En dag längre

Nu är det bestämt att vi stannar här uppe en dag extra. Vi skulle ju egentligen åka hem på fredag och sova hos farmor till lördagen och sen åka hem. Men nu är det så att vi ska vara hundvakt på lördagsmorgonen. Till 60 hundar :D Ahh det enda vi ska göra är att ge dem mat och sen skrapa upp allt bajs, sen efter det så åker vi vidare hem till min farmor dåra :) Så åker vi hem på söndagen istället. Tidigt på morgonen, och jag hoppas ngn kan hämta mig sen när vi väl har kmt till Sthlm. För jag kmr inte palla att släpa på väskan :O haha 8)
Men ahh, vi håller på att tvätta just nu, Rose käkar lunch och jag väntar på att min lasagne ska bli klar :) Jao och så ska vi spela Uno nu också ;) Så fort jag lagt in lite bilder + en riktigt bra låt.


Bibimbapp

Idag var vi lite sega av oss. Speciellt lilla Rose som var uppe och skjutsade två belger till flygplatsen vid 5. Hon låg iaf kvar och sov till typ 10, så imorse var det bara jag och Catte. Ena valpen var borta då jag matade dem, men sen hittade vi honom liggandes i ena hörnet i hundkojan. Han var inte direkt pigg, så vi blev lite oroliga. Men senare under dagen blev han piggare, och nu ikväll då vi gav valparna mat så åt han iaf :)
Vi har faktiskt inte gjort så jätte mkt idag. Vi hjälpte Catte att bära in fryst hundkött i frysen, fixade lite i ps samt åkte och handla lite mat tillsammans med Catte och hennes dotter Sofie. Vi blev bjudna på mat där sen också :) På Bibimbapp.. :O HAHA, weird. Och för er som undrar vad det är för ngt så är det ris och majs tillsammans med soja och stekt ägg. Helt okej, bara man plocka bort majsen :) Nu sitter vi här och degar, fettar upp oss och ska se på simpson? och sen också idol :) Har faktiskt inte tagit ngr bilder idag, och orkar inte lägga upp ngr ändå ;D hahah 8)

Trött

Okej, Rose är tråkig. Hon har typ snackat i telefon HUR länge som helst -.-' Okej, medans jag såg på Idol spelade det ingen roll.. Men nu är det tråkigt. Och jag fryser och är typ sjuuuuukt trött :O Men dumma äckel idol börjar inte förrän om typ en timme igen -.-' Suck på det! Jag vill se det.. men vill samtidigt komma i säng tidigt. Jao plus att jag är trött. Men okej.. man ska inte upp förrän typ.. halv 8-8 imorrn.. som idag alltså. Så egentligen gör det inget att jag inte kmr i säng förrän vid elva. Mhm, det blir nog bra. Ska iaf göra mig iordning nu och sen vänta ut tiden. Borde duscha, men pallar inte, så gör det imorrn :)

Vi är busiga

Jag stormtrivs häruppe. Visst det är lite kallt, vilket betyder att man måste böka på sig en massa ytterkläder för att inte frysa arslet av sig :O.. HAHA, men vad fan gör det när man har tillgång till totalt 57 hundar? Jofan inget xD Fyfan vad hundarna är underbara! :)
Idag har vi flummat runt och haft det skoj! :) Precis som alltid häruppe ;D Vi har gosat med hundarna, som btw blev helt galna då dem fick ben imorse xD Blev lite morrande och gruffande, och vissa blev riktigt arga på varann. Men i det stora hela gick det ju bra :) Sen har vi såklart lekt med valparna :D Liksom självklart! Dessutom har vi åkt fyrhjuling för att åka och plocka rönnbär. Det blev en del så sedan tillbringa vi typ en timme, om inte mer xD, till att rensa bären 8) Vi gav mat till valparna och mammorna också, eftersom det är vår lilla uppgift ;) Dessvärre så spydde ena killvalpen 4 gånger nu ikväll :O Not good :/

Ahh och idag var jag och Rose lite busiga också.. Jag körde bil! :D Mohahah, fyfan vad skoj det var :) Rose fick vara min handledare och växlade åt mig ;D HAHa, så jag slapp det iaf ;P Det gick iaf bra :D Speciellt med tanke på att det var andra gången jag körde över huvudtaget ;P haha 8) Om man ens räknar min första körning som en körning :P Men ahh, det var iaf riktigt roligt! :) Och imorrn ska jag köra lite mer ;) ahh och kanske blir vi kvar här tills på lördag, eftersom Catte och Kenneth ska bort supertidigt på lördagen.. Så eventuellt hjälper vi dem med att mata hundarna på lördagsmorgonen så att dem kan åka dit dem ska sent på fredagen istället. Så i så fall kmr vi inte hem på lördagen.. utan på söndagen. Men vilket det blir märker vi. Men nu ska jag kasta in lite bilder här, sen ska Rose få blogga och jag ska ringa hem :)




I´m home

"Orsaken till att Jag inte skulle överleva i en sån här stuga.. Hon kan inte elda :)" HAHA xD Typ sant jue. Iaf, dagen var supermysig! Påminn mig om varför jag ska åka hem sen.. Jovisst ja, jag kan inte elda xD HHAHA, trött som fan här jao ;D Rose fick skriva först, och jag höll fan nästan på att somna under tiden :O Jag blir så sjukt trött här uppe :O helt sjukt. Men ahh.. fyfan vad jag trivs! <3 Lite småkallt, men så ska det vara. Riktig höst är det iaf. Jag önskar bara att vi haft mjölk och oboy så vi hade kunnat dricka varm choklad! :O *dreggel*.. xD

Men ahh.. orkar fan inte skriva så långt nej, utan tar det kortfattat. Vi hjälpte till på morgonen, med samma saker som vi fick göra förra året. Sen gosa vi och lekte med valparna en hel del! Samt kelade med våra killar från förra året! <3 Åhh mysvovvar, fyfan vad jag älskar hundar! :) Plockade rönnbär gjorde vi också, tillsammans med Catte och Sofie. Jao och Fjodor ;) Sen en tur till hästarna precis som igår med alla fyra "hushundarna" som sällskap :) Nu eldar iaf Rose, det gillar vi! :D

Pumba


Sessan


Protes


Valparna fick ett ben :)


Sessans söta små puppisar :) Bilden är inte den bästa, men den är ju tagen med min kamera. Som man som sagt inte ser ngt på xD Så då är den ändå helt okej ;)


Föredetta Collin/Colorado. Nu heter han Tor, och han är superfin! <3

I love it

Vi tillbringade största delen av dagen med dem underbart söta valparna! <3 Lekte och gosa, pussa och kela med dem, samt klippte klor också ;) Så sjukt söta! Fyfan vad jag vill ha en valp!
Vi åt både lunch och middag tillsammans med Catte och hennes döttrar, var helt okej. Så såg vi på vår praktikfilm också, samt åt efterätt som bestod av glass, bär och chokladsås, Mums! Efter det gav vi valparna mat, jag och Rose ska göra det i fortsättningen! :) Sen tog vi oss en kort tur till hästarna allihop också, med fyra vovvar, Benito, Zarroc, Fjodor och en pointer vid namn Exa. Hälsade på hos Cattes föräldrar en snabbis också innan vi drog oss tillbaka för natten. Nu sitter jag och Rose och spelar Uno igen ;D samt äter onyttigt! Ahh och datan är seg, men den är absolut bättre än ingen!
Jag vill aldrig åka härifrån.





The Silent Way

Vi befinner oss just nu i Paradiset! <3 Seriöst fyfan vad jag saknat The Silent Way. Människorna och hundarna! :) Aww <3 Resan gick iaf bra! Rose körde på som den lilla galning hon är ;D Vi får dessutom bo i "vår stuga" så vi har internet och får bo precis som sist när vi var här! :D
Har inte så mkt att skriva om, mer än att jag och Rose ska spela lite Uno nu, sen gå ut och gosa och fota valparna.. 11 valpar på 6 veckor.. UNDERBART! <3 Åhh alla söta hundar! Jag dör... fyfan vad jag älskar den här platsen! <3

Mini Racer

Fyfan vad jag hatade min väska, och den blå lnjen :) Usch och blä på det xD Vi överlevde iaf resan till macken, där vi senare åkte iväg med den lilla söta bilen! :D Mini Racer som vi senare började kalla den xD Iaf, resan gick riktigt bra, vi poppa musik på hög volym och sjöng såklart med! :D Rose är en mkt duktig förare! :) Vi tankade två gånger, käkade lunch efter sundsvall i en liten ficka. Våran lilla bil blåste fan nästan omkull då dem andra bilarna och bussarna körde förbi oss där vi stod xD HHAH, charmigt ;)
När vi lämnat bredbyn körde vi upp bakom en röd Kia, och nog var det farmor ;) Så vi typ körde där tillsammans en bra bit. Sen så fick hon köra först på grusvägen, och vi tog det riktigt lugnt på den eftersom den inte direkt är säker xD Farmor försvann bortåt, och vi trodde hon typ gasat på som en dåre.. så ringer hon och säger åt oss att att hon kört ner i diket och att vi ska hämta henne 0.o... FATTA vad jävla rädd jag blev! Vi vände iaf och åkte tillbaka typ.. 20 meter eller ngt sånt. Och well där stod en vit bil intill vägkanten, en främmande snubbe och sen farmor. Grejjen var att dem mötts och farmor hade svängt undan ut i kanten där det fanns massa grus.. så hon fick sladd på bilen och typ gled ner i diket :O Bilen var lite skadad, men farmor blev inte mer skadad än lite öm i kroppen :) Tur det iaf!

Vi åkte till P.A (en av farmors kompisar) och myste med Amisa och en bordercollie som var där :) Han hjälpte henne ringa försäkringsbolaget och typ en bärgare. Hon åkte sen tillbaka för att tömma bilen, och sen vidare in till stan, medan jag och Rose åkte hem till henne. Vi har inte gjort så mkt, eldat lite och typ sett lite på tv. Samt fixat lite förberedelser med maten :) Nudlar med kyckling ;D haha ;) Farmor är på sjukhuset nu för att se så allt är bra typ, och det skulle typ minst ta 1 och en halv timme. Jaa och sen tar resan hem typ lika lång tid. Vilket betyder att vi kmr typ ha gått och lagt oss när farmor kmr hem :/ Roligt liksom -.-' Men, men.. vi får väl se om vi åker lite tidigare från The Silent Way. Det märker vi.
Nu ska vi iaf ut och leka med vovven! :D Sen blir det väl till att se idol, och efter det ska vi käka xD sen middag jao ;D men så får det bli. Sen lär det ju bli dags för att sova eftersom vi är typ.. aströtta! :O haha, ahh och imorrn åker vi vidare! Och bilder kmr då eftersom vi kmr bo i samma stuga som sist.. så då har vi internet! :D Well ahh.. dags att gå ut ;)

Godmorgon

Wiiiiiiie! Lets do this! Nu åker vi! :D Farmor, The Silent Way... Here we Come!

Överdrivet mycket packning

Det blir till att åka kommunalt imorrn eftersom pappa ska jobba :/ otur. Men skitsamma, det grejjar vi ;) Lite jobbigt med all packning.. eftersom vi packat som om vi ska vara borta i ngr veckor. Well vi är borta en vecka xD hahah :P Men såna är vi ;D Att se idol med Rose är ett nöje, även om man knappt hör ngt av vad dem säger xD HHAHA!
Den 5:e ska vi jue flytta, blir spännande ;P och så ska jag träffa Jimmy! :) En vääääldigt gammal kompis :) Alltså.. vi var typ bästisar i ettan eller ngt sånt ;D hahah :) Hitta han ju på facebook så ska bli kul att ses :) Egentligen har jag inte så mkt att skriva om.. jag och Rose ska se film snart! :) Sen efter det ska vi typ sova, vilket jag i för sig skrev i typ.. förra inlägget xD Men ahh, först ska hon blogga ;P Troligtvis kmr ett inlägg imorrn innan vi drar ;P

Filmer med kartonger

Jag och Rose lånade volvon och åkte till coop för att köpa lite mat till resan, samt till v-by för att köpa godis ;D yeah. Rose kör bra, fast det visste jag ju redan ;) Vi kmr ha så sjukt roligt! :D Hoppas bara pappa skjutsar oss till Sundbyberg som rä vår startstation ;P Vi ska se idol ikväll, sen en film och sen sova så vi kmr upp imorrn ;) Låter bra jao!

En film jag ABSOLUT MÅSTE se! :)

INTEINTERNET!

HAHAHHAHHddb Flum attacker :D wiiiie, imorrn åker viiii :D Vi har typ packning för 3 år, rose har inte körkortet eftersom polisen tog det då vi körde på en vit gubbe :) Han var ju i vägen :O ÅHÅHÅHPHPH :) Jag är fattig, Rose är fattig imorrn.. men det skiter vi i! För farmor.. The Silent Way.. SNART KMR VI! :D

Btw, vi ska flytta den 5:e oktober istället för sista september.. så jag kmr vara hemma under flyttningen :)

I'm in looove ;D

Jag tittade runt på vovve.net igår tror jag det var.. eller om det var iförrgår.. Iaf.. Jag blev fan kär :O Helt jävla kär. Hade det varit dags för mig att skaffa hund hade jag ringt dem DIREKT! Vill ha, vill ha, vill ha! Fast kanske bäst så eftersom han skulle bli väldigt långhårig, och jag egentligen inte vill ha så mkt päls på vovven xD Men samtidigt så är det inget stort hinder. Fyfan vad jag vill ha den valpen :O HAha, fast man ska ju inte bara gå efter utseende så. Här är annonsen iaf -> In Love . Vet inte om man kmr på rätt bild direkt.. men det är iaf den svarta på den nedersta bilden :)

Ahh, och jag fastnade här.. HAHHA, men nu ska jag gå och duscha. Lägger in en bra låt som jag hörde på Ugly Betty igår :)

Trött

Man kan ju undra vad jag gör uppe den här tiden. Det är för tidigt :O hahah, och well jag är sjukt trött eftersom jag inte kom i säng förrän vid typ 2 igår. Men ahh imorrn ska jag ju upp tidigt. Eftersom jag och Rose åker imorrn! :D Så därför vill jag vara uppe tidigt nu, så att jag typ däckar ikväll xD hahah 8)
Ska ju ta med mig systers bärbara, så vi får se ifall vi har internet som vi hade förut ;P annars får vi helt enkelt klara oss utan det :) Och jag kmr va död här, på msn, på rollspelssidorna och allt vad det är xD haha 8) Men aja.. jag ska snart dra mig för att duscha. Sen blir det nog till att antagligen se på film och vakna lite mer, eller svara på roll. Yes ngt av det.

Klockan 4.

Imorse var vi uppe tidigt för att kolla på lägenheten. Den var fin. Faktiskt jätte fin. Och well nu är det bestämt att vi ska flytta. Först ville jag inte alls. Jag fick väl en svag släng av ångest över tanken. Dels för att jag är en vanemänniska, och tycker det oftast är jobbigt med förändringar. Och dels för att jag måste dela rum nu. Har ju haft eget rum i några år, så det är såklart att man vant sig vid det. Men sen snacka jag och brur om hur vi skulle möblera rummet som vi ska dela, och faktiskt så känns det mkt bättre nu :) Dessutom är lägenheten väldigt fin så :D Känns kanske lite weird att jag inte kmr va med och hjälpa till med flytten, men Hell No att jag ställer in min och Roses resa! På fredag åker vi! :D:D:D

Har varit social med brur och Alex hela förmiddagen, mysigt! :) Vi hade helt fel tidsperspektiv efter att ha varit uppe så tidigt. Så när vi trodde klockan var typ 1.. var den 11 ;D ahah :P Och well så har det varit hela dagen. Även om vi stannade vid kl 4. Så snart är vårt tidsperspektiv rätt ;P yeah.


Sen en av favoritlåtarna med McFly! <3

Blää

Tänk på The Silent Way! <3 Det är det jag gör nu.

Från det förflutna

Nu har jag gjort om bloggen :D Äntligen liksom! Har varit sugen på att göra det ett tag nu, men aldrig riktigt haft fantasi till det. Men så ikväll fixade jag den, med lite ideér från Alex :) Samt att han hjälpte mig med bakgrunden. Mycket fint om jag får säga det själv! :)
Iaf.. jag skaffade ju facebook.. som typ alla har. Så jag sökte på en kompis som jag kände när jag gick i typ.. ettan eller ngt ;D vi var typ bästa vänner jao :P Och gissa vad! Jag hitta han! ;D Fun fun.

Men iaf.. det lär inte direkt bli så sent ikväll. För det första är jag trött. Och för det andra ska man ju upp typ vid 7 imorrn :O hahah, men det blir nog bra ;P Nu ska jag in på Facebook, sen mosa bort Alex ur sängen eftersom min rygg inte pallar detta mer :O

I'm weird

Jag tror jag har ngt fel i huvudet. HAHAH, varför behöver vi inte gå in på. Men ahh okej, idag har varit en lugn dag. Var uppe vid 9 för att följa med mamma. Vi var i v-by en snabbis, mötte Nadja där och sen åkte vi till Rusta och Jysk i barkarby. På Jysk provsatt vi i en soffa vi kanske kmr köpa. Eftersom vår soffa är liiiiiiiiite sliten 8) HAHHA. På Rusta köpte vi lite smått och gott, och efter det åkte vi hem och käkade lunch på grillen. Gott! Ahh mer än det har jag typ inte gjort idag. Suttit här ett tag nu, sett på Ugly Betty :) Såååå bra serie jao! :D

Fast nu börjar jag bli lite.. rastlös. Så ska nog sätta på hög musik och börja packa till min och Roses resa! :D The Silent Way <3 På fredag morgon åker vi! :D Fast vi ska äta middag och sova hos farmor <3 Så på lördag åker vi vidare till The Silent Way :D Och får jag för syster så kmr jag låna hennes dator, så vi kanske har internet där uppe. Kan vara skönt att sysselsätta sig med filmtittande eller så på kvällarna liksom :P
Visst jaa.. ska bara säga att vi ska titta på lägenheten imorrn.. klockan 8 på morgonen :O HAHAH, hejdå sovmorgon ;D Men skitsamma. Såklart man ska med och kika på den :P Blandade känslor.. halva jag vill flytta, och halva inte. Så egentligen spelar det ingen roll hur det blir. I guess.
Men ahhh.. musik och packning!

Men sluta klaga!

Varför ska han alltid klaga? Okej jag är osocial, du behöver fan inte upprepa det VARENDA JÄVLA DAG. Att se på tråkiga och ointressanta tv program är inte ngt som intresserar mig.. Så sätt på ngn bra film eller fråga om vi ska spela ngt allihopa om du nu är så intresserad av att vara social. Annars kan jag väl få vara social med mina vänner istället, utan att någon klagar. Fast det går väl inte att begära för mkt. Har han inte råttorna att klaga på så måste han hitta ngt annat att klaga på. Det är alltid lika roligt..

Havregryn eller inte? Det är frågan.

Fyfan vad jag haft det mysigt! :D Igår och idag var bäst! <3
Förbered er på ett längre inlägg än det blivit på senaste tiden ;P

Söndag:
Åkte hemifrån 10.30.. in till centralen :) Väl i Centralen skulle jag med Pendeln mot Södertälje. För det första var jag jätte förvirrad eftersom jag skulle till Erika och aldrig varit där.. plus att det var ersättningsbussar och skit som jag skulle med :O hahah, jao så jag typ smsa Erika hundra gånger xD eller ahh.. iaf 4-5 gånger på typ mindre än 10 minuter 8) och sen var det en snubbe som fråga mig om vilket tåg man skulle med om man skulle till Flemingsberg... Jag sa fel.. :) haha ;P Iaf så tog jag pendeln och hoppa av i Rönninge då det inte gick längre på grund utav banbygge. Trodde först att jag skulle gå vilse, men det var bara att följa strömmen till ersättningsbussarna, och väl där frågade jag bara vilken som gick till södertälje centrum.
Kom på rätt buss, det var äckligt varmt, men jag överlevde iaf ;P I Södertälje centrum blev det kaos :O ahhah, typ HUR många bussar som helst.. så jag frågade en chaffis vilken som gick till Södertälje syd.. Well det var en som precis då åkte därifrån :) Wiiie, skoj -.-' hahah, men ahh så jag fick vänta på bussen i en halvtimme. Åkte vidare till Södertälje syd där det var planerat att jag skulle planka på en buss :) Men chaffisen ville inte det -.-' HAHA ;P ahh, så jag var fast mitt ute i ingenstans o.0 Fick vänta på att Erika och hennes mamma skulle komma och hämta mig :) Snällt av dem! :) Väntade en timme ungefär, lite segt. Men jag roade mig med att lyssna på musik, spela spel, smsa med Tebbs, äta godis och snacka med Rose ;P Ungefär klockan 2 kom Erika och hennes mamma, så vi kan väl säga att min resväg var slut där :P Lång tid jao ;P
Vi åkte iaf vidare till Sandra direkt! :D Snällt av Erikas mamma att "skjutsa" oss dit :) Ahh, det var ju Erika som körde, men hennes mamma var ju tvungen att hänga med ;D såå ahh det var snällt :) Hos Sandra hade vi det mys! Fixade tacos, var ute med Dumle, bakade paj (med havregryn i! :O Bara för att Sandra var weird ;P <3), hade lite vattenkrig och sådär. Massa skratt och kramar och allt vad det nu blev! :D Bäst Bäst Bäst! <3

Sen mina och Erikas djupa tankar och funderingar.. "vilken sida av halsen som är längst..?".. HAHA <3 Dessutom gav sig den lilla skiten (Erika) på mig när jag var som svagast :O så nu har jag Facebook också :O Scary! HHAH 8) Hennes katter är söta också :D


Måndag:
Vi tog det mest lugnt :) Bakade jättegoda hallongrottor (med hallon- och blåbärssylt) och kladdkakemuffins! :D Såg på film gjorde vi också, The hot chick :P den filmen är skoj! xD Sen kika jag in deras trädgård också, mycket fint jao! :D Läskig trappa dock ;P hahah 8) Tack för en riktigt mysig dag! :) <3 Och för att du hängde med till Läggesta och såg till så jag kom på rätt buss xD hahah ;P Jao och tacka din mamma för att hon var snäll och skjutsa oss :)
Hemresan gick bra. Buss till Södertälje syd, byte av buss till Södertälje hamn, sen pendel till centralen, och därifrån t-bana jao! ;) Ville slå ngr unga tjejer som satt på t-banan då dem lät som fan! Bara för att dem missat att gå av vid hötorget.. HAha, klantigt! Åkte iaf från Erika 14.35.. var hemma klockan 5. Så nog fan tar det ett bra tag att åka ;P Ahh, iaf så var det värt att åka så långt för att va med Erika och Sandra! Helt klart värt det! <3

Tack till Alex också för att jag fick låna hans pluskort! :) och förlåt för att jag inte sa att jag skulle sova borta.

Time to go

Jag ska snart åka hemifrån :) Blev lite tidigare då Mona inte ska med. Krya på dig! :) Men så jag får åka själv, och jag är lite nervös över att jag kmr åka fel och hamna mitt ute i ingenstans alldeles själv.. :) HAHA, well well.. vi får väl se hur det går :P Tur man har mobilen så man kan lyssna på musik iaf ;P
Men ahh.. jag sa typ borsta tänderna, sen ska jag åka. Kmr hem imorrn ;) See ya!

Mästerverket!

Omg.. jag har fan glömt lägga upp min fina bild som brur gjorde till mig :O shame on me! :O ... hahah ;D Well.. vi hade tråkigt då jag väntade in mina kompisar på min födelsedag.. gjorde lite quiz och sådär.. och så lekte han i paint och gjorde denna fina bild till mig:

Nya Picasso ;D hahah, ge mig lite av pengarna då du blir rik? :)

Bara roliga saker! :D

Det är bara roliga saker på gång just nu... Imorrn ska jag, tillsammans med Mona och Erika, åka och hälsa på Sandra! :D:D:D <3 Ska bli så roligt att träffa henne igen :) Och att få tillbringa tid med Mona och Erika ska bli roligt också, speciellt då jag ska sova hos Erika sen också! :D Vilket jag antar att Mona också ska :) Wiiiie, tjejkväll! :D fun fun!
Lite småstrul med hur vi ska åka eftersom det är massa ersättningsbussar.. och att Erika bor långt ut åt helvete :D HAHA, men vi gillar dig ändå ;) Och det blir nog bra xD Jag ska iaf möta Mona vid liljeholmen vid 1, och dit hittar jag iaf ;) Tur det :P Yes, så det kmr bli en rolig dag imorrn! :D


Nästa vecka verkar det bli fullt ös 8) Måndagen tillbringar jag väl hos Erika, sen måste jag ta mig hem också :P Och på tisdagen ska Alex eventuellt sova här igen :) På onsdag.. kanske träffa Rose? ;P På torsdag ska jag vara med Rose igen, sova hos henne.. och på Fredag åker vi!!!! :D Till farmor, typ 8 timmar med bil, sen på lördagen vidare upp till älskade The Silent Way <3 Spännande, roligt, fullt ös! :D Jaa.. och sen ska man kanske hänga med mamma och kolla på lägenheten ngn dag i veckan också.. Beroende på vilken dag det blir. Det märker vi ;P

LÄNGTAR!

PÅ FREDAG ÅKER JAG OCH ROSE TILL THE SILENT WAY!!!!!<3 :D Äntligen! Fyfan vad jag längtar! Vill upp dit NU NU NU NU!! ahha ;D Åhh fyfan vad roligt det ska bli! :) Blir körning upp till farmor där vi ska äta middag och sova. Sen på lördagen åker vi vidare hem till dem! :D Och vet ni vad...?.. DEM HAR 5 VECKOR GAMLA VALPAR!!!<3 Vadå, ooops, jag bara RÅKADE ta med ngr hem :) HAHAH xD Tyvärr har dem tagit bort ngr av hundarna. Zuki, Harley, Manchester, Hoppans :( Men så är det. Hur som helst ska det bli så jävla roligt att åka dit! :D <3


Zuki, Harley, Manchester, Hoppans.. R.I.P </3

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja måste ringa dem.

Jag har två samtal att göra idag. Och visst, det är inte direkt jobbigt att ringa.. men jag orkar inte xD HAHAH, är helt seg i huvudet :O Har varit det dem senaste dagarna :O.. läskigt.
Iaf.. Jag måste ringa farmor, ska säga att jag och Rose tar sovpaus hos henne på vägen upp och ner från The Silent Way. Sen ska jag ringa Catte (The Silent Way) och säga när vi kmr :) Fyfan vad roligt det kmr bli! :D
Och imorrn ska jag till Erika och sen ska vi till Sandra :D Om hon nu kmr in på msn ikväll så vi kan snacka om hur jag ska åka ;P Men det blir nog bra :)

Flytta?

OMG... vi kanske ska flytta :O TILL KIRUNA :O:O:O..... Hahhaha, skoja! Okej, det blir typ.. två minuter härifrån i så fall.. but still. Det låter läskigt.. och blir det så.. så flyttar vid i slutet av september :O det är ju fan.. snart! :O haha, men men.. vi får se vad som händer.

Btw så kunde inte Jenny hänga med till The Silent Way, så det verkar som om det bara blir jag och Rose. Bilande blir det, och jag ska ringa farmor så vi kan ta paus och sova där en natt upp och sen en natt på nervägen. Tror inte direkt hon kmr säga nej till det ;P hahah 8)
Vi var och köpte godis i v-by med pappa, mums! :) Snart är det idol också :D och jag har typ inget mer att skriva nu.. förutom att Alex ska sova här och att vi ska slappa hela kvällen I guess :)

Sandra och The Silent Way

Jag tror att det löste sig! :D
På söndag ska jag låna Alexs pluskort, åka till Södertälje Syd och hoppa på ngn ersättningsbuss där. Och tydligen kollar dem aldrig biljetter på den :P Vilket vi får hoppas, så i så fall kmr jag till Erika gratis :D och sen övningskör hon till Sandra :D wiiiie!

Och på torsdag eller fredag åker vi förhoppningsvis upp till The Silent Way :D Med bil, 3 pers. Jag, Rose och Jenny! :D 12 timmars bilresa, men fan vi kmr ha skoj! :D Hoppas verkligen det blir så nu!

16:e September 09

Min födelsedag var mysig! :) Med fina kompisar och fint besök av annat fint folk! :) Bara en massa onyttigheter hela dagen, men aja ;D Kmr väl sluta med att man rullar fram om ett år eller så.. men den dagen, den sorgen 8) HAHA!
Fick söta presenter från folk, tack alla! :) 3 olika tårtor var det också, en hemmagjord som Alex, Jessica, Alexandra och Rose hade gjort till mig :D Den var goood jao! Sen en White Lady, prinsesstårta med vit marsipan x) och sen ngn.. platt god sak, typ chokladaktig :P hahah, aahh alla var iaf riktigt goda!
Hängde med Rose hem sen också, tog med mig alla mina djur gjorde jag ju också. HAha, så Daphne bor hos Rose nu, kändes bra att se henne få kompisar :D och marsvinen blev inlämnade till djuraffären i stuvsta. Dem kmr säkert få ett bra hem så småningom :) Lyckad dag iaf! Och tack alla som gjorde den så bra! <3

--------------------------

Jag vill ha ett jobb. För jag vill åka till massa ställen. Till The Silent Way, Till Sandra, Till Tott <3 DET SUGER ATT INTE HA NGR PENGAR!!! </3 Även om jag fick pengar av mamma.. <3 Men jag vet inte, känns liksom fel att fråga henne om pengar bara sådär.
Och nu vet jag inte hur jag ska göra.. allt är så dyrt till The Silent Way, och det känns som sagt fel att ha fått så mkt pengar av mamma. Så om Jenny inte ska med.. så tror jag att jag får skjuta upp den resan.. Tråkigt. Men då kan jag få en annan positiv sak.. Att åka och träffa Sandra <3 Så vi får se hur det blir. Vilket som kmr bli roligt :)

Början på dagen

Imorse blev man väckt av Daphne :O HAHAH, hon hade smitit, så klockan kvart i 7 vaknade jag av att hon kröp under täcket intill min rygg xD HHA, vilken buse x) Burade in henne igen, eftersom hon inte ville ligga still. Och sen kunde jag inte sova för marsvinen lät -.-' Irriterande djur jao. Så det slutade med att jag tog mitt headset till mobilen och somnade till musik :) Funderade ett tag på att gå upp där, men då hade jag sovit typ.. 4 timmar, så nae ;P
Sov till 9, bättre tid liksom :) Hängde med moster till v-by, där vi var på arbetsförmedlingen och käkade varsin hambrugare från Donken. Eller okej, hon tog en cheeseburgare, men jaa, same shit :P Min frukost liksom xD HHAHA. Nyttigt och bra! Tror inte direkt denna dag kmr bli den nyttigaste xD hahah 8) Nu har jag ont i huvudet :O så ska lägga mig på soffan och vila lite tills kompisarna kmr :) <3

The Fresh Prince of Bel Air

Det här klippet.. alltså omg jag gråter varje gång! HAHAH, </3

Grattis till mig ;D

Och jag är 19 år nu jao! :) 00.13 yes ;P hahah. Fast har haft lite saker för mig sen senaste halvtimmen så hann inte räkna ner här på bloggen xD hahah! Malin gratta mig först :) Var mysigt att prata med henne <3
Sen fick pappa mig att tappa en del av mitt braiga humör. Endast för att jag råkade prata lite för högt när jag gick in till brur.. Well förlåt mig att jag är mänsklig och glömde bort att syster ligger och sover där.. -.-' Så började han "hota" om att jag ska byta rum med syster.. HHAA, men vafan.. ett litet fel och han börjar direkt. Ibland hatar man han :)..

Skitsamma.. man är ju van, och jag vill inte vara sur eller irriterad. Nope, idag ska det bli en bra dag :D Och den som förstör den tänker jag slå :) HAHHA xD yeah. Tror iaf jag ska se en film snart, och sen sova :) Låter bra jao! ;P

we are the best

Jag och Alex var duktiga :) Gick till ÖB, v-by och sen vidare till johannelund. Jag lämnade CVn på 2 hunddagis, två djurbutiker samt på Coop :) Jao och sen köpte vi lite saker som mamma bett mig köpa. Det tog typ en timme eller ngt, så efter det har vi suttit här hemma hos mig och slappat :) Ätit choklad och druckit saft. Mums! Och jag köpte cola, så jag kan dricka det ikväll :D och har dessutom kvar lite Brio från bion igår :) Härligt! :)

Imorrn fyller jag år :D Wiiiho, och fint folk kmr hit! <3

Bra film.

Sååå, hade tänkt skriva blogg igårkväll efter att Magnus åkt hem, men jag var så sjukt trött :O eller, hahah, först var jag social med brur :P vi såg på film. Och efter det hade jag tänkt skriva, men då var klockan liksom.. halv 2, och då var jag trött :P så det blev inget ;P
Iaf, vi var i Kista och såg på Inglourious Basterds (kopierat för att inte stava fel xD hahah) :) Den var lite udda, men riktigt bra :) Jag älskar Brads dialekt xD hahah, så sjukt bra 8) Efter bion åkte vi hem till mig och typ slappade :P så som jag alltid gör xD ahah 8) Iaf, Tack för en trevlig dag! :)



Idag ska jag och Alex ta oss en promenad över typ halva västerort :O HAHA, nee men jag skoja. Vi ska gå upp till v-by och sen vidare till Coop i Johannelund, och dessutom försöka leta reda på hunddagiset som Kamilla praktiserade på i ettan 8) Får se om vi lyckas hitta det. Spännande spännande ;D Och visst ja, vi ska gå förbi hunddagiset som ligger bakom ÖB också :) Lämna in CVn jao ;)
Tror jag håller på att bli sjuk :O känner mig lite småseg och är lite småsnorig, irriterande jao. Men det blir nog bra 8)

Låter fint.

HAAH, chewbacca låter som fan xD Magnus låter så hela tiden 8) HAHAH x) ohh yes jag vara mkt snäll ;D

Väntar

Nu har jag ringt Curre och även farmor :) Båda var huuuur pratglada som helst xD hahah, aja, jag sitter och väntar här. Magnus kmr väl snart 8) Lyssnar på Leona Lewis, Happy :D Den är sjukt bra jao!
Iaf, här är annonsen till dem söta små djuren: Blocket
Hoppas ngn vill ha dem :) hahah ;D aja, ska stänga ner lite saker så det bara är att dra på sig tröjan och kliva ner i skorna då han smsar :) see ya!

Duktiga jag!

Fan vad jag är duktig :D Jag är klar nu :) Redo att hämtas upp för att åka till Kista och gå på bio med Magnus :D Eller okej, jag är inte helt klar. Måste ringa Curre och farmor, och äta lunch :) Jao samt sätta på mig ett par strumpor ;D Men sen är jag klar :D Har redan städat hos djuren och duschat, något som annars brukas göra efter lunchen eller så :P hahah, applåder till mig xD
Men ahh, jag är lite hungrig, så tror jag tar en macka eller ngt till frukost. Sen efter det ska jag svara på lite roll, sen blir det nog till att ringa samtalen :) Yes, och förhoppningsvis lägga ut marsvinen på blocket 8) maaha xD jao dem ska bort :) Dem är supersöta, men som sagt.. tråkigare djur får man typ leta efter :P hahah x)

Samtal ska göras.

Jag skulle ha ringt Curre halv 8... Men gissa vem som satt och lyssna på musik med hörlurarna den tiden.. Jo jag! xD HAHHA, jaa så jag missade det.. och tkr det är försent att ringa nu. Aja, får väl ringa imorrn. Vilket jag sagt i ngr dagar nu. Suck på mig. HAHAH, aja.. såhär.. imorrn SKA jag ringa honom. annars.. får jag ett straff. Jag vet inte vad än.. men ngn kanske har ett förslag? ;D

Btw så ska jag ringa farmor imorrn också! :D Måste prata med henne om min och Roses plan! Att vi åker till farmor med buss, sen åker vi därifrån till The Silent Way med bil:D Inte lika långt jue! :D Hoppas det går för henne :)


Only me

Jag vill göra om min blogg, men orkar typ inte. Eller så vill jag, samtidigt som jag inte vill :O HAHA, förvirrande. Jag borde ringa Curre, men orkar inte riktigt ta tag i det. Men okej, nu ställer jag om larmet på halv 8, och då SKA jag ringa honom. För jag pallar inte ha kvar marsvinen. Dem är söta, men där tar det slut med positiva ord för dem ;D hahah!
Jag har ont i min högra vad. Ajaj, bara för att det regnat och jag gick ut med favvoskorna. Dem har värsta hålet i högerhälen, så måste gå på tå då. Well, och nu har jag ont xD eller.. är det träningsvärk kanske? xD HAHAH, weird.

Folk är iaf sega på att svara på roll 8) ahha, jag har liksom typ.. 10 roll på ena karaktären, 8 roll på den andra och sen typ.. 4 roll på den sista, och ingen svarar :O Okej, det är inte mkt folk inne.. men endå 8) hahah ;P Well well.. tror jag ska prova att ändra bloggen, så får vi se om den får bli sån, eller förbli som den är ;D
Och så en bra låt som Alex fick mig att lyssna på :)

Snart så.

13:e september. Snart, snart fyller jag år :) Tror inte direkt det blir så speciellt, men en sak vet jag iaf. Att jag ska vara med underbara kompisar då :D Och äta tårta! :D mums ;D hahah, för vi har inte alls 2 tårtor i vårt kylskåp efter att mamma fyllde år 8) nej inte alls ;D haha :P

Aja, idag har jag inte direkt gjort mkt. Bara massa slapp, även om jag gör allt samtidigt xD hahah. Men snart ska jag åka med Alex och hans mamma till v-by där vi ska kopiera våra betyg. Jao så vi kan lämna ut dem på tisdag :) Vi VILL ha jobb! Eller snarare... VI VILL HA PENGAR 8D hahahha xD yeah.

Jag ska på bio imorrn också :D Med Magnus :) vi ska se en film.. HAHAH, ehh som heter.. Ig.. bardilas.. blabla ngt :D orkar inte kolla upp, och hur som helst går det ändå inte att uttala namnet xD hahah ;D Sen ska vi fika hos mig :)
Vet en till film som jag vill se sjukt mkt! New Moon <3 VILL SE, VILL SE, VILL SE :D = SKA SE, SKA SE, SKA SE :D:D:D hahah xD


Och jag vet en film till som jag vill se.. som jag inte hade pengar till att se på bio :O Public enemie, med Johnny Depp :D Måste.. se den. Ska fråga brur min tror jag. Men nu måste jag dra :O Alex kmr nu!

Onyttig

Så det blir ingen utgång ikväll, ärligt talat, det gör ingenting. Är helt seg, både i huvudet och i kroppen. Haha, så kan det vara. Skönt att inte behöva klä på sig heller xD sitter i mjukisar och sovtröja så :) Mysigt!
Idag har jag bara varit onyttig. Ätit kakor och tårta, samt pizza xD druckit saft och sen cola. Mums! Okej, jag åt 3 bullmackor också som mamma bakat, mums :)
Nu ska jag nog svara på lite roll, sen ska jag nog se på film. Orkar inte göra ngt annat så ;D

Feeeeest!

Rolig fest helt klart! :D Massa stoj och stim, med alkohol i massor ;D Fick med mig brur dit också och det var roligt! :D Även om han såg lite småuttråkad ut i början 8) Massa dans, massa snack och massa skratt blev det iaf! Vi var inte så många, men inte fan gjorde det ngt :) Blev en cykeltur sen där på kvällen också :D och bubbelbad för ngr, och att leka med grannens äppelträd var även roande ;D Även lite kortspel och lite chilinötter- och chipskrig ingick också ;P Härligt glatt folk, även om det kanske inte slutade som man velat. Men vilken fest gör det? ;D
Somnade i Roses säng, sov typ 3 timmar, sen åkte jag och brur hem vid 7 :) Han hade inte sovit ngt alls, och jobbar just nu xD Starkt av honom :) Även om vi gick och la oss när vi var hemma vid halv 9.

Och sååå... BILDER :D Kikade in dem första gången idag dåra, eftersom skärmen min är trasig så kan man inte se hur korten blir på kameran :P Skitbra, för då kunde ingen radera dem heller xD HHAA!







BÄST! Måste också berömma våra fotograftalanger, med tanke på att vi druckit och att man inte såg ngt på skärmen.. och bilderna blev liksom ändå bra xD


Väntan

Jag hatar att vänta ut tiden. Och nu har jag verkligen hur lång tid på mig som helst. Lite segt kanske, eftersom jag är klar med allt förutom håret nu. Och håret ska jag få hjälp med sen :) Av Jessica, bara för att hon gör det bäst! :D
Moster hjälpte mig iaf med naglarna, så dem är fina nu :) Sminkningen fick bli enkel, bara mascara. HAHA jag suger :)

Pappa planerar ngt, det kmr ngr hit tror jag. Jag satte nyss på 10 koppar kaffe så jag är ganska säker på att ngr kmr :P men vet inte vilka eller när :O Spännande.
Daphne är typ fri från lössen :D dem är borta! :D:D:D Dock ska hon få bo hos mig en vecka till, så ska vi köra med medlet en gång till för säkerhets skull. Sen ska hon flytta till Rose :D

Ikväll är det FEST! :D Brur min ska med också :) Fun fun! Och jag ska ta kort med min kamera :) Som är sönder xD HAHHA, alltså den funkar att ta kort med, men man ser inte hur korten blir eftersom skärmen inte alls funkar. Men aja, det blir spännande att se vad det blir för bilder imorrn när man lägger in dem på datan :P Roligt ;D haha :P

Det löste sig.

Imorse tog jag en liten sovmorgon :) Så att man orkar ikväll :D ahaha, jao sån är jag ;P Har suttit här och slappat bara, och just nu äter jag lunch. Men snart ska jag väl gå och duscha, sen måste jag fixa med mat till marsvinen :) Fixa massa mat i en plastburk i kylskåpet så man slipper skära grönsaker och sådär varje gång dem ska ha mat :P Sen måste jag packa ner lite saker, samt komma fram till vad jag ska ha för kläder.

Nu kom mamma hem iaf :) Hon var i v-by med Nadja. Så nu ska vi fika med tårta :D mums! Dessutom fick jag veta att mamma och pappa och.. folk, inte ska ut idag, utan imorrn :D Så det blir skitbra för mig :D Fest idag, utgång imorrn :D Wiiiie! I för sig har jag inga pengar men vafan det löser sig ;D

GRATTIS lilla mamma! :)

Söka jobb

Att söka jobb suger! :D Dem vill typ bara få en att känna sig dålig och trycka ner en.. Eftersom man går igenom typ.. hundra sidor med massa jobb där dem kräver erfarenhet. Deras dolda mening i detta är "HAHa, du suger, du får inte det här jobbet..! :)" HAHAHAH, dumma jävlar :O

Aja, jag sökte iaf ett jobb, i liljeholmen :) Som cafébiträde på Wyanes Coffe.. inte direkt min grej men skitsamma :D det var fan det bästa jag hitta. HAHa, det sög :) Nästa vekca ngn gång får vi (Du och jag Alex!) ta oss till djurbutikerna och hunddagisarna (samt fler butiker ifall du vill) häromkring. Yes, det är dags att handla nu! HAHAH, handla vadå? :O hehehe xD okej, jag är trött. Ska sova snart.
Imorrn fyller mamma år, det blir till att fira henne = Äta tårta :D hahaha, mums! Sen är det FEST :D wiiiie! Men nu... sova!

TAGGAD igen :D

Okej, NU är jag supertaggad inför festen! :D Jessica sa dem perfekta orden för att ta bort allt vad det där med klädproblemen heter :) Och Rose erbjöd sig att låna ut kläder.. men hey, det löser sig :) Hahah, jag vet, jag vet, jag typ äger på att överreagera ;D hahah. Aja skitsamma. Imorrn kmr det bli så sjukt roligt! :D

Såg på idol, här kmr en av dem som jag tkr är bäst hittills :)

Jag hatar det.

Det räcker med att kolla i garderoben och prova kläder för att jag ska bli så otroligt otaggad. Jag vill ha fina kläder. Kläder som sitter bra och som man trivs i, och som dessutom är snygga. Jag har inte såna kläder. Jag har antagligen kläder som är snygga -som jag inte trivs i och som inte sitter bra. Eller kläder som man trivs i -som inte är snygga eller sitter bra. HAHAH, jag hatar det här. HATAR. Fyfan jag blir bara så less och vill inte gå längre. Vill bara krypa ner under täcket och låtsas att allt är bra. Ha på mig mjukiskläder och låtsas att det blir skitsnyggt sen när jag byter om. HAHA yeah right.
Och ändå vet jag att det inte spelar någon roll om jag kmr i mjukisar och linne. Vad spelar det för roll? Det kmr bli sjukt roligt att träffa alla och alla har alltid sett mig i såna kläder. Så vad spelar det för roll? Joo det spelar roll för mig. För att jag vill känna att jag har fina kläder och att dem sitter snyggt. Att jag trivs i dem. Men det spelar ingen roll. För det kmr ändå sluta med att jag tar ett par tråkiga svarta byxor och ett tråkigt linne till. Wiiiho, vad roliga kläder. HAHA yeah right.

Bilder typ.

Well nu har man gjort det man skulle göra idag. Träffat Ullis och hennes supersöta hund Tyson :) Varit i v-by där vi hämtade våra ID-kort och gick på systemet och apoteket. Nice nice :)
Men nu ska jag inte skriva ngt mer för jag, Alex och brur ska spela monopol :) Här kmr bilderna jag skulle lagt in imorse, på Roses söta bebisråtta och sen supersöta Rose också <3


Kortis

Jag har ont i huvudet. Blää för det. Usch usch. Iaf, jag pallar inte direkt att skriva ngt just nu. Ska träffa Ullis och hennes hund Tyson om typ en halvtimme :) Promenad blir det, sen ska jag till v-by med brur och Alex, kanske Nadja och Ullis också? vem vet ;D ska hämta det nya ID-kortet samt att brur ska vara snäll och fixa dricka :) Mohahah :D Är sjukt taggad inför imorrn :D Dagen blir väl lugn och slapp, social med mamma, hon fyller ju år :) Sen kvällen är det fest!
Visst ja! Jag ska fixa en annons om marsvinen och lägga ut ngnstans sen också :) På blocket kanske? 8) Jao vi får se :P

FITTBLOGG! det funkar fan inte att lägga ut bilder... Well fuck you! äckeblogg! -.-'


Seg i skallen

Jag är helt seg i huvudet så det får bli ett kort inlägg. Sen ska jag göra mig iordning, släppa ut Daphne och krypa ner i sängen och glo på Ugly Betty :)

Iaf, kvällen var mysig! Det var jag, Rose, Jessica, Alex och Fredrik som var hemma hos Alex. Vi gjorde inte sådär jätte mkt utan snackade mest, spelade tv spel och såg på idol. En massa skratt under kvällen vart det också :D Underbara människor! <3 haha :) Sen så kom vi underfund med att Rose har FF hemma hos sig på fredag, så vi skicka iväg massa sms till folk. FEEEST! Så okej, visst lite elakt att dumpa mamma när hon fyller år, men så får det bli. Sorry lilla mamma :)
Är sjukt taggad jao! :D Hoppas så många som möjligt dyker upp! :) Vore roligt! :D

Btw så ska jag ge bort/sälja marsvinen :) Wiiiho, jag stör mig endast på dem nu för tiden. HAHA, som sagt.. dem är söta. Men fyfan vilka tråkiga djur. Dessutom dampar jag sönder då dem springer som idioter genom buren så att bottenmaterialet flyger över halva rummet. SJUKT irriterande jao.
Orkar inte lägga upp ngr bilder, men har inte precis tagit så många så vad gör det? ;D haha, aja.. godnatt.

I Högdalen

Gårkvällen var mysig, vi gjorde inte så mkt utan slappade mest. Jag och Rose åkte och hämta Johan på hans jobb, där vi köpte godis och mat. Daphne var med dit och fyfan vad söt hon är! <3 Helt sjukt att hon lika gärna kunnat vara död då liksom. Men känns bra att hon får en chans till.. Och jag HOPPAS SOM FAN att lusjävlarna försvinner då vi använder det där bra lusmedlet. Yes, hoppas hoppas!
Jag glodde iaf på Idol medans Rose och Johan lagade mat. Paj blev det. Helt okej men lite för mkt skinka i för min smak ;P Sen såg vi på film, 10 000 BC, en helt okej film :) Paj åt vi till efterrätt sen också, med vaniljsås, mums! :D fyfan vad mätt man var efter det ;D Jag sov på soffan sen, det var varmt och kudden var lite för tjock, men annars låg jag skitbra där :)
Johan drog till jobbet och jag och Rose har tillbringat förmiddagen med att städa lägenheten. Det var typ ngn snubbe som ska komma hit och göra ngt typ ikväll eller imorrn 8) Duktiga har vi varit iaf! :) Vid 3 ska vi typ hämta Jessica och åka hem till mig :) Slappa där lite och jag ska duscha, sen ska vi åka vidare till Alex för film- och spelkväll :D mysigt! Men nu ska vi käka lite lunch :) Lite bilder på sötbebbarna kmr ikväll tror jag ;)


Roliga planer!

Okej, så veterinären ringde och sa att det typ finns ett medel som gör att chansen att få bort lössen är 90%, så jag och mamma ska upp till v-by imorrn och köpa det, jaa om det inte är för dyrt. Sen ska vi också hämta ut mitt nya ID kort jao :)

Ikväll ska jag vara med Rose!<3 Ska sova hos henne och lilla Daphne får följa med :) Vi planerar lite bus här :D MOHAHAH! Johan better run for cover :D Sen ska jag sova där, och imorrn ska vi åka till mig ganska tidigt. Så då passar det bra att komma hit till då vi ska upp till v-by. Sen imorrnkväll är det film- och spelkväll hos Alex :D fun! På torsdag har jag en date med Ullis hund som jag kmr va hundvakt till senare :) Roligt!
På fredag fyller mamma år, då blir det tårta! Hoppas jag :) hahah ;D sen ska man ut :) Antagligen med mamma och familjen, eller kompisarna? :O hur fan ska jag kunna välja mellan det liksom. Suck, folk lyckas alltid välja så dåliga datum för utgångar. Ni suger på det :D hahah 8) aja, nu ska jag packa lite saker :)



Confused

Okej så jag höll på och ringde veterinären fram och tillbaka. Eftersom vi kom på att det är en privatägd mottagning så kanske det inte kostar lika mycket att ta bort lössen där. Bara det att han som svarade i telefonen pratade jätte konstigt, och helt osammanhängande. Jag fattade liksom nada. Men om jag fattade rätt (av det lilla jag fick fram) så skulle det kosta 280 kr att få bort lössen liksom.. och det är bara 100 kr mer än att avliva henne. Så då avbokade vi avlivningen och skulle återkomma vid 2 då typ den riktiga veterinären skulle komma tillbaka. Mamma ringde dit nyss, eller ja hon har provat att ringa några gånger, men dem svarar inte. Irriterande. Men jaa vi får se om dem ringer upp eller svarar senare ifall mamma provar igen. Jag orkar inte ringa just nu då jag kände att jag blev tillräckligt förvirrad imorse då jag ringde dit 2 gånger.. Ärligt talat så vill jag bara krypa under täcket och bara.. skitsamma! 8) HAHA, tur man har mamma <3

Jag och brur gick upp till v-by, fixade present till mamma och Emil köpte ett spel. Kom hem och insåg sen att våra nya ID kort har kmt.. HAHA, och vi som såg posten innan vi gick men som trodde att det var såna där tråkiga saker som man alltid får från Nordea. hahah, aja vi får hämta ut dem typ imorrn eller ngt. Det blir nog bra.


Men jaa.. nu vill jag att veterinären ska ringa tillbaka.. så jag vet om jag ska vara glad eller nedstämd. Just nu är jag bara förvirrad. Btw så ska jag prata med syster ikväll, och eventuellt pappa.. sen ska jag troligtvis ringa Curre (farmors bror som vi fick marsvinen av), och fråga om jag kan sälja dem. För det är verkligen så sjukt tråkiga djur, och varenda gång dem har ut massa bottenmaterial över halva golvet så blir jag så irriterad. Söta men supertråkiga djur jao. Men nu ska jag faktiskt vara lite social med folket ute i vardagsrummet. Folket = brur, mamma och moster :)

Morgonen.

Imorse vaknade jag tidigt. Stängde av snoozen och hade kvar mobilen i handen, så råkade typ ringa moster i halvvaket tillstånd, insåg att det ringde och trodde att hon ringde mig. Men fattade sen att jag ringde henne så la på, och efter det smsade vi lite. Sen var jag tvungen att kolla datan för hon sa att hon trodde jag ringt på grund utav hennes kommentar på min blogg xD hahah, nyfiken blev man jue :P Snackade lite med henne på msn sen också innan jag kröp ner i sängen igen och kikade på Ugly Betty. Sen kom hon hem till oss, och då gjorde vi sällskap vid frukosten :)

Jag börjar btw tro att jag är laktosintolerant o.0.. har ont i magen varje dag nu typ.. och well jag dricker ju mjölk varje dag. HAHA, hmm.. och här sitter jag och dricker varm choklad 8) yeah, men ska försöka att komma ihåg att inte dricka ngn mer mjölk idag så får vi se. Fick iaf skitont i magen nyss så funderar på om det är det.. och jag som har halva koppen kvar :O buhu jag vill dricka jue :/ hahah 8)

Ikväll börjar iaf Idol :D wiiiie, jag har inte alls tjatat om det i typ en vecka nu xD ahah, men då har jag äntligen ngt att följa, och dessutom brukar det vara ganska underhållande :) Yes.

Negativt | Positivt

Det negativa med dagen är att vi ska åka till veterinären för att avliva Daphne :(
Det positiva med dagen är att Idol börjar! Jag har något att följa igen :D Dessutom kmr Rose troligtvis hit sen också <3

Det är bättre nu.

Hög musik, choklad och trevligt sällskap med folk via msn och sms fick en på bättre humör :)

Jag hade ju tänkt gå och lägga mig tidigt dåra.. men ahh det blev inte så xD HHAHA, skitsamma, vad spelar det för roll egentligen? Dock insåg jag att jag måste börja söka lite mer jobb.. jag behöver verkligen ett jobb, så det är väl dags att sätta lite fart med ansökningar 8) yes. Sluta vara kräsen, pengar behövs! hahah 8)

Min nya favoritlåt <3

My Thoughts

Jag är uttråkad. Ganska trött men inte tillräckligt för att lägga mig och sova eller så.. Nej jag är rastlös, men orkar samtidigt inte göra något. Jag har ingen rollspelslust så kan inte roa mig med det heller, och sen är jag ännu ganska nedstämd också. Såg på två Ugly Betty avsnitt medans Daphne roade sig med att springa runt och röja i rummet. Sen så satt hon i mitt knä och somna nästan, sötnosen <3 Fyfan det känns hemskt att ta bort henne på grund av lössen. Och jag vet, jag tjatar om det, men vafan..
Huvudvärken är iaf borta, men den lär väl återkomma snart eftersom jag har hörlurarna på mig och lyssnar på HÖG musik. But me like, och jag orkar fan inte bry mig. Kommer den tillbaka så gör den det.
Tidigare idag satt jag och kikade igenom bilder från då jag och Rose var uppe i Storuman, på praktik på the Silent Way. FYFAN vad jag saknar det! Jag vill ha MASSA pengar så att vi kan åka upp dit och hälsa på. Fyfan vad jag skulle behöva gå ut ur huset nu.. gå den korta vägen förbi Kenneths och Cattes hus.. vidare till hundgården, öppna grindarna till alla hundarna och bara pussa på dem. Krama dem och leka med valparna, som inte längre är valpar. Alla deras underbara hundar som man blev kär i. Fyfan vad jag saknar det stället. Människorna, hundarna, hästarna, att vara där med Rose.. ja till och med John.. kort och gott.. jag saknar ALLT vi fick uppleva där. Exakt ALLT. Till och med dem tidiga morgnarna och Johns skräpiga discomusik som vi fick av honom. Fyfan vad jag vill upp dit igen <3 Det var seriöst himmelriket för mig. Trevliga människor, hundar och dessutom hästar. Något sånt drömmer jag om att ha i framtiden. En dröm som säkerligen kommer förbli just det. En dröm.

Och när vi ändå är inne och saknar massa saker.. fyfan vad jag saknar tiden då jag rollade som mest. Okej, det här kommer låta konstigt för er som inte rollar.. men jag saknar karaktärerna jag spelade. Jag tyckte om det, att rolla. Att för ett tag komma bort från verkligheten. Visst, jag är ju aktiv på andra sidor nu, men samtidigt så kommer man aldrig glömma dem där karaktärerna som man lämnade bakom sig. Helt sjukt är det egentligen, och well.. jag kanske är knäpp som saknar dem, men hey, sån är jag.

Och btw.. Jag hatar att inte ha ngt att göra om dagarna. Okej visst, jag är med Alex eller Rose, eller med Nadja eller andra och slappar och bara tar det lugnt. Men jag klarar inte av att ta det lugnt längre! Jag orkar inte med att bara ta det lugnt. Jag behöver ett arbete, något som man tvingas gå upp till. Som gör så man får pengar, upplever lite variation i vardagen, samtidigt som det finns rutiner, och dessutom så uppskattar man fredagar mer. Uppskattar helgerna mer. Just nu är det som om jag fastnat i en tid där allt står still. Inget rör sig varken framåt eller bakåt, men det snurrar på stället. Det gör mig förvirrad och allt jag egentligen vill göra är att gå i skolan. Fly från vuxenlivet och detta... kaos, till den där vardagen som man kände till i.. hela sitt liv. Fast jag skulle inte vilja gå i någon annan klass än den senaste, den enda klassen som jag älskat. Den klass man gick i och mådde som sämst i, men som man senare mådde som bäst i. Fyfan vad jag saknar alla klassisar, saknar att tvingas upp på morgonen, ta mig till skolan och se er. Träffa er. Jag saknar er så sjukt mycket, vissa lite mer, vilket inte direkt är konstigt då man faktiskt kom närmare vissa än man kom andra. Men i det stora hela saknar jag den underbaraste klassen av dem alla. Dpsb-06 <3

Jag önskar att jag vore någon annan. Inte helt, nej jag står för den jag är. Jag ogillar mig inte direkt, men jaa, ibland undrar jag hur mitt liv varit om jag var... självsäkrare. Mer spontan och jaa.. jag vet inte vad. Jag vet inte ens vad det är jag skriver längre, jag mest skriver det som ploppar upp i huvudet. HAHA, och lyssnar på Michael Jackson "The way you make me feel".. Av ngn anledning var det svårt att skriva medans man lyssnade på den. Nej fyfan.. jag pallar fan inte dela med mig av fler tankar nu. Nej det får räcka såhär. HAHA, jaa min blogg är väldigt personlig ibland. Men jag gillar att skriva av mig, och av ngn anledning känns det.. inte lika bra om jag bara skulle spara det som ett utkast. HAHa, weird jao, men vem fan bryr sig. Jag skriver det jag vill, och är inte direkt ute efter uppmärksamhet eller ngt. Nej jag vill bara skriva, både för att ha något att göra, och för att det ibland är skönt att skriva av sig lite tankar. Dessutom.. skäms jag inte för dem. Nej jag står för dem, så varför inte publicera dem då?
Nej nu får det fan räcka. Nu ska jag väl.. försöka hitta på ngt, kanske leka i ps till min HÖGA musik <3 jao kanske.

Nedstämd

Jag tror nästan jag håller på att bli sjuk. Är sjukt seg och har ont i huvudet. Dessutom fryser jag :(
Har sett på Ugly Betty och legat i sängen eftersom jag tänkte att min rygg behöver vila, men nu när jag satte mig för att rolla lite så kände jag att jag helt har tappat lusten. Och marsvinsjävlarna gör mig galen! Dem springer runt och runt och runt så att det flyger bottenmaterial över typ hela rummet. Är det nyår snart så dem kan åka till norrland?
Usch usch usch.. jag blev bara allmänt nedstämd. Ska sitta här till hel, sen ska jag och syster städa till marsvinen.. sen ska jag ha daphne ute och pussa på henne medan jag kurar ner mig och ser på Ugly Betty. Yes.


Jobbigt beslut.

Så har man bokat tid till Daphnes avlivning. Där Rose sa att det skulle kosta 150 måste ha höjt, för dem kostade 260 :O okej, det är väl inte heller jätte dyrt, men jag tänkte att jag måste fråga mamma och pappa om det. Men så såg jag numret till Spånga-Sundby veterinärmottagning som jag ringt några gånger förra veckan. Fast fick inte tag i dem då, men så fick jag tag i dem nu, det kosta 180 kr där, så jaa imorrn kl 15 är det dags att säga hejdå till henne. </3 HAHa, blir till att ta med näsdukar känner jag nu :O blir tårögd av att bara skriva det så jag lär väl storböla imorrn. Och jag som hatar att gråta inför andra 8) hahah, aja, jag har ett dygn på mig att förbereda mig. Daphne är liksom ändå den av mina råttor som jag fått bäst kontakt med, och dessutom kommer jag vara med under avlivningen, dem andra var det inte lika.. verkligt med. Eftersom farmor tog med dem upp och så var det bara.. okej nu lever dem inte längre :/ Daphne kmr det bli mer.. verkligt med på ngt sätt. Ahh, jobbigt, men det är sånt man får ta. Nu ska jag snyta mig och sen ska jag pussa på Daphne <3


I wanna go my own way

Alex kom hit idag :) Så vi slappade som vanligt ;D var sociala med syster och brur min, samt tog oss en tur till affärn på torget. HAHA, alltså den affärn typ suger 8) Fast den funkar. Dock ska jag nog aldrig mer köpa något annat än godis och cola ur den butiken, jaa bortsett från typ mjölk vid kriser ;D hahah 8)
Dagen var iaf slapp, samtidigt som man inte bara satt och degade ensam vid datan, så det var nice. Yes.

Tror jag i alla fall har beslutat mig för att ta bort Daphne. Tkr alltför synd om henne då hon sitter ensam i buren :/ yes. Ska ringa till Farsta djurklinik imorrn, eftersom Rose sa att det bara kostar 150 spänn att avliva där. Fyfan vad hemskt det låter :( Och egentligen är det ju bara på grund av lössen samt fattigdom som hon kmr tas bort! :O HEMSKT. Fyfan usch. Jag menar hon är ju pigg och äter bra och sådär, men att behandla lössen skulle gå på typ 500-600 spänn, och nej, det har jag inte råd med. Jag har liksom 60 spänn på kontot.. HAHHA, fattig jao, så dessvärre får det bli så :(
Marsvinen röjer stället här hemma och jag förstår ärligt talat inte det roliga med att ha marsvin. HAHa, liksom.. som Rose sa, levande gosedjur. Men nee alldeles för tråkiga för min smak. Men dem får stanna till nyår, sen åker dem hem till Norrland där dem hör hemma ;P hahah 8) yes så får det bli.
Men nu ni, nu planerar jag faktiskt att gå och lägga mig. I TID för en gångs skull ;D hahah, okej visst klockan är över halv 1, men vafan.. jämför det med klockan 3 igår ;D hahah, yeah. Men jaa, så godnatt med er.

Segt

Jaha så både jag och syster hade planerat att inte gå ut ngt idag.. ja ibland är det skönt att bara gå runt i lägenheten i sovtröja och mjukisar :) Men marsvinens mat är slut så vi måste gå och handla iaf ngr grönsaker till dem. Yes.
Det värsta är bara att jag redan börjar känna den där.. bläää känslan som jag får ibland. Men jag tänker inte gå in längre på det, nej då blir man bara deppig. Haha, jaa jag känner mig själv iaf ;D tur det 8) typ. Jag ska iaf hänga tvätt nu, sen ska jag väl dega här lite mer. Och efter Sara glott på en film ska vi till affärn. Yes. Btw måste jag nog städa hos djuren idag också. Mm.. och jag vet ännu inte hur jag ska göra med Daphne :/ aja.. Hänga tvätt var det ja.

En bra låt som får iaf mig att tänka en hel del tankar som inte bör tänkas xD hahah 8) ahh eller ngt sånt.

Saknar

Vill ni veta vad jag saknar?
Jag saknar klassen. Jag saknar våra skoldagar, rasterna och luncherna tillsammans, till och med dem tråkiga lektionerna tillsammans. Ja fyfan jag saknar våra lekar, våra härliga dagar tillsammans. Jag saknar att se alla välbekanta ansikten när man kom dit på morgonen, saknar att säga hejdå till alla då man slutade för dagen. Jag saknar att skratta tillsammans med er, saknar dem där stunderna framför datan när vi fått hemprov och alla hjälpte alla. Saknar klassfesterna vi lyckades få till, saknar att se er varenda vardag. Saknar bandet vi fick till slut.. Ja fyfan vad jag saknar er! SAKNAR SAKNAR SAKNAR! Sjukt mycket! Och jag önskar fan nästan att jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt en gång till med er! <3

Dpsb-06 FOREVER <3

But wait

Fyfan vad jag vill ha en hund. Och ja, jag vet, jag tjatar som fan om det xD hahah, men faktiskt så känns det yttepytte lite bättre då jag tjatar om saker. Jao som vanligt ;D hahah, eller klagar men det är väl typ samma sak? ;P
Faktiskt så har jag börjat fundera på att ha kvar Daphne.. jag menar, hon är pigg och springer runt i rummet och så, nyfiken och framåt som vanligt liksom. Men jag undrar hur mycket hon lider av ensamheten, och av lössen. Svårt, och jag menar jag borde väl ta bort henne... Eller? AHhh, jag blir galen av det här. Usch och blää vad ska jag göra? :O

Marsvinen är söta, men nee dem är tråkiga. Precis som jag alltid tyckt att marsvin är. HAha, well jag hade rätt. Men aja, dem får stanna tills nyår då Curre ska ta med dem hem sen. Jao så får det bli.
Btw.. så vet jag ännu en sak jag önskar mig :D Ett pluskort, hahah! Ja man vill ju kunna åka runt till alla kompisar så 8) Hoppas jag får ett :D Min födelsedag närmar sig :D Jag vill ha fest då! :D ngn som kan planera en överraskningfest? :D hahahh xD yeah. Men innan det fyller mamma år, som vi köpte present till idag :) Känns bra, även om det kanske inte är bästa presenten 8) haha, men vad gör man när man inte har ngr pengar xD haha :P

Jao den här låten är fortfarande en av mina favoritlåtar :) Den får mig att tänka på den bästa av mina rollspelskarrisar <3

Planer

Jaaa idag ska man göra lite smått och gott. Ska bädda rent sängen har jag bestämt mig för, det behövs nog kan jag säga 8) ahah :P Ska även upp till vällingby med syster och Alex, ska försöka hitta ngt till mamma :) Utan pengar, det blir lätt xD HAHA, aja, vi får väl se om jag lyckas köpa ngt :)
Igår var jag och Alex sociala med brur min, vi spelade wii :D och det var skoj! Jag förlora jue typ hela tiden men vad gör det? ;D ingen dålig förlorare här inte :) Sen så fick brur min veta vad hans julklapp är för ngt, det var ganska komiskt jao ;D hahah 8)
Men nu ska vi nog snart käka frukost, djuren ska ha mat också och sen blir det till att göra sig iordning. Jaa och jag ska väl försöka få tag i veterinären igen. Som nås lättast mellan kl 8-9 på morgonen.. jooo men perfekt då jag precis ställt om dygnet igen :D... hahahah -.-' Annars vet jag fan inte vad jag ska göra med Daphne. Okej, hon är ju pigg och lider väl inte direkt av lössen. Men jag gillar inte att hon är ensam :( nope, så därför ska jag ta bort henne. Jag måste bara.. ha råd med det också.


Ny bloggare i stan ;D

Tänkte bara skriva in lite kort att vi fixat Alexs blogg nu :) Den blev jävligt bra! :) Alex gjorde headern och bakgrundsbilden och typ det mesta själv, så jag hjälpte endast till med att fixa in headern så det blev bra typ :P Och bara för det blev jag sugen att ändra min blogg igen xD hahah, fast nae, den får vara kvar som den är ett tag till innan jag ändrar till lite mer.. höstfeeling ;P haha, yeah.
Snart ska vi vara sociala med brur min också :) Roligt!
Men jaa, jag har inte mkt mer att skriva, än att ni ska kolla in Alexs blogg -> alekei.blogg.se


Hösten är här.

ÅHHHH, idag får Tott hem sin lilla valp! :D Fyfan vad roligt :) Är glad för hennes skull, men samtidigt lite avundsjuk x) haha :P Jag vill också ha en vovve jue! Sjukt mkt jao!
Jag och Alex ska iaf till v-by snart, vid halv jao. Vi har inga kort och vill inte planka, och sen så ser det kallt ut ute :O haha, så vi bad morbror min att skjutsa oss :) Snäll som han är så ställer han upp :D Alex ska nämligen till arbetsförmedlingen, och sen ska vi hem till mig. Slappa lite  som vanligt, jag måste ringa veterinäre igen.. hoppas hon svarar. Sen ska vi också fixa en blogg till Alex! Den ni ;D Hahah, blir spännande att se hur länge han kmr hålla den aktiv 8) haha x)

Jag har insett att mina inlägg blivit korta och.. ointressanta xD HAHA, well så blir det när man typ inte gör ngt om dagarna 8) ehhehe :P  Dem från djurkompaniet har inte hört av sig så antar att det inte blir ngt jobb där :( synd.
Och det är FREDAG idag :D inte lika stor betydelse som förut dock, but still.. friday<3 haha ;P Och wiiiiiiie, på tisdag börjar Idol :D haha, yey då har jag ett program att följa igen :) Då kanske man kan hålla koll på vilken dag det är x) hahah ;D yeah.

Lagom är bra.

Well well, tillbringade största delen av dagen här ja. Skönt, slappt. Men nu, typ i lagom tid innan man blir för rastlös.. så ska jag till Alex :) Eller okej, först måste jag fixa lite småsaker, men fan det går fort.
Det känns lite konstigt, vafan han var bara borta i en vecka men ändå känns det som om det var hur länge sen som man träffa han :O hahah 8) aja, nu ska jag dammsuga, sen blire till att gå.. eller ta t-banan.. till han :) Blir nog att gå, brukar kännas bättre liksom ;D yeah!


Irriterad

FAN. Dumma mig. Jag blir så sjukt irriterad på mig själv. Var uppe till typ 2 igår.. Sen vakna man inte av klockan imorse... Så jag vaknade för typ 10 minuter sen.. FAN. så har man ställt om dygnet igen. Bajs för det.

så är det.

Ahh okej, det kommer väl lösa sig. Ibland måste man bara få överreagera lite. Haha. Jag är hur som helst på bättre humör nu iaf. Tycker synd om Daphne så det blir till att ringa en billigare veterinär imorrn. Hoppas man har råd med det. Yes så får det bli.

Well idag var jag med moster :) Vi var nästan på väg att möblera om i mitt rum, men sen blev det icke så :P Vi såg på Ice Age 3, den var väl lite smårolig och småsöt här och där.. men nae, inte direkt bra. Det är inte en film man ser igen iaf. Nope :P Och jag börjar få ont i ryggen igen :O ohno, not good. Jag måste börja träna den eller ngt. Jao. Imorrn kanske jag ska vara med Rose :) Eller Alex kanske :) Han kmr hem ikväll :D jaa om han inte redan kmt hem 8) haha, vet inte exakta tiden liksom. Aja, det märker vi. Nu ska jag försöka samla lite fantasi för att kunna skriva info om ett område till rollspelssidorna. yes.

.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN FAN FAN FAN FANFAN
Vill inte. Vill inte. Vill inte. Inte heller har jag några pengar till det. FAAAAAAN.

Hmm

Fyfan vad ont jag hade i ryggen igår :O ajaj, inte bra att sitta för länge vid datorn nej. Så idag ska jag vara med Najda :) Vi ska till byn och fixa lite saker, sen ska vi se Ice Age 3 :D Sen ska jag väl också fixa lite smått i hemmet innan mamma och pappa kommer också.
Visst ja! Jag måste komma ihåg att ringa veterinären också. Måste fråga vad fan jag ska göra för att få bort lusjävlarna från Daphne. Jao, dem verkar trivas på henne -.-'

Och jag har egentligen inget alls att skriva om. Usch och blää för det. Men aja.. ska göra mig iordning nu.

Bad mood

Okej.. så har man rensat garderoben? Nope. Har man ringt veterinären? Nope. Jag har inte gjort någonting fötutom suttit här och degat. Inte konstigt man blir rastlös till slut. Eller okej, jag har smsat med Magnus, snackat med folk på msn, rollat en massa, lekt i ps och gått en promenad till torget med brur för att köpa frimärken. Ngt mer? Nope.
Segt. Segt. Segt. Känner hur humöret sjunker neråt. BLÄÄÄ.
Dessutom hatar jag mitt sötsug. Jag lovar att jag kmr bli fet inom en snar framtid. Eller.. ge mig en hund som jag kan gå ut med i skogen?! Det är bra motivation. Yes. Sen drömde jag en dröm.. en bra dröm.. ville inte att det bara skulle vara en dröm </3 BLÄÄ.. Skitbajsskumochäckelsaker. Nu ska jag sätta på mig hörlurarna och lyssna på HÖG musik. Det brukar hjälpa jao.

Jurassic Park

HAHHAHA! Den här äger! <3

September igen.

Eftersom Magnus kommenterade det ;D vi smsade under kvällen and it was fun :D rolig prick den där ;) haha :P och Jag är Gud :D mohahah! *skratta elakt* hahah! xD Vi ska på bio sen också :)
Idag mina kära läsare, vilka ni än är.. SÅ ÄR DET SEPTEMBER! Den 1:a, det betyder att jag fyller år snart! :D haha, har dock redan fått massa presenter.. eller massa och massa.. men ja en del :P Men bara jag får tårta så är jag glad ;D sen tackar man ju inte heller nej till presenter 8) haha :P

Så vad ska jag göra idag? Jag ska sitta här. Rolla<3 Rensa klart min garderob och eventuellt ringa veterinären för att fråga vad man kan göra då lössen vägrar försvinna från ens råtta. Jao. Men jaa, nu ska jag hämta frukost, normal frukost (inte choklad som det blev igår xD) och sen ska jag rolla! <3

In a good mood

Wiiie, jag glömde nämna att jag vill ha pengar för att kunna åka till THE SILENT WAY!<3 Hur fan kunde jag glömma det!? :O hemskt </3 heheh 8)
Jag älskar känslan av nyduschat hår :D Jag gillar folk med humor :) Känna mig på riktigt bra humör här :) Lyssnar på musik i hörlurarna, höööööögt :D me like<3
Kanske bör man dra sig snart, sova? ;D visst ja! Jag sökte jobb till Djurkompaniet i Vinsta idag :D Eller visst ja, det skrev jag jue xD eller? o.0  hahah, är nog tröttare än jag trodde :P Iaf, hoppas verkligen, verkligen att jag får det :) I need money jao ;D Men ska sova snart.. tänkte bara lägga in två låtar som är riktigt bra :D



RSS 2.0