Hösten är här.

ÅHHHH, idag får Tott hem sin lilla valp! :D Fyfan vad roligt :) Är glad för hennes skull, men samtidigt lite avundsjuk x) haha :P Jag vill också ha en vovve jue! Sjukt mkt jao!
Jag och Alex ska iaf till v-by snart, vid halv jao. Vi har inga kort och vill inte planka, och sen så ser det kallt ut ute :O haha, så vi bad morbror min att skjutsa oss :) Snäll som han är så ställer han upp :D Alex ska nämligen till arbetsförmedlingen, och sen ska vi hem till mig. Slappa lite  som vanligt, jag måste ringa veterinäre igen.. hoppas hon svarar. Sen ska vi också fixa en blogg till Alex! Den ni ;D Hahah, blir spännande att se hur länge han kmr hålla den aktiv 8) haha x)

Jag har insett att mina inlägg blivit korta och.. ointressanta xD HAHA, well så blir det när man typ inte gör ngt om dagarna 8) ehhehe :P  Dem från djurkompaniet har inte hört av sig så antar att det inte blir ngt jobb där :( synd.
Och det är FREDAG idag :D inte lika stor betydelse som förut dock, but still.. friday<3 haha ;P Och wiiiiiiie, på tisdag börjar Idol :D haha, yey då har jag ett program att följa igen :) Då kanske man kan hålla koll på vilken dag det är x) hahah ;D yeah.

Kommentarer
Postat av: malin

puss på dig, jag tycker om dian inlägg :)<3

2009-09-04 @ 21:24:22
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Charlotte

2009-09-07 @ 16:38:38
Postat av: Charlotte

Jag är lite seg på att kolla din blogg, förlåt. Men tack sötis för att du är avsundsjuk <3 Moaha (6)<33

2009-09-07 @ 16:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0