we must stand together

Ganska bra vecka faktiskt! Har haft fullt upp, hey plötsligt försvann min egna lilla bubbelvärld -av en anledning jag kan gissa mig till..- och jag har varit social hela veckan.
I måndags var det en ganska jobbig dag på jobbet, hundarna hade under helgen typ glömt hur man går i koppel.. däremot så var jag social med Sara och Alex efter jobbet och sov dessutom hos Alex sen :)
Tisdagen var okej, hundarna hade ännu inte riktigt lärt sig hur man går i koppel.. hahaha, men annars var det väl lugnt. Sov hos mamma och pappa eftersom jag började onsdagen med att få skjuts till veterinären med vovva. Vaccinerade henne och faktiskt så gick det över förväntan med min lilla meshund ;P Hon var lite orolig i början när vi kom dit, men sedan skötte hon sig bra :) Dagen på jobbet var faktiskt bra! Hundarna gick bra och så stängde jag ju med Bella också ;) Fick dessutom ta med mig Putte hem över natten och träffade Alex med Pontus på vägen hem :) Syster var hemma hos mig så hon och Alex sov hos mig. Stackars Nadja såg inte helt nöjd ut när vi kom hem med 3 hundar xD hahha. 3 hundar och 4 pers, var ganska fullt i lägenheten jao xD

Idag började dagen med förseningar i t-banan.. så vi fick stå och vänta på t-banan i v-by i typ 20-25 minuter -.-' irriterande, och kallt var det också. Usch. Jag och syster kom typ 20 minuter försent till jobbet.. och fick gå på promenad direkt. Var en ganska mysig promenad, och hundarna skötte sig även idag bra! :) Skönt! Stängde med chefen och hade sällskap av syster hela dagen, mysigt jao! Alltid lika roligt när hon följer med till jobbet :) <3
Vovva skötte sig på vägen hem, och ser ganska nöjd ut med att ha soffan för sig själv idag ;D Fast hon var nog mkt nöjdare med att ha Putte och Pontus där än dem andra hundarna jag haft med :P Putte gillar hon, och Pontus typ avgudar hon ;) hahah.
Nu sitter jag här, lyssnar på musik och funderar på vad jag ska äta. Öppnar imorrn så känns som om jag har hur lite tid som helst på mig att bara ta det lugnt. Imorrn ska jag eventuellt va social med Rose -var grymt länge sen! ;O- och på lördag ska jag och Alex troligtvis sova hos Malin med hundarna :) Filmkväll är planerad då, och på söndag är det planerat att vi ska göra ngt med hundarna våra :P Blir nog en bra helg! Ser mkt bra ut :) I like.

Bara för att det ser trevligare ut med en bild ;) saknar faktiskt mitt röda hår en del ;O

Ska btw börja kurs nästa vecka med Bella! Hundhälsoterapeut! :D spännande, spännande :) Roligt också att vi gör det tsm, även om det säkert lär bli tjafs med jobbet, men faktiskt så skiter jag i det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du ska ha din fina brun/mörk/vinlila färg! (hehe, bra beskrivning!)

2012-02-16 @ 21:12:15
URL: http://missmalinerika.webblogg.se/
Postat av: Nadja

Mådde ju inte så bra, men gillade Otto, så söt! Kram

2012-02-17 @ 07:58:35
Postat av: Anonym

Tonie singel nu?

2012-02-17 @ 14:16:02
Postat av: Nadja

Hoppas filmkvällen blir bra!<3

2012-02-17 @ 20:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0