Godnatt!

kort.

Det blev ingen hög musik för jag fick ont i öronen. Och well nu ska jag duscha, sen är det sovdags jao. Godnatt med er!

For some reason I can't explain

Fy satan vad onyttig jag känner mig.
Idag har jag förutom frukost och middag endast ätit onyttigt. Pizza till lunch, tårta på jobbet, tårta hemma. Har dessutom druckit cola. Flummade idag också, känner på mig att denna vecka blir en flumvecka. Jaa det verkar troligt då jag planerar att va uppe lite längre än jag borde ikväll ;D Kmr dö imorrnbitti, öppnar ju, men hey, det är inte hela världen x) hahah.

Annars då, joo det är helt okej. Känns bättre i kroppen iaf, även om jag fortfarande har ont ;O heheh. Men nee, nu ska jag satsa på att svara roll, samtidigt som jag ska lyssna på hög musik :D Kmr inte gå bra, men vi låtsas :) hahah.

och visst ja! JAG SKA PASSA PUTTE :D så alla vet. Maha x)

ont

Detta morgon inlägg kmr inte bli särskilt.. roligt. Jag har ont. Ont som fan typ överallt. Ryggen, axlarna, skulderbladen, handlederna, högerarmen, benen och magen. Låter ju väldigt bra. Fy satan vad jag är trött på att alltid ha ont. Kan jag inte få en dag då jag inte har ont ngnstans?

Fler bilder.















:D

Jag är glad :) Av många olika anledningar. Dels för att det känns bra. Tror det är bra att gå långsamt. Japp. Sen så är det så att jag har två hundar från dagiset som jag kanske ska passa! :D Den största, som jag kanske ska passa helgen 24-26 september. Och så min favorit! En gul labbe som jag kanske ska passa helgen 8-10 oktober :D Nu ska jag i för sig på ett föredrag med personalen från hunddagiset den 10e, men det var fredagen dem behövde passning, så kanske går ändå :D hoppas, hoppas!

Jag är på bra humör jao!
Sen så måste jag tyvärr förstöra detta braiga inlägg med att klaga över min smärta! ;O Har så grymt ont i benen, ena för att jag typ sträckte mig igår :( det andra vettefan. Kan iaf knappt gå i trappor, och går nog lite hackigt x) hahah. Ohhhjaa, skitbra när ens jobb till största delen går ut på att gå.. hHaha. Skitsamma, det blir nog bra x) maha.

I just want to live while I'm alive

WOOOOHHHOOOOO :D Hade så grymt jävla roligt igår! Med fotboll, picknick, laser och sen utgång! Lyckad dag helt enkelt! Tack alla som var med, och framför allt alla som fixade iordning hela alltet! <3







Och jaa, jag fyller ju inte år förrän på torsdag, men firades igår :P Sen så är kvaliten på bilderna typ sämst xD min mobilkamera är bara bra ibland x) hahah.

Fäääääärdig ;D

Jaha.. då var det bara att vänta ut tiden då ;O Men det gör vi hos Alex :) maha.

GRATTIS

Grattis till lilla mamma som fyller år idag! :D

sen så är man taggad inför eftermiddagen och kvällen :D woho!

Eftermiddagen i bilder.




Idol Nils!

Jag ser på idol, och sitter och önskar att Nils ska dyka upp :O Han var ju så jävla skön! Kmr bli asglad om han dyker upp, annars kmr jag bli ledsen :( Hoppas, hoppas, hoppas att han söker i år också!


rubrik saknas

Jag kliade nyss upp ett myggbett för typ första gången i mitt liv 0.o Äckligt :( hahah. Annars då, jo det är väl bra. Lite ont här och där, men sånt är man ju van vid x) hahah.

Imorrn är det iaf fredag! Och jag öppnar jue, så slutar 15 :D skönt. Dock betyder det att det är sängdags om typ.. 50 minuter. Hahha, tragiskt. Men jao så är det :P Tror iaf jag ska kika lite bloggar och sen se på Vänner innan jag ska sova.

Orkar inte...

Jag har ont i magen.
Har knappt ätit ngn frukost.
Hinner inte göra ngt åt det, för nu måste jag klä på mig.
Usch och blä, orkar inte jobba idag.

Some people live, some people die

Såådär :) Nu är bloggen lite ljusare, känns mkt bättre. Ska snart lägga mig. Imorrn är det torsdag, sen efter det.. ja då jävlar är det fredag! :D och jaa sen lördag :D osv. Hahah. Nee men ska kika in på Facebook en kortis, samt lyssna på min nya favoritlåt en gång innan jag stänger av x)
Godnatt!

Innan, vilken är finast.. den mörka jag hade innan, eller den jag har nu? :)


Ska ändra bloggen igen..

Jag håller på med en ny header :) Skulle läsa igenom lite gamla inlägg.. men insåg att hell no, bloggen är alldeles för mörk just nu ;O så har försökt fixa iordning en ny header i typ.. 1,5 timme nu :P Den är inte riktigt klar. Får se om den blir klar idag. Måste nämligen duscha nu, så får fortsätta med den efter :) Kan ju avslöja att bakgrunden till bloggen kmr bli ljusblå :D like always ;D maha.
Men ahh, nu ska jag duscha jao.

learning how to live my life

Det är jobbigt på jobbet nu. Det går inte att komma undan. Det är tur att vi har roligt ihop. Ja dem flesta av oss iaf. Att flumma runt och göra lite hur man vill, utan chefens vakande öga, gör allt det jobbiga lättare. Att vara barnsliga och ha vattenkrig och fjanta sig, ja det tillsammans med dem flesta hundarna gör att jag älskar mitt jobb.

Hade tänkt att rolla, men inte fan har jag lust till det nu :O Nej funderar på om jag ska se film istället.. men vill ju lyssna på min musik. Hahah vilket problem ;P Men aja, vi får väl se hur det blir.

To face the fear but not feel scared

- Jag har fortfarande grymt ont i min handled.
- Jag har fortfarande ont i benet.
- Jag har -liksom alltid- ont i skulderbladen/axlarna.
- Jag har myggbett på hela benen som kliar som satan!
- Det är snart dags att lägga sig.

+ Är bara onsdag, torsdag och sen fredag!
+ Ska bli skönt att lägga sig i sängen.
+ Jag har haft en lugn och skön dag. Det behövdes.
+ Har inte tänkt alldeles för mkt idag :)

Goodbye to all my yesterdays

Idol är så roligt :) Men fan ta all jävla reklam -.-' Iaf.. Tack idol för nu har jag en ny favoritlåt :) maha!

I've had you so many times but somehow I want more

Fy satan vad ont jag har i handleden. Är inte alls skönt. Har tittat på vänner ett tag nu, mest för att försöka vila den. Det hjälpte lite, men så fort jag började skriva på msn igen så blev det värre :( not good.

Ska väl inte sitta så länge här.. blir väl till att sätta sig framför tvn och vänta på att idol börjar. Men det kmr bli så segt.. usch vad ska jag göra ;O
Aja, ska iaf säga att jag fixade Erikas blogg iadg :) Och eftersom jag har varit så dålig på att lägga upp bilder så lägger jag in hennes header här. Klicka på den så kmr ni till hennes blogg x)

Funderar på att göra om min igen.. tkr nog att den är lite för mörk :O men kan iaf inte göra det nu.. kanske efter idol? Om min handled känns bättre :)

aj

Det gör fortfarande ont i mitt ben. Det suger -.- Dessutom har det börjat krampa i min handled ;O </3 usch för det jao. Hoppas det går över snart.

Annars har jag väl inte så mkt mer att skriva. Tkt bara det kändes som om jag behövde klaga över mina smärtor. Haha. Nu ska jag svara på roll och läsa lite bloggar x)

Tell me everything will be okay

Vaknade med ont i kroppen, och visst jag menar.. jag är typ van vid det, men var värre idag ;O dessutom mådde jag typ illa :O eller.. var typ sådär skum känsla i magen, och självklart får jag ju lite panik då 8) heheh. Det värsta är dock inte det.. utan det värsta är att jag hör att det typ är kaos på jobbet :/ känns som om dem skulle ha behövt min hjälp.. samt mitt goda humör ;O haha.

Men nu till roligare saker.. jag såg Toy Story igår, ettan då. Så idag passade jag på att se tvåan och trean ;D har ju alltid gillat ettan, och tvåan hade jag typ bara sett två gånger eller så. Också den är bra, och well trean såg jag ju för första gången idag. Den var bra! :) Riktigt bra faktiskt!

Idag börjar Idol! :D Ska självklart se det. Höstens nöje jue :P haha. Måste kolla upp vilken tid det börjar, men det lär väl vara vid typ.. 20? ;O jag hoppas det, annars om det börjar tidigare kmr det bli stressigt att hinna hem till det varje dag jag stänger.. 8) hehe.

Måndag igen

Det är bara måndag. Det känns jobbigt. Har ont i typ hela kroppen, det suger. Ser fram emot helgen, vet att det bara är tisdag imorrn.. men tiden har en tendens att springa och så poff så är man där man vill vara x) maha. FAN! Skulle ju ringa faster min idag ;O vet inte om det är försent nu.. ringer imorrn. Skriver påminnelse. Så nu vet alla det :) haha jaa mitt minne är typ sämst! :D heheh.

men ehh, nu ska jag se film och sen blir det nog läggdags.

mörk

Det blev väldigt mörkt.. var fan länge sen jag hade så mörk ;O men joo jag tror jag är nöjd :) Nu ska jag in på Ez och svara på lite roll x)

I just wanna have a good time

Satan vad seg jag är nu ;O att festa både fredag och lördag tar på krafterna ;P Har iaf haft det grymt roligt! Gårkvällen var nice, med fest för Malin och sen fest för Fredrik :) Me like! Det värsta är väl att jag typ somna vid 5 eller ngt imorse.. vilket är den tid jag ska gå upp imorrn. Hahha låter bra eller hur? :) eheh. Men skitsamma. Jag kmr va död, men det har ju hänt förut så ;P haha.

Nej nu ska jag in på msn och Ez, samt försöka fixa min nya header till bloggen ;)

AAAAOOO

Satan vad jag fryser ;O är grymt kallt här inne. Nu ska jag snart gå hemifrån. Ska ju till brommaplan och fira Malin som fyllde 20 år igår! :) Har inte träffat henne på aslänge, så det kmr bli roligt att ses igen :P vi får väl se vad som händer, jag är ännu ganska seg, men ska nu tagga till med lite partymusik samtidigt som jag gör mig iordning. Ska gå hemifrån typ halv, så har en kvart på mig. Är nästan klar, ska tyå bara byta kläder :P

Ha en bra lördagskväll alla!

For those who don't know me, I can get a bit crazy

Var ute igår jao :) Massa fint folk! Var väldigt roligt att träffa folket :)
Orkar inte skriva mer, lägger ut lite bilder istället x)





Dessa fina flickor + Danne, och så var det Sofie, Felicia, Kamilla och Mickaela där :)
Jao plus MASSA okänt folk xD haha.

So done with wishing you were still here

Imorrn är det fredag! :D
och eftersom jag ska sova snart -är grymt trött- så blir det fredag snabbare :)
Imorrn blir det utgång! :D och på lördag är det fest för Malin :) Woho! :D

Btw, måste komma ihåg att köpa en sprite imorrn! ;O

Wild horses I wanna be like you

Mina favoritlåtar just nu:


Hitta ju inget bättre klipp på den andra.. får duga med hästisar ;D haha.

Första september

Tack moster för hjälpen med dem fina korten :)

Orkar inte skriva så mkt. Ska väl se ett vänner avsnitt till, sen ska jag rolla. Efter det lär det vara läggdags, eftersom jag öppnar imorrn. Fick btw skjuts hem idag av en hundägare. Hela vägen till vällingby ;O grymt skönt var det iaf att slippa åka kommunalt :) snällt av henne jao!

Lite bilder på vovvarna.


!

DET ÄR SEPTEMBER! :D

och det var allt jag tänkte skriva just nu ;) haha.

RSS 2.0