Gott nytt år!

Är ganska slut i kroppen nu jao ;P har stått och sålt fryverkerier i bromma i tre dagar nu. Det är nice :P Och jaa, jag är en hundägare som tkr det är okej med fyrverkerier! Jag tycker förvisso att det vore bra om folk endast kunde smälla sent, sent på kvällen dagarna innan/efter nyår -för så som det är nu så vågar jag mig inte riktigt ut med vovva när det blir mörkt. Går hellre upp tidigare med henne på morgonen då. Annars tkr jag självklart att man ska ha fyrverkerier, och är ändå lite ledsen över att missa allt ikväll. Men att få vovva att inte bli skotträdd står högst upp på listan, och jag är förberedd med filt för fönstret, köttbullar till godis, fyrverkeriljud på datan -hon tror typ det tillhör musiken när man spelar det inne- samt en spelningslista med partylåtar som vi ska poppa på typ högsta volym -ja min stackars hund är van vid hög musik ;D Syster min har hjälpt mig med att spela fyrverkeriklippet medans jag jobbat dessa dagar, det är tur som satan att jag har henne och min familj som hjälp med min lilla skit ;)

Syster sa iaf att hon skällt lite på dem första som kom it -jag var inte hemma då- men sen när det kom fler skällde hon inte. Inte heller har hon skällt på dem ngt nu när vi är inne. I för sig kom jag med dem senaste och kanske avgjorde det mkt? Annars så var hon ju likadan på julafton, att hon skällde och var typ rädd för dem första, men att hon var tyst och mest avvaktande mot dem andra som kom. Jag tror iaf att detta är jätte bra för henne, och ska efter nyår försöka få in massa folk -helst som hon inte träffat- som kan komma hem till mig under en och samma kväll. Kanske flera dagar i veckan, för att se om det blir bättre med hennes mesigheter när det kmr folk. Jag får prova mig fram, men jag ska hur som helst göra mitt bästa för att få henne att helt släppa detta med mesigheterna när det kmr folk :P Jag förväntar mig inga snabba resultat, men jag tror fan vi kmr lyckas fixa det till slut :)

Men nee, nu ska jag inte mala på en massa, istället önskar jag er alla ett riktigt Gott nytt år!

nyår får gärna va över snart ;P

Jag förstår alla hundägare. Förstår detta med "hatet" emot fyrverkerier och smällare. Denna tid är fan inte rolig ;O Gick hemifrån för att gå hem till mamma och pappa vid typ halv åtta (på kvällen) idag, och tror ni inte det är ngr som skjuter fyrverkerier/smällare ;O Tur som satan att vi spelat klippet lite, samt att jag inte befann mig alltför nära. Varje gång det lät hoppade vi och skuttade eller körde lite tricks, och jag tkr faktiskt hon kändes mindre orolig än vid första skottet! Det är bra :) Ska som sagt fortsätta med det där youtubeklippet, jag tror fan det är en bra grund iaf! Och så har jag planerat precis hur jag ska göra på självaste nyårsafton. Tror vi kmr greja det, ja jag hoppas verkligen det iaf!

Angående hennes mesigheter när det kmr folk så har jag fått lite tips från Yvonne -uppfödarn min vettni- om hur jag kan göra. Så jag ska börja med det på nyårsafton :P Ser fram emot att få bort hennes mesighet när det kmr folk. Hon behöver inte bli asglad och älska besökare, men hon ska inte behöva bli orolig av det hela. Det är mitt mål, och jag ska kämpa för att nå det! :)

nyår är inte hundens tid..

Var ute och rastade hunden nyss. Fan vågar knappt gå ut på kvällarna eftersom dem smäller en hel del fyrverkerier eller smällare eller vad fan det är redan nu.. -.-' men hunden måste ju få kissa, så vi gick ut.. och det smällde lite sådär på avstånd -tillräckligt för att man ska höra det bra- men hon reagerade inte mkt alls :D Hon tittade sig omkring lite och typ undra vad det var, sen var det inte så mkt mer med det :D Hoppas, hoppas det fortsätter åt det hållet! Jag har en känsla av att det kmr gå bra på nyår med fyrverkerierna, men samtidigt vill jag inte vara inställd på det för mkt ifall hon skulle bli orolig. Blir ju så besviken då ;P heheh. Men ahh, vi fortsätter så som vi gör så hoppas vi på det bästa :)


Ny header igen ;P

ojoj vad jag växlar mellan headers :P Jao nu är den nya uppe, bild tagen på julafton :) Ganska enkel header, men jaa, jag är nog faktiskt ganska nöjd ändå ;P

fireworks sounds for dogs

Vovva fick följa med en sväng i stan idag. Jag och syster gick från kungsträdgården till centralen -bussterminalen- för att möta kusin som kom idag! Vovva var lite småorolig, men jag tkt ändå hon tog det ganska bra. Kanske ska jag kliva av vid kungsträdgården och promenera till centralen fler gånger så hon får fler tillfällen till att vänja sig vid det..
Men aja, just nu sitter jag hemma. Försöker få tag på uppfödaren min (vilket inte är det lättaste ;P) samtidigt som jag spelar fyrverkeriljud för Vovva ;P Har dock på musik samtidigt, och det lär ju säkert vara skillnad på detta ljud än när det smäller på riktigt på nyårsafton. Men hon tar det iaf väldigt bra just nu, och då har jag ändå höjt volymen lite samt sänkt volymen på musiken (började med att musiken nästan täckte fyrverkerierna helt) nästan helt. Så ska köra detta klipp -med högre volym och sen även utan musik- fram tills nyår så får vi väl se om det funkar :P

Well, well, nu är det snart dags för middag x) vettefan vad det blir idag, men jag kmr nog på ngt :P hahah.

Lite småsliten ;P

Blev en lång kväll ute igår ;P jag och Anneli möttes strax innan klockan 8 i slussen och käkade på burger king, för att sedan dra till Högbergs för lite förfest :P Blev en hel del hundsnack, och kanske, kanske kmr jag va hundvakt till hennes fina vovve på nyårsafton! Jao well vi får se hur det blir. Den stora nackdelen är ju att vi bor lååååångt ifrån varandra.
Malin med två killkompisar kom dit senare, och vi var lite sociala innan vi drog vidare. Högbergs stänger ju ett så vi var ute efter ett ställe som stänger iaf tre :P Det hela slutade med att vi hamna på Harry B James, vilket enligt mig är ett ganska nice ställe, samtidigt som det är lite jobbigt där. GRYMT mkt folk och i början -när det typ var ngt liveband som spela- så gick det inte ens att prata med varann 8) hahah. Det roliga på Harry´s är att det är så ont om sittplatser, så det slutar alltid med att man tränger in sig bredvid främlingar ;P vilket alltid visat sig underhållande :P men ahh, lite upp och ner med humöret men tkt ändå det var okej!
Anneli drog hem, men vi andra åkte hem till mig där vi färgade håret på en av killarna ;D BLÅTT! hhahaa. Kan säga att det blev typ blåsilver.. mkt fint jao ;D hahah! Sova, sova, sova, och det känns bra att sista gången jag kolla på klockan var den 5. Jao well imorrn ska jag ju fan upp klockan 5 ;D eller ahh, strax efter :P Lite småroande sådär. Hur som helst var kvällen i sin helhet bra :)

Nu sitter jag och väntar på syster och brur som ska komma hit med hunden min. Sen blir hon ensam hemma då vi ska upp och slåss med folk på mellandagsrean ;D hahah.

25 dec.

Vi hann aldrig prova på Donkey Kong igår för vi fastnade framför det andra spelet ;D Grymt roligt! Och vi är taggad för att köpa fler figurer :P Man typ köper figurer som man ställer på en "portal" som gör så att figurerna kan användas i spelet. Ett sätt att tjäna pengar ja, men det var iaf roligt! Så imorrn äre shopping i v-by som gäller ;)

Är fortfarande hos mamma och pappa, gick typ upp för en timme sen ;P Men la in bilder från min mobil på systers data, så tänkte slänga in lite bilder från gårdagen nu :) Efter det ska jag och syster spela lite!




Julafton

Julafton, blev många bra presenter :) Synd bara att det i år blev lite stressat så missa typ halva kalle eftersom vi öppnade julklapparna samtidigt i år. Men, men, tur man sett det så många gånger, även om det hela bröt traditionen en aning..
Vovva har faktiskt skött sig bra idag :) Hon började med att mesa sig lite, och var inte alltför nöjd med att det var så mkt folk. Men annars har det gått väldigt bra. Vette fan dock hur mkt skinka och typ prinskorv hon ätit idag xD tur som satan att hon inte är tjock ;P hahah.

Spelade kort nu på kvällen, var roligt, men det blev dyrt för mig ;P 530 kr back, usch för det. Men huvudsaken är iaf att man haft roligt :P Nu ska jag, brur och syster försöka fixa så vi kan spela våra nya wii spel. Jag fick Skylander´s Spyro`s adventures av brur, ngt nytt grejs som vi ska testa nu ;P ahh och syster fick Donkey kong av brur och mig. Social hela kvällen, sånt gillas!

fler bilder från dagen kmr troligtvis imorrn. Sover hos mor och far idag också så fixar det nog när jag kmr hem imorrn x) maha.

God Jul på er!



Ja hon undra nog vad fan hon hade fått på huvudet ;D söt som satan är hon iaf, och hon satt dessutom kvar och väntade snällt med mössan på när vi fotade! :)

Imorrn äre julafton! :)

Är fortfarande dålig på att uppdatera, men hey det händer inte så mkt. Eller så orkar jag inte skriva ;D hahah. Rebelle fick typ en panikattack igår, vilket fick mig både förbannad och asbesviken. Trodde vi hade kmt över dem.. men skitsamma, försöker att inte tänka på det nu, även om jag bestämt ska träna lite mer på att frambringa plötsliga och smått skrämmande ljud hemma. Men nu lämnar vi det.

Två sköna dagar på dagis. Igår 7 hundar var, fast då gick jag och Bella till rastgården ;D och jao idag.. halvdag, stängde kl 15, och vi gick med 2 hundar var ;D GRYMT skönt!
Har inte gjort så mkt under kvällen. Spelat lite Mario party med brur och syster, tagit en liten, liten promenad med mamma och vovva, samt sett på lost med syster :P Hon är och duschar nu, men sen blire väl ngr fler avsnitt, ahh och så ska jag rasta min lilla puckohund som inte kissat sen typ kl 10 imorse.. jaja, ibland gör hon ju så. Hoppas iaf hon kissar när jag rastar henne, för annars blir det många fler timmar att hålla sig. Fast korkad som hon är ibland så skulle det inte förvåna mig om hon inte gör ngt.. hahah 8)

Ahhh och har tagit ngr bilder när vi var i rastgården, men orkar inte lägga in bilder på systers data så ni får klaa r utan :P Ska sova här inatt, och imorrn är det Julafton så då får vi massa besök! :) Hoppas vovva sköter sig någorlunda och inte fjantar sig alltför mkt. Lilla skithunden x) hahah.

lite reklam typ ;P

Orkar inte skriva ngt. Ska dock slänga in lite bilder på vovven min med sitt nya halsband från DafneDesign :) Mkt fint jao!



lite snö i år iaf! ;P

Helgen var lugn. Jag gjorde inte direkt så mkt, vilket faktiskt var skönt. Sedan har jag jobbat, vilket är mindre skönt ;P hahah. Var iaf skönt idag för det var bara jag och Bella som gick! Me like.
Var på um i v-by efter jobbet, fixade fler p-piller. och sen vandrade jag, syster och moster runt lite i byn för att fixa dem sista julklapparna för i år! Både jag och syster är nu helt klara :D that´s nice!

Passade på att ta en bild på vovva i snön under dagen :) Synd bara att snön säkerligen kmr vara borta inom ngr dagar ;O

Filmkväll i Farsta :)

Igår skulle jag egentligen ha varit med Alex och haft spelkväll, men det blev inte så. Istället hängde jag med Jenny och Anton (som var snälla och både hämtade mig och skjutsade hem mig :D) till Rose för filmkväll. Även Anneli med Enzo var där, jao samt Johan ;P Tog med mig vovva, som faktiskt skötte sig riktigt bra! Hon var lite rädd för Anton i början, men under kvällen så blev det så mkt bättre :) Johan kom hem efter att vi varit där typ en timme, och jag förberedde mig på hennes vanliga reaktion. Att oroligt gå runt och småskälla och sen sätta sig i ett hörn.. Men hon gjorde det inte ;O Hon gick fram till dörren för att se vem som kom, vände när hon inte visste vem det var, men la sig sedan intill soffan vid mina fötter. Sedan var det som om hon inte brydde sig så mkt om honom. Han var ju perfekt också, för han brydde sig typ inte om henne ;P Så det var skönt att slippa hennes mesigheter ;P haha. Duktig lilla Vovva :D Sen att Roses råttor var jättespännande och att hon när Rose höll fram en råtta så dem kunde hälsa var på väg att nafsa lite på den behöver vi inte nämna xD Hahha. Nee men jag sa åt henne då, och hon verkade förstå budskapet, även om hon inte riktigt verkade fatta vad dem var för ngr :P Åhh jag vill ha råttor igen! Fast samtidigt inte.. fick rivsår över nacken då ena råttan fick för sig att klättra ner under min tröja xD men så kan det gå ;P hahah. Sötsaker. Sötbebbar. Sötvovva.

Det bjöds iaf på tacos, och satan vad gott det var :D sen att vi hade stora problem med att välja film är en annan sak. Vi såg typ tio minuter av 3 olika filmer innan vi slutligen valde en film som heter ngt med "White castle".. typ två killar som är höga som vill ha hambrugare från restaurangen White castle, och så händer det massa saker när dem försöker hitta dit ;P ganska underhållande film faktiskt :P hahah. Ahh och efter den blev det en stunds tittande på Borat, vilket var lite underhållande, men kanske inte riktigt min stil. Vi drog iaf hemåt innan den hade slutat. Lika bra eftersom vi typ låg och halvsov på soffan ;D haha. Trevlig kväll iaf! :)

BLUEhead

Har iaf dammsugit, och tagit iaf en 40 minuters promenad med Vovva :) Hade helst gått längre, men nae, var genomsvettig när jag kom innanför dörren ;P hahah. 40 min är iaf mkt bättre än typ 15 min. Hon skötte sig iaf bra, både i koppel och lös. Så ska det va! :) Måste dock öva inkallning med störning mer. Var därför jag var sur på henne igår, hon hitta typ människobajs som hon åt -luktade iaf typ som det men jag såg inget-, ahh och så fick hon för sig att fjanta sig när vi skulle in. Ibland är hon dum i huvudet x) hahah. Men jaa, jag älskar henne ändå!

Men ahh, ska käka lite yoghurt och typ mackor nu. Vovva ska få mat också, sen ska jag diska, och senare ikväll blire Batman the dark knight :) Batman tema idag vettni ;) maha.

Ska till jobbet imorrn, känner mig tillräckligt bra för det tror jag. Dessutom ska jag hem till Alex efter och så ska vi ha lite spelkväll :P Får se hur det går för mig med mitt pencillin ätande imorrn, måste försöka räkna ut när jag ska ta tabletterna, eftersom det blir lite flummigt då man helst inte ska ta dem för nära måltider. Ahh får se hur det går, och jag hoppas verkligen hundarna mina sköter sig imorrn. Annars kmr jag dampa x) hahah. Men nee, nu äre yoghurt och mackor som gäller! och varm oboy! :D

Tänkte ni ville ha fler bilder på mig med mitt blåa hår ;) vill fan inte tvätta håret, tur att det inte blir fettigt så lätt! :) hahah. Ska se om jag har ork/fantasi att fixa en header där jag har rätt hårfärg också ;P jao vi får väl se.

filmmaraton

Hemma idag igen. Skönt, men samtidigt segt. Ska dock diska och dammsuga senare när rastlösheten blir för mkt, sedan får vi väl se om jag orkar ta en längre promenad med vovva. Just nu ligger hon och sysselsätter sig med ett ben. Får hon iaf ngt annat att göra än att bara sova ;D hahah.

Tror jag ska leka lite i ps innan jag ser på ännu en film. Shit vad man ser på film när man är sjuk xD Igår såg jag på Water for Elephants, Rio, Paul och White men can´t jump ;P Idag har jag än så länge inte sett ngn film, men nu blire snart Batman Begins. Sen får vi väl se 8) hahah.

Pencillin i tio dagar

Ingen lunginflammation, men däremot typ streptococker (eller vad fan det nu heter) på halsen. Blir pencillin ätande i tio dagar, och blir iaf hemma imorrn också. Fredag får vi se.

Btw så är min f*tthund till salu just nu. Är väldigt arg på henne för tillfället.

blir inte frisk

Hemma från jobbet idag igen. Hostan min är typ värre, eller den var iaf det igårkväll och imorse. Nu känns det bättre, men sen har jag ju typ inte gjort ngt annat än att ligga i sängen och se på film under dagen. Imorse kändes det riktigt dåligt, så bokade tid hos vårdcentralen. Har tid 16.20 så ska väl göra mig iordning snart för att sedan gå. Nu känns det bättre, men lika bra att ta sig dit och se så att det inte är lunginflammation.

BORDE

- Jag borde ha diskat.
- Jag borde ha dammsugit.
- Jag borde ha plockat undan lite av mina saker som är spridda lite överallt i lägenheten.
- Jag borde ha tagit en långpromenad med hunden min.

Borde är ett väldigt fult ord, och just nu skiter jag i allt som jag borde göra.. för nu blire film och sen sova. Vi kör julafton, sen får hösten/vintern gärna lämna plats till den härliga våren!

Sova kan man göra i graven

Är så jävla trött! Har nyligen sovit en timme.. inte bra för nu mår jag typ halvt illa :( usch för det. Orkar egentligen inte skriva blogg heller, men skitsamma. Måste försöka komma igång så man inte ligger halvdöd framför datan hela kvällen iaf. Ska börja med att tvätta av mig sminket jag haft för länge ;P hahah.

Hur som helst.. Jag och Malin hade grymt roligt igår iaf! Det blev jag, hon och hennes kompis David. Hamnade på ngt ställe (högbergs tror jag det heter) där folk var sociala och asroliga att snacka med. Folk fyllde år så alla sjöng för dem, och så fick jag igång två killar att sjunga bumbibjörnarna och sen lejonkungens Hakuna matata tms med mig! xD så jävla roligt! Kan btw säga att min hals inte mådde bra av det.. haha x)
Men iaf, vidare till ett annat ställe, en lite halväcklig krog som vi inte var alltför nöjda med, men det hela blev mer underhållande när Davids två kompisar kom dit, och det slutade med att vi fick skjuts hem till vällingby :D maha, alltid nice slippa åka kommunalt hem! ;)
Grym kväll! Som dock kanske avslutades liiiiite för sent med tanke på att vi skulle upp halv 9 idag. När vi la oss? Klockan 5 ;D hahah. Så yes, jag har anledning till att va trött ;P

LIVING FAST.

Kryssningen:
ASNICE! Synd bara att jag inte alls var på topp. Knappt sovit ngt natten innan, och ahh, inte var jag helt frisk heller ;O men det var iaf grymt roligt! Gillar musiken, även om det egentligen inte är riktigt jag ;P Var btw på Monday Bar kryssningen, tror aldrig jag sagt det :P hahah. Grymt nice iaf! Och jag är taggad inför nästa Monday bar kryssning i mars xD maha!


Hundmässan:
Underbar likt alltid. Även om vi faktiskt inte var där så länge som vi brukar. Min nästa hund blir iaf definitivt en staffe! Fast såklart inte än på ett tag. Först har jag en hel del att träna med Vovva ;P Första hunden ska va näst intill perfekt -iaf inte rädd för folk- när man skaffar sig nästa ;P

Nu:
Jag och Malin har käkat mat. Just nu spelar vi musik och sjunger lite sådär lagom falskt ;) maha! Senare får vi se om vi lyckas ta oss ut, eller om vi däckar i soffan x) hahaha.

Tredje dagen hemma

Omg.. har ju fan inte skrivit blogg idag ;O hahah, ahh och ändå har man varit hemma från jobbet idag också. Tror det var bra att ta en sista dag hemma, men imorrn är det jobbet som gäller! Känner mig nästan frisk, är bara den äckliga hostan som ska försvinna nu ;P eheheh.
Idag har jag inte gjort så jätte mkt. Ronja sov hos mig igår så vi började dagen med att se på film :) Ahh och moster min var snäll och gick en sväng med Vovva på morgonen! :) Tack! Men ahh, sen så har jag varit ute lite med hunden, sett klart på Tangled som jag kolla på igår. Diskat och städat undan lite av mina saker. Ahh samt slagit in julklappar :) Började sedan planera vad jag ska ha för kläder imorrn till kryssningen, så fick för mig att jag nog ska prova ha benvärmare. Så blev en promenad hem till mor och far (en liten omväg så att vovva fick lite längre promenad iaf ;D) där jag sedan blev bjuden på mat :P McDondalds stod på menyn idag, och jag tänkte säga att det passar som söndagsmat.. hahaha. Ahh för det är ju söndag :) hehehe.

Ska snart ge mig av hemåt, duscha och typ forts bestämma vilka kläder jag ska ha. Sen kmr Ronja hem till mig, och då ska vi färga håret mitt :D.. har ju typ glömt säga att jag är blond? xD eller ahh.. typ blond/orangehårig xD haha. Men ahh, hoppas det blir bra :P Får inte bli en alltför sen kväll, för imorrn ska jag till jobbet, och inte nog med det.. jag öppnar dessutom :P hahha. Från att ha gått upp klockan 10-11 till att gå upp klockan 5.. jao men det är ju.. roligt? ;O ahaha :P Nee, nu ska jag fan röra mig. Får inget gjort av att sitta här och dega :P maha.

Lite bilder





1. Mollie, Humlan och Pontus
2. Tebbs kisse :)
3. Jag som ljushårig ;P
4. Ronja med lila toning i huvudet! (det blev dock ngn blandning av blå och lila)

Vill inte va sjuk!

Återigen helt slut efter en väldigt kort morgonpromenad med vovva. Det är vädligt tur att hon kan gå lös så hon får springa av sig lite mer än hon annars skulle göra. Hon är så söt som springer, sen vänder mot mig och tkr vi ska leka tsm. Sorry vovva, men matte har ingen ork nu ;O

Helt fel tid att bli sjuk. Det händer alldeles för mkt saker. På torsdag är det kryssning, en kryssning jag varit grymt taggad inför. Men just nu -så som jag mår idag, för idag mår jag sämre än igår och i förrigår- så är jag grymt jävla otaggad :( inge roligt att va sjuk. Ahh och i helgen är det hundmässan, fast den är ju lättare att va på om man är sjuk. Liksom bara gå runt i sin egen takt och se på alla vovvar <3

Egentligen borde jag vara hemma imorrn också.. men i så fall kmr jag endast till jobbet på torsdag, och då känns det lite fult eftersom jag ska på kryssningen på torsdag.. Ahh sen är jag ledig fredag, så rent pengamässigt känns det blä att bara jobba en dag på hela veckan också ;O Får se hur jag gör. Ska ju ev va hundvakt till Mollie också imorrn, men är jag sjuk så vettefan om jag orkar med det. som sagt, får se hur jag gör.

Nu ska jag snart gå och möta syster min. Ska få en avi från henne så jag kan hämta ett paket från junkyjard som jag beställt :) Ska dessutom passa på att kolla efter blekning i typ åhlens och kicks.. för jag har fortfarande mörka fläckar i huvudet mitt xD men efter det ska jag skynda mig hem och bara dega i sängen<3 jaaa större delen av dagen iaf. Har ju Vovva så hon måste ju få komma ut också. Stackarn har väl världens tråkigaste dagar just nu ;O

ÖNSKELISTA

* chokladfontän! (eller små chokladfondue set, såg i ngn tidning :P)
* mystofflor från affärn typ bredvid coop i v-by (ej röda ;O)
* pengar till kurser för mig och hunden! t.e.x hunddagisutbildning.
* blått fint paraply från hemtex ;P

Det är typ det jag kmr på just nu x) ahh samt att bli frisk till kryssningen på torsdag, ahh och hundmässan ;O hahha.

hemma sjuk

Sjuka jag valde att va hemma idag.. och tur var väl det då jag efter en 5 minuters promenad med vovva var helt slut ;O Hon däremot hade hur mkt energi som helst xD så fort jag släppte henne sprang hon runt, runt i cirklar xD helt galen! hahah sötsak! Stackarn kmr få en tråkig dag, men vad ska man göra när man är sjuk ;O tänkte iaf gå ut senare och köra lite träning med henne. Typ lite inkallning från det att hon sitter och man går en bit ifrån. Lite ligg och sitt när jag står en bit ifrån kanske, och ahh kanske försöka öva lite mer på fotgåendet :P Lite stimulans för dagen måste hon ju ändå få!

Sjukling här.

Har varit i Karlstad hela helgen! Nice! Förutom det faktum att jag i fredags eftermiddag började bli sjuk. Sen har det bara blivit värre. Vet inte om jag kmr va hemma från jobbet imorrn.. (då kmr dem så slita som djur ;O) men får se imorrn bitti hur jag mår.

Annars då? Joda har haft det bra i Karlstad :) Vi har mest tagit det lugnt, men ahh så¨har jag ju varit sjuk också ;P hahah. Vi var iaf på restuarang på lördagen, väldigt mysig liten restaurang jao! ahh och sen bio! :D Tintin! Tkt den var riktigt bra! Hände saker typ hela tiden :P ahh och så var den rolig också ;)

Men okej, jag orkar inte hålla på med bilder från mobilen, så slänger in en annan bild ;) inte helt bildlöst då iaf ;) maha.

Ahh och så tack till mamma, pappa och syster som passat hunden min! <3

RSS 2.0