Lite småsliten ;P

Blev en lång kväll ute igår ;P jag och Anneli möttes strax innan klockan 8 i slussen och käkade på burger king, för att sedan dra till Högbergs för lite förfest :P Blev en hel del hundsnack, och kanske, kanske kmr jag va hundvakt till hennes fina vovve på nyårsafton! Jao well vi får se hur det blir. Den stora nackdelen är ju att vi bor lååååångt ifrån varandra.
Malin med två killkompisar kom dit senare, och vi var lite sociala innan vi drog vidare. Högbergs stänger ju ett så vi var ute efter ett ställe som stänger iaf tre :P Det hela slutade med att vi hamna på Harry B James, vilket enligt mig är ett ganska nice ställe, samtidigt som det är lite jobbigt där. GRYMT mkt folk och i början -när det typ var ngt liveband som spela- så gick det inte ens att prata med varann 8) hahah. Det roliga på Harry´s är att det är så ont om sittplatser, så det slutar alltid med att man tränger in sig bredvid främlingar ;P vilket alltid visat sig underhållande :P men ahh, lite upp och ner med humöret men tkt ändå det var okej!
Anneli drog hem, men vi andra åkte hem till mig där vi färgade håret på en av killarna ;D BLÅTT! hhahaa. Kan säga att det blev typ blåsilver.. mkt fint jao ;D hahah! Sova, sova, sova, och det känns bra att sista gången jag kolla på klockan var den 5. Jao well imorrn ska jag ju fan upp klockan 5 ;D eller ahh, strax efter :P Lite småroande sådär. Hur som helst var kvällen i sin helhet bra :)

Nu sitter jag och väntar på syster och brur som ska komma hit med hunden min. Sen blir hon ensam hemma då vi ska upp och slåss med folk på mellandagsrean ;D hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0