Kamphundar

Jag såg debatten om kamphundar på typ.. kvällsöppet? Eller ja vad fan det nu heter. Ärligt tallat bryr jag mig inte ;P men ahh, till saken. Dem snackade om att förbjuda så kallade kamphundar. Att ändra hyreskontrakt så att vissa raser inte får bo i lägenheter.. eftersom man ska tänka på sina grannar som kan finna det obehagligt med till exempel en amstaff eller staffe i samma hus. Seriöst! Vad fan är det för skitsnack. Det är jävligt synd att folk som inte klarar av dessa raser skaffar såna hundar, ja att dem skaffar hund överhuvudtaget ibland. Men inte fan ska man förbjuda några raser. Dels för att det med all säkerhet inte skulle hjälpa, och dels för att det finns massa människor som klarar av dessa raser, som ser till så att deras hundar aldrig hamnar i dessa tråkiga rubriker. Jag kan förstå folk som är rädda för dessa raser, eftersom man ständigt får höra om dessa kamphundar som går till attack. Men förbjud fan inte rasen, utan se istället till att fixa fram ngn form av hundkörkort. Ett test som alla hundägare måste göra för att få skaffa hund. Självklart kanske inte det löser ngt, eftersom detta med kamphundar tycks locka personer som kanske är lite kriminella.. eftersom det är macho att ha en sån hund.. men jag tror att det skulle vara en början till lösningen. Förbjud fan inte raserna, för det kommer inte hjälpa.

Kände bara ett behov av att skriva lite vad jag tkr ;P hahah.


Folk som direkt kastar ur sig hatord emot så kallade kamphundar förstår jag mig inte på, och well samtidigt som detta får mig att vilja skaffa en av dessa underbara hundar.. så kan jag inte låta bli att fundera över ifall jag är en sån person som klarar av en sån hund..

Kommentarer
Postat av: Malin

grejjen är att de typ inte är renrasiga hundar utan typ blandraser med allt möjligt i sig, oseriösa uppfödare som kallar dem pitbull. blir galen på de här, ska man förbjuda raser får man väll fan förbjuda hundar överhuvudtaget eftersom det inte bara är "kamphundar" som är farliga, typ rottweiler är ju en av de vanligaste va ja förstår? kan inte va kul att bli överfallen men rasförbud löser inte dme problemen men det är ju bara dem som inte kan någonting om hundar som tycker så verkar det som..



Jag ska ha en amstaff ngn gång i livet, det ska ingen hindra mig ifrån ;)

jag vet, fett seriös kommentar o som om du inte vet de redan men ja blir så till mig av de här ämnet så ja vill bara skriva xD

2010-09-30 @ 09:07:47
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja! ja blir helt.. typ kan inte sitta still! xD

2010-09-30 @ 20:55:08
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0