En liten funderare

Stod nyss och diska, och fann det plötsligt oerhört underhållande att fastlå vad med hundar som stör mig mest.. Att dem är rädda, och att dem inte äter.
Nee men min hund tillhör ju inte alls båda dem kategorierna ;O HAHHA. Lite humor över det hela jao x)

3 dårar ;P








sjukling

Igår tillbringade jag i princip hela dagen inne. Mådde inte alls bra utan hade rinnande näsa, rinnande ögon, hosta, halsont och dessutom huvudvärk till och från. Tror att jag hade feber också. Trots detta fick jag senare på dagen sällskap av syster och senare också av Alex och Putte :) Härligt med sällskap! Vi gjorde inte direkt så mkt. Spelade lite ds och såg på film typ.
Dagen idag lär väl bli typ likadan. Är fortfarande inte frisk, var ute med hundarna imorse i typ 5-10 minuter och var helt slut när jag kom in. Hahah. Tragiskt men ahh så kan det va x)
Fast vi ska iaf ta oss en tur till ett närliggande dagis så vi kan släppa hundarna också :P Blir 3 st, för Alex ska passa Nena från och med idag också :P Nice, nice. Får vovva iaf springa av sig idag. Hon hade ganska tråkigt igår 8) haha.

Kmr troligtvis bilder från dagen senare :) om vi nu kmr ihåg att fota dem när dem röjer ;) haha.

negativt

* Är sjuk
* Är trött på att ha en hund som mesar sig så fort det händer ngt. Visst är min hunds positiva förmågor underbara, men fyfan vad jag är trött på att ständigt behöva mötas av hennes oro. Sen skiter jag i vad hon varit med om -jag fattar att hon fått en tuff start-, men det är fan inte kul när hon inte ens kissar på kvällen för att det råkar gå in en människa i porten precis när vi ska ut. Vet inte om det är fel på mig, eller om jag helt enkelt lyckats välja fel ras. För även om jag älskar henne, så är det ju ngt som är fel. Kanske är collien helt enkelt ingen bra matchning för mig. Det är större av tiden inte ens roligt att ha hund, just för att hon är som hon är. Jag blir bara besviken, irriterad och arg, vilket knappast löser ngt.
* Skulle definitivt behövt rollspelandet idag, men det är fortfarande dött.
* Det blir verkligen inte bättre av att gråta när man är dunderförkyld..

Bilder

Kände för att slänga in lite charmiga bilder från hunddagiset ;)







Den sista är HUMOR på hög nivå! Vi hade en hund som hette Audi (han sluta för kanske 1-2 månader sen). Lappen ni ser såg jag och Bella idag.. så den måste ha trillat av hans halsband då innan han sluta på dagis.. och sedan legat begraven i snön! Helt sjukt xD och att vi stannade på just det stället där den stod. Jao som sagt, humor på hög nivå xD HAHHAHA.

NGN? :D..

Det suger att känna att man inte har råd med saker..
Har nyss hittat en t-shirt jag vill ha! JÄTTE JÄTTE GÄRNA!

om ngn kan betala typ 250 kr (med frakt och så inräknat) och köpa den till mig.. så ska jag älska dig i all oändlighet! :D.. eller ngt sånt! (tryck på bilden för att komma till sidan med roliga t-shirts ;D)

punktlista

* igår skulle jag ha skrivit om att jag återigen tränade vovva vid t-banestationen i v-by. Tkt hon kändes bättre än dagen innan och var ganska nöjd med det hela. Även om jag lär få forts ngr gånger x)

* hade en ganska bra dag på jobbet idag där jag och Bella promenerade offroad med hundarna ;D

* vovva chockade mig och drog i kopplet med viftande svans från dagis när vi var på väg till bilen 0.o.. dock var det ändå läskigt att åka den så vettefan vad hon fick för xD tillät henne ändå att dra eftersom jag blev så chockad samt typ glad xD hahah.

* vovva skötte sig bra från t-banan (förvisso i råcksta och inte i v-by) och vi skyndade oss hem mot mor och far. Hon sprang som en dåre med sin leksak och var väldigt duktig när vi såg en hund, samt så tror jag att hon skrämde upp en hare som hon knappt brydde sig om :D (kanske var det en katt, men skitsamma!)

* enda nackdelen med dagen var att jag insåg att vi nog måste träna mer på inkallning så vi får ett flyt i det, hon är ganska bra på att för ngn kort sekund "stänga av mig" när hon hittar ngt som luktar gott ;O

* ahh åt middag hos mamma och pappa och tränade även lite där också! :) Roligt men GRYMT jobbigt xD hahah.

* klev hemåt i min ensamhet (mamma är hundvakt då jag ska på kursen imorrn :P) och tog mig en tur förbi coop för att inhandla  saker till morgondagen.

* jag och Nadja -och syster om jag förstått rätt :D- ska börja träna på gym! Känns som att det behövs x) hahah.

* är nöjd med mig själv då jag klarat av att stå emot mitt sötsug och istället knaprat på morötter ;) mahah duktiga jag :D

* nej nu räcker det! ska snart fixa iordning väskan för morgondagen och sen blire nog The Big Band Theory! ;)

GAH

FIIIIIIITTTTA .--.ä
csdn bvgtbtynnbjyjyh
kom åt ngn knapp så hela mitt inlägg försvann.
HATA;: och inte fan pallar man skriva det igen heller.. Kanske skriver mer senare. Om jag orkar..

lucky 21? ;D

Bra dag! Ja om man bortser från det fakumt att jag hela dagen haft PISSont i min vänstra handled, samt haft ont i mitt vänstra ben typ större delen av dagen.. haha x).. Ja om man bortser från det, så har dagen varit riktigt bra :)

Upp tidigt -altid lika segt ;D- för att öppna dagis. Inga problem dit, mer än att vovva tkt det var mer intressant att spåra än att sätta sig och skita. Hahah. Var lite småegoistisk idag och gav mig själv bara 7 hundar, eftersom jag kände att jag inte kmr klara av fler i och med min handled (var ju fan till och med på väg att stanna hemma bara på grund av den liksom..). Hundarna skötte sig bra så det gick helt okej :)

Hände inte så mkt mer på jobbet, jag var lite seg men på ganska bra humör ändå! Skönt. Åkte hem, hann med bussen och fick njuta av en lugn tur hem där inget oväntat hände. Väl framme i v-by började vovva mesa sig igen (har kmt fram till att det ABSOLUT måste bero på den där gången när dem bankade på reklamskyltar när vi klev av i v-by) så jag satte mig ner på en bänk nere på stationen och ignorerade henne samtidigt som jag spelade yatsy på mobilen. Väntade på syster så satt där i kanske 20-25 minuter, hela tiden ignorerandes hennes oro, även om jag krävde att hon satt ner. Tkr det gick ganska bra, så jao ska köra så fler gånger! Hon verkade mkt lugnare när vi gick upp för att möta syster :) Tog oss en tur förbi biblioteket, så nu har jag iaf dem första böckerna till kursen! :D och sedan promenera vi hem till mor och far. Där det egenltigen var tänkt att jag skulle träna bil med vovva med hjälp av pappa, men han skulle på hockey, så vi får väl se om det blir av i helgen istället ;O.. hahah. Istället åt jag middag där, tränade lite på deras nya träningssaker. En för situps -kändes typ ingenting men vet inte om jag gjorde fel xD-, och en för armarna som man typ ska skaka :P Den var GRYMT jobbig! Lär säkert ha träningsvärk i armarna imorrn xD

Syster gjorde mig sällskap en bit på vägen hem eftersom hon skulle träffa Sara, och det var hur mkt hundar som helst ute xD I vanliga fall brukar jag möta typ en, eller kanske två på hela vägen från mamma och pappa till mig.. idag mötte vi det dubbla xD fyra hundar totalt tror jag det var. Varav första vi mötte sprang rakt emot oss eftersom husse och matte typ kastat en pinne emot vårt håll.. Hade vovva lös då och då hon fick syn på den andra hunden som sprang emot oss (tror att den bara sprang efter pinnen) så kastade hon sig fram för att glatt springa den till mötes.. Men när jag sa till så stannade hon typ direkt och även om hon inte kom tillbaka till mig direkt så tkr jag det var grymt bra :D Vi har ju trots allt inte tränat med andra hundar som störning så mkt, så var väldigt nöjd över detta! Behövde inte ens koppla henne utan kunde traska vidare :D även om jag kopplade henne sen när vi mötte en annan hund bara ngr meter därifrån på mindre avstånd dåra :P

.

Ibland ångrar jag mig.

På landet i Nynäs

Blev ingen träning med bil för vovva denna helg, eller ja iaf inte planerad. Hon fick dock åka bil ändå då jag, Malin, Alex och Ronny klämde in oss tillsammans med Rebelle, Pontus och Oliwer i Malins pyttelilla (men grymt söta!) bil ;D Åkte till hennes stall där vi gick promenad med hundarna! Älskar att promenera med fler hundar än bara vovva :) Är en sån härlig känsla att se dem sträcka ut tsm! Även om lilla Oliwer hade det tufft i den djupa snön till skillnad från dem andra två ;) Sötsaker!
Var en bra helg som jag nu avslutar med att ligga och glo på The Big Bang Theory! Grymt bra serie om jag får säga det sj ;) maha. Är måndag imorrn igen.. men det känns inte lika jobbigt.. eftersom snart jävlar är det mars! :D Längtar som satan :D

Btw, funderar på om jag ska byta foder till vovva.. Har doggy nu, vilket jag tkr funkar bra då hon har fin päls och så, men funderar över om hon behöver ngt mer fettare foder. Hon behöver gå upp lite i vikt, men äter inte alltid upp maten nu när jag lagt till en dl till middagen. Så jao, får väl se om hon går upp lite mer i vikt snart -tror hon lagt på sig lite, lite sen jag ökade mängden-, annars får jag helt enkelt se över vad för foder jag ska välja istället.








seeeeg

Har egentligen fullt upp idag. Men just nu känner jag inte för att göra ngt utav det. Men det blir nog bra när man väl kmt igång. I guess ;P
* Ska träna bil med vovva, med hjälp av pappa.
* Ska till biblioteket och låna bok till kursen.
* Ska till Malin för filmkväll med vovva samt Alex och Pontus :)

Morgonfrissa (ser värre ut bakifrån) och typ trött och seg ;P

we must stand together

Ganska bra vecka faktiskt! Har haft fullt upp, hey plötsligt försvann min egna lilla bubbelvärld -av en anledning jag kan gissa mig till..- och jag har varit social hela veckan.
I måndags var det en ganska jobbig dag på jobbet, hundarna hade under helgen typ glömt hur man går i koppel.. däremot så var jag social med Sara och Alex efter jobbet och sov dessutom hos Alex sen :)
Tisdagen var okej, hundarna hade ännu inte riktigt lärt sig hur man går i koppel.. hahaha, men annars var det väl lugnt. Sov hos mamma och pappa eftersom jag började onsdagen med att få skjuts till veterinären med vovva. Vaccinerade henne och faktiskt så gick det över förväntan med min lilla meshund ;P Hon var lite orolig i början när vi kom dit, men sedan skötte hon sig bra :) Dagen på jobbet var faktiskt bra! Hundarna gick bra och så stängde jag ju med Bella också ;) Fick dessutom ta med mig Putte hem över natten och träffade Alex med Pontus på vägen hem :) Syster var hemma hos mig så hon och Alex sov hos mig. Stackars Nadja såg inte helt nöjd ut när vi kom hem med 3 hundar xD hahha. 3 hundar och 4 pers, var ganska fullt i lägenheten jao xD

Idag började dagen med förseningar i t-banan.. så vi fick stå och vänta på t-banan i v-by i typ 20-25 minuter -.-' irriterande, och kallt var det också. Usch. Jag och syster kom typ 20 minuter försent till jobbet.. och fick gå på promenad direkt. Var en ganska mysig promenad, och hundarna skötte sig även idag bra! :) Skönt! Stängde med chefen och hade sällskap av syster hela dagen, mysigt jao! Alltid lika roligt när hon följer med till jobbet :) <3
Vovva skötte sig på vägen hem, och ser ganska nöjd ut med att ha soffan för sig själv idag ;D Fast hon var nog mkt nöjdare med att ha Putte och Pontus där än dem andra hundarna jag haft med :P Putte gillar hon, och Pontus typ avgudar hon ;) hahah.
Nu sitter jag här, lyssnar på musik och funderar på vad jag ska äta. Öppnar imorrn så känns som om jag har hur lite tid som helst på mig att bara ta det lugnt. Imorrn ska jag eventuellt va social med Rose -var grymt länge sen! ;O- och på lördag ska jag och Alex troligtvis sova hos Malin med hundarna :) Filmkväll är planerad då, och på söndag är det planerat att vi ska göra ngt med hundarna våra :P Blir nog en bra helg! Ser mkt bra ut :) I like.

Bara för att det ser trevligare ut med en bild ;) saknar faktiskt mitt röda hår en del ;O

Ska btw börja kurs nästa vecka med Bella! Hundhälsoterapeut! :D spännande, spännande :) Roligt också att vi gör det tsm, även om det säkert lär bli tjafs med jobbet, men faktiskt så skiter jag i det.

blääääää

Bra helg. Dock med lite sämre avslut än vad jag kanske velat.

Långpromenader med hunden med sällskap av Alex och Sara. Spelkväll igår där jag, för vad jag tror är första gången, vann i monopol! ;P
Orkar inte skriva mer. Har ångest av flera anledningar. Miljonär skulle man ju gärna vilja va, men ahh, spola fram ett halvår så kanske jag inte har det ont om pengar. Förstår inte hur jag ska ha råd med allt..
Dessutom är det ny jobbvecka imorrn. Orkar inte. Men, men.. pengar måste man ha.

Pallar inte lägga in ngr bilder.

<3


Bilträning

Träna vovva med bilen idag. Körde med klickern och lät henne hoppa in och ut ur buren flera gånger. Varje gång hon hoppa in klicka vi och gav godis. I början ville hon bort från bilen, fjanta sig så som hon brukar, men när jag tkt det flöt på bra så började jag kliva runt bilarna på parkeringen, och gick sedan tillbaka till bilen där hon fick hoppa in och få klick med godis. Först hade hon väldigt bråttom att komma bort fårn bilen och parkeringen, men jag vägrade ge mig och vände så hon fick hoppa in i bilen och få godis. Ngr vändor runt bilarna senare så verkade hon inte bara mer avslappnad och tog kontakt med mig, och när vi rundade bilarna för att passera baken på dem så verkade det som om hon kikade efter ifall det var vår bil (som stod öppen) så att hon kunde hoppa in och få godis! :D

Mkt bra för att vara första gången, och just nu känns det som om detta problem inte är så stort som jag känt det som. Visst kmr det säkert krävas ngr fler gånger, samt lite mer utveckling på det, till exempel att starta bilen och köra dem där torkarbladen (tror det är dem hon blivit rädd för). Steg för steg, så ska vi nog lösa det :) Vet dock inte hur jag ska träna det med torkarbladen när vi väl når dit. Men vem vet, kanske är dem inte ens läskiga när vi väl når dit? Jao man kan ju hoppas. Vi får se helt enkelt 8) Nöjd efter dagen iaf. Även om hon fjantade sig på vägen hem då hon för ngn sekund fick för sig att stänga av mig då hon hittade ngt intressant spår eller vad det nu var. Var ju inte direkt som att hon stack eller så, men hon lyssnade inte när jag ville ha hennes uppmärksamhet. Jao vi måste träna mer på sånt också ;)

Tror bestämt det är torkarbladen som fått henne att förknippa bil med obehag, för tidigare har vi ju inte haft ngr direkta problem med bilar. Som t.e.x i september när vi åkte till farmor (en ca 8 timmars resa) så var det inga problem alls. Så jao, gäller bara att få henne att förstå att torkarbladen inte är farliga.

Pengar är inte allt, men fan vad det är nice att få shoppa lite! ;P

Lång rubrik, men hey nu blev det så x) Har småångest eftersom jag shoppat för över 1000 spänn idag.. egentligen vettefan om jag har råd med det. Men det skiter jag i, för jag är nöjd med mina inköp! :D Shoppingrundan var tillsammans med Ronja, och vi började i stan -där vi främst köpte hårfärg ;)- och drog sen till kista där vi tillbringade ngr timmar. Mkt trevligt jao!

Bella var snäll och tog hunden min över natten så vi slapp tidspress, och fick nyss sms från henne om att det gått bra :) skönt att höra! Hon är ju inte direkt den svåraste hunden, men hon har ju sina små egenheter som kan göra henne jobbig. (rädslor egentligen snarare än egenskaper.. så förhoppningsvis kan vi få bort dem i framtiden!)

Slänger in lite bilder på mina inköp från kista, samt ngn bild på Rebelle från imorse då hon visade sig från sin absolut bästa sida hela vägen från vällingby till jobbet! :D





Jao min kamera på mobilen tar ju tyvärr inte dem bästa bilderna ;O.. Rebelle invigde btw sitt täcke idag :) Var egentligen inte så kallt, men hon har dem senaste dagarna frysit om tassarna, så provade täcket och tkt att det vart bättre då :P

It's not what, good girls do. Not how they should behave



RSS 2.0