Monday bar summer cruise!

Har haft en asbra kryssning! 2 superbra kvällar! Vi har dansat, skrattat, ätit god mat, varit sociala med flummiga människor och haft det allmänt bäst! :D
Orkar inte skriva mer än så, utan bilderna får tala istället! :D

Rubrik.

Imorrn är det äntligen dags för mondaybar kryssning!! :D 

Alla andra som ska åka är typ lediga imorrn, så ikväll ska dem ha myskväll. Är lite ledsen att jag inte kan va med på den, men jobbar 7.30- 16 imorrn och har dessutom fullt upp ikväll. Har en hel del saker som ska fixas! Jag måste diska och dammsuga. Måste packa till både mig och hunden, Hannah ska nämligen va hundvakt så han ska va borta hela helgen! ;O sen så ska jag dessutom kladda i lite mer blått i huvudet, samt duscha och även fluffa håret :p 

Det plus att jag efteråt ska gå hem till mamma och pappa för att leta efter Morfs alla papper som är borta. Jaa och så slutar jag 18 på det också, så lär bli sent ikväll. Och så öppna imorrn också ;) åhh härligt! 

Men jag är iaf taggad, och det kmr bli så jävla roligt :D 

Gott och blandat jao

Foten börjar bli mkt bättre! Även om den gör ont om jag anstränger den mkt. Som idag med två promenader på kanske 45minuter vardera. Plus en kort promenad, städning och så rakade och klippte jag en hund idag där jag stundvis fick stå upp för att komma åt bra x) 
Första hunden jag rakat/klippt helt själv! Ingen hjälp alls! Tur han var duktig :) 

Syster var hemma från skolan idag, och var snäll och åkte till veterinären med Morf. Så nu har han fått 1års sprutan! :) han fyller inte 1år förrän om 2 veckor, men nästa vecka ska vi på kurs och då måste han va vaccinerad :) åhh ska bli så roligt med kurs!! :D 
Jag har tillbringat hela kvällen åt att se på Dexter! Så jävla bra serie som jag började se på i lördags? Såg sista avsnittet av säsong 1 ikväll! Jaa och så såg jag ju självklart på idol också ;) maha. 

Men nee. Dags att sova! :)

<3

Sitter i soffan på jobbet och myser med hunden min<3 

Besatt

Ja jag är lite besatt av mitt hår ;P 






Saknaden


Dum som jag var så kopierade jag inte texten innan jag la ut bilden på instagram x) men ahh, just nu saknar jag min hund sjukt mkt. 

Color-shifter..?

Jag gillar egentligen inte hårfärger som ser annorlunda ut på bild än i verklighet. Vad är det egentligen som orsakar skillnaden i färg i kameran? 

Mitt hår är lila och blått!! Meeeen båda färgerna skiftar ganska mkt beroende på vilket ljus man befinner sig i, samt om jag tar kort med vanliga kameran eller snapchat. Ja eller så som det ser ut på riktigt om man bara tittar med ögat. Helt sjukt! Det blåa skiftar inte jättemkt, men det lila... Alltså det är sjukt! Underhållande på en viss nivå, och jag är mer eller mindre besatt av att ta bilder på håret x) hahah. 

Slänger in lite bilder från dagen som jag fotat på mitt hår. Tagna i olika ljus, och ngr är även fotade via snapchat! 
















Color my hair

Både foten och vaden är mkt bättre! Har till och med kunnat gå som en normal människa idag! Har fortfarande lite ont i foten och är öm i vaden, men ja, helt klart bättre :) 

Syster kom hit vid 5tiden och vi har spenderat kvällen åt att färga våra hår samt halvtittat på film samtidigt x) All about Steve, Dagis snuten och 10 orsaker att hata dig. Syster fick rosa hår! Och well jag körde på lila samt blått underhår :D dooooock så blev det lila inte riktigt som jag ville :/ iaf i badrummet så ser det gråaktigt ut, ngt som inte alls är snyggt. I vardagsrummet däremot såg det så mlt bättre ut, så ahh får se hur det ser ut i dagsljud imorrn. 

Ligger i sängen och försöker sova. Går inge bra :/ är liksom trött, men typ rastlös i kroppen och kan inte hitta en skön sovställning. Seeegt. Skönt iaf att jag börjar 10 imorrn! 

Bjuder på ngr bilder från kvällen :) 









Systers hår ser typ rött ut på ena bilden, men nee det är rosa som vanligt ;) hann dessutom med att träna lite med hunden. Sitt fint som han blivit asduktig på! Samt lite fotgående, apport och läggande samt ställande under gång! Fick bara kort på sitt fint dock ;) 

Halta-lotta

Alex hittade ingen bil så det blev ingen skjuts igår. Istället haltade jag hem till Tonie och Nadja. Vi åt våfflor och spelade sen tv-spel, snowboard, hela kvällen :) 

Haltade hem igen vid halv 12, varav jag då la mig i sängen och ganska snart somnade till en film x) 

Idag har jag fortfarande ont. Inte lika ont som igår, men ahh det blir ännu en lugn dag. 

Folk som ställer upp<3

Så ahh jag har fortfarande ont i foten, samt vaden. Har knappt kunnat gå alls och när jag skulle rasta hunden imorse så fick jag typ släpa mig uppför trapporna, hängandes på trappräcket. Var lite komiskt, även om det gjorde asont x) hahah. 

Nadja kom hit så att Morf fick gå ut ocj bajsa (han fick bara kissa med mig), och senare kom pappa och hämtade honom för att lämna han till Sara som är i solna! Känns bra, får han nog en roligare dag än om han hade hängt med mig x) hahah. 

Tack till bästa moster, pappa och syster<3

Ska kanske till Jenny och äta middag ikväll! Beror på om Alex hittar en bil. I så fall får jag skjuts dit och hem :D annars vettefan.. 

Smärta

Av ngn anledning så fick jag ont i foten igår. Det kom bara helt plötsligt lagom till eftermiddags-promenaden. Gick ändå, och kunde till en början gå normalt. Efter en stund så började jag gå med hälen lyft -gjorde ont i fotvalvet- och under stängningen sen så blev det bara värre och värre. En stund så var jag fan nästan nära att gråta. Så ont gjorde det. 

Lyckades iaf ta mig hem, och hoppades väl på att det skulle gå över till idag. Men nej. Idag fick jag vara inne på förmiddagen på grund av foten, och snälla Tesso tog med sig Morf så han fick följa med både till rastgården och på promenad! :) efter lunchen tkt jag det kändes mkt, mkt bättre, så följde med på promenaden. Dock fortfarande haltandes. Ja jag kanske skulle ha stannat inne, för efter kanske 30minuter så blev det värre igen. 

Åkte hem till Malin<3 och då började min vad göra lite ont. Ja jag har väl ansträngt den när jag haltat fram i guess. Fick voltaren att stryka på foten, och efter en stund kändes det lite bättre igen. 

På hemvägen sen fick jag såklart springa lite till både pendeln och bussen, vilket säkert är en stor anledning till smärtan jag har nu. Nu under kvällen har jag inte bara asont i foten -i fotvalvet, hälen och lite uppm runtom hälen-, utan även kramp i vaden. Att ta sig mellan sovrummet och badrummet nyss var oerhört smärtsamt. 

Orkar inte. Tvivlar starkt på att detta kmr gå över under natten, och well då måste jag hoppa ännu en träning med hunden! Förra helgen hade jag ju planerat att träna agility, men då var Morf halt. Och jaa, well imorrn var det tänkt att jag skulle träffa Anneli och träna lydnad. Ngt jag verkligen sett fram emot. Men ahh, nu är istället jag halt. 

Två är bättre än en..?

Är otroligt mysigt med två hundar! Visst är det ibland praktiskt med att bara ha en, men joo, jag vill nog helst ha en till ngn gång! ;) 
Vad för ras? Ja troligtvis en till vallhund. Kanske en miniaussie då Morf passar mig perfekt. Men samtidigt finns det ju andra raser som intresserar mig. Som jag ngn gång vill ha. Staffordshire bullterrier, Bedlington terrier, Shetland Shepdog, Borzoi (fast jag vill ju egentligen ha mindre hundar) m.m. Skulle även vilja ha en Collie igen. Ett korthår. Men vettefan om jag ngnsin kmr våga det :/ 

Dagar som räknas

Vi köpte god mat -från forno- igår och satte oss i parken utanför dagis. Var lite kyligt men en liten stund hade vi sol iaf! ;P dock så satt vi bara där ca 1,5 timme, för ahh sen frös vi x) 




Jag hade sen lyxen att bli hämtad av William och hade sen en väldigt mysig,  lugn kväll. Vi såg på Maleficent, tkt den var helt okej x) Dock var den lite seg, så inget jag lär se igen i första taget. 

Halva jobbveckan.

Halva jobbveckan har gått, så ahh snart äre helg igen ;p 

Har typ inte gjort ngt alls måndag och tisdag, ja mer än att jobba. Eller ahh i måndags så var jag hundvakt till Buster åt syster då hon skulle till grönan. Så hade tre hundar hem. Gick bra iaf :) Sara kom hem tidigare än hon tänkt, så vi såg idol tsm och gick sen tillsammans hem till henne. 

Idag blire mat och mys i tanto! :) 

Vill ha

Denna bokhylla och byrå vill jag ha! :D 



Mot 24..! ;P

Ja snart fyller jag år! :) eller ahh, om typ en månad. Tänkte göra som vanligt och skriva en liten önskelista. 

- hylla/byrå! av ngt slag för alla hundsaker. Avlång lite högre. 
- hylla till filmer/böcker
- ny väska! (min är trasig :( )
- spel; med andra ord
- FILMER; white house down, independence day, enemy of the state, wild wild west, jakten på lycka, public enemies, X-men filmerna, HP-filmerna
- ugnsform för typ kladdkaka.
Ja och snart fyller Morf år också!! :D den 10e september blir han hela 1år! Stora pojken! 

Bra helg!

Lördagen var grym! Vi började kvällen åt att köpa mat på subway och gå till dagis där Morf, Kellie och Diezel fick springa och leka medans vi åt :) 

Vi såg på Gladiator, 1408, Case 39, Frozen och Sjätte sinnet. Vi såg dock inte klart Sjätte sinnet, för ngr av oss somnade ifrån den ;P kl var 6 på morgonen då, så inte så konstigt egentligen ;D 

Som mest var vi 4 pers och 6 hundar i min lilla lägenhet, sen blev lilla Dolly hämtad. Alla sov kvar och igår, söndag, så klev vi upp typ 10.30 och så åt vi pannkakor till frukost/lunch sen :) gott! Dem andra var dessutom supersnälla och städade samt diskade medans jag gick till affären för att handla! :) 

Resten av söndagen blev lugn. Dem andra åkte hem, så jag blev kvar med 4 hundar. Skulle nämligen passa Kellie åt Hannah :) Sara kom sen så vi gick en promenad med hundarna där Morf och Kellie sprang lösa nästan hela tiden! Superduktiga båda två<3 speciellt när en husky sprang emot oss och båda vände direkt emot oss på inkallning! :) efter promenaden åt vi middag och såg på film, Bad neighbours innan Sara tog Buster och Morf och gick hem. Kvar blev jag med Polly och Kellie, och vi slappade resten av kvällen. 



Härlig helg jao! :) 

Veckan som gått

Onsdag; filmen var grym! :D Vi åt god mat och jag sov sen hos mamma och pappa. Fick hem boken Silver Shadows, fortsättning på blodlines serien<3

Torsdag: åkte till jobbet med pappa kl 6 fastän jag inte började förrän kl 10. Skrämde Tesso som öppnade, men hon blev ändå inte jätterädd :p gjorde typ ingenting mer än att jobba, se på so you think you can dance (sytycd) samt läsa! X)

Fredag: hade huvudvärk typ hela dagen. Asjobbigt :/ kämpade iaf på och vi powerwalkade på förmiddagen! ;) vi åt forno med Hannah och på eftermiddagen sen köpte Tesso alvedon till mig och huvudvärken försvann nästan direkt! :D Tobbe jobbade över lite och Hannah kom sen tillbaka till oss vid 17. Jag och Tesso städade och efter jobbet tog vi våra 5 hundar, Diezel, Kellie, Dolly (chiahuahuan som Hannah passar), Morf och Polly, och gick till tanto! Jag och Tesso åt pizza, och Hannah och Tobbe åt sushi! Vi blev kvar där i ngn timme, och skyndade sen därifrån när ett oväder drog in x) 


Resten av kvällen spenderades sedan åt att se på sytycd! :) 

Lördag: har inte gjort mkt idag. Skulle träna agility med Morf, men han haltade lite igårkväll samt imorse, så fick hoppa det. Började dagen med att läsa, och sen har jag sett på sytycd samt bakat kladdkaka och gått en sväng upp till byn med syster och hundarna :) passar Buster idag för syster ska ut med Lisa. Roligt! 

Om lite mer än en timme kmr Hannah, Tesso och Tobbe hit :D med sina tre hundar från gårdagen ;) blir filmkväll ikväll! :) mys! 

Update

Jag fortsätter att va halvdålig på att blogga x) men har inte så mkt att skriva om. Det eller så har jag för mkt att skriva xD hahah. 

Skulle bara vara jag och Tesso på jobbet denna vecka, men typ alla hundar är tillbaka så vi fick in Tobbe som ska jobba med oss både denna vecka och nästa :) 

Igår fick jag med mig Polly hem! Ska passa henne i lite mer än en vecka :) fast ikväll ska Tesso ha henne och Morf, för ikväll ska jag på bio med syster! 22 jump street :D åhh hoppas den är bra :) 

Liten notis.

Fredagen var en bra dag, och jag tittade ner på handleden där jag senare vill se en "just do it" tatuering, och för första gången så var det precis vad jag gjorde. 

Just do it är ngt att leva efter! 

En sån där dag..

..som man kan leva på hur länge som helst.

En sån dag vare idag! Har haft en så sjukt bra lördag! Alltså den kunde i princip inte varit bättre :P 

Vid 11 mötte jag Tesso, Hannah och Tobbe. Vi åkte hem till Hannah där vi med 5 hundar (Morf, Diezel, Kellie och så chiahuahuaorna Dolly och Rocky som Hannah är hundvakt till) gick på liten skogspromenad, badade, hade picknick, degade lite framför tvn, spelade kort och hade det allmänt bra! :D














Hela dagen spenderades alltså ute på Ingarö, och vi var väl ute i kanske 4-5 timmar eller ngt sånt. Badade en hel del, varav Diezel badade mest ;D jag lyckades dessutom få i Morf så att han simmade :D:D:D var i vattnet och lockade ut han med en pinne, precis framför nosen så att han inte nådde den. Så då simmade han för att få tag i den! Lät han simma kanske 1m innan han fick pinnen och då simmade in :p så duktig :D detta upprepades flera gånger, och det kändes som om spärren inför att simma släppte! Fick dessutom ut han utan pinne en eller två gånger, varav han vände när han nådde fram till mig :p åhh jag var helt salig av lycka :D 
(Bilder på när Morf simmar kmr imorrn då jag fått dem från Hannah! :D) 

Agility!

Så skönt med en ledig dag mellan norrlandvistelsen och jobbet. Jag började dagen med att rasta hunden i pissväder. Regnade satan gjorde det :O efter det blev det iaf film! Så mysigt att ligga inne och se film när det regnar ute :) 
Strax efter 12 tog jag bussen till kista där jag skulle möta Keyla med sin hund Charlie och träna agility och lydnad :) Hon hade dock råkat somna så jag började träna lite agility själv samt tog en mysig liten promenad i skogen intill brukshundsklubben. Jao och så hann Morf leka i en damm också :) fick han nästan, nästan att simma! 



Gick och mötte Keyla vid 14 och så tränade vi agility samt lite, lite lydnad. Det enda inom lydnaden som vi tränade var platsliggningen ;P men den är ju viktig och jag glömmer alltid bort den när jag tränar ;D hahah. 
Morf fick träna på att ligga kvar när Keyla tränade med Charlie, och satan duktig han var! :D en liten stund var vi kanske 20-30m bort och trots detta stannade han. Han satte sig dock upp en gång, men kunde lägga sig på kommando från det avståndet! Så ahh, himla nöjd med min plutt idag :) 
Keyla bjöd på vattenmelon, supergott i den kvava värmen! Kl 16 drog vi oss hemåt, alla nöjda med dagen. 

Väl hemma så var tanken att jag skulle lämna Morf hemma kanske 30-35min och gå och handla. Men mötte pappa i byn så det drog ut lite på tiden. Han var alltså hemma ca 1 timme själv. Verkade lugn så var säkert inga problem :) härligt när det går framåt! Om ngr månader kan jag säkert lämna han ngr timmar :) heeeej bio säger jag då! Hahah ;p 

Har sett på The dark knight rises och ligger nu och slötittar på The croods. Ska egentligen sova, öppnar imorrn så x) godnatt!

Norrland<3

(Onsdag 30/7: En svag gnista av hopp. Men nej, jag tror inte det. Jag tvivlar starkt på det. Samtidigt kan jag ju inte låta bli att hoppas. Är det ett sista hopp? En sista chans att återfå något förlorat? För om så inte blir fallet, är jag då redo att avsluta det? Att en gång för alla säga hejdå.)

* Folk som inte säger till sina hundar är bland det jobbigaste som finns. 

Annars då? Jo vi har jobbat med ved under dagarna, badat, sett PA göra egen pasta, spelat kort och haft det allmänt bra! Norrland levererade som vanligt<3 

















Morf har sprungit lös hela dagarna, njutit till fullo! Första kvällen var han stressad så fort han inte såg mig eller Sara, men tror det blev lite för mkt med ny miljö med massa folk och så en bilresa på 8 timmar innan dess. Efter det har det iaf funkat asbra, han tappade öronen lite ibland, men ja så kan det vara. Överlag så har han betett sig super! Och att bilåkande är jobbigt verkar han ha kmt över :D hoppar in lös i bilen när man säger till utan att tveka, och piper typ endast lite när man stannar och stänger av bilen. Men ja, det går framåt! :)



RSS 2.0